Sziasztok!
Sorry, hogy eltűntem, de a héten itthon volt Ádám, így ő bitorolta a gépet.
Sok mindenhez szeretnék hozzászólni, de már nem tudom különválogatni, szóval egybe kapjátok.
Apai oldal:
Nálunk Ádám se épp szuperapu. Eleinte úgy viselkedett, mintha Hanna nem is lenne. Ugyan úgy átment a szomszédhoz, miután hazajött a munkából és utána leült játszani. De megsértődött azon, hogy nem néztem vele filmet, amikor ő akart. (nem igen aludtam éjjel, így akkor aludtam, amikor tudtam, így a filmnézés csöppet sem érdekelt) Egyedül a fürdetés volt, ahol mindig ott volt. Sajnos úgy gondolja, hogy a gyereknek bőven elég 5 percet a kádban tölteni, tehát a tényleges fürdés erejéig, azt kész, szóval máig én csücsülök Hannával a kádnál és pancsolunk. Nem igen tud mitkezdeni a csajjal sajnos. Bár, most már egyre jobb a helyzet, amióta jobban tud kommunikálni Hanna és meg is magyarázom még plusszban neki, hogy mi mit jelent. Már játszanak együtt, igaz, nem nem tart órákig, de már elvannak. Remélem szép lassan Ádi is beletanul abba, hogy mit jelent apának lenni.
Néha még elejti, hogy miért van kupi, amikor én "csak" a Hannával vagyok itthon. Ilyenkor jól megmondom neki a magamét,hogy mit képzel, aztán megint jó darabig segít és normális. Szerintem ilyenkor az anyjával beszélget, mert ő persze úgy gondolja, hogy a nőnek a dolga a háztartás és egyébként is "szegény Ádám"... (Nem szeretem az anyósomat)
Anyaság:
Nekem mázlim van, mert én imádok itthon lenni Hannával. Azt sajnálom egyedül, hogy nem tudk annyi mindent megcsinálni, mit szeretnék. Nem zavar, hogy vele vagyok+a háztartással. Sajnos 12 hetes terhesen begörcsöltem, így itthon maradtam a maradék időre. Csak amagántanítványok hoz jártam el, de néha az is sok volt. Én szeretek itthon lenni. Igaz, biztos más 2 vagy több gyerekkel, de nekem nagyon jó.
Eddig 1x hagytam itthon a Hannát, amior 6 hetes kontrollra menetm,d e csúsztott a doki, így késtem és szegényem sokat sírt. Azóta nem hagytam egyedül(mással), max 5 percre.
Viszont én máig képes vagyok arra rácsodálkozni, hogy tényleg anya lette és Hanna tényleg az én lányom.
:D
Balszerencse:
A legutolsó szériánkat leírom:
Szeptember egyik csütörtökén elhagytam a telcsimet (laza 5000 Ft az új szimkártya), másnap feltörték a kocsinkat,d e csak a zárat rongálták meg. 1 héttel később hétfőn Ádival mentünk be, megállítottak a rendőrök, pedig már úgy is késésben voltunk. Céges autó volt Ádinál és lementünk a sajátunkért, de abban meg lemerült az aksi, mert bekapcsolva hagyta a belső fényt... 3 hét után megkaptuk a rendőrségtől azt a papírt, amire nem is lett volna szükség, majd újabb 3 hét múlva ki is cserélték a zárat, de mivel a biztosító olyan kedves, hogy csak a megrongált zárat fizeti, a többinek csak az 50 százalékát, így most már 2 kulcs kell a kocsihoz. -Viszont kellett a biuzosítónak a határozat, hogy lezárták a nyomozást. Ezt úgy eltűntettem, hogy újra kellett kérni. Ülünk hajnalok hajnalán Hannával a rendőrségi váróban, keresem az egyik játékát erre mi akad a kezembe??? Hát igen, a határozat!! azt a táskát csak 2x néztem át. de mivel addigra már csa alá kellet írni a másolatot, már nem akartam lelépni... és végülis 2000Ft-ét fizettem a szerelésért, készen lett a kocsi laza 2 hónap alatt, szóval jó volt.
Mennem kell, mert ez a liba nem hagy írni... még jövök!