Sziasztok!
Manka, jajj, de sajnálom, hogy megint betegek vagytok!
A privát dokinéni nem javasolt vmit erre a sok megfázásos-fertőzéses betegségre? Vagy mit mond, miért lesz Jack ilyen gyakran beteg?
Videó nagyon király!
:D:D
Vannak mellkasra kenhető mentolos krémek, azt nem próbáltátok? Hátha kidugítaná Jack nóziját.
Látom, Jack kezébe vette az irányítást, elintéz mindent telefonon!
Timi, Fanni...
:D:D
A krémes doboz(okat) Zita is nagyon szereti, már dugom őket előle, mert mindig ellopta.
Réka, grat. az éjszakákhoz!
Mi nagyjából jól vagyunk.
Ma voltam nst-n, az orvosom a vasárnapi dolog miatt berendelt péntekre is, amúgy csak jövő kedden kellett volna mennem. Ha pedig 140Hgmm, vagy a fölé megy a vérnyomásom, akkor azonnal menjünk be. Remélem több ilyen nem lesz, mondtam, hogy stresszhelyzetben voltam, és valszeg attól volt a vasárnapi magasabb érték is, szerencsére így nem olyan vészes a helyzet, meg amúgy sem vagyok toxikózisos alkat.
Ja, és képzeljétek, a stressznek és a csalánteának köszönhetően fogytam 2,5 kilót, már "csak" 65,5 vagyok. De ennek nem igazán örülök, tök gyenge vagyok, szédelgek, alig tudok enni.
Szerencsére Apa dolga is megoldódott: beszélt a főnökével, hogy mi a helyzet (azt tudták, hogy baba lesz, de azt nem, hogy ilyen közel a finish), nincs semmi gond, természetesen nem kell utaznia, amíg duopack vagyok. Teljesen normális a csajszi, nem problémázott rajta, egyből értette, hogy mi a helyzet, könyebben ment, mint gondoltuk. A mai-holnapi útját így más viszi, last minute-ben bevállalta a kollegája Apának.
Anyum bejelentkezett hétvégére, ha tud, már jön péntek este, és marad vas. délutánig, Jajj, annyira várom! És persze szokják egymást Zitával, mert remélhetőleg ideér, ha megyek szülni, és akkor Apa is ott lesz majd velem. Meg is beszéltük Apával, hogy milyen jó lenne hétvégén szülni, ha anyum itt van, minden klappolna. Én a szombat délutánra szavaztam, mert délelőtt még fodrászhoz vagyok bejelentkezve.
A dúlámnak is jó az időpont.