Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a szülinapos köszöntőket! :) Nagyon jól esett !
Az egész nap furcsára sikerült, mert a buli közepén apát behívták dolgozni, kiment a bokája és bedagadt. De mivel pasiból van "nem fáj, nem kell borogatni és reggel megy dolgozni". :?

Teszek egy pár képet, ha nem bánjátok:

Kép
Kép
Kép

Mégegyszer köszi lányok, nagyon aranyosak vagytok!

Jó éjt nektek!
Vendég

Meli:

Boginak nagyon boldog szülinapot!!!!

Látom minden mosógép egy nagy sz@r ebben a tekintetben :(
Képzeljétek van egy fórum a neten, a címe: penészes mosógép.
Még nem létezik olyan mosógép, ami nem penészedne vagy vízkövesedne, ez megnyugtató :?
Ajánlották az ecetes, vízkőoldós, Domestosos, Flóraszeptes (külön!!)90 fokos üres mosásokat meg a vakargatást, sikálást...

Boscó:
én megnéztem azokat a cipőket (képen), de nem mernék így venni, mert szerintem rá kell próbálni a lábára és mielőtt mi cipőt veszünk, az üzletben járkál, hogy kényelmes-e.
Újpesten van egy Siesta márkabolt és mindig vannak féláron cipők, nálatok biztos nehezebb ilyet találni :(

Babetta:
nekem Dorina született 38cm fejjel, hát nem volt könnyű...

Mennem kell, Patríciát kérdezem ki

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Drága Marci és Eszter baba!

Nagyon boldog első születésnapot Nektek!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="medike01"]S írta:medike01ziasztok Lányok!

Már megint jó ideje nem jártam erre, de most igazán jó alibim vanKép

A Nyuszi 16-án hozott nekünk egy kis csomagot!
Tényleg kicsit, mert 2550 g-al és 51 cm-el született meg Kiss Eszter Hanna, ahogyan Bartika mondta: pikk-pakk.

Most jöttünk haza a kórházból,Törpenyuszi jól van, gyönyörű szép formás baba. Kicsit haasfájós, de remélem, hamar találunk rá vmi megoldást.
(...)

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="nyf"]S írta:nyfziasztok lányok!
Mindenkinek áldott, boldog ünnepet kívánok és egy jó hírrel jöttem - Bettiflame-től:
Kép
"Húsvét vasárnap reggel megszületett Marcikánk. 3690 g és 57 cm. Baba, mama és papa jól vannak!"
Isten hozta Marcikát és sok-sok tejecskét neki!!! Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Te egy csoda vagy, hogy minden este van időd megnézni és utánakutatni, hogy ki fog hamarosan "ünnepelni". :lol: Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babetta!
Még van egy, de az valami tesztlap lesz. Meg áttolódott a nemzetközi pénzügy októberre. De az meg még oooolyan sokááááá van! :)

Boscó!
Mindjárt küldök emilt!

Meli!
Nagyon dekoratív tortája volt Boginak! Látom tetszett neki!

Medike és Nyf babócájának Boldog Szülinapot.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Boginak nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Marcika, boldog szülinapot!
Vendég

Eszterkének is boldog szülinapot!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek :)

mi egész hétvégén kint voltunk a szabadban, tiszta nyár volt, imádom!! :)
Szombatra azért volt egy kis programunk, ugyanis most volt az eljegyzés, meg még szülinapi buli is, szóval készültem pénteken rendesen. De összevetve minden szuperül sikerült, dióhéjban pár képpel:

Menyasszony lettem
Kép

Szerelmesek
Kép

Városliget
Kép

Kép

Apa és fia
Kép

Gyűrűcském
Kép
Vendég

Nagyon boldog szülinapot Boginak, Marcinak, és Esztinek!!!!!
Kép

Eszti, neked meg nagy gratuáció a menyasszonysághoz :D :D :D
Kép

(szép a gyűrűd :wink: )
vas

Edit, én itt vettem a lovat
https://www.r-med.com/index.php?catid=8

de valahol lehet itt venni Gödöllőn is, a héten megtudom, hogy hol, mert a barinőmék itt vették, és jön a héten egy csajjal, és mennek oda, akinek szintén kell, így tudni fogom a címet is.
Valahol a tescó környékén van a hely. :)

csá
vas

Marci, Eszter: Boldog szülinapot nektek!!

Eszti: gratulálok :) Nagyon csini a gyűrűd!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszterke és Marci,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Nektek!!
Kép

Eszti,
gratulálok!! A gyűrű nagyon tetszik! A szerelmes kép olyan szép. :) Család meglepődött? Benyó hatalmasat nőtt, nagyon helyes kiscsávó.

Majd még jövök. Szép napot!
angi79

Eszter és Marci babáknak nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Eszter: Gratula a menyasszonysághoz :D Nagyon helyes az összebújós szerelmes kép :lol: A gyűrű pedig csodaszép :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok lányok :)

Én is már vagy egy hete nem kapcsoltam be a gépet, nagyon felborúlt a napom mióta Martin csak egyszer alszik napközben. Állandóan kinnt akar lenni, így egész nap kavicsokat szedünk és a tóba dobáljuk ő nagyon élvezi én kevésbé mert rengeteg dolgom lenne. Ezért nem tudok jönni mostanság olyan sűrün.

A képeket megnéztem nagyon szuper mindegyik, nagyon édesek a gyerkők.

Eszti
gratula az eljegyzéshez, nagyon szép a gyűrű :)

Ildi
Nagyon jók a prágai képek, meg a tulipánok is nagyon szépek :)

BOGIKA, ESZTI, MARCI, Nagyon boldog első szülinapot nektek :) :) :) :) :) :)
Kép

Ne haragudjatok de most csak enyire futotta az időmből, lejárt a mosógép megyek teregetni.

Mindenkinek jó egészséget, szép időt, szülinaposoknak jó bulizást, puszi mindenkinek, próbálok többszőr jönni, hogy képben legyek, mert most nagyon le vagyok maradva mindenről.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Köszönjük szépen a köszöntőket! :P

Marci, Eszter!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Eszti!
Sok boldogságot Nektek!
:)
Kép
Vendég

Meli:nagyon jó hogy Bogika az újságban szerepelt!!!!!!Majd elkérem valamelyik ismerősömtől az aznapi számot!És hogy milyen szuper képet szerkesztettél Esztiéknek!!!Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!

Eszti:Gratulálunk nektek!Nagyon szép a gyűrűd!!!!És a kisfiatok igazi kishapsi már!

Eszterke és Marcika!NAGYON NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!!!

Tünde:Köszi a cipőtanácsot!Nem akartam rendelni,az elég zsákbamacska lett volna,csupán csak érdekelt róla a véleményetek!!!
Na megyek mert Fannika kipakolta a fiókomat!
Vendég

Nagyon boldog szülinapot Boginak, Marcinak, és Esztinek!!!!!

Eszti
Nektek itt is sok boldogságot!
A készületekhez sok-sok vidám percet, türelmet... :) :) :)
élvezd ki a menyasszonyságot!
Csudajó! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

penészes mosógép:

Az ecet gombaölő és nem utolsósorban vízkő ellen is kiválló (calgonnál többet ér)
szerintem indíts el egy mosást egy-két liter ecettel... tegyél a dobba is meg a mosószer-öblítő adagolóba is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na, itt volnék ismét. Mi is kirándulgattunk a 7végén. Sőt Feri már pénteken is itthon volt, így beszereztünk Lidinek egy szandit is. Szombaton Állatkertben voltunk, vasárnap meg Szentendrén. Kapott a csajszink egy triciklit, amit tolni is lehet. Ebben nyomul azóta és nagyon élvezi. :D

Medike, Bogi,
nagyon jók a szülinapi képek!!
Babcika,
Lilkó tündéri! De jó, hogy jöttél!! Gyere, amikor csak tudsz!
Tünde,
a mosógépem nekem is penészes. Én már párszor beindítottam ecetes mosást. De csak harminc fokon.
Anita,
anyósék tényleg lehetnének megértőbbek. Csak mesélj nyugodtan, legalább kiadod magadból!
Vali,
hogy van a lábad? Hogy sikerült a hétvége?
Era,
hogy van Martin? Sajnálom szegényt! Remélem most már meggyógyul teljesen!

Pussz. Lépek ebédet csinálni.
angi79

Sziasztok!

Bogi baba és Marci baba!
Boldog szülinapot nektek!

Eszti köszöni a köszöntéseket!

Boscó

A cipőkkel kapcsolatban! Én az első két párat a neten rendeltem (gondolván, hogy olcsó, ha nem jó, akkor sem nagy pénzkidobás) de tökre beválltak. Nagyon jók és valóban nagyon olcsók. Azóta a környék kismamái is használják. Így történt, hogy indulófélben lévő bababoltom egyik alapja a Zetpol lett :D Én eddig még nem hallottam negatívumot.
De ha valaki tud róla, hogy nem ajánlottak, akkor szóljatok légyszi, mert csak okosat akarok mondani az anyukáknak.
Mellesleg megjegyzem, hogy nálam még a hírdetőtől is olcsóbbak :wink: Szóval mi hordjuk, és Eszti abban tanult meg menni, mert a magasított szandálban egyetlen lépést sem volt képes önállóan megtenni.

Ja, mert hogy megy ám sok-sok lépést egyedül is :lol:

Eszter!
Sok boldogságot!

Igyekszem főzni, majd jövök még, remélem.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Angi
Hogy van a tesód?

Anita
Már én is akartam írni, hogy nagyon aranyos tőled....

Babetta....
ha jól emlékszem te kérdezted...
vége a diétának
első két hónapban 11 kiló ment le, utánna semmi...
de szerintem így sem rossz... különösen szoptatás alatt....

Azt meg még nem is meséltem.... nagy lakásfelújítási hévtől fűtve majdnem meghaltam! :o
kiscsákánnyal szétvertem a lelektromos vezetéket... :oops:
kiscsákány éle egy kicsit megolvadt! :shock:

azóta férjem nem enged a lakás közelébe!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...még jó, hogy nem véső-kalapács összeállításban dolgoztam... :lol: vagy inkább... :( :?

azért igyekszem vidámabb témákat is írni... még a szülinapi képekkel is adós vagyok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nézzétek meg! :(

http://www.hajrapeti.com/
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nézzétek meg! :(

http://www.hajrapeti.com/
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Marcinak és Eszternek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Eszti!

Nektek pedig eljegyzésetek alkalmából kívánok sek boldogságot, és nagyon sok együtt töltött, boldog évet :) Gyönyörű a gyűrűd!

Tünde!

Én is úgy szoktam mosógépet tisztítani, ahogy Mamacka írta. Egy liter 20%-os ecet zutty a dobba, és egy 90 fokos programot elindítok rajta. Utána egy darabig büdös, mint a dög, de szép lesz a gép tőle :)

Mamacka!

Még a hideg is kirázott, vigyázz magadra! Lényleg, hogy nem történt nagy baj...

Bartika!

Akkor ezt megbeszéltük, most "belehúzunk", és hamarosan indítjuk a babás topikot. A 2008. tavaszi babákra még pályázhatunk :) Jön Era, meg Kövecske is :) Ugye jól emlékszem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bogi, Marci és Eszti Boldogságot, Rgészséget Kívánok Szülinapotok Alkalmából!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

BOGLÁRKA, ESZTER ÉS MARCIKA! ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET! Kép

Tünde! Az ecet tényleg nem rossz... :)

Esztipeszti! GRATULÁLOK!!! :)

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Babetta! Hamarosan jövünk, de nem állunk sajnos valami fényesen. :( Nem miattunk. Talán hamarosan történik valami csoda... Kicsit bele vagyunk fáradva. :(

Melitta

Kép
nyf

Eszterkének és Marcinak nagyon boldog szülinapot!!!!

Csajok: köszi a mosógép tippeket és tök jó, hogy másnak is vannak ilyen problémái :? :)

Angi:
szombaton pont a Városligeten autóztunk keresztül és az állatkertnél végeláthatatlan sor állt, hogy jutottatok be??? :shock:

Eszti:
nagyon sok boldogságot továbbra is!!! :P

Edina:
tényleg bababoltot fogsz nyitni??

Nyúlanyó:
magatokról is írj!!

Zsu:
már épp hiányoltalak! Jó, hogy írtál, van már új szárítód?? :)

Meli:
nagyon szépet alkottál megint!
Bogi tiszta apja :)

Évi:
drukkolok az új jövevényekhez!!!!!

Anita:
Boti kűzd még a fogacskákkal?

Annácska:
hol vagy????

Mamacka:
nekem eddig (36.nap) 7 kiló ment le, én minden evés előtt iszom almaecetet (vízzel higítva).
szerintem 11 kiló tök jó!!!
vigyázz jobban Magadra!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
7kg szép! Csak így tovább. Ez az almaecet nagyon gáz? Mármint az íze? És használ? Csak használ, ha fogytál. Ezt mindjárt meg is beszélem magammal.

Az én mosógépem még nem volt penészes sohasem. Vagyis egyszer egy kicsit a mosópor adagolónál, de akkor is az én hibámból.Azt szoktam csinálni, h mosás után kitörölöm bent, az ajtaját (üveg), kiitatom a vizet az ajtajából a gumis részen és az adagolót kiveszem, kimosom és nem is teszem vissza másnapig és még az ajtót is nyitva hagyom. Igy jól kiszárad és nem penészedik be.

Tegnap meglátogattuk a dokinéninket, aki segített, h Boglárka itt lehessen köztünk.
Nagyon meg lett lepődve.
És meg lettünk dicsérve, h mindketten milyen jól összeszedtük magunkat. Boglárka is ahhor képest, milyen pici baba volt és én is. Áll. nem is ugy nézek ki, mint aki egy éve szült. Ha-ha-ha :lol:

Virágot is vittünk
Kép

A szülésznő, dokinéni és mi
Kép

És köszi a további köszöntőket is. :)

Cory!
Egy éves adatok:8360gr és 74cm

Kellemes napot nektek!
Vendég

Vasárnap Attila vírusírtott, nem jutottam a géphez, ráadásul megint munka-hetem c

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Keve belepiszkált...

A héten munka van.

Cory!
Csomót gondoltam Zsoma születésére a hétvégén! Tiszta felháborító amit veletek csináltak! Az a szörnyű, hogy szülés környékén vagy nem vagyunk tisztában a jogainkkal, vagy ha ismerjük is őket, akkor sem merjük érvényesíteni, mert hogy utána hogy fognak velünk meg a babával bánni. Én legalábbis így látom.

Livi!
A te szülésednél is jó maradiak voltak! :(
A vizsgádhoz gratula!

Mamacka!
Fogyihoz és a kitartásodhoz gratulálok! Ügyes vagy!
B.B.-hoz csak akkor kapsz ilyen távoli időpontot, ha nem vársz babát. Ha terhes lennék, gyorsan lenne időpont! Nekem ez így elsőre nem túl szimpi, kicsit pénzéhesnek tűnik. Ha 10 hónapon át várhat pénzt, akkor van hely, ha csak 1-2 alkalom, akkor csak két hónap múlva!

Edina!
Esztinek boldog

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Keve már megint...

Esztinek boldog szülinapot! Látszik, hogy nagyon örült!

Babcika!
Lilkó tüneményes! :D
Én abban hiszek, hogy az életben a rosszat jó követi! Tuti, várnak rád "csodás pillanatok az életben"!

Era!
Szegény kicsi Martin! :cry: :cry: :cry: Hogy van?

Bartika!
Én is elvégeztem az agykontrollt. Terhesség alatt végig programoztam, hogy időre születik a baba, az meg eszembe sem jutott, hogy császár is lehet. Hát, egyik sem jött be... Nálam a császár már szükséges volt, de a mai napig úgy érzem, hogy a kórház hanyagsága miatt jutottunk el idáig.
Én a második babára a Szabolcs utcát vetettem el amiatt, hogy elviszik a babákat éjszakára. :(

Edit!
Kaki gondok jó, hogy megszűntek! :D Lépésekhez gratula!

Eszti!
Sok boldogságot nektek! Én is imádtam a menyasszonyságot, de a feleségséget még jobban!

Zsu!
Kavicsokat csak dobáljátok kitartóan! Előbb-utóbb megtelik az a tó! :lol:

Évi!
Új babás topikba persze, megyek majd, ha minden jól megy, de csak a 20. hét után. Addig csak titokban olvasgatlak majd titeket, hogy képben legyek! Én is csináltam már vonalzót, de azt is majd csak akkortájt teszem fel!

Nálunk durva dolgok vannak, majd este megírom, most már nincs időm.

Lidke
KépKép
kövecske

Boglárka!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Nagyon aranyos vagy az újságban! :D

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Első körben boldog szülinapot Boginak, Eszternek és Marcinak!

Mamacka!
Jajjj, te! Azért figyelj oda!!!!!!!! Sült Marcsival nem érnek sokat otthon :D
Apukád?

Angi!
Jajjj, de jó nektek!!!!! :D:D Gondolom Lidi nagyon jól érezte magát! :D

Bogi!
szerintem is jól néztek ki Bogival. :D:D

Era!
Hogy van Martin???

BorkaDokra!
Küldj életjelet, mert a táblázatban lévő telcsiszámon nem tudlak elérni és mennénk hozzátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Tünde!
7 kiló az tök jó! :D Hajrá fogyókúra!!!!! :D
Az Adyban még nem jártam, de ma megyek. :D

Vali!
Hogy van a lábad?

Ildi!
Nálatok mi újság?

Hannáról néhány kép:
Kép séta apával

Kép

Kép Kicst se volt kupis a spájz... ááááá :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Lányok, csak annyira van időm, hogy bekukkantsak, és nagyon-nagyon megköszönjem a születésnapi jókívánságokat!
Majd még jövök!

puszi mindenkinek!

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak időm nincs… ;)

Bogikának, Eszter babának, és Marcinak nagyon boldog szülinapot így utólag!

Kép

Eszti!
Gratula az eljegyzéshez. :) Nagyon sok boldogságot!

Kép

Bébigörlök és Bébibojok nagyon édesek!

Kép

Kép
nancsika

Lidke: hát igen. Félünk. Az a durva, hogy az oviban ugyanez van. Az ember elgondolkozik, mit mondjon el, ha gondja van, nem piszkálják-e utána a gyereket...

cory
Budapest

teszek fel magunkról - és az 1 éves Marciról néhány képet, ha nem bánjátok.
Ma voltunk méreckedni is: 8860 gr,
75 cm.

Szóval ilyenek vagyunk:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
bettiflame

Marcika!
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Eszter!
Hanna egyre szebb! Kis csillagszemű! A szája meg olyan az utolsó képen, mintha szájfény lenne rajta! :D

Betti!
Marci nagyon szép nagyfiú, a képek pedig szuperek!

Cory!
Ne is mondd az óvodákat! Döbbenet, hogy mit meg mernek maguknak engedni! Bölcsik szintén! Unokaöcsém 1 évesen bölcsibe kényszerült, mert az anyukája nagyon beteg volt. A gondozónők tudták, hogy mi a helyzet, ennek ellenére mikor már egy éve odajárt a gyerek, a szülőin (persze szülői beleegyezés és hasonlók nélkül) lejátszottak róla egy felvételt, hogy bemutassák, hogy milyen rossz!!! Bátyám szerencsére nagyon jó természet, csak röhögött rajta. Én kicsit kiakadtam. Nővérem meg egy másik bölcsiben volt gondozónő. Nem tetszett neki, hogy a kolléganője rendszeresen kezet emel a gyerekekre. Nem rúgták ki a csajt, mert a főnökasszony barátnője volt. Egyik ebédnél egy gyerek fejét a szekrénybe verte bele, kb. 2 centire a kulcstól. Aznap mondott fel azonnali hatállyal a nővérem. Egyébként mindkét eset Budafokon volt. :cry:

Este még jövök!

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke: ez nagyon durva :( Itt a piros (Leányka u.) bölcsiben voltak? Sajnos hallottam már horrorokat :( Az sem véletlen, hogy Balu nem a legközelebbi oviba jár.

cory
Budapest

Lányok ne riogassatok a bölcsikkel!

Kép
szelivi

Ma voltam bent a munkahelyemen, szeptemberre várnak vissza, de én csak jövőre akarok visszamenni.
Ráadásul feladtam a leckét a főnökségnek, mert nem akarok visszamenni éjszakázni. És hajnali ötkor kéne kelteni a gyereket, hogy beérjek ovibaadás után melózni. Szóval kaptam két lehetőséget, mindkettőnek van jó és rossz oldala is.

Kép
szelivi

Sziasztok :)
Bocsi, hogy nem voltam két hétig, de el voltam egy kicsit havazva :)

Lidke :)
Irgum-burgum, ilyet ne is mondj! Szerintem egyáltalán nem volt csúnyácska Keve baba :)
Nagyon boldog szülinapot Kevének
Kép
Privit én is kérhetek hús ügyben?

Medike :)
Eszternek nagyon boldog első szülinapot :)
Kép
Nagyon édes a kislányod. Főleg az orrszívós kép tetszik :D

Meli :)
Nem semmi mennyire szereti a lánykád a krémet :D
Szerintem majd leszokik a lábujjhegyezésről Bogi :)

Era :)
Gratulálok Martin első lépéseihez :D
Klasszuk vezet a fiacskád :D

Indianyó :)
Örülök, hogy benéztél :)
Boldog első szülinapot kicsit fiadnak :)
Kép

Tünde :)
Látom te is meg vagy áldva a szülőkkel :(

Edit :)
Gratula a börzézéshez :) Ügyi vagy :)
Tuti te leszel az első :D Már én is mondtam :D :D :D

Angi :)
Nagyon jók a rómais képek :) Csinik vagytok :)

Cory :)
Liza nagyon nőiesedik :D Gratula a "szobatisztasághoz" :D :D :D

VokEszter :)
Gratulálok Hannácska első fogijához :) Na meg az új csúcsszupi kocsitokhoz :)
Köszi a hívást, nagyon kedves vagy :)

Ildi :)
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a kis kiruccanásotok :) Remekül megszervezted az egészet :) Igazán büszke lehetsz magara :)
Csúcs kocsit vettetek :lol: :lol: :lol: Kár, hogy nekem nem hoztatok egyet :wink:
Szépek a képek és a tulipánjaid is :)

Boscó :)
Aranyos a kis sztorid :D

Jövök még :) Van két oldalam még hátra :wink:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Megvolt ma az óvódai gyakorlati záróvizsgám!!!!!!!!!!!!! 5-öst kaptam!!!! Nagyon zavarban voltam,és elénekeltem a maradék hangom is,de a lényeg hogy nagyon jó dícsérő szavakat kaptam az óvodavezetőtől!!!! A legjobb hogy azt mondta,"másnak nagyon meg kell szenvednie a gyerekek személyes szimpátiájáért!Neked nem kell,mert látszik hogy nagyon nagyon szeretnek a gyerekek!" Ez annyira jólesett!És bocsi hogy így elmesélem,de olyan nagy dolog ez nekem!!!!!! :lol: :lol:

Ma nem tudok aludni,mert szülőszobán van a párom unokahúga,és nagyon aggódunk érte!Már volt 4 éve egy nagyon nehéz szülése! Debrecenben,nagy port is kavart! 5 kg-os kisfiú spontán szüléssel! Most minden erőnket nekik küldjük!

Edina:Az frankó hogy bababoltot nyittok! Én is csak azért nem nyitok,mert 5 van ebben a faluban!(de amit keresel éppen az soha sincs egyikben sem)Ezért most cipő ügyben is egyhelyben toporzékolunk! :lol:

Az óvodai gyakorlatomról még csak annyit,hogy valóban azt tapasztaltam én is,hogyha a szülők megemlítik mi a problémájuk,az óvónők máshogy állnak a gyerekhez!(én nem fogok,én bírom ha kritizálnak,csak építő legyen a kritika! :lol: )Nagyon nehéz az óvónői állás is,legyetek ti is megértőek majd.Nagyon nehéz volt nekem is,mert pl.22 kiscsoportosra kellett figyelnem.De az biztos hogy szülőként én sem fogok ráhagyni semmit a Fannika óvónőjére!
Én úgy érzem,ha nem is lesz állásom(pedig nagyon imádnék óvónőnek lenni) ,mert az itteni körülmények kilátástalanok,de nagyon jó hogy elvégzem ezt a sulit,mert szülőként is sok hasznos dolgot fogok tudni alkalmazni azok közül,amiket tanulmányaim során elsajátítottam! Na jó lelövöm magam,már megint regényt írok!Nektek meg alig van időtök olvasgatni!

Annácska :épp ma gondoltam Rád hogy vajon mi van veletek,olyan régen írtál.
Vendég

Bocsi nem faluban lakom,csak Berettyóújfaluban.Nem akarom szép városomat itt lefaluzni!Annyira nem útálok azért itt lakni! :wink:
Vendég

Cory!
Bingó! A másik a Vöröskereszt utcai.

Livi!
Hát, nem könnyű helyzet! Én 7 hónapos koromtól jártam bölcsibe, reggel 6-kor mindig elsőnek értünk be, és Anyumnak a mai napig rossz emlék a korai keltésem. Persze én bagoly-típus vagyok. Tünci magától mikor kel?
Mit fogsz dolgozni?

Annácska!
Köszönjük! Mi újság veletek?

Lidke
KépKép
kövecske

Annácska: örülök, hogy írtál!!

Meli: veszek egy nagy levegőt és lenyelem az almaecetes vizet, mindent a szépségét :lol: , egyébként meg tök egészséges

Lidke: én a szabolcs utcában szültem és kikértem éjszakára a Manót! azt mondták, hogy 15 éve én vagyok az első, aki ezt kéri...
Ők maguktól nem ajánlják fel, de ha minden oké a babával, akkor kint lehet és nem is adtak neki semmi pótlást, mert látták, hogy elszántan szoptatom.
Egyébként van még az a kórház? én örülök, hogy nem szülök többet, mert azt sem tudnám hova menjek...

Boscó: nagyon ügyes vagy!!! gratulálok!!! és drukkolok, hogy majd találj jó állást!!

Livi: és akkor mikortól mész vissza??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?