Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jajjj Era, persze hatalmas gratula Martinnak a lépegetéshez!!! :D

Tünde, sajnálom, hogy ilyen a mamád :? Főleg, amit Patríciával kapcsolatosan tett.... Hogy vannak a csajok? Dorina beszólás??? Biztos akad ott bőven :wink: Bettus kép?

Boscó, hááát körülöttem sem szültek sokan, most viszont annál inkább. Annyi jó benne, hogy mindig látok pirinyókát :D
Szakdolim bekötve, kedden viszem Debibe :lol:

Edit, nagyon ügyesen árultál akkor, gratu! És miért is árulod a rucikat? Nem lesz nálatok ketteske (mintha múltkor írtad volna, hogy nem), vagy csak csajszira gyúrtok? :wink:

Na, és akkor most már mi is

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk a topic minden családjának!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Vikó: boldog szülinapot Dominónak!!!

Bartika: most egy picit más a helyzet, az elmúlt 3 hét alatt 3 oktató mondott fel ennél az iskolánál különböző okok miatt. Egy csöppet leterhelt a maradék 5 :(

Era: jobbulást MArtinnak!!!
Anyukád :( Balura 2 évesen, Zsomára 2,5 évesen vigyázott először más rajtunk kivül, és most elég önálló pasasok :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,

Kicsit el vagyok veszve ... :oops: :roll:
2 napig itt volt anyósom, ma meg egész nap főztem, takarítottam. Végre az összes ablakom és függönyöm tiszta :D Huhh ez akkora megkönnyebbülés nekem, már utáltam ránézni, olyan retkes volt :?

Hétfőn Egerbe megyünk kirándulni, és holnap sem biztos, hogy tudok jönni, úgyhogy most kívánok mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és sok vagy kevés locsolkodót - ki hogy szereti :D

Kép

... és persze ezzel még adós vagyok :wink: :

Keve és Dominó fiataluraknak nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Betegeknek jobbulást, szakdoli készítőknek hatalmas elismerő vállveregetés, és mindenkinek kitartást a fárasztó rokonokhoz!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Van egy tökjó gyerekrádió a neten: http://tokmagradio.extra.hu
Hallgassatok bele!
edi2

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek

Keve és Dominó baba, sok boldog szülinapot nektek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Kellemes, vidám nyúl-ünnepet mindenkinek! :)

Kép

faby

Sziasztok Lányok!!

Mi is szeretnénk nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánni Mindenkinek! :D
Kép
Vendég

Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepet kívánunk!

Kicsit késve :oops:

Anita
Nagyon nehéz döntés lesz ketteske. Minden barátnőm azt mondja ,hogy eladok mindent azt én leszek az első aki újra terhes lesz. Hát ez tényleg nagy lenne. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kedves Dominó és Keve!

Isten éltessen ELSŐ születésnapotok alkalmából!

Kép
Anyuciknak, Apuciknak, és minden itt lakó bébinek nagyon boldog Nyulat Kívánunk!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Nálunk ma itt voltak anyósék és holnap jönnek anyuék. Szombaton meg kirándultunk, a rómain sétálgattunk. :) Majd teszek képeket.

Bosco,
Fanni tündéri.
Era,
sajnálom Martint. Gratula a lépésekhez!
Medike,
nagyon kis édes Eszterke.
Vikó,
Dominónak boldog szülinapot!
Lidke,
Keve nagyon szép kisfiú. Lidi is császáros volt és a 2. is az lesz, szerintem. Én ezt már elfogadtam így. Csak még azt nehezen tudom elképezelni, hogy egy adott napra bemenjek szülni. Mondjuk Lidit is inditották, így a különbség annyi lesz, hogy nem fogok előtte hosszan vajúdni. Nehéz ez az egész...
Meli,
nem semmi Bogi a krémmel. :D Édi!
Anita,
tök jó ez a húsvéti kép. :) Mit csináltok az ünnepek alatt?
Faby,
tök jól haladtok az esküvői előkészületekkel. A ruhádat végül itt kölcsönzöd Pesten?
Tünde,
anukád. :shock:
Edit,
jobbulást Nektek!
Gyöngyi,
meg tudnád nekem írni annak a csodaszernek a nevét, amit Bartika javasolt nektek kakigond ügyben. Egyik barátnőm sokat szenved a kislányával és már mindent kipróbáltak.

Mindenkinek további jó pihit!

angi79

Kép Kép
Kép
angi79

Sziasztok!

Sajnos, mi még mindig betegen. Már megőrülök, hogy nem javul Martin állapota. Ma megint a földön landolt a reggeli. Hihetetlen, hogy ezt a ro@@@t taknyot nem lehet kiűzni belőle. :twisted:
Már én is rettegek a porszívózástól.

Köszönöm a hozzásolásokat "nagymami" ügyben! Tündi, hát neked sem lehet egyszerű.
Engem, anyám mindenáron kórházba akar "küldeni", hogy akkor majd ővé lesz a Martin. Lassan, 3. hete nem beszéltünk és remélem, nem üt le valamelyik utcasarkon. :? Legutóbb, 2 évig volt mosolyszünet.

Bosco:
Láttam ÉDIKE Fannikát a Babavilág fotói között. Én is bekültem már egy csomó képet, de 1 sem jelent meg.

Ja, Martin bekerült a BABAMAGAZIN-HOROSZKÓPÉK ROVATÁBA.

A ház illetve (nekem) autó vásárlásban sehol sem tartunk. 2 hete, a kereten kívül nem mozdultam ki Martinnal.

Angi!
Nagyon jók a fotók. Az első képen igazi nagylány Lidike!

Jó éjt!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!!!!
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Csak kellemes húsvéti ünnepet szeretnénk kívánni mindenkinek! Remélem jó sok locsolótok volt!

(Megint le vagyok maradva pár nappal, de már legalább néha ide jutok... majd jelentkezem! :) )

Kép

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Megjöttünk a nagyizásból :) Vannak új képeim is:

Kép
Kép
Kép
Kép

Ha lehetek nagyon pofátlan, holnap reggelre kérek némi drukkot, az első órám lesz az új oktatóval.

cory
Budapest

Csajok!

Nincs valami tippetek, h hol lehet 90*140-es paplant venni?

Köszike!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a nagyizásból. Megtartottuk Boglárka első szülinapját.
Képek a blogban :)

Örülök, h mindenkinek tetszet a versike ill. a mese.

De nagy lány már Lidi baba :D
És Martin a sonkával nagyon ott van. Király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liza meg nagyon cuki:)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Móni vagyok a nyári babásoktól. Segítségeteket szeretném kérni. A kisfiam nemsokára 1 éves lesz és olyan szülinapi tortát szeretnék neki, ami a korának megfelelő, hogy Ő is ehessen belőle. Nincs valakinek egy tuti receptje? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!

Jó éjt Mindenkinek, kevés ébredéssel! :wink:
Vendég

Móni: privi ment.

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory!
Liza még mindig gyönyörű!!!!

Holnap, kihívom megint a doktornénit, mert Martin nagyon lassan javul.

Betegsége ellenére azért , ma elvitte a 3 éves unokatesóját autókázni!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép

Jó éjt
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

PUSZIKA!!
mi is megjöttünk :lol: :lol:

sikeres volt a sörös duma :wink: :wink: :wink:

majd mesélek, képeket is teszek fel, de most rohanok(szokás szerint)

Jobbulást Martinnak,
boldog szülinapot utólag Kevének, és Dominónak :D :D

Edit ti hogy vagytok???

majd jövök :wink:
vas

Sziasztok!

Kövecske!

Kevének nagyon boldog szülinapot kívánok! (alaposan megkésve... :oops: ) És egyáltalán nem volt csúnya baba! Tündéri, ahogy fogja az ujjad :)

Edina!

Eszter is csúcs édes. És hogy élvezi az orrszívást, nem semmi :roll: Én azzal is kiegyeznék, ha csak sírna tőle, de a Dóri magánkívül visít :( Ezért f*s*k előre minden megfázástól :(
Dorci is elég törpi, 72 centi voltegy évesen, dehát mit akarok, én meg alig vagyok 150 centi :)

Eszti!

Megvolt az eljegyzés? Biztos volt nagy meglepődés :) Imádom az ilyen történeteket :)

Meli!

Boglárka nagyon hucut a krémmel :) Biztos nem lesz mostanában szorulása :)

Era!

Nagyon sajnálom, hogy nem javul Martin :( Anyukád nem lehet egyszerű eset :(
Grat a nagyfiadnak az első lépésekhez!

Dominó!

Téged is isten éltessen szülinapod alkalmából!

Edit!

Ti hogy vagytok? Javultok már?

Angi!

Lidi olyan csodaszép nagylány lett :)

Cory!

Liza is nagyon csajos :)
Hogy ment az új oktatóval az óra?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hello Csajok!
Remélem mindenki túlélte az eseménydús napokat!!! :)

Gyönyörű idő volt! Ki is használtuk volna, ha nem mindhárman dáthából ki se látva szenvedtünk volna. :(

Évi! Annyira megtetszett a kistesós vonalzód, hogy gyorsan én is alkottam egyet. :) Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem meddig próbálkoztok spontán? Annak idején amúgy kivizsgáltak benneteket inszem előtt? Találtak valamit? Nekünk 6 hónapot adott a doki, aztán megyünk vissza kivizsgálásra :? Nektek hol csinálták az inszemet? Bocsi, ha ennyire indiszkretizálok. :oops:

Na mentem ebédelni, alszik a törpém.
Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!

Neked is klassz a vonalzód :) Én is 6 hónap "kísérletezésre" gondoltam, aztán újra inszem. Egyébként a Kaáliban csinálták. Mindenféle vizsgálat volt inszem előtt, de gondolom újra kell majd csináltatni őket. Elvileg nincs bajunk :) Jövő héten megyek nődokihoz, és azért csináltatok legalább egy hormonvizsgálatot, hogy tudjuk, hányadán is állunk. Ha hormonálisan minden rendben, csak akkor várunk 6 hónapot a Kaálival, ha bibi van, akkor hamarabb megyünk.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Begyűjtöttünk valami hányós rettenetet, úgyhogy nem főztem ma. 10-ig még minden okés volt velem, de azóta...
Az új oktatóval az óra borzasztó volt.Illetve amíg mentünk, úgy gondoltam, nem az, de utána egy pozitív szava nem volt hozzám, a kormánykezelésem alapján szerinte a rutinpályáról nem lett volna szabad kiengedni...Már reggel úgy indított, hogy meg volt beszélve, hogy fél 7-kor felvesz a buszmegállóban, majd 6.40-kor lassítás nélkül elhúzott mellettem. Később sem sikerült ám bocsánatot kérnie, csak azt hajtogatta, hogy félreértés...

cory
Budapest

Cory:Az oktatód egy tuskó!Már bocsánat,jókedvemben találsz az ilyen hírekkel!!!!Sajnálom hogy ilyen rossz volt az első élményed vele!Jobbulást nektek!!!!És vigasztaljanak a gyönyörű szép gyermekeid! :lol:

Angi:Lidike tényleg nagyon szép lány!!!!!Olyan jó az az első kép!!!

Era:Hát kellenek az ilyen belevaló pasik a mai világba!!!Betegen is kocsikázni!Ez már valami kérlek! Fanniról elküdtem még régebben egy csomó képet,de csak 1-et találok fennt!Te hol láttad őket? Vagy te is csak azt az 1-et láttad? :shock:

Évi,Bartika:Hajrá kistesó!!!!! :lol:

Anita:Nagyon tetszik a húsvétos kép!!!!Igazán jó!!! :lol: Április végén megyek Nyíregyházára a családdal!Tavaly 30-án volt egy kutyakiállítás ott,másnap meg mentem szülni!! :lol: Most úgy tervezem,hogy míg apa a kiállításon dekkol,én meg lehet elmegyek a Vadasparkba.(bár a párom ragaszkodik hozzánk hogy ott legyünk vele,nosztalgiázzunk azt mondja!) :lol: De ha nem jön közbe valami,akkor megyünk!Ő amúgy megy 14-én is,de én vizsgázok,úgyhogy mi most kihagyjuk! :cry:

Meli:Nagyon szépek vagytok a zsúron!Cukik a csajok!És guszták a torták!!! A krémes Bogi meg zabálnivaló! Olyan jól haladsz a bloggal! Ügyes vagy! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a lustaság, kérem??? :D
Olyan az oldal, mintha 3 anyuka beszélgetne egymással...

Nagy bejelenteni valóm van!!!
Hanna első foga áttörte az innyét... kb 1 mm-re jött ki, de ezen is túl van a csaj végre!!!! :D:D

Eladtama régi batáromat és vettem egy új használtat. :D Egy Hoco tipusút óóóóóriási kerékkel. :D
Kép

Era!
Jobbulást Martinnak!!!!!!
Vagesz a kocsiban! :D

Megyek, mert a csajom úgy döntött, hogy keződika nap. :D

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Ennyire ijesztő vagyok? Akkor inkább nem írok, ha megfagy tőle a topic...

cory
Budapest

Cory!
Ne aggódj, ez nem miattad van, hanem a jó időtől. :D:D:D
Szerintem nem vagy ennyire ijesztőőőőőő. :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok anyucik és babucik!

Bocsi, hogy elvesztem, de elmentünk vidékre húsvétolni!

Boldog Nyulat mindenkinek!

Faby!
Sima mezei piskóta, Delma light-tal megkenve vékonyan, mert abban nincs tej. Én már tojást merek adni, főleg, hogy anyóséktól hozzuk.

Anita!
Az én dokimról is az a hír járja, hogy nem szereti szenvedtetni a nőket, de nála nincs sok császár. Viszont ezer év tapasztalatából előre megmondja, hogy mennyi idő lesz a szülés. Barátosnémat meglátta mennyire van kitágulva, és közölte vele, hogy 45 perc és itt lesz Tamás! És itt volt!

Era!
Jobbulást Martinnak! Remélem már teljesen meggyógyult! Martin a sonkával nagyon édes! És az autóban egyenesen gyönyörű! Hát nehéz a szülőkkel, elhiszem. A házban a barátosném anyósa is követeli elég rendesen a gyereket, egész hétvégére, pedig eddig állítólag négyszer-ötször látta!

Indianyó!
Boldog Első Szülinapot Dominónak! Kérünk róla sok-sok friss képet!

Rólunk:
Tüncinek tetszett a locsolkodás. Egy-két emberke után még sírt is, hogy miért mennek el. Egész hétvégén állatokat csodált, bejönnek neki nagyon. MÁr mondja, hogy kakaka=kakas.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hello!
Cory,
Lizának gyönyörő szemei vannak. Nagyon tud pózolni. :D Az oktatód :twisted: Jobbulást!
Vok,
jó a kocsi! Gratula a foghoz! Úgy tűnik Lidinek is hamarosan kibújik a 9.
Évi,
drukk a kistesóhoz!
Barti,
Nektek is drukk! Meg tudnád írni nekem annak a szernek a nevét, amit Gyöngyinek javasoltál kakigondra. Barátnőm lányának kellene.
Era,
jobbulást Martinnak! Nagyon vagány a képen!
Edit,
hogy vagytok?

Köszi mindenkinek a Lidi dícséreteket. Tényleg nagy csaj. (kb 82 cm) és így poncsóban voltak apával bevásárolni. Apa nagyon büszke volt, mert sokan megdícsérték. Azt mondta a héten is mennek ketten. Ami nekem is jó, mert addig süthetek stb.

Szép napot!
angi79

Jó napokat!
Angi! Gyöngyinek az FLP-s aloe vera gélt ajánlottam, naturt. Ez nem gél, inkább egy rostos lé (én trutyinak hívom), de akárki, aki terjeszti, tudni fogja mi ez. Én is iszom, meg Pötyinek is adom (egy teáskanálnyit, ha beteg, akkor 2x.) Felnőtt adagja fél deci naponta.

VokEszti!!! Hűűű de klassz járgány!! Annak idején, mikor ilyen terepjárót kerestem, bezzeg egy sem volt HOCO eladó. :( A szomszédunknak ilyen van (neked is van hozzá mózes?), és nagyon elégedett vele. Az előző kocsitok milyen volt? Megkérdezhetem, hogy mennyiért és hol vetted? Gratulálunk az első fogacskához!!!!! :lol: :lol: :lol:

Livi!!! Befejezted már a tanulást??? :P Mert akkor lassan felétek járunk, ok? Meg is locsolták a csajod? :)

Tényleg nagy a csend lányok!!! Vagy egész nap csavarog mindenki? Mi ma délelőtt is voltunk A1-ben (fitness terem), és jelentem, most is sikerült lefutnom a 4 km-t. :) Nem véletlenül mondják, hogy a gyerekek kondiban tartanak. Régebben jobban lihegtem utána. :D

Na mentem... szabad foglalkozásom van, már letettem szunyálni Pötyim. :)

Puszi!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

majd jövök én is nemsokára, megetetem Natust, lefektetem őket, aztán írok, sokat, JÓ?????

Most voltunk csüti-től szombatig az urammal a meglepi Prágai úton.Majd rakok fel képeket is, aztán mesélek. :D

Tényleg kihalóban vagyunk :roll: , de legyen mentségére mindnekinek a jó idő. :D :D :D
Mi is délelőtt jó nagyot sétáltunk, meg az udvaron voltunk, puszi :D :D :D
vas

Bartika!
Az osztrák ebay-en vettem házhozszállitással együtt 71,80 Euro volt, ami szerintem nagyon jó ár. Kb 17000 volt, mózes nélkül.
Maga a kocsi csak 45,50 volt.
De nagyon király volt vele sétálni. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Akkor kicsit jövök én is :D

gyorsan magunkról:
most csütörtökön voltunk(vagyis mentünk) az urammal Prágába.
Akikkel taliztam az Ikeában szerdán ,ők tudják az előzményket, hogy mondtam meg neki, hova megyünk.
Mivel az eredeti terv szerint Sopronba mentünk volna.
Éppen ezért vettem egy cseh, meg egy soproni sört, és miután lepakoltuk a gyerekeket , elindultunk.Mondtam neki, hogy álljon meg, és válasszon a két kis meglepetésemből. :wink:
Szerencsére a cseh sört választotta, és akkor mondtam neki , hogy akkor este ihat eredeti csapoltat Prágában. :D
Meglepődött, de nem volt semmi ellenkezése (max, hogy nem akart annyit vezetni) :D ( de levezette egy szó nélkül) 8)
Nagyon jól éreztük magunkat, Prága csodaszép, nagyon rendben van tartva, rengeteg a turista, jó idő is volt, sokat sétáltunk, romantikáztunk :roll: :lol: , ettünk....
Szóval nagyon jó volt :D

Gyerkőcök hiányoztak, másfél napot anyósnál töltöttek, másfelet tesóméknál.

Már tervezem a következő(10. ) házassági évfordulót Londonban :wink: :wink:

itt van 1-2 kép, amit ott csináltunk

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

vettünk egy új kocsit is :wink: :lol:

Kép

ez hazafele egy Kutna Hora nevű városka:
Kép Kép

Kép

vas

Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
vas

Nagyon jók a felrakott képek, Angi, Lidike csoda csajos már megint, elhiszem, hogy apája büszke volt a lányára :D

Liza meg olyan édesen tud nézni, Cory jó az a kép is, ami az iwiw-en van a nevednél :D
és nem ijesztegetsz senkit se el!!!! :wink: :wink:
az új oktatód meg egy tapló állat :evil:

VokEszti, jó a babakocsi :D , és az ára is jó volt :D

Évi, Bartika micsoda új vonalzók, sok sikert a bébiprojekthez!!!!!!!!! :D :D

Martin de kedves , hogy vitte a kiscsajt egy körre :D , és a sonkája...... :shock:
mind megette???? :wink:
Hogy van egyébként?
Javulóban??? :)

Boti is nagyon aranyos a tojások között :D :D

Gratula Hanna első fogacskájához!!!
Natusnak 12 van :shock: :D

puszkó, jók legyetek, sétáljatok nagyokat :D :D

vas

Sziasztok!

Lassan egy hete nem is kapcsoltam be a gépet, de a jó időnek és az ünnepnek köszönhetően szerencsére nagyon nem maradtam le.

Nagyon klasszak a képek, Era, sonka evő Martin, hát nem semmi, de a verdás is nagyon jó! Jobban vagytok már? Gratula a lépegetéshez! :D Mi is már 3. hete vagyunk benne valami francba, orrfolyás alig, de lerakódás dögivel...csajom néha úgy köhög, mint aki 10 éve füstöl...

Cory, iszonyat nagy franc lehet Liza, fotogén az tuti :D Oktatódra finom jelzőket írtak a többiek....

Angi, Lidike nagyon bájos, nekem uccsó kép tetszik legjobban :)

Anita, Boti olyan nagyfiú már, jól áll neki a "húsvét" :D

Vokeszti, Hannának grat az 1mm-eshez! :D Klassz az új járgánya.

Vasildi, nagyon szép helyeken voltatok, embered jól választott a sörök közül, gondolom neki is bejött minden :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Mi Ópusztaszeren voltunk hétfőn, nagyon jó volt , Tomdi ennél kisebb játékot nem talált, Pipi meg elmondhatja, hogy oroszlánon lovagolt:Kép Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

megint én :D :D

itt vannak a saját kezűleg eldugaszolt tulipánjaim :D :D :D

Kép Kép Kép

Kép Kép

meggy, és cseresznyafa :D
Kép Kép

Nyúlanyó, látom, ti is jól éreztétek magatokat!!! :D
Jó nagy játékai vannak a gyerkőcöknek!!! :D
vas

szóljatok ám, ha sok belőlem :roll: :lol: :wink:

teleírom az oldalt, úgyse pörög :wink:

Eszti, Anna, Vali, Edit, hol bújkáltok????????? :D :D :D
vas

Ha már így meg lettem szólítva ... :wink:

Ildi: Kukk! Most értünk haza a sétából, csaj még kint alszik az erkélyen a babakocsiban :D

Húsvét nálunk is elég mozgalmas volt, itt volt anyósom 2 napig, voltunk lent a Balcsin szemrevételezni a nyaralót, ablakot pucoltam, főztem, Egerben is kirándultunk anyukámékkal, és .... végre eljutottunk kettesben apával mozizni :lol: :lol: :lol: A Mr. Bean nyaralt néztünk, jó sz@r volt, és közben folyton Alizon járt az eszem, hogy vajon hogy van el nélkülünk. Persze egy nyafi sem volt, tök jól elvolt a mamával :) Megtanulta egyedül hajtani a kismotort :)

Én meg járok a lábammal dokihoz, múlt héten szívtak le egy cisztát a talpamból, most gyulladáscsökkentő szurikat kapok, de ha nem javul, akkor műtét :( Remélem odáig nem fajul a dolog :(

Az új képek a nagyfiúkról és nagylányokról nagyon szuperek, a kedvencem Martin küzdelme a sonkával :D

Eszter: Gratula a fogacskához, anyukád megnyugodhat, hogy nem marad Hanna sem fog nélkül :)

Bartika: Melyik A1-be jársz? Én is "elő szoktam ott fordulni", bár most a lábam miatt már régen voltam :(

Prága miatt meg nagyon irígy vagyok, már évek óta nyúzom apát, hogy menjünk el. :?
Ildi szuper csini vagy a képeken!

Tesóprojektekhez drukkolok nagyon és irígykedem is :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vasildi:Nagyon jó hogy jól éreztétek magatokat! Biztos ügyin megszervezed a Londoni utat is!Gyönyörűek a virágok!Sajna a miénket elintézték a kutyák! A kani mindent kihugyoz, a szuka meg a bokrok közepébe szeret befeküdni!Majd egyszer ha lesz sok időm,teszek fel a kertünkről "ilyen volt-ilyen lett"képeket!

Lányok:kaptam ma egy emailt!Most berakom ide nektek! Kicsit sok lesz bocsánat!Túl lehet pörgetni akit nem érdekel,de nem tudtam kevesebbet felrakni,csak az egészet! Jó szórakozást! :lol:

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked...

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az
tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont
dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass.
Szülés
után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd
marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg
azt
várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor
egész
távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na
azok
mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni,
csak a
család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly
teljesen
reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a
nyakában
gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással
sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának
nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van
pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál
és
le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne
adna
teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
- a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a
vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x
lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba
betevés
UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba
sem
férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el
jobban és
még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1
levegővel,
mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és
átharapja a
nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos,
turmixgép
úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben
ülve
eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de
tuti
a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és
csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel
vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban
az egész
főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha
nem
vagy elég gyors a papírtörlővel...
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe
véve,
egy pohár itallal...na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan
kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az
elektromos
hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt
kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a
babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből... akkor
rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod,
milyen, ha
megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz
számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas
szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás
gombhoz. 32
képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a
nagyigyilkos indulatokat.
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is
csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és
biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál
hülyét
csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz
ez még
rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a
szarkupac
tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek
elért
az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett
a
kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag
edények
és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs
visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit
ér
el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az
anyóstól
kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól,
kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó
munkával
kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni.
Ilyen
pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat
nyüszít
közben).
- eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar
ahhoz
képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt
fülig
érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes
elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először
nézel
meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak
netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a
hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled
szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a
gyerek a
kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k.
anyját.
Még jó, hogy kivehető az elem a játékból...
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van,
akkor meg
tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz
természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az
anyád nem
engedi..."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb
húzható
játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a
parton a
gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek
neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs
gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
- a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor
érdekes, ha
elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a
vásárlás végére.

A későbbiek folyamán

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni.
Mindkét
helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban,
az a
kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg... mindezt
úgy,
hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér
is
folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával...
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És
fürödni
is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi
ülésében
akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra,
hogy
kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az
autók
közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót,
a
műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső
helyen,
meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt
megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog,
tág
orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt
szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
- 2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

SZÓVAL, JÓL GONDOLD MEG...!!!

Húúúú ez tényleg sok!Legalább telítődnek az oldalak!
Vendég

Boscó: Ezt már olvastam egy párszor, de annyira jó szerintem, hogy nem lehet megunni, mindig jót rötyögök rajta, meg persze egyetértően bólogatok :lol:

Ment ma este a Dr. House, nézted?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Kösznjük! :D:D Már egyre nagyobb. :D Lehet, vagy 2mmes hihi

Ildi!
Hát, igen Hanna nem rohanta el a dolgot. :D:D
Szép hely Prága. Nekem bejött annó. Igaz, én sajna a tanári karral voltam... az rányomta a bélyegét...

Vali!
Látom nem csak én vagyok House fan. :D:D:D Amikor minden nap volt még Ádám is megnézte velem. Igy, hogy hetente 1x van csak, nem erőlteti magát. Igaz, a poénjait elmondom neki és jókat röhög rajta. :D
Nagyon jó a pasi! Ha egyszer valami bajom lenne, jó lenne, ha egy ilyen doki tudna kezelni... szép álom. :D

Boscó!
Én is megkaptam már vagy 4x, de minidg újra olvasom, mert ugye ahogy nőnek a törpék, úgy jönnek elő a dolgok. :D:D

Bartika!
Elfelejtettem: Az elősző kocsink egy régebbi tipusú Pierre Cardin volt. Szerettem azt is, meg forditható karu volt, de már nagyon bele fáradtam a lyukakba, amit Gyálon útnak hivnak...

Jaaaa, anyukámról jut eszembe:
már kint volt egy csücsök (ugye kemény 1 mmre), amikor ezt elújságoltam anyámnak, nagy lelkesen megkérdezte: "És, megharapott már vele?" Komolyan azt hittem lesz egy kissebb robbanás a fejem körül... Elmeséltem apámnak. Jót röhögött, majd 2 nappal később, amikor neki is újságoltam, hogy kint a fog, megkérdezte negédesen: "És, megharapott már vele???" Azt hittem lefordulok az ágyról, úgy röhögtem... :D Ez a különbség apám és anyám között. No meg egy pár liter elfogyasztott alkohol apám javára....

Hanna megjelent az ajtóban egy kabátujjal... :D Nagyon cuki volt. :D:D

Kellemes napot mindenkinek!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Ildi!
Gyönyörű tulipánjaid vannak :) És szép helyen voltatok apával.
:) :) :)

Vok!
Na, akkor megnyogodhatsz, nem marad fogtalan a lánykád :lol: Használjátok egészséggel az új babakocsit.

Lányok!
Lehet egy kérdésem????
Boglárka lábújjhegyen járkál. Azt mondták, hogy ha így szokja meg később is igy fog járkálni.Én próbáltam megmutatni neki, hogy ne balerínázzon, hanem talpaljon, de semmi.
Meglehet ezt egyáltalán tanítani vagy majjd leszokik róla? Később baja lehet belőle?Van még kis balerina köztünk???

Köszi előre is a válaszokat!

Pont ma egy éve utaltak be, hogy meginditják a szülést, de...Boglárka okosabb volt.
Akit érdekel bővebben a blogban.

Szép napunk lesz ma is :)

Teljen nektek is ugy ahogy elterveztétek :D
Vendég

Hello!
Ildi,
beállok én is az irigykedők sorába. Nagyon frankók a képek! Olyan jól néztek ki együtt. És nagyon csini vagy. El se hinné az ember, hogy 3 lurkód van. Meséltem Ferinek, hogy hogyan mondtad el Gábornak Prágát. Persze ő egyből sajnálta, hogy mennyit kellett vezetnie. :) A tulpik is szépek! :)
Meli,
szerintem leszokik róla Bogi.
Vok,
nem semmi anyukád. DH-t mi is szeretjük. Ja és Lidinek is kibújt a 9. :D Hanna cuki, a helyzet nagyon ismerős. :D
Bartika, Gyöngyi,
köszi a segítséget!!!

Pussz. Szép napot!
Eszti? Annácska? Edit? Anita? És a többiek? Gyertek 1 kicsit!
angi79

hali!

köszönjük szépen a dícséreteket, Prágára is, a virágjaimra is, (meg én is köszönöm szépen) :oops:

Pedig, Angi, látod, 3 lurkóm van :roll: :wink:

Vali, én is azért szerveztem meglepi utat, mert magától nem akrt menni.
Én meg annyira akartam, muszáj volt valami megoldást találni, hogy kijussak végre :wink: :wink:

Boscó, én is ismertem, de végigolvastam megint, vannak bennt annyira rám passzoló mondatok :wink: , tetszett :D :D

Meli, szerintem is leszokik erről Bogi.
Eleinte OLivér is lábujjhegyen szaladt, de aztán megtanult magától rendesen.

VokEszti: anyukád :lol: :lol:

Vali, szegény lábad :(

Tényleg már elveszett báránykák hol vagytok?????
vas

Sziasztok

Vagyunk csak nincs kedvem írni, mert sok mire mindenkinek írok. :wink:

Cory
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szarul indul a vezetésed. :( Én is hasonlóan kezdtem ,de én rutin után iskolát váltottam ,mert nekem is baromira elment a kedvem. Ezt te is bármikor megteheted. Az új oktatóm minden papírt elintézet, én semmi után nem szaladgáltam.
A csaj meg nagyon cuki. :D

Angi
Hát a te lányod se semmi és milyen nagy. Lassan megyünk udvarolni. :D

Ildi
Örülök, hogy bevált a sörös duma. :D :D Irigy vagyok, de remélem egyszer mi is, eljutunk oda. :wink:
Jól bírták a lurkók??

Vali
Milyen volt Dunakeszi???????????????????????????????? :)
A lábad meg sajnálom. Hogy sikerült ezt begyűjtened? :(

Eszter
Jó az új kocsid! :)
Mennyiért adtad el a régit?

Meli
Én úgy tudom, hogy nem jó. :( A keresztlányom is 80 %-ban lábujjhegyen járt még általánosba is sokszor rá kellett szólni. Nem látom, hogy baja lenne, de hogy későbbre hogy hat majd ki azt nem tudom. Szóval nála nem igen ment a leszoktatás. Most 13 éves és már talpon jár. :)

Eszti
Még mindig tart az eljegyzés????? :wink: Hogy sikerült?? Írd már le légyszi az ugráló paci címét.

Nyúlanyó
Oda is készülünk, ahol ti jártatok. :)

Bartika
Bocsi de elfejttetem válaszolni. :oops: A babaszobán és itt a babaneten hirdettem.

Anna
Mi van veletek?? :?:

Rólunk
Levinek folyik az orra, de semmi más baja nincs. Nekem a torkom fáj már 1 hete ,de se takony se köhögés. Nem tudom mi ez, de nem gáz.

A babakocsim is eladtam 29000ft –ért. :)

Na megyünk kifelé, mert gyönyörű az idő. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csajok! Már két hete folyik az orrunk (nekem is, de ez most mellékes). Tényleg nem lehet mást tenni, csak Cebion, meg Sterimaros orrszívás? Szegénynek hiába kenem minden szívásnál, de olyan piros az orra alatt, mint egy bohócnak. :( Nincs valami ötletetek? Mitől fog ez elmúlni?
Legutóbb (februárban), egy hónap után akkor múlt el, amikor kimentünk síelni a hegyekbe. Vagy pakoljak??? :roll: :wink:

VasIldi!!! Naggyon vagesz vagy a képeken, mint egy modell, állítom neked. :) Ilyen jó idő volt ott is?

Tényleg írtó nagy a csend. Úgy hiányoztok. :wink:

Vok! Húúú, jó, hogy említetted az e-bayt. Meg is nézem ma a kínálatot, csak hát nyelvi nehézségeim vannak. :) Licitáltatok?

Köszönöm a babakocsis válaszokat. Én is keresgélek. Végül nem adom el a Roan telepjárót, mert az jó lesz a szüleimnél, nem kell mindig lecuccolni a babakocsit. De szeretnék egy olyat, ami újszülött kortól jó és nem nehéz. A JANÉ kocsit néztem ki, de nem rég tudtam meg, hogy milyen drága. :cry: 100 felett van jócskán (NORMÁLISAK????). Szóval ha van valakinek ötlete, várom. :lol:

Évi? Teszt? 26 napos cíklisra irigy vagyok ám! Kevesebbet kell várni. :lol: :lol: :lol:

Na megyünk mi is homokozni.

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Cory!

Jobban vagytok? Látom kifogtad az oktatók gyöngyét :evil:

Eszter!

Klassz az új szekér! Grat Hannának a fognövesztéshez!

Angi!

Ez igen, Lidi 82 centi? Szerintem Dóri másfél évesen se lesz annyi :)

Ildi!

Csodaszép helyen voltatok, hű, de irigy lettem :) Nem csodálom, hogy már nagyon látni akartad Prágát, megérte! Az új verda is király :) Gyerekek hogy érezték magukat a nagyinál meg tesódnál?

Nyúlanyó!

Gondolom ti is jól éreztétek magatokat! Tomdi nem elégszik meg valami kisebbel, igaza is van :)

Vali!

Hogy került ciszta a talpadra? Brrr...

Bartika!

Spóroltam egy kalap pénzt, mert nem vettem tesztet, és ma meg is jött. Tudtam én, hogy nem sikerülhet az első hónapban :) Majd most :) Vagy valamikor :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?