Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni :wink:
Épp a védőoltásokról faggattam a védőnőt, de mondanom sem kell, kevés sikerrel :twisted:
Ti hogy álltok a választható védőoltásokkal?
Bárányhimlő? meg a többi?
Van valakinek hasznos infója, mert normális a védőnője vagy a gyerekorvosa? Nekem sajnos egyik sem százas, de Törpefüttyöt csak meg kellene védeni a betegségek ellen, ha lehet.
Sziasztok!

Nancsika! Niki!
Sikerült megnyitni a katalógust? Mert nekem azóta, hogy elküldtem nem :lol:

Többiek, akiknek nem ment mail:
Ha szeretnétek ZETPOL gyerekcipőkről katalógust, árlistát (most nagyon jó árakkal 1200 Ft-tól), mérettáblázatot, akkor keressetek mail-ban: martonedina@syscon.hu

Puszi Mindenkinek
Edina

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Peti és Pötyi Egészséget, Boldogságot Kívánok Születés Napotok Alkalmából!

Áron baba Neked Boldog Névnapot!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Nagyon boldog első szülinapot kívánok Pötyinek és Petikének!

Remélem mindenkinek ilyen szuper hétvégéje volt, mint a Hegedűs családnak :) Imádom, ha együtt tudunk reggelizni hármasban. Nagyokat sétáltunk szombaton és vasárnap is, még egy kicsit pingpongozni is sikerült apával a Bókay kertben :) És a húsvéti ajándékokat is beszereztük a kölköknek :)

Bartika, Anna!

Dóri inszeminációval jött össze, szerencsére az első sikerült. Oltári mázlink volt. Másodszorra van esélíyünk spontán, de én nem hiszem :)
Bartika, Pötyi nagyon édi a tortás képen :) Picit meg van illetődve :)

Gyöngyi!

Hogy van Lili?

Boscó!

Köszi a tippet, majd megpróbálom ezeken a helyeken "elpasszolni" a babakocsinkat.
Ezek szerint családi házban is kifoghatsz jó fej szomszédokat :evil: Nem semmi...
Már vagyunk egy páran a klubban :) :)

Bettiflame!

Dórinak Maxi Cosi Priori SPS ölése van, szerintem ki van békülve vele :) A Brumi Maciban vettük :)

Angi!

Szegény Lidi... Jól megkínozza a foga... Mindig mondtam, hogy ez a fogmanó egy lelketlen dög :evil:

Eszter!

Utólag boldog névnapot Hannának! Jól néz ki az ugrálóvár!

Faby!

17 fog?! Nektek már tényleg nincs sok hátra!

Áron baba!

Neked is nagyon boldog névnapot!

Medike!

Dóri a nem kötelező oltásból a meningitis ellenit kapta meg, és a bárányhimlő ellenit fogja még kapni. Nekünk csak ezeket javasolta a dokinénink. De én is kíváncsi vagyok mindenki tapasztalatára.

Dóri olyan kis édes :) Ő dobja ki a használt pelusát. Olyan diadalmasan viszi a kukához, mint a győzelmi lobogót :) És rém büszke magára, hogy ő már segít anyának :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok

Már én is nagyon rég jelentkeztem, de egyszerüen nincs időm, mióta Martin csak 1x alszik napközben. Állandóan figyelni kell, kinnt kell leni vele mert imád az udvaron lenni, ugye nekünk van egy tavunk ami nincs elkerítve és állandóan bele akar mászni, szintén a teraszunkon még nincs korlát szoval egész nap a gyereket sasolom hogy mit csinál, ha meg alszik ezerrel az elmaradt házimunka,
Ég is a pofám hogy a szülinaposokat és névnaposokat nem is köszöntöttem. De most pótólom.
DRÁGA PÖTYIKE, és PETIKE SOK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK SZÜLETÉSNAPOTOK ALKALMÁBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

HANNÁCSKA és ÁRON nektek pedig BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na próbálok vissza olvasni, aztán ha lesz egy kis időm jelentkezem.
Szép napot mindenkinek.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Oltások: enyémek az agyhártyagyulladás ellenit, a bárányhimlőt és a kullancsot kapták meg. Illetve Liza még csak a barit, de a másik kettő is vár rá.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Meg tudod mondani ezeknek a nevét? Vmi agyhártyagyulladás elleni kombi oltásokról beszélt a doki is, de azt mondta döntsem el én. az egyik 3 a másik 5 vmitől véd, de se név se semmi plussz :x
A bárányhimlőt én is szeretném, mert végtelenül féltem a terhesség alatti himlőm miatt

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike: nevet passzolom :(

cory
Budapest

PETIKE és PÖTYI!!!! :)

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk Nektek! Kép

Olgo és

Kép
olgo

Hannának (kicsit megkésve, )és Áronnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép
vas

Áron!
Nagyon boldog névnapot neked!:D:D

Köszönjük a névnapi köszötntéseket. :D:D

Ildi!
Hogy vagytok? Nem is irtál magatokról...

Tünde!
Meggyógyultál teljesen?

Vali!
Mi van a lakás dologgal?

Gyöngyi!
Hogy van Lili?

Annácska!
Milyen volt a szülinap????

Anita!
Van egy homeós szer, ami fogzós hasmenésre van.
Podophyllum peltatum C9 Minden hasmenés után kell neki adni belőle.

Faby!
A Cataflam a legjobb szerintem. egyrészt annyi cseppet kell adni, ahány kiló, igy nem lehet túladagolni, mint felnőtt korban, könyebb ezáltal beadni neki és nagyon bejött a fogra. Mondjuk nekem is az segit mindig.
Nem aprózza el a fiad a fognövesztést... Nem irigyellek benneteket...

És tudom, hogy csuda szép idő van, de attól még ide is lehet ám irni. :D:D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Hannának és Áronnak nagyon boldog névnapot!!! :)

Medike!
Meg tudtam nyitni.:)
Agyhártyagyula: Neis Vac-C vakcina
Kullancs:FSME-Immun Junior vakcina
Barihimlő ellen nem vagyunk még oltva, így az passz. De ennyi amit kap Ala a "kötelezőn" kívűl.

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Faby, Domka 17 fogú :shock: , húúúúh nem semmi fogmanótok van.
Cataflamot szerintem is próbáld ki, bár nálunk sajna nem jött be igazán fogzásra, de a lányomnál a fül fájásra szuper volt.
Tomdinak áttört a 7. foga :D És aminek én nagyon örülök, már két éjjel csak kétszer kelt és reggel is fél 7 -7 körül :D Ami furi, hogy az előző foga több, mint egy hónapig jött és iszonyatosan megszenvedtünk vele, a 7. meg majdnem símán töröget át :shock: A fene se érti ezt....

Évi, Dóri nagyon ügyes, hogy maga után rendezgeti a pelusos dolgait. :D

Betegeknek gyógyulást, fogasodósoknak pedig minél előbbi fogkibújást!

Barti, Pötyi nagyon klassz így együtt a tortájával :D Jól néz ki a csajotok nah :D

nyúlanyó

Pötyinek Boldog Szülinapot!!! :)

Hanna babának és Áronnak Boldog Névnapot!! :)

Gyöngyi
Hogy van Lili? :?:

Zsu
Tényleg régen írtál,de nem sok mindenről maradtál le. Nagy a csend mostanság. :)

Cory
Vezetés? Nagy a csend róla :wink:

Faby
17 fog hát az nem semmi :shock:

Anna
Képek??????? :)

Angi
Lidi már jól van? :?:

Anita
Gratula a szakdolihoz! :)

Röviden ennyi voltam,megyünk ki az udvarra.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem olvastam, csak gyors kérdésem lenne :!:

Vok Eszter, vagy homeo-tudósok :lol: Megvettem a szereket, amit Anginak ajánlottál a chamomilla mellé, meg amit nekünk a fostira. Ezeket kaphatja egy időben Boti, vagy mennyi időnek kell eltelnie közöttük.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta: múlt héten nem voltam, ma hajnalban igen, de nemrég hívott az oktatóm, hogy felmondott :( Úgyhogy fogalmam nincs, mi lesz.

cory
Budapest

Sziasztok

Szerdán Ikeás tali!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Akik eddig jönnek :Ildi,Anna,Eszti, Edit, :) :) :) :)

Vali
Szerda jó??????? :wink:

Aki még szeretne csatlakozni, jelezze. :)

Nancsi
Olvastam a blogot. Nem mondod ,hogy egy nap ennyi tortája volt Alának :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ??????? Mert nem hiszem el. :wink: :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory
Ez fasssza. :( :(
Nincs egyik másik oktató a cégnél aki szimpi?
De azért ne izgulj meg lesz az a jogsi :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita!

A chamomilla kiegészítőjét én egy vízben adom Hannának. A fosit meg mindenképp fosi után add be. Szerintem mehet együtt, de bólintson még rá az, aki volt okosítós tanfolyáson. :D

Ikeás tali nálunk is bejátszhat. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

amúgy tudorokat akartam írni...

Vok Eszter, avagy Eszti után szabadon: Vokinca :lol: : Nagyon köszönöm! Nemrég megtaláltam a fosis bogyesz leírását! Remélem, segíteni fog, ma is 4x volt .... :roll:

Nem sokat kellett visszaolvasnom :?

Cory: :( Gondolom, már csak ez hiányzott! Pasid meggyógyult? Gyerkők rendben?

Angi: Lidike hogy van?

Anna: Petike?

Edit, nem mintha te annyit írnál magatokról :wink: Meséjjél mán :D MIzu Levivel? Úszáson azóta sem voltatok?

Betegek gyógyulgatnak??? Mi van mindenkivel??? Gondolom, a jó idő... :)

Nem kötelezők nálunk: agyhártya, bari, kullancs, pneumo. Kullancs még hiányzik, 3 hét múlva kapja az első adagot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bartika:
Pötyinek nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!

Boscó:
mindig csodálom, aki óvónő akar lenni... :)

Betti:
nekünk is Maxi-cosi Priori XP van, szeretik a lányok :P
amúgy jó a Römer, Recaro, Chicco

Anita:
biztos a fogtól van ennyi kaki??
kitartás!!!

Faby:
szegény Domi, egyszerre ennyi fog :shock:

Angi:
Lidi jobban van?? tudtatok csavarogni??

Vok:
köszi, úgy néz ki, megmaradok!!
az én anyum is mindig kiakaszt, mi egy telken lakunk... :roll:
épp a héten szedte ki azokat a virágokat, amiket tavaly Peti ültetett neki, hogy ne a gaz nőjön. Aztán egyszerűen kiásta, mi meg ne is szóljunk semmit.
Ma este meg áttelefonált, hogy azonnal menjek át. Átszellemülve ült a fotelben, hogy nagyon rosszul van, már nincs sok hátra (ezt mondja szinte minden nap amióta az eszemet tudom).

Klubosok: persze, aki szép csinos az bátran csatlakozik a nem fogyózó klubba :lol: , na majd egyszer én is tag leszek ám!! :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Drága Tünde baba és Áron baba! Isten éltessen benneteket első születésnapotok alkalmából!

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="mamacka"]S írta:mamackaziasztok!

Nagyon váratlanul ért.... de folyik a magzatvizet....

Egy kicsit megvagyok ijedve úgy érzem nem vagyok felkészülve... hála Istennek apa még itthon van... megyünk be

Imázzatok értem-tünk puszi

[quote="szelivi"]S írta:szeliviziasztok Lányok!

Mamackának szorítok! Megyek megnézem hogy van! Kép

Én is hazarendeltem apát, mert elkezdődtek újra a fájások, egy tízperces szünet volt, azóta 3-4 percenként van. De lehet, hogy megint sima hasgörcs. A szülésznőt már hívtam, sajna a dokim ma délig Vácon rendelne.

[quote="nadine81"]S írta:nadine81ziasztok!! Kép)

MA 13:05-KOR MEGSZÜLETETT MOLNÁR TÜNDE, SZELIVIÉK KISLÁNYA!! Kép Kép TÜNDE 52 CM ÉS 2830 G.

HATALMAS GRATULA NEKIK!!!

Kép

[quote="nadine81"] írta:nadine81S EGYÚTTAL MAMACKÁÉKNAK IS GRATULÁLOK ÁRONHOZ!

SOK BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!! Kép

NADINE

Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ezt most nem tudtam kettőbe szedni, de sztem így jó! :)

Tünde, örülök,hogy jobban vagy! Sajnos bizti, de inkább örülök, hogy "csak" a fogzástól! Doki is megerősítette. Nyála úgy ömlik, mint 4 hós korában, emiatt lehet a sok fosika is...

Most már aztán írjatok, mert az oldal tele lett velem :wink:

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, utolsó bejegyzés. Kafin jár az órám :roll:

Na, majd holnap elleszek vele...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bettina is nagyon nyűgi mostanában.
Állandóan a nyomomban van (mondhatnám a fenekembe bújik), fogja a két lábam és nyüszög.
Foga szerintem most nem jön, bár sosem tudni.

Dorinát meg februárban beirattam a felsőgödi oviba, hogy szeptembertől járjon. Ma bementem beszélni a vezetővel, hogy melyik csoportba kerül, erre közölte, hogy nem is biztos, hogy felvették, mert sok a gyerek és ez nem a mi körzetünk.
Megjegyzem, a mi utcánk Sződhöz tartozik, ami tőlünk10 km és szántóföldön megközelíthető vagy nagy kerülővel vagy vonat + busz (ami napi 3szor jár).
Bementem az alpolgármesterhez, aki nagyon készséges volt, de megoldást nem tudott...
Ajánlotta a Waldorf ovit, ismeri valaki pontosan, hogy mi folyik ott??
tudom, hogy fizetős (most 15ezer körül van)

Pedig muszáj Dorinának oviba mennie és már annyira várja.

Edit:
hánykor lesz szerdán IKEA tali???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
Csesszék meg magukat, de jó erősen!!!!!!!!!!
Úúúúgy utálom ezt a hova tartozunk dolgot. :(:(:(

Anyukád se semmi... :shock: De legalább nem vagyok egyedül :lol: :roll:

Waldorf oviról Vikó tud szerintem mesélni.

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Végra van időm, bár vár a vasalni- és tanulnivaló...

Annácska!
Honnan ismered a férjem? Gratulálok Peti lépkedéséhez! Hiába, aki már egyéves! Sok boldog szülinapot!

Tünde!
Tényleg igaz, hogy ha levágjuk a gyerek haját rövidre, akkor erősödik? Mert ha nem, akkor én meghagyom neki. Gratulálok a fogyihoz. Azt hiszem nekem is el kéne kezdeni valamit. Ma megfogadtam, hogy nem iszok üdítőt csak ásványvizet. Nálam ez is haladás.

Babetta!
Nem borult ki a férjem, csak azt se tudta, hogy kik vagytok! Szerda nekünk jó lesz ikás talira!

Anita!
Köszike a képet Tünciről!

Vanillka!
Köszi!

Gyöngyi!
Sajnálom a barit!

Bartika!
Sok Boldog Szülinpot Pötyikének! Ha megnyugtat a Balázs haverunk itt a házban 14 hónapos és még nem megy!

Kövecske!
Csak akadályoz a főzésben, de azt céltudatosan teszi! Husis cucc engem is érdekelne, ha lehet! Tisztán szakmai indokból!

Medike!
Mi agyhártyagyuszisat fogunk kapni, meg barihimlőset.

Vok!
Sok boldog névnapot Hanna babócának!
Mamacka!
Sok boldog névnapot és születésnapot Áronnak!

Mi már tegnap tartottunk egy kis szülinapot, meg otthon is.

Kép
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Nem tudtam mostanság jönni, szombaton esküvőn voltunk, vasárnap keresztelőn, elszaladt a hétvége. Most visszaolvastam. Privik csak holnap mennek, most túl fáradt vagyok.

Petikének és Pötyinek megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Szintén megkésve, Hannának és Áronnak boldog névnapot (még ha a szülinapjuk előtt is van :wink: -Eszter, szerintem ezekben próbáld a poént megtalálni, én jót mosolyogtam rajta, a saját Anyumon is tudok általában)!

Tündi, Áron!
Isten éltessen benneteket első szülinapotok alkalmából!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

PETIKE, PÖTYIKE, TÜNDE és ÁRON baba, isten éltesen titeket első születésnapotok alkalmából!!!!

Mi is eltüntünk egy kicsit. Martin jól összeszedett valami nyavaját, még mindig beteg! Bár, ma talán nagy nehezen kezd felszakadozni a sok @@@@. Az orra egy hete folyik, de megállás nélkül. A gyerekorvos már 3* volt kint, és csak egyre rosszabakat mondott. Még a varázslatos barna orcsepp és az anyatej sem segít. Ha, nem javul holnapig, kénytelenek leszünk antibiotikumot adni :( :( :( . Szegénykém enni sem nagyon bír, fogyott 30 dekát, de szerencsére sokat iszik. Már kamillás-mézes teát itatok vele, talán ez segített egy kicsit. Ráadásul, 4 napja én is beteg vagyok, ugyanezekkel a tünetekkel. Jelenleg nincs hangom, bár ennek apa örül. :twisted:
Ja, és Martinnak jönnek az első rágófogai, mindkét oldalt :D .
Remélem, már nem tart sokáig ez a nyavajánk, mert már rohadtul nem bírja Martin a sok orrporszívózást.

Nancsi!
Ti, hogy vagytok? Ala mggyógyult már?

Cory:
Martin hiányzó születési adatok:
születési fejkörfogat: 36 cm
hüvelyi szülés
1 éves adatok:
súly:12 860 kg
magasság: 84 cm
fej: 48 cm

Néhány fotó:
ANYA, mikor lesz kész a kaja?
Kép
Kipróbáltam, anya egyik "teszt" autóját! Nekem nagyon bejön:
Kép
Kép
Szerintem, anyának is tetszik!Egy a baj, itt is kicsi a hely NEKEM hátul :( :
Kép

Jó éjt!
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Áronbaba és Tündi, boldog születésnapot!
Vendég

Áronnak és Tündének boldog szülinapot :)

cory
Budapest

Tüncinek és Áronnak nagyon boldog első szülinapot!

Kép

... és kicsit megkésve: Hannának és Áronnak boldog névnapot!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Áronnak és Tüncinek nagyon boldog első születésnapot!!!!!!

Kép
vas

Sziasztok!

Kedves Tünde és Áron!
Nagyon boldog első szülinapot kivánunk nektek!!! :D:D

Képzeljétek, csoda történt...
Hanna még mindig alszik. Felkelt fél7kor reggelizett, majd visszaaludt... Ilyet még nem csinált. A max alvókája fél 10 volt, úgy, hogy mellette aludtam...
És unatkozom ezerrel!!!! Egyrészt van kedve a fenének hajnalban pakolni (pl mosogató gépet), másrészt meg úgy gondoltam, úgy is felkel időben... mi a fenét csinálok ezzel a csajjal holnap reggel, amikor korán indulunk be a városba????

Era!
Sajnálom Martin betegségét! :( Remélem nem kell majd antibigyó!!!!! Neked is jobbulást!!!!
Aztán gyorsan gyógyulni!!!

Felkelt!!! :D Juhhé!!!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

sziasztok

Pötyi,Tünde és Áron babák: Nagyon boldog szülinapot nektek

Köszönjük jól vagyunk, a pöttyök szépen száradnak és hosszú idő óta előszőr a Lili is jól aludt.Csak éjjel fél1-kor meg fél3-kor kelt fel.

medike:oltásokból mi még csak az agyhártyát kaptuk meg. A kullancs ellenit szerdán kéne kapni, de ez most a bárányhimlő miatt tolódik. Mivel az egyik dokitól nem hallottam jót a barihimlő oltásról, én azt nem adatnám be, de nekünk már tök mindegy

Na visszaolvasok egy kicsit

Barti: Még nem kaptuk meg a gélt, de most adok mást a Lilinek, és képzeljétek már a 3. nap, hogy 2x kakil a csajszim

Kép

Kép
pgyöngyi

Tündi és Áron babáknak nagyon boldog szülinapot!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Era:jobbuást Martinnak!!!! fúú, nagyon nehezen lábal ki ebből a nyavalyából :(

Szelivi: szerintem semmit nem befolyásol, hogy hányszor vágják a hajat, a sűrűsége eleve adott, a hajhagymák száma már magzati korban eldől, a hajszál vastagsága szintén.
Legfeljebb egy rövid haj sűrűbbnek látszik, mint egy hosszú :)

Lidke: köszi a privit!!
Eddig sem ettünk virslit és társait, ezután még inkább nem...

Írtátok a tiszta husiból lévő felvágottakat (sonka, karaj...), oké, hogy az húsból van, de a páclé tele van tartósítószerrel :?
Dorina amikor evett ilyet a szája körül nagy piros foltok lettek

Gyöngyi: örülök, hogy jól vagytok!!!

Aloe gél: mi is most rendeltünk aloevera termékeket, az egyik barátnőm forgalmazza

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lidke!

Én is kérek please privit a husikról!!! :D

Köszönöm!
Holnap Ikea???

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Bocsi,hogy bepofátlankodok ebbe az összeszokott társaságba,csak az oltáshoz egy két szót szólnék!

A kötelező oltásokon kivül szerintem a legfontosabb a Prevenar.Itt tudtok utána olvasni:www.pneumo.hu Sajnos nem támogatott,pontasabban egy bizonyos kis réteg kaphatja meg 70%-os támogatással!Én ennek a fontosságát tenném első helyre!
Aztán az agyhártya gyull.ellenit,Menjugate vagy Neis Vac.Majd a kullancs ellenit FSME-Immun vagy Encepur Junior!Végül a bárányhimlő.Én személy szerint az utóbbit nem adatom be a gyerekeimnek!Vagyis már csak a legkisebb lenne érintett,mert a többiek átestek rajta!

A jelenlegi (kórházi) gyerekorvosi ajánlás mindenképpen a Prevenart teszi első helyre!Érdemes utána olvasni,elég meggyőző!

További szép napot mindenkinek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

TÜNDIKE és ÁRON Kívánok nektek nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT :) :) :) :) :) :) :) :)
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Era:hát hogyne ismernénk a Ti drágátokat!Imádnivaló! A kocsikázós kép nagyon bejön,majd olyan 20 év múlva(persze hamarabb is) erre is kocsikázhatnátok,hátha Fanninak is bejönne a kis pasi! :lol: :lol: :lol: Jobbulást nektek!

Tünde:sajnálom az ovi ügyet!Nálunk is most vannak nagy ovibezárások!Kevés a gyerek indokkal,aztán őrűljön meg az óvónő a 35 fős kiscsoportjával!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Mert kb.ennyien lesznek egy csoportban ha bezárnak 2 ovit! A Waldorfról csak azt tudom neked elküldeni ha érdekel,hogy milyen jellegű ovi,azt hogy az ottani ovikban mi folyik arról nem tudok! Anyukád sem semmi! :roll:

Vok:nekem Fanni is néha visszaalszik,mert a reggeli szopika után visszarakom,motyog egy kicsit(nem sír vagy sírdogál,)csak úgy motyorászik,aztán vagy visszaalszik 5-10 perc után,vagy mondja hogy mamamamamamatetetetetete. :lol:

Mamacka:Áron! Te nagylegény! Nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked! És utólag sok boldog névnapot is!(nagyon tetszik a szopcsizós kép!Apa szeme mindent elárul!!!Annyira megható ahogy csodálattal nézi a kicsifiát!

Tüncike! Téged is sok szeretettel köszöntünk szülinapod alkalmából!!!!!!Csini a szülinapos képed!!!!

Bartika:Pötyikét nem is köszöntöttem fel azt hiszem!Utólag sokat és nagyon boldog szülinapokat éljen!!!!!!Cuki a képen!!!!

Timiban:köszönjük az írásodat!Hasznos volt!

Vanillka:olyan keveset írsz mostanában!Mi újság?

Cory:nem semmi helyzetbe kerültél!Remélem annál jobban fogsz kikerülni belőle! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Livi!

Annyira cukker Tünci a ruhácskás képen! :) Vidám kis csajszi :)

Era!

Jaj, szegény Martin... :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Timi!

Köszi az oltásos infókat!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először: Nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánok Tünde és Áron babának!

Másodszor: Köszönöm a hasznos oltási infókat!

Harmadszor: tiszta pipa vagyok, mert teljes dugulásunk van a vízvezetékrendszerben és a duguláselhárító 20.000+Áfáért akar jönni óránként , ráadásul csak holnap délután!
Agybajt kapok :x

Megyek segíteni Apának, mert már ő sem lát a lila ködtől

Puszi

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Peti,Pötyi,Tünde és Áron baba
Boldog születésnapot kívánunk!

Hanna és Áron

Boldog névnapot!

Bocsánat,hogy mindent csak így utólag,de itthon van anyukám szabadságon és állandóan császkálunk valamerre!Most is ha Emma felébred megyünk vendégségbe Budakalászra.

Holnap mikor lenne az ikeás tali?Beneveznénk esetleg mi is ha nem probléma!Még nem biztos,de talán ráérünk!

Megyk is,mert még össze kell pakolnom Emmus holmiját a kiruccanásunkhoz!

További szép napsütéses napot mindenkinek!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Boldog szülinapot kívánunk Tündinek és Áronnak!!!!! :)

Tünde, Annna 10 körül talizunk, mert az már bevált.
A kajáldába, ott is a második játszó résznél. :)

Tehát 10 körül tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Akik eddig tuti jönnek: Ildi, Anna, Eszti, Eszter, Livi, Edit
?????? Tünde, Annna :?:

Era
Jó a kocsi!
Ezzel foglalkozik a család? Csak ,mert mindig más kocsi kerül elő.
Jobbulást nektek.

Oltás: Én egyenlőre nem tervezek semmit beadatni Levinek.

Medike
Nem semmi árat kérnek, ettől én is lehidalnék. :shock: :evil:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Ikeát sajna ki kell holnap hagynunk, Keve taknyos, ráadásul ma már másodszor alszik, remélem nem lesz rosszabbul!

Livi!
Tündike nagyon elegáns a nagylányos ruhájában! Látom, bejött neki az ajándék!
A haj mennyisége/minősége szerintem öröklött dolog.

Era!
Nekem a sütős kép tetszik a legjobban! A méretek nem semmik!
Jobbulást nektek!

Edina!
20 ezer/óra?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Nagyon durva! :evil: Elmegyek duguláselhárítónak!!!!

Tünde!
Én sem adnék legalább másfél éves korig még sonkát sem, de lehet, hogy még akkor sem fogok. Dorina mennyi idősen lett tőle kiütéses?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Eszter, Anita, Livi!
Mentek a privik!

Lidke
KépKép
kövecske

Áronnak és Tündének Egészséget, Boldogságot Születés Napja Alkalmából!

nyúlanyó

Edit, én viszem még Bettit Marcival. :)
Vendég

Eszti
Okesz :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: