Sziasztok!
Petinek naaaagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is.
:D
Boscó!
NEHARAGUDJ!!!! Olyan lüke vagyok! Most jutott eszembe, hogy nem küldtem képet.
:(:( Holnap megteszem, mert most Ádám trónol a nagy gépen!
Gartu a doga leadáshoz!!!!!!!!!
Anita!
De jó! Te is tök ügyi vagy!!!!!
Le a kalappal mindkettőtök előtt!!!!
Annácska!
Petinek is gyors fognövesztést, minél kevesebb lázzal!!!!! Hanna már 1 hete olya nyűgös, hogy csak na. Ma mosolygás közben láttam, hogy legalább 6 puklija van csak fent... hogy ebből mikorra lesz fog????
A buliról képeket kérünk majd!
Angi!
Jajjj!
:( Szegény Lidi!!! Remélem nem nyúzza sokáig az a fog!
Mit csináltatok végül ma?
Rólunk:
Mint fentebb említette Hanna még mindig fogzik... De olyan nyűgi szegénykém, hogy ihajjj... most sikerült egy szert venni a kamomilla mellé, ami talán együtt tuti jól enyhíti a fájdalmát. Ha elterelem a figyelmét, nem mondja annyira, hogy fáj, de ha eszébe jut, akkor... mondjuk megértem. Nekem is fáj a bölcsesség fogam kinövése rendesen!!!!
Én meg edződöm... Ma nagyapámnál és anyámnál is voltam... Jó terápia.
:D Anyám legutobbi húzása: elfelejtettem,h ogy melyik napot néztem ki Hanna névnapnak. Írt az egyik barátnőm, hogy nem március 28-án tartjuk-e, mert kkor ma az van és boldog névnapot Hannának. Derengett valami... előszedtem a tavalyi határidőnaplómat, aholis szépen bekarikáztam aznapra a Hanna névnapot. Aztán eszembe jutott, hogy meg is beszéltem annó Ádámmal, hogy aznap tartjuk... jól elszégyelltem magama, hogy ilyen lüke vagyok, felköszöntöttem pick-pack Hannát, válaszoltam a barátnőmnek és felhívtam a családot, hogy ma van Hanna névnapja. Eljutottam anyámhoz, aki közölte, hogy ma nem lehet, mert nála csak Gedeon és Johanna van kiírva... Mondtam, nem baj,de akkor is ma van... Erre: nem lehet korábban a névnapja, mint a születésnapja... Megjelent egy óriási kérdőjel a homlokomon, hogy ezt most hogy gondolja és MIÉRT??? Amikor is nem épp türelmes hangnemben megkérdeztem, hogy ha valakit Eszternek hívnak és május 25-én született, akkor már nem tartanak neki névnapot???? (ezt a névanpot tutom csak fejből...) Másnap anyám kifejtette, hogy haragszik rám, ami miatt már megint KIOKTATTAM... De most mondja meg valaki őszintén... ha nem szólna vele folyton a dolgomba, kioktatnám?????? Tuti nem... Szoval ááááááááááááááááááááááááááááááááá. És csak hogy feltegye az íre a pontot, közölte ma, hogy még erről beszélnünk kell, mert ha ÉN nem változtatok a stílusomon nagy bajunk lesz egymással... Amit tudni kell még: anyám ha egy nap nem hív fel 5x, akkor már csoda történt... És azt hiszi, hogy megbűntetne azzal, ha nem hívna... Nagyon kíváncsi leszek,h ogy anyám mikor veszi észre, hogy az a bizonyos köldökzsinor már nincsen közöttünk...
Azt az egyet egy életre megtanultam. Én soha nem leszek ilyen a Hannával.... soha!!!!!
Köszönöm az elolvasást.
Jó éjszakát mindenkinek!!!!