Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)
Tünde :)
Néha nekem is elkellene egy pár füldugó :D Annamari is sikongat és Peti ezt remekül utánozza, én meg falra mászom tőle :lol: :lol: :lol:

Évi :)
Örülök, hogy Dóri jobban eszik már :) Igaz nem látszik még mindig rajta, hogy éhezne :D
Petka bezzeg hiába eszik kétszer ennyit, mégse hízik :D De már nem idegeskedem miatta :)

Anna :)
Szerintem is érdemes megvárni, hogy a tesónak megfelel-e a mostani kocsitok. Nekem még Annamari 8 évvel ezelőtti sportkocsija is megvan :D Igaz Peti most újat kap, úgyhogy a régi valószínű megy eladásra :P Drukk, hogy maradjon az éjszakai alvás :)

Nyúlanyó :)
Petit nem tudom, hogy a feje húzza-e előre, de néhány lépés után hasra vágódik (direkt) és röhög :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi :)
Örülök, hogy ilyen jól viseli a barikat Lili :)
Most mi a dokik álláspontja? Kell kenegetni a pöttyöket?

Vali :)
Alízt biztos az idő nyomta így el :D
Mi is mindig hangosan örülünk mindennek :) Szerintem Peti is csak azért röhög ilyen jókat, mert tuti biztos benne, hogy nem vagyunk normálisak :lol:
Petinek is Annamari szobája a kedvenc :) Mindig talál valami érdekeset. Ki lehet nézni az ablakon, lehet számítógépet szerelni... Csak nekem kell résen lenni, mert azért akadnak veszélyes dolgok is :wink:

Cory :)
Mi van veled? Mostanában alig írsz magatokról :(

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Majd' fölrobbanok, olyan vacak napom volt!!! Ma mindenki megbolondult?! :evil: :evil: :evil:
Majd holnap jövök, most csak a privik mennek a "húsokról".

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt!
Lidi lázas. Tegnap hőemelkedése volt este. Ma reggel már láza, de a kúppal lement. Amúgy meg jó az étvágya és a kedve se rossz. A foga önmagában nem okozhat lázat. Vagy igen?

Gyöngyi,
jobbulást Lilinek. Sajnálom a barit. Az jó, hogy jól viseli.
Vali,
Szentendre klassz hely. Drukk, hogy megtaláljátok a megfelelő házat.
Anna,
én nem adom el a babakocsinkat, mert direkt azért vettünk ilyent, hogy a tesónak is jó legyen.
Barti,
jobbulást Neked is!

Puszi Mindenkinek. Szép napot.
angi79

Sziasztok!

Anna!

Köszi, derekam meggyógyult :) Most nem tartott olyan sokáig a gyógyulás, mint máskor :)
Mi szeretnénk még tesót (igazából "rajta vagyunk" a témán..), de mivel a Dórira is marha sokat vártunk, nálunk is végül mestertséges megtermékenyítés volt, és ez lehet, hogy most is így lesz, nem szeretnék esetleg évekig kerülgetni egy ekkora szekeret :) És nem volt indiszkrét a kérdés :)

Nyúlanyó!

Koplalni én se tudok, de tornázni sincs lelkierőm nekiállni. Minden elismerésem azoké, akik csinálják!

Vali!

Ilyenkor szoktak "beesni" a legjobb ajánlatok, mikor az ember lánya éppen letesz róla. Szerintem hamarosan találtok valami klassz kérót :)

Medike!

A mosgatógépet nem fogod megbánni, én is nagyon szeretem az enyémet! Csak kipakolni ne kellene belőle :twisted: Azt valamiért nem csípem :)
A kötőhártya gyulladás elég rosszul hangzik, jó, hogy túl vagytok rajta. Grat az otthon melóhoz! :)

Kövecske!

Tegnap tényleg lehetett valami gyagyapor a levegőben, mert az egyébként is dilis szomszédasszonyom extra gyagya volt. Azt üvöltözi otthon, hogy ő egy Hunyadi gróf... :shock: És még sorolhatnám, de nem akarom megint felhúzni magam rajta :( A szuper áthallás miatt szinte minden szavát hallom :(

Angi!

Jobbulást Lidikének. Én olvastam olyat, hogy előfordulhat láz a fogtól. Nem tudom, nálunk nem járt lázzal eddig egyik fog sem.

Túl vagyunk a mérésen. 9200 gramm a csibe, ez majdnem fél kiló plussz a 4 hét alatt. És másfél centit is nőtt, úgyhogy megnyugodhatunk. Azért a doknéni egy hónap múlva újtra látni kíván bennünket :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi! Inszemmel jött össze Dóri? Mi is sokat vártunk Pötyire, már éppen úgy voltunk, hogy szeptembertől lombik, amikor spontán becsúszott a csaj. Valszeg, mert azt mondtam magamban, letojom, itt a nyár, ezt még kihasználjuk és aztán a dokik majd "összerakják" ezt a gyereket. :roll:

Angi! Pötyi két utolsó fogánál 38 fokos lázat produkált, 3 napig tartott, aztán kijött a fog. Vagyis olyan is volt, hogy csak duzzadt, duzzadt, lázas is volt, de nem jött ki, csak 2 héttel később. Szóval szerintem simán lehet a fogától lázas!!! Pötyinek sem volt az ég világon semmi más baja...

Mi azért akarjuk eladni a Roan babakocsit, mert könnyebbet szeretnék venni (ez 16kg), amit tudok újszülött kortól használni, de azért buszozni is vele. A Roant viszont szerettem nagyon, mert írtó kényelmes volt és lehetett vele menni tökön-paszulyon. Meg nagyon jó széles volt, egy téli babának pl. kitűnő lenne, mert a sok bundazsákkal együtt is tök kényelmes. :) Szóval lehet, hogy nem is adom el, jó lesz anyáéknál Debrecenben. Annyira nem volt drága és nem tudnám jó pénzért már eladni. Sajnos, azt nem tehetem meg, hogy mikor melyiket használom, mert nincs hely az előterünkben csak egy kocsinak... :(

Edina! Tök jót nevettem a kezére is cipőt dolgon... elképzeltem vele Pötyikét is, aki még a játszin is négykézláb közlekedik... :roll:

Na mentem, mert utazunk le Szolnokra, ez a hülye időjárás meg betett a kerti szülinapi party-nknak. :( De azért nem marad el!!! :)
Majd hozok hétfőn képeket!
MIndenkinek nagyon szép hétvégét kívánok! :wink:
Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Barti: Mi is így voltunk a Lilivel, csak nem jött, csak nem jött, és már készültünk a dokihoz, mire pozitív lett a tesztem. Mondjuk én már mániákus voltam teljesen, mert minden együtt lét utáni 4. nap rohantam a patikába tesztért (kb. 10000 Ft-ot ott is hagytam :) )

Hát kissé elkiabáltam, ezt a "jól tűri" dolgot, mert éjjel valami kriminális volt, annyira vakarta a fejét, hogy végűl bekentem neki.
Az orvosok azt vallják mostanság, hogy gyógyszer szedés elég, a kenőcs felűlfertőzhet. Mi most Fenistil cseppet szedünk, meg alkalmazzuk (vok segítségével :) ) a homeos módszert. Ma elvittem a csajszit bőrgyógyászhoz, aki adott kenőcsöt. Azt mondta, hogy fülpiszkával nyugodtan felkennhetem. Elfertőződni inkább a vakarástól tud, ilyenkor rühhes lehet, de ez ritka. Na asszem ennyi, most visszaolvasom az elöző oldalt.

Ja és a bárányhimlőoltásról azt mondta, hogy csak arra jó, hogy lerövidítse a később kijövő betegséget, védettséget nem ad. Meg az vele a baj, hogy ugyan 2 napra lecsökkenti a betegség időtartamát, de a szervezet nem lesz ellenállóképes, így akár többször is kijöhet a kor. Nem tudom, mi az igazság, csak leírtam, hogy van, aki ezt a véleményt tartja

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Köszönöm a babakocsis válaszokat!Úgy néz ki mi is megtartjuk.Anyóst szerintem nem zavarja,hogy ott van.Elég nagy az a lakás.Majd kiderül,hogy szükség lesz-e még rá?Én igazándiból szeretnék ikreket,úgyhogy remélem már nem fogom használni!

Angi
Nálunk akkor volt lázas Emma amikor az első foga jött ki.Szerencsére azóta nem produkált ilyen tüneteket fogzáskor!Három napon keresztül vagy hőemelkedése volt ,vagy láza.Negyedik napon végre előbujt a várvavárt első fogacska.

Évi
Nálatok inszem volt,vagy lombik?Mindenképpen mesterséges kell,hogy legyen a következő is,vagy összejöhet természetes úton is?
Nálunk sajnos ennek semmi esélye,ezért minden megteszek,hogy a legjobb formámban legyek szeptemberre.Mind lelkileg,mind fizikailag!

Ma lesz először,hogy nem én és nem az apukája fogja elaltatni Emmust!Remélem jól fogja bírni!
Megyek este általános iskolai osztálytalálkozóra!

Kellemes hétvégét mindenkinek,remélem szép idő lesz!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Köszi a válaszokat Mindenkinek! Elmentünk dokihoz, hogy megnézze a torkát, de szerencsére nem piros. 4 foga jön egyszerre. 2nek már csak pár nap kell a dokinő szerint.
Már hütőfürdőztünk is ma, egészen jól birta Lidi. Jól van, csak olyan kis nyugis, ami nála nem jellemző.

Barti,
jó utat!
Gyöngyi,
továbbra is jobbulást Lilinek. Rossz lehet neki.

Mindenkinek, akinek aktuális, nagy drukk a tesóprojekthez!!!!!!!!!!

Jó 7végét!
angi79

Sziasztok!

Lidke!
Mesélj, mi történt????

Angi!
Lidinek gyors fogkinövést!!!! És minél kevesebb lázat!!! Remélem hamar túllesztek rajta!!!!!

Annna!
Hát, lekalap előtted. Én nem akarnék semmi pénzért ikreket, pedig világ éreltemben ikreket akartam. Hanan ráébresztett, hogy nem könnyű egy gyerekkel sem, nemhogy egyszerre két picivel...
Drukkolok majd szeptemberben! :D:D

Évi!
Még mindig nem jutottunk el hozzátok... :( Kicsit belustultam az itthonlétbe....De majd most! :D:D
Szép súlya van a csajodnak. :D és örülök, hogy sikerült hiznia is!!! :)

Bartuka!
jó utat!!

én megint ennyi voltam, mert Hanna ia gépelni szeretne...

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok mamik!

Annyira el voltunk havazva, hogy egyáltalán nem volt időm még olvasni sem. De majd bepótolom. Most gyorsan áttekertem az utolsó két oldalt.

Lili! Jobbulást neked! Gyöngyi, azt mondják, hogy pancsiztasd többször, mert a víz enyhíti a csikit. De ezt már mondták a többiek... egyebet nem tudok hozzátenni, max. én még adnék Hisztamint, szintén homeos szerben, a viszketésre... a Remedia terméke.

Angi! Zazi is 39,6-tal nyomta ki a felső kettőt... jobbulást és gyors fogzást nektek is!

Nna, felébredt... folyt. köv.!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de a segítségeteket szeretném kérni. Barátnőm kisfia nem itta meg a Humana HA 2 tápszert és elhozta nekem hátha a kisfiamnak ízleni fog. Igen ám, de kidobta a dobozt és a merőkanalat is. És az adagolást így nem tudta megmondani.
Nincs esetleg valaki közületek, akinek a gyerkőce ezt eszi? Megnéznétek hogy 90 ml vízhez hány gr tápszerpor kell?
Légyszi privát üzenetet írjatok, vagy email-t.

Előre is köszi, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Sziasztok!

Bartika:Jó utat nektek! Én a babázóban szoktam feladni a hirdetéseimet,meg a babaapró.hu-n,meg nagyon sok babás oldal van,ott érdemes hirdetni.Vagy helyi újságokban is,felénk ez a divat! :lol: :lol: :lol: Én már így adtam túl a játszószőnyegünkön,a kenkurunkon,most hirdetem a légzésfigyelőt,a baldahinszettet,és a stb.

Annna: szeptemberre remélem minden rendben lesz veled!Mesélj majd az osztálytalálkozóról,és arról hogyan viselte hiányotokat a pindurka!

Évi:sajnálom hogy ilyen szomszédod van!A kertes ház nem hiába minden ember vágya!Én kertesben nőttem,éltem panelban is,tudok különbséget tenni!Bár érdekes szomszédok itt is vannak.(A kertben kapálgató szomszédnéni a minap csak hallotta a lányom hangját,mert hát néha nyafizni is szokott,és olyan gúnyos hangnemben megjegyezte hogy van ám akaratos hangja a kisasszonynak.Látni nem látott minket a nádkerítéstől,köszönni meg sak ezután köszönt.Na meg nem is beszélek a kertvégben lévő szomszédokról,akik a kertük végében a medencénktől 10 méterre tartják a malacaikat! :lol: (sok időm van,már bocsi ha untatlak!)És csatlakozom veled a nemtornázó és nemdiétázó, csinos alakra így is vágyó klubba! :lol: :lol: Örülök hogy nővekszik a lánykátok! :lol:

Edina:a kötőhártyagyulladás nagyon rosszul hangzik!Majd sétál a lánykád ha akar,ne izgulj,nem fog már sokáig csak mászni! :lol:

Kövecske:mi történt?Elég rosszul hangzik!Mesélj!

Annácska:nagyon köszike még a múltkori könyvlistát!Sok hasznos könyvet tudtam általad kiolvasni!Segítségemre voltak a dolgozatírásban,úgyhogy örök hálám! Remélem rendben lesz a dogával minden!Holnap viszem beköttetve leadni!Ezt is megértem! :wink: Még van mit csináljak,de ez egy nagyon nagy teher volt a vállamon.A többit majd csak megoldom valahogy!Bár óvodapedagógusaink egyáltalán nem voltak segítőkészek,tuti állásom sem lesz itt,mert ezek kitúrják a frissdiplomásokat! De ezt nem veszi el tőlem senki. És mint szülő is sokmindent hasznosítok majd! De célom hogy óvónő legyek én is! :lol:

Vok:Láttuk hogy Hanna is gépelt bele egy kicsit! :wink: :wink:

Gyöngyi:jobbulást Lilinek!

Vali:amúgy miért akartok Szentendrére menni?(csak kérdezem)Tök cuki Alíz a vonalzódon!(ajándék még eldugva,de nagyon nagy a kísértés) :lol:

Ikeás talis képek nagyon cukik! Pussz!Apa itt toporzékol,ő is netboardozni akar! :lol: :lol: Megkaptam hogy eleget ültem a gép előtt a doga miatt!Van benne valami! :wink:
Vendég

Lányok,
tudom, hogy már ezerszer felmerült az autósülés téma, de mivel itt a babaneten nem működik a keresés (vagy én vagyok béna?) nem találom a hozzászólásokat.
A lényeg: Marci kinőttte az első babaülését, milyet érdemes venni? És hol?
Nagyon köszi a válaszokat!

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok,

na, úgy tűnik, lassan én is leadhatom a szakdolimat. Elvileg elkészült, még a mellékleteket kell sorszámozni,meg egy 2 oldalas összefoglalót írni.

Most olvasni sem igen olvastam, mert féltem, hogy leragadnék. Ezt az oldalt futottam át, bocsi.

Angi, Lidikének lázmentes , gyors fognövesztést. Botit is most extrán bántja a 4. kisörlő.... bár, szerencsére láza nincs.

Lidke, a hústéma engem is érdekelne. Mesélj, mi történt???

Betti, én a Concord Ultimax-t nagyon tudom ajánlani, Boti legalábbis nagyon szereti. Nem a legolcsóbb, de vannak kifutó modellek (színek), akciósan is ki lehet egész jó áron fogni.

Évi, Dóri hízása szuper. Örülök!

Gyöngyi, sajnálom a Lilit! Drukkolok, hogy ne viszkessen nagyon... :(

Annna, Nektek sok sikert!

Többiektől bocsi, majd visszaolvasok picit alaposabban, meg most már igyekszem jönni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Édes kicsi Petka!!! Nagyon sok szeretettel köszöntünk első születénapod alkalmából! Isten éltessen sokáig!!!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="babetta"]A írta:babettannácska most hívott, hogy burkot repesztetek, így ma meg lesz a baba. Legalább is reméli, hogy nem csúszik át Bolondok napjára. Már 5 percesek a fájásai, és mindenkit puszil.
Ha valamit tudok egyből, írom.

[quote="titati"]N írta:titatiagy gratuláció Ann
PETIKE MEGSZÜLETETT! Kép Kép Kép

Most beszéltem Annácskával:
20.20 perckor, 3400gr, 55 cm-el kibújt Petike. Mindketten jól vannak, éppen szopiznak. Kép

[quote="babetta"]C írta:babettaory
Annácskának írd be légyszi, hogy hüvelyi és 3420g és nem 3400 rosszul írta Titati .Köszi

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

PETI! NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT NEKED!

Betti! Nekünk Chicco Key 1 van, szerintem szuper. Az ára közepes és minden minősítésnek megfelel. Az elefani.hu-n biztosan a legolcsóbb. Pontosabban az itt található üzletekben. Nem írok árat, mert azóta biztosan változott. A legjobban dönthető ülés a 0-18-as kategórában és nekünk ez fontos volt. Könnyű beszerelni és vezetés közben is tudom dönteni... Sok sikert! :) A lényeg egyébként, hoyg E4 minősítése legyen.

Évi, Boscó! Én is csatlakozom a klubhoz... :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Melitta, már annyit akartam kérdezni: végül nem fogtok erre járni??? :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Egyelőre úgy néz ki, hogy nem, mert egy dolog miatt mentünk volna, de eladták másnak... :( így mégsem. Már annyiszor eszembe jutott, hogy megírom, de mindig elfelejtettem. :)

Melitta

Kép
nyf

PETI BABA!

Kép
Vendég

Petikének nagyon boldog szülinapot kívánunk!!Kép

Kép

Indigo 30 ml-enként kell egy mérőkanál tápi, ez kb.4,87 gramm, igaz az én lányom Beba 2 ha-t eszik, mert a humana neki se ízlett, de azért az adagolások kb. ugyanolyanok. :)

Anita, ügyes vagy a szakdolival!!!! :D :D :D

Angi, van még láza Lidikének???? :)

Jó hétvégét!!!

Én megyek ma utazás kiállításra Leventével délután!!!!!! :D :D :D :D :D
vas

Drága Petka,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!!!
Kép

Elég rossz éjszakánk volt. Éjfél fél 2ig volt fent Lidi. Vagy 3szor zokogott. Szörnyű volt hallgatni. Semmi nem volt jó. Lázas megint. Kapott kúpot és most alszik.
Jön anyós ma, mert elvileg csavorgni akartunk Ferivel. De lázasan nem hagyom itt senkire. Amúgy jó a kedve. Ma már hozta reggel a cipőjét, hogy menjünk már valamerre. :)

Vas,
jó szórakozást.
Anita,
ügyi vagy a szakdolival. Szegény Boti, neki is drukk, hogy gyorsan kibújjon a foga.
Betti,
nekünk Concord Ultimax van. Brendonban vettük. Esetleg nézz el a Márianagykerbe. Ami még jó az a Römer, Maxi Cosi stb.

Szép napot!
angi79

Petinek boldog szülinapot!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Petikének nagyon boldog első szülinapot!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Petikének nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Petka nevében is nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket :)

Melitta :)
Petka is lázzal küzdi a fogacskáját :( Reggelre 39 lett a hője. Amúgy jó kedvű, mosolygós :)
Este kis buli lesz, holnap meg nagy családi köszöntés, addigra rendbe kell jönnie :lol: :lol: :lol:

Este még benézek, most megyek tortát csinálni :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Peti baba, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked. Sajnálom, a lázat :(

Angi: Szegény Lidi :( Remélem, hogy ma már jobban lesz és fogtok tudni aludni éjjel

nyf:Köszi a homeos infót, majd próbálok beszerezni, csak hát hétvégén nem bizti, hogy nyitva van az a gyógyszertár, ahol adnak homeos cuccot.

Kép

Kép
pgyöngyi

Anna

Drága pici fiadnak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Drága Petike!

Nagyon boldog Első szülinapot kívánunk neked!!!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Drása kicsi Peti Boy! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!

Anita: HURRRRRÁÁÁÁÁÁ! Akkor neked is nagy teher esik le a válladról!!!!Én is ma vittem be leadni.Aztán korán reggel jól kibőgtem magam,mert ahol köttettem,ott az óvodapedagógust rövid ó-val nyomtatták rá. Jól kezdődik!De leadtam,és ez a lényeg.Aztán csak bízni tudok benne hogy minden okés lesz!Vizsgáid vannak még?

ANGI jobbulást Lidinek is!
Vendég

Annácska!
Isten Éltesse Peti babátokat! Milyen tortát sütöttél?
Nálunk túrótorta lesz... már hűl holnapra. :)
Jó éjt mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Boscó, bizony hatalmas teher.... már csak a konzulensem bólinthatna rá, hogy az enyém is le legyen adva! Nekem az egyik előző szakdolimon a belső borítón a cím lett elírva... minóőségügyi rendszer.... (egy kedves ismerősöm vállalta a formázást, szerkesztést, nyomtatást) :roll: Azóta inkább magam csinálok mindent vele, ha elrontom, az én bajom.
Tegnap amúgy akartam gratulálni Neked, csak elfelejtettem , bocsi. Ügyi vagy!
Már "csak" államvizsgázni fogok jún. 11-15 között vmikor. :D

Lidi, Petka: HOgy vagytok????

Annácska, várjuk ám a képeket! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Drága PÖTYIKE!!! Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked! Legyen szép és hosszú életed!
Anyának is sok puszi, és hajrá kistesó!!! :D

[quote="nadine81"]S írta:nadine81ziasztok!! Most jött az sms:

"ELÕSZÖR MI IS VICCNEK VETTÜK, DE PÖTYI DÖNTÖTT, ÉS ÁPRILIS 1-ÉN 18:35-KOR, 3 KG-SAN, 53 CM-EL KIKÖLTÖZÖTT A BABAHÁZBÓL, PIKK-PAKK 2,5 ÓRA ALATT. PUSZI: BARTIKA"

Hatalmas Gratula Bartikáéknak!! Kép Kép Kép

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Petinek naaaagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is. :D:D

Boscó!
NEHARAGUDJ!!!! Olyan lüke vagyok! Most jutott eszembe, hogy nem küldtem képet. :(:(:( Holnap megteszem, mert most Ádám trónol a nagy gépen!
Gartu a doga leadáshoz!!!!!!!!! :D

Anita!
De jó! Te is tök ügyi vagy!!!!! :D Le a kalappal mindkettőtök előtt!!!!

Annácska!
Petinek is gyors fognövesztést, minél kevesebb lázzal!!!!! Hanna már 1 hete olya nyűgös, hogy csak na. Ma mosolygás közben láttam, hogy legalább 6 puklija van csak fent... hogy ebből mikorra lesz fog????

A buliról képeket kérünk majd! :D

Angi!
Jajjj! :(:( Szegény Lidi!!! Remélem nem nyúzza sokáig az a fog!
Mit csináltatok végül ma?

Rólunk:
Mint fentebb említette Hanna még mindig fogzik... De olyan nyűgi szegénykém, hogy ihajjj... most sikerült egy szert venni a kamomilla mellé, ami talán együtt tuti jól enyhíti a fájdalmát. Ha elterelem a figyelmét, nem mondja annyira, hogy fáj, de ha eszébe jut, akkor... mondjuk megértem. Nekem is fáj a bölcsesség fogam kinövése rendesen!!!!
Én meg edződöm... Ma nagyapámnál és anyámnál is voltam... Jó terápia. :D:D Anyám legutobbi húzása: elfelejtettem,h ogy melyik napot néztem ki Hanna névnapnak. Írt az egyik barátnőm, hogy nem március 28-án tartjuk-e, mert kkor ma az van és boldog névnapot Hannának. Derengett valami... előszedtem a tavalyi határidőnaplómat, aholis szépen bekarikáztam aznapra a Hanna névnapot. Aztán eszembe jutott, hogy meg is beszéltem annó Ádámmal, hogy aznap tartjuk... jól elszégyelltem magama, hogy ilyen lüke vagyok, felköszöntöttem pick-pack Hannát, válaszoltam a barátnőmnek és felhívtam a családot, hogy ma van Hanna névnapja. Eljutottam anyámhoz, aki közölte, hogy ma nem lehet, mert nála csak Gedeon és Johanna van kiírva... Mondtam, nem baj,de akkor is ma van... Erre: nem lehet korábban a névnapja, mint a születésnapja... Megjelent egy óriási kérdőjel a homlokomon, hogy ezt most hogy gondolja és MIÉRT??? Amikor is nem épp türelmes hangnemben megkérdeztem, hogy ha valakit Eszternek hívnak és május 25-én született, akkor már nem tartanak neki névnapot???? (ezt a névanpot tutom csak fejből...) Másnap anyám kifejtette, hogy haragszik rám, ami miatt már megint KIOKTATTAM... De most mondja meg valaki őszintén... ha nem szólna vele folyton a dolgomba, kioktatnám?????? Tuti nem... Szoval ááááááááááááááááááááááááááááááááá. És csak hogy feltegye az íre a pontot, közölte ma, hogy még erről beszélnünk kell, mert ha ÉN nem változtatok a stílusomon nagy bajunk lesz egymással... Amit tudni kell még: anyám ha egy nap nem hív fel 5x, akkor már csoda történt... És azt hiszi, hogy megbűntetne azzal, ha nem hívna... Nagyon kíváncsi leszek,h ogy anyám mikor veszi észre, hogy az a bizonyos köldökzsinor már nincsen közöttünk...

Azt az egyet egy életre megtanultam. Én soha nem leszek ilyen a Hannával.... soha!!!!!

Köszönöm az elolvasást. :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Pötyikének nagyon boldog első szülinapot, sok boldogságot kívánok!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Pöttyi baba!

KépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Pötyinek nagyon-nagyon boldog első szülinapot!!!!

Kép
vas

Drága Pöttyi,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!!
Kép

Anita,
köszi az érdeklődést. Tegnap szinte folyamatosan lázas volt. Többször hütőfürdőztünk. Egyszer felment a láza 39,2-re is. :( Az éjszaka is kapott kúpot. Ma reggel viszont még nem volt láza, remélem nem is lesz. Boti?
Bosco,
gratula a szakdolihoz. Frankó érzés, amikor leadja az ember.
Vok,
én is filóztam rajta, hogy most van e Hanna névnapja. Akkor utólagosan boldog névnapot neki!! Anyukád: :shock: :D
Nektek is drukk a foghoz, hogy gyorsan és kevés fájdalommal kijöjjön. Mit adtál neki? Én egy homeós kúpot is adtam, Viburcol. Ismered? Tegnap elmentünk 1,5 órára, mert Lidi elaludt. Ma Árkádozni akarunk, ha Lidi nem lesz rosszabbul. Anyós keddig marad.
Annácska,
hogy van Petka? Party?

Puszi.
angi79

Pötyinek boldog szülinapot!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Petike és Pötyike, boldog szülinapot!
Vendég

Pötyike!!! Nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked!(és hidd el,nem viccből jöttél a világra! :lol: :lol: :lol: )

Vok: Úgy látszik nem értenek ezek az ősök a szép szóból! :evil: Nem tudom mi lenne helyes velük,de tuti hogy én is közel állok hogy elküldjem őket a nagy b... p...-ba! Teljesen megértelek!De fogd fel ha tudod lazán a dolgot,mert különben behülyülsz!Megőrűlnék ha anyu 5x hívna egy nap! Miket mond ilyenkor?Vagy mindig "csak"Hanna felől érdeklődik hogy épp mit csináltál vele? :lol: :lol: :lol: Bocsi ha kissé gúnyos lett,de tényleg ki lehetsz Te is rendesen!Boldog névnapot Hannának utólag!
Vendég

Nagyon boldog első szülinapot Petinek és Pöttynek!
Kiseszti is puszilja Őket!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Drága Pötyike!

Nagyon boldog Első születésnapot kívánunk Neked!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Pötyike! Nagyon boldog szülinapot!!!!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

És hihetetlen, de igaz... sikerült feltölteni a képeket...

Szóval ime az ugrálóvár doboza, mert ugye még nem nyitottuk ki...

Kép

Kép

És még egy ráadás a vigyorgó csajról. :D
Kép

Boscó!
Anyám eddig is ilyen volt. Amióta az eszemet tudom irányitani akar, csak nem jön össze neki... Minidg valamirt hiv, mondjuk épp ráér, mert nincs mit csinálnai, vagy eszébejut valami nagyon fontos, mint pl, hogy azt mondta rá valaki, hogy milyen jól tartja magát stb.. Egyszóval mindenért. Nekem átlag elég lenne akár a 2 naponta 1x beszélünk, de szerintem naiv elképzelés lenne tőlem, ha ezt anyámmal akarnám megcsinálni.

Angi!
Mercurius solubilis C9
Ez a chamomilla kiegészitő szere. És pont megtaláltam, amikor úgy éreztem, hogy a chamomilla már nem elég a Hannának. A kúpot éjszakára szoktam adni Hannának. Eddig jól bevált. Meg cataflam cseppet szoktam még adni, ha már semmi se segit neki.
Remélem összejön egy kis Árkád nektek. :D
Húsvétkor anyudéknál lesztek?
Tesód hogy van?

Köszönjük a névnapi köszöntést. :D Jövőre már jobban figyelek :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Pötyike! Isten éltesessen!

Bartika és Annácska! Elő a partyfotókkal! :)

Melitta

Kép
nyf

Csajok! Köszönjük a jókívánságokat! Nagyon jól esett olvasni! :)
Későn értünk haza Szolnokról, így csak rövid leszek!
Nagyon jól sikerült a nagy nap, én rendesen elérzékenyültem. Pötyike fürdött a sok szeretetben (na meg a szülinapra kapott kerti homokozóban). Nagyon jól bírta, hogy annyian nyaggattuk.
A torta bejött neki, egy felet betolt belőle. :) Na meg a marcipánt is elkapta, alig bírtuk kivenni a kezéből... :lol:
Kapott egy csomó játékot, főleg készségfejlesztő játékokat, könyvet, meg egy kínaiul éneklő-táncoló babát (na ennek hamar lemerítjük majd az elemét...). :lol:

Annácska! Nektek hogy sikerült? Nagyon fárasztó lehetett, ha nem jeentkeztél! :)

Jó éjt mindenkinek!
Puszi:
Bartika

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Megint csak olvasó üzemmódban vagyunk, kicsi fiam brtuálul fogzik, ezért éjjel is sokat kel, és nappal is nagyon bújós lett, nemigen van el egyedül.. :(
17 foga van, mostmár úgy vagyok vele, hogy jöjjön ki mind, aztán hadd legyen egy kis nyugta szegénynek, már 4 és fél hónapos kora óta szinte folyamatosan fogzik. A szerek nemsokat érnek, pedig kipróbáltunk jópárat. :?
Szerencsére se láza, se hőemelkedése nincs, remélem nem is lesz. :roll:

A szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánunk így megkésve is.. :oops: :)

Bartika, nagyon jól néz ki ez a torta, milyen ízű? Pötyi milyen kis megszeppent a képen, nagyon édes :)
(Visszaolvastam és látom hogy túrótorta, úgyhogy kérdés visszavonva:) )

vok, a cataflam cseppek segítenek Hannának a fogzásban? Azt az egyet nem próbáltuk még, 1 éves kora előtt nem akartam adni neki, de lehet hogy most már szükségünk lesz rá..
Nagyon jó ez az ugrálóvár, Dominóm ilyet kapott egy barátunktól szülinapjára, de még nem bontottuk ki, majd ha jó idő lesz akkor kint a kertben.
Utólag is boldog névnapot a kisasszonynak! :)

Angi, hogy van Lidi? Lázas még?

Boscó, Anita, irigy-irigy a szakdoli miatt... mikor fogok én ott tartani? :roll: Még van kb 2 évem, de ha összejön a kistesó, akkor lehet hogy valamennyit (mondjuk egy félévet) halasztani fogok, főleg, hogy elkezdtem egy csecsemőápoló tanfolyamot is.. De jó lenne már túlleni rajta :)

Annácska, Petinek kitartást a fogzáshoz! :(

Betti, nekünk Maxi Cosi priori xp ülésünk van, és imádom. Csak még arra nem jöttem rá, hogy lehet leszedni a huzatot róla, pedig ráférne egy mosás... a szétázott kölesgolyó frankón mutat rajra. :roll: :) Mi a minimanóban vettük.

Mennem kell, felébredt a törp.
Szép napot mindenkinek! :wink:

faby

Áron,
boldog névnapot Neked!
angi79

Gyorsan csak, mert nyafkata a fiam....

Barti, gyöngyörű a nagylány! :)

Áronnak boldog névnapot!

Hannának is utólag! :)

Csillus, cataflamot mi akkor kaptunk, mikor B-nak fülgyulladása volt, és folyamatosan sikított a fájdalomtól. Akkor nagyon jó volt. Mikor már semmi nem segít, mikor már levegőzés közben is marja az arcát, száját és közben kegyetlenül zokog, akkor jön megváltásként a cataflam. (Panadol, Nurofen... ááááá)
Jesszus, 17 fog??????? Botinak sosem lesz annyi. De jó, már nem sokára végeztek a fogzással!!!

Angi, kitartás nektek is! Mai éjszaka még elég jó volt a viburcol-lal, csak iszonyat megy a hasa, meg semmi nem jó.... Tegnap előtt, viszont úgy éreztem, hogy fél óránként ugrálunk Botondhoz. (kis túlzással majdnem annyi is volt.... áááá), és nagyon - nagyon fájdalmasan sírt.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?