Angi:
köszi családom dícséretét!
Én is csak elől vágtam le picit a haját, épp hogy ne lógjon a szemébe, majd lefotózom milyen lett.
Babetta:
engem is érdekel hol árultad a babakocsit!
nekünk egy 3 éves ABC Design nagykerekűnk van, kint van a teraszon, de állandóan lehugyozza egy macska. már többször lemostam, de a cicust nem hatja meg
Meli:
nagyon tetszik az új hajad!!
Gyöngyi:
azért annyit írj majd, hogy viseli Lili a barit!
Vali:
oké hívlak majd! gyógyuljatok meg Ti is!!
Én nem adatom be senkinek a bárányhimlő ellenit.
Annácska:
én is tegnap délután felhívtam őket és nekem is mondták, hogy elfogyott, de rendeltek és később majd hozzák.
Na, akkor még van pár évem Dorinával..., tulajdonképpen bírom a hisztit, csak olyankor Bettus is rákezd kiabálni (utánozni akarja a nagyot). Petitől nemrég kaptam egy csomag füldugót ilyen esetekre (is)...
Bartika:
jobbulást!
tényleg ne idegesítsd magad a mozgásfejlődésen! lényeg, hogy a mászás nem maradt ki! ha már felállt, akkor egyszercsak elindul majd!!
most vágtam először Bettina haját
Lidke:
előre is köszi!!
forgatókönyv: Magam elé ültettem, mindkét kezébe adtam olyat ami leköti, elől a haját összefogtam és nyissz
én régen 60 kilós voltam, most 80 körüli, tehát akárhogy számolom az 20 kiló!
Ildi:
Igen! Igen! Vagesz csajszi akarok lenni!!!!
azt hittem bele fogok halni egy fogyókúrába, de tényleg csak az első 4 nap nehéz, most már diónyi a gyomrocskám, így kevés étellel is tele lesz
tegnap voltam tornázni is, így itthon csinálok heti kettőt meg közösségben is, hurráááá
- na most magamat bíztattam
Ja, még Vali,Neked akartam írni, hogy közös telkeset, vagy olyan átjárkálósat ne vegyetek! (persze nem szólok ám bele
)
ha már kiadtok sok-sok millát, akkor legyen csak a Tietek!!
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.