Esztikét sajnálom,remélem,nincs semmi komoly baja!
Reni,mi is nagyon örülnénk neked,de egy családi vitát azért mégse ér az egész...nehogy Szabival emiatt legyen konfliktusod!
Ha most nem,akkor majd a következő talira eljöttök!
Most amúgy én is vacakul vagyok,tegnap este hánytam,ment a hasam...
Ma egy kicsit jobb,remélem,csak valami olyat ettem,amit nem kellett volna...és nem valami hülye vírust szedtem össze...
Egyelőre senkinek semmi baja körülöttem,így bízom az 1es variációban!
(ha vírus,akkor persze én se megyek,nem fertőzlek titeket meg a babukat!)
Bazsunak nagy gratula az éjszakai alváshoz,Isten tartsa meg ezt a jó szokását!
A hoozátápival kapcsolatban meg bízhatsz az ösztönödben,én csak kíváncsi voltam,eszem ágában se lenne rád erőltetni a véleményem,Fanni!
Amúgy teljesen meg is értelek,ha én is szoptatnék,én se erőltettem volna féléves kora előtt semmiképp.
Anna,biztos tök jó lett az új hajszíned,régen nekem is volt hasonlóra festve,én imádtam...boldogult lánykoromban...
Persze most is befesthetném,senki nem tartana vissza...
Az őszibarackot nekünk első körben ajánlotta a gyerekorvos,főleg azért,mert Pankának voltak gondjai a kakival és az alma,répa,krumpli még jobban megfogta a székletét,főleg az alma...az őszibarack meg lazítja a kakit,hasmenése még nem volt tőle soha,pedig elég gyakran eszik,ez a nagy kedvenc nálunk.
De ez is,mint minden,gyerekfüggő.Én ezért nem szeretek tanácsokat osztogatni például...azt elmondom,hogy én hogy csinálom,nálunk hogy működik-de lehet,hogy másnál ez totál nem jön be!