Sziasztok!
BÚÉK mégegyszer!!
Mi elég "lájtosan" buliztunk tegnap.
Bendegúz szokott időben szépen elaludt, mi meg eszegettünk, iszogattunk, próbáltunk TVzni, de mivel semmi nem volt nézegettük Bendegúz kiskori videóit a szgépen, és elnevezgettük őket mikor mit csinál éppen. Olyan jó volt visszanézni, milyen kis vakarcs volt, amikor még a fejét se tudta emelni, csak rugdalkozott az ágyikójában, meg amikor hanyattfekve püfölte a fellógatott játékait, és nyugodtan otthagytam bárhol, tudtam nem fog elszökni..
Persze most meg imádnivaló ahogy néha tényleg rohangál a szobában, hol itt van hol ott.
Aztán én lecsuktam kicsit a szemem éjfél előtt, de koccintani felkeltem. Végig azon paráztam, mikor ébred fel Bendegúz, itt mifelénk is éktelen durrogtatás ment végig. Én alig bírtam elaludni, de hihetetlen módon Bendegúzt nem zavarta, aludt reggelig.
Minden éjjelünk ilyen legyen az évben!
Ma meg itthon vackoltunk, lencséztünk, játszottunk, aludtunk, az orrunkat se dugtuk ki. Jó kis gyerekcsináló idő volt, Tünde!
Kriszta!
Remélem már jobban van Bence. Szegényke, hogy lázasan búcsúztatta az óévet. Nekem azt mondta a dokinénink, hogy azért a 38 fölötti lázat nem nagyon szokás csak a fogra fogni. Persze ő sem tévedhetetlen, nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, de Bendegúz amikor lázas volt, és azt hittem a foga miatt még pár hónaposan, ki is derült, hogy piros a torka, antibiotikum. Azért a 39 fölötti láznál szerintem már valami nyomósabb ok is van, lehet hogy tényleg "csak" egy vírusinfekció, de azért nem árt ha látja ilyenkor orvos. Tényleg szerencsétek volt, hogy ilyen normális votl a dokinéni.
Képzeljétek Bendegúz pár napja magától mondja ha bekakilt, hogy kaka. És ma először mondta hogy inni kér. Mindig így kérdezem tőle, "szomjas vagy, kérsz inni?" Ebből megmaradt az inni, sajnos az i helyett néha még e-t mond, szóval könnyen félreérthető, ha azt mondja enne-enne!ez = inni. És ezt aztán többször eljátszotta, jó sokat vedelt ma, annyira megdícsértem érte.
Ő is sokat dumál, mindig ismétel minket, és persze elmeséli mit lát a kedvenc könyveiben. Elutánozza mit csinál a kutya, cica, boci, csacsi, kacsa, csibe, bari, oroszlán és a majom amihez próbál olyan hüle képet vágni mint én, amikor tanítottam neki. És tegnap megtanulta hol van a pocakja, és ha megkérdezzük megütögeti mint egy kis öregúr. Meg egy csomó utastítást végrehajt, persze nem használom ki, de pl visszaviszi a helyükre a dolgokat, ha kérem.
Bocsi, hogy ezzel untattalak Benneteket, de annyira élvezem, hogy ennyi mindent mond, meg csinál.