Új privát üzeneted érkezett!

Még mindig senki????
akkor folytatom magamnak és persze Évinek:

Képek a terasz/előszobáról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

És egy nyuszi, ami pár perce lett kész 8)
Kép

Kép
dianab

Azért remélem mindenkivel minden rendben.... :oops: :oops:

Kép
dianab

Dia:

Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Jó lett a nyuszi :wink:

Terasz-előszoba is nagyon jó.

Na ennyi is voltam, mert egész nap képeket festettünk Flórával.
A többi dolgot meg hanyagoltam :lol:
Képeket hozok majd nemsokára, csak teregetek,porszívózok meg felmosok.

Dia addig tarts ki :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jól van Évi, mi elírogatunk egymásnak :wink: ... aztán csak jön más is :oops: ugye :?: :?: :?:
Persze el vagyok veled is :wink: kettesben :lol: .... 8) Ne csináljam picit nagyobbra a nyuszi szemét??? Olyan picinek tűnik. :oops: Véleményed? :lol:

Kép
dianab

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a Balatonról,nagyon jó időnk volt,ott legalább el lehetett viselni a hőséget,itthon katasztrófa. :?
Rékának kijött az első fogacskája alul,és ma az ágyát is le kellett engedni,mert felnyomja magát állásba ölbe...ennyi nagyvonalakban
Dávid igazi nagyfiús,jövök a képekkel....

Jucus remélem valami jó helyen hűsölsz,ezt iszonyatos lenne terhesen végigcsinálni... vagy csak én bírom ilyen nehezen? :oops:
Kicsit már túlzás...

Dia,Évi! Látom tartjátok a frontot :D jól eltűntek a "talis" csajok. Csilla is.
Nyuszi nagyon király!!!De tényleg! És a terasz is.

Ildikó
ilgya1

:D :D Végre, Lányok, itt vagytok!!!! :D :D

Tényleg kezdtem aggódni... :oops:
Csilla? Jucus? Edo? Móni??????

Kép
dianab

Továbbtartva a frontot, legfrissebb képek Gabiról:
Kép Kép
Kép

Kép
dianab

Az a fagyis kép azért elég necces... :lol:

Kép
dianab

sziasztok!

megvagyok még élünk, csak arra nincs idöm h viszaolvassak és roppant szégyellem is magam ,de legalább ösziten voltam ezzel! ezért nem is tudok irni egyikötöknek se..

alakulnak adolgok, folyamatosan igyekszem több felé szakadni, dolgozom, csak hát sajnos keveset tudok lenni a gyerekekkel..aminek nem örülök most, de késöbb mégis meghozza a gyümölcsét..csak az eléjén nehéz..na jo erröl most ennyit.. ami hir, és számomra-számunkra jo, ugy néz ki h alakuloban van egy kapcsolat, aminek most örülök. Remélem tartos lesz és ugy alakul ahog y szeretném, lehet drukkolni!!!!!!!!!!!!!!! szoval emiatt is ritkán vagyok netközelben..majd mesélek még, de most álmos vagyok..

puszi mkinek és vigáyzzatok magatokra jelentkezem még..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Dia:
Nyuszi így jó ahogy van!!! Ne változtass rajta :wink:
Jók a képek :wink: :lol:

Csilla:
Tényleg jól elvag havazva :? Kapcsolat remélem jól alakul!!!!
Melódhoz sok sikert, hogy úgy menje ahogy szeretnéd!
Ildi:

Rékának gratulálok!!
képeket rakjál csak fel, jó sokat.

Judit:
jó, hogy jöttél.Adtál életjelet:) Ügyi vagy, hogy így bírod ezt a meleget plussz még zenélni is.

Remélem nem baj, hogy leírom :oops: :oops:
Jucuséknál nemsokára meglesz a baba.Csütörtökön császározza dokija. Ma beszéltem vele, nagyon örülnek és már alig várja, hogy csütörtök legyen :lol: :lol:

a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezekenek Flóra festette a keretét:
Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Kicsit eltűntem ,mert elég depis voltam ebbe a k..a melegbe.Nagyon nehezen viseltem el.

Nem baj Évi :wink:
Szóval nagy hír csütörtökön fekszem be reggel és végre láthatom a kistökimet :-)

Ígérem visszaolvasok majd ,de most még sok dolgom van,pakolgatok ,főzök ,és zabszemet nem engedek a fenekembe úgy izgulok :lol:
Puszi nektek jelentkezem.........

Kép

Kép
jucu

Évi,
szépeket kreáltatok nagyon!!!! Köcci a nuci véleményt. :lol: :wink: Ma is kész már egy fél. 8)
Anyós szabin van a héten, próbálom néha átpasszolni a gyereket, hogy legyen már egy kis nagyis élménye, mert talán másfél évesen nem ártana már ha anyós is kicsit bekapcsolódna az életébe... de nem lehet, mivel, mindig dolga van. Takarít, jár a gyülibe, fodrász, aztán állandóan mosogat, meg még mit tudom én milyen kifogásokat talál ki, hogy ne kelljen Gabiznia :x .... a gyerek meg megy be hozzá mikor kin vagyunk, Ő meg csak bujja a jehós tanokat, nem érdekli a kicsi :x ... meg nekem is lenne tennivalóm, ha lenne picit több időm, hamarabb befejezném a nufikat... mert ugye abba is úgy volt segít, de mégse, mert Ő olyan ki van a melegtől...ááááá :x ...én meg este nem tudom csinálni, mikor Gábor itthon van, mert nem látom... huh... na mindegy. :lol:

Jucu!!!!
Jaj de jó hogy jelentkeztél. :D Nem csodálom, hogy ki vagy, meleg is van, pocak is van, Tökös meg benn. :lol: De nemsoká láthatod!!!! :wink: Drukkolunk!!!!! :lol: Kitartás!!!! 8)

Csilla,
ezer drukk neked is, remélem sikerül a kapcsolatod és a meló is és igen, idővel megtérül a sok sok meló és akkor a gyerekekre is lesz több időd.... meg a babanetre is. :wink:

Judit,
klassz, hogy tudtál jelentkezni. :D Hát nem irigyellek a kombino miatt :x nem igaz, annyi baj van velük, most meg a kánikula... nem is értem, nekem olyan egyértelmű volt, hogy ilyen "szuper" :shock: vilikben van légkondi alapból.... :?
Szegény Benci :( rajta se csodálkozom, a gyerekeknek is nagyon nehéz ez a meleg, na meg hogy Te se vagy neki sűrűn... dupla stressz neki. :(

:D Örülök, hogy írtatok, majd visszaolvastok, igaz, nincs sokat... :lol: ... a lényeg, hogy jelentkeztetek és oké mindenki. :D

Kép
dianab

Hi :)

Még egy éjszaka 2 in 1 !!!!!!!
Nagyon izgulok ,de ugyanakkor várom mint a messiást :lol:
Drukkoljatok ,hogy legyen helyem holnap.
Majd üzenek .................. pusszantok mindenkit és köszi a drukkokat. :P :P :P
Jucu
juppijjáééééééééééééééé jiipiijáóóóóóóóóóóó

Kép

Kép
jucu

Jucu!!!!
:lol: :lol: Megy a drukk ezerrel!!!!! :lol: :lol:
Aztán majd kérjük a képeket a trónörökösről!!!!!! :wink:

Kép
dianab

Jucus!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Várom az üzenetet :wink: :wink:

ui: Úgy izgulok mintha én is szülnék :roll:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Most nézem Diusnak 4 nap múlva lesz a szülinapja.

Ez lesz a legszebb ajándéka amit eddig kapott ,egy kisöcsi :wink: :lol: :lol:
Mindjárt sírok úgy elérzékenyültem :oops:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Jucus üzenete most érkezett :lol:

[quote]M írta:egszületett Bálint 3600gr 49cm.jól vagyunk, pont időben császároztak.

Gratulálunk!! Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Nagy NAgy GRATULA!!!

Jó egészséget és sok sok tejcit kívánunk a nagylegénynek!

Kép
(Látod Jucu,jó volt a súly :wink:
Immáron a kétszeres anyucinak:
Kép

Ildikóék
ilgya1

Jucu!!!
Gratulálunk!!! Jó egészséget, sok tejcit nektek!!!!

Kép
dianab

JUCU!!

MI IS SZIVBÖL GRATULÁLUNK, JO EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT NEKTEK!!!

PUSZI (PUSZI NEKTEK IS CSAJOK

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jucu
Gratulálunk!Jó egészséget és sok tejcsit nektek!
Kép

edoci

Kedves FLÓRA!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Kép

Kép és Kép
ilgya1

Jucu Diusának boldog szülinapot Évi Florájának boldog névnapot kivánunk!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

DIUSNAK!!!
Kép
ilgya1

JUDITOK!!!SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Flóra nevében köszönjük a köszöntéseket :lol: :wink:

Diusnak:
Kép

Juditoknak:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Juditoknak sok boldog névnapot kivánunk!!

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Flórának:
Kép

Diusnak:
Kép

Juditoknak:
Kép

edoci

Juditoknak:
Kép
Flórának:
Kép
Diusnak:
Kép
Isten éltessen Titeket sokáig!!!!

Kép
dianab

Puszi nektek...... :D ma jöttünk haza ,köszönöm a jókívánságokat.
Dobok egy pár képet ,majd jövök a többivel nemsokára ,de fejek mert durran a cickó :wink:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Bálint baba gyönyörű vagy!!!!!

(Várjuk a beszámolót! :D :wink: )
ilgya1

Jucu! én már msnen is elcsiptelek és ott is mondtam h gyönyörü kisfiad született!!büszke anyuka lehetsz, immáron kétszeresen!

joéjt mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jucus!

Nagyon szép kisbaba :lol:
Gratulálunk mégegyszer!!

Csütörtökön reggel a szomszédokál is megszületett a baba.
Kislány Rebeka, már tegnap itthn voltak.
Olyan furcsa ilyen picurka sírását hallani, de olyan jó :wink:

Majd még jövök holnap bővebben, de most leragad a szemem :roll:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Évi! ha majd te is belépsz a kétgyerekes anyukák táborába nem lesz már furcsa hidd el..pont azon elmélkedtem tegnap, h rajtam kivül MOni az akinek több gyereke volt (van) mikor elkezdtünk forumozni és immáron 4en vagyunk..tök jo..Remélem még bövül a mi kis topikunk bébikkel..
jok a képek, nagyon tetszettek!

Dia!
irigykedem..te már láthatta d HP legujabb részét..én még csak reménykedemh láthatom a moziban valamikor..de ha nem akkor megszerzem dvd-n..

mekkora már Gabika! mondjuk az én fiam se kicsi..nem mértem,de ahogy elnézem jo magas fiucsk lesz!

Ildi!

vártam h beköszönsz msnre, azt igérted dumcsizunk..j o lenne, kiváncsi vagyok nagyon!

Edit!
mizujs veletek?

most lépek, örülök h enniyt is tudtam irni..még ha nem is sok és nem irtam mkinek mindenre.. :oops:

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Bonitának sok boldog névnapot kívánunk!

Kép
ilgya1

Hello:

Boninak: [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185967431.97.gif[/img]
Kép

Jucu,
Bálint csodaszép kispasi!!! :D Igazán. :wink: És milyen édesen szundizik. :D

Csilla,
hát Gabi igencsak magas már most. Ma is kiakadtak a játszón, hogy: hogy hogy csak 1,7 éves :?: , többnek néz ki, mert fejlett és magas nagyon. Most nöttük ki a 86-os bodykat és napozókat, ami csak azért bosszant, mert van, amit rá se tudtam adni, mert hirtelen nyúlt már megint. A 80-asról rögtön 92-re váltottunk. :? Bevallom, nem vettem neki egy db újat se, mert ilyen melegben úgyse adok rá semmit, még pelust se, ha meg mégis fel kell öltöztetni, akkor se adok a póló+gatyó alá bodyt. Majd ősszel ha kell, bevásárolok neki. Ja, és egy hónap latt kinötte a 22-es szandit is..... :lol: kész vagyok :!:

Csajok,
ez a kölök nem akar a bilire ülni, a wc-re se :oops: de a pelus se kell, így olyan mintha kutyám lenne, össze vissza pisil. :oops: Néha szól, hogy kell neki, akkor ráadhatom a pelust, de sokszor kényelmes az úr és csak csurrant ahol éppen időz :? ... nem tudom mi lehetne a megoldás. :? Nem tudtok vmit :?: :?:

Kép
dianab

Sziasztok

Most egy hétig vendégek voltak,végre ma felraktam őket a vonatra,menjenek...Észbontó egy familia volt itt,én nagyon nehezen viseltem (sajnos lehet hogy igényes vagyok,de nem bírom a taplóságot) :twisted: De legalább az idegtől jobban ment a fogyókúra!
A gyomrom úgy néz ki rendbejött,legalábbis már egy hete nem szedek rá semmi gyogyit.
Közben voltam az allergiámmal is egy drnőnél,mit szedhetek,mit nem,stb,most 5 napja az egyiket kihagyom,de nagyon nehezen bírom,ha lehet így fogalmaznom a ta....-m nyálam egyben,szemem gyulladt és tiszta kiütés vagyok....Hát nem tudom mi lesz. :twisted: :roll:

Csilla
Köszi a hiányolást! :wink:
Boninak: Kép

Jucu
Még egyszer gratula Bálinthoz,gyönyörű kisbaba! :D

Na megyek mert rendbe kell vágnom a házat! :roll:

edoci

Dia
Szerintem türelem!Egyéb ötletem sajna nincs,lehet azért mert nálunk nem volt ilyen gond! :oops:

Ildikó
Hogy álltok már a felújítással?Kész minden?

edoci

köszi Edit,Ildi,Dia Boni nevében is!

Dia!irtam iwiwre!

Edit, örülök h jöttél.megértem a vendégségre: akármilyen kedves vendég három napig untig elég....ismered ezt amondást?

Ildi! beszélnünk kéne!

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

CSütörtök reggel megérkeztünk kórházba 6.45-re.Felvettek a szülészetre , átöltöztem és rögtön fel a szülőszoba.Ott papírmunka vagy 30 perc.Oltári kedves szülésznő volt bent, akivel nagyon jó hangulatban telt az idő.8 órakor már bekötve infuzioó ami ahhoz kell ,hogy feltöltsék folyadékkal gerincvelőt,valamint ctg rajtam ,de szívhangot mérni képtelenség volt , mert Bálintunk egyfolytában mocorgott és vándorolt.Feladtuk.....
És jött az isteni katéter,valamint a tünemény dokim.Mellettem levő nőci mégis megszülte vákummal a bébit és ezért csak 1 faros csaszi volt előttem.Na ekko kezdődött a para.
Jött az anesztes doki aki olyan volt mint uru meg huru közül a vékonyabb és a feje sem volt bizalomgerjesztő.
Megbeszéltük lényeget és azt mondta ha kitakarítottak jönnek értem.
Eljött az én időm......hihihi........becarva infúzióval karomba ,nyitott kórházi hálóingnek nevezett vlamibe átslattyogtam műtőbe.Seggem kint volt ,vicces lehetett.
Felültettek 10-kor majd kb.8 × ra megszúrt a doki 10.10 perc volt addigra.Hanyatt fektettek és kezdődött a műtét.Közben vérnyomim nagyon leesett ,mert csipogott a gép és csak azt kérdezgették nem vagyok e vélekólten aritmiás? mondom nem csak kurva ideges.
Majd 10.27-kor kiemelték a tökit és az a boldogság ami akkor járta át a testem az valami fantasztikus volt.Sírtam és nevettem egyszerre ,/de még most is/
Majd doki ondta pont időbe csináltuk mert valódi köldökcsomót csinált a kis gézengúz valamikor régen és azért feküdhetett harántba.ÉS ha picit elmozdult volna ...de nincs volna ....hála..
10.45 kor már toltak az intenzívszobába.Jó volt mert fájdalom mélg semmi nem volt de tudtam mire számíthatok.Nővérke közölte csak reggel lehet felkelni,én meg mondtam neki már 6-7 óra múlva lehet altatós szerint és én megtenném mert tudtam annál rosszabb minél tovább halogatom.
Este bevállalásos alapon kettőnk közül én keltem fel előbb,igaz csak 10 órával műtét után.Reggel meg kaptam após közbenjárására egy egyágyas szobát. Áldom az eszem , sokkal jobb volt kettecskén.Pénteken mindenki megdícsért milyen jól összeszedem magam és nem hagyom el.Bálintunk aludt és próbáltunk szopizni.Szombaton mondták kicsit sárga azért aluszékony.N ekkorra már csöcseim is bedurrantak kellőképpen.
5-kor leültem és kezdtem fejés cici fejés cici,majd este 11-kor vitték őket és addigra volt mérhető szopi végre.
Vasárnap már 50 szopizott 1×
Így minimális sárgasággal hazajöhettünk.
hétfőn végig 50-40-50-60-50....-et szopizott ,én meg fejtem de csak 20-at tudtam hűtőbe tenni.
Első éjszakánk nagyon jól telt.este 7-kor szopizott utána éjjel 11.30.....utána hajnal 3....-5- és utána reggel 7.30.
Szóval cicibúvárunk jó kisfiú.Most is cicibúvárkodik rajtam reggel 4.15-kor evett 5-15 ig elhúzva tisztábatevéssel ,mert ugye KAKIL MINT A GÉP ÉS UTÁNA MEG MOST 8.30 KOR KÉRTE cickót.

Velem kicsi bibi van jobban mondva cickóm alatt baromi csúnya lett a melegkiütéssem ,már szteroidos krémet írtak rá , de az nem mwegoldható szopi miatt.Szóval ma bőrgyógyász....van soron.....
Meg a másik cicim gyapálása ismét a kis búvártól.
Tegnap éjjel is megette a lefejt tejcsit 40ml.Már fejni kell megint.Csak csalódott vagyok ,mert kórházba többet tudtam fejni.Ott 50ml adtam le estére.Itthon meg még nem megy,de nem adom fel .....fejek...rendületlen....

pusza

Kép

Kép
jucu

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu gyönyörű a pici fiad,nagy gratula.

Móni

Kép
memó

Helloooo!!!!!!!!!!!!!!!

Móni,
végre!!!! :D Szia!!! :D Hogy vagytok,?????? :D Mi újság veletek????? :D Írj ha tudsz!!!!!! :wink: Nektek sincs sok hátra.... :lol:

Jucu,
köszi, hogy megosztottad velünk Bálint születésének történetét!!! Édes, csodaszép kisfiú. És ügyesek vagytok szopit illetően, Te meg fejést illetően is és azért is hogy nem hagytad el magad. 8) Majd lesz több tejci tarcsiba is, ne izgulj!!!! :wink:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Jucus:
jó, hogy leírtad a szüléstörténetedet. Nagy szerencse, hogy csütörtökön kivették bálintot és nem lett semmi baja!!

Melegkiütéseidre kenjél canestent. Nekem is volt mikor Flóra született.
Melled alatt Bálint sem nyalogat :wink: canesten meg hamar elmulasztja,vagy még talán hintőpor is segít.

Bálint nagyon édes!!! sok-sok képet rakj fel ha időd engedi :lol:

kép felrakás mindenkire v onatkozik :wink: :lol:

Edit:
Vendégek:)) Nálunk is itt voltak a tesómék. jól elfáradtam reggeltől estig trappoltam. Csütörtök este jöttek és vasárnap reggel mentek haza. Plussz még minden nap mentünk valmerre.

Pénteken Árkádba voltunk meg az ikeában. szombaton de. a tropicáriumban, délután meg a vidámparjban voltunk.
Utóbbi nagyon szuper volt--miután magunkhoz tértünk a belépő vásárlás utáni sokkból:))
Apa és a sógórnőm felült az összes hullámvasútra. Gyerekek azu összes gyerekjátékra.Csónakáztunk is a mesebarlangba.
Szellemvasutaztunk is, hát az minden csak nem ilyesztő:) Az elvarázsolt kastély is jó volt.A legjobb az a vizbe csúszós micsoda volt. Apa sógornőm meg én ültünk föl.Nagyon jó volt:) Ha nem lettek volna olyan sokan akkor mentünk volna mégegyszer.

Boninak:

Kép

pár kép a hétvégéről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Most épp ilyen a hajam:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jucu! Tündéri ez a kis srác.
Igaz már az uh-kon látszott milyen jó képű!
Köszi a beszámolót,igazán jó részletes volt.Ügyik voltatok!
A melegkiütések miatt sajnállak,és viszket is?
Igyál sokat és lesz tejci!
és tényleg valami nyugodtság árad belőled. :D
Dius nem féltékeny?
Cicibúvár :D ez jó!

Évi,nagyon jók a képek!!! :D Te jó ég mekkora már a hajad!
ilgya1

most lapoztam vissza :D
Edit,már hiányoltalak :D így eltűnni...mostmár érthető :D
Felújítás? :x (ha neked a vendégektől akkor nekem ettől áll égnek a hajam)
Ma hozták a konyhámat,de még olyan sok minden van...vagyis kéne....apránként megleszünk.

Képek a szokásos helyeken. :) /Nyaralásos./
A többi esetleg priviben,akit érdekel. /A gyerekek szobája kivétel volt,ott véleményeket akartam. :D /
ilgya1

Sziasztok

Bocsika nagyon léha vagyok annyi minden mondanivalóm lenne , de igyekszem pótolni.
Jelenleg elvarázsolt világban élek...JELENTEM SZERELMES VAGYOK A FIAMBA!!!
Diust is szeretem ,de ez az érzés egészen más még most.Sírni tudnék állandóan amikor rájuk nézek....

Tejci ,kopogjam le talán beindul igazán ,ma már volt igazán jó kis termeésen 170 ml fejtem le szopikon kívül.
Remélem ebből ma este már nem kér a kis cicibúvár :wink:
Mert tegnap behappolta a lefejt 70ml is :lol:

Jah és mindezt pesztonka elektromos segíti eddig,kézinekem nem vált be hiába vettük meg. pár kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Most lépek mert tusizok és gyorsan ágyba bújok apa mellé.....este már pihike jólesik.
puszka .....komolyan igyekszem , és kérlek ne haragudjatok ,hogy nem reagálok mindenkinek.....
Jucu

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Jucu! megértelek, én ugyanigy voltam ezzel..szerelmes voltam a fiamba de még most is szerintem..persze átvitt értelembe..de ezzel minden fius anya igy van .Ildi szerinted?jo h ilyen ügyik vtok és van tejcsi..

Ildi! örülök h kész a konyhád klassz lett nagyon!

Évi!aranyosak a csajok, biztos jol megértik egymást. ez a hajszin is jo, de szerintem legjobb még mindig ami az avatarodon van!

ha nem irnék még mindig szorakozik a net, örülök ha ezt el tudom küldeni!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

azt hittem rosszul látok, hát nem jár erre senki????????magammal levelezzek?csajok ugye minden rendben mkivel???????,

irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?