Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

a tofu az szója nem?...

már pedig az is allergén...

....no mentem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta!
Sorry! Ki akartam fejeni, de közbeszólt Hanna, azt elfelejtettem... Szóval én nem vagyok mérvadó, mert anyám nevén van a kocsi és vittem tovább a B10es kategóriáját, igy valami 5000/negyedévet fizetek. De a bátyám kocsija az én nevemen van, tehát 29 éves, vidéki, gyerekes nő, akinek 6 éve van jogsija, nagyobb köbcentis kocsira fizet 9700 Ft/negyedév. Szóval a Matizra kb 7-8ezer lehet, szerintem.

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter
Kövi :D :D

Eszti
Hozod Nancsit? :)

Anita
Ti jöttök? :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka!
Tofu = szója. :( De egyébként tök fincsi dolog. :D
Anyósodhoz meg no comment... Komolyan durván nyomja a nő!!!! :(

Babetta!
Holnap szerintem nem az allergiáról fogunk traccsolni. :D Hanem a pasidat fogom nézegetni. :D:D :D
De hidd el, ha ezen múlik, hogy a Hanna ne legyen asztmás, akkor mindent megcsinálok ezért!!! A legszarabb dolog úgy élni, hogy függesz valamitől és bármikor elfogyhat a levegőd! És egy kis allergiából könnyen lehet asztma, ha egyéb tényezők ráhatnak. És ezért nem hiszem, hogy túl van liheve a téma. valaki óvatosabb, valaki nem. :D de ezzel nincsen baj szerintem se. :D

Van, aki úgy gondolja, hogy minél előbb kap a gyerek tartósitó szereket, annál korábban szokja meg a szervezete... Ez is egy nézet... Van, aki úgy gondolja, hogy a vaniliás tej (bolti, zacsis) felforralva jót tesz a gyereknek 4 hónaposan... Sokan úgy gondolják,h ogy a korai hozzátáplálás nem árt a gyereknek... Amig nem az én gyerekembe akarnak ilyet beletömni, tegyék, mert maguknak kell majd elszámolniuk, ha beteg lesz a gyerek később. Én a saját lelkiismeretemre hallgatok, mint szerintem itt a többség! Persze, kikérem mások véleményét, meghallgatom, és eldöntöm,h ogy az nekem tetszik-e vagy sem. És ha emlékeztek volt olyan, hogy jól "lehurrogott" mindenki, mert még terhesen sok mindent másképp gondoltam....(szobatisztaság kérdése) Szinte senki se használ Bolrcsán és rajtam kivül textil pelust, mégse érzem azt, hogy ki vagyok szoritva. :D:D
Nem hiszem,h ogy ezen a forumon bárkinek meg kéne sértődnie bárkire!

Sok lettem, bocsi!

Eszter
Kép
Kép
vok

Nati Bébinek Boldogságot, Egészséget Születés Napja Alkalmából!

Gratula az alvós babáknak és anyukáknak, de jó nektek :D Enyim kicsi katasztrófa, a legújabban kitalálta, hogy negyed hat fél hat között kel.....emellett 3-4-szer ébred vagy többször és van, hogy 2 órát is fent vagyunk éjjel, mert nem alszik vissza.....megpróbáltam a no szopi éjjel, de 2 óra üvöltés után inkább adtam neki, olyan lelkiismeret furdalással....szegénykém állt a kiságyba lefagyott keze -lába, áhhh nem nekem találták ezt ki....ha van valakinek valami jó ötlete akkor köszi :D

Vali, nagyon édi a csajod, szuperek a képek :D

Sonka és társai: én adtam már a kicsinek zöldségekkel összeturmixolt sonkát (zöldséges krémet csinálta a kenyérkére), de nem ugrált érte :D
Végtermék téma: Tomdinak is nehezen akaródzik kifele, én is kipróbáltam már mindent, nekünk a mandarin se jött be, sőt rengeteget iszik vizet+tea. Én még hallottam a kamillás teáról is, de az meg allergizálhat, ha jól tudom, jól tudom?? Most én is olajozok, meg zöldség minden mennyiségezek és talán lesz eredmény. Nálunk is imádja a rizstejet, de én tejbegríznek szoktam legyártani, ez is fogja nagyon?

Ildi, nagyon aranyos Natika, Oli pedig fantasztikusan ügyesen rajzol, gratula Neki :D

Petra, jó volt látni Benneteket, tényleg klassz a fülcsibe való :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hellósztok :)

Sonkatéma: én már adtam Benyónak, de csakis olyat, ami tiszta husi, ez pl. a főtt karaj, ami marha drága, de abban nincs legalább zsír, adalék, csak a hús van főzve, meg szerintem pácolva.
Én már régóta nem eszem se párizsit, se virslit, pedig imádtam régen mindkettőt, a párizsis zsömlét nagyon szerettem, de főleg a sok húsbotrány óta megundorodtam ezektől. Ritkán eszünk felvágottat, de akkor nem sajnálom rá a pénzt, és csak a husit esszük, pl. főtt füstölt tarja, és a főtt karaj.
Anyósék meg csinálnak házi kolbit, szalámit, azt nagyon komálom, de Benyónak azt még jó sokáig biztosan nem adok, nagyon fűszeres, és nyers hús mégiscsak.
Üdítőket sosem ittam, mi vizet iszunk az esetek 98%-ban, ritkán gyümölcslevet. Sőt, én elvetemült vagyok, mert se a chips-et, se a mogyorókat és rágcsákat nem szeretem. Pedig az olajos magvak hasznosak, én mégsem szeretem ezeket.

Editkém, ha Betti nem jön - eddig nem mondta, hogy jönne, a telót nem veszi fel - akkor viszem Nancsit persze.

Ildikém, mikorra menjünk??? Mit vigyünk? Én innivalót tuti viszek!!! :)

Tényleg Anita, jösssssssssssssszzzzzzzzzzzz????????????

Cory, a vezetés miatt még bőven ne aggódj, azért vannak az órák, hogy megtanuld, és gyakorolj. Én amikor megkaptam a jogsimat, még bőven nem mertem egyedül volán mögé ülni, mert sokáig nagyon bénán vezettem. Tán jogsi után egy évvel kezdtem vezetni önállóan (Szolnokon), aztán 3 év múlva már Pesten is mertem, most meg a világ végére is elvezetnék.
:wink: Szóval ne aggódj!!!! :)

Csajok, ma már megjártuk a sebészetet, sőt a plasztikai sebészetet Benyóval.........Neeeeeeem, semmi horror sztori, Benyó hétvégén anyóséknál belenyúlt egy kaktuszba, és két ujjában bennemaradt egy pár nagyon apró tüske, ami egészen a bőr alá bújt. Tegnapra már kezdtek begyulladni, így a dokinéni elküldött minket egy nagyon kedves sebész bácsihoz, aki ma hamar kiszedte a tüskéket egy injekciós tűvel és kész. Benyó csak picit sirdogált, szóval egy hős a fiam, pedig biztos fájt neki. :roll:
Na, már ilyenen is túl vagyunk.....
Vendég

Angi!

Sofőrszolgálat neked is felajánlva! :wink:

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Most csak pár sort írok, mert beteg vagyok és nem tudok vasárnap óta kilábalni.

Boldog szülinapot Angi babánk, Alízkának (itt is) és Nati babának!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!
Szedsz rá valamit? Remélem a csajok nem kapják el!

Puszi neked!

Eszter
Kép
Kép
vok

Aliznak rizstortát csináltam, valaki korábban tette fel ide a receptet, pont nekem találták ki, rém egyszerű, még sütni sem kell :D Aliznak nagyon bejött, ma is azt evett reggelire. A marcipánt meg Vince már tegnap lezabbantatotta róla, alig bírta kivárni, hogy lekerüljön a tortáról. Pedig nem is édes szájú ... :roll:

Petra: Tök jó, hogy jelentkeztél, és ennyi képet hoztál :) Aranyos a csajszi, tényleg nagyon jól áll neki a fülbevaló, és szupi, hogy nem piszkálja :)

Mamacka: Nektek is gratula az átaludt éjszakához :D

Ildi: Nem kaptam privit :wink:
Oli nagyon ügyesen rajzol, az az emberi figura nagyon nagyon jó :)

A Mazda 5-ösbe asszem be lehet toldani még egy sort plusz 2 üléssel, de úgy meg valszeg nem maradna hely a csomagoknak :?

Eszti: Jó kis reggeli programotok volt :shock: Szupi, hogy Benyó ilyen ügyesen helytállt :)

Meli: Tényleg meg ne sértődj, senki nem akart megbántani! Tessék jönni, és megírni, hogy nem haragszol ránk :wink:

Kakaszagot érzek az asztal alól ... :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Helyesbítek: Megkaptam a privit, majd mingyá' reagálok is rá :wink: :lol:

Peluscserét rábíztam apára (már pfujjol a másik szobában :D), de most meg teregetnem kell :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali
nagyon jók a képek, Aliz nagyon aranyos mint mindig :)
Szuper az új vonalzó, olyan kis csibészesen néz rajta a csajszi. :)

Ildi
Jók a képek, nagyon kis husi Natika,
Oli pedig tényleg nagyon ügyesen rajzol.

Tünde
gyógyulj meg minél előbb, jobbulást neked!!

Had dicskedjem egy picit, Martin annyira édesen csuszdázik egyedűl, a szülinapjára kapott csuszijával., úgy csinálja, hogy felmászik, vagy is fellép eddig csak mászott, aztán a tetején letérdel majd megfordul és hassal repeszt lefele, nagyon édes, majd meg zabáltam mikor először csinálta sz.tem nagyon ügyes :) :)

Puszika

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Ildi képein felbuzdulva, teszek fel 2 egy évvel (plusz 1 nappal :D ) ezelőtti képet a csajsziról. Akkor még csak passzív fórumozó voltam, így akkor ez elmaradt ...

Akkor még nyugis baba voltam :) :)

Kép

Apuci az első számúvá lett szerelmével :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali tündéri a kiscsajod :)
A torta tök jól néz amúgy ki. :) Én csináltam múltkor Benyónak rizstejből tejberizst, nagyon ízlett neki. :) Ez hasonló volt, gondolom. :)
Vendég

Zsu: Nagyon ügyike a fiad :) Még nem fotóztad le a produkciót? :wink:
Képet kérek, különben el sem hiszem :wink: :wink:

Na ma délelőttre elég is volt ennyi belőlem ... :roll: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti: köszi :)

Semmi extra nincs benne, jól meg kell főzni a rizst, aztán belereszelni almát, kis cukrot hozzá, belelapátolni a banánnal kibélelt tálba, és a hűtőben egy nap alatt összeáll. :wink:

Tényleg húzok ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali
megpróbálom lefényképezni, sőt tegnap felakartam venni videora, de amint meglátja a fényképezőt, rögtön abba hagy mindent és azt akarja kivenni a kezemből.
De azért próbálkozom, ha sikerül, teszek képet ígérem.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Jaj, de édes Alíz!!! :D

Na, mi van Vali, úgy megijedtél a képeimtől, hogy nem is ídcséred meg őket?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Hurka-gyurka :lol:

Martin csuda ügyes lehet :D

Eszti, szokásos 10 óra fele gyertek, de lehet előbb is, nyugodtan.
Szóval összesítek:
Anna
Edit
Eszti
VokEszti
Era

És a kérdőjeles csajok:
Nancsi
Bori
Angi
Anita

Kihagytam valakit?
Eszti írta tegnap, hogy azért nálunk is véges a létszám, ez kb. annyi fő, amivel én még megbirkózok :D

Eszti, iszi van itthon, víz is több hektóliter, kaját még nem tudom, hogy kaptok-e :wink:
(majd meglátjuk, jól viselkedtek-e) :lol:
Sütit ma biztos nem sütök (lásd múltkori szívásaimat), max. majd reggel egy meglepi süti lesz

Tünde, jobbulást neked!!!

Natuska mindenkinek nagyon szépen köszöni a köszöntéseket, Olivér meg bezsebelte a dicsiket a rajzaira :D

Hát Vali, ez a gond egy csomó autóval, ha ott van a 2 plusz ülés , akkor nincs semmi helyed pakolni.
Kisbusz kell ide, 9 személyes :lol:
(nem ám)

Szegény kis kaktuszos Benyóka. :(
egyszer Levente is megsimogatta anyámnál, aztána nála 2 évvel fiatalabb uncsitesója is megsimogatta, aztán az unokanővére is(aki 8 évvel idősebb nála)
Ott bőgtek mind a hárman.Sokeszű csapat :lol:
eész nap viszketett a tenyerük :lol:
vas

Eszti, mi van a melóval, voltál már megbeszélni????? :)
vas

Ildi: Annyira nem vagyok ám ijedős 8) :wink: Épp a csajom altattam, meglepően hamar sikerült lenyomni.

Szóval ... Bakker hihetetlen, hogy ez is te voltál, de azért megismertelek :shock: :lol: Szépen körbehíztad a fejed :D (már bocsi :oops: ) Szerintem az arcod volt a legbrutálabb, a többi már eltörpül mellette.
Jó kis akaraterőd van, hogy innen sikerült visszatornáznod magad, és Natival sem híztál vissza. Gratula!

Egyébként apa mit szólt akkor hozzá(d) ? 8)

Zsu: Úgy látszik ezek a gyerekek már csak ilyenek, enyém is folyton ezt csinálja, mindenáron a gépet akarja megkaparintani.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Meli :)
Sajnos nem tudom mikortól lehet adni felvágottat, de én biztos még várok :P

Melitta :)
Oké, várom a lasztit :D
Zh-t mikorra tették át?

Vali :)
Sokkal jobb volt pihenve mászkálni :lol:
Alíz nagyon édi :D
Gyönyörűek az első képei is :) Apán látszik a boldogság :D Nem csodálom, hogy beleszeretett a lányába :wink:

Petra :)
Mekkorát nőtt Angi :shock:
Látom a lányok nagyon körbeugrálják :D
Hogy viseli a bölcsit Angi?

Lidke :)
Örülök, hogy neked "szakmai szemed" van a felvágottakat illetően.ó :wink: Inkább ne mond el mit eszünk :roll: :lol:
Petka nem csak felmászik a székre, hanem nagyon ügyesen le is :D Pedig nem tanítottam neki :)
Jó, hogy ilyen sokat beszél Keve :) Tuti sokat dumáltok hozzá :D

Era :)
Szerintem azért lett 7 óra az út Ildiékig, mert nem állítottad be, hogy a nap melyik szakaszában akarsz menni, így alap esetben az éjszakait vette (amikor nézted) :lol: :lol: :lol:
Nem semmi a lépcsőtök :shock:

Edit :)
Reggel beszélünk :) Petka 8 körül kel, utána megyünk, szerintem 9 körül nálad vagyunk :)
Annamarinál én sem voltam ennyire óvatos a kajákkal, bár akkor is figyeltem. Peti szinte semmi olyat nem kap, ami árthat (legalábbis remélem :roll: ) Bár csak halkan jegyzem meg a hétvégén kapott egy szem sültkrumplit és nem halt bele :D

Ildi :)
Nagyon boldog első szülinapot Natinak :)
Kép
Szép a képsorozatod :) Mennyit változott a kiscsajszi :D
Olivér alkotásai nagyon szépek :D

Mamacka :)
Gratulálok az átaludt éjszakákhoz és a 4 fogacskához :D
Anyósod nem semmi :x

Eszti :)
Szegény Benyó :( Örülök, hogy túl van rajta :)
Annamari 2 évesen fogott meg a játszón egy deszkát és a keze tiszta szálka lett :cry: Majd egy órán át halászta a sebész a kezéből :( Persze volt nagy ordítás, de hamar rendbejött :)

Mennem kell, mert Petka felébredt :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ildikém, ne haragudj, este nem működött a net, most meg alig vártam már, hogy letegyem Botit (aki totál ko ma), hogy tudjak jönni :twisted: :twisted: :twisted:

Drága Pici NATKA!!! Boldogságos első születésnapot, és szép, hosszú életet kívánunk Neked! (Anyának kevésbé izgi napokat, mint az egy évvel ezelőtti :lol:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="babetta"]S írta:babettaziasztok

Üzenetet kaptam
Vas Natasa vagyok. Jelentem hogy éjjel 2-kor megszülettem apa autójában , anya egy HÕS volt, minden oké a többit majd később.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Hatalmas gratula nektek mégegyszer,és apukának is.KépKép
Ha ezt valaki mesélné név nélkül egyből a tiedet, mondtam volna, ez csak az Ildivel történhet meg.KépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi nektek

Babetta és Levi

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Natika! Isten étessen!!!

Nem semmi lett a szalámi-lavina.. pedig én tényleg nem szántam bántónak. Semmi rosszindulat nem volt bennem... csak érveltem. Ne haragudj, ha megbántottalak! Én jószándákú ember vagyok, de persze ismeretlenül olvasva minden másképp sül el...

Zazihíradó: mi csak kitoltunk egy fogacskát, úgy tűnik. Semmi bajunk... juhéjj! :) Tehát kontra-tali valamikor? :lol:

Szép napot nektek!

Melitta

Kép
nyf

Visszaolvasok, de jönni már csak vmikor este v. holnap. Megyünk oltásra, meg talán Gekkozni, de nem tudom, mi lesz belőle. Szegény Botuskát miért bántja ennyire a fogtündér???? :(

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alíz,Angi,Natasa!!!!!Nagyon boldog első szülinapot kívánunk nektek!!!!Legyen hosszú,boldog,szép életetek!!!!!!!!!!!!!!!!

Képek csudaszépek,nagyon nagyon már ezek a babák!!!!

Nem tudok többet írni,meghalt a nagyim,holnap temetés,úgyhogy kész vagyok teljesen itt a finishben!!!!Hétvégén talán jövök!Pusssz mindenkinek!
Vendég

Jaj, Boscó! Őszinte részvétem, sok erőt kívánok neked!

Melitta

Kép
nyf

Boscó: részvétem :(

Holnap nem megyünk, úgyhogy múló szeszély volt csupán :lol: Apának holnap csordultig van itthon meló, de pénteken talán megy :? Ilyen az én formám :roll:

Edit, sajnálom a kocsit, de nehogy már okold magad!

Eszti, sok puszi Benyóka ujjacskáira! Tényleg hős volt megint!

Felvágott és társai: szalámi kizárva, viszont, ha magunknak veszünk, már úgy várásolok, hogy esetleg Boti is megkóstolja. (Régebben azért sokkal jobban elcsábultam, és hajlamos voltam csupán kinézetre választani :oops:) Csak nagyon jó minőségűt, szigorúan nézem az összetételt, lehetőség szerint szín hús, de legalább 90 % körül. Esztiékhez hasonlóan húzós árú karaj pl., abból már kapott is Boti. Megette, de hétvégén pl. az összes darabkát otthagyta, csak a margarinos kenyérdarabokat tolta be és a sajtot.

Meli, kérdezz csak bátran! Gyűjtsd a véleményeket, infókat, szelektálj és dönts belátásod szerint! :wink:

Képek szenzációsak!

Vége egy órája alszi B. , kapott fájdalomcsillapítót, pedig előtte már homeos bogyóztunk, viburcoloztunk... hiába. Úúúúúúúgy sajnálom, és nem tudok segíteni neki, csak próbálom a figyelmét terelni, lekötni!

Most csak ennyi, de ez is több, mint amit ígértem :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Bár nekünk nincs sok fogunk, de ez utóbbit leszámítva a legtöbb úgy jött ki, hogy észre sem vettük. Én vettem Zazinak borostyánláncot. Szerintem csoda. A kekpanda.hu-n olvashatsz róla.

Puszi Botinak!

Melitta

Kép
nyf

Natika!
Isten éltessen Első szülinapod alkalmából!!! :)

Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Vali!
Cukor lehet a totyizó Aliz! :)
Nagyon királyak a képek! Annyira édes a csaj! :)

Mamacka!
Gratu a 4 fogacskázoz!
Nekünk is annyi van még :) Januárban kinövesztette őket, azóta semmi. Cserébe kézzel, lábbal matat a szájában, és derékig nyálas :D
Képek nagyon jók! :)

Annácska!
Szerintem már Alex a fejemre nőtt. Úgyhogy ezt már buktam, mint sok mindent :) Ez van! :)
Petike ügyi, h nem ébred.
Enyém gyerek próbálkozik, de nem jön össze neki. :) Tegnap éjjel is hallatott egy 5 mp-es áriát, aztán csend. Reggel bementem, amikor hallottam, h motoszkál az ágyában, és egy mosolygós kiscsávó fogadott. Ilyenkor nem toom eldönteni, h álmodott valamit, vagy a foga miatt csinálja…

(gondoltam írok gyorsan, amíg alszik, erre pont most kelt, de csakazértis befejezem! :P)

Gyöngyi!
Alakul a kaki?

Évi!
Veletek mizu?

Edit!
Sajnálom az autót… :(

Melitta!
Láz?

Ildi!
Visz az Eszti. Remélem haza is hoz! ;)
Nagyon jók a képek! Olivér is csini, majdnem puci popóval :) Vagy nem majdnem? :)

Petra!
Nagyon édes Angi!
Jó lehetett a buli! :)

Lidke!
Édes Keve, h ennyit beszél! :)
Kaja nálunk is hidegtál lesz. Megmondtam anyunak, h ne merjen főzni, mert nem enni jönnek, hanem kölközni :) Tudomásul vette. (jah, mert pénteken már jönnek, és sütni főzni akar nagyüzemben)

Livi!
Grat a nagylánynak, h Ő is aludni akar éjjel, és nem anyán lógni!

Era!
Nem értem miért nem akarsz tömegközlekedni Gödöllőre??? :D:D:D:D:D
Lépcső elég mókásan néz ki…
Mi még a 3xosnak a közelében sem vagyunk.

Cory!
Adatok:
Súly 9210 g, hossz: 77 a védőnő szerint, de egyezzünk ki egy 73-74-ben. Tuti elmért valamit , konkrétan a gyermekem :) fej: 46,5 mellkas: 45,5
Köszike!

Áááááá, mennem kell. Rázendített!
Folyt. köv!

Kép

Kép
nancsika

Cory: 1 éves adatok:
súly: 8910 g
hossz: 72 cm :oops:
fog: össz-vissz 2 db :oops: :oops:

Köszi :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Melitta: Nem lehet, hoyg Zazi mégiscsak a fogától volt lázas??

Anita: Drukk, hogy hamar kibújjon az a fogacska, és a fogmanó végre elköltözzön tőletek :)

Boscó: Nagyon sajnálom a nagyidat :( Részvétem, és sok erőt kívánok.

Nancsika: Szupi, hogy Alex este magától vissza tud aludni. Tök jó, hogy ilyen jókedvűen ébred, enyém gyereknek még ki sem nyílt reggel a csipája, de már bőg. Minden ébredésnél ez megy, szerintem még sosem aludta ki normálisan magát :? Na ez nem is csoda, ma reggel fél 8 óta egyszer aludt egy fél órát, és szerintem estig nem is igen fog többet. Fingom nincs miért csinálja ezt, de a kiságyában fél óra után mindig felébred, mintha vekker ébresztené :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!
Ne csináld már, a 2 fog is fog! :D Egyrészt, másrészt legalább annyi van! :D:D:D Hannának még mindig nincsen. :D Szóval csak büszkén azzal a 2 foggal!!! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Bosco
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

sikerült lefotóznom Martint csuszi közben, hát megizzadtam vele :) még gépben van de hamarosan felrakom.

Addig ha valakit érdekel egy kis recept:
zabpelyhes ital./sűrü ital lesz belőle/
hozzávalók:
1/2 liter víz, 2-3 ev.kanál zabpehely, egy kis egész fahéj, egy alma, pici cukor.
A vizet felteszem főni, beleteszem a zabp., fahéj. cukor, felforralom, forrástól számítva még egy pár percet főzöm lassú lángon, majd bele teszem a hámozott feldarabolt almát, kicsit még főzöm, hogy az alma megpuhuljon, aztán leveszem a tűzről, hűlni hagyom, utána turmixolom, leszűröm és már ihato is. Ha nagyon besűrösödik akkor kicsi vizzel higitható,.Martin nagyon szereti :)

Nagyoknak: ugyan így csak tejjel, nagyon finom, persze abba nem kell alma. simán is jó, vagy banánnal turmixolva.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Na akkor a képek
Kicsi fiam itt még próbálkozik elvenni a gépet, nagyon nehéz volt megfűzni hogy csússzon már egyet :)
Kép
Már mászik felfele.
Kép
Kép
Kép
A tetején átfordul, és hassal érkezik.
Kép
Kép

Na mára már én is eldugulok. Puszika.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Kedves Alíz, Angi, Natuska!
Nagyon sok boldogságot kívánok születésnapotok alkalmából!

Kép

Bori

Kép
borkadorka

Vali! Valószínűleg a foga volt! :) Már nyoma sincs...

Melitta

Kép
nyf

Ildi!
Mi mennénk, ha még beférünk :?: :lol:
Küldenél egy privit a címmel és telószámmal?

Tünde!
Mielőbbi gyógyulást!

Zsu!
Nagyon ügyes Martin! Jó a csúszdája! A lányokén nincs fent kapaszkodó, ezért még nem mertem előszedni.

Bosco!
Nagyon sajnálom, részvétem!

Cory!
Azt hiszem, még adós vagyok az 1 éves adatokkal:
Eszter: 9700 g, 74 cm, 8 fog
Luca: 10 kg, 77 cm, 8 fog

Bori

Kép
borkadorka

Zsu
Tényleg büszke lehetsz a fiadra, nagyon ügyes. :D Olyan jó volt nézni. :shock: :shock: :D Még nem esett le soha? :roll:

Melitta
Akkor ti is jöhettek holnap! :)

Vali
Miért rajzoltál piros fejeket! :evil: Nincs semmi baj Alizzal. :)

Anna
Várunk titeket. :)

Anita
Kár hogy nem jöttök. :(

Nancsi
Már nagyon rég láttam Alát, örülök ,hogy látom holnap. :)

Angi
Ti nem neveztek be holnapra ? :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Melitta: Szuper, hogy csak ennyi volt :) Nekünk is hiába mondta anno az ügyeletes doki, hogy 39 fölötti láz nem lehet fogtól ... :roll:

Eszter: Na jó ... :D persze, hogy ennek a kettőnek is örülök, úgy megszenvedett vele szegénykém :? Most szerintem az lesz a vége, hogy hirtelen 6 vagy 8 fogúak leszünk, mert annyira duzzadt az ínye mindenhol.

Hanna béjjjbinek meg még majdnem egy egész hónapja van, hogy lekörözzön minket :wink:

Zsu: Csúcs szuperek a képek! :D Hihetetlenül ügyes Martin! Gondolom jól elfoglalja vele magát napközben :)

Bori: Köszönjük neked is :)
Húúúúú ti meg nemsoká már a 15 hós oltást kapjátok :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi Csajok! Kezdek jobban lenni... :)

Még adós vagyok a visszaolvasással :?

Holnapra mindenkinek nagyon jó talizást Ildinél!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Hurrá :D :D :D A csajok ugye nem kapták el?

Babetta: Azon kívül, hogy egy hisztis kis pi..a, tényleg nincs vele semmi baj :wink: :lol: :lol:
Azért vannak ott a pirulós fejek, mert a táblicskut elnézve nem tartozunk az élmezőnybe, inkább a minimanók táborát gyarapítjuk. :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Most láttam az iwiw-en!

Natasa-bébi! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Természetesen minden tegnap, múlt héten, azelőtt vagy múlt hónapban ünneplő szülinaposnak is nagyon sok boldogságot kívánunk.

Ugye, visszajöhetek még máskor is?

Puszi mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Re.

Csak éppen nem tudom mit akartam és kinek… :?

Eszti!
Uhh. Sajnálom a tüskéket. :(

Jah, szuri. Ala megkapta ma a kullancs elleni első oltását. Nem tudom, h fájt-e neki, mert amint betettük a lábunkat a rendelőbe, rázendített. Akkor hagyta csak abba, amikor kijöttünk a váróba. De közben ugyan azzal a lendülettel ordított, semmi hangszínváltozás szuri közben, szal passzolok. De amúgy Ő ilyen. Múltkor is mikor voltunk, csak recepteket írattam fel, meg akkor meg is mérték, és akkor is ordított. Aztán csend lett, majd konstatáltuk, h körbe pisilte a rendelőt :D

Era!
Holnap csináljunk már a „törpékről” egy közös képet! :)

Vali!
„Kakaszagot érzek az asztal alól ...”
Ti az asztal alá jártok? :D:D:D:D
Aliz nagyon tündérbogárka! :)

Zsu!
Pofám leszikkad, h mennyire ügyes nagyfiad van!

Ááá, megint mennem kell. Pancsi time. Majd próbálok jönni még ma… Ha nem akkor holnap. :P

Boscó!
Fogadd őszinte részvétünket! :(

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

A szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánok :D Alíz, Angi, Nati, nőjjetek nagyra :)

Nancsika, a kullancs elleni hány szuriból áőll? Kettő? Mi tegnap mentünk volna a tanácsadásra az 1 éves státuszra + az agyhártyagyull. ellei szuri 3. adagjáért, de mivel folyik picit Domka orra, így elhalasztottuk. Kíváncsi vagyok lesz e sírás. :(

Zsu, nagyon jó Martin csúszdája! :) És milyen ügyes kiskapek!

boscó, őszinte részvétem.

Eszti, hú, tüskék. :shock: :(Benyó, nagyon ügyes hogy ilyen jól viselte. Nálunk is van egy batár, 1 méter magas kaktusz, de szegény épp kihalóban. Tényleg, ért valaki ezekhez a tüskésekhez? Olyan jó lenne megmenteni:(

mamacka, vidámodnin jót mosolyogtam :D

Na, ennyi voltam mára!

Ui: Annácska, írtam privit, nézd majd meg légyszíves;)

Szép estét!

faby

Natika, isten éltessen szülinapod alkalmából!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csillus!
Igen. Úgy tudom,h kettő. Legalábbis 2 dobozom volt, most meg csak 1 van. Amúgy a másodikat, azt 4 hét múlva kell? Annyira barom vagyok, h nem kérdeztem meg, mert a lüke fiammal voltam elfoglalva, annyira ordított... :oops: És az agyhártya meg 3??? jesszus.... Amit én váltottam ki, abban 1 fecskendő van az oltóanyaggal... Vagy ebből több is van. Nah, most nem értem :)
Nah, majd holnap valaki homályosítson már fel.:)

Kép

Kép
nancsika

Nancsika: A kullancs elleniből a második az 1 hónap múlva esedékes, aztán rá egy évre lesz még egy emlékeztető.

Az agyhártya gyuszi elleni meg úgy van, hogy ha egy éves kor előtt adatod be, akkor 2 szuri (nekünk 2 és 4 hósan volt), 1 éves kor felett viszont már csak 1 szuri kell.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó estét :)

nagyon köszönöm a dicsiket Martin nevében. :)

Babetta
Hát, még nem esett le, remélem nem is fog :)

Vali
Nem nagyon foglalja le Martint a csuszi, max 5x, 6x, csúszik egyett aztán megy tovább, szerinte sokkal fontosabb a kutya etetése és inkább azt csinálja, nekem meg égnek áll a hajam tőle. Már nem tudom hogy barikádozzam el hogy ne menjen oda, De gyerekem olyan erőben van hogy elhúzza az egész járókát hogy oda férjen a kutyuhoz aztán kinyitja a vödröt és szemenkét elkezdi neki pakolni a táljába, az meg egyenkét ki is eszi, ja és közben kicsi fiam is nyalogatja a tápot, na ettől kapok idegbajt, Így aztán én is ott dekkolok vele és figyelem míg megnem unja, nem mondom jó idő töltés csak éppen lenne más dolgom is de ez fiacskámat nem érdekli. Sajna a kutyát kizárni meg nem lehet.

Na jó sok lettem :)

Holnapra jó talizást mindenkinek aki megy, és kérünk sok sok fotót.

Borka
szerintem vedd elő nyugodtan a csúszdát, annyira ügyesek ezek a gyerekek hogy fogják tudni hogyan biztonságos lecsúszni, had gyakoroljanak.
Martinnak eszébe se jutott hogy ő ülve csusszon, szerintem érezte hogy úgy nem biztonságos ezért választotta ezt a formát.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?