Hellósztok
Sonkatéma: én már adtam Benyónak, de csakis olyat, ami tiszta husi, ez pl. a főtt karaj, ami marha drága, de abban nincs legalább zsír, adalék, csak a hús van főzve, meg szerintem pácolva.
Én már régóta nem eszem se párizsit, se virslit, pedig imádtam régen mindkettőt, a párizsis zsömlét nagyon szerettem, de főleg a sok húsbotrány óta megundorodtam ezektől. Ritkán eszünk felvágottat, de akkor nem sajnálom rá a pénzt, és csak a husit esszük, pl. főtt füstölt tarja, és a főtt karaj.
Anyósék meg csinálnak házi kolbit, szalámit, azt nagyon komálom, de Benyónak azt még jó sokáig biztosan nem adok, nagyon fűszeres, és nyers hús mégiscsak.
Üdítőket sosem ittam, mi vizet iszunk az esetek 98%-ban, ritkán gyümölcslevet. Sőt, én elvetemült vagyok, mert se a chips-et, se a mogyorókat és rágcsákat nem szeretem. Pedig az olajos magvak hasznosak, én mégsem szeretem ezeket.
Editkém, ha Betti nem jön - eddig nem mondta, hogy jönne, a telót nem veszi fel - akkor viszem Nancsit persze.
Ildikém, mikorra menjünk??? Mit vigyünk? Én innivalót tuti viszek!!!
Tényleg Anita, jösssssssssssssszzzzzzzzzzzz????????????
Cory, a vezetés miatt még bőven ne aggódj, azért vannak az órák, hogy megtanuld, és gyakorolj. Én amikor megkaptam a jogsimat, még bőven nem mertem egyedül volán mögé ülni, mert sokáig nagyon bénán vezettem. Tán jogsi után egy évvel kezdtem vezetni önállóan (Szolnokon), aztán 3 év múlva már Pesten is mertem, most meg a világ végére is elvezetnék.
Szóval ne aggódj!!!!
Csajok, ma már megjártuk a sebészetet, sőt a plasztikai sebészetet Benyóval.........Neeeeeeem, semmi horror sztori, Benyó hétvégén anyóséknál belenyúlt egy kaktuszba, és két ujjában bennemaradt egy pár nagyon apró tüske, ami egészen a bőr alá bújt. Tegnapra már kezdtek begyulladni, így a dokinéni elküldött minket egy nagyon kedves sebész bácsihoz, aki ma hamar kiszedte a tüskéket egy injekciós tűvel és kész. Benyó csak picit sirdogált, szóval egy hős a fiam, pedig biztos fájt neki.
Na, már ilyenen is túl vagyunk.....