Titti
Nem semmi a sztoritok (mind a születés, mind Apácska "összefoglalója"), de a lényeg, hogy mindketten (hárman) jól vagytok!!! Napsi nagyon szép, s nagy Kiscsaj, s most már senki nem szólhat bele abba, amit csináltok vele
Nekem is volt egy hülye csecsemőssel egy sztorim, éjjel akarta megmutatni, hogy hogyan kell a szelet kimaszírozni a babából, de közben pont el akart aludni....kétszer rontott ránk, s miután elutasítottam, "megfenyegetett", hogy ne számítsak rá az éjjel, ha akarok valamit hívjam a folyosós nővérkét...na akkor szakadt el nálam a cérna, sírtam, mint a kisfiam, s könyörögtem neki, hogy csak azt az éjszakát bírja ki valahogy, s működjön együtt, hogy segíthessek neki, ha baj van
olyan gyönyörűen aludt akkor, kétszer kelt enni (volt tápszerem az előző éjszakás nővérkétől, persze előtte ciciztünk), s szerintem akkor nőttem fel a feladathoz, hogy van egy babám....aztán persze többször visszaestem/esek
Na ezért nincs kész a mi születéstörténetünk, mert én röviden nem tudok leírni semmit (elmondani sem
)
Réka
Gratula Nektek a szopihoz! Ügyesek vagytok nagyon! s gratula a majdnem egy hónaphoz
!
Gem
Tündériek a lányok!! Jól / jobban vagytok????
Cas
Sebi nagyon édesen tartja (segítséggel) Csillát! Szépek ők is nagyon, s Csillus is jó nagy kisbaba!!
Fekve szopi - mi eleinte akkor alkalmaztuk, ha már nem láttam ki a fejemből, s úgy valóban tudtam én is alukálni egy picurit..vagy ha már nagyon sírt, s nem tudtam mit kezdeni vele, akkor így altattam el magunkat
Erre a hónalj- / bölcsőtartásra én is kíváncsi lennék
bár én ülve szoptatok, s nekünk bejön
Én a hordozón gondolkodom, valamiért félek a kendőtől, mert tuti, hogy nem hinném el, hogy jól van megkötve, s folyamatosan attól félnék, hogy "elengedi" a gyereket.
Én tényleg egy igazi paragép vagyok, most hallottam a sógorjelőlttől (párom húgának a párja), hogy a szomszédban született (félig magyar) kisbabát, aki egyidős Napsival már viszik északra, napoztatják, stb... ehhez képest én a majdnem 8 hetes KisHercegemmel még nem mertem elindulni hosszabb távra (80km), pedig menni kéne, mert volna ügyintézni való is, s vásárolni is kéne, mert ha megyünk haza akkor venni kell téli rucikat...
Tényleg milyen lábzsákot / overállt keressek?? Melyikbe a legegyszerűbb beletenni a kismanókat?? s milyen méret "gazdaságos"? Gondolom nagyobbat kell venni, hogy kényelmesen beleférjen?
Kia
Nagyon nagy lett már Levi, s ügyesek voltatok a nyelvikéjével!!
Nagyon rossz nézni, amikor bármilyen céllal hozzányúlnak a kis tündérekhez!!! Én bőgtem is rendesen, amikor vért vettek tőle (ő nem
)
Ancsa
Nekünk is van utazóágyunk a lenti szinten, s szinte egész nap ott vagyunk, fürcsi után maradunk fent...illetve - mivel ott van a légzésfigyelő - akkor teszem oda, ha sokat akarok járkálni a lakásban, s ő alszik (még nem volt sűrün példa erre)
Na mentem fürdeni (helyi idő: 15:19
), mert most alszik, s gyorsan kihasználom (apuci őrzi odalent)