Sziasztok!!
Ildi:
jó Balcsizást!!
Dia:
Ezt az oldalt neked ajánlom, itt talán tudnak készíteni kockásfülü nyuszi jelet.
http://ovisjelek.fw.hu/
Minden kép nagyon jó!! Dia ügyes vagy,hogy ennyi tortát sütöttél,gondolom mindenki örült neki.
Csilla?? Miért vagy rossz paszban?
Mi jól vagyunk! jó volt a 2 hét otthon lét
Meglátogattuk a keresztlányunkat is.Nagyon édes kis babus:)
A keresztfiunk se semmi ahogy teker a tappancsival a konyha és a nappali közt:) Haláli kis karapek:)
Barátnőimet is meglátogattam jókat dumáltunk.
a nagyapám megint kórházban van őt is látogattam délelöttönként.
Délután meg a flórára meg az unokahugira vigyáztam.Mikor jó idő volt akkor fürödtünk a medencében.
Vasárnap jöttünk haza. Flóra lent maradt a balcsin a nagyszülőkkel.
Jó ideje van most fürdeni esténként. Pluszzs még a papa megigért neki egy csomó dolgot:)
A héten szinglik vagyunk apával. Most mehetnénk kettesben erre arra, de ebben a melegben kinek van kedve kilépni a lakásból???
Tegnap voltam kint délelött újságozni.Felégett a kezem meg az arcom is
Délután újra kimehettem, mert 1-és 5 óra között lehetett befizetni az oviban az ebédet. Azt hittem megpusztulok....
Kéne itton takarítanom,függönyt kéne mosni, de ha leszedem ablakot is kéne pucáválnom. ahhoz meg kikéne mennem...
Jó lenne megcsinálni, amíg Flóra nincs itthon.
Jucus:
Jó volt kicsit találkozni vasárnap. Sajnálom, hogy az a s**r állvány nem lett jó!!
Tényleg kitartás már nics sok vissza!!! Ha meg lesz a baba nevetni fogsz az egészen, hogy mennyire nyűgös és kibírhatatlan voltál.
El se hiszi az ember lánya, hogy felnőtt fejjel is lehet hisztizni amíg nem lesz terhes
tényleg kitartás, nehéz ebben a melegben.
Judit:
jók a képeíd a kis fotós is aranyos:)
Apósom szülinapjára sütöttem egy vakondtúrás tortát.Nagyon fincsi lett.
Itt menyasszonyosat játszottak:)
Apa szoktatja magát 2 gyerekhez:)
Ilyen körmöm van: