Új privát üzeneted érkezett!

Jucus:
Igen ma festettem.jól elis ment vele a nap!!! :roll:
szerencsére Flóra eljátszott a fodrász kislányával :wink:
Szívrohamot kaptam mikor megmondta mennyibe kerül :shock: :shock: Lekellett szivatni a barnát+még voltak vörös csíkok is azt is.
Azt hittem sose lesz vége :? :?
Apának elsem merem mondani mennyi volt :roll: kiakadna :o

De az a lényeg, hogy most már szőke :wink: :lol:
(elöbb utóbb lekellett volna szivatni ha világosabbat akarok)

Persze kölcsön adom az állványt!! Púdert rendelek majd msn-en megbeszéljük. Este leszel?? 9-körül?

Örülök, hogy már jobb a kedved!!! Tényleg lehet, hogy ez az idő is rossz hatással van rád :? :wink:
Csajod aranyos, hogy majd ha lesz kedve :lol: :lol:

Edit:
És mennyibe kerül a Brendonban a napellenző??
a rossmanban néztem ott nincs :cry:

Dia:
Köszi, az ágy nekünk is nagyon bejön.Nagyon kényelmes :lol:
Napelelnzőt a plusban megnézzük majd az van itt a kerületben is
:lol:
Nagyon jók a Gabis képek!!

:wink: :lol:

Judit:
Tényleg nagyon jó az avatarod!! Bencis képek nincsenek?? :wink:

Ilyen most a hajam:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi
1000 - 3000 ft-ig vannak attól függ hogy tappancsos vagy lehúzhatós és hogy milyen márka.
Jó lett a hajad!Tényleg rengeteg idő lehetett amire megcsinálta a fodrász!Hogy-hogy ilyen hírtelen szőke lettél?Bár már nálam is volt olyan hogy a hosszú szőkéből hírtelen rövid fekete lettem! :lol: Még amikor Mátéval terhes voltam akkor rövid fekete volt!

Jucu
Hát nem tudom hogy 4-en leszünk-e az esküvőre,ha most összejött volna akkor addig kb pont letelt volna a 12 hét,most rosszabb lenne ha pl az esküvőn hánynék! :oops: Meg most szinte biztos voltam hogy sikerült és mivel nem,most csökkent a kedvem is!De hátha hogy most már nem vagyok annyira rákattanva a témára össze is fog jönni! :wink:

Dia
Jók a képek Gabiról!
Igen én még egy szót sem szólhatok mert nem olyan rég óta próbálkozunk (február-március,valahogy így).Sajnálom hogy a barátnődnek nem sikerül!Nagyon rossz lehet!Bele sem merek gondolni az ilyesmibe! :oops:

Csilla
Neked az előbb elfelejtettem: :oops: Nekem a mensim ugyanolyan mint szülés előtt,nem változott semmit.

Nálunk:Ma voltam a kapuhoz beszerezni az anyagokat.Úgyhogy remélhetőleg alakúlnak majd a dolgok. :D
De hogy ismét a mai napban is legyen valami rossz:kaptam a munkahelyemről egy levelet hogy csoportos létszámleépítés lesz.Az elkövetkező 30 napban derül ki hogy kik mennek. :(
De az a poén az egészben hogy pont a múlt héten rángattak be hogy írjunk alá egy papírt hogy változások vannak tervben és így is hajlandóak vagyunk ott dolgozni. :twisted: erre el sem telik egy hét és küldik ezt a levelet.Ráadásul állítólag a gyes-gyed-betegáll-osokkal kezdik a leépítést,mert nincs rájuk szükség.Na meg a diplomásokra sem (túl nagy a költségük a tartásuknak).Úgyhogy nemsok esélyem van... :shock: :? :( :twisted:

edoci

Judit
Akkor a Margitsziget?Vagy ha van egyéb ötleted állok elébe! :lol:
Ismét jó képekkel gazdagítottad a topikot! :lol:
:twisted: virsli sztori nem semmi!És csodálkozik az ember ha beteg lesz!
:twisted:

edoci

Kép nah nem sok látszik ,mert most este volt hajlandó képet csinálni a Didi.
Viszont körmöm is megcsinálta barinőm
Kép

Évi

Jó lett a hajad nagyon.Neked jó a világos szín :-)

Judit
Képek jók.És a kis izmos pasikád,minjá beleszeretek :wink:

Edo
Akkor nálatok is zajlik az élet.

na puszka lépek csajok ,mert kidőlök
Jucu

Kép

Kép
jucu

Kép

Jucu
Jó lett neked is a hajad!Persze a körmöd is! :D
Igen,nálunk is van mindig valami! :lol:
Kíváncsi vagyok ma mi lesz! :oops:

edoci

Képek:
KépKépKép

edoci

Judit
Most nem a sógornőmnél leszünk mert elutazott,hanem mi reggel fél 7-től Pesten leszünk,a párom 7-től vizsgázik,kb 8-ra végez.Aztán 10-től dolgozik délig, 1-ig,majd meglátja.
De attól felmehetünk a várhoz.Szóval nekem délelőtt jó a tali.
Onnan Pestről meg lehet megyünk Gyulára (délután),de ez még nincs eldöntve! :roll:

edoci

Sziasztok!!

Judit:Nem lett semmi baja a hajamnak. rakott rá pakolást is.
Virslis sztorid nagyon durva!!!!!!!!

Edit és mindenki köszike a napellenzős infókat!!

3órába telt a szőkítés:)

Jucus:
jó a hajad, meg a körmöd is!!

Edit:
jó ez a "kis "medence:) jók a képek nagyon.

Ildi:
jó pakolást!!
sok van még vissza??

Csilla? Dia?

Kész vagyok a pakolással.Apa még nem ért haza
:roll: :shock:
Már féluton kéne lennünk, de még sehol se vagyunk :roll:

Ma pillangóm van:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
úúú nagyon szép ez a szőke!!!! Hát megérte a 3 órát!! :D
A pillangó is jó lett. Helyes Flóra.

Jucu,
jó lett a Te hajad is. Ari így rövudebben. Enyim is hasonló csak fufru nélkül. :wink: Nahát, ez a Dius, hogy nem akart fényképezni. :lol: Azért jó hogy megjött a kedve! :wink:
a körmöd is nagyon szép, én is az ilyen romantikus stíludt kedvelem. :)
Jobban vagytok már? Elmult a csoportos rosszkedv?

Edit,
jó az a medenke nagyon. 8) és az a repcsi... honnan van???? Ari Máté a bukósisakban és a csizmák!! :lol: A szelíd motoros. :lol:
Hát nem irigyellek munkahely miatt. :? Sajnos kitalálhatnak olyan fedősztorit, hogy lapátra tudjanak tenni. Egyik barátnőmet akkor tették ki a mol-tól, mikor két év körüli volt a lánya, náluk megszüntették a munkahelyét, bezárták a kutat és kész. De azért reménykedjünk, hogy benn maradsz. Azért ez annyira genyó, hogy mindig azokkal szúrnak ki, akiknek eleve kellene majd az állás. :evil:
Meddig lesz a gyógyszeres kezelés, vagy ez már szuri? Nem értek hozzá, bocsi a kérdésekért. :oops: Mert a barátnőmnél ez a katéteres megoldás elég fájdalmas és kemény görcsei vannak utána, szóval nem egy sétagalopp. :cry: Remélem nektek nem kell idáig eljutni, és összejön az a babó hamar!!!!! :wink:

Csilla,
na mi van veletek? Meló ezerrel?

Judit,
sokszor nehéz kiszűrni a romlott termékeket, főleg a szuper csomagolás miatt a franc tudja mi van alatta. :? Én is mindig szugerálom az auchanban meg a plusban ha muszáj csomagoltat vennem. :roll:
Sajnálom a férjed állását. Tudjátok már mi lesz, van vmi más állás kilátásban? :cry: Gondolom már keresgél ezerrel. :cry:
Erős vagy, hogy kibírtál két baba elvesztését is :oops: , tudom Benci kárpótol mindenért, csúcs kis pasi, de attól még sejtem mennyire nehéz lehetett. :cry:

Ildi,
merre jársz pakolós??? :lol:

nálunk:
fogam alakul, sikerült kiszedni azt a gyulladt idegdarabot, amitől annyira fájt. Így már csak picit rossz, mivel kedves :twisted: dokinéni szétfeszítette a számat, így mind a két széle sebes + a nyálszívó felsebesítette a nyelvem alatt végig, így beszélni,enni, nyelni is fáj :cry: + olyan anyagot raktak az ideghez, ami kifolyott az inyemhez és majdnem elhalasztotta azt, így most azon is drukkolok, hogy rendbejöjjön. Ezek mellett a fogam már túró. :lol:
Gabit megviseli ez az időjárás változás, viszont a hisztik ellenére eszik 8) .. érdekelnek is a hisztik... :lol:
Jövő hét vége fele megyek le Tökivel Anyumékhoz nyaralni, 3-4 nap szieszta. 8) És persze csoportos, össznépi szülinapi buli-hegyek!!! 8) :lol:
Szervezem a szülinapi bulimat is. 8) Rengeteg rák-oroszlán barátom van, így mindenkit összegyűjtök, és bulizunk ezerrel!!! 8) Sütögetés, gyerekeknek játékok, nekünk pia-kaja hegyek, és mulatunk!!! :lol: Izgulok, jó lenne ha sokan el tudnának jönni. Már tervezem, kinek mit adok ajándékba, mindenkinek egy kis meglepit, személyreszólót szeretnék. 8)
Na megyek, még írok pár meghívót. Jó éjt!!!

Kép
dianab

Sziasztok!

Nagyon lassan haladok :( mármint a pakolással. Két gyerekkel nem eccerű. amikor itthon vannak anyósék,akkor egész jól halad,de egyébként olyan,mintha állna. Ma már nem jönnek talán a mesterek. (esetleg a gázszerelő),de se a festők,se a burkolók. Ők már végeztek.
Még egy csomó mindent kell vennünk,de apa is sokat dolgozik.
A konyhám jó ha augusztus elejére kész lesz.

Évi,nagyon ügyesen kifested Flórát. Simán elmehetnál arcfestőnek.
Kicsit furcsa volt első látásra a hajad,de élőben biztos szép. :wink:

Dia,köszi a hiányolást. Nem nagyon akarnék lemaradni a hozzászólásokban,de most csak nagyvonalakban van időm válaszolni,még a vecsési topikban képeket kell felraknom.
És ma megint hoznak egy konténert,így két napom van,hogy a spejzomat is kitakarítsam.
Jók a Gabis képek,és tényleg jópofa az a kék csacsi.

Jucu,hú de jó lett a kisfiú szobája. Nagyon ügyik vagytok!
Milyen márkájú ez a babakocsi? Tök jó,hogy ilyen narancssárgás,úgy imádom....
jó a körmöd!

Judit,buggyant virsli :x
Bencikéd továbbra is imádnivaló.

Edit,jók a medencés képek!
Remélem jobban vagy!Nagyon rosszul hangzott ez a vírusos nyavaja :( szegényke rád jár a rúd.
Miért nem próbálod ki tényleg a Csilla által javasolt Aktivátort,semmit nem veszítesz vele. Tök jó.

Csilla,úgye,hogy tök jó az aktivátor erre?
Nekünk a fülfájást elmúlasztotta,köszi a tippet.

Rohanok tovább...

pusz.pusz.Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi! pakolj csak h minél elöbb élvezhessétek a gyönyörüen felujitott, átalakitott házatokat!! De amikor csak tudsz gyere!

örülök h elmult a fülfájás a gyerekeknél..!

Évi! jo a hajad, bár szerintem ami az avatarodon van az még jobb..(de nehogy meghariz..)kiváncsi lennék rá h milyen a hajad ugy "személyesn" a fénykép szerintem nem a valodit adja vissza..

Nagyon ötletes vagy! T e találod ki naponta h milyenre fesd Flot vagy ö dönti el mi szeretne lenni? és ez nem káros a börére? bocsi ha butát kérdezek..

Edit!

tetszenek a képek, Látszik h Máté mennyire szeret lubiskolni..nekünk is van egy hasolo medence, de csak akkor használtuk mikor egvettük, de most hely sincs h kirakjuk..sajna..a kisebb meg ugye már nincs meg..

Szomoruan hallottam h leépitések lesznek nálatok is..hát ez biztos ezzel az átszervezéssel (eü) jár..azért szurkolok h ne téged küldjenek el(b ár én senkinek sem kivánok ilyet..) olvasgattam h az egyik pesti korházban milyen iszonyatos változások, kirugások vanak félelmetes..

Judit!

virsli.. :x :twisted: fejükhöz kéne vágni..azért valahol a bolt is tehet szerintem rola, mert ha esetleg nem elsö eset volt attol as zállitotol akkor nekik sem lenne szabad megbizni bennük..de nem tudom a pontos történetet! viszont én is jártam már igy, nem egyszer..legutobb egy fözötejszinnel !

Jucu!

jo h irtál..klassz a babakocsi..és a babaszoba...gyönyörü lett..olyan kedvet kaptam valam ihasonlo szin és szobaösszeállitáshoz..(persze leszámitom akiságyat)...Remélem összel már nekünk is kész lesz!

Dia!

Gábort is megviseli ez az idö..nagoyn rosszul alszik msot napok ota éjjel..

fogad: lassan tul leszel rajta, de nagyon sajnálom h igy megkinoznak..nincs másik fogdoki ahova elmehetnél?

bulik:de jo..majd mesélj, meg képeket i s kérünk! jo lene már nekem is egyszer megtartan iaz én szülinapomat!

tényleg csajok: jöttök a babanetes talira 28án? én tervezem h megyek..jo lenne összehozni..

puszika mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Mobilról irok. Milyen tali lesz?
ilgya1

Kép

Ildi
Babanetes tali lesz júli 28-án.Szerintem mi pont akkor fogunk Gyulára menni,mert ott meg Végvári esték lesznek.
Köszi most már jól vagyunk,de lekopogom...Igen,Csilla már "rágta a fülemet"...de én gyógyszerpárti vagyok. :oops:
:oops: :oops:
További jó pakolászást és kitartást!

Dia
Fogad,ínyed :( Remélem most már hamarosan rendbe fog jönni és nem szenvedsz tovább!Aztán meg jó nyaralást,pihenj sokat! :D
Buli: de jó nektek! :lol:

Csilla
Örülök hogy ti is megvagytok,gondolom nagyon el vagy havazva mostanában!Azért néha pihenjél is és élvezd a nyarat! :wink:

Évi
Szép lett a lepke! :D Majd írd meg milyen volt a lagzi,remélem jól sikerül és jót buliztok!Flóra is bizti szép lesz!Képeket kérünk! :lol:

Na megyek én is pakolni,holnap utazunk!

edoci

Judit!

köszi :D

ez fantasztikusan szép volt!
ilgya1

Sziasztok csajocák :lol:

ÉVi
Szép a pillangód nagyon.Jó bulizást.

Ildi
Reménytelen lenne számomra ezt csinálni,de le a kalappla,hogy így bírod.Én hisztirohamot kaptam volna.Azért kicsit pihizzetek is.És ha van képed tegyél fel :wink:

CSilla
Jó ,hogy jelentkeztél,már olyan rég írtál és msn sem vagy sokat.
Ennyire beindult az üzlet?De jó ,hurrá ,örülök,hogy neked sikerál és örömödet leled benne. :P

Dia
Nagyon jó bulizást neked jövőhétre .Élvezd azt a pár napot,kicsit szabadabb lehetsz ,mert gondolom lesz segytséged Gáborka terén.
fogad?jobb már?

Edo
Nagyon jók a képekCsudi kis pasid vasn ,azzal a bukóval vagy mivel.És a medene is tuti.Beleugranék egy kicsit ,csak félek az összes víz kijönne :oops: :lol:

Judit
Meghallgattam ,nagyon szép.
Most találtam Vivaldi és valami más címe van ,babazenét.Nagyin jó,azt hiszem megveszem.
Virslis sztori,fúúúúj,,,,fejükhöz vágtam volna én az bizti. :twisted:

Tegnap voltam 4d-n.Hát pöcörő nem igen mozdult semerre,medencevégű a fekvése és az is teljesen fent bordámnál. :cry: :lol: közel 50 perc uh-zás után ezek a képek sikeredtek nagy nehezen:
Kép Kép Kép Kép

méretek: kb 2400gr ,szülést gép júli 28 hozza ki,mensi szerint meg aug5.

Kép

Kép
jucu

Jucu,ez nagyon édes baba már most! :D

Edit,Judit! Hát a képek alapján sajnáljuk,hogy kimaradtunk ebből a buliból. :lol:

Ciprusra nem tudod a családodat is vinni? :?
ilgya1

Judit,Edo

Tündériek lettek a képek.Ismerkedős haláli,kellő távolság köztük.
De látom hamar összehaverkodtak. :lol:
Kontárkodós kép is nagyon tuti.

Judit
Nem irigyellek ,én is nagyon félek a repülőtől. :oops: ÉS biza hosszú idő egy hét a kicsi fiad nélkül,de nem megoldható ,hogy viszed őket is ???Jó kérdés volt Ildi. :wink:

Gyorsan megyek összeszedem magam és nekiállok hamit gyártani mert sosem lesz semmi belőle.NINCS KEDVEM pacsmagolni a konyhában :twisted: Lusta disznó vagyok ma!!!!!
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Judit
Jók lettek a képek,örülök hogy tudtunk talizni! :D Majd kedden ha már otthon leszünk én is megnézem a miénket! :lol:

Jucu
Édi képek a babáról! :D Nem baj ha lusta vagy,még most pihizzél amíg lehet! :lol:

Pusszantok mindenkit Gyuláról! :D

edoci

Sziasztok!

most csak gyors leszek,mert ebédelünk és indulunk a balatonra :lol:
Anyóséknál vagyunk még.

Lagzi nagyon jó volt, Flóra igazi hercegnő volt :wink:
Képek is lesznek majd!!

Puszi mindenkinek!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi
Jó nyaralást nektek!
Várjuk a képeket! :D

Akkor most képtámadás!

A várnál:
Kép
Kép
Kép

Gyulán:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

edoci

Hello!
Picit be vagyok fordulva, délután fogorvos..ez rányomja bélyegét a napomra... :? ..meg anyós is remekel mostanság, Gábor meg morog rám, hogy merek hangot adni a véleményemnek.
A banya reggelente feljön és kuvikkol, hogy "Gábor, fenn vagy már???" Mert a drága férjem nem szeret felkelni regglente, és mindig futva indul el. Ezért anyós most hívogatja hajnalban telefonon, meg feljön :shock: . Na ez kiborít. Me hagyján, hogy felkelünk a gyerekkel rá, de bármit csinálhatunk reggel GÁborral :lol: me néha szoktunk.... most akkor ???? :shock: Értitek gondolom, miért pattogok. :lol:
Pakolnom is kéne, holnap reggel indulunk, ráadásul HÉV-vel kettesben Tökivel, úgyhogy cak lányegeset viszünk, de ugye hideget mondanak... :x áh :lol: nem bírom magam, topzódok. :lol:

Jucu,
köszi, hogy megosztod velünk manócska képeit, mindig elcsodálkozom a 4d-sen, mert nekem nem volt. :) Ebben a melegben szerintem senkinek sincs kedve a konyhában keccsőlni, hááát még a vasalás, rám az vár fogorvos után este. :wink:
Akkor mi lesz. ha nem mozdul meg Bálint? Csaszi vagy megpróbáljátok természetes úton???

Edo, Judit,
helyes a két srác, és nagy élmény lehetett a vár. Sok volt a külföldi?
Uh, és Edo azok az uszis képek :oops: én is akarok!!!! :lol: Az utsó képen is látszik, milyen fiatal az arcod. 8) Olyan jó neked!!!! :lol: Te kis tinilány!!! :wink:

Judit,
Ciprus? Mehetünk!!! :wink: Beférek a bőröndbe??? :lol:
De tökéletesen megértelek, hogy nehéz Benci nélkül elutazni. :oops:
Barátaink modták, passzoljuk le Gabit és egy hétvégét menjünk el együtt Erdélybe kocsival, 4 felnőtt. Hát nemet mondtam habozás nélkül, én nem adom oda a gyerekem senkinek vigyázásra!!!! :? Pedig nagyon rendes tőlük, meg minden, de egyszerűen nem és kész. Nem bírom ki Gabi nélkül egy napot se. :oops: Sajnos Te nem választhatsz, eldöntött a turné. :( Értlek én, pénz ide vagy oda... :cry: azért az édes pici Tökid, a mindened... nehéz neked. Ezért nem irigyellek csak!!! :lol: :oops:
Jaj, és azokat én nem tudom meghallgatni, nem engedi, mert le kéne tölteni vmit, azt meg Gáborral kell lezsíroznom. :oops:

Évi,
jó utazást!!!!!!!

Ildi,
pakolj csak, majd jössz,ha tudsz, nyugi!!! :wink:

Csilla,
nem tudom megyünk e a talira...

Képzeljétek,próbálom Gabit picit már a babakocsin kívül is az utcán járatni.... :oops: ...hát ez a gyerek elszalad!!! :lol: Hisztizik, üvölt, leveri magát a földre, dilizik, ha nem szaladhat ki az uttestre, nem mehet arra amerre akar... :oops: ..hmmmm... :x ... most nem tudom mi legyen, kocsizzunk még ??, Vagy hogy csináljam?? Mert ez így nem az igazi. :oops: És még nem megy fixen szépen meg még tácsis is a lába. :lol:

Na megyek, dolgomra. Most előre főzök Gábornak, legyen mit ennie ha nem vagyunk, meg az ingeit is ki kéne vasalnom... én is lusta vagyok!!! :lol:

Szió

Kép
dianab

Kép

Nagyon nagy pangás van... :?

Dia
nem semmi az anyósod! :evil: Nem csoda hogy kiakadtál!
Ne aggódj,Máténál nemrég értem el hogy normálisan közlekedjen az utcán! :roll:

Judit
Nem semmi Benci beszólás! :lol:

Csilla
Gábornak:
Kép

Végül két friss kép:
Kép
Kép

edoci

Sziasztok!!

Most van egy kis időm, gondoltam írok nektek :lol:

Lagzi nagyon jó volt! Flóra igazi hercegnő volt a ruhájában :lol:
Éjfélkor fáradt el akkor eljöttek érte anyuék.Mi fél 3-ig mulattunk.
Hétfő óta már itt vagyunk a balcsin. hétfőn kedden tudtunk fürdeni,azóta rossz idő van :cry:

Hétvégén szülinapozunk :lol:

Érkezett este egy jó hír is : Megszületett a keresztlányunk Nóra
több mint 4 kilóval.

pár kép a lagziról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi!!!
Flóra csodahelyes!!!! Huh, gyönyörű a ruhája!!!! :) És gratula, hogy megvan a kiscsaj!!! Több mint 4 kiló??? :D Ez igen!!! :wink:

Mi is itthon vagyunk Szigetcsépen. El akrtunk menni a ráckevei aqualandba, de annyira ramaty az idő, hogy esélyünk sincs. :cry: Hát majd legközelebb. :wink:
Anyumék modták, hogy aug 20 után lemennek Balcsira céges nyaralóba, 3 személyes apartman, és Gabikával csatlakozhatunk ha karunk. Csak nem tudom GÁbor mit szól majd hozzá :? ... ez azé ciki... igaz, elvileg akkor neki hajtás van, így szabit úgyse vehetne ki, de akkor is milyen dolog, hogy csak én meg a gyerek. Tényleg nincs több hely, nincs másról szó, de nekem akkor is kellemetlen, nem akarom, hogy Gábor rosszat gondoljon... :shock: vagy vmit beképzeljen...közben meg jó lenne elmenni a Balcsira :oops: nagyon!!!!

Judit,
köcci a tippeket!! :wink:
Hát igen, és is erre gondoltam, hogy azért a családot neked kellene elszállásolni a Ti pénzetekből, az meg nem megy. A turné meg ugye jó pénz, de akkor most lehet hogy csak sima szabit kellene kivenned? Az jó lenne, igaz??? Azért gondolom, picit fájna a zsíved, hogy kihagyod Ciprust. :? Hát gyerekkel nehéz, sehogy se jó, az ember nem tudja melyik ujjába harapjon. :lol:

Edo,
látom Máté is imád mindenbe belemászni :lol: Gabi még a bilibe is beleáll :shock: vhogy ezt a bili dolgot még nem érti, így nem is erőltetem. :oops: egyenlőre csak játszik vele. :lol:

Képzeljétek itt nálunk megnyílt a Bababirodalom, szuper eu-s bölcsi+ovi komplexum, moder, új gondolkodású gondozónők, stb... erre most medéli a barátnőm, hogy a szomszédjuk másfél éves kislánya odajár, és nem segítenek neki enni, ezért a kicsi minden nap éhesen megy haza a bölcsiből :evil: . Olyan pipa tudok lenni ilyenkor!! Mert hagyján, hogy 8 e a kajapénz, de a gondozónő miért nem látja el a munkáját??? Hát egy ekkora gyerek még nem lakik jól egyedül!! Gabi is már szépen eszik kanállal, de még segítenem kell, különben nem lakik jól, még nem profi. :oops: Nem is értem az ilyet.
Aztán elmeséltem anyósnak, mert ugye ő szakmabeli. Azt mondta, hogy lehet hogy a gyerek nem engedi hogy etessék. Mert neki is van egy ilyen esete, hogy a kisfiú nem engedi hogy segítsen neki, meg nem hajlandó inni az ottani pohárból sem, mert szabályosan nem engedik az otthonit használni, de mondta anyós a szülőnek, hogy nem érdekli az előírás,. akkor is hozzon vmit amit tud a gyerek használni, hogy legalább ebbe a nagy melegben folyadék legyen benne.
Szóval csak azt akartam ehhez hozzáfűzni, hogy baromi nehéz ez a bölcsi-ovi dolog, belegondolni se tudok, mi vár ránk... :lol:

Na megyek, mert anyu kapcsolta be a gépet, csak én idepofátlankodtam. :wink:

Kép
dianab

Judit,
sikerült Öcsém gépén meghallgatnom. Tényleg nagyon szép, nem semmi ez a pasi. :D
Köszönöm neked az élményt. :D Ha tudsz még ilyeneket, szívesen megnézem. Majd otthon is felrakatom ezt a programot Gáborral. :wink:

Kép
dianab

sziasztok!

nem volt idöm olvasgatni, csak beköszönök!

Gábor már jobban van, köszi Edit! használtak a szurik de legközelebb nem engedme szurkálni öt!

Évi, jol emlékszem h ma van a szülinapod?ha igen Boldog szülinapot kivánok!

bocsi lányok igérem irok,de a migrén már megint ledönt a lábamrol!

mkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Évi
Nagyon szép volt naz esküvőn Flóra!Mint egy igazi menyasszony! :D
Neked pedig nagyon boldog születésnapot!
Kép

Csilla
örülök hogy már jobban van Gábor! :D

Judit
Jók a képek! :lol: Kire ütött ez a gyerek? :lol:
Mi most készülünk új fényképezőt venni,csak nem tudjuk milyet vegyünk! :?

Dia
Remélem összejön a Balatoni kiruccanásotok!
Nem semmi amit a bölcsiről írtál! :?

Ildikó
Tart még a pakolás? :wink:

Rólunk:leugrottunk hétvégén a Balcsira,tegnap sikerült jó időt kifogni,ma már nem annyira,de végülis ma úgyis jöttünk haza.
Holnap megyek vérvételre,tessék rám gondolni! :(
Kedden genetikára (remélem most már mondanak valami használhatót a gyógyszerekkel/allergiával kapcsolatban),szerdán pedig belgyógyászatra. :( :? :roll: Úgyhogy megvan a program a hétre!

edoci

Sziasztok!!

Igen tegnap volt a szülinapom :lol:

Köszi a köszöntést!

A héten nem leszek net kiözelben, csak vasárnap.

puszi mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Bekukkk,,,,,,,

Évi!
Kép
ilgya1

Évi: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Kép
dianab

Hello!

Judit,
már megint olyan klassz képeket tettél fel. Tényleg, lehet Benci elörökli ezt a jó érzéket!! :wink: :lol:
Benci hogy viseli hogy dolgozol? :roll: Tudom, megint ez a téma... :? bocsi :oops: ..de Te vagy most az egyetlen dolgozó nőnk. :lol: 8) Megbeszélted vele az otthoni próbát és hagyja? :) Meg este mikor kell menned fellépni, pancsi elött már? Ilyenkor anyukéd segít be, vagy a férjed a pancsi felelős?
Szerencse, hogy el tudtad intézni Ciprust. Azért így gondolom, nyugodtabb vagy. :)

Anyós bölcsis gondozónő, és 83 nettója van, plusz negyedévente jutalom és 13. havi fizu. És ebédidőval napi 7 órát dolgozik. nekünk a duplája van hármunkra, és a rezsi 2/3-át fizetjük ill. van hogytöbbet. :x De nem ez a lényeg... elkalandoztam majdnem :wink: ...
A csoportlétszám 10 fő, de ugye sosincs annyi, volt hogy télen 3 gyereke volt egy nap :shock: , igaz most mesélte, hogy teljes létszám volt egy héten át, és azért az fárasztó.
Mivel anyós "profi" :lol: ezért nekem mindent úgy kéne csinálnom, ahogy mondja... vannak jó ötletei és mindenben kikérem a véleményét, de nem mindenben értünk egyet, pl. bilizés,cumi, alvás....nem sorolom :lol: ... na amit nem Őkelme szerint csinálok, az nem jó. És megsértődik meg Gábornak duruzsol meg sunyiban intézkedik. Pl. múltkor ráerőszakolta/rárángatta Gabit a bilire. :evil:

Ma megyek a bölcsibe szülőire. Izgulok!!!! :lol:

Edo,
én is kíváncsi vagyok mit mondanak neked. Lassan vége az allergia szezonnak. :?
Hát mi Szigetcséppel jártunk úgy, mint Ti Balcsival... :? Vittem furdőrucit, Anyuékat is sikerült beizzítani, hogy menjünk el a ráckevei aqua-parkba, erre tök vacak idő volt.. :lol: ... majd legközelebb!! :wink:
Jók a vonalzóid!!!!! 8)

Ma meg úgy volt reggel indulunk a Deákra a Mamámhoz, erre vihar van. :? Talán honap... :roll:

Mennem kell, Töki fenn van, jövök még ha tudok.

Kép
dianab

Sziasztok

Judit
Jók a képek ismét!Édik az őzikék!Meg a többi állat is!
Én is teszek fel mindjárt,csak össze kell szednem magam. :?

Dia
Akkor ti sem jártatok túl jól a stranddal! :?
Mi volt a szülőin? :D

Nálunk:Ma voltam a genetikán,amire a múlt héten bejelentkeztem és mára megszűnt! :shock: :twisted: Tehát nem kaptam választ a kérdésemre! :roll: (a változatosság kedvéért)
A vérképem Sz.r lett.Holnap úgy is megyek a belgyógyászatra,hátha mondanak valami okosat.Aztán pénteken meg uh-ra. :?
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

edoci

Hello!
A bölcsi érdekes volt... mondjuk inkább pozitív élményekkel mint rosszal. Szép, tiszta, gondozott, helyesek a gondozónők is. De azért még fel kell dolgoznom hogy Gabi tényleg bölcsis lesz. :lol:
Gabi jele: kockásfülü nyuszi 8) :shock:
Kérlek segítsetek!!! :lol:
Ha van róla képetek, elküldenétek nekem a diananet@freemail.hu-ra? :roll:
Ha nem találok textilmatricát, hímeznem :shock: kell minimum 8 db-ot!!! :lol:
Úgyhogy kérlek titeket, ha láttok kicsi kb 3x3 cm-es textilmatricát, gondoljatok ránk!!! Mert azt hiszem ezt a nyulat nehéz lesz beszereznem.... :lol:

Edo,
hát tiszta bolondokháza ez az új kórházasdi! És akkor most hova kell menned genetikára?? És mit mondtak a vérképedre? Hogy hogy sz.r???

Kép
dianab

sziasztok!

rossz passzban vok csajszik de lesz ettöl jobbis tudom..csak adig birjam ki..

ugyhogy most irbni se nagyon van kedvem, ezért ezer bocs mkitöl..

csak jelentkezem h élünk..

Judit, msnre dobtam fel h beteg Gábor.

Dia, keress rá neten biztos van valami a nyulrol.

Ildi, megkaptad az üzim?milyen volt a Tiszán?

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Balatoni képek:

Kép

Kép
Kép
Kép

Csilla
mi a baj? :(

Dia
De jó,kockás fülü nyúl! :lol: Sikerült találnod?

Rólunk:Tegnap 9-re volt időpontom a belgyógy-ra és fél 3-kor hívtak be! :shock:

edoci

Sziasztok!

Mi is élünk még....

tök jó volt a Tiszán,majd teszek fel képeket...

NAgyon szuper jó képeket raktatok fel megint!
Nem akarok kihagyni senkit,de a csodaszép Flórakisasszonytól , a fényképezős Bencikéig,és a balatonozó Mátéig mindenki ennivalóan édes. mostmár jó lenne egy nagy talit összehozni!

puszi.Ildikó
ilgya1

Dia!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

DIA

Kép

edoci

Dia!
Kép
ilgya1

DIA!!

bOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED!!

PUSZI

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen!!! :D
Képek:

Kép
Kép
Kép

És most a sztori:
minden szülinapost összegyűjtöttem és együtt köszöntöttem meg őket. Mindenkinek sütöttem egy szív alakú tortát rá marcipánrózsát tettem és tüzijátékot. Összesen 10-et sütöttem, 8 szülinapos volt -velem 9- , 2 db tortát meg azok vihettek haza, akiknél nem volt szülinapos, nekik csak úgy odaadtam a buli végén. És persze mindenki kapott ajándékot is.
Jó volt, sokan voltunk, 14 felnött kb.. és 8 gyerek, a képen a legkisebbek. Volt minden, medenke, csúszda, kisház...stb.. persze az ugrálóvárat ahogy hoztuk le a kertbe, útközben kiszakadt :? .. így azt nem lehetett beüzmelni, de a gyerekek szörnynek képzelték és benne bírkóztak :lol: így vmire mégis jó volt. :wink: A gyerkek is nagyon jól elvoltak. :) Olyan jó volt így együtt látni ennyi kölköt a kertben :) teljesen kedvet kaptam.... :wink: persze nem lesz tesó :? ... de azért álmodozni jóóóó. :wink:
Nagyon meleg és napsütés volt, hiába kezdtük 2-kor a bulit, így bemenekültünk a kisteraszra, még jó hogy azt is rendbetettük meg berendeztük sörözőnek. :lol: így ha nem is volt annyi sör, de kólázónak elment. :lol:
Sütöttünk husit boronatárcsán, barátnőm hozott sonkás-tejfölös sültkrumplit, rengetek nyári sali volt, és ügye üccsi meg sütik, rágcsik is dögivel.
A tortám dobos :oops: volt, az évben erre vágytam, már hónapok óta kerülgettem a cukit :lol: , úúúúgy akartam egy szeletet :roll: , most kaptam egy egész nagy adagot! :lol:
Szóval nagyon jó volt és a meglepinek is örült mindenki és az ajándékoknak is, szóval minden részletében és összességében is szuper volt!!! :lol:

És a nagysikerű süti receptem: elvileg az iwiw-en elküldtem, de a biztonság kedvéért ide is berakom...

Tejfölös/joghurtos piskóta -2 adag!!!!
25 dkg cukor
25 dkg finomliszt
20 dkg margarin
2 dl tejföl vagy 2 doboz kicsi danone gyümis joghurt
3 tojás
1 vaniliás cukor
1 dr oetker sütőpor
Csipet só
Ízlés szerint mehet bele: kakaópor, fahéj, szegfűszeg, mézes fűszerkeverék, citromhéj, gyümölcs….stb.
Elkészítése: a margarint felolvasztjuk ás kihűtjük. A cukrot az egész tojásokkal kikeverjük fehér habosra, majd hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, a citromhéjat, a sót, és hozzáöntjük a kihűlt margarint.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és apránként a masszához keverjük.
Lapos tortaformát kikenünk margarinnal és beleöntjük a masszát. Gyümi mehet a tetejére.
Előmelegített sütőben 180 °C- on kb. 30 percet sütjük.

Kép
dianab

Dia,Nagyon jó lehetett a szülinapi buli! És a meglepik!!!
Megkaptam a süti receptet,köszi,majd kipróbálom valamikor!

Nem leszek egy darabig. Megyünk egy hétre a Balcsira.
Puszilok Mindenkit. Gondoljatok ránk!

Kép

Ildikó
ilgya1

Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
jó Balcsizást!!

Dia:

Ezt az oldalt neked ajánlom, itt talán tudnak készíteni kockásfülü nyuszi jelet.
http://ovisjelek.fw.hu/

Minden kép nagyon jó!! Dia ügyes vagy,hogy ennyi tortát sütöttél,gondolom mindenki örült neki.

Csilla?? Miért vagy rossz paszban?

Mi jól vagyunk! jó volt a 2 hét otthon lét :)
Meglátogattuk a keresztlányunkat is.Nagyon édes kis babus:)
A keresztfiunk se semmi ahogy teker a tappancsival a konyha és a nappali közt:) Haláli kis karapek:)
Barátnőimet is meglátogattam jókat dumáltunk.

a nagyapám megint kórházban van őt is látogattam délelöttönként.
Délután meg a flórára meg az unokahugira vigyáztam.Mikor jó idő volt akkor fürödtünk a medencében.
Vasárnap jöttünk haza. Flóra lent maradt a balcsin a nagyszülőkkel.
Jó ideje van most fürdeni esténként. Pluszzs még a papa megigért neki egy csomó dolgot:)
A héten szinglik vagyunk apával. Most mehetnénk kettesben erre arra, de ebben a melegben kinek van kedve kilépni a lakásból???

Tegnap voltam kint délelött újságozni.Felégett a kezem meg az arcom is
:roll:
Délután újra kimehettem, mert 1-és 5 óra között lehetett befizetni az oviban az ebédet. Azt hittem megpusztulok....

Kéne itton takarítanom,függönyt kéne mosni, de ha leszedem ablakot is kéne pucáválnom. ahhoz meg kikéne mennem...
Jó lenne megcsinálni, amíg Flóra nincs itthon.

Jucus:
Jó volt kicsit találkozni vasárnap. Sajnálom, hogy az a s**r állvány nem lett jó!!
Tényleg kitartás már nics sok vissza!!! Ha meg lesz a baba nevetni fogsz az egészen, hogy mennyire nyűgös és kibírhatatlan voltál.
El se hiszi az ember lánya, hogy felnőtt fejjel is lehet hisztizni amíg nem lesz terhes :wink:
tényleg kitartás, nehéz ebben a melegben.

Judit:
jók a képeíd a kis fotós is aranyos:)

Apósom szülinapjára sütöttem egy vakondtúrás tortát.Nagyon fincsi lett.
Kép

Kép

Itt menyasszonyosat játszottak:)
Kép

Apa szoktatja magát 2 gyerekhez:)
Kép

Kép

Ilyen körmöm van:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Muszáj megosztanom veletek:

tegnap megnéztük a Harry Potter 5-öt Gáborral ketttesben!!!
Tök jó volt. 8) Meg a Corvinban ezer éve nem voltunk, főleg így este, Töki nélkül. :oops: Olyan jó volt picit free lenni. :) Éjfélre értünk haza, Gabi aludt már, kis szuszogim. :lol: És az ágyában, egyedül... 8) ...mint gy hónapja már kb. 8) Úgy látszik mostanra ért be a külön alvásra....

Évi,
köszi a honlapot, jártam már ott is... szerencsére anyós megcsinálja a nyufikat :lol: és állítólag most péntekig be is fogom tudni vinni nekik.
Ma meg oltásra megyünk :? 10:30-ra :? és a prevenarhoz homeos bogyó sincs... :? ... 2 hónapja is tiszta zanza volt tőle Gabi :? már alig várom.... de legalább meglesz a bölcsihez az eü-i lap is, azt is be tudom vinni a jelekkel. 8) Majd teszek fel képet a jelekről, mit ügyködött anyós. :wink: Egyet már láttam és egész jó, nem hasonlította kockásfülü nyúlra, de másra sem, így tuti nem tévesztik össze semmivel. :lol: Ez a hímzés olyan csalóka ám. :oops: Matricát persze nem találtam :? ... mindegy, nekem tetszik, majd felrakom ha megkapom és le tudom kapni. :lol: Ezt most jól leírtam. :lol:
Flóráék nagyon helyesek. :D Ez a menyasszonyosdi olyan lányos játék :) szerintem mindannyian túlestünk rajta :lol: én a szobám függönyében tekerésztem minden délután, mert amikor lement a nap, narancsba borította a szobám és akkor még szebb volt az egész. Meg párszor álmodtam is, hogy menyasszony vagyok. :lol:
Sajnálom a papádat. Remélem jobban van már. :(
Flóra a héten van balcsin? 8) Nagyon jó idejük van. 8) Kitaláltatok már vmi jó programot? :wink:
Uh és szépek a körmeid. 8)
Az ujságozás miatt nem irigyellek, ilyen melegben... :oops: ... viszont nagyon becsüllek érte!!! 8) A kitartásod nem semmmi!!! :D
A tortát hogy csináltad? .... 8) annyira tuti. 8)

Gábor a héten szabin van, csináljuk a teraszt. Már a fal fenn van, ma jön a szigetelés, hétvégén az ablakok. 8) Egy mázlista vagyok!!! :lol: 8) Nemsoká lesz előszobám. 8) Majd teszek fel képeket. :wink: Tegnap fényképeztem, de még nem töltöttem le, majd még ma is kattintgatok és akkor többmindent láttok majd. :wink:
Meg Gabit is lekaptam reggel alvás közben, olyan édi kis béka :lol: . Felrakom majd azt is. :wink:

Csilla,
mi a baj????

Ildi,
jó pancsizást!!!! :lol: Te mázlista. 8)

Na megyek. Csajok, merre vagytok????? Mindenki a Balcsin????

Kép
dianab

Kb. két hete készült képek:
Kép
Kép

Kép
dianab

Sziasztok!!

Dia:
Az írásod aéapján most töki jól érzed magad! Olyan vidámnak és gondtalannak tünsz :wink:

Mozizás nagyon jó :lol:

Kiváncsi vagyok a nyuszikra nagyon :wink:
Flóra igen most a héten van a balcsin.
Mi apával semmi progit nem találtunk ki :cry: Szegényt nem rángathatom este el valahova. Örül, hogy haza ér ebbe a melegben.
Az újságot ált. este hordom mikor már nincs akkora meleg.
hétfőn amúgy is kikelllett mennem de.,gondoltam megyek egy kört.
Huuu tiszta víz voltam mire haza értem :?

Vakondtúrás tortát úgy csináltam, hoogy vettem dr.otkeres dobozos alapot. Abban benne volt a piskótához az alap, a krémhez is a zseletinos por meg csokidarabok is. Csak tojás meg margarin kellett hozzá külön. Nagyon fincsi lett!!
De van olyan receptem is ami nem ilyen porból készül.Ha kell elküldöm
:?:

Gabis képek aranyosak nagyon!! Előszobára kiváncsi vagyok , bíztos szép lesz majd.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
dobd már át azt a nem poros receptet, kérlek! :wink:

Hangulatom meg:
háááát... igyekszem jól érezni magam. Sokat segít egy barátnőm, aki mostanság lett olyan igazi barátnőm. Itt lakik 5 háznyira, 3 gyerekes anyuka, úgy 10 évvel idősebb nálam, sokat élt, sokat látott... nagyon rendes Ő is meg az egész családja. pl férje segít Gábornak az előszobánál, meg el is viszi anyagért kocsival ha kell, nagy dolog! :D Kicsit felkarolt lelkileg a csajszi, jó tanácsokat ad, és segít jobban érezni magam a bőrömben, pl attól még hogy nem fogytam még teljesen vissza, nyugodtan öltözködjem csinin, és hozzám is vágja, hogy na ezt vedd fel, vedd meg jó az ára, stb... megértette velem hogy nekem is jár új cucc, igenis vmennyit költsek magamra, ne csak a gyerek, és ami tetszik azt vegyem fel, ne sza....zak. :lol:
Így meg is beszéltem Gáborral, hogy amennyit Ő kap magára, az nekem is jár :wink: és igenis magamra költöm. 8)
Ez eddig még nem sikerült, mivel minden hónapban van vmi, ami betesz a pénztárcánknak, de maga a tudat is jó. :lol: Meg most kaptam pénzt a szülinapomra, nem sokat, de erre arra futotta... új papucs 2500-kínai, új halászgatya 4500-barátnőm boltjában, kaptam táskát kettőt is a barátnőimtől, meg három !!! :o új felsőrészt ettől a barinőmtől, meg vettem magamnak nyakláncokat meg egy karkötőt, bizsukat, kövesek meg műanyagok vagy vmi hasonlóból vannak. :lol: Szóval apránként hónapról hónapra felszívom magam új cuccokkal és így a kedvem is jobb. Ma is megdícsértek, milyen csini vagyok. 8) :lol:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Dia:
Átküldtedm a receptet még csütörtökön. Megkaptad??

Flóra tegnaptól már itthon van.Nagyon hiányzott :wink:

Mindenki jól van??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi,
köszi, igen megkaptam, nem olyan nagyon egyszerű :lol: ... de majd egy türelmesebb időszakomban megcsinálom. :wink:
Hímzem a nyulakat... :) nagy élmény :lol: majd felrakom, ha kész az első. Nem nagy ügy, ma kell a pofáját megcsinálnom, azt hiszem az lesz húzós... zseretném ha rokonszenves pofija lenne, azt meg olyan nehéz hímezve megoldani, mert nagyon pici a feje. :lol:

Gondolom Flóra tele van élményekkel. :wink:

Csak ketten tartjuk a frontot??? Többiek?????? Remélem nem off-oltam a topikaot, hogy így eltüntetek.... :oops: :cry: :(

Itt fenn 36 fok volt a rekord, lenn 43...így még mindig a tetőtér a nyerő. Csak 3 után szoktunk lemenni, akkor pancsizunk a medenkében, meg hajnalban fél 8 körül már úton vagyunk, vásárolunk, aztán 9-10-től már itthon játszunk, őrjöngünk... Gabika is nehezen viseli. :cry:

Na megyek, mert kezdődik....

Kép
dianab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?