Sziasztok!
Kivagyok teljesen. Eléggé fárasztó ebben a hülye időben is dolgozni a kerítésen, de legalább áll a zsalu egy része és holnap lehet már betonozni
persze, ha az időjárás engedi.
Nem tudom, írtam-e, de anyóst bevitték a fiúk a betegsége miatt a kórházba. Ez már többször előfordult, és ezen sem lepődtünk meg.
Ma is itt volt anyum segíteni, igaz ő zsaluzni jött, de én meg tök hülyén éreztem magam, hogy a 65 éves anyám csúszik-mászik, amíg én bent henyélek a lányokkal, így inkább cseréltünk. Panna szinte az egész napot átaludta, úgyhogy vele nem volt sok gond, Laura meg tök jól el volt anyummal, így én tudtam férjemnek segíteni.
Ennek örömére estére elkezdett a mellkasom szúrni, néha-néha beleszúr egyet-egyet.
Marcsi! Sajnálom a kutyust, a melót és mindent. Remélem, hogy hamarosan minden jobbra fordul.
Ha ez vigasztal, nekem tegnap jött meg
pedig én úgy tudtam, ha valaki szoptat, akkor addig nem jöhet meg. Azt hittem, hogy tegnap meg a falat is lerágom, úgy görcsölt a hasam. Azt hittem, hogy megszülök. Nekem normál esetben semmi görcsöm nem szokott lenni, csak azt veszem észre, hogy már folyik. (bocsi, de máshogy nem tudtam fogalmazni). Szóval nekem semmi előjele nem szokott lenni, hogy valami készülőben lenne.
Köszi a pirospontot
ha eljutunk a talira, viszek egy papírt és behajtom a pontomat
Anna! Nem maradtál le semmiről, én is csak itt hallottam, hogy mi történt.
Sajna a várva-várt eső nem jött meg, csak fújt egész nap a szél felénk, pedig milyen jó lett volna egy kis eső, akkor nem kellett volna másfél órát locsolnom
Tiszta, hülye vagyok, valamit akartam kérdezni, erre tessék, nem elfelejtettem