Új privát üzeneted érkezett!

NAPSUGÁR EGY GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ NAPSUGÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Titti
Jó gyorsan hazaértetek! :)
Napsi pedig csuda édes, jó kis masszív csaj! :D

Edina
Tápis babát könnyű időre etetni (ld. Kkriszti)! Ha ti szopiztok szerintem ne nézd az órát, adj neki cicit, amikor kéri, és kész! :) Túletetni biztosan nem fogod! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Edina
Tényleg akkor etesd, amikor éhes.
Levinek is változó...
Van, hogy 2 óra, de az is, hogy 4 óra van a 2 cicizés között...

Éjjel ismét bő 5 órát aludt végre.. :lol:

Tittina
Nagyon szép Napsugi! Kis duci :P

Ancsa
Réka is szép lányka! Szép kis tokája van :wink:

Domi
Azért kell nyelvet vágni, mert a nyelvfék nagyon elől van, nem tudja kinyújtani... így nem fog tudni majd később rendesen beszélni.

Cici
Manó másféllel, de néha mindkettővel lakik jól...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Edina
GRATULA az 1 hónaphoz!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Lányok!
Az első kérdésem: :)
Mindenkinek fáj a fejés, vagy csak én vagyok ennyire érzékeny?
Rosszabb, mintha Napsi szívná... :(

Kép
tittina1982

Titti
Tulképp miért is fejsz? :shock:
A fejő nekem is jobban gyötörte a mellemet, de én csak bent fejtem neki, hogy éjszaka azt kapja, amíg nincs velem, itthon eszembe se jutott... :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Azért, mert azt hittem, hogy az nem "gyötör" annyira, és pihentetni szerettem volna egy kicsit.
De akkor ez egy óriási hülyeség.
Ja,é s elkezdtem az aggódást. :( Mert mióta hazajöttünk, nem nagyon evett a Drágám. Alszik, felébred, cicizik 5 peret, aztán megint szunya. Igaz, hogy hajnalban 5-8 ig ettünk, de az már elég régen volt. Meg hazaindulás előtt is evett...
Akkor jegelem ezt a fejés-témát...

Kép
tittina1982

Titti!
Tenyleg ne fejj! Pihenj, ha teheted. Az elotejbol ugysincs tul sok, azt meg tenyleg nagyon hamar kicuppantja maganak. Viszont a taperteke hatalmas, es a rendszeres cicizes kell a tejtermeles beinditasahoz. Ket nap utan valoszinu, hogy meg nem is indult be a rendes tejtermelesed. A kovetkezo napok valamelyikeben fognak majd bedurranni a cicijeid, na akkor mar lesznek nagy kajalasok. Annyira, hogy ott fog csungeni rajtad, te meg neha mar alig varod, hogy ledolhess. Mert a kis draga a ciciden fog pihenni, te meg ettol nem leszel kipihentebb, legfeljebb csak boldogabb! :)
Gyonyoruek vagytok!
Tenyleg kenj egy-ket csepp anyatejet a bimbora, a valoban jot tesz!

Cas!
Egy regebbi hozzaszolas/tanacsoddal kapcsolatosan jegyzem meg: a negyorankenti szopi-tervet ejtettem, Zsofi is akkor eszik, amikor akar. Mondjuk, ha nagyon faradt vagyok, akkor en is a parom kezebe nyomom, es ledolok mondjuk Rebekaval. De elotte mindig probalom megetetni, es eddig meg nem volt gond. Merlegunk nincs, Karacsony ota nem latta vedono, tehat gozom nincs, mennyiket eszik, es hogy most mennyit nyom. De szerintem nincs rossz borben. :lol:

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!
Titti gyönyörű a kislányod!
Lányok napirend kinek milyen? aki igény szerint szoptat, az pl. mikor fürdet és mikor fektet le éjjel?

Kép
nyafi

Sziasztok!
Ha kell valakinek tejtermelést serkentő More Milk Plus kapszula, nekem megmaradt majdnem egy egész dobozzal. Szívesen eladnám. 51 db. van benne, és odaadnám 3.500.- Ft-ért (patikában 6.000.- a teljes doboz ára, amiben 60 kapszula van).
Amúgy aki nem ismeri, annak elmondom, hogy nagyon atom, nekem hihetetlenül bejött, jobb, mint a laktoherb tea és a hoemo bogyók, és ez is csak gyógynövényekből áll.
Akit érdekel, írjon egy mailt a breka75@citromail.hu címre.
Üdv, Csip
csipcsiripp

Sziasztok!

Gondoltam ideülök és megnézem ki-mit írt. Most etettem meg 1,5 óra után, betettem az ágyba hátha most már álmos és elalszik, de nem, elkezdett sírni.

Sebaj, azért is befejezem. Ma még semmit nem tudtam csinálni tőle. Fél 6-kor evett azóta már ettünk 2 óra múlva most meg 1,5 óra múlva.

Én néha mérem, kíváncsiságból, mert egyébként szépen gyarapszik, egy hónap alatt 930 g hízott, ami elég szép szerintem.

Lehet az, hogy egy-egy alkalommal amikor kevesebbet eszik, azért nem tud pl. 3 órát aludni?

Mert van hogy evet már 150-et is, akkor aztán 4 órát is képes aludni, és van hogy 80-at, mint pl. ma reggel és persze 2óra múlva már kereste a cicit.
Sajnos én mindig nézem az időt, mégha nem is azért, hogy kivárjam a 3 órákat, de szeretem tudni, hogy mikor etettem meg.

Evés után sajnos (mint ahogy valaki tanácsolta, hogy tegyem be az ágyba ne a kezemben aludjon el, mert megszokja) én elringatom, vagy a cicin elalszik és úgy teszem ágyba, különben sír, ordít, mint pl. most is, és magától sajnos nem alszik el, vagy ha nem álmos nincs el magában.

Van hogy hagyom sírni is, amikor úgy gondolom, hogy semmi baja sincs, és muszály valamit megcsinálnom, pl. reggelizni, mert nekünk is enni, inni kell sokat a tej miatt.

Nálatok (bocs ha erről már írtatok, de visszaolvasni nem tudok) hogy alakul egy ilyen kaja utáni időszak, hagyjátok néha sírni, vagy mentek megvigasztalni?

Tudom azt tanácsoltátok akkor etessem amikor kéri, de ha szopi kezdete után 1 órával sír és azért evett rendesen, az normális? Alig fejeztük be az evést....

Tittinek pedig gratulálok a kislányához. És én is köszi Kia a gratulációt. Nagyon gyorsan telnek a napok, el sem hiszem, hogy már egy hónapos.

KépKép
domidina

Nyafi!
Nekunk nemigen van napirendunk. Nagy vonalakban viszont annyit tudom mondani, hogy Zsofi reggel szopizik 8 ora korul, aztan 11 korul, maj delutan 2-4 kozott valamikor. Aztan 6 ora korul. Mi altalaban este 8-9 kozott furdetunk, de ez valoszinuleg Rebeka miatt alakult igy, aki 9-kor megy agyba. Zsofi furdetes utan mindig kajal. Aztan egy kicsit behuny, nagynehezen, majd ejfel korul megint kaja, es onnantol alvas, szoptatasokkal, reggel 7-8-ig. Ma 3szor szoptattam ejszaka, de van, hogy csak egyszer ebreszt.
Diohejban Zsofi egesz nap kajal, es nagyon keveset alszik, foleg feluletesen, mint Cas Csillaja. Ha kezben tartod, akar harom orat is elalszik, de ez kulonleges ajandek, es ki kell erdemelni. Szoval szombat delutan mondjuk tevet akartam nezni, Rebeka aludt, Zsofit meg en tartottak olben, igy horkolt az olemben vagy ket es fel orat.

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Nyafi!

Egyetlen napirendi fontos és pontos programunk, az a fürdetés.
Percre pontosan mindig este 7 óra.
Kaja igény szerint, alvás igény szerint (no meg néha programfüggő).
Illetve az ő saját programja még a délutáni nagy alvás, mely 1-2 óra felé esik és 4-5 óráig alszik.

Domidina!

Az 1 havi 930 gramm az tök jóóóóóó!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Először is gratulálok Titti nektek a drága Napsugárhoz. Nagyon sok boldogságot és egészséget nektek!

Mi is kezdnünk helyrejönni kicsit. Azt hiszem az első hetekben bepátnikoltam és hihetetlenül megijedtem mindentől, felelősség, új dolgok és minden ami csak körülvett. Már szokom a helyzetet és a tej kérdés sem gyötör annyira. Van már annyi, hogy eleget egyen, de sajnos a techninkánkon még van mit javítani :D . Már egyébként szívni egész jól szívja és megtanultam a pontokat amikre reagál, ha annyira kómás állapotban van. Továbbá rájöttem, ha annyira álmos hagyom aludni (igaz általában csak rajtam hajlandó ilyenkor) és akkor majd fél óra múlva ha már elég éhes újra próbáljuk. A száját sajnos még mindig kicsit nyitja ki és így az egész udvart nem tudja hatékonyan bekapni, ezáltal a tejet is csökkentetten kapja, de már így is szárnyalunk néha, mert tegnap leszívott már 70 grammot is!!! Ez nálunk nagy szó. Ma reggel 50-et és most de. 40-et (ilyenkor pótolok lefejt tejjel vagy néha tápszerrel), de most nagyon fáradt volt, mert 3 órát fent volt. Ilyenkor nézelődik és néha behuny egy kicsit.
Kicsit olyan ritmusban vagyunk mint Gem írta, de most éjszaka 2*4 órát aludt, amiből a második 4 óránál átvettem a mellkasomra, mert sokat morgott (mint egy kiskutya el tud morogni a kiságyában 1-1 órát) és ott elcsöndesedve tovább aludt. Remélem ezzel nem rontom el és nálunk is ritkán alszik el a kiságyban egyedül, de hát még csak 1 hónapos, csak van joga a mamához és a közelséghez, nem?

Örülök, hogy jól vagytok és alapvetően a szokásos kialvatlanság, bibmófájdalom és társaink kívül minden rendben van.
Ahogy kezdem megismerni a fiamat én is egyre jobban nyugodt leszek és ez jó nagyon!

Sok-sok puszi nektek és próbálok majd be-bekukkantani, de mostanában Apa nagyon rászállt a laptopra.

Dobok egy-két újabb képet, csak még meg kell vágni őket.

Puszi nektek!

Kép
solymosy

Szia Solymosy!

Nagyon várom a képeket!
Egyébként igen van joga a mamához, félek attól, hogy én is elkapatom azzal, hogy sűrűn van kézben!
Nálunk is úgy vált be az etetés, ha nagyon nyűgös vagy elalszik rögtön leteszem alukálni.
Vagy 10 perc múlva, vagy fél óra múlva, úgyis eszébe jut, hogy nem jutott megfelelő mennyiségű tejcsike a pociba és rögtön kíváló vakuummal rövid időn belül bezabál mindent. :lol:
És ameddig hízik + szépen fejlődik, addig ne aggódj a mennyiségeken! :lol:

Vannak "bélpoklos" babák (én lányom) és vannak a normális mennyiséget evők, és vannak az anyukákat kétségbeejtők is.
Amíg szépen fejlődik, nincs miért aggódni!!!

Gem!

Azért nem lehet egyszerű egy "felületesen" alvó babával!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika, és ha pont alszik fürdetési időben fölkelted hogy ennyire betartod? Miért pont 7 óra? Mi ahhoz igazitjuk mikor kel fel, 6-9ig terjedő időben.

Az én lánykám is bélpoklos és mohón eszik, persze a bimbóvédőből amugy is dől a tej alig bírja nyelni. Nem tudom abból is van többféle lyukszámú mint a cumiknál? Nekem 4 lyukú van. Eddig ez fel serm merült bennem.

KépKép
domidina

Domidina!

Bimbóvédőt sajna nem ismerem....:-(
De állandóan használod???

Igen felkeltem, ha akkor alszik!!!!Illetve már nem kell felkeltenem, mer a szervezete "beállt" erre az időpontra és magától felkel.
Kb 2-3x kellett felkeltenem az elején, utána már működött a dolog.
Most 5 óra felé felkel, eszünk, "beszélgetünk", játszunk és így húzzuk az időt. Néha hét felé már baromi nyűgös, de fürdeni imád és rögtön utána eszünk is.
Utána elalszik, csak éjfélkor kel fel enni.
De a kezdet nálunk is nehéz volt! És azért hét óra, mert ebből nyáron az óraátállítás miatt ugye 8 óra lesz.Őszintén bevallom én hajnali 5-kor kelek mindig, így általában kilencig tudok fennmaradni.
:wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Egy napig nem jövök, s mennyit írtok...nem voltunk itthon, mert hangyát írtottak, s a picivel el kellett mennünk 24 órára 8)
Tegnap délelőtt aludt, majd du. 1-től este 8-ig semmit, s onnan, csak fél háromkor ébredt 15perc szopira, s reggel 8-ig :lol: úgy látszik idegen helyen jobban csicsikál, s még a fürdés is kimaradt :oops: most már másodszorra alszik két és fél órája, remélem, hogy utána fent lesz, mert imádom amikor nézelődik, mosolyog (persze nagyon tudom várni, hogy elaludjon)

Nyafi - napirend még sehol nincs, fürdetni mi későn fürdetünk este 9-10 között, de ez az itteni életmód miatt van, soha nem fekszünk éjfél előtt :)
Már nagyon szeretném, ha tudnék egy kicsit tervezni vele, s most (Suttogó könyvébe beleolvastam végre) kiegészítem az evési naplónkat, az alvás idejnek írásával, hogy lássam, van-e valami rendszer :roll:

Titti :D
Tényleg hamar hazaengedtek!! Nagyon örülök Nektek, hogy minden OK!!
Napsugár nagyon szép kislány!!

DomiDina :D
Üdv itt :D Nagy többségben vannak a csajszik :D minden ujjunkra jut kettő :wink: Mi is ilyen szépen gyarapszunk, de én mérek is - mondjuk tegnap kimaradt - minden evés előtt és után :oops:

Tényleg lányok :) Én nem tudok erről leszokni, mármint, hogy méricskéljem...egyszerűen tegnap is ettől voltam tiszta para, hogy nem tudtam mennyit eszik (vittük a mérleget, de a kocsiban maradt, majd utána elfelejtettem, mert már nagyon nyűgös voltam az új helyen)

Réka :D
Na végre, jó, hogy már te is vidámabban írsz!! Nagyon sokat számít ám 1-2 hét ilyenkor.. Nekem már olyan, mintha fényévekkel ezelőtt született volna Marcus 8)

Kia :D
Drukkolok, hogy jól viselje Levi a nyelvfelvágást!!! Nem irigyellek!!

Apuka kérdés - most, hogy már a legtöbben kezdünk a szokásos kerékvágásba kerülni, kinek hogy-mennyit segítenek apucik??? Mire kérítek őket, stb...
Mi apucink mindent (sok mindent) megcsinál, de sokszor az az érzésem, amikor munka után hazajön, hogy már hozzánk is fáradt...s ettől nagyon kivagyok, mert én is fáradt vagyok. De egy-két rossz példát láttam, s akkor megfogadtam, hogy nem leszek hisztérika, mert ugyebár a baba/háztartás az én dolgom, de mégis sokszor érzem (s mondják is a fiúk), hogy borzasztó vagyok....hogy találjátok meg a megfelelő középutat??
Na megyek vasalni, még Marcikám alszik talán egy fél órát....

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi72!

Pont tegnap kaptam meg Apától, hogy vele nem is foglalkozok! :shock:
Nem értem a dolgot, mert talán hazaér fürdetésre, talán nem.
Behozza a vizet és leül netezni, meg msn-ni. Így nem is tudunk két szót váltani.
Hétvégén meg vagy dolgozik, vagy netezik.
Segíteni?????!!!! Nagyon keveset szokott. Asszongya, hogy fáradt.
Hát én is. Reggel vele kelek 5-kor, én etetem a malacokat meg a lovat, van még háztartás, főzés, tanulás a nagyfiammal és ugye Domiról se feledkezzünk meg!
Szóval nálunk ez a segítés a "minden csoda három napig tart" kategóriába illik bele. Nálunk sincs középút egyenlőre. :oops: :oops: :oops:
Na most jól kipanaszoltam magam! :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Eddig olvastam.....majd írok csak felkelt Levi.
Eszünk.

Ha holnap nem tudok jönni akkor
Goodfairy (Anita)
Holnapra
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok:

Napirend:Nálunk csak az a napirend,hogy este 7-kor fürdés,tejesen mindegy mikor eszik,alszik előtte,akkor is felkel a fürdésre.Fél 8-körül kaja,aztán álltalában 1-ig,2ig szunya van.Na ez az ami biztos,onnantól képes két óránként is felkelni enni.pedig este eszik 160-at,és kettő fele 100-at,és az nem elég két órára.Szóval az összes többi evésünk változó.

Alvás:90%-ban evés után elalszik az ágyában,vagy van hogy egy órán keresztül álomba magyarázza magát.Merthogy már nagyon próbálgatjuk a hangunkat.Szoktuk kivenni magunkhoz mi is,de azt vettük észre,hogy bármennyire is szeret kintlenni mellettünk,az kb.fél óra,és utána visszarakjuk az ágyába mert nyügi,és ott már minden oké.Perzse nálunk is vannak nyűgös napok,amikor viszont csak szinte ölben jó.

Apuka:Hála istennek nálunk apa nagyon sokat segit,a fürdetésen kivűl.Álltalában ha szabadnapos akkor meg mindent eggyütt csinálunk.Remélem ez nem fog megváltozni.Azt hiszem nekem nagy szerncsém van a férjemmel...

Réka:Örölök,hogy már jobb hangulatban jöttél közénk..

Kia:Drukkolok Levi babának,hogy jól viselje a beavatkozást...

Domonika:Van három felesleges 1 lyukú avent etetőcumim,ha érdekel szivesen átadom nektek.Mondtag,hogy ti azt használjátok.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!!!

Mintha a mi napirendünket és alvásunkat írtad volna le!!!A beszélgetés kivételével persze....
Nálunk még csak a gö hang van.:-)

Cumi: Tündér vagy, de 4 db cumim is van. 1-et vettem, 3-at meg az Aventes szettben találtam:-)

ha nem lennél, vagy én nem lennék holnap, akkor

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika:Nekem?Miért?

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Ezt már nem Neked akartam írni!!!!!!:-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bocsbocs

közbe nyomom az msn-t is ezerrel

Kép

Kép

Kép

dominika1

Gem
"Zsofi is akkor eszik, amikor akar. Mondjuk, ha nagyon faradt vagyok, akkor en is a parom kezebe nyomom, es ledolok mondjuk Rebekaval. De elotte mindig probalom megetetni, es eddig meg nem volt gond."
Na én is pont így csinálom, és nálunk sincsenek nagy ordítások. :) Én ugyan mérem hetente, mert van mérleg, és remekül gyarapszik!
Zsófi gyönyörű, kiegyensúlyozott babának tűnik, biztos szépen gyarapszik is! Szóval örülök, hogy sikerült mindkettőtök (négyőtök) számára kielégítő életmódot kialakítani! :)

Nyafi
Csilla igény szerint szopizik. Annyi a szabály, hogy estefelé 7 körül már nem engedjük elaludni, vagy felkeltjük ha épp alszik, 8 és 9 között fürdik, majd szopizik és megy aludni. Legkésőbb 1/2 10-kor már ált. szunyál. Hajnalban szopizik egyet, majd 6-7 között kel. Mostanság utána 8-9 körül szeret aludni egy rövidet (45 perc), aztán dél körül egy nagyot (2,5-3,5 óra), utána viszont teljesen kiszámíthatatlan, hogy egy nagyot, vagy két kicsit alszik-e, vagy csak egy kicsit, de akkor estére teljesen koki. :)

Edina
Ha keveset eszik nyilván hamarabb megéhezik, és nem alszik annyit! Vagy eleve el se alszik... :)
És ne várj csodát, én elég kevés olyan babát ismerek, aki kiságyba berakva magától alszik el! A legtöbb (szerintem 99%) cicin/ölben/babakocsiban alszik el. Szóval nyugi, nem bennetek van a "hiba". :)
Az oké, hogy sírdogál a kiságyban, ha már mindent kipróbáltál, és sehogy se jó neki, és már muszáj elmenned enned/innod/pisilned/stb. Ez van.
Szóval teljesen jól működtök! :)
Szerintem felejtsd el a könyvek és ismerősök által adott sok-sok okos ötletet, figyeld a babát és a saját magadat, és tégy mindent úgy, ahogy az nektek a legjobb! Csak a saját szívedre és megérzéseidre hallgass, és hidd el, minden rendben lesz! :)
Ja, és Csilla felkel, bekajál, büfizik, utána kb. 1/2 órát van el magában (hason a kiságyban vagy a pihenőszékében), de ez a max. általában inkább kevesebb. Utána kezdődik a nyűglődés, akkor szórakoztatni kell, és esetleg még kajál is megint. Kb. 2 órát bír ki ébren, a vége felé egyre nyűgibb, a végén ölben ringatva/cicin alszik el.

Réka
Örülök, hogy javul a helyzet nálatok!!! Jó olvasni a soraidat! CSak í]y tovább!!! Szuper anyuka vagy! :)

Szilvi72
Én lelkiismeretfurdalás nélkül rásózom a páromra a munkákat, ha nagyon zombi vagyok, mire hazaér. :oops: Lehet, hogy ő is fáradt, de nem úgy, mint én. Mert ő azért napközben nem zsibbad le szellemileg két mütyűr mellett, hanem értelmes felnőtt emberekkel találkozik, illetve dolgozik. :)
De azért igyekszem amit tudok én megcsinálni idehaza, hogy neki már csak a közös vacsi jusson, no és anagy esti játék Sebivel, meg egy kis babázás CSillával.
De hazafelé ő szokott pl. bevásárolni, nekem a két gyerekkel túl macera lenne.
Hétvégén együtt takarítunk.
Szóval szuper férjem van! :)

Na megyünk fürdeni, mert mostmár nagyon türelmetlen a csajszi.
Majd jövök még!

Kép
Kép
Kép
cas

Na töltök egy-két képet is

Ez már megint fényképez....... Kép

Na megyek aludni, mert nagyon álmos vagyok! Jóóóó éééjt!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Köszi a bíztató szavakat, nagyon jól esik !

A tegnapi napunk hiheterlen volt. Alig aludt (igaz sokat szopizott, így legnagyobb örömömre csak két étkezésnél kellett pótlás), de viszont a fáradságtól hihetetlen hisztis és nyügi volt. Aludni csak szinte kézbe s csak kicsit tudtam becsempészni az ágyba, illetve séta közben ludt még.
Nálunk az éjszakai etetések a nagyon küzdőek, mert az aműgy is kicsit bekómált kisfiam alig van magánál. Egyszerűen hihetetlen. Tegnap már azt csináltam, hogy amikor szopi közbe bealudt, de tudtam, hogy még éhes maradt, csak a szokásos álomkór, letettem a fotelba mellém és a 10 perc alatt amíg rájött nincs cici a szájába, fejtem és mikor felébredt beöntöttem kispohárból a szájába, aztán újra cici a következő bealvásig :) . Ezt 4x játszottuk el, de a végén sikerült tápszeres pótlás nélkül befejeznünk az etetést.

Apa téma
Nekem fantasztikus férjem van. Mivel itthon van rettentő sokat segít, de néha viszonz besokall, amit megértek. Alapvetően genetikailag sem nekik való ez az időszak (gondolom értitek) és musály elmennie ide-oda kikapcsolódásvégett. Végül is az egész napot együtt töltjük a hét minden napján és néha sok neki.
Hűű, azért nálunk is voltak viták, sértődések az elején, mert mindketten fáradtak voltunk, én elgyötört a tejcsi kérdés miatt és egyáltalán teljesen felfordult az életünk. Most kezdünk ici-picit rendeződni és így a kapcsolatunk is egy másik fokra lépett, ami egyre jobb.
Hihetetlen türelem, tolerancia, megértés és sok-sok szeretet kell ebben az időszakban nem csak a csöpségekhez, hanem a párokhoz is azt hiszem és persze akko jó, ha ez kölcsnös.

Hű, de nehéz egy kézzel gépelni, mert kis Prütyök itt alszik a kezembe :D . Istenem, látnátok milyen gyönyörű, kezdek szerelmes lenni :) .

Krisz
Édes a kis Dominika a képeken, az ásítással bekapná az egész világot :)

Kia
Szurkolunk a beavatkozás miatt.

Na megyek lecsempészem az ifjút és megpróbálok hajatmosni, mert 12-re jönnek a Királyfihoz látogatóba :) (persze csajok, már most vonza őket :lol: )

Csip írtam mailt a kapszula miatt, megkaptad, mer nekem fontos volna. Köszi

Réka

Kép
solymosy

Sziasztok!

Hú, Ti aztán jó sokat írtatok, alig győzöm visszaolvasni, ezért bocsi ha valakinek a hozzászólására nem tudok reagálni, de általában sajnos (amit próbálok leküzdeni) mindent gyorsan akarok megcsinálni, mert most is már lassan tudom hogy ébredezik.... pedig fő a nyugalom, és semmi görcsölés....

Egyébként igazából nem panaszkodhatom, nálunk kb. 2 naponta átalussza az egész éjszakát. Pl. tegnap 10.30-kor evett és leközelebb reggel 5.30-kor. Mondjuk ez oljan nap után van, hogy délelőtt nem igen alszik, nyűgösködik, meg tegnap is az esti fürdetés után szopizott és nem volt már hajlandó aludni, mivel előtte meg 4 órát aludt.

És képes a hosszú éjjeli alvás után is kialudni sokszor a 3 óráját, mint most is.

Dominika: A bimbóvédőt állandóan használom, nem a védelem miatt, hanem nekem lapos mellbimbóm van és így a kórházban amikor megmutattam ezt atták, hogy azzal szoptassak. Azóta ezt szokta meg. Egyszer-kétszer próbáltam neki anélkül is, de úgy nem igen tud szopizni. Különben pedig olyasmi mint egy cumi, illetve mint egy bimbó, csak sokkal nagyobb.

A picurik nagyon édesek.

Apuka kérdés: Nekem nagyon tündéri férjem van, nagyon házias úgyhogy mindent megcsinál a házban. Én nem főzök, sokszor nem is tudnék az időhiány miatt, de nem engedi egyébként sem. Igazából csak apró dolgokat csinálok, a takarítást is ő csinálja egy héten egyszer, vagy anyósom jön segíteni. Szóval főz, mosogat, takarít stb....
Nekem mindig azt mondja, hogy az én dolgom a Lili és ami vele jár, a többi hagyjam és csak pihenjek, hogy legyen elég tejem.
És lelkiekben is sokat jelent, mert főleg az elején többször volt hogy kiborultam, nekem sok volt az a nagy változás ami egy gyerek megszületésével jár, nehezen viseltem a sírásokat, a nyügiket, hogy nem tudtam mi baja lehet, hogy éjjel nem tudtam aludni és hulla fáradt voltam.
Persze szeretnék több időt vele tölteni, ugye most ez is megváltozott, de szerencsére emiatt nem reklamál, tudja, hogy most Lili az első és minden csak utána jön.

KépKép
domidina

OFF
Ha van kedvetek kitölteni ezt (nagyon rövid), az segítség lenne nekem. Köszönöm szépen!

hordozo

DomiDina!

Igazán szerencsés vagy Te is a pároddal!!! :lol:
Mostmár képben vagyok, mi az a bimbóvédő, én bimbókiemelő néven ismertem! :? :?

Solymosy!!!

Nagyon szépen haladtok ám!!!!
És köszike a bókokat!

Csajok van egy létkérdésem!!!!!
Hordozókendőt vagy kengurut (fekvőset és ülőset) vegyek inkább???
Nagy csavargások nem lesznek vele.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Újra itt, elfelejtettem megköszönni a biztató szavakat, jól esik!

Valaki írta, hogy mennyit eszik a gyerkőc, nos én is szoktam, ha nem is minden alkalommal. Pl. akkor amikor sűrűbben eszik és kiváncsiságból hogy ilyenkor mennyit eszik meg, hogy nem bír ki 3 órát. Vagy pl. reggel az sok alvás után.
Ma pl. a 8.30-as etetésnél, miután egy etetés már volt, 150-et evett, de általában 100 akat eszik, de volt pl. hogy csak 70-et, mikor megetettem 1,5-2 óra után mert azt láttam, hogy keresi a cicit.

Amit még írni akartam, hogy lehet hogy lelketlenségnek tűnik és szörnyű dolog, de este a fürdetés után ha nem alszik és más baja nincs és mégis nyűgös én kivárom a 3 órát, vagy min. 2,5 órát előbb nem etetem, és igen ilyenkor van hogy hagyom sírni a kiságyba. Néha bemegyek megsimogatom, beszélek hozzá, de nem mindig veszem fel. Így legalább hosszabb ideig alszik éjjel.
Nem tudom ez mennyire jó módszer arra, hogy átaludja az éjszakát, vagy legalábbis hosszabb ideig aludjon.

Valahogy szeretném ha ez állandósulna.

Ma biztos nem fogja átaludni, mert egész éjjeli alvás után evett és alszik, estére meg jól kipiheni magát és nyűgös lesz.

Kép
a kis Angyalkánk..
Ez nem a legfrissebb kép, kb 2 hetes volt... azt hiszem. Olyan gyorsan röpülnek a napok...
Most csak ez van lekicsinyítve.

KépKép
domidina

Az első pár mondatból kimaradt hogy mire írtam, természetesen a mérésre, valaki írta hogy méri az etetések mennyiségét.... bocs

KépKép
domidina

Domidina!

Lili Fanni nagyon gyönyörűűűűűűűűű!!!!!!!!!!
Ne aggódj én is némi fenékrázás és ringatás után lerakom az ágyába aludni.
Domi nem alszik kézben, csak bekómálni szeret, ha elalszik és nem teszem le, nagy nyüglődés a vége.
Inkább mellkason szeret szenderegni, na ezt szoktam hagyni.(bár lehet, hogy magammal szúrok ki)
Mi sem alusszuk át az éjszakát még, menetrend szerint éjfélkor és hajnali 3-kor felébred szopizni.

Nekem egy "szabályom " van itthon, ha 5 percnél tovább sír az ágyban, kiveszem.(na ezzel fogom elkapatni?????)
Ilyenkor úgy veszem észre, hogy fenékriszára van szüksége....:-)

Most éjjel meg nem akart visszaalukálni, a félhomályban nekiállt vigyorogni a cicin, meg "dumálgatni". (még csak hangok:gö meg hö)
Azt hittem megzabálom!!!!

Azért jó olvasni, hogy kinek milyen módszere van!!!!

:lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

jó reggelt :lol:
Na nem azért mert most ébredtünk, de nagyon jó éjszakánk volt (11-től 4-ig, gyors kaja, majd fél 5-től fél 7-ig, 7-ig vissza szunya)
Reggeli után beraktam az ágyba, majd ott hagytam egy picit, s míg én beszélek hozzá, addig az én kis Kincsem már alszik :lol:
Most hallom, hogy ébrdezik, s közben csöpög a tejcim :oops: :lol:

Domidina - én mérem Marcit minden kajcsinál :D Nagyon szép kislányod van!!

Dominika - ez a kenguru kérdés engem is érdekelne, de szerintem már semmiképpen nem fekvő kéne a mi gyerkőceinknek..Marci már nagyon ügyesen tartja a fejét, s úgy tudom, hogy a kengurunak van "fejtámasztója"

Mindenkinek köszi az "apatémás" hozzászólást! Ahogy olvastam mi vagyunk a középút...a mi Apucink segít is sokat, de sokszor rám hagyja a dolgokat. Nekem azt hiszem, hogy az a bajom, hogy magától semmit nem vesz észre, de ez van, mégis csak pasi :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Újra itt. Azt hiszem kezdek netfüggő lenni :? De nagyon érdekel ki mit ír, hogy telnek az órák a babókkal.

Dominika: Én még nem nem vettem észre Lilinél ilyen gügyögéseket, bár a kislányod kicsit idősebb Lilinél. Azt már meg tudom különböztetni amikor éhes és "kereső, késő" hangokat ad, de ez nem igazán gügyögés.
Cici közben Lili is teli szájjal tud mosolyogni, tényleg ilyenkor az ember mindent elfelejt, ami kellemetlenséget okoz a nyügikkel.

Nálam is az 5 perc a minimum ha nagyon sír, de volt már hogy negyed órát is hagytuk sírni, nálunk az a határ, de többnyire ilyenkor abbahagyja. Persze ha vigasztalhatatlan akkor pár perc után újrakezdi.

Igazából nem nagyon szeretném elkapatni, minden egyes felsírásra felvenni, de néha nehéz megállni és hallgatni a sírását.

Lili sem igazán szeret sokáig ölben, mert nagyon mocorgós baba, egyfolytában nyújtózkodik, és ugye ott nem nagyon lehet. Csak ha nagyon álmos és egyébként nem tud elaludni, akkor elszenderedik az ölemben, akkor bírja ha riszálják a popsiját.

Kinél hol alszik a baba, úgy értem külön szobája van, vagy veletek talán?Nálunk külön szobában van, és én meg ott alszom vele a késő esti etetés után. Addig azért a páromra is szükségem van, a közelségére. Főleg azért van így mert korán kel, és legalább tudjon aludni. Kajcsi után visszamehetnék, de én inkább rá tekintettel (szegény had aludja ki magát) inkább maradok. Na meg ha netán mégis felsírna 10 perc után, vagy nyügösködne nem keltem fel vele apát is.
Pedig mondja hogy nyudodtan menjek vissza, de inkább maradok.

Dominika a kenguru engem is érdekelne, milyet érdemes venni, mikortól ajánlatos használni stb...

KépKép
domidina

DomiDina!

Nálunk, velünk alszik egy szobában egyenlőre.
Bár lenne számára külön szoba, de én egy parabéla vagyok és jobb szeretem hallani, ahogy levegőt vesz. :oops:
Pedig van légzésfigyelőnk is, de hát én már csak ilyen vagyok..... :roll:
Olyan 1-1,5 éves korától szeretném "átköltöztetni".
Szerintem kinek mi jön be!
Egyik megoldás sem rossz, mindegyiknek van előnye és hátránya is.
Mi szerencsére éjjel nem hangoskodunk, még lámpát se kapcsolok, így Apa tud aludni. Szép csendben szopizik és utána már alszik is.
(bár beletelt vagy 3 hétbe mire ez így lett)

Fenékrisza: nekünk van egy fenékriszálós pihenőszékünk, rezeg meg zenél. Na az annyira bejött, hogy húúúúúúúúúú.
Most már értékeli is. Ha nagyon nyűgi napja van, vagy főzünk, abba tök jól elvan és még én is haladok egy kicsit. Persze mindig mellettem van akkor is.

Jelentem lányok, hogy vagy hidegfront van vagy hidegfront jön, Domi nagyon nyűgös+hisztis!!! :lol:

Szilvi72!

Én csak azért szeretném fektetve, hogy a gerincét ne terheljem az idő előtti ültetéssel.
Ezért kérdezek körbe!!!!

:lol: :lol:

Bár állítólag rövid távon már lehet ültetve felkötözni......

Szóval nemtom. A fiam kengurus volt, imádtuk!Babakocsink óriási+dögnehéz (terepes környezetre vettük) azt nem mindig vinném magammal. (amúgy is csak Apa autójába fér el, az én kis malackámban nem)
A hordozó+gyerek=lerohad a karom, olyan nehéz.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lehet hogy front van, lesz, de mi ebből semmit nem érzünk egyenlőre. Lili egész délelőtt alszik, most is pedig már 4 órája hogy ettünk.
Meg lesz ennek a bőjtje!!!!

Dominika, irigylem a kialakított napirendet és szokásokat. Hogyan lehet ezt elérni, hogy rááljon bizonyos dolgokra?

Na megyek mer felébred!!

KépKép
domidina

Domidina!

Ez egy kicsit gyerekfüggő.......
A nappali napirendet ő szabja meg, én igazodok hozzá.
Olvastam valahol, hogy az éjszakait a következőképp érdemes:
(nálunk is felcserélte az első héten a nappalt és az éjszakát)

"zombimódszerrel" =ne kapcsolj villanyt, nagyon halkan nagyon keveset beszélj hozzá, ha nem muszáj ne tedd tisztába. Viselkedj úgy, mint egy zombi, tudd le gyorsan az etetést (ezt nem tudom hogyan lehet gyorsan letudni :-) )
Gondoltam csinálok egy 3 napos próbát......hát bejött.
Így gyorsan visszaalszik, de hangsúlyozom, hogy ez arra volt jó, hogy megfordítsuk a napszakokat!Még mi sem alusszuk át az éjszakát!!! :roll:

Elméletileg a következetességgel el lehet érni mindent, de hát az embernek nincs zíve mindenben következtesnek lennie.
Majd később isszuk a levét. :lol:

Ráérek a dackorszaknál annak lenni!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Mi se mondhatnánk,hogy megéreztük a frontot,sőt ma volt az első nap,hogy 4 óránként ettünk.

Domodina:Nagyon gyönyörű Lili baba.

Nem tudom,hogy nálatok hogy van,de Réka úgy alszik,hogy sokat felsir álmába,olyan egy-két másodpercre,mintha valami álommanonak válaszolna,aztán alszik vissza tovább.(Olyan lálmában csönget egy picit.Mint a versbenyan ).Ha már 10 percnél tovább sirdogál,akkor én is kiszoktam venni.
Nekünk nincs pihenőszék,de a bébihordóba be szoktam tenni,és ott sokott nekem beszélgetni.

Az éjszakát még mi sem alusszuk át,és nálunk is külön szobában alszik Réka.

Viszont ma vettünk egy utazóágyat,olyat amit fel lehet emelni,mint a kiságynál,mert ha végre kész lessz a felújitás,és leköltözünk,akkor van egy szint a gyerekszoba és a nappali között,és nem szeretném egész nap otthagyni a gyereket,ezért azt használjuk a nappaliban.Viszont ahogy rukapál,úgy hintáztatja magát az ágyban.Olyan mint egy kis bölcső.

Nekem kengurúm van,és a védőnő azt mondta,hogy három hónapos korától használhatom.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Megvagyunk... a "kis" beavatkozás után.
Gyorsan elkészült az új nyelvecske (érzéstelenítés nélkül :cry: ), sírtunk egy kicsit...néhány percig. Kb. 1 centit vágott. Azt mondta nagyon le volt nőve.
Nagyon rossz volt nézni, ahogy csinálta a dokinő, pedig nem is láttam igazán, mert az ölemben volt.
Délután már szépen nyújtogatta is.
Sokat alszik ma, biztos nagyon megviselte őt is.

A hízáshoz..
Nekünk heti lebontásban:
170g, 370g, 200g, 360g, 420g, 400g, 330g... szerencsére a dokinő nem mond olyant, hogy ne hízzon ilyen gyorsan.
Ha éhes szopik..

Titti
A fejés nekem is fájt az elején..
Szenvedés volt, ahogy beindult a tej..
Levinek nehéz volt enni..
De most már nagyon jó minden.

Nekünk is kenguru van, még csak kipróbáltuk..
Alig várom, hogy használhassuk - így mehetünk bárhová, bármilyen időben.

Majd jövök...
Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nagyon szépek a babák:
Lili , Domi...

Új kép:
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!

Örülök, hogy túlvagytok végre rajta!!
Levi milyen ügyes, hogy ilyen jól bírta!Gondolom szegényke majd még a szopinál "újratanul" szopizni egy kicsit, de remélem, hogy egyből rááll a dolgokra.
És miylen nagyfiú mááááár!!!! (hogy öregszenek ezek a mai fiatalok!)

Ancsa!

Én is egy ilyen utazóágyon gondolkodok, megéri????
Mármint olyat venni, aminek a szintje állítható!
Nálunk is felsír álmában, néha olyan kétségbeesetten, hogy berohanok hozzá. :oops:
Olyan szívettépően tud sírni olyankor.......pedig cumit nem használunk, tehát tutira nem azt hagyja el..... :roll:
Biztos álmukban éheznek, vagy Anya nem riszálja a hurkás feneküket.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika:Most igen,mert 12.990-ért vettük,és az rerdeti ára 9000ft+az emelő,ami szintén 10.000 körül van.És nekünk még egy pelenkázó is van rajta.A CORA-ban van most baba mama hetek ott van.

Kia:Voltam tegnap a Budakalászi Cora-ban.Szerintem menjetek el,mert nagyon sok ruci van leárazva.Én otthagytam egy fél vagyont Rékarucira.

Csak egy kis izelitő:
Kép
Kép Ez volt 1000ft
Kép 500Ft
na meg ez a mellény????
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Kösz a tippet!
Megfűzön Apát, húzzunk el, tényleg megéri, ahogy látom!

13 000 ért nagyon jó áron van az ágyikó!!!
Ennyi használtan is..... :shock:
Az egész ruhakompánia volt 500 Ft????(mellény kivételével)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Domonika:Nem a szbadidő az 1000Ft volt,a mellényhez van egy nadrág,meg egy pulcsi,és az volt 1400Ft.
Csak mobillal fotóztam,de megmutatom az ágyat.
Kép
Kép
majd holnap leviszem anyósékhoz a gépet,és csinálok rendes képet róla...

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, már elolvastam amit írtatok, Lilivel a kezembe, mert persze nem alszik, de a kiságyban sincs el.

Ancsa, írod, hogy külön szobában alszik Réka, vele alszol vagy inkább aludtál vagy teljesen külön. Látom Réka már 3 hónapos.
Mert Lili is külön szobában van, de én éjjelre vele alszom.

Nálunk is két szint van, a hálók fönt, mi kamerával oldottuk meg, hogy mindig szem előtt legyen. A kiságyba van téve egy kamera, és a lenti tv-re van kötve. ha lent vagyok akkor a tv-n látom, hogy mit csinál és hallom is az erősítőn. Bár ha sír akkor azt anélkül is meghallom. Hát mi ezt találtuk ki. De az ágy is szuper és praktikus is, főleg, ha utazik az ember nem árt egy.

Egyébként Lili is felsír néha álmában, de inkább az jellemző, hogy a hajnali-reggeli felébredés előtt már egy órával hallom, hogy erősen nyom, nyög, nyöszörög, de nem ébred fel. Nappal ilyen nincs, bár ma a 4.30-as etetés után egyáltalán nem tudott mélyen elaludni, a következő etetésig is végig nyöszörgött. Persze így 7-kor ettünk, azóta meg nem alszik.

Ahogy írtam is megvolt a tegnap egész napi alvásnak a böjtje. Késő este is alig akart elaludni, persze megint ment az ordítés fürcsi után, ahogy szokott.

Persze ma akartam egy kis pogácsát csinálni délelőtt, de ez lehet hogy ugrott, majd talán a következő etetés után aludni fog.

Most csönd van, megyek megnézem mit csinál, bár aludni biztos nem alszik. Csücsöríti a száját, mintha keresné a cicit, de 140-evett az előbb, kizárd dolog hogy éhes legyen!!

Sétával hogy álltok, szoktatok, mikor?,

KépKép
domidina

Ancsa!

Köszike a képet!!!
És milyen jókat lehet benne alukálni!!!!:-)

Domidina!

A kamerás megoldás naggyon jóóóóó!!!!
Nálunk ugyan a Domi nincs bekamerázva, mert mi egyenlőre a földszinten lakunk, de kiváló megoldás.
Nálunk a bejárati kapu van csak bekamerázva, mert itt mucsán divat beugrálni a kerítésen, ha a gazda nem nyit ajtót és le kell olvasni a vízórát.Bár amióta van egy komoly házőrzőnk.......:-)

Sétálni mi úgy "szoktunk", hogy mivel nagy udvarunk van, így oda megyünk sétálni. Van egy bazinagy terepes viszonyokat jól bíró babakocsink és az udvaron szoktunk. Ha elalukált, van időm a lóval foglalkozni meg a kutyával. (az a harmadik-negyedik gyerekünk)

Olyan elmenős séta a közeli erdőbe szokott. Itt nincsenek sajna butikok meg kismama partnerek, csak derékfájós szomszédnénik.

Én ma sütit akarok sütni, "megbeszéltem" Domival, hogy amíg bekeverem, addig nyugton marad.:-)
Van egy tutitfinom és tutigyors receptem, csak kibír 10 percet!!!!

Nálunk már süt a naaaaaap!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Édesek a babafotók ismét!!!

Hatalmas híreim vannak (legalább is nálunk ez az). Tegnap jártak itt nálunk két barátnő és csomó dolgot megmutattak és magyaráztak. Kisgyermekesek ők is. Kiderült, hogy tele van a cicim tejjel (csak elég csomós) és én eddig nem is jól maszíroztam, így nem jött Csongornak annyira a tejcsi. Jól átmaszíroztuk és csak úgy csöpögött belőle a tej, ahogy én sosem láttam még (no, azért nem vagyok a tejesbolt :D ). Megmutatták a bölcsőtartásos szoptatást, mert a kórházban nekem nem azt mutatták és a könyv alapján akárhogy próbáltam sosem sikerült vele úgy etetni. Csak úgy nyelte a tecsit, annyira édes volt. Láthatóan sokkal jobban érezte magát ebben a helyzetben és jött a tejecske is. Két etetés óta semmi pótlás, de még lefejt tejből sem!!! Úgy tűnik minden etetésre lesz tejem, de majd a következőnél lemérjük, mert nagyon furdal a kiváncsiság, hogy mennyit eszik így. Azért nógatni kell még egy kicsit az evés miatt, de azért ez már hatalmas csoda nálunk!!

Viszont az éjszakai evés még mindig nehéz , mert amíg nem ébred fel teljesen nagyon bénázunk a cicireemeléssel és teljesen felébreszteni pedig nem nagyon tudom, mert mi egy szobában alszunk (nincs is több) ésa akkor Apa nem tud aludni. Erre még valamit ki kell találnunk.

Jut eszembe, nálunk Csongor végig az etetés alatt magyaráz (nyökög, nyüszög), hihetetlen. Aztán 1-2 perc csend és kezdi újra, pedig a nyelésekből hallom hogy megy a tejecske. Van valakinek ilyen dumás babája evés közben. Vagy ez nem túl jó dolog és kezdeni kéne vele valamit?

Hordozó kérdés
Pont ma próbáltam ki a hordozókendőt (tudom ti nem erről írtatok). Valami fantasztikus!!! Nagyon nyűgös volt ma és tegnap, mert elkezdődött a pocifájás nálunk is. Sehol nem tudtam elaltatni, csak a kezembe és nagyon, de nagyon ki volt ő is (sokat sírt, ami rá nem jellemző). Most beraktam a hordozókendőbe és 3 perc alatt mély álomba zuhant és azóta is itt van velem. Tudtam reggelezni, pakolgatni és most ide leülni, úgy hogy mindkét kezem szabad, ő pedig valami angyalian alszik. Csak ajánlati tudom mindenkinek. Kicsit nehéz megkötni, de fantasztikus.

Pihenőszékbe mi is próbáltuk betenni, de rövidtávon köti csak le, max. 5 perc és mivel ez nem elektronikus és nekünk kell mozgatni, az is csak addig jó, amíg valaki mozgatja neki. Talán kicsit később!!

Ma vagyunk 1 hónaposak!!!! Egész hihetetlen.

Sétakérdés
Mi megyünk majdnem minden nap. Babakocsiba betesszük kaja után és sétálunk fél, esetleg 1 órát. Nagyon élvezi. Van hogy szinte végig fent van és azon az ici-pici résen kandikál ki és néz nagy szemekkel, aztán mire hazaérünk addigra alszik el, de van hogy az egész úton alszik.
Viszont most hogy ekkora sikere van a hordozókendőnek, pl. vásárolni csak ezzel fogok menni, mert eszméletlen hogy velem van, de szabad mindkét kezem.

Még egy a tejcsiről. Már annyi van, hogy muszály fejnem, mert nem tudja mindet kiszívni és most még feszít rendesen. Nekem ez az életem egyik legnagyobb sikertörténete, amit valaha elértem. Legalább is most így érzem.

Alvás közben Csongor nálunk is sokat fel-felsír, illetve inkább úgy nyüszög, nyikorog :) és még ki tudja miket csinál. A pocifájását pedig mély, kutyamorgással jelzi, már megismerem. Nálunk kb. 1-2 órát alszik mélyebben és az utolsó 1 óra ha van ilyen, akkor az már felszínesebb, de úgy tudom ez normális, mert majd később fognak mélyen aludni. Szerencsére még nagyon nagy sírásra nem mentem oda, amit álmában tett volna, persze lehet hogy ennek semmi jelentősége, csak épp olyat álmodik, nem?

Puszi,
Réka

Kép
solymosy

Sziasztok!

Csonginak Boldog 1 hónapot!

Réka
Gratula a tejcsihez!
Néha nekem is csak úgy - magától csepeg :lol:

Álom
Néha Levinek volt az (amikor a nagy szél volt - hétvégén), hogy felsír napi 2-3 x. De már szerencsére nincs ilyen.
A pocakban sem bírta a vihart...

Szopi közben ő is szeret beszélni :wink:

Ancsa
Mi is voltunk tegnap.
De csak rugit vettünk, textilpelenkát, porszívós orrszívót, világitós cumit...
Az utazóágyat néztünk - jól néz ki, csak Apa szerint abból hipp-hopp ki fog ugrani később a gyerek, mert alacsony.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Bocsi Kia, el is felejtettem írni, hogy örülök hogy túl vagytok ezen a beavatkozáson és hogy minden rendben van.

Akkor ezekszerint nekünk dumagép babáink vannak :D

Kép
solymosy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?