Új privát üzeneted érkezett!

Judit:

Edit:
Ikeás tali is jöhet:)

Hogyan kapcsoztad össze a pelusokat? Mivel?
Nem gondd ha ellopom az ötletedet?;) Én is megpróbálok ilyet készíteni csak egy kicsit kisebbet. Celofánt honnan szedted? Virágboltból?
Elméletileg mi ma megyünk a szigetre, de apának nem sok kedve van:(
Nem tudom mi lesz még flóra jele az oviban majd beszélek a vezetővel, hogy ez ügyben mikor és kivel konzultáljak..

Judit:
városliget igen még mindig nagyon meszse van:(
bénázás miatt meg ne aggódj;) Előfordul az ilyesmi:)
képeíd szenzációsak!!!
A vasárnapot nem tudom,még :roll: Apa a mai napon is vacilál :shock: :roll:

Nekem hóvirág volt a jelem az oviban:)

Ildi:
Tényleg jól szórakoztunk:):) Flóra emlegeti naponta Rékát:)
jól kijöttek a gyerekek, végül is nem sok különbség van köztük.(korban)
Jók lettek a képek!
Még jó, hogy nem vártál meg tegnap, de. nem is írtam,csak egy percre ugrottam be.
jó volt a ballagás?

Csilla:
Aranyosak a gyerekek, jók a képek!!
Kis kutyus is nagyon aranyos!

Dia:
Jók a képek, Gabi nagyon aranyos ahogy strandol:)
Hogy alakult az alvás??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Csak gyors bekukk,aztán majd később jelentkezem.Mi ma nézünk ki a gyerekszigetre,aztán még lehet a városligetbe is!

Szép napot nektek!

edoci

Sziasztok!!

Judit:
igen kint voltunk a szigeten :wink: Nagyon szuper volt!!! Flóra az összes ugrálóvárat végig ugrálta :lol: :lol:
Lehet, hogy a jövőhéten is kimegyünk.
Arcfestés csináltak :wink:
Nagyon jók a képek!! Ügyes Benci, tényleg jóa háttér is :wink:

Edit:
jó szórakozást!!
Majd ha ráérsz akkor írd le, hogy i készült a pelenka torta :wink:
Előre is köszi!! Csak 2 hét múlva megyünk lagzizni.

Többiek merre jártok??

Ja és a szigeten megcsípett egy méhecske :cry: Rohadtúl fájt :cry: :cry: Kicsit agódtuk pár pillanatig, hogy allergiás vagyok-e rá :roll: :roll: Szerencsére nem. Még mindig nagyon piros, kenem fenistillel.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Ildikó
Odaértetek a ballagásra? :lol:

Dia
Jók a pancsis képek!Hogy sikerült a saját szobában való altatás?

Judit
Csak novembertől mehet Máté oviba ha betölti a 3 évet.Egy másik oviban volt olyan lehetőség hogy szeptembertől vihettem volna de akkor ebéd előtt el kellett volna hozni.
Hú nem semmik ezek a felhős képek! :shock:
Látom Bencinek még mindig jól áll a kendő!
Legközelebb egy Tabános talira is benevezhetnénk,az nem messze van a sógornőméktől! :lol:

Csilla
milyen volt Agárd?Nagyon jó időt fogtatok ki! :D

Évi
Édi Flóra a lepkearccal! :lol: Látom sikerült apát elcsalnod! :lol:
Dehogy baj hogy ellopod a pelenkatorta ötletet :lol: Szívesen átadom :lol:
A pelenkákat összegöngyöltem és 2 helyen pici celluxal megragasztottam hogy úgy maradjon.A pénzt meg gémkapoccsal rögzítettem hozzá! :D Szólj ha még segíthetek valamiben!Ja és a celofánt virágosnál vettem! :wink:
Sok sikert hozzá!S ha végeztél vele kérek képet! :wink:

Mi is voltunk kint délután a szigeten.Máté most az összes ugrálóvárból sírva jött ki kb egy perc után mert mindig valami nagy ló fellökte.Egyik helyen szegénynek még a szája is felrepedt.De hát ilyen helyen ez előfordul... :roll:

képek mindjárt :lol:

edoci

Kicsit hosszú lesz,úgyhogy ha gondoljátok ugorjátok át! :wink:

Pénteken voltun anyukám búcsúztatóján,nyugdíjba megy ott készültek ezek a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek pedig a szigeten:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

edoci

Kép

Odaértünk a ballagásra szerencsésen :D és jól is sikerült. Igaz 5 kor le kellett lépnünk,mert itt voltak a dolgozók...,így nélkülünk folytatódott a buli.De nem bántuk,másnap bepótoltuk egy kis bográcspartíval nálunk. 4 család+gyerekek. :D

Micsoda klassz képeket raktatok fel!

Dia!Micsoda Beach House! Nálunk is hasonló a hőfokjelentés :D Látom jól be van kenve... :D
Tök jó az a kisház,hol vettétek?

Na hogy aludt a Tökös?

Judit,szépek a felhők!És a Tabános képek is !Micsoda akrobata ez a fiú!

Csilla,milyen volt Agárdon?
Alakulok,de még nincs elintézve.

Évi,megismételjük. :wink:
Édes a kis pillangód,igaz kicsit keveslem rajta a festéket,rakhatott volna valami szép színes mintákat bele,ha Edit nem mondja én lehet,hogy nem is látom ki belőle,hogy lepke :oops: :D
Sajnálom a méhecske csípést. Aloe First!!! :wink: :D

Edit,ne már....tényleg nem is gondoltam volna a képek alapján amit felrakol,hogy Mátét olyan könnyű fellökni. :? :(
Nagyon jók a képek,hol vannak?
Gratulálunk anyukádnak a nyugdijhoz,akkkor most "babázhat"...lesz ideje.

Az ugrálóvárasban nincs ott a Máté,igaz? :oops:

Na sok pusz,mennem kell..ébred a család (gyerekek)
Kép
Ildikó
ilgya1

Kép

Ildikó
Igazad van,nincs a képen,rosszat raktam fel. :oops: Látszik hogy napok óta nem vagyok magamnál! :lol:

Micsoda pillangós hangulatod van ma! :lol:

Javítás:
Kép Kép

edoci

Sziasztok!!

Edit:
Köszi a segítséget!!:)
szegény Máté:( Sajnálom, hogy olyan "gonosz" volt vele a többi gyerek:(
Szerencsére Flórát nem lökték föl pedig voltak nagyok is.
Képek gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi:
arcfestős csaj festésével én sem voltam megelégedve:( ilyet én is tudok pingálni!!
Nem tudtuki, hogy van több arcfestős is, ezért gyorsan leült Flóra, hogy kifestesse magát.
Aztán később láttunk gyönyörűséges pillangókat és meg is találtuk hol festették. Legközelebb majd odamehgyünk:)
Flórának amúgy ez is tetszett és ez a lényeg. Tény, hogy a másik pillangók szebbek voltak sokkal!
Méhecske csípésem még indig nagyon viszket:(

Judit:
Jah méh csípés is cudarul fájt, most meg még mindig viszket és piros.Reméelm most már hamar elmúlik.
Jók a képek nagyon!!

Csilla??
Jó sokat melózol gondolom, hogy nem írsz. milyen lett Boni bizije??

Nekünk is van ilyen ugrálós képünk:)

Kép

Flóra így tud írni(másolni)
Kép

De ma már egyedül leírta, hogy Apa :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi_evi 2010.06.21 15:36-kor.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Edit,tényleg gyanús vagy. Mikor csinálsz tesztet?
Micsoda klassz ugrálóvárak.!

Judit!
Bencikarmester :D
Jól nézel ki!!!! :D
ilgya1

Szia Évi,téged nem is láttalak....
Nem semmi Flóra már így ír :D
ilgya1

sziasztok!

Judit!
klasszak a képeitek mint mindig! :P Édes nagyfiad van már! látom még ragaszkodsz a hajpánthoz..én most inkább feltüzöm mert nagyon meleg most, és idegesit is ilyenkor.

Ildi! szuper vagy, hallottam milyen ügyi voltál ma! ja és köszi (itt is) :D ....remélem rájössz mire gondoltam.. :wink:

Évi!

gratula Flora teljesitményéhez, nagyon ügyes h igy tud már irni!! :P

Dia!

milyen nagyfiu Gabikád, jo lenne már talizni. Nyugodtabb vagy mostanság? h megy az alvás?

Jucu???

Edit!

tényleg gyanus vagy.. :D ..azért csak ovatosan az ugrálovárral, tudod miota az a baleset volt a tévé is mutatta én nem merném felengedni öket..

nem emlékszem ki kérdezte a kutyu neve Medárd! :oops: Boni rendes bizijét(mert 3at kap) csak szerdán adják ki, addig még izgulhatunk. :shock:

Jo volt Agárd nagyon, a viz is kellemes volt :P , csak a fiam nem jött be, Boni a tesommal meg velem be jött. A sogornöm meg kint sütette a "hasát" meg Andriskát. :wink: :) Amit utáltam a strandon, h rengeteg kutya volt, bevitték a vizbe, ha már egyszer nem volt tilto tábla, és ráadásul még motorral is egészen a vizig bejöttek a pofátlan emberek, fel nem foghatom h lehetnek egyesek ennyire fafejek!!!??? :twisted: :twisted: :x

más:hallottátokl h höségriado lesz? :twisted: ?????és én minden nap megyek. :cry: .ti mit csináltok a gyerköcökkel? gondolom csak a hüs szobában maradhatnak.. :roll:

puszika joéjt mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Ildikó
Hát tényleg zizzent vagyok,nem válaszoltam a kérdésedre, :oops: ,a képek Dorogon a Lóga-tónál készültek.
Tesztet ha nem jön meg kb egy hét múlva csinálok.

Judit
Bencinek minden szerkójához van egy aktuális kendő? :D
Nekem a vár is megfelel vagy akár a Margitsziget is! :D
De előre láthatólag csak 30-án szombaton délelőtt leszek Pesten. :oops:

Évi
Nagyon ügyi Flóra hogy így tud írni!Nem semmi! :D
Látom azt az ugrálóvárat ti is kipróbáltátok!

Csilla
Hallottam én is a hőségriadót,én Mátéval csak kb délelőtt 10-ig vagyok kint és délután kb fél4-4 után.Hát bent nagyon nehezen bírja.Akkor max kimegyek vele a medencébe (az árnyékban van) hogy lehüljön :wink: .
Nem irigyellek hogy ilyen melegben is menned kell!

A ziziségem oka,hát nem tudom,nekem van egy olyan érzésem hogy nem jött össze ebben a hónapban. :( Bár egész hétvégén égett a gyomrom és enni sem tudok, de én menstruáció előtt is szoktam ilyeneket néha művelni.
Ráadásul tegnap délután elaludtam Mátéval (pedig soha nem szoktam lefeküdni pihenni vele).Aztán délutánra rájöttem hogy megfáztam valahol,mert folyik az orrom és tüsszögök és nem az allergia miatt.Lázam nincs,de nem is merek bevenni semmi.Mert az csak az én érzésem hogy nem jött össze,azért inkább óvatos vagyok...
Na mindegy nem fárasztalak benneteket ezzel!

Holnap megyek vissza a szokásos kontrollra az allergiámmal,kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki.Remélem most már valami okosat.

Tényleg a 4-6-os villamos most már jár rendesen,nem tudod Judit?

Szép napot nektek! :D

edoci

Judit!
Hajrá, te vagy oldalon felül! Kép

:D :D :D :D :D :D :D

Csilla,nagyon béna vagyok? :oops: Nem tudom mire gondolsz?
Mi bent hűsőlünk,igen;délután meg kint lubizunk a kertben. :D Most,hogy vége a sulinak Bonit hova teszed?

Örülök,hogy jól telt Agárdon.Az emberek tényleg furák :shock: :( :?

Edit,ez tök jó helynek látszik lehet pecázni?
És nyugodtan "fárasszál" minket :D azért vagyunk itt. :D
Remélem nem komoly,ha allergia akkor azért nem jó,de nátha akkor azért,kiváncsi vagyok melyik rossz a kettő közül. Majd írd meg mit mondott az orvos holnap.

Réka ma fél háromtól nem alszik:( olyan nyűgős,hogy ihajj. Még jó,hogy itthon van apa és lefárasztja a Dávidot :shock: :shock: :shock: :? nem tudom mit csinálnék.

Kép
ilgya1

Hello!
Kérdéseitekre válaszolok előszőr:
Gabi jól bírja az egyedül alvást saját szobában. Első éjjel 3x voltam nála, második-harmadik éjjel nem kellett átmennem, most a negyediken meg hajnalig aludt, aztán felsírt, de nem tudtam vele ott kínlódni, inkább áthoztam hozzánk. Ugyanis szombat óta fáj a fogam, nagyon :oops: .. az egész arcom, így az altatások is neccesek, alig bírok beszélni, így most nem tudtam ott nyűglődni vele. Remélem ez az egyszeri gyengeség nem veti vissza. :? Most pl a saját helyén aludt el, nagy szó 8) ... így talán nincs elveszve amit eddig elértünk.
Tegnap reggel kihányta a reggeli kakaót, ahogy leért, úgy vissza mind a 2 dl :cry: ... gyorsan kipucáltam az ágyat, mert ugye a mi ágyunk lett megtisztelve :? ... de még ma reggel is érezni lehetett a hányás-szagot, így ma reggel megint nekiestem, jó alaposan flóraszeptes vizzel :twisted: most már jónak kell lennie. :?
És ma megyek 4-re a fogorvoshoz, drukkoljatok!!!!!! :lol: Me' ezé félek ám!! :lol: :lol:

Amiről lapítok, visszatérésem óta, a családi életünk.... Judit írta, hogy optimizmus sugárzik az írásaimból, Csilla is most rákérdezek, hát leírom mi van.
A vizsgák elött majdnem felhívtam az ügyvédet, aztán szerencsésen lebeszéltem magam, hogy a vizsgák után még egy picit várok, le kell nekem is csillapodnom, hiszen a vizsgadrukk, stb....
most tehát várok, igyekszem még pozitívabban hozzáállni a dologhoz és igenis megmenteni a házasságom, ill. az érzéseim. Hiszen kettőn áll a vásár. :wink: Hiába anyós, olyan amilyen, akkor is Gábor a lényeg, ha Ő vmit úgy mond vagy csinál, talán van köze hozzá a banyának, de akkor is Gábor kezében van a saját élete, így nem bujtatom be a banyesz mögé. :lol: Az Ő felelőssége, ha "rosszúl viselkedik". Röviden ennyi.
Igyekszem nem idegeskedni és nem is szoktam, ill. nem kapom fel a vizet mindenem, számolok 3-ig és lenyelem ha van vmi dikszer, csak ha nagy a bibi, akkor mondom, hogy talán ezt nem így kéne. Nehéz, de ha nem nyelek, nem lesz jobb. :wink: Szóval igyekszem.
Gabi lényegesen jobban van, tényleg enyhültek a hisztik, és ez biztos a hozzáállásomnak is köszönhető, nemcsak a különböző gyógymódoknak. 8)

Na és akkor Ti:
Csilla,
örülök, hogy írtál, végre. :D Elhiszem amit Agárdról írtál, engem is bosszantanak az ilyen bunkó motorosok no és a kutyások... sose fogom megérteni, hogy ahol emberek pancsiznak és ugye picik, miért viszik oda az állatot. Engem a ló-fürdetés egyébként méginkább felháborít :o . Mé' nem csutakolja le többet???? :lol:
Hogy hogy 3 bizit kap Boni???? :roll:
Én is állandóan lófarokba meg feltűzve hordom a hajam, mert megdö...lök a melegtől. Így úgy nézek ki mint egy parasztasszony a dagi fejemmel :lol: de nem érdekel, nem bírom és kész. :lol: Ja és nagyon vékony, lenge nyári rucit hordok, mert én állandóan izzadok. :oops: nagyon.... :oops: De a Te hajad olyan szép hosszú és olyan karcsú vagy, neked biztos jól áll. :lol:

Judit,
tényleg szuperek a képeid, édes Benci, ak is karmester. És nagyon vagányak a rucijai. 8) Helyesek vagytok együtt nagyon!!! 8)

Edit,
én drukk!!!!!!! :wink:
Te is szuper képeket raktál el, gyönyörű az a hely, ahol a buli volt.
Az ugrálóvárba én se akarom a gyereket engedni. :oops: biztos túlparázom, de még a gyereknapi banzájokra se vittük ki. :oops:
Tényleg tök jó lesz neked!!! 8) Lesz igazi nagyis-segítséged a picinél. :wink: Mázlista!!!! 8) :lol: :wink:

Évi,
nem semmi Flóra milyen ügyes!!!! 8)
Tégy fel majd gyerekkori képedet, mert én is kiváncsi vagyok a hasonlóságra. :wink:

Ildi,
a kisházat az auchanban vettük 8000Ft körül volt, mindig az őszi nagy leárazáskor szerezzük be az ilyesmiket. :wink:
Hááááát kenem Tökit ezerrel, kis fehérbőrű :) anyjára ütött ebben. :wink: 50-es vichy-vel nyomom. 8)

Jucu,
mi van veletek????? :roll:

És nem tudjátok Mónival mi lett????? :oops: Me' én le vagyok maradva. :oops: :oops:

Kép
dianab

Sziasztok

GYors kukk,sajna vírusos a gépünk és csak bejelentkezem a szomszédtól gyorsan....

Jól vagyunk , visszaolvasni nincs időm.....kölcsön gépezek egy pár percre:-)

Már 34 hétbe léptünk.
Pocóm nőtt picurit ,illetve most már látszik is állítólag ,hogy babát várok nemcsak meghíztam.
Na pusszancs mindenki vigyázzon magára ,ha jó lesz gépem ,mremélem mielőbb akkor jelentkezem.

Jucu

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

MOnirol annyit tudok h sok rossz érte öket, de talán már kiábalnak belöle szép lassan..de nincs jogom elmondani a történteket, ha ugy érzi megossza veletek.. a babával minden rendben ha jol tudom már a 24.hetet kezdték, és még nem lhet tudni h kislány vagy kisfiu lesz..de én is kb másfél hete beszéltem vele.

Judit!

akkor most nem irigyellek én se téged, Föleg h Bencit is viszed.vigyázzatok nagyon magatokra, nehogy rosszul legyetek! Nem irigylem akik most osztogatják a vizeket, vagy épp bármilyen munkát végeznek ebben a dögmelegben! A kutyákat én se szeretem olyankor mikor szabadon engedik lofrálni, mi is jártunk ugy h gábor megnyalta egy dög, meg a strandon kishiján ráugrott egy dándog(aki ismeri tudja mekkora debela joszág) még jo h a tulajdonosa (nö...................) elkapta idöben..

Dia!

sajnálom, és s zomoruan hallom h ennyire nem akarnak rendezödni a dolgaitok, szeretnék segiteni, de nem tudok. De reménykedem h sikerül jobb belátásra térnie a párodnak! Örülök h kis Gáborod már jobban van nincsenek hisztis napjai..

viszont mitöl hányt? ugrált, vagy esetleg valamit benyelt?virus..stb?

köszi a bokot de én már betegesen sovány vagyok..ezerzszer inkáb néznék ki ugy mint te, és egy szavam se lenne!! azért 44 kg csak 44 kg..szép lassan elfogyok mint a gyertya..

mi volt a fogdokinál nagyon megkinzott..remélem nem..én is másfél éve lesz lassan h voltam, de még mindig rossz vissza gondolni rá..rettegek énis a fogdokitol..

Ildi!

priviben inkább v személyesen.. akkor jo még a péntek reggel?majd nagyon sietünk h utána ti is el tudjatok indulni idöben..jo?

Edit!
majd ird meg mi volt a dokinál, meg kiváncsian várom én is a teszt eredményeit! egyébként én is igy kezdtem Gáborral ugyanezeket produkáltam...

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Dia!
Örülök,hogy így alakul Gabi egyedül alvása,ügyik vagytok. Egy két ilyen átviteltől szerintem nem fog átszokni,reménykedjünk. :D
Sajnálom a fogadat,borzalmas lehet,én sokat szenvedtem.
Most nincs rossz fogam(kopp,kopp) igaz a fogkövet félévente le szedetem. (tényleg már ildomos lenne oda is elmennem,terhesen voltam utoljára :oops: és már féléve szültem)

Akkor zajlik az élet nálatok......ügyvéd te jó ég....még jó,hogy csak majdnem. Én nagyon drukkolok nektek,szerintem összeilletek.
Válságok mindenhol vannak,majdnem mindenhol :wink: Kitartás! Biztos a vizsga is bekavart,anyósról nem is beszélve.

Jucu,örülök,hogy jól vagytok. Nagyon megy az idő,nemsoká babázhatsz. Te vagy a harmadik barátnőm,aki mostanában fog szülni :D
A napokba jutott eszembe,hogy Dávid volt ekkora mint a Réka mikor elkezdtem BAbanetezni :D

Judit,tök jó az avatar képed. :D
Nem tudom,hogy a fogai jönnek-e Rékának de már hónapók óta azt hiszem :shock: és semmi..még meg sincs duzzadva az ínye.
Igaz nyálzik ezerrel és tömköd,de fog még sehol. Dávidnak is 8 hónaposan jöttek az első fogai,gondolom most se számíthatok rá előbb,csak a nyűgősség marad. Közben meg hőemelkedése is volt tegnap,tök érdekes a fejecskéje forró a lábai meg a kezei hidegek
:( gondolkodom,hogy ki-e hívjam a dokit :( vagy lehet,hogy tényleg a foga???

Ezek a képek gyönyörűek!!!Főleg az első tetszik,olyan mint egy elefánt ballagna a horizonton,nagyon szuper!És a színek meg tényleg olyan szavannásak....nem?

Csilla,jó a péntek.
Nem beszéltem még apával,de ha megyünk is akkor is csak szombaton,mert jönnek az emberek dolgozni,úgyhogy ráérek.
Megjött a csomagom :D

44kg????Atyaég. Te eszel rendesen?Nehogy beteg legyél. Igaz van a Juditnak,vegyél valami vitamint,mert elfogsz fogyni. :? :shock: Lánykoromban voltam 50 kg,de az is nagyon sovány volt,nemhogy a 44. Judit te hány kiló vagy? :x

Évi????

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó
Igen,lehet ott pecázni,mi szoktunk ott.Szoktunk az túlzás,mert mióta megvan Máté még nem voltunk. :lol:
Hogy van Réka?Máténál volt amikor lagziban voltunk hogy egész nap hőemelkedése volt,másnap már semmi baja.Nem tudtam mire vélni úgyhogy a melegre fogtam. :?

Dia
Fog :( Kitartást !Anyós :( Az enyém sem normális! :?

Judit/ Fotóművésznő
Örülnék ha jó lenne a 30-a! :D A Margitsziget tökéletes lenne az befelé úgyis útba esik! :lol:

Csilla
44 kg :shock: Hú,az nem semmi!Adok szivesen egy pár kg felesleget! :lol:

Jucu
Örülök hogy jól vagytok!Kitartást ebben a nagy melegben!Gömbölyödő pocakkép?

Rólunk:
Máténak reggel óta megy a hasa,de még hogy... :cry: Remélem holnapra elmúlik! :(
:cry: :cry: Ha nem akkor doki!

Én voltam a dokinál,minden rendben,de ezzel a gyógyszeregyeztetéssel nem haladunk sehova. :( Ő azt mondja hogy várjak szeptemberig,amíg lemegy a pollenszezon.Utána megpróbálnánk hogy ne szedjek semmit.De hát ott van a házipor,ami szeptemberben sem tűnik el,meg ha heti kétszer takarítok akkor sem,sőt naponta porszívózhatnék és törölgethetnék akkor sem lehet kiírtani. :( Ráadásul tavaly pont ősszel próbálta ugyanezt és egy hét múlva a falat kapartam nála!!! :twisted: Szóval ennek semmi esélye.Meg még azt nem értem hogy akkor meg miért nem szedhetem azokat a gyógyszereket amit Mátéval.Az már egyszer bevált. (a genetikai tanácsadóban is ezt mondták)
Na mindegy...szóval ez ügyben még futhatok egy pár kört! :(

edoci

Ja,ráadásul egész nap az ájulás kerülgetett.Vettem egy tesztet,erre kb egy órája úgy fáj a derekam hogy tuti meg fog jönni! :?

edoci

Hello!
Judit,
Te!!! :o ne légy már ilyen szigorú magadhoz!!!! Semmi baja a fejednek!!! :lol: És nagyon csini vagy. :wink: Ah, ha én lehetnék 56 kg?!?! :) :D :lol:
És nem sok a képezés, pakold csak fel őket, jó látni a képeid!!!! :wink:

Edit,
én se értem, mit szovatnak, ha egy terhességnél már jók voltak azok a bogyók, akkor most miért nem lehet....nem értem. :?
A baba-kérdés: próbálj meg nem nagyon rágörcsölni, persze ezt könny mondani :? ...tudom. A terhességnek nálam is uazok voltak a tünetei, mint a mensinek.
Azóta is ezen röhögök, ahogy mondtam az egyik barátnőmnek, hogy "én, terhes, ugyanmár"....stb... aztán hívtam egy hét múlva, hogy oppáááááá.... :lol: És megcsinéltam vagy 10 tesztet azon a héten, és csak az elmaradás utáni 8 vagy 10. napon mutatta ki. :shock: Már nem emlékszem. :lol:
Én is drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Csilla,
tényleg nézz utána az aloe-ban nincs -e vmi amitől picit hízhatnál!!!!!!!!!!!!!! Mert ez a 44kg nagyon vészes!!!!! :cry: Aggódom miattad. A sok idegeskedéstől lehet??? :cry:

A fogdoki.... :oops: ... uh :cry: ...szívok ezerrel. :( másik fogamnak kezdett neki, így tegnap visszamentem, mert ahogy kiment az érzéstelenítő, őrülten fájt a mellette levő :o . Tegnap gyökkez, de nem tudta befejezni, hiába adott 3 szurit ,egyet még a gyökérbe is :o , annyira fájt, hogy ihaj. :o Így rakott bele egy olyan anyagot, ami megöli az ideget, jövő héten pedig újult erővel folytatja. :? És mióta elment a szuri, folyamatosan őrülten fáj. Semmire se tudok gondolni, Gabika is mintha direkt rosszabb lenne, én meg beszélni se tudok, háááát :lol: ... most nem olyan jó. :lol: Persze Gabit nem bántom, hisz, nem Ő tehet róla, hogy én most nehezebben vislem a cirkuszait, csak néha sírok vele együtt .... a fájdalomtól. :lol:

Nem tudom, mitől hányt Gabi, állítólag Ő egy hányós gyerek, doki szernit. :? Azt mondta semmi baja. Valószínüleg cumi közben rosszul vesz levegőt. :?

Ildi,
kitartás Rékához, lehet tényleg elindultak a fogacskák, én se tudok jobbat. :roll:

Na, felébredtünk, mennem kell! Szép napot!!!

Kép
dianab

sziasztok!
hát azzal kell h kezdjem két napja fáj a fejem, de tegnap este ota zug is, és olyan mintha kába lennék, meg álmos vok folyton..tuti h ez a dögmeleg az oka..

Dia, JUdit!

van ilyen termék, de még nem ruháztam be rá..pedig tudom h jo lenne..

Dia, ilyet még nem hallottam h háyos lenne egy gyerek, ez nekem uj! remélem csak átmeneti rossz dolgok ezek. A fogad miatt is sajnállak, nekem egszer a gyulladt fogamat huzták ki, "érzéstelenitö " nélkül..

Judit! ne mondj már ilyet! tök jol nézel ki.

Edit! jobbulást Máténak, remélem "csak" gyomorrontás..

Ildi!

oksa, örülök h megkaptad a csomagot, holnap tali! rem. nem okozunk fennakadást nektek.

tegnap volt biziosztás,(egy kislány el is ájult versmondás közben olyan meleg volt árnyék meg alig), Boni ahogy várhato volt kiválo lett évvégére, és kapott könyvjutalmat is!! a 3 bizi ugy jön ki, h egy hittanos, egy táncos, és egy a sima iskolai.jövöre lehet h máégis fog tovább táncolni csak másik tanárnál, és más jellegü táncot. De nem akar hittanos lenni, én meg nem akarom eröltetni..
tudja vki közületek h mi a követelmény ahhoz h elsö áldozo lehessen?

Gáborka meg már minden szot tisztán leutánoz és gyönyörüen kezd beszélni, egy-két három szavas "mondatokat" összerak. tud telefonálni.hihetetlen milyen okos. Ma is a tesommal telcsizett egy-két percet és mindenre válaszolt és már köszönni is tud!Kis édes mikor mondja h ija.........(szia).. :roll: :P ..és kettöig számol már(de csak azért kettö mert ciciböl kettö van.. :oops: :lol: )

puszi mkinek és vigyázzatoka magatokra és csemetéitekre

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Judit,jó lehet az a progi! :wink:
Majd küldhetek még képet avatarnak? Áll még az ajánlatod?
És nyugodtan támadj csak a képekkel,sőt...

Ma már nem volt lázas Réka,így kopp,kopp nem kellett kihívnom a dokit. Viszont ma Dávid fájlalta a fülecskéjét,és hasonló tűneteket produkált,mint Réka :?
És tök nyűgi is lett angolon a végére,már tök cikin viselkedett. Én meg nem tudtam kezelni a két és féléves hisztizős gyerekemet :oops: Síkított mint valami őrült,akkor megijedt a Réka,akkor ő sírt,nem tudtam kit vigasztaljak,így muszály volt kijönnünk. :shock: :roll: :oops: :cry:
A postára nem mertem elmenni :oops: ,
de muszály volt csekket befizetni,így kénytelen voltam. Szerencsére Réka bealudt,így rá nem volt gondom. A postán már normálisan viselkedett,vettem neki egy sorsjegyet,és
nyertünk 1000.- ot :D :D :D
Utána elmentünk kajáért,erre kitalálta,hogy menjünk át a játszótérre (ott van az étterem mögött,ahonnan a kaját hordjuk) rohadt meleg volt még árnyékba is,alig bírtam hazahozni. :evil:
Most aludt el :x Réka is meg ő is.Lefáradtam.

Én is támadok:
Kép

Ballagásra vittem tejcit üvegben:
Kép

Edit,köszi már jobban. Hát jól van fogjuk a melegre. emlékszem,tényleg,hogy írtad Mátét.

Hú ez a dokis mizéria nem semmi,nem irigyellek. De tényleg,ha Máténál se volt gond,akkor most se lesz. De a szeptember is itt van a nyakunkon. :wink:

És képzeljétek,hogy arra a döntésre jutottam/jutottunk, hogy nem viszem Dávidot az oviba. Minden érv ellene szól. És tényleg,ha itthon vagyok akkor miért? :oops: már bánom,hogy egyáltalán eszembe jutott :oops: :x :(

Elmúlt Máté hasmenése?

Judit,akkor pont te vagy annyi súlyú,amennyi én szeretnék lenni. :D
Én olyan hűlye vagyok,hogy ki kéne találni,annyit foglalkozok ezzel a hűlye súllyal,és semmit nem teszek annak érdekében,hogy le menjen :oops: főleg a hasam.(Judit,örülnék,ha akkora hasam volna,inkább lenne fele ekkora mellem) Megyeget lefele,de még simán 10 kg-ot adhatok valakinek. Csilla??
Voltam már 66 :D de 68 körül stagnálok :oops: 55 kg a versenysúlyom. :oops: akkor több is mint 10 :oops: :cry:
Valami jó tipp? :? Fogyásra?

Ja és a fejeddel egyáltalán nincs gond,miket beszélsz Kép

DIa,köszi aranyos vagy,kitartok én :D

Csilla,
Aloe Heat Lotion :wink:

Akkor várlak benneteket,holnap.

Gratulálok Gáborka beszédéhez és Boni bizijéhez!!!Ügyik vagytok. megértem,ha büszke vagy rájuk!!!

Évi,ne csak olvasgass! Láttalak ám :wink:
A héten már nem aktuális,de jövőhéten átmehetünk egy pancsira,ha áll még a talis ajánlatod. Többiek? Beneveztek?

Jucu,kitartás! Már nem sok van hátra.

Puszi Mindenkinek!Pancsizzatok!!!!
Kép Kép

ildikó
ilgya1

Hello! Kép

Nagyon meleg van Kép itt a tetőben 33 lenn, 37 :o kész vagyok :( . Szegény Gabi meg alig bírt elaludni, végül a parkettán terült el szegénykém, mint egy kis béka :lol: úgy sajnálom! Azt áttettem az ágyra. :wink:
Pancsi???? Jó lenne. Kép Én fogas ügyből kifolyólag nem nevezek még be rá. SAjnos nincs most annyi türelmem, még a rendelőben is bemorogtam a védőnöknek... :oops: mert állandóan nyitva hagyják a terem ajtaját, 1 kereszthuzat van a leizzadt kicsikre, 2 Gabi simán még kirohanna :shock: és akkor ottaz a baro nagy lépcső :evil: .... de nem morgok még itt is. :lol: boccika :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: :lol:

Elfelejtettem írni:
Csilla,
kösz hogy figyelmeztettél a pedofilokra, én naivan néha megfeledkezem róluk :oops: :oops: hogy lehetnek ilyen genyó emberek,most komolyan!!! :evil: :evil: Remélem leszárad mindnek a ....-a!!!! :evil: :evil:
:oops: :oops: BOCSI!!!! :oops: :oops:

Gratulálok Boninak!!!!! Kép

Ildi,
szerintem tök jól nézel ki!! 8) Úúúúú ha nekem ilyen melleim lehetnének!!!! 8) :lol: 68 kg ?! Mit akarsz, az tök jó. Két gyerek után?! 8) Én még mindig 80 !!!!!! :oops: :oops: vagyok.... :oops: És így fájó pofával is tök jókat eszem! :lol:
Én se vinném a helyedben még oviba Dát, hiszen otthon vagy, egy év pluszba meg kell is a gyereknek. :wink:

Kép Kép

Megtaláltam egy bravo hits mp3-at 8) ... ezer éves, még Gábor írta ki nekem, mikor még kellett iparkodnia :wink: :lol: ... kegyetlen jó zenék vannak rajta!!!! 8) Egész nap ez megy. 8) Buli van!!! Kép A fiatalságomat juttatja eszembe :) ... az első pasim, az első csókot, a bulikat, a múltat.... :) :D :lol: meg az 57 kilómat!!!!!! :lol:

Kép
dianab

Ildi,
nagyon édes, szép kis csaj Réka!!!! :D

Kép
dianab

itt vagyok csak mostanában nincs kedvem írni :cry:
Bíztos ez a dög meleg :roll: :roll:

jól vagyunk majd estére talán megjön a kedvem :lol:

locsi pocsi meghívás mindenki számára még életben van :lol: !!!!!

puszika mindenkinek

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!
Judit,
örülök, hogy megúsztad Te is és a muskátlik is!!! :lol:
Jó ez az étrend amit leírtál, én is így szoktam, most is ezt igyekszem tartani. 8) És ez tényleg hatásos!!! Ha az ember nem darál be semmit már 6 után :oops: ...

Úúúúú kék limara.... :) ne is mond!!! Nekem a sárga és a rózsaszín isízlett, meg volt egy barackos árnyalat is... húúúúú... fini volt az illata. Néha nekem is volt, akkor kezdtem tinisedni 8) :lol: ...
Elég nosztalgiázós vagyok, a rák állítólag ilyen, sokat megy vissza. Ez nekem nagyon kényelmetlen, mert nem felejtek el semmit, a rosszat se így örökös lelkiismeretfurdalásom van minden apró hülyeségért :shock: ...kicsit depis vagyok ettől folyamatosan. :shock: meg hülye is :lol: Én akkoriban NKOTB-t hallgattam... :oops: :lol:

Hát a tegnapi zuhi.... Kép és ugye az a nagy szél... Mindenkin átment???? :?
Nagyon félelmetes volt, még nem mertem a kertet megnézni. :? Egész éjjel nem aludtunk, felvátva. :? Töki nem akart elaludni, Gábor virrasztott vele, mert nekem végre hatott a fájdalomcsillapító.. :? aztán áttette Tökit. 8) Engem keltett úgy 5:15 körül, hogy éhes :roll: na akkor kapott kakaót, visszaaludt, én meg nem tudok a fájdalomtól. Már az arcom is fáj. :shock: :oops: :cry: Így takarítottam már reggel meg olvastam :shock: meg megkerestem a fogdoki összes elérhetőségét :x .....

Nektek eszik a gyerek??? :shock: Mert nekem szegény csak joghurtot meg krémtúrót meg esetleg egy is üres kiflit vagy zsömlét. :shock: És így persze alvás elött nem mindig sikerül megtömnöm, így hajnalban már üvölt hogy éhes. :? Nálatok???? :oops: Ugye ez csak a meledtől lehet????? :shock:
én még így is, fájó arccal, foggal, 33 fokos lakásban is tudok jókat enni. :lol: :oops:

Évi,
írj ha tudsz, ha lesz kedved... :roll: :) :D :P

Kép
dianab

Nem is írtam, hogy nemrég fejeztem be az Egy gésa emlékiratait, másodszor 8) és most kezdem a Kiharu, a gésát, másodszor 8) . Mer' én most elhatároztam, ha vége a sulinak, olvasok!!!! :lol:
8) 8) Olyan jóóóóóóóó 8) 8)
Aztán majd elkérem hétvégén Anyutól a Wass Alberteket :wink: , a nála levőket még nem olvastam. :D

Kép
dianab

sziasztok!

Dia!

mondanék egy két tippet fogfájásra..de majd délután mert most megyünk Ildiékhez..

nálunk is roszul esznek a gyerköcök,és Gábor megint sokszor volt fent éjjel..a viharbané n is féltem, ki se néztem h milyen a kertünk, azt tudom h szerencsére nem lett a háznak baja, pedig féltem töle rendesen! még nincs rendesen megerösitve a tetö.stb.
Tényleg Dia neked ki tetszett a NKOTB-bol? én is imádtam öket!!ha tudnád.. :oops:

Judit!

én is szoktam nosztalgiázni de hát ezmár csak a korral jár..tudod..Limarát énis imádtam.. örülök h megmenekültek a virágaid!

Ildi!

köszike, tudom kenegetem és Activatort is iszom.VIszont te okvetlen csöpögtesd a gyerekek fülébe ha fáj nekik, segiteni fog! Igy belegondolva tényleg jobb döntés h még egy évig veled marad Dávid, sokat fog számitani neki, a hozzád valo kapcsolatában is!

megyek mert elkésünk és leharapod afejünket..

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Flóra rákapott az írásra, most nagyon érdekli:) a, p,Á M betüket felismeri.
héten semmi különös nem történt velünk.Nem csináltunk igazán semmit se ebben a melegben.
Tegnap vásároltunk, voltunk a piacon. Meg vettem magamnak egy szandit, egy pacskert meg egy blúzt a lagzira.
Flórának is vettem egy nagyon szép szoknyát.
Ja és féláron vettem barbis mesekönyveket.:)))
És persze végre sikerül vennem arcfestő készletet is, már vagy 3 hete ígérgetem Flórának, de eddig nem volt a hobby boltban.
Itt jó nagy vihar volt tegnap.gondoltuk, hogy most végre lesz eső. Pont vacsiztunk, nyitva volt az erkély ajtó és a szél egyszer csak kivitte a függönyt. Kimentem megnézni mi van, de már kiabáltam is apának , hogy siessen ,mert elvisz a szél mindent az udvarról!! Ugrálóvár már az udvar végén volt a sátor is... mindent begyömöszöltünk a "sárga" szobába. Éppen az eső elött végeztünk.
Az elmúlt 2 hétben a nagyapám kórházban volt:( Érszükületes a lába és levették a nagyujját:( Remélhetőleg nem terjed tovább, és hamar begyógyul a seb. Amúgy már 80 éves, de akkor is sose volt beteg. Aggódtam érte, főleg, hogy nem tudtam elmenni meglátogatni. :(
Apukám megnyert egy borversenyt Horvátországban:) Saját termesztésü borokat vittek ki és ő nyert. holnap megy ki átvenni a díjat.:)
Ma neki álltam takarítani ebéd után a nappalit konyhát folyosót.
Most vettem észre, hogy már 4 óra van.mikor ment így el az idő??:)

Csilla:
Strandon kutyák??? fújj utálom az ilyen embereket!!!
44kg huu tényleg szerezzél valami étvágy hozó szert!!
boni nagyon ügyes, hogy kitünő lett!!
Gratulálunk, hogy Gabi elkezdett beszélni.

Ildi:
Nagyon édes RÉka a ballagási képeken;)
Ovival kapcsolatban nagyon-nagyon jól döntöttél!!!
fürcsizni jöhettek jövő héten. Csak pénteken nem jó, mert akkor már Kaposváron leszünk.

Dia:
Ügyes Gabi, hogy a szobájában alszik!!! Azon ne aggódj, hogy fél éjszaka veletek szunyál még Flóra is átjön:)
Nálunk úgy van, hogy este a szobájában aludjon el és,hogy hol ébred az mindegy:)
Reméelm sikerül minden problémátokat megoldani férj uraddal!!!
Fogad miatt nem irigyellek:( Kitartás!!!!!!!!!!!4
Majd ha megyógyul a fogad remélem jöttök ti is pancsolni!

Jucus:
Örülök, hogy jól vagytok!!! pihenj sokat továbbra is!!

Judit:
Képek nagyon jók!!! Tetszik a naplementés nagyon.
Ne viccelj már tök jól nézel ki még a fejed is!!!;)
Nincs olyan meleg a lakásban szerencsére csak olyan semmihez sincs kedvem szindróma volt..
Ügyi vagy, hogy haza értél a vihar elöl és még a muskátlikat is megmentetted:) Én is behorftam őket a teraszra nehogy leessenek az ablakból.

Edit:
Nem értem mit szórakozik ez a doki ennyit a gyógyszereddel??? Én teljesen jól vagyok már nem is emlékszem mikor szedtem utoljára gyógyszert. Majd ha haza megyünk ott kell a balatonon is meg anyuéknál is...
Amúgy jobban vagy már??

Flórára ilyen cicát sikerült festenem:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Most, hogy írtam eltűnt mindenki?? :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!
Én itt vagyok, csak Juditnak kerestem NKOTB képeket :lol:
Ügyesen kifestetted Flórát!!! 8)
Sajnálom a papádat, kemény dolog az érszűkület. :cry:
Apukádnak meg nagy gratula. 8) Ez igen! Biztos ízletes nagyon a bora.... nyami nyami, és nagyon szeretem a bort... :lol: Milyen típusú bort készít? :roll: Fűszeresebb, aromásabb, vagy asztalit vagy olyan édeset és erőset mint egy likőr.. vayg milyet? Megírod? Gondolom Te kóstoltad. :lol: És Horvátországért meg különönsen irigylem. Miért nem kíséritek el???? :roll:

Én mesélek Gabinak este az ágyában ill. hát ezeket a rövid verseket szereti, az altatót, a macivonatot, ilyeneket. Aztán még közben játszik picit, aztán cumi+nyuszi+simi és alcsi. :wink: De még elég necces. Van hogy egy órát ott kell vele lennem, Gábor nem is bírja, nincs türelme, Ő most kétszer egymás után feladta és áthozta aludni aztán persze nem vitte vissza :? most parázok, nem-e esik vissza Töki... :oops:

Mer ugye nem tudtam beszélni két napig!! :o Uhh ez a fogfájás, és úgy megkínoztak pénteken, hogy sírtam a végén, aztán nagy nehezen hazaértem, majd össze estem a kimerültségtől, erre Gábor pökhendin, sértődötten, mintha pasizni lettem volna, na mi volt szöveg... na akkor itthon is elszakadt a cérna, csak zokogtam, a fájdalomtól, az ijedtségtől meg aúgy az egésztől kivoltam. :cry:
Nem húzták ki, hiába könyörögtem a végén már :oops: ... még megmenthető, ezért kínoznak tovább. Már a szememig húzodott az arcfájásom, kaptam végre gyógyszert, meg jegelhetem. Ma van az első nap ,hogy nem fáj annyira, csináltam is rántott (bundásat)husit a családnak :wink: sültkrumlival. 8) :lol:

Judit,
New Kids On The Block volt az együttes neve, tinikorunkból. Imádtuk, sokan, nagyon :lol: .
Egy-két kép:
Kép Kép
Kép
Hát Ők azok.... :lol: nem is értem magam... szerencsére változott az izlésem, különben.... :lol:

Kép
dianab

Csilla,
hát én a nevüket már nem tudom, a kedvencem az első képen az első fiú volt. És akkoriban az ilyen tipusú pasik jöttek be. :lol:

Kép
dianab

Sziasztok

Évi
Mi ez a depi hangulat?
Én nem miattad tűntem el. :lol: Csütörtök óta nyomom az ágyat! :evil:

Kezdődött gyomorfájással,aztán hányás,hasmenés,az összes végtagom fájt.Végül az ügyeleten kötöttem ki,ahol el is ájultam és kaptam 5 :shock: ampulla injekciót.Ezek nagyrészt fájd.csill-ók és hányáscsill-k voltak.Hát gondolhatjátok hogy egy ampulla 2 ml és megláttam a 10 ml-es fecsit hogy azt a hátsómba akarják beadni... :shock: De ettől függetlenül még tegnap délig hánytam hol a gyomrom fájt,hol pedig mindenem. :( Délután 5 óra körül tudtam már felkelni,Inni kortyokat tudok,enni viszont semmit :(
Ma is még olyan gyenge voltam hogy 10 lépcsőn nem tudtam felmenni. :(
Azért már jobban vagyok (ha már le tudtam ülni a gép elé...) :roll:
Máté is már napok óta fosik,nem javul neki és ő is hányt. :cry:
Állítólag most ilyen járvány van. :(

Édi Flóracica!Ügyin kifestetted! :D Hát még milyen ügyi Flóra hogy így érdeklik a betűk! :D
Borverseny:akkor biztos fincsi borocskát csinál apukád!Gratula neki! :D

Judit
De jó nektek hogy így réártek olvasni! :lol: Én még a tévéújságról is mindig lemaradok! :wink:

Kék limara:Ezt kaptam életem első szerelmétől ajándékba (meg egy gyűrűt ) :lol: Voltam vagy 16 éves...vagy 15 már nem is emlékszem! :lol:

NKOTB-New Kids On the Block-azt hiszem jól írtam én is hallgattam de igazából emlékeim szerint nem a zenéjük tetszett. :lol: Persze azért az sem volt rossz! :wink:

Queen :D :D :D Nekem is megvolt ez a korszak! :wink:

Ildikó
Fogyókúra:én most 3 nap alatt fogytam 3 kg-ot,de ezt a diétát nem ajánlom! :?
A 90 napos tényleg jó,én attól heti 2 kg-ot fogytam annak idején!És nem koplaltam!De te hova akarsz fogyni???Így is nagyon csini vagy!
Jajj de megnőtt Réka!Nagyon aranyos!Édin vigyorog abban a rózsaszín sapiban!
Szerintem is jól döntöttél hogy nem viszed Dávidot oviba,én sem hiszem hogy vinném Mátét ha itthon maradnék!

Dia
Hogy alakúl a fogfájásod?Javult már?
Máté sem eszik szinte semmit napok óta,de ez biztos a betegségtől van!De ha nem lenne semmi baja akkor a melegre fognám....
Te is rák vagy? :lol: :lol: :lol:

Csilla
Nagyon ügyes Gábor hogy ilyen szépen elkezdett beszélni! :D Gratula Boni bizijéhez is!
Én biztos nem kényszeríteném a gyerekemet hogy hittanra járjon ha nem akar.Ugyanis engem kényszerítettek rá és nagyon utáltam,he tehettem le is léptem róla. :oops: A másik kényszerítő dolog a furulya volt...nem csodálom hogy mindenkit püföltem vele!Még így is 4 évig kellett rá járnom! :roll:

Na most már befejezem,bocsi ha valamit kihagytam,pedig igyekeztem...

Ja és ebben a hónapban nem kell tovább izgulni,tegnap megjött... :(

edoci

Ja,látom Dia közben te is írtál! :lol: ja,nekem is az első :lol: :lol: :lol:

edoci

Edit:

jobbulást kívánunk neked is és Máténak is!!

Dia:
Együttes így már ismerős!!!!! :wink: :lol: :lol:
Hát , hogy milyen a bor??? Passz :lol: fincsi :lol:

Csajok nem tudjátok holt lehet venni napellenzőt a kocsiba??
Olyan mesefigurásat??
Edit csatlakozom az előjött az allergiám klubhoz :cry: ma elég szarul vagyok :cry:
Holnap tigrist kell festenem :lol: Nem kaptam ecsetet ezért pöttyöket nem tudok rendesen festeni. Csillámos festék se volt :cry:

További kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziastok!

Edit!

jobbulást nektek!!! ennyi szurit..brrrrrrrrr

neked is megjött???akkor mi egyszerre idözitettük..nekem emg szerdán jött meg!!de ezzel jobban szenvedek mint Bon i után, akkoriban még olyan volt csak mint "lánykoromban"..tényleg csajszik nektek nem lett rosszabb szülés után a menszeszetek?

Ildi!
örülök h taliztunk, gyönyörü lett alakásotok! Réka jobban van már?használod az activatort? :wink: :roll:

Évi!
jo h jöttél, de gyogyul j meg te is! Nagoyn édes lett FLora, ügyes vagy! nem baj ha szeret irni, csak ne tanuljon meg nagyon korán mert mire suliba kerül unatkozna.

Judit!
akkor én küldök avatarnak valot..és köszi! a NKOTB-már látod..nem emlékszel igy sem rájuk?

dia! ez rémes, sajnálom h megkinoztak..de a párod.. :twisted: hát én elgondolkodnék vajon meddig érdemes ezt igy folytatni de nem szolok bele csak nagyon szomoru vagyok h ahelyett h boldogok lennétek csak gondok vannak..
Nekem tudod meliyk volt a kedvencem az együttesböl? az elsö képen aközépsö ha jol emlékszem talán Joe volt vagy valami hasonlo, tudom kettönek hasonlo neve volt..akkoriben volt a TT is..ciki nem? de ma már nem ezek a fazonok jönnek be, inkább az amelyik neked anno bejött! de amugy sem a külsö számit.akkor is ha közhelynek számit..

puszi joéjt mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Végre jó a gépem ....mire írtam egy kisebb litániát és kidobott :twisted:

Jól vagyunk , kész a bébiszoba nagyjából.
Dius kitűnő lett,könyvjutalom stb...én is kaptam oklevelet.... :lol:
Büszke volt ,hogy hárman kiállhattak a suli elé évzárón.De mi is!!!!BÁr én nem mentem a dög meleg miatt.

Utólag is szeretnék Bonitának is gratulálni a kitűnő eredményhez ráadásul több téren is.
Anyuka is elismerést érdemel! :D

Megvettük a babakocsit,végülis nem azt amit nektek is mutiztam ,mert borzalmas nehéz volt üresbe nemhogy még bele a bébi. Kép Szóval ez lett helyette,ez csak 10.5kg
Kiságy helyén csak polc hiányzik amit csináltatok fölé.
Kép
Röviden ennyi......jelentkezem még de jelenleg képtelenségnek tűnik visszaolvasnom azt a rengeteg oldalt amit írtatok.
Azért próbálkozom :wink:

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Csilla:
Majd meggyógyulok ha vége lesz a nyárnak :wink: most szedem a gyógyszerem, hogy ne kellejen orrot fújnom, mert kisebesedik tőle a szám :cry: jól néznék ki szombaton. :roll:

Flóra ügyes de nem tanul meg írni még, csak másolja a betűket.
Kivéve az APÁ-t :lol: ezt leírja.
TT- t én is szerettem :lol: Meg a hip hop boys-t, de a nagy kedvencem a dj bobo volt :lol: és Eros ramazotti-utóbbi kettőt még most is hallgatom.

Jucus:
szuper a kiságy és a babkocsi és nagyon jól néz ki! Olyan hamar elment az idő :wink: már kész a szoba babus minbdjárt megszületik nagyon jó.Olyan megható :wink: :lol:

A hétvége jó gyorsan eltelt :lol: jó meleg volt.

ma egy tigrissel vagyok itthon:)
Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Elkezdődött nálunk a pakolós "szezon",így csak hébe hóba leszek.

puszi
ilgya1

Mármint nekem, nem a Rékának :mrgreen:
ilgya1

Kép

Csak gyors bekukuccs,majd még jövök.

Nagyon rám jár a rúd csajok.... :( :( :( reggelre begyulladt a szemem,kötőhártyagyulladásom van :twisted: :roll:

Kép

edoci

Jó reggelt.

Hajnali 4.50 óta fent vagyok :oops: mostam ,főztem, és dili vagyok.........Apja is hülye :twisted:

Viszonmt hajam levágattam és visszafestettem barna alapra és abba melírcsíkok.

Most lépek is, ha jobb a kedvem jövök.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Edit:
Sajnálom:( Remélem hamar rendbe jössz!!

Jucus:
Jaj ne depizzetek!!! Tessék örülni és élvezni ezt az állapotot, mert nemsokára vége lesz :cry: Csak pozitívan előre nézni!
Tudom, hogy nehéz ilyen melegben pocakkal :wink:
A hajdra kiváncsi vagyok :lol: megmutizod majd??

Én ma délben megyek fodrászhoz :wink:

Na csajok ötlet, hogy hol vegyek napellenzőt a kocsiba???

Ildi:
én is azt hittem, hogy Réka kezdett el pakolni
:lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi
Én a Brendonban vettem Micimackósat. :) Itt nálunk a bababoltokban is szoktam látni mintásat!Más ötletem egyenlőre nincs! :oops:
Szépen kifestetted tigrisnek Flórát!Ügyi vagy!

Jucu
Szép a kiságy és a babakocsi is jól néz ki!Biztos az időjárás teszi a dilit.Nálunk legalábbis nagyon lehült a levegő és nagyon fúj a szél!
Gratula Dius eredményéhez! :D

Judit
Hallottam már erről a módszerről,na akkor ezt is kipróbáljuk! :lol:
Akkor a 30-a még áll?

Ildikó
Jó pakolást! :D Kitartást hozzá! :lol:

Máté ma 5 óra előtt kelt fel! :shock: Egyébként meg már jól vagyunk,csak nem akarom elkiabálni! :oops:

edoci

Hello!

Évi,
jó lett a tigris is. 8)
És apró részlet a hálótokból... nagyon tetszik az egész házatok ,ahogy berendeztétek, főleg az a gyönyörű ágy, meg a függönyök... :oops: nagyon tetszenek!!! 8)
Napellenzőt láttam most a Plusban is. Van az mindenhol szerintem. :wink:

Jucu,
jó hogy tudtál jönni. :D
Gratula Diusnak!!!!! 8)
Klassz a babakocsitok és a pici ágya is. Tetszenek a szinek!!!! 8) Háááát... jön ill. itt van már az időjárásváltozás :? szerintem mindenkinek az tesz be. :roll:
Meg ugye nektek már nincs sok hátra pocaklalkó megérkezéséig!!!!!!!! :lol: Lehet az is... :?
Megbeszéltétek a szülést? Párod benn lesz veled? Dius várja már nagyon Bálintot? :D És melyik kórházban lesztek?
Lehet írtad már ezeket, csak én nem voltam akkor vagy csak figyelmetlen voltam, szóval bocsi ha ez már volt téma... :oops: meg tolakodni se szeretnék!! :oops:
Engem is érdekel a hajad!!!! :)

Edit,
hát Te jól kifogtad! :? Jobbulást!!!!! :wink:
Nagyon sajnálom, hogy ennyit kell várnotok a babára. Legjobb barátnőm most van túl a 4. inszemináción, és teljesen el van keseredve. :cry: Én is, rossz látni, mennyire szenved. És nem is tudott anno örülni, mikor Gabi megszületett. Ő akkor már 4 éve akart babát, nekem meg csak úgy becsusszant első gondolatra.... megértem Őt és drukkolok. Nektek is, nagyon!!!! :wink:

Ildi,
azért gyere majd Te pakolós ha tudsz!! :lol:

Csilla,
a Take That-et is szerettem!!! :) Szerintem nem ciki, ez a múltunk, mi vagyunk, voltunk. :lol:

Judit,
nem javult a fogam, hiába volt a pénteki kínzás... :? holnap megint megyek, már félek!!! :o
Annyira gáz, én sose féltem a fogorvostól...idáig. :cry:
Én is szoktam nézni a régi képeket. Apukám a propelleres csokornyakkendőjéval az esküvőn... :lol: És a legtöbb zene amit hallgattak akkor tetszik nekem is, én is bármikor meg tudom őket hallgatni. 8)

Csilla,
nekem olyan mint régen a mensim. 8) Néha picit jobban fáj, de semmi extra. És mióta nem szedek fogamzásgátlót, minden téren jobb sőőőt cupper a helyzet. 8) :lol:
A pasik önzők. Szerintem mind. És én próbálok ebbe beletörődni..... :oops:

Allergia:
nekem is van, tiszta takony vagyok :cry: meg éjjel fuldoklom. :cry: És most hogy fölül, aránylag elöl fáj a fogam, nagyon klasz az orrfújás egész nap. :lol:

Kép Kép
Na megyek, Töki csak ébred már...puszi

Kép
dianab

Még egy kis Gabika:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182866143.94.jpg[/img]
Kép

Kép
dianab

Vmit elszúrtam....
Kép

Kép
dianab

Na itt

Kicsit pihikéztem és már jobb a kedvem.

ÉVi
Megpróbálok nem depizni ,de mire megérkezik a pöcsös hulla jack a kapitány leszek :lol:
Hajam Dius szeritn nagyon jó ,de nem hajlandó lefényképezni :cry: azt mondta szól ha lesz kedve,szép kis fruska mi?
Te is festetsz ma?Kölcsibe kérhetem akkor az állványt?És kéne púder is avontól.MSn -en értekezzünk majd.
Én is úgy tudom a Brendonban vannak jó napellenzők gyerkemintásak,de Ati valami haverjánál vesz lehúzhatósat egyszínűt vagy mintásat.

Ildi
Jó munkát ,de csak nyugiba.És kitartás nektek.Nemsokára minden olyan gyönyörű lesz mint amit eddig mutiztál és élvezhetitek felhőtlenül.

Edo
Jónás ,jah én is prószáltam.,mint sokminden mást.
Átérzem ahelyzeted,de hidd el pocaklakó nemsokára a neki legnyugisabb legmegfelelőbb időpontban betoppan.
Lehet pont az esküvőre mentek már négyen??? :D

Dia
Édesek a képek.Az a kék gumivalami nagyon jópofa.És Gabika már megint nőtt,ahogyan azt a képekből kiveszem.
Fog áááá sok gyógytündért rá.!!!
Mostanában én is eléggé féltem fogdokitól.Kínoznak és durvák.
Ati bent lenne ,ha lehetne., illetve, ha sima lesz bejön,de pocaklakó nemigen fordult még meg.És nyugodtabb lennék, ha császároznának.De meglátjuk. :roll:
Dius nagyon várja a tesót.Tegnap megint egy sírós pillanatomban,azt mondja ne sírj anya nemsokára kijön Bálint és akkor én sem fogok unatkozni már ,és te is pihenhetsz ,mert segítek majd. :D azt hittem megzabálom.
Dél Pestiben fogok szülni ismét.Visszakerültem ide amikor ez a kórházválasztásos dolog volt, és amikor eldöntötük ,hogy nem fizetjük ki a Schöpfiért a 225000 ft-ot.

Picit lemegyünk mert nincs döglesztő meleg hála istennek.

Kép

Kép
jucu

Húha Judit

Majdnem kihagytalak.
Nagyon jó az új avatarod,vagy nem is új?csak nem figyeltem?
Te is inkább olvasol mint tévézel?Engem is kiakasztanak a mostani műsorok.
Bencike sztori nincs valami új?

Kép

Kép
jucu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?