Hello!
Kérdéseitekre válaszolok előszőr:
Gabi jól bírja az egyedül alvást saját szobában. Első éjjel 3x voltam nála, második-harmadik éjjel nem kellett átmennem, most a negyediken meg hajnalig aludt, aztán felsírt, de nem tudtam vele ott kínlódni, inkább áthoztam hozzánk. Ugyanis szombat óta fáj a fogam, nagyon
.. az egész arcom, így az altatások is neccesek, alig bírok beszélni, így most nem tudtam ott nyűglődni vele. Remélem ez az egyszeri gyengeség nem veti vissza.
Most pl a saját helyén aludt el, nagy szó
... így talán nincs elveszve amit eddig elértünk.
Tegnap reggel kihányta a reggeli kakaót, ahogy leért, úgy vissza mind a 2 dl
... gyorsan kipucáltam az ágyat, mert ugye a mi ágyunk lett megtisztelve
... de még ma reggel is érezni lehetett a hányás-szagot, így ma reggel megint nekiestem, jó alaposan flóraszeptes vizzel
most már jónak kell lennie.
És ma megyek 4-re a fogorvoshoz, drukkoljatok!!!!!!
Me' ezé félek ám!!
Amiről lapítok, visszatérésem óta, a családi életünk.... Judit írta, hogy optimizmus sugárzik az írásaimból, Csilla is most rákérdezek, hát leírom mi van.
A vizsgák elött majdnem felhívtam az ügyvédet, aztán szerencsésen lebeszéltem magam, hogy a vizsgák után még egy picit várok, le kell nekem is csillapodnom, hiszen a vizsgadrukk, stb....
most tehát várok, igyekszem még pozitívabban hozzáállni a dologhoz és igenis megmenteni a házasságom, ill. az érzéseim. Hiszen kettőn áll a vásár.
Hiába anyós, olyan amilyen, akkor is Gábor a lényeg, ha Ő vmit úgy mond vagy csinál, talán van köze hozzá a banyának, de akkor is Gábor kezében van a saját élete, így nem bujtatom be a banyesz mögé.
Az Ő felelőssége, ha "rosszúl viselkedik". Röviden ennyi.
Igyekszem nem idegeskedni és nem is szoktam, ill. nem kapom fel a vizet mindenem, számolok 3-ig és lenyelem ha van vmi dikszer, csak ha nagy a bibi, akkor mondom, hogy talán ezt nem így kéne. Nehéz, de ha nem nyelek, nem lesz jobb.
Szóval igyekszem.
Gabi lényegesen jobban van, tényleg enyhültek a hisztik, és ez biztos a hozzáállásomnak is köszönhető, nemcsak a különböző gyógymódoknak.
Na és akkor Ti:
Csilla,
örülök, hogy írtál, végre.
Elhiszem amit Agárdról írtál, engem is bosszantanak az ilyen bunkó motorosok no és a kutyások... sose fogom megérteni, hogy ahol emberek pancsiznak és ugye picik, miért viszik oda az állatot. Engem a ló-fürdetés egyébként méginkább felháborít
. Mé' nem csutakolja le többet????
Hogy hogy 3 bizit kap Boni????
Én is állandóan lófarokba meg feltűzve hordom a hajam, mert megdö...lök a melegtől. Így úgy nézek ki mint egy parasztasszony a dagi fejemmel
de nem érdekel, nem bírom és kész.
Ja és nagyon vékony, lenge nyári rucit hordok, mert én állandóan izzadok.
nagyon....
De a Te hajad olyan szép hosszú és olyan karcsú vagy, neked biztos jól áll.
Judit,
tényleg szuperek a képeid, édes Benci, ak is karmester. És nagyon vagányak a rucijai.
Helyesek vagytok együtt nagyon!!!
Edit,
én drukk!!!!!!!
Te is szuper képeket raktál el, gyönyörű az a hely, ahol a buli volt.
Az ugrálóvárba én se akarom a gyereket engedni.
biztos túlparázom, de még a gyereknapi banzájokra se vittük ki.
Tényleg tök jó lesz neked!!!
Lesz igazi nagyis-segítséged a picinél.
Mázlista!!!!
Évi,
nem semmi Flóra milyen ügyes!!!!
Tégy fel majd gyerekkori képedet, mert én is kiváncsi vagyok a hasonlóságra.
Ildi,
a kisházat az auchanban vettük 8000Ft körül volt, mindig az őszi nagy leárazáskor szerezzük be az ilyesmiket.
Hááááát kenem Tökit ezerrel, kis fehérbőrű
anyjára ütött ebben.
50-es vichy-vel nyomom.
Jucu,
mi van veletek?????
És nem tudjátok Mónival mi lett?????
Me' én le vagyok maradva.