Sziasztok!
Fog- és fülfájósoknak jobbulást kívánok!
Andi!
Így, hogy végülis csak borjú lesz, kiszámolom és felhívlak, jó? Lehet, hogy az üst jobb lenne, mint 3 bogrács...
Ildi!
Ha még marad a kövirózsa készletböl, akkor én is szeretnék kérni:
Köszi
Nekem az eper és a málna is folytontermö! Még októberben is eszünk mindkettöböl! Nagyon megéri megvenni.
Ági!
Gratulálok az új fiúcskához!
Duzzanathoz jobbulást, reméljük semmi különös! Jön végül a férjed bográcsolni?
Márti!
Most akkor végülis átment az email tölem? Mert visszajött, hogy nem kézbesíthetö?!Vagy ezt már írtam??
Verus!
Birkát nem is akarok fözni! Csak borjút! Sütögessetek nyugodtan!
Tudom, hogy Zalán nem szereti a húsos kajákat, esetleg csatlakozhattok a vegákhoz!
Ancsa! Örülök, hogy "megoldódott" a munkadolog! Így legalább nem rágódsz rajta folyton
Jó lenne, ha az Andiékkal tényleg el tudnátok jönni a hétvégén!
Na, Ancsa! Gondold meg!
Moni!
Nekem is pont így kell könyörögnöm még egy gyerekért! Férjem egyke és szerinte ez teljesen jó így. Felfogása szerint: annyi gyerek legyen, amennyit tökéletesen el tudunk indítani az élet rögös útján (lakás, stb)! Azért nem hagyom annyiban
Államvizsgádhoz egy nagy rakással, legalább akkorával, amit Adri kutyája megevett
Virág!
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, ne is figyelj oda az ilyen megjegyzésekre! Öszinte tiszteletem annak, aki kihord, megszül és felnevel ennyi gyereket!
Emese! Lillának gratulálok a szobatisztasághoz közelítéshez!
Hogy szopik a pici kutya emberciciböl vajon? Én biztos rosszul lennék, ha más lény kapná be a cicimet! Mert ott biztos nincs cumisüveg
Zsóka! Belefértek a meglepibe, de akkor nem tudom vinni nektek a múltkor ígért meglepit! Ha elárulnám miért nem, akkor rájönnél, hogy mi az és akkor már nem lesz meglepi! Szóval inkább kivárom a megfelelö alkalmat. De ha vasárnap reggel még 8.45-ig felhívnál, ha jöttök, akkor vinném.
Nekem is Norton Antivirus van és sokszor fura a gép, akkor emiatt lehet?!
Kezd az az érzésem lenni, hogy nem jött át minden levél! Furcsán kevés volt a levlistán. Kérdöív meg pláne nem volt köztük?! Emese szemével remélem semmi gond nem lesz!
Ágci! Múltkor bejelentkeztél csak, de semmit sem tudunk rólatok!? Írhatnál!
Cory! Amikor kinöttek a fogai, túlképp már akkor elkezdtük a fogmosást, fogkrém nélkül. Késöbb, de már nemigen emlékszem mikor is, adtunk egy icipici fogkrémet.
Barika! Meg kellene próbálnod a homeopátiát a pánikrohamok ellen!
Dórika fogához gratula
Hajni, fDia! Lánykáitoknak sok boldog születésnapot kívánunk!
Kanga! Szerintem, ha jó idö lesz, nyugodtan jöhettek. Ha soknak találod, akkor kijöttök délben és hazamentek pl. 3-kor és az olyan, mint egy hosszabb séta.
Anikó! Tudnál bövebben írni a pánikbetegség orvosságairól? Van egy nagyon jó barátnöm és az élettársának olyan nagyon rossz rohamai vannak, hogy emiatt nem tud vezetni, csak, ha vki mellette ül. De volt olyan is, hogy ki sem mert mozdulni otthonról. Neki is már régóta van, de nem használnak a gyógyszerek. Kineziológushoz is jár. De jó, hogy jöttök!
Évi! Gratula a fotóhoz!
Mi van az ekcémával? Múlik már?
Iboly! Rádumáltál! Csak ti nem eszitek a borjút, így lehet, hogy tényleg jobb, ha sütögettek inkább Verusékkal. Vagy csatlakoztok a vegákhoz!
Mindenki, aki vmilyen oknál fogva nem tud jönni! Sajnálom, hogy nem talizunk!
Bogrács lista: fD(2ésfél adag), Balumami(2a), Norcsi(3a), Virág(3ésféla), Kati(2ésféla), PM(2a), Ildi(4a), Pele(3a), ld(2ésféla), Emese(3ésféla), Ági(?), Hajni(2ésféla), Momo(2a), Szile(2a), Barika(2a), Andi3(1a), Evey(2ésféla), Anikó(1a). Kérdéses: Kanga(2ésféla), Tvica(2ésféla). Meglepi: Zsóka. Külön fözök/evök: Liesel, Verus, Iboly