Sziasztok!
Jelentem megvagyunk csak valahogy most jol esik egy kis semmittevés a szaladgálos nyaralos vendéglátos hétvégék után,ugyhogy valamikor be se kapcsoljuk a gépet!
Semmi extra nincs velünk,már napok ota sehol nem voltunk csak a kertben meg az utcán egy "kis"motorozásra,ami ugy kb másfél orásra szokott síkeredni mert ujjabban Míronnak ez a mániája,le se lehet vakarni a motorrol,képes lenne vele aludni!
Evés:
Én lekopogom Miron elég szépen eszik, villával is,csak az a baj,hogy valamikor még forgatja a szájába az evőeszközt és nem talál egyből be! Viszont az ivás márcsak pohárbol történik,ha uton vagyunk szívoszálast kap,csak az esti-reggeli kakaohoz kell cumisüveg!Ez nekem uj mert Kíra nem volt hajlando két éves koráig poharazni!Remélem Míron elöbb is lesz szobatiszta mint Kíra!(ovi elött egy honappal)
Oltás!!!
Milyen oltás,miröl maradok le,én semmiféle ismétlésröl nem tudok,most kapja szerdán a 18 hóst,kicsít késve aztán én nem tudom,hogy ezt ismételni kéne!
Tamesz!!Gratula az új autohoz,másfél év után lehet,hogy elgondolkodom rajta,hogy én mit kérjek,mert ugyebár mégeggyett szülni nem fogok és ami jár az jár utolag is!
Juc!!
Rám is férne egy kis tastmozgás de valahogy nincs hozzá kedvem!
Timka!
Részvétem a diétához én ehez kevének bizonyulok,nem vagyok elég kitartó max 2 napig birom,megaztán nekem muszáj lenne külön Apának főznőm mert ő se zöldség se gyűmölcs,csak húst-hússal!Amire persze a gatyánk is rámegy,de sebaj!Én meg imádom a zöldségeket gyümiket,de ezzel Míronnal ketten vagyunk csak egyenlöre,ugyanis Kíra nagyon Apja fajta!!
Nyuszko!!
Szoritok,hogy csajszi legyen,neve van már??Lehet,hogy már irtad de nem olvastam mindent vissza!!Bocsí!!
A szomszédba pénteken született egy kis Barnabás Kíra őrömére,ugyanis igy hivják az ovis szerelmét!!
Holnap megy egyébként a búcsúbulira,este 6-ra kell vinni hálozsákkal kispárnával,és egy elöre készitett nyársal!4Ott fognak aludni,tábortűzeznek,énekelnek játszanak,esznek és este párnacsata lesz!!
Apa elöre kikötötte ki melett aludhat csak!!
Már tiszta ídeg,hogy kimellé fog bujni holnap éjszaka!
Ez már gáz,mi lesz késöbb ha tényleg hapsizni megy???
Esetleg Anyával??
Jővő hét csütörtökön megy ballagni,és pénteken reggel évnyító és utána már lesz 3 orája!
Már mindent megvettünk,de még a szobafestés parkettázás várja Apát,ugyanis jelentem felvették az uj munkahelyére végre,és ezt jővő héten akarja bejelenteni a mostani helyén,ahol a felmondási idő ledolgozását fogják követelni,na de ő persze nem akarja ledolgozni,hanem otthon marad pár hetet betegácsíba!
Tényleg szerintetek a betegácsí beleszámit a felmondásí ídőbe??Már megkérdeztünk pár embert de megoszlanak a vélemények!!Mert ha nem akkor inkább minéll elöbb leakarja dolgozni,mert az uj helyen már nagyon várják!!
Dobok most be egy pár képet,hátha nem lassú!
Egyébként raktam be ujjakat a honlapjaikra ís,ami még mindig korszerüsítésre szorul,de valahogy nincs kedvem hozzá!
Kissé unalmas volt Apa pötyögése a gépen!!
Az elöbbiek meg vasárnap készültek itthon a kertben!Vszinű ez az utolsó medizés volt,de azért még hagyjuk pár hétig a vízet,hátha lesz még strand idő!!
Szép napot nektek!