Sziasztok!
Bébic!
Gratula a lakáseladáshoz! Remélem már a szerződésen is túl vagytok!?
És hatalmas gratula Őkukacosságához
Igazi pasi
Mágnes!
Nektek is hatalmas gratula Zsebihez! Hihetetlen milyen szépen fejlődik, még pár hete aggódtál hogy kisebb az akkori Annás uh eredménytől és most meg tessék
Heverészni még mindig szeret Zsebi
Fizetés nélküli távozás
Szép név az Áron, jelentését tudod?
Tünde!
Kitartás ehhez a nehéz időszakhoz!+++Szurkolok hogy ki tudjátok bulizni azt az egy hetet majd!
Katica!
Örülök, hogy veletek is minden rendben!
Mondjuk azt nem értem miért baj hogy fogytál?
Gondolom nem éhezel csak annyit eszel amennyit kívánsz...
Hogyhogy cukorterhelés is lesz, azt nem később csinálják?
Csöre!
Ezek szerint nem tudták hogy miért vagy tp-en?
vagy félreértettem
Még én sem mondtam el a melóhelyemen hogy jön a tesó
Mondjuk ugye alapból gyeden vagyok, majd később valamikor nyár végén bejelentem...
Mikor és hova mentek nyaralni?
Irigykedem picit minden nyaralóra, mi idén sehova sem meg yünk
Azért nem semmi amit írtál arról a dokiról
némelyik mit meg nem enged magának
Kriszti!
Jók a vonalzók
Jó sok pasi van a családodban
valahogy most én is inkább fiút szeretnék, gondolom nagyban befolyásol hogy fiús anyuka vagyok
De ha lány lesz sem lesz gond
Ma megvolt az afps vérvétel, 7 csővel vettek le mert ugye kért a dokim plusz dolgokat is... Tuti lemaradt valami megint mert mondta a házidoki hogy volt olyan rövidítés azon a papíron amit a dokim írt neki hogy mik legyenek a beutalón amiről nem tudta megállapítani hogy micsoda
a dokim meg szabin van a héten ugyhogy nem akartam ilyennel zavarni, majd pótoljuk
Egy hét múlva eredmény
Kicsit parázom, vagy inkább izgulok, de azzal nyugtatom magam hogy sokmindenre nem jó ez az afp max. arra, hogy istenhegyire megyünk vagy a kórházba a genetikai uh-ra
És amin még idegesítem magam, hogy vérvétel előtt bekaptam egy rágót...párom meg leszídott hogy a cukros eredményemet befolyásolni fogja...szerintetek?
Nem is írom, na jó igen
, ahogy megírtam itt a múltkor hogy eltűnt a mocorgás érzés, egyből visszajött
Most megint minden nap érzem a babát, remélem most már így is marad, így nyugodtabb vagyok
Jelentem, nálunk ismét beborult!!!!!!
Megyek ledőlök egy kicsit, hosszú lesz a délután ha felkel a töki...mostanában 10-ig simán elrohangál este