Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt! :)

Ejj, de rég nem voltam, szégyenszégyenszégyen... :oops: Hiányoztatok ám! Nademajdmost pótolok! :lol:

Remélem, mindenki jól van ebben a r**t melegben (bár most éppen nincs olyan nagyon meleg...) és a kis pocakmarcik is rendben vannak (átfutottam, amiket írtatok, úgy látom, mindenkinél minden okés :D)
Gratula a szuper eredményekhez és az UH-khoz és üdv az újaknak!

Én tegnap letudtam az AFP-s szurkát, majd 2 hét múlva elbattyogok az eredményért, július 16-án meg megyek genetikai UH-ra.

Jelentem, úgy néz ki, eladtuk a lakááááááást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Azért csak úgy néz ki, mert egyelőre a vételi ajánlat és a bánatpénz van meg, szerződéskötés elvileg a jövő hét első felében lesz.)
Mindenkinek nagyonnagyon köszi a drukkot, tuti, hogy az is segített! :**** :lol: Így kábé rekordgyorsasággal sikerült, alig másfél hónap alatt. :lol: :lol:
Úgyhogy most van 2 hónapunk rá, hogy megtaláljuk álmaink következő otthonát. :wink: Hát, nem lesz eccerű, de hihetetlenül megnyugtat a tudat bennünket, hogy a kis trónörökös már majd az új kuckóba jöhet haza velünk. :D

Momi: írtad korábban, hogy a súlygyarapodás nem lehet-e a víztől. Nos, úgy néz ki, beletaláltál. Ebben a dögmelegben fogytam másfél kilót, pedig iszom rendesen. :shock:

Edoci: Köszi, már sokkal jobban vagyok, nem volt több rohamom, és a meleg ellenére sikerült összeszednem magam.
Ennyit jelentett az, hogy kiszálltam a mókuskerékből és pihenhetek, amennyit csak megkíván a szervezetem. :)

Ma megyünk 4D-re, már nem bírtunk magunkkal, és megdumáltuk, hogy így ünnepeljük a lakáseladást. :wink: (Mivel csak 1szer terveztünk menni, a 20. hét után, így ez most egy soron kívüli kukucska lesz... :P) Már úúúúúgy várom! És végre Apája is láthatja élőben, sajna eddig sosem sikerült összehozni... :(
A 4DGenesisbe megyünk, van esetleg vkinek tapasztalata velük? A telefonban haláli aranyos volt a nőci, remélem, ott is azok lesznek... :roll:
bébic

Sziasztok!
Apa holnap reggel megy! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
tünde733

Sziasztok!

Tünde: mégis most???? :shock: Nem sikerült meggyőzni a maradásról? Ennyire hajthatatlan a párod?

Momi: még nem is válaszoltam, szóval úgyis mindenki azt mondja, hogy egészséges legyen, ez a lényeg... a szívem mélyén azért azt hiszem mégegy fiút képzelnék el magam mellé... de csak "néhány" hét és kiderül :) remélem

Bébic: gratulálok a lakás eladásához, tényleg gyorsak voltatok :)
Jó ötlet az ünnepléshez egy 4d-s UH :) (picit irigyellek is, mi is szeretnénk majd elmenni kb a 28. hetet belőve)

Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Tünde: :( Visszatarthatatlanul? Nincs valami csel, fortély, női praktika, amit bevethetnél?

Kriszti: akkor Te ízig-vérig fiús anyuka vagy! :lol: Én két fiú mellé bizti egy (természtesen egészséges babáért, node...) kislányért szurkolnék.

Megjöttünk Uhuról, bemutatom őkukacosságát: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép .

Makkegészséges, sajtkukac (naaaaagy kukaccal :P :P ) és iszonyat hiú, tekintve a produkcióit, amiket levágott ott nekünk! :lol: :lol:
bébic

Ja, és szívből ajánlom a 4D genesist mindenkinek, kedvesek, aranyosak, van csoki, üccsi, légkondi és maximális odafigyelés! :)
Minden lemérve, minden többször átnézve, szal tényleg, le a kalappal előttük. És még az áruk is elfogadható szerintem.

Mivel nekünk ez most egy előre nem tervezett Uh volt (ünneplős uhu :lol:), így a terveink szerint megyünk majd a 24-30. hét közt vmikor és sztem ide fogunk menni újra.
Most 12ezer volt, mert 10500 plusz a CD-n a képek 1500, de ha legközelebb visszük ugyanezt a CD-t, akkor a néni arra teszi az új képeket is és így nem kell újra fizetni érte, szal a köv. UH már 10500 lesz. Szerintem ez tök korrekt dolog a részükről.
bébic

Bébic! Csak egy kicsit visszanéztem ide, és erre tessék, már itt a kép a kukacosodról :D szuper jó lett a kép!! :)
És tényleg elég korrekt az ára...

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!
Van netünk vééégre :)
Pénteken voltam az istenhegyin, minden rendben van Zsebihallal, olyan szép formás fejecskéje van :)

Lepény a mellső falon (már megint..)
CRL: 61.5 mm
BPD: 20.1 mm
FL:6.4 mm

Down életkori kockázat: 1:1016
Számított kockázat: 1:20422

13+18 triszómia életkori kockázat: 1:9067
Számított kockázat: 1:181313 :)

Megnéztem Anna 12 hetes adatait, zsebike dupla akkora, mint lánykám :)

Ja és megvan a fiúnevünk is : Áron

Eljöttünk az Istenhegyiről úgy, hogy elfelejtettünk fizetni, félúton jutott eszembe. Gyorsan vissza, a kutya sem vette észre :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kriszti: köszike! :oops:
És haláli aranyos a nőci, tök jól is éreztük ott magunkat, szóval egy percig sem bántuk meg, hogy elmentünk ilyen korán is és a pénzt sem bántuk meg, hogy kiadtuk rá.
bébic

Sziasztok!

Apa reggel elutazott :cry: Végülis Én beszéltem rá...Láttam,hogy nagyon tipródik..Most úgy sem kell se dokihoz,se uh-ra mennem,majd csak 2 hét múlva.Akkor már Ő is itthon lesz.Hátha kitudjuk bulizni,hogy itthon maradjon 1 hétig.

Mágnes!Gratulálok!Ezek nagyon jó eredmények! :)

Bébic!Nagyon aranyos ez a kép a kis kukacosról! :D
Na lépek csajok!Szép estét mindenkinek!

Kép
tünde733

Hali mamik!
Voltam dokinál, ő is megnézte uh-on babót, minden ok vele. Citológiám is jó lett. Ultra parám miatt még egy kenetet vett az egyéb fertőzések kiszűrése végett, bár kicsit szórakozott rajtam :roll:

Kikaptam, hogy keveset eszem és ez így nem lesz jó. Látjátok az sem jó, ha fogy az ember. Két hét múlva áfp és terheléses cukor.
Hogy én hogy utálom a szőlőcukrot.

Strandoltam a hétvégén doki néni jóváhagyásával, bár nem nagyon örült neki.

Tünde, hatalmas nagy kitartást kívánok neked, remélem két hét múlva más lesz a döntésetek.

Kriszti: tényleg rettenet az új kiskönyv. :evil: Irigykedve nézem azokat, akiknek még a régi könyv jutott. Szupi a vonalzód!

Csöre: én is dolgozom, ráadásul senki nem tudja, hogy mi a helyzet. Ha nem lenne külön szobám, már rég lebuktam volna. Volt egy pár rosszullétem, amikor örültem, hogy bezárkózhatok. Én még azt sem tudom mikor szóljak. Pár hete még dolgozni sem akartak hagyni, most pedig lekerült a napirendről a téma.

Bébic: hatalmas gratula a lakáseladáshoz!És még nagyobb a kukacoshoz :lol: :lol:
Irigykedem ám, hogy Te már tudod a nemét! :D

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Katica!Örülök neki,hogy minden rendben!
Milyen volt a strand? :)

Húúú megyek egy kicsit ledőlök,mert baromi álmos lettem.
Pihenjek Ti is sokat! :)

Kép
tünde733

Sziasztok!

Mágnes: szép nevet találtatok :) , gondolkodtunk mi is rajta

Tünde: látod ilyenek a nők, ha a szívük mást diktál is, úgyis támogatják a párjukat... :roll:

Katica: én is mindháromszor fogytam először. Eleinte arra gondoltam a hányás miatt, de most nem voltam annyit rosszul, hogy arra foghassam... nekem nem mondtak rá semmit, szerintem lehet, hogy ez alkati dolog, nem? Aztán a végére megvolt az induló súlyhoz képest 10 kg hízás.

Na olvasgatok még egy kicsit, míg hagynak a fiúk, szaiasztok!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Tünde :( :( kitartást... még akárhogy alakulhat

Katica: még nálam sem tudják a dolgozóban, és gőzöm nincs, mikor mondjam meg. Majd nyaralás után. Talán. De nem feltétlenül. És nekem külön szobám sincs. Szerencsére annyira nem voltam rosszul, hogy feltűnjön. Remélem. A pocit meg igyekszem majd takarni, ha lesz.

Bébic: hihetetlen a kis kukacos... az én kis kandúrom a 29-ik hétig csajszinak mutatta magát :D úgyhogy most meg sem kérdezem addig.

Asszem a kiskönyvet most pénteken is bebukom :( majd 2 hét múlva.

Na megyek lekvárt főzni, meg romokat takarítani.

Szép estét!

Csöre

Csöre
csöre74

Na még pár képpel bombáznék, íme Zsebihal: :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214857782.3077.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214857829.1758.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok

Tünde: jó volt a strand, de valahogy paráztam tőle, nehogy megrúgjanak a gyerkőcök,merthogy 3 gyerekkel mentünk. Így kicsit megterhelőre sikeredett, de egyébként jó volt.

Viki sem mutatta a nemét ennyire korán, de azért reménykedem, hogy most velem is másképp lesz.

Tegnap megint éreztem a babó mocorgását :D

Zsebihal is szép formás!

Jó pocakosodást nektek!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Bébic!

Gratula a lakáseladáshoz! Remélem már a szerződésen is túl vagytok!?
És hatalmas gratula Őkukacosságához :D :D Igazi pasi :wink: :D :D

Mágnes!

Nektek is hatalmas gratula Zsebihez! Hihetetlen milyen szépen fejlődik, még pár hete aggódtál hogy kisebb az akkori Annás uh eredménytől és most meg tessék :D :D Heverészni még mindig szeret Zsebi :lol:
Fizetés nélküli távozás :lol: :lol:
Szép név az Áron, jelentését tudod?

Tünde!

Kitartás ehhez a nehéz időszakhoz!+++Szurkolok hogy ki tudjátok bulizni azt az egy hetet majd!

Katica!

Örülök, hogy veletek is minden rendben! :D Mondjuk azt nem értem miért baj hogy fogytál? :roll: Gondolom nem éhezel csak annyit eszel amennyit kívánsz...
Hogyhogy cukorterhelés is lesz, azt nem később csinálják?

Csöre!

Ezek szerint nem tudták hogy miért vagy tp-en? :lol: vagy félreértettem :oops:
Még én sem mondtam el a melóhelyemen hogy jön a tesó 8) Mondjuk ugye alapból gyeden vagyok, majd később valamikor nyár végén bejelentem... :roll:
Mikor és hova mentek nyaralni?
Irigykedem picit minden nyaralóra, mi idén sehova sem meg yünk :(
Azért nem semmi amit írtál arról a dokiról :evil: némelyik mit meg nem enged magának :shock: :twisted:

Kriszti!

Jók a vonalzók :D
Jó sok pasi van a családodban :lol: valahogy most én is inkább fiút szeretnék, gondolom nagyban befolyásol hogy fiús anyuka vagyok :lol: De ha lány lesz sem lesz gond :P

Ma megvolt az afps vérvétel, 7 csővel vettek le mert ugye kért a dokim plusz dolgokat is... Tuti lemaradt valami megint mert mondta a házidoki hogy volt olyan rövidítés azon a papíron amit a dokim írt neki hogy mik legyenek a beutalón amiről nem tudta megállapítani hogy micsoda :shock: a dokim meg szabin van a héten ugyhogy nem akartam ilyennel zavarni, majd pótoljuk :) Egy hét múlva eredmény :D Kicsit parázom, vagy inkább izgulok, de azzal nyugtatom magam hogy sokmindenre nem jó ez az afp max. arra, hogy istenhegyire megyünk vagy a kórházba a genetikai uh-ra :roll: :)
És amin még idegesítem magam, hogy vérvétel előtt bekaptam egy rágót...párom meg leszídott hogy a cukros eredményemet befolyásolni fogja...szerintetek? :oops:
Nem is írom, na jó igen :lol: , ahogy megírtam itt a múltkor hogy eltűnt a mocorgás érzés, egyből visszajött :lol: Most megint minden nap érzem a babát, remélem most már így is marad, így nyugodtabb vagyok 8) :D

Jelentem, nálunk ismét beborult!!!!!! :D :D :D

Megyek ledőlök egy kicsit, hosszú lesz a délután ha felkel a töki...mostanában 10-ig simán elrohangál este :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

ELSZÁLLT AZ ÜZIM :(
Röviden újra:
Momi, nem tudják bent, még nem kötöttem az orrukra :) Azért hogy miért van az ember tp-en az egy intim dolog, nem kell feltétlen tudnia senkinek
Nyaralás: HR, tengerpart
A rágó miatt ne aggódj, nem hinném, hogy releváns hatása lenne. A 7 cső azért durva.
A mocorgásokra irigy vagyok... :) tudom, nekem még kora, de pár nappal ezelőtt volt olyasmi, ami annak tudható be. Akkor leszek nyugodt, ha mindennap jól megfocizza a pocit :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csöre: a 11 héten én is éreztem valamit, ami akár mocorgás is lehetett, aztán lebeszéltem magam, hogy még biztos nem az volt.
De aztán eszembe jutott, csak a harmadik cseppem, azért azt tudom, mire figyeljek... szóval szerinted is érezhettük már őket?
Nagyon várom már, hogy beinduljon a rúgkapálás :D , végülis még nekem is van addig egy kis időm...

Momi: engem egyébként a környezetem is fiús anyukának tart :)
Mindig mondom a pasijaimnak, hogy tiszta jó egyedül lánynak lenni köztük, mert így mindenkinek engem kell kényezteteni :)
Nem tudom milyen lesz amikor a fiaim nagyok lesznek: de nagyon jókat tudok már most beszélgetni a 6 éves nagyfiammal - és egyelőre semmi zavaró nincs benne ( mármint volt olyan vélemény is, ami szerint az ember a lányával több mindent megbeszélhet, olyat is amit a fiával nem...) ???? hát majd kiderül, a kis lurkó már készen van, csak nőnie kell, és amúgy sem lehet becserélni, ha nem tetszik :) ha lány lesz akkor is biztosan imádni fogjuk, mint a tesóit

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Csöre!

Köszi, reménykedem is hogy nem lesz emiatt rossz eredményem 8)
Simán érezhetted a babát :P Most még várjuk a pocifocit, utána meg majd "jajjgatunk" hogy nem tudunk aludni, itt-fáj ott fáj a sok focitól :lol: De tény, onnantól azért kézenfoghatóbb a dolog :D :D

Kriszti!

Neked is mondom, ha a babát érezted akkor őt! Tudod te hogy mire kell figyelni! :wink: :D
Szeritem is simán mindent meg lehet beszélni a fiúkkal is! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jóreggelt csajok!

Mindenkinek köszike, a kis kukis tényleg megtett mindent azért, hogy Apa és Anya olvadozzon, mint a vaj és hogy jó képek születhessenek róla! :lol:

Csöre: :lol: Épp most hallottam egy hasonló sztorit: néninek a legeslegvégéig mondták, hogy kiscsaj lesz tuti, 1000%. Ők jól be is vásároltak lányos cuccokból, erre kibújt egy....kistökös! Képzelheted a meglepődést... :lol:

Momi: ma délután lesz a szerződéskötés, csak legyünk már túl rajta, sokkal nyugodtabb lennék.
7 cső vééér? Tejóég, bennem nincs is annyi! :P
Nekem az AFP+hepatitshez 1 cső vért vettek le (még mondta is az asszisztens, hogy a vérvevő néninek mondjam ám meg, hogy tényleg elég 1! :)

Én szombat óta érzem a manókát, és onnan tudom, hogy ő volt, hogy a 4D-n, mikor szünetet tartottunk, ugyan ezt éreztem, és mint utóbb kiderült, teljesen átfordult és azt éreztem, ahogy kepeszt odabent! :lol:
Úgyhogy ezért külön iiiimádom, hogy így prezentálta nekem, mit is kell nagyjából éreznem. :wink: És azóta minden nap, főleg kajálás közben-után.....mekkora haspók lesz ez a kölök! :P :lol:

Apája annyira édes volt tegnap este, átölelt, fogta a pocim és kis vágyakozva megkérdezte, hogy mikor érezheti majd már ő is, ahogy mocorog.... (Majdnem elsírtam magam. :( Belegondoltam, hogy nekik milyen car lehet ez... :? )
bébic

Sziasztok!
Tegnap kénytelen voltam venni kismamagatyót meg felsőt, nem tudom már mit felvenni, ha megyek valahová.. Még itthon elcsászkálok bugyi pólóban, na de az utcára már csak fel kéne húzni valamit...:)

Én nem érzek még semmit, de Annát is a 20. héten éreztem, így szerintem tesót is kb. a 18. hét környékén fogom..

momi: az Áron jelentését anno megnéztem, de nem tudom mit jelent... :? Te tudod?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Szóval megnézetm én is az Áront (mi is gondolkodtunk rajta egyébként) jelentése: ihletett, tisztánlátó

Nyár lévén most még kényelmes viselet a hosszú ruha is szerintem, én legalábbis most a lenruhámat nyúzom :)
Meg az az igazság, hogy eddig sosem ruháztam be kismamanadrágra, hanem gumis vagy megkötős nadrágot vadásztam, amit szülés után is nyugodtan elhordhattam - szerintem most is ezt fogom tenni :)
(a bugyi - póló se rossz megoldás otthonra :D :D :D )

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Mágnes!

Nem tudtam a jelentését, de megnéztem, a http://mek.oszk.hu/00000/00084/00084.htm#2a oldalon :wink:

ÁRON
- héber eredetű; jelentése: ihletett, tisztánlátó.

Szép név, :D , közösen választottátok apával?
Mi még mindig nem keressük a neveket, de ha lány lesz ragaszkodni fogok a Boglárkához 8) Bár a Ricsit is Robinak szerettem volna, de apa meggyőzött :lol: :roll:

Szóval növeszgeted a pocid :P Nagy Zsebinek nagy lak kell :wink:
Nekem is brutál ütemben nő :shock: :D mármint brutál az elsőhöz képest :roll:

Bébic!

DRUKKK :wink: Megvan a szerződés???

Így nem ér, hogy le tudtátok ellenőrzni a mocorgást :lol: :wink:
Háááát, a Ricsi is akkor jelentkezett ha éhes voltam vagy kajáltam vagy utána éééés tényleg zabagép lett :lol: Az első 6 hónapban non-stop szoptattam, azóta meg folyamatosan etetem :lol:

Aranyos lehet párod, szuper hogy ennyire érdekli :D Fog majd olyanokat rúgni a babád hogy fogja párod is érezni! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kriszti: itthon én is kisruhában nyomom. Nagynénimtől örököltem, olyan, mint egy teniszruha, de nagyon kényelmes! (pláne hogy belehíztam, így most passzol is rám :P

Momi: Majd 6-ra megyünk csak aláírni.
Nnnna, akkor egy óriás zabagép lesz a kis drága nálunk is! Azért óriás, mert a családunkban már nagyon régóta a fiúk nagy súllyal születnek (alap a 4 kiló feletti), valszeg mi sem leszünk kivételek. :lol:
Igen, hihetetlenül érdekli minden, főleg mióta végre ő is láthatta a picurt élőben hétvégén. Már én is várom, hogy ő is érezhesse a mocorgit, sajnálom szegényt, hogy neki mindig mindennek csak a töredéke jut, vagy csak az én mesélésem...
De annyira kis lelkes, oooolyan édi! :lol:
bébic

Lányok, megmondtuk tegnap a gyerekeknek, hogy jön a kistesó. Olyan édesek voltak, úgy örültek :)
Én is vettem tegnap kismamagatyit, mert a többi rendesen nyomja már a pocót. Persze ez meg lobog rajta :D pedig s-es.
Ez a sok pitli vér engem is zavar: most, amikor kéne, csapolnak ezerrel :( nem elég egy kémcsővel? tudom, nem... de múltkor nekem itthon 4-el vettek le, a kórházban meg 7-el. Ugyanarra. Szóval meg lehet csinálni kevesebből is.
Na megyek védőnénihez kiskönyvért :)
Sziasztok
Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok pocakosok :D

Momi: sajna a vérképem szerint éhezem, pedig én nem érzem. Ezért morgott a dokinő.

Terheléses cukor csak óvintézkedés, előre mondta, hogy most minimum 2-szer el fog küldeni. :(
Pedig nagyon utálom a szőlőcukrot.

Nyaralni idén a felújítás miatt csak lájtosan megyünk, mert üres a zsebünk. Szombathely és Sopron lett a győztes, és majd átruccangatunk Ausztriába.

Nekem is előkerültek a kismamanacijaim a szekrény mélyéről. Újat majd csak a télre kell vennem. Estére már nekem is hatalmas tud lenni a hasam.

Csőre, jó érzés, hogy túl vagy a bejelentésen? Én még várok pár hetet. Majd a következő genetikai uh után júli végén akarom megmondani. Lehet, hogy a nyaralás alatt, mert másnap fogunk indulni.

Név választásról a párom még nem akar hallani. Igaz csak lánynevet kell találnunk, mert a fiúnév megmaradt az előzőből :wink:

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica: legalábbis megnyugtató, hogy nem kell titkolózni, dokihoz szökni :) az én gyerekeim azért nagyok 7,5 és 6 évesek: szépen megmutattuk nekik az UH-t, elmondtuk, hogy mi micsoda, meg hogy karácsony után lesz kistesó. Mi hétfőn megyünk nyaralni, párom nem jön, csak a szüleimmel, és ott már nem nagyon akartam cipekedni, bűvészkedni, meg a fürdőruciban azért elég feltűnő lehet. A 16 hetes UH-on meg semmi nem múlik: akkor sem bántjuk, ha baja van (de persze nincsen), nem tudnám megtenni.
Bébic: az azért nagyobb gáz :D akkor megtudni, amikor megszületik :) nekünk volt 9 hetünk, hogy bevásároljunk néhány "legényesebb" cuccot :) de azért feszült rajta a rózsaszín rugi is rendesen :D egyébként meg marhára bevásárolni semmi értelme. Nekem a két gyerek teljesen eltért abban, hogy miben érzik jól magukat.
A kismama cuccok még nagyok, a rendesek meg kicsik, viszont gumis cuccokban nem tudok olyan helyen megjelenni, ahol szükség van a kultur-mezzre :D tehát még elemzem a gondot, és próbálok megoldást találni :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Húú jól belehúztatok!Nem győztem olvasni a sok új infót! :D Úgy olvasom mindenki rendeben!Szépen gömbölyödik mindenki! :D
Van egy (kettő) szuper jó hírem! :D Apa már szerdán hazajött Svájcból!! :D Úgy örültünk,hogy csak na!! :lol: Közelebbre fog menni(Románia),és így haza jöhet hétvégén.
A másik szuper jó hír,hogy mocorog a Kis Szökevény! :lol: Azért nem erőlteti meg magát,de minden nap jelez,hogy itt van :D
Van rossz hírem is :? Sajnos egy pár napja iszonyatosan fáj(t) a hasam alja,és kétoldalt a petefészkem :( Már leülni is csak óvatosan tudtam,annyira fájt.Tegnap voltam a dokinénimnél,aki megnyugtatott,hogy nincs nyitva a méhszáj,de egy csúnya kis fertőzést szedtem össze :shock: Ő a strandra tippelt :shock: Adott hüvelykúpot,és abban egyeztünk meg,ha jövőhét vége felé is fájni fog,akkor megnézi egy ultrahangal...és ha hiszitek ha nem,tegnap óta alig fáj! :? Apa szerint hipohonder vagyok :oops: Szerintem meg csak egy kicsit aggodalmas! :oops: :)
Megyek is fekszek még egy kicsit míg be nem jönnek a kisördögök! :lol:
örülök neki,hogy mindenki jól van!
Pihenjetek sokat!
tünde733

Sziasztok!
Húú jól belehúztatok!Nem győztem olvasni a sok új infót! :D Úgy olvasom mindenki rendeben!Szépen gömbölyödik mindenki! :D
Van egy (kettő) szuper jó hírem! :D Apa már szerdán hazajött Svájcból!! :D Úgy örültünk,hogy csak na!! :lol: Közelebbre fog menni(Románia),és így haza jöhet hétvégén.
A másik szuper jó hír,hogy mocorog a Kis Szökevény! :lol: Azért nem erőlteti meg magát,de minden nap jelez,hogy itt van :D
Van rossz hírem is :? Sajnos egy pár napja iszonyatosan fáj(t) a hasam alja,és kétoldalt a petefészkem :( Már leülni is csak óvatosan tudtam,annyira fájt.Tegnap voltam a dokinénimnél,aki megnyugtatott,hogy nincs nyitva a méhszáj,de egy csúnya kis fertőzést szedtem össze :shock: Ő a strandra tippelt :shock: Adott hüvelykúpot,és abban egyeztünk meg,ha jövőhét vége felé is fájni fog,akkor megnézi egy ultrahangal...és ha hiszitek ha nem,tegnap óta alig fáj! :? Apa szerint hipohonder vagyok :oops: Szerintem meg csak egy kicsit aggodalmas! :oops: :)
Pihenjetek sokat!
tünde733

Sziasztok!
Pihenjetek sokat!
tünde733

Mi a gyerekeknek a pozitív terhességi tesztet követően elmondtuk, hogy úgy néz ki, hogy a kicsi 3. szülinapjára érkezik a kistesó: igaz Bálint arról is tudott, hogy szeretnénk még melléjük egy babát, na meg persze orvos: mindenre kíváncsi, hogy mikor hova és miért kell mennem :) tehát adta magát minden egy kis beszélgetésre. Gondolom ez ugyanúgy függ a gyerekeink személyiségétől, hogy mikor érezzük idejét a "bejelentésnek" . Korábban olvastam valahol, hogy azért nem jó az elején elmondani nekik, mert olyan hosszú az a 9 hónap és olyan megfoghatatlan ez az idő még számukra.

Ruhák: persze én könnyen beszélek, mert itthon vagyok :) nekem nem kell annyi és estleg olyan ruha, mint annak aki dolgozik még a várandósság alatt :) múltkor mikor írtam, hogy én megoldottam kifejezett kismama ruhák nélkül, ebbe bele se gondoltam :( ej-ej, de mostmár tudom! :) sőt még mázlista is voltam, mikor pl esküvőre voltam hivatalos, mert a kosztümöm ruha+ kabátka még rámjött mikor szükségem volt rá :)
Meg elsőszülöttemmel nem is volt akkora hasam, még kórházban is fektettek, mondván, hogy kicsi "retard" erre, 2900 grammal született 37. héten :) az azért nem olyan rossz szerintem :)

Szóval azt még nem tudhatom, hogy nem éppen most lesz szükségem valóban kismamák számára tervezett darabokra, mert már nagyobbacska a pocim szerintem, mint hasonló időben a fiaimmal :)

Tünde! Na mégiscsak rendeződik!!!! DE jÓÓÓÓ!!!!!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Tünde: mármint, hogy közelebb lesz a párod!
Akkor strandolni csak tényleg nagyon óvatosan merészkedjünk?

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Köszi csajok a név jelentést :)

Igazából hárman választottuk. Én leírtam egy papírra az összes lehetséges verziót, megmutattam Apának, és egy sem tetszett neki a 15 névből. :shock:
Aztán győzködtem, hogy nekem csak ezek tetszenek, tehát ugyan válasszunk már közülük egyet. Vacsinál végigzongoráztuk még egyszer, Annámat is kérdezgettük. a Benedekre, Lázárra rázta a fejét, az áronra viszont hevesen bólogatott. :) Ezt Apa is elfogadta, hiszen a lányának bármit, így megvan végre a nevünk, és mindenki boldog :wink:

Strandolás:
nekem Annával is azt mondta doki bácsi, hogy strandon nem szabad a fertőzés veszély miatt, nyílt vizeken, bányatóban, otthoni medencében viszont igen.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Krisztina!Szerintem Én az idén mellőzni fogom a strandot :?
Pedig szép tiszta volt a víz,és nem is voltak sokan....de úgy látszik ennyi is elég volt egy fertőzéshez.

Ruhák:Megfigyeltétek a mostani kismama ruha divatot? :? Tök szűk polók,van akinek még a hasa is kivan belőle :!:
Nekem ez valahogy nem jön be :shock:
Maradok a kis csini tunikáknál :) Még szerencse,hogy visszajöttek a divatba! :)

Kép
tünde733

Hát én sem szeretm, ha kilóg a pocak :) pláne, télére lesz a legnagyobb pocink :)

Nézelődtem a neten, és láttam a kismama bandázst, nem is túl drágák, és azzal a rövidebb derekú poólóból se lóg ki a pocó, na meg állítólag - aki már kinőtte a hagyományos nadrágját, de a kismama nadrág még nagy - a nadrág szétnyiló zippzáras részére is ráhúzható.
Látott már valaki ilyet élőben? Arra lennék kíváncsi, hogy nem idétlen-e, mármint hogy valóban jól eltekarja-e a szétnyíló V részt a nadrág elején???Nem dudorodik nagyon ki?

Sokféle színben és mintával kapható, úgyhogy elég változatosan lehetne öltözni vele, vagy aki ügyesebb, szerintem otthon is meg tudná varrni...

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Nekem a bandázzsal az a fenntartásom, hogy, ha nem tudom begombolni már a nacit, esetleg bezippzárazni sem, akkor a bandázs nem fogja tartani, az csak takarja.
Én vettem két kismamagatyót, amit nem pocakosan is tudok hordani, ezeket cserélgetem, ha megyek valahová. :)

A kilátszó pocakot én sem szeretem,valahogy olyan idétlen. A feszes pólókkal viszont semmi bajom nincs, Annával sem vettem tunikát, vagy bővebb pólókat, büszke voltam a povakomra, és szerintem ettől függetlenül esztétikus kinézetem volt. Már amennyire hozott anyagból lehet dolgozni...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
bfkriszti,
En a mai napig bandazst hordok, nagyon jo kis talalmany. Pontosan ugy van ahogy leirtad, hogy a kismamagatyahoz meg nem eleg nagy a hasam. Nem latszik alul a V vonal, mert feletornyosul a pocak :), es az eltereli a figyelmet errol. Nekem fekete van, mindenhez megy.

Magi,
Szep nevet valasztottatok ti is. Nalunk is benne volt Benedek a pakliban, de Apa csak masodik nevnek tudta elkepzelni, igy lett Gergely Benedek.

Bebic,
Gratula az eladashoz!

Voltam genetikai uh-n, minden redben van a picivel. Nem volt tul kooperaitv, tobb mint 30 percig fejjel ledontve kellett fekudnom, hogy jol lassak. Nemsokara kezemben lesz a kombinalt teszt vegeredmenye is. Babuci nagyon aktiv, pocifocizik egesz nap, olyan jo ezt megint atelni.

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Annámmal a 8. hónap végén :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1215360774.2992.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tünde :) ez azért kicsit jobban hangzik
A fertőzéssel kicsit elgondolkodtattatok: eddig nem fürödtem, és bízom benne, hogy a tenger nem lesz koszos... abban csak nincs annyi baci :?
Krisztina: hát igen: nekem megjelenni is kell, nem elég a tréningnacó, itthon és is azt nyomom :D
A passzos pólókat én sem szeretem :( és most tényleg az a trendi. Hát majd kitalálok valamit "ellene" :) egyelőre nyaralás: ott meg nem számít, jöhet a bazi nagy póló, ami ápol és eltakar :) Tunikát sem láttam :( legalábbis olyat, amit felvennék... (ilyen csipkés frinc-francok nem az eseteim).
Őzi: de jó, már én is alig várom a rendszeres pocifocit :) egyelőre néha egy kis pöckölődés, simike, de csak ha hason fekszem, vagy a bal oldalon... tudom, eljön az ideje, és így is jó fej, hogy már ilyen korán ilyen aktívan jelez :D
Sziasztok, jó pihenést mindenkinek
Csöre

Csöre
csöre74

Mágnes!De jó ez a kép!
Valamelyik nap eszembe is jutott,hogy mi lenne ha mindenki tenne fel magáról egy mostani pocakos képet? :)
Mit szóltok hozzá?

Csőre!A múltkor mikor uh-on voltunk bejött egy olyan kismama aki tetőtől talpig Hello Kittys cuccban volt :lol: Egy kicsit viccesen nézett ki a nyúlott fejű Hello Kitty a pocakján :lol: :lol:

Ma megint strandon voltunk :) szigorúan csak a kispadról néztem a gyerkőcöket :?

Kép
tünde733

Tünde:
Na akkor pocis képpel indítanék is, így talán látható a különbség, én most nagynak találom a pocakomat :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1215372992.2991.jpg[/img] 13 hetes Zsebikuckó [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

MI is megjöttünk a nyaralásból, olvasok, majd jövök.

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok

Kicsit elmaradtam, mert nálunk nem én, hanem Viki szedett össze egy tuti vírust a strandon. Kötőhártya gyuszi+vírusos torokgyuszi lázzal. Az előbbi már elmúlt, lassan a láznak is vége, de még köhögünk éjjel ezerrel. Szegénykém 1 hónapja szobatiszta, azóta nem hord még éjszaka sem pelust, de most éjjel a köhögéstől bement neki. Ült az ágyban, sírt, de nem mert szólni. :?

Elmagyaráztam neki, hogy ilyen a felnőttekkel is előfordul, ha sokat köhögnek, na ettől megnyugodott :)

Csőre: én sem azért várom meg az uh-t, mert attól bármi függene, csak abban reménykedem, hátha megmutatja a nemét, és akkor könnyebb elmondani Vikinek, hogy öcsikéje, vagy hugicája lesz :D

Amikor Vikivel voltam terhes, megkaptam egy kismama ruha készítő elérhetőségét. Tőle vettem jó áron olyan rucikat, amiket annyira jól lehet szabályozni, hogy kicsi és nagypocival egyaránt jók. Ezeket hordom most is. Plusz múlt télen a c+a leárazásán két inget vettem, amikről nem ordít, hogy kismama felsők. Egyenlőre elvagyok ezekkel. Otthon pedig marad a házi ruci :lol:

Tünde, örülök, hogy párod közelebb marad. Nyugodj meg, nem csak Te vagy parás :wink:

Őzi, örülök, hogy rendben van, megtudtad a nemét is?

Majd fotóztatok pocakot :lol: Mágnes, az enyém is hasonló méretű!

Egyébként én is úgy tudom, hogy a természetes vizekben ajánlott csak terhesen pancsolni. Én 6 hónaposan voltam Vikivel az olasz tengerparton nászúton. Szupi volt, amikor már húzódott a sok gyaloglástól délutánra a hasam, mentem egy órát a tengerbe matracolni, úgy hogy a hasam lógott a vízbe. Az összes feszülés megszűnt tőle, isteni volt!

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Mágnes!
Hát szépen gömbölyödsz :D
Na mostmár én is csináltatok egy pocakos képet :D

Katica!Szegény kislány! :cry: Mielőbbi jobbulást kívánok neki!

Én a védőnőtől kérdeztem meg a strandot... :? Bár ne tettem volna,és maradtam volna a saját elgondolásomnál,hogy nem szabad fürödni :? Mindegy..már sokkal jobban vagyok.

Pihenjetek sokat!
Kép
tünde733

:lol: Mágnes, nagyon jól sikerült a pocakos fotód, rajtad már tényleg látszik ám !

Én is látom magamon a változást, ha kéznél lesz a férjem, kérek majd egy fotózást én is :D , na de a környezetemben csak azok tudnak a várandósságról, akiknek elmondtam, mivel én még a "saját" farijaimat hordom, nem látszik annyira....

Tünde amúgy jó ötlet, hogy rakjunk képet :)

A fiúkkal várandósan én is voltam strandon is, meg tóvízben is, és tényleg olyan kellemes élményeim vannak csak, szerencsére minden fertőzés elkerült, de az is igaz, hogy én sem orvosnál, sem védőnőtől nem kérdeztem meg, hogy szabad-e... Mostmár másképp gondolkodom. (pedig minden várandósság alatt mellőztem pl. az itthoni fürdést, végig csak zuhiztam)
Ja :lol: most jut eszembe: mikor Dáviddal már túlmentünk a kiírt időponton, direkt vettem "forró" fürdőt, hátha megyünk szülni, de nem jött be :lol:

Na szóval remélem hamarosan jön az én fotóm is, sziasztok!

Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Kép Hát a mindennapokban azért nem ilyen felsőt választok :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Pancsi, mi járunk RÉkával babaúszni, ezért én megyek vízbe, meg mi most nyaraláson is inkább medencézünk... Mivel Réka vízibolond, nélkülem meg nem az igazi, így tőle meg nem akarom megvonni az élmányt.... De amikor vele voltam terhes, én se mvoltam nagyon...

Én is ma voltam AFp-n, 2 hét múlva UH.

Mági, nálatok az Istenhegyim nemet nem néztek? vagy ez ennél a vizsgálatnál nem derül ki?

Tünde, jó, hogy oldódik apa - utazós dolog. És ez hosszú távon menne így, vagy meddig tartana?

Én hasam is nő, durvi, 3 hét alatt most 4 kg-t híztam, ebben mondjuk benne volt a nyaralás is... :? most itthon azért visszafogtam magam, de ezen én is meglepődtem...

na majd még jövök, vasalni kell... (már 3/4 órája igyekszem, de nem akaródzik :) most már muszáj...)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!
Éppen csak beköszöntem,és már lépek is Ekg-ra meg egyéb nyalánkságokra :?
Egy kicsit kétségbe vagyok esve! :cry: (mint mindig)
2 napja nem érzem,hogy mocorogna a bébi :cry: Megemlítem a házi dokinknak,kiváncsi vok mit mond.
Gondoltam,hogy felmegyek a védőnéninkhez,hogy nézze meg a kis kütyüjével a szívhangot,de az a vacak elromlott :evil: :evil:

Tök ideg vagyok!Lesz vagy 200 a vérnyomim! :x :evil:
tünde733

Tünde, nyugi, én úgy tudom, hogy akkor van gáz, ha 20., vagy a 24. hét után sem érzed naponta...
nálam most egyszer érzem, aztán 1 hétig nem, szóval no para még ilyenkor!!!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

EKG-m jó,kicsit vérszegény vagyok a labor eredmény szerint!

Winnie!Kösz a bíztatást! :) A házi dokibácsi is ezt mondta!De ma már megint mocorgott,miután egy hatalmasat hapciztam :lol:

Nem tom mi van velem :oops: Miért lettem ilyen aggodalmaskodó..mintha az első gyermekemet várnám :oops:
Lehet öregszem? :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
Kép
tünde733

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?