Halihó Mindenkinek!
Nem tudom, mi ez a rossz idő már megint???
Lesz még nyár???
Bea
Én úgy tudom, hogy 6 hónapig jó a csak anyatej, aztán már kevés nekik a vitamin, meg a tápanyag, ezért kell mellé adni mást is. tehát a főzit én elkezdem most. először krumplival, aztán lehet variálni továbbiakkal.
szilvát én most kezdtem el neki adni, de nálunk ugye voltak kakigondok, úgyhogy nekünk külön jól jönne a hatása. ha nálatok ok a kakilás, akkor óvatosan! de szerintem kipróbálhatod, csak a héját szedd le és úgy turmixold össze!
Anyukád nagyon csini!!!!
Ez a panzió is jó helynek tűnik... hol van ez a Kistápé??? és bababarát a hely? esetleg érdemes lenne megnézni !?
Alina
Kérünk beszámolót a nyaralásról, és főleg a repcsiútról!!!
Úszógumi nagyon menő!
Petri
Azért néha próbálj meg elszabadulni!!! Mármint ide a gép elé!!!
Utólag is minden féléves babócának gratulálunk!!
Boti tortája nagyon szép!
Fanninak másodjára már nem csúszott annyira a krumpli, de az is hozzátartozik, hogy a barátnőmnél kicsit turbósabbat kapott, mert az répával, cukkinivel, és petrezselyemmel főtt együtt, és olyan lével lett higítva, másodszor meg sima krumlit kapott, ici-pici sóval főzve..
tegnap szuper napunk volt, megjött egy barátnőm Barcelonából, és még nem látta Fannit, meg a barinőm kisfiát sem, ezért csináltunk egy partit, 4-en csajok, plusz a gyerekek, (barátnőm párja is otthon volt, de ő inkább elvonult azért), és hiper szuper jó volt, nagyon sokat nevettünk, rég éreztem ilyen jól magam!
Fanni meg tipikus csajszi volt, nem aludt sokat, szerintem alig várta, hogy felébredhessen, és bekapcsolódhasson a női csevegésbe, ott ült az ölemben és nagyon figyelt, kagylózott ezerrel, mint az anyja kiskorában...
Nagyon édi volt!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egyre szerelmesebb vagyok a gyerekembe... nem tudok betelni vele, napról napra okosabbak, ügyesebbek, szebbek, ugye???!!! Kis cukorfalatok!!!