Sziasztok!
Lir!
Szerintem egyelőre ne foglalkozz azzal,hogy mi lesz 2-3 év múlva!?
Én az MSZT-nél dolgoztam,Magyarország egyetlen szabványboltjában,ahol ketten voltunk eladók. Mivel betegállományba léptem augusztusba valamikor, szegény kolléganőm "egyedül" maradt és amíg én betegácsiba vagyok fel sem vehetnek helyettem senkit
Aztán szeptember körül közölte az amúgy nagyon rendes főnököm,hogy akkor dec.31-től nem hosszabbítja meg a szerződésem
Elöszőr is meglepett mert a munkámmal mindig maximálisan meg volt elégedve,ennek mindig hangot is adott!
Azt az egyet mai napig nem értem,hogy neki mi haszna származik ebből. Mert ugye ez nem egy Kft vagy ilyesmi, itt van a főnökömnek is felettese az igazgató,elnök és biztos vagyok benne,hogy nem ő találta ki!hanem a főnököm,ezt meg is erősítették a kollegáim,de indokot senki sem tud!
Viszont nagy-nagy barátsággal közölte a hírt és,hogy lehet,hogy még találkozunk,mert ugye ki tudja mi lesz még 3 év múlva...
Nincs bennem sértődés,sem harag és biztos,hogy 3 év múlva őt fogom felhívni elöszőr,mert ráadásul nagyon szerettem a munkámat és a kollegákat is!
Mit szólsz?szóltok?
Így jártam...
Remélem nem lesz bajom abból,hogy leírtam (ide)
Írjál a fejleményekről,Lir!
Ilona (28+3)