Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak nem íroK, mert időm semmi.

Nagyon cukorborsók a bébik.:)

Alex jól van, már nem taknyol, csak most szerintem a foga bántja, mert másfél hete nem lehet vele bírni. Iszonyat hisztis, meg nyügi. B@szik aludni, örülök, ha 2 órát alszik összesen napközben.. Ha nem vagyok vele, jön az ordítás. A feneke javúl. Jah, h vasárnapra tiszta pötyi lett. :( Valszeg a kaksitól. Meg olyan szuperérzékeny kis bőre van.
Én nem vagyok a toppon. Hétfőn voltam megint fogorvosnál a fogammal. Kezelgeti a doki, nagyon meg akarja menteni, de baromira fáj. Még rosszabb, mint volt. Catafamon élek, nem tudok ráharapni.:( Nyirokmirigyem megint be van durranva azóta, úgyhogy tök jó. 1,5 hét múlva megint megyek. Addigra biztosan megint elviselhető lesz , aztán megpiszkálja, és megint kileszek.
Cickóm alakul, már nem fáj annyira. Szereztem rá jó kis kencét, és attól javulóban van.
A lakás tiszta gané, egyszerűen nem jut energiám rá. Tudom, megvár. :)

Megyek is, mert keltenem kell Alát. Megyünk tornára. :(

Jók legsetek, amjd egyszercsak megn' re.

Puszancsok!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!!

Csak nagyon gyors bekukkolok.Voltunk méricskén:Lili 6,66 kg és 66 cm :D :D :D Ezt direkt így akarta tutti! :D :D Különben minden okés vele,csak van egy pattanásszerű vmi az arcocskáján már egy ideje,ami gennyes is :( Bőrgyógyászhoz kell mennünk vele kedden :( remélem semmi komoly,fogalmam sincs mitől lehet. :(

Majd jövök később olvasni,írni.
Vendég

Sziasztok lányok!

Háááááát, veszem a bátorságot, és újra jelentkezem itt nálatok. Én már nagyon, nagyon rég nem írtam, azt hiszem talán Martin születése óta, lehet hogy már nem is emlékeztek rám.
De azért egyfolytában olvaslak titeket, csak éppen írni nincs sok idöm, három gyerek mellet van mit csinálnom és Martin is egész nap lefoglal. Mikor éppen alszik akkor kell gyorsan csinálnom mindent.
Most annyival lett könnyebb, hogy már egy hete mászik és nincs egész nap az ölemben.

A babák mindenhol nagyon szépek és tök jó olvasgatni hogy molyen ügyesen fejlődnek, aki még szopizik azoknak nagy gratula, nekem nem ment csak öt hónapos koráig, azóta Martin napi 2-3-szor iszik tápot a többi az nagyon sok gyümi, és főzelék nem panaszkodom nagyon szépen eszik kanállal és iszik pohárból. a pociját nagyon szereti.
Mostani adataink: 72cm 8kg.
Viszon az éjszakai alvás az valami katasztrófa, óránkét ébred, sír, kiveszem ringatom a fenekét vissza alszik, aztán egy óra múlva megint kezdi. Már nagyon rég nem aludta át az éjszakát, hogy ez miért van? fogalmam nincs. Fogacskánk még nincsen lehet, hogy most éppen azért nem alszik :roll: :(

Szóval csajok szeretnék többszőr jönni hozzátok, lehet ugye :) :?:
Most megyek mert ébredezik, később teszek képet róla.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Túl vagyunk a varratszedésen,szegény Emma végigsírta az egészet!Már akkor rákezdett amikor letettük a vizsgálóasztalra!Biztos előjöttek az emlékek.Nem hiszem,hogy fájt neki.Anyukám azt mondta,hogy amikor nekem csinálták kb. egy éves koromban akkor nekem sem fájt.Szerintem csak a rossz emlékek miatt volt.
Tegnap végre rendesen fürödhetett olyan aranyos volt annyira élvezte.Számára mindig ez a nap fénypontja.Úgy sajnáltam,hogy kéthétig nem szabadott neki,de most már minden rendben!

Ettől a hidegtől viszont megőrülök!Egy hősugárzóval tudunk csak fűteni,ami kb.annyira büdös mint amennyire melegít!Nagyon remélem,hogy keddre már lesz itthon gáz!

Babcika
Gratula Lilinek a hatosokhoz!
Nagyon aranyos a képeken!

Nancsika
Joobulást a fogadnak!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok!

Zsu69, nyugodtan jöhetsz, én örülök neked, mostanában visszacsatlakozó vagyok én is. :lol: Különben a fiaink napra egy idősek :D és neki sincs még foga :)

Annnna, örülök, hogy túl vagytok a varratkiszedős mizérián és végre felhőtlen a pancsolás :D Látod szépen lassan alakulgatnak a dolgok, kitartást Nektek :D

Babci, Lilinek klasszak a hatosai, gratula! :)

Ma voltunk megint dokinál, torka már csak picit piros és már annyira nem is "húz" a légzése, kedden kontroll. Addig még várunk, de ha még továbbra is hurutos, akkor antibogyedli. Éjszakánk szörnyűség mostanában, szegénykém akkor köhög és bedugul az orra is, így kénytelen vagyok éjjel is szippantani. Ekkor Ő teljesen felébred és alig bírom visszaaltatni. De majdcsak lesz ez jobb is, talán már a ma éjszaka...remélem.

Nyúlanyó+Tomdi(2006.03.14.)
nyúlanyó

Sziasztok!

Zsu!
Gyere nyugodtan!!! :D Én még emlékszem rád!
A képeket meg várjuk. :D

Annna!
Örülök, hogy vége van. Igan, én még mindg nem értem, hogy mit vágtak ki szegény lányból, de pont ezért nem vagyok orvos. :D Tudnál mutatni képet volt-lett kiadásban?

Gyöngyi!
Kitartás! Szörnyű lehet, ahogy leírod!!!És miért kell ilyen sokszor megcsinálni???

Angi!
Köszönjük! :D
Barack meg volt. Hááát, nem aratott osztatlan sikert. :D:D De mosolygott utána és nem köpte ki. :D

Gaby: Jóga!!!! :lol: :lol: :lol:
Gratu a felüléshez! :D

Éjjel Hanna is felsírt és nem cici kellett neki, hanem elrázni tudtam csak... De aztán rendesen aludt, csak én a hülye orrfújásom miatt nem aludtam szinte semmit...

Voltunk méreckedni és nőtt a csaj. MÁr 69cm és 7620gr. :D Rossz hír viszont, hogy kiütéses lett a nyaka több mint 1 hete, azóta a karján és a hátán is vannak ilyen gríz szerű kiütések. Doki néni szerint könnyen lehet ekcéma... Mi lenne, ha nem diétáznék?? Kérdem én... És akkor most mehet a találgatás, hogy mire is allergiás tulajdon képp??? Szóval nem repezsdek az örömtől...

Eszter
Kép
Kép
vok

Ma kb.8-szor kaptam infartktust :shock:
1.:amikor közölte a gyerekorvos, hogy Olivérnek csúnya a füle
2.:amikor közölte a gyerekorvos, hogy Natasának is csúnya a füle
3.:amikor kiderült, hogy Kistarcsára a kórházba kell mennünk megnézetni, mert a fülfelszúrós doki épp szabin van(utólag hála az égnek )
4.:amikor elkellett mennem kocsival egészen Kistarcsáig(az már majdnem Pest!!! :lol: )
5.:amikor sávot kellett váltanom :roll:
6.:miután megnézték mindkettőt, és közölték, hogy semmi bajuk :shock: :shock: :shock:
(na itt visszaugrott a helyére a szívem) :D
7.:és volt egy hazafele vezető utunk is
Akkor csak 7 volt, nem is nyolc :lol:

Szóval rájöttem, hogy a mi gyerkdokink egy pancser. :(
Ideje lesz váltani.
Aztán még szerencse, hogy elmentem, mert mikor kiderült, hogy a fülfelszúrós szabin van, ez már írta is volna fel az antibigyót.Na, ne má!!!!(pedig nem egy antibiotikum mániás)
Nem kértem.Jól is tettem
Semmi nem volt a fülükbe, csak fülzsír
És látszottak a múlkori hegek.Ennyi :D

beszarás :roll: :roll:

zsu69!!
szia!Én is emlékszem ám rád!!!! :D

Gyöngyi, szegény Lili, nagyon sajnizom!!!!! :(
A mi múltkori felszúrós mizériánk se volt egyszerű, de a tiétek nagyon csúnya lehetett.
Ráadásul én egyedül is voltam két gyerekkel(akárcsak ma)

Babci, nagyon komoly méretek!!!Tiszta hatos :shock: :shock:

Anna, örülök, hogy túlvagytok a varratszedésen :P

Eszter, Hanna jó nagy kiscsaj :D :D
És most mi lesz a pöttyökkel, viszed bőrgyógyihoz??

Nyúlanyó, nektek is jobbulást!!!! :D

Bocsi, most csak ennyit tudtam gyorsan írni.Majd holnap délelőtt jövök, puszkó
vas

Sziasztok

Akkorhát: www.gyogysapka.hu , itt mindent megtaláltok a doktornőről és a kezelésekről, Vasildi neked ajánlom most elsősorban, hátha megússzátok az újabb fűl szúrást. Igaz pénzbe kerűl a kivizsgálás és a kezelés is, de szerintem a gyerekekért mindent

Vok: A doktornő álláspontja: nem csak addig kell kezelni a beteget míg a tünetek megszünnek, hamen kicsit tovább, mert fenn áll a visszafertőződés. Ma már nem jött annyi taknyi az orrából, de azért még mindig volt mit szívni.
A Lilivel több mint 1 hónapig görcsöltem, mire rájött mit is akarok azzal a kanállal :)

Zsu69: Én még emlékszem rád :) . Úgy tűnik lassan mindenki visszatér, de ez tök buli.

Tényleg tud valaki Mamackáról meg Nicikáról? Mostanábban ők se jönnek, viszont én most megyek fürdetni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti:
boldog féléves szülinapot szeretnék kívánni Hanna babának!Szép nagy a csajszika!Dobjál képeket róla!Sajna Fannika Nov.tölti a fél -ént!Most akkor ünnepeljünk vagy ne? :oops:

Vas:a dokitok megérett egy cserére! :evil: :evil: :evil: Remélem jól vannak a gyerkőcök!

Zsu69:én még nem voltam amikor Te még ide írogattál,úgyhogy írj magatokról sokat! :lol: És várjuk a képeket is!

Látom nem nagyon pörög a topik!Mindenki másfelé vagy csak elfoglaltak vagytok?

Ja ,Babcika én is gratulálok a sok hatoshoz :wink:

Jó éjt!(na nem aludni megyek ám) :shock:
Vendég

Sziasztok,

Napközben is folytatódott az esti nyűgösség, szinte nem is aludt semmit a lányom, úgyhogy most estére már szép kis karikásak voltak a szemei :(
A kajálás sem megy valami fényesen (kivéve a cicizést), a gyümi délelőtt még csak-csak, de a főzit azt nyomja visszafelé.
Patikában vettünk Chamomilla bogyeszt, kíváncsi vagyok lesz-e hatása.

Eszti: Nektek nagy gratula a 2 felső foghoz :) A fiad még mindig olyan kis huncutka :)

Gabi: Rémlik, hogy anno Vincénél a céklát én is nagyon sokáig főztem, ráadásul meg sem ette :? Aliznak holnap fogok csinálni, tuti nem fogom feladni :lol:

Angi: Én is nagyon irígy vagyok a ma esti kimenődért :)

Nancsika: Úgy látszik nálatok te szenvedsz meg a fogaddal Alex helyett. Mondjuk szegény Aliztól én is átvállalnám :(

Babcika: Ez aztán igen! Szépen belehúzott Lilkó :) Akkor most mennyiket hízik havonta? Nagy nagy gratula!

Zsu: Én is szívesen megnézném a nagyfiadat, úgyhogy tegyed csak fel a képet minél hamarabb :)

Annnna: Szegény Emma :( De tényleg az a lényeg, hogy már túl vagytok rajta.

Nyúlanyó: Drukk a jó éjszakához :) Én már nem is remélem, hogy egy jó ideig a miénk jól alakul a csúnya fogmanótól :(

Eszter: Hanna szép nagy baba :) Majd csak belejön a gyümievésbe is. Holnap is barack lesz a menü??
Az ekcéma jellegű kiütések miatt nem kell gasztroenteorológiára mennetek?

Ildi: Jó kis napotok volt ma :shock: Szerencse, hogy a gyerkőcöknek semmi komoly bajuk. Tényleg megfontolandó a dokiváltás :roll:

Gyöngyi: Ma hogy viselte Lili a kezelést? Azért hétvégén ugye csak nem kell mennetek?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Vali :)
Akkor hajrá, mikor mész fogdokihoz :lol:
Kitartás! Biztos jobb lesz és újra éjjel alvós lányod lesz :)

Eszti :)
Nagyon édes a kis vidámkodós kisfiad :lol:
Gratula a fogikhoz :)

Eszter :)
Gratula a Hanna fél éves korához :D
Örülök, hogy azért nem köpte ki a barackot :D
Atyám, hová nő a lánykád :shock:
Neked jobbulást :)

Gaby :)
Gratula a lánykád csücsüléséhez :D
Peti is tegnap óta gyakorolja ezt a V betűs álldogálást :) Nem tudom, hogy ez jóga-e, de nagyon édes :lol:
Céklával még sosem próbálkoztam, de nekem nem lenne hozzá türelmem :?

Angi :)
Biztos jól érezted magad este :) Jól kidumcsiztad magad?

Ildi :)
Nekem nagyon ismerős ez "a billentyű hangját meghallom, azonnal fel vagyok és anyát akarok" :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy túl éltél 7 infarktust :lol:
Mások 3-mat sem :wink:

Nancsika :)
Szegény Ala :( Remélem azért napról-napra jobb lesz :)
Fogad hogy van?

Babcika :)
Remek lányod van :D Nem semmi ez a 66666-ozás :lol:

Zsu :)
Dehogy nem, emlékszem rád :)
Aszta nem semmi Martinka súlya :shock:

Annnna :)
Örülök, hogy túl vagytok a maceráláson :) Az ilyen kicsi kori emlékek nem maradnak meg :)
Mi is hősugival fűtünk, pedig panelban lakunk :cry: Kitartás, remélem jövő héten már tényleg lesz fűtésetek :)

Nyúlanyó :)
Jobbulást Tomdinak :)

Egyre jobban alszunk, éjjel már csak simire is visszaaludt Peti :D
Napközben próbálkozik a mászással és rettentő mérges, hogy nem sikrül rendesen elre haladni :lol:
Ime néhány kép:
Gyöngyszemeim:
Kép
Hitázni nagyon szeretek :)
Kép
Pancsizni júj de jó :D
Kép
Kép
Na anya ezt csinád utánam :lol:
Kép

Bocsi, hogy egy kicsit sok voltam :oops: De úgy is ritkán teszek fel képet, akkor aztán meg bőven :lol:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!!!

Anna, apa ezt tudjam hogy nudiban feldobtad a netre?? :wink: :D
Szépek kis családod van :D

Én anno adtam Olivérnek céklát, így nézett ki evés közben:
Kép
Tegnap mikor meglátta ezt a képet, megkérdezte:fáj neki??? :lol: :lol:

Hát a doki tényleg megér egy cserét.
Most mi lett volna, ha nem megyek le Tarcsára, és beadom nekik az antib.t???
A semmi bajukra.
K*** jó!!
De ma vissza viszem a leleteket, hogy nézze csak meg. :shock:
Váltani nem hiszem, hogy váltok, mert van egy maszek gyerekdoki(inkább ezentúl fizetek érte), nagyon dícsérik, bármikor kijön, vagy este rendel a házánál.Na, hozzá fogunk járni, ha betegek lesznek.Ezt meg megtartjuk recepteket feliratni, meg méricskélni :roll: :( :(

Vali, szegény kis Aliz, tényleg adjál neki chamomillát, vagy esetleg este próbáld ki a vibrucol kúpot.
Múltkor Olivér éjfélig ordított az ágyában ülve(akkor kezdett takis lenni, csak még mi nem láttuk rajta,de ő már érezte), feldugtam neki éjjel egy kúpot, meg kapott nurofen szirupot, aztán aludt reggelig.
Előtte meg ordított, mint a sakál :shock:
Aliznak nagyon boldog 7 hót!!!!! :D :D

Gyöngyi, köszi, olvastam már egyébként a dokinőről,az ő ajánlásával árulják az elemes orrszívót (amit meg is vettem múltkor, de nem sokat ér :( ),
Most ipari porszívóval nyomulunk :lol:
A sapit én napi 3-4-szer használtam kb.20 percig, utána meg már úgysem volt meleg, kihűlt a zselé.

Szép napot mára mindnekinek!!! :D
vas

Szóval:
Annácska, nem "szépek kis családod van", hanem "szép kis családod van", :D
így akartam írni :wink:
vas

Jó reggelt,

Kicsit visszadőltem a szokásos reggeli szundimra, de anyám sikeresen felébreszetett a telefonjával :(
Nem tudom, hogy a homeós bogyó hatása-e (sztem az még korai lenne), de Aliz csak egyszer kelt ma éjjel, 3-kor, aztán meg a szokásos fél 6-kor, azóta meg még nyomja a szunyát. Lehet, hogy erőt gyűjt a napközbeni balhékra :roll:

Annácska: Tényleg régen tettél fel képet, éppen ideje volt :)
Lassan kádat kell cserélnetek, mert kinövitek :lol: :lol: Nagyon tetszenek a képek :)
A fogdokit lehet, hoyg decemberben megejtem, bízom benne, hogy tényleg nem talál semmit.

Ildi: Jót röhögtem Oli beszólásán :lol: Tényleg úgy néz ki, mint akinek kiverték a fogait :lol: Ő legalább megette a céklát?? Lassan nekem is fel kéne tennem, ha azt akarom, hogy ma kaja legyen belőle.
Köszi a köszöntést, holnap viszonozzuk :wink:
Mentek hosszú hétvégézni???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!! :)

Köszike a dícséreteket a 6-os csajszi nevében :D :D

Zsu-Mi sem taliztunk még,bár lehet,hogy vmi rémlik!! :oops: :wink: Gyere gyakran,írj sokat magatokról és képet is kérünk :D (nem vagyok ám telhetetlen :D)

Annnna-Nagyon drukkolok,hogy minél előbb legyen gázotok!! :roll: Hajrá fürdés :D

Nyúlanyó-Tomdinak mielőbbi gyors gyógyulást végre. :roll: Milyen volt az éjszakátok?

Vok-Hanna gyönyörű nagylány már!!: D Lilkó elbújdoshat mellette a sok 6-ossal :D Boldog féléves szülinapot!! :D Lili először öklendezett a baracklétől,kirázta a hideg,most meg "zabál" :D :D Úgyhogy csak kitartás!!Sajnálom a pöttyöket,remélem nem allergia. :roll:

Ildi-Nem semmi kalandban volt részetek tegnap.háát csúcs a dokitok.Én ezért szeretem nagyon a miénket,nem okoskodik,elküld inkább szakorvoshoz(mint pl ezzel a pattival,ami múlóban van,remélem keddre el is tűnik :wink: )De nagyon ügyi vagy,hogy megoldottad a sok feladatot!! :) Tényleg Natika most már hízik? Jó a céklás kép,Lili is kb. így néz ki céklaevésnél :D

Gyöngyi-Lili jobban van?Használ ez a tortúra szegénykének?Remélem :roll:

Vali-Jobbulást Alizkának is,remélem használ a Chamomilla. :roll: (nem igaz,hogy mindenkinek csak jobbulást kell kívánni :( :( ) Milyen volt az éjszakátok? Hááát Lilkó most 4 hét alatt 36 dekát hízott,ami ebben a korban már nagyon jónak számít.De eszik is rengeteget,min. 3 szor kakkant egy nap.Alízka most mekkora? (megnéztem a tesóim és az én kiskönyvemet,háát mind 9 kilók voltunk 8 hósan(na jó táposak voltunk),de az tutti,hogy Lilkus nem az én génjeimet örökölte :D :D)

Annácska-Hajrá éjszakai alvás!! :D Nagyon szép kis bandád van :D
Vendég

Köszönöm, csajok a fogadtatást, úgy örülők hogy emlékeztek rám :lol: :lol: komolyan jól esik :)

Na végre lement a reggeli káosz, Martin is vissza aludt, úgy hogy most gyorsan írok.

Nyúlanyó
Néztem én is hogy egynapon születtek csemetéink, és Tomdi már szépen ül. Martin még csak féloldalasan tud ülni, hogy támaszkodik az egyik kezével, viszont mászik mint a golyó és ha talál valami kapaszkodót föl akar állni de szegénykém olyan kis rozoga még nyeklik jobbra balra így hamar vissza esik.
A fényképek szupik, nagyon édesek a gyerkőcök. Tomdinak jobbulást :) :)

Vok
Hannának gratula a fél éves szülinaphoz :lol: Neki is szép méretei vannak, remélem a kiütések nem komolyak.

Babcika
Jól össze hozta a méreteit a kis Lili :lol: :lol:
pattanás :(

Vanilka
Alíznak jobbulást, de remélem hamar túl lesztek rajta és minden rendbe jön, a chamomilla az a fogzásra kell, vagy az mire jó :?:

Vas
Nem semmi kis történet, azt hiszem én is infarktust kaptam volna főleg a vezetéstől, nekem is van jogsim de csak Törökbálint és Érdre szól én semmi pénzért nem mennék be pester.
Doki is megéri a pénzét, kitudja hányszor kaptak már anti b. úgy hogy nem is volt bajuk. de ez más orvosra is igaz sajnos :(

Gyöngyi
Lilikének jobbulást :) :)

Annácska
Gyöngyszemeid gyönyörűek, :) Bárcsak mi is ott tartanánk hogy csak simire vissza alszik :) Édesek az apucival :lol:

akkor az ígért képek, egy pár nyári kép :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 580.55.jpg[/img]

Ezek mostani képek itthon készültek kb. 1 hete
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi egy kicsi sok lett, de most bepótoltam az elmúlt hónapokat :lol: :lol:
puszi mindenkinek Zsuzsi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Jó reggelt mindenkinek!!!

Kicsit elvesztem, mert Debrecenben vagyunk egy hete és itt meg elromlott valami és Apának nem volt internet. Most amikor lett volna egy kis időm írni is... :roll:

Megpróbálok párat reagálni, de reménytelen a helyzetem, nem is tudom honnan kellene kezdeni a lemaradást. :(

Boldog hófordulót minden törpének!!! Őrület hogy megy az idő. A minap a kezembe került egy video felvétel, amit anyumék csináltak Pötyiről a nyáron, akkor volt 3 hónapos. Annnyira kicsi volt, én már el is felejtettem, hogy ekkora is volt. És rájöttem, hogy nagyon résen kell lenni, mert még lemaradok a lányom felnövéséről... :shock:

Sajnálok minden fogfájós babát és mamát! Nálunk is elkezdődtek a komplikációk, azzal a különbséggel, hogy a legkülönbözőbb és legváratlanabb percekben kezd neki fájni, van egy óra sírás, ilyenkor ringatom, ölelem, ő tol el... rohangászok neki homeo bogyóért, olvasztgatom a bogyókat vízben és néha mire odaérek vele, beájul és alszik tovább. Csajok ez lehet tényleg a foga???
Aztán mondjuk 3 napig semmi. Én nem látom a foga helyét sem, sem azt hogy dudorodna, stb... Van itt olyan, akinek még 6.5 hónaposan nincs foga?????
Az éjszakáink is változóak. Ha felsír a foga miatt, akkor semmivel nem tudom megnyugtatni, néha a cici segít. Az a furi, hogy a legtöbbször nem sír, hanem olyan panaszosan nyekereg (nem tudom értelmesebben leírni...). Lehet, hogy csak nyugtalan a foga miatt, mert annyira nem fáj neki, hogy sírjon is????? Teljesen tanácstalan vagyok és sokszor eszembe jut Anita, aki már nem is emlékszem hány hónapja küzd ezzel... :(

De ha nincs sírás, akkor már végig alussza az éjszakát Pötyi. 6-kor felkel enni, majd visszaalszik méf 7-fél 8-ig. Így nappal is jobban eszik, ha éjjel cicizik, akkor nagyon ritkán fogadja el reggel a cicit.
A gyümiket elég jól eszi, de most próbálgattam a krumplit és a répát, hát csajok ki nem állhatja. Egy-két kanállal kap csak, de látom rajta, hogy nincs oda érte. Azóta jobban szopik, gondolom rájött, hogy mégis csak jobb cicizni.
Voltunk még otthon mérezkedni, Pötyi 6 hónaposan 7100gramm volt és 67cm (nem értem akkor miért kicsik rá a 68-as rucik... :roll: ).

Meli! Most nem tudom elolvasni innen az emiljeimet, remélem nem írtál semmi fontos ügyben. Hívott az ismerősöd, lebeszéltem vele mindent! Elolvastad a könyvet? Milyenek az éjszakáitok? Nagyon szépek a képek, nagyon cuki Boglárkád rajta!!! :)

Na mennem kell, bocsánat, hogy csak ennyit reagáltam!
Mindenkinek szép hétvégét!!!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vanilka
Most látom Alíz betöltötte a hét hónapot :) Nagy nagy gratula :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Vali-Boldog 7. hófordulót Alízkának!! :D Hajrá cékla!!

Zsu-Jaj,de gyönyörűek a gyerkőceid! :D És ez a kert??? :shock: Irigy-irigy :oops: Kutyi is aranyos!! :)

Bartika-Üdv,jöhetnél majd gyakrabban is :) Szép nagy Pötyi is!!! :D

Cory,Borcsa,Babetta,Meli,Era,Tünde....(Más most nem jut eszembe :oops: )Hol vagytok??????
Vendég

Sziasztok!

Hófordulós babáknak boldog hófordulót :D

Barti!
Küldtem neked pü-t!
Ne aggódj! Alexnek sincs még foga, bár eléggé be van durranva. Fáj helyette az enyém. :(

Majd jövök még, csak megint b@szik aludni a kiscsávóm.

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Rég nem jártam erre!

És most is csak kérdezni ugrottam be.
Ti engeditek a babákat tv v. számítogépet nézni? Mert ezzel nyaggat apjuk, de én ellenzem nehogy pápaszemes bagoly legyen belőle.
És ha igen mennyi ideig?

Köszi előre is a válaszokat, és bocsánat, h csal kérdezni ugrok be mindig.

Kellemes napot!
blondina

Csak röviden, mert millió dolgom van :)

Ildi :)
Dehogy tudja apa, titokban csináltam :wink: :lol:
Olivér nem semmi :D Úgy néz ki mint egy kis vámpír :lol:
Azért ez szomorú, hogy ilyen pocsék házidokitok van :( Az ilyen tényleg nem jó semmire, csak recept írásra :(

Vali :)
Gratula a lánykád 7 hónaposságához :)
Nem kádat, hanem inkább lakást cserélünk :D Már azt is kinőttük :lol:

Zsu :)
Nagyon jók a képek, pláne a bicajozós :D

Barti :)
Már épp hiányoltalak, hogy merre vagytok :)
Szerintem lehet ez a foga. Nálunk is így kezdődött, vagy egy hétig ébredt éjjelente, aztán végre kibújt a fogacska :)
Egyáltalán nem gond, hogy még nincs foga, majd lesz :) Olyan baba még nem volt, akinek ne lett volna :D

Babcika :)
Tündéék Debrecenben vannak vasárnapig :)
Babetta ma dolgozik, a többiekről nem tudok :)

Blondina :)
Nálunk nézhetik a gyerkőcök a tv-t, meg a számítógépet, persze nem non-stop :lol:

Este még jövök :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Blondina-Én is megengedem már Lilinek,hogy nézze a tévét :? Gyakorlatilag ez elkerülhetetlen. :( Nincs külön szobája,együtt vagyunk(csak térelválsztó választ el minket),de a nagyobb szobarészben játszik,ami egyben nappali is.Túlzottan nem érdekli a dolog,de kedvenc reklámja már van :D (a UPC Radiátor együtteses reklámja és két air wick reklám,amiben a majom és elefánt mama ecseteli,hogy lehet illatosítani a gyerekektől büdös levegőt :D )Ha ezeket meghallja,rögtön tekeredik a tévé felé,bárhol is legyen.Sz.gép elé én nem szoktam ültetni.

Annácska-Köszi :) Majd csak előkerül mindneki. Remélem senkivel nincs gond!
Vendég

Barti, ha ez megnyugtat, Benyónak 7 hósan jött ki az alsó kettő (egyszerre), és most a felső kettő szintén egyszerre. :) (de van olyan kisbaba az ismeretségi körömben, akinek 10 és fél hósan jött ki alul egy)

Anna, szuper képek! :) Szexíííííííííííííí :) :) :oops: :wink:

Zsu, neked szuperek a képeid. :)

Vali, nyűgimentes napot! :)
Vendég

Blondina
nálunk is nézheti a tv. de mondjuk Martint nem igazán érdekli, a zenét jobban szereti, számító gépet is nézheti sőt van neki egy külön be nem kötött billentyüzete had ütögesse. kérem ez már a XXI század.

Bartika
Még Martinnak sincs foga, anno a lányomnak 10 hósan jött egy fölül, a fiamnak meg 8 hósan jött ki az első.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Csak én lehetek ilyen szerencsétlen: megírtam egy tök jó kis hozzászólást, és egyszer csak eltűnt a 3/4-e. Erre dühömben kitöröltem a maradékot is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jobbulást minden kis és nagy betegnek, kitartást a rossz éjszakákhoz, tanulóknak jó tanulást!

Mi tegnap voltunk tanácsadáson: 8300 gramm a nagylány. Megdicsérte a dokinéni, hogy milyen kis ügyes már :) Végre igazán sokat "beszél" (Bartika, ne tudd meg, milyen sokszor eszembe jutsz! :) Emlékszel, írtad, hogy a férjed milyen sokáig meg se mukkant :) )

Gaby!

Neked írtam még a céklával kapcsolatban, hogy én apróra vágva sütőzacskóban pároltam a többi zöldséggel együttkb. 20-30 percet, és puha lett. Viszont nem éppen kedvenc.

Blondina!

Nálunk csak este van tv nézés, mert a híradó érdekel, és így Dóri is képezi magát aktuálpolitikából :twisted: :twisted: :twisted:

Francba, pedig olyan jó kis hozzászólást gyártottam, most csak ennyit írtam újra belőle... :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Isten éltesse a hófordulós babákat!

Annácska:olyan gyönyörű családod van!

Zsu:a Tieid is nagyon édesek!Gratula!

Bartika:örülök hogy adtál életjelet magatokról!

Blondina:én is hagyom néha hogy Fannika nézze a mesét,de nem órákra!a számítógépet meg nagyon meszziről látja,én ugyanis sokat ülök előtte a sulim miatt! :oops:

Vas:nagyon brutál a kép! :lol:

Vali:mesélj majd milyen volt a céklafőzés?
Vendég

Vali, igen, megyünk :D
Bár tegnap dokitól kifele jövet egy csepp esélyét nem láttam ennek.
De megyünk mégis!!!!!!!! :D :D :D
Fogalmam sincs, hogy mennyit evett Oli a céklából, és hányszor.
Én krumplival együtt főztem szerintem nagyon pici kockákra vágva.

Zsu, jók a képek :D , cuki a harci ebetek is :lol:
Jól kijön Martin a kutyussal???

Most rohanok, még csomagolnom kell, vasalnom, pakolnom, sütni is akarok még :roll:

Ja, a doki kicsit meglepődött, mikor az orra elé dugtam a leletet, hogy kutya bajuk :roll:
Kicsit zavarba volt, és mondta, hogy ezért szokta szakorvoshoz küldeni a betegeket :shock:
vas

Még egy-két (négy) kép :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönöm a dícséreteket, :) bezsebeltem :)

Ildi
Eleinte Martint kellett óvni mert a kutya /Bessy/ állandóan szaglászta és nyalogatni akarta, most viszon már a kutya menekül tőle, mert Martin akarja mindig megmászni meg a fülét megenni :lol: :lol:

Hova mentek a hétvégén?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Jelentem most főtt meg a cékla!!! Mindössze 3 és fél óra kellett neki :shock: Pedig apróra vágtam.

Évi, kár, hogy csak most olvastam, hogy a sütőzacsiban egy óra sem kell neki :? Legközelebb abban párolom. Köszi.

Most még egy kis krumplit csinálok hozzá, aztán tesztelem a csajon. :lol:

Később jövök bővebben, és reagálok is :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Éjszakánk nem sikeredett valami jóra, de az előzőekhez képest jó volt, kb. 3x keltünk. A nagy hír viszont, hogy ma evett 30ml banános őszibari bébikaját délelőtt :D A saját gyártású répás krumplinak viszont abszolút nem volt sikere, délután betesztelem nála a körtét. :roll:

Annácska, nagyon szép a családod, mi is így fürdünk, csak apa helyett én nyomom ki a vizet a fürdőkádból :D

Évi, nagyon édes, szépséges kislányotok van :D

Vali, alig várom, hogy leteszteld a céklát, ha nektek bejön, lehet én is vergődök vele egyet, grat a hófordulóhoz.

Vas, nem semmi volt ez a doki mizéria, én amúgy is kivagyok az antibigyósoktól. :x

Zsuzsi, klasszak a képek, csodaszépek a gyerekeid és szép helyen laktok.

Barti, nálunk sincs még fog, lányomnak 10 hósan jött ki az első és ismerek egy kislányt aki 14 hónapos és még mindig nincs foga! :D

Nyúlanyó+Tomdi (2006.03.14.)
nyúlanyó

Vali-Nincs kuktád?Én abban főzöm a céklát és kb. 30 perc alatt megvan! :shock: :wink: Sztem szerezz be egyet,de a sütőzacsi is jó lehet,bár én azt még nem próbáltam :oops:

Évi-Jaj de szép ez a Dóri lány :D :D Gyönyörűűűű! :D
Vendég

Köszönöm a válaszokat!
blondina

sziasztok!

Nem tudom, meddig jutok, most száradnak a körmeim, így lassan megy a gépelés.

Zsu: üdv újra itt :) Jól kinőtte magát Martin :) (utoljára a kórházból hazafelé láttam ;))

Ildi: nem semmi dokitok van. A miénk sem ért a fülhöz, de ha gyanús a gyerek, azonnal fülészhez küld, bele sem néz. Szerencsére csak egyszer volt ilyen, és akkor is Zsománál a fogzás sugárzott ki a fülébe.
Az viszont jó hír, hogy okésak a fülek :)

Bartika: a fiúknak 7 hósan jött ki az első foguk. Az ismerőseim között van egy kisfiú, akinek 13 hósan jöttek ki az első fogai.

Két mai kép Lizáról:

Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csajok! Köszi a fogakat teljes mértékben kimerítő válaszokat!
Ma megint nem volt délutáni alvás, aztán most elvitték a nagyszülők sétálni, hátha sikerül aludni egyet, mert ilyenkor mint valami láncreakció nálunk ez történik... nem alszik később mert már annyira álmos. Nem eszik este mert annyira álmos. Majd nem alszik éjjel, mert annyira éhes. És reggel így megy tovább. Nem alszik délelőtt sem, mert túl fáradt. Nem értem hogy működhet ennyire furin egy gyerekcsemete... :roll:

Évi! Nagyon cuki Dóri baba! Szóval akkor megjavult a beszélőkéje! :lol: Mondtam én, hogy addig van nyudtod, amíg csendben van! :)
Te jó ég, nem gondoltam, hgy ennyi ideig fő a cékla! És mivel lehet keverni? Krumpli? Az a baj, hogy nekem előítéletem van, mert utálom a céklát és nincs szívem adni neki. Pedig az ízlés nem örökletes gondolom! :)

Cory! Hihetetlen mennyire szép szabályos kis pofija van Lizának. Lesz bajod vele később, mikor a kérők verik az ajtótokat!!! Mondjuk van két bátyja.. így könnyű! :lol:

Vas! Nem semmi mennyi bajotok van ezekkel a fránya bacikkal, vírusokkal!

Annácska! Nagyon szép kis családod van! Peti baba kap már valami hozzátápit?

Na megyek, majd még jövök később, most kaja van.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory,Évi77
nagyon szépek a lányok :) Martinnak is nagyon tetszettek, amikor meglátta őket a monitoron kiakart ugrani az ölemből :) :)
Kép
Kép

Nyúlanyó
banános öszibarack, nálunk is nyerő :lol: :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok mamik

az utolsó három oldalt sikerült úgy ahogy visszaolvasnom... de ahogy látom nem én vagyok az egyedüli eltűnt... sokan kezdtétek úgy, hogy bocs hogy eltűntem...

Csak egy-két dologra reagálnék!

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ!!! alig ismerem meg őket!

Kicsilány még mi is a x kerben lakunk, de mi az óhegyparkba járunk játszóra...
Mi adtunk meghívót keresztelőre, azt nemtudom, hogy lehet-e készen kapni a miénket én terveztem.

nyf
Szia!
Bár pocakosan nemsikerült összefutnunk, azért örülök, hogy te sem tűntél el végleg.
Berecz Andrást mi is szeressük... :wink:

Beti
Nagyon cuki a manó! :) Ma a mi tökink is fejre esett hála Istennek nem magasról. egy kis lila folt azért maradt.

Angi
Sinlac miért nem jó?
Én azt hallottam még az a legjobb! Hízlal?
Nekünk kellene valami szopit kiváltani a felújításkor, mert sajnos nincs lefejt tejcsim... mit ajánlatok?
Valami olyan kell amit anyum önállóan tud adni manónak, hogy tudjak egyhuzamban több órát dolgozni.
Sajnos nincs más választásunk, így is kevés a pénz ha mindent magunk csinálunk.

Anna
A nagylányod gyönyörű! ...apa mit szól, hogy pucéron feszít a neten? :lol:

Hát mi is régen voltunk nagyon besűrüsödtek a dolgaink... a lakást hosszú herce-hurca után sikerült kifizetni nov 11 körül tudnak kiköltözni és kezdhetjük a felújítást... bár azt nemtudom milyen pénzből... :(
...már mi is gyűrjük a kaját de csak a barack meg az alma ízlik... sütőtök, répa nem játszik...
...ezek a képek az októberi adagban vannak, ha tudok majd teszek fel olyan képeket is...

most csak ennyi...

töltök fel pár szeptemberi képet!

:lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Húúúú csajok rövid leszek, mert hulla vagyok. Voltam aerobicon, meghaltam, most várom a feltámadást. Ahhoz képest egyébként, hogy 1 éve szinte semmit sem mozogtam, elég jól bírtam, persze nem vittem túlzásba, csak amennyire jólesett (plusz egy kicsi). Most meg döntöm magamba a vizet. Kicsit izgulok, hogy befolyásolja-e a tejcsit, de írtóra jó volt, végre éreztem a hájam alatt az izmaimat.
Holnapra vajon kiderül, ha nem igazán tett jót??? :?: :?:

Aliz nevében mindenkinek nagyon szépen köszönjük a hófordulós köszöntéseket :)

Zsu, Évi, Cory, Mamacka: Nagyon szépek a babák :)

Jah ... cékla ... meglepően nagy sikere volt, majdnem egy egész adagot megevett belőle :shock:
Csak olyan furi volt, mert mire megpuhult, egyáltalán nem volt az az élénk vörös színe, hanem inkább barnás :shock: :roll: Ez attól lehetett, hogy sz@rrá főztem????

Bocsi csajok, hogy nem írok mindenkinek külön-külön, de most csak ennyi tellett tőlem. :?
Holnap Szolnokon leszünk, este visszaolvasok, tessék sokat írni :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Nem irtam tegnap......mert céklát főztem. Hogy oda ne égessem megint. Úgy estig. Déltől. Pedig be kellett volna jönnöm legalább olvasni, mert akkor megspórolom magamnak a fáradságot, és vagy kuktába teszem, vagy fóliába, ahogy tanácsotátok. Ja, nem azt ma irtátok, mind1, kész, és szerettük. Igaz a krumplit is szerettyük a sárgarépával keverve, de igy is tök jó céklával. Szóval folytatjuk... Azt mondjátok fóliában is hamar megvan? Az enyém céklának is fura szine lett, olyan dió szine. De az ize fini. Ne fagyasszam le? Főzzem inkább mindig frissen? És sütőzacsiban v fóliában? Évi ????

Eszter 2 éjszakája mindössze 1 x kel fel szopni, 2-kor vagy 3-kor. Hogy el ne kiabáljam ......... :D
Ma egész nap a popsiján ücsörgött és nagyokat visongatott hozzá örömében és csapkodta a térdeit.. :D

Gyönyörűek mindőtök gyöngyszemei, és folyamatosan irigy :oops: :oops: vagyok, h én nem tudok képet feltenni, mert az enyémek túl nagyok , amik meg most készülnek, azokat meg azért, mert nincs a fényképezőgépemhez adatátviteli kábel.
De ami késik, nem nyúlik. Amúgy ti normál méretű képeket töltöttök fel a gépre, vagy mi a titok?

Vanillka, egyből adtál egész adagot a céklából bébicseknek? Nem keverted semmivel? Gratula h ilyen rövid idő a latt főtt meg neked...hiába... a magyar cékla... :D

Vas, azt nem mondta a dokid hogy ha bevezetik a vizitdijat és neki 10 tippje lesz hogy hány szakorvoshoz is küldjön akkor hány helyre fizetsd a 300 Ft-ot? Értem én h óvatos, az enyém is az, de némelyek tényleg pancserek és én most amúgy is kivagyok az orvosokra. TISZTELET a KIVÉTELNEK .

Most puszilok mindenkit, pedig még valamit még akartam... :( majd eszembe jut.

Sziasztok.

KépKép
gaby70

Megvan!

Eszti,

csak a sima kód kell? Kedden ott van 2 db. A barinőm a Rózsadombon - na nem lakik - :D :D :D ott dolgozik egy bevásárlóközpontban majd megirom a nevét ( nem nagy ) a II. emeleten az ATA ingatlanirodában. Egyelőre ennyit tudok. Részletekkel holnap.

Szintén holnap kapom a Suttogót, ez egy összevont változat, a II és III kötet egyvelege. Ha sokáig nem jönnék, asztat jelenti h olvasok. :D

Majd beszámolok.

Jó éjt mindenkinek.

KépKép
gaby70

Csajok!
Tudja valaki, hogy a Libero kivágható nyuszijai mire jók? Mit kell vele csinálni? Itt mindenki Pamperst gyűjt?

Még mindig nem kaptam rá választ, hogy a céklát krumplival keveritek? Mivel lehet még?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Gabi, Bartika: A céklát én krumplival kevertem. Ami a cékla után megmaradt főzővíz, abban pároltam meg egy kisebb krumplit, aztán bele az egész egy kis lével a bödönbe és botmixerrel pépesre nyomattam.

Gabi: Én adtam neki annyit, amennyit elfogadott, a többit lefagyasztottam. Az sem lett egy teljes adag, pár nap múlva akarom neki odaadni, mert a foga miatt, most úgyis kevesebb szilárdat eszik.

Legközelebb sütőzacsiban csinálom, úgy kevesebb a mosogatnivaló is utána :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika!
Írtam megint pü-t
Jah, Libero: http://www.libero.hu/Pages/General/Arti ... x?id=19420
Nekem kellene nyuszómuszó a Liberós zacsikról. :);)

Kép

Kép
nancsika

Jah ... Nekem még mindig "eladó" 2 közepes és egy kis csomagos (azt még mindig nem tudom, hogy ez részt vesz-e a játékban) Pampers vonalkódom :wink: :)

Nyulam nincs.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

ha már így felmerült a téma...
nem tudjátok hogy nyuszkót és kisfiút keverve is lehet gyűjteni, csak a létszám számít vagy bizonyos ajándékoknál csak a nyuszi jó?
...amúgy mi is szívesen fogadunk emblémákat...

Bartika
Levelet nem kapsz? Abban benne van, hogy mit lehet kapni nyuszkókért cserébe...

...akkor még pár kép rólunk...
Kép Kép Kép Kép Kép

szilárd kaja élmények képekben...
Kép Kép

...lássuk csak...köszönöm de én inkább maradnék a hagyományos módszernél...
Kép Kép

...három... ...öt répát ettem...
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babcika!
Gratula 6- os Lilihez. Azért szépen növöget a csajszi!!!!
Remélem, az arcocskáján lévő vm. is elmúlik hamar.

Zsu!
Üdv újra! Hát a te Martinod is szép méretekkel rendelkezik és nagyon édi. Nagyon jók a fotók. :D

Anna!
Szegény Emma, de legalább túl vagytok rajta.
Szorítok, hogy kedden legyen végre már nálatok is meleg. Én is utálom a hideget.

Nyúlanyó!
Sok-sok gyógymanó Tomdinak!

Eszter!
Neked és Hannának is jobbulást. És gratula a nagylánynak 6. hónaphoz.

Ildi!
Az a gyerekorvos...!Most komolyan ennyire...? Jó, persze nem érthet mindenhez, de azért egy gyulladásos fület talán meg kellene különböztetnie egy "fülzsíros" fültől. :evil:
A céklás kép nagyon brutál. :D :D :D

Vali!
A mi fogtündérkéinket átírányítottam hozzátok! Gratula Alíznak a 7. hónaphoz

Évi!
Dóri baba még mindig gyönyörű. Amúgy Martin is úgy cicizik mint Dóri. 5 másodpercenként körbenéz, hohy nem történik -e valami nagyon fontos dolog nélküle :D :D :D

Annácska!
Hát igen, a kád megtelt :D Nagyon édi Peti és nagyon szép a lánykád!

Cory!
Szépséges Liza!

Bartika!
Még nekünk sincs fogunk. Egyenlőre pár napja a nyálzás is abbamaradt.
Nekem így még jobb, mert néha úgy rá tud harapni így is a cicimre, hogy elgondolkodom, ha foga lenne talán le is harapná!

Mamacka!
Jók a képek!

Anita!
Hogy van Boti? Gyógyulgat már?

Eszti!
Te jobban vagy már? A fiatalember nem kapta el?

TV
Martin imád tévét nézni. Főként a reklámokat és a híradót . A legújabb kedvence a 0-ás reklám, amiben az a nagyon ronda kopasz szemüveges fickó van. :shock: Remélem nem áll meg tőle a fejlődésben....

Rólunk:
Martin csak ülni akar. Mindenben kapaszkodik és húzza fel magát.
Azért örülnék, ha nem hagyná ki a mászást.
Egyész nap magyaráz és kiabál. A mama és baba szavakat már a kert szomszédok is hallják annyira ordítja.

Fotók:
2. fodrászkodás előtt. Kapaszkodok ám:
Kép

Már katonás hajjal, de még mindig fogak nékül:
Kép

Csak ülni és jatszani.....
Kép

Anya, dobom....
Kép

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt! :D

Vagyok én is !

Először is még így megkésve is minden féléves babának és hófordulós csöppségnek sok boldogságot kívánok!Kép

Üdvözlök minden újonnan érkezett régi tagot!

Vali lelkesedésén felbuzdulva elhatároztam, hogy:

Minden nap tornázok 10 percet és nem eszek édességet csak hétvégén!

Hát ma kép napi tornázgatás után ugy érzem, h kemény kocka hasam van nekem mélyen a zsírpárna alatt meghúzódva :wink: :lol:

Vali te hogy vagy????

Mamacka!
Jó hallani róllatok is :)

Minden babab gyönyörűséges! ( láttam ott egy sexis apukát is :wink: )

Bartika!
Csak beszéltetek telefonon vagy találkoztatok is?
Egyébként nálunk még híre sincs fognak, bár sokszor arra fogok minden nyügit, ha épp nem olyan az időjárás vagy a hold állás vagy ha éppen nem front van és még a víz állás sem megfelelő :wink: :lol:

Bocsi, h nem írok mindenkinek személyesen!

Kérdés????
Eddig amit kóstoltunk az alma, utána kapott barackot és a tegnap adtam meggyet. Utána pár nap mulva mivel lehet folytatni?
És eddig mi csak naponta egyszer ettünk du 1 körül. Mikortól kell bevezetni a napi 2x-i illetve 3x-i kajálást?
Vendég

Sziasztok!

Meli: én ezek után rizzsel folytattam, majd jött a körte, majd sütőtök.
2-szeri kajálást majd valamikor 8-9 hó körül tervezek beiktatni. Harmadik étkezést meg valamikor még később. De a fiúk ezeket már jelezték. Mármint, hogy mikor igénylik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Friss kávéillatú jóreggelt mindenkinek!

Bekukkoltam de már megyek is.

Cory,

A rizset hogy adnád? Körte bevásárlóközpontból?????

puszika, sziasztok.

KépKép
gaby70

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?