Jóestét!
Jelentem megjöttünk, nagyon jól sikerült a kettes számú nászutunk apával, bár azért bevallom nagyon hiányzott MArci, főleg, amikor kicsi törpéket láttam a szüleikkel, és bántott, hogy mi meg lepasszoltuk, de nagyon jól megvoltak, állatkerteztek, fürödtek a háziakkal a medecében, sétáltak, szóval jó dolga volt neki is.
Mi levezettünk 1500km-ert, megnéztük Spiltet és Dubrovnikot rendesen, illetve fürödtünk is a tengerben minden nap, nagyon fincsi meleg már! Pocak jól viselte, bár a tegnap délelőtti 37 fokban a dubrovniki városfalon tett 2 km-es túra végén már kicsit ki voltam, de egy kehely fagyi csodákra képes!!! Hát mégegy terhes idétlen nőt sem láttam aki megmászta volna, na meg magyarokat sem, ezek szerint hülyék vagyunk??? Mindkét este elmentünk vacsizni, ezt kaptam szülinapomra apától, mindenféle tengeri herkentyűt megkóstoltunk, nagyon élvezte, mert ő még nem sokat próbált, kibontogattam neki a rákokat és egyebeket, én anno Dél-Afrikában elég sok herkenytűt megkóstoltam, de hát ezek nem a mindennapi konyhánk tartozékai, pedig egészségesek!!!!
Ma amikor hazaértünk a 7 órás utazás után Marci akkor ébredt és csak ordított, teljsen kétségbe estem, mert ő sosem szokott sírni csak max fél percig, most pedig 15 percig tartott, mire rájöttem, hogy valami fáj neki és az a popója lehet. Hát be is jött, tegnap tojásos lecsót evett és vsz. kicsit kiütötte őfelsége sejhaját, mert vörösen lángolt, de anya bekente és kapott sensitiv pelust és már gyógyul!:(
Most megnyírtam a fiúkat a kádban és lassan eltetszem magam vízszintesbe, mert azért várasztó volt a mai 650km. Hú életemben először kipróbáltam a tempomatot, hát nagyon kényelmes dolog, ugyanis az új céges kocsiban van, persze csütörtök este amikor vezettem még nyuszi voltam és ott tartottam a lábamat a pedál felett, ennek köszönhetően éjjel úgy begörcsölt a lábam, hogy apát fel kellett ébresztenem és beborogatta, megmasszírozta, mert nem mozdult semerre. Tudom béna vagyok, de hát ezt is szokni kell!!!
MAjd rakok fel képeket is, de még nem töltöttem le a kártyákról!
Andi,
mi készülünk, ha alakul hogy melyik nap, akkor megpróbálom úgy szervezni a mi hétvégénket is! Szerintem csak rágcsát, meg üdcsit vigyünk, nem kell készülni, nem hiányzik a gyerkőcök meg a meleg miatt senkinek sem!!!
RW,
rajongók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat és a gyerkőcöket sem viselte meg a távollétetek!
Fanka,
mizu apával? hogy van?
Muki,
mi Nestlé Beba 3+-os tápot iszunk, banánosat, és néha még kap bele MArci egy kis kanál kakaót, mert mostanában rákapott. Sőt sima tejből is ivott kakaót, de attól semmi baja sem lett.
Szép estét!
Ja eldőlt a pocaklakó neve, Lili lesz, jelenlegi állás szerint!