Új privát üzeneted érkezett!

Gyorsan kicsínyítettem pár képet berakom!Aztán tényleg megyek aludni,mert látom ti is azt teszitek!! :? :?

Kép Papának kiabál a telefonba!! :lol:

Kép Ugy csínálok mint a nagyok fürdés elött csak nekem nem síkerül teljesen! :cry: :cry: :lol:

Kép Ha egyedül vagyok nem eszem igy az öszibarit anyának megkell hámoznia és fel kell szeletelnie!! :x :x :twisted:

Kép Anya mit fözzek neked??? :lol: :lol: :lol:
Na jo sok vagyok!!!
Szép estét!!
Vendég

Sziasztok!
Hú a tegnap nap nagyon jó volt, megálltunk a balatonnál, kaptunk ebédet, AMRci nagyon jól kirohangálta magát a fűben, elszórakoztatott mindenkit és úgy lefáradt, hogy t ihanyi kompnál bealudt és a csak a határ után ébredt fel és türelmesen viselte az utat, igaz így már csak 2,5 óra volt.
Itt újra meleg van, a házi gyerekek medecében pancsiznak én meg próbálom AMRcit aludni vinni, de hát ilyenkor? hát elég reménytelen!:(

Andi,
nagyon szupi a képek, én rettegek a tűzhely közelébe engedni MArcit, néha fel kell emelnem és megmutatni mit főzök, mert addig tépi a ruhát rajtam, de nem engedem odamászni.
Barack nálunk is változó, egyik nap két pofára, másik nap egyáltalán nem eszi meg.

Juc,
nagoyn szuper helyen voltatok, apánk elájult tőle, majd jövőre megnézzük mi is, kedvet kapott!

Timka,
nagoyn jó lesz Nektek korfun, remélem sikerül elintézni mielőbb a foglalást!
Na megyek, még a 3. adagot ki kell tergetnem, szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Teljesen eltüntem, de egész nap jöttünk-mentünk.
Tegnap este pedig úgy elaludtam Fannival,hogy csak ma reggel tértem magamhoz.
Szerencsére mostmár tudok akkor is netezni, ha apának kell a hálózat vagy a telefonvonal a munkájához,mert végre megcsinálta itthon a hálózatot! :lol:

Juc
Nagyon szuper helynek tűnik ez a Döbrönte.
Köszi a lázcsillapító kúp infót. Eszembe is jutott, hogy írtátokmár hogy aGermicid C nem jómár ekkora babánál, de akkor már bent volt. Másikat meg nem akartam neki adni.
De van itthon jó lázcsillapító is, ami 200 mg.os. Szerencsére már nem kell, csak az az 1 éjszaka volt gázos, szombat reggel óta kutya baja.
Várod már a konceret????
HOlnapután jön anyós meg sóginőm+pasija. Utóbbiak jönnek a koncertre is, nagyi pedig vigyáz Fannira. Apa dolgozik és még nem tudjuk, hogy hazajön-e koncert előtt vagy sem, de abban már megeggyeztünk, hogy én csak 8-kor indulok el itthonról. Ha sóginőjék hamabb be akarnak menni,akkor bevonatoznak, Apa pedig felszedi őket. Szerintem a RW koncert tutira nemkezdődik 9 előtt, előzenekarra pedig nem vagyok most kíváncsi.
Két éve Pink volt, csak akkor még nem volt ennyire befutott.
Kíváncsi vagyok most ki jön.

Tamesz
Hát még nem foglaltunk sehol, de nem lennék meglepve, ha most szombaton indulnánk. Apától kitelik, amilyen...

Andi
Disznó illat lovakkal fűszerezve?!-"isteni" lehet nektek!
Gyulán is szokott néha hozni a szél egy kis fincsi illatot, úgyhogy tudom milyen az!
De ennek ellenére nem rettentettél el minket és ha épp nem akkor nyaralunk akkor ott leszünk!
Nekünk mindkét nap jó! kb. mikortól lenne a buli?
Miron már belepisil a rendes wc-be???

Ma este sikerült megint mesével bealtatni a gyerekeket. Apa gyerek kezdte elolvasni, aztán én olvastam addig amíg mind a ketten szépen elaludtak. Fanninak sikerült levágni végre a körmeit is....
Jó éjt mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76

Jó reggelt!

Andi, inkább délelőtt vagy inkább délután lenne a tali? Nektek melyik a jobb?

Timka, már én is várom a koncertet!!! Már "edzek" is egy kicsit, mármint Robbie-t hallgatok, de sajna Marcinak nem nagyon tetszik, néha befogja a fülét!!! :lol: :lol: Ja, itt egy program meg egy setlist, az indexes RW-fórumról szereztem:

A show programja

16:00 Kapunyitás

18:30 Chris Coco (előzenekar)

19:15 Átszerelés

19:30 Orson (előzenekar)

20:15 Átszerelés

21:00 Robbie Williams koncert

Setlist:

Radio
Rock DJ
Tripping
Monsoon
Sin Sin Sin
Love me tender (v. valami más... ez a változó pont. attól függ milyen a kedve)
Millenium
Make me pure
Me and my shadow
Strong
Back for good
Advertising Space
A place to crash
Come Udone
Feel
Let me entertain you
Angels
Kids

Na, sziasztok!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Juc
köszi az infót, ez szuper! ezek szerint tényleg el kell indulnom 8-kor! 20 perc míg beértek és van 40 percem parkolóhelyet találni és a helyemre verekednem magam. :shock:
De az sem lenne baj,ha az első sorban kötnék ki...

Mennem kell, házassági évfordulónkrakitaláltam egy tök jó kisajándékot, de pénzügyileg elszámoltam magam :x.

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!!
Nekünk teljesen mindegy hogy délelött vagy délután persze attol is függ,hogy akartok e bográcsozni mert akkor jo lenne ebéd körülre főzni,ami azt jelentené,hogy jöttök délelött 11 körül és majd délután mentek el!De azt is ki kéne találni,hogy szombat vagy vasárnap nekünk az is mindegy mert Apa csak este negyed tizre megy a reptérre szombaton!Ha meg nem akartok csak nasizni akkor sztem jobb délután olyan 2-3 körül!addigra már minden gyerek kialussza magát nagyjábol! :lol: :lol: A medi víze nagyon jo föleg addigra még melegebb lesz!
Szoval akkor kik jönnek??
Timka!!
Probáljatok ne akkor nyaralni menjetek utána valo héten mi is akkor megyünk,bár szten nagyon rossz idő lesz! :twisted: :twisted: :wink: :wink:
Na jó lépek mert dolgozni megyek délután,ugyanis az anyu nyaral és igy csak délutánra van bebyszitterem Apa lesz velük! :lol: :lol: :wink:
Amugy már nincs ís olyan messze 5-e szombathoz két hét! 8) 8) :shock:
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Ja, bocsi az előző off-topic-ért a nem RW-rajongóknak! :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!
Andi,
Nekünk mindegy mikor lesz, talán a szombat biztosabb, de még nincs fixen lekötött programunk!

Látom RW rajongók már nagy az izgalom, biztosan nagyon jó lesz!!!:D

Itt nagoyn meleg van megint, tegnap este is már csak a medencében bírtuk, Marci már angyon bátor, csak a segge alá tetttem a kezem és hajlandó pancsolni!

Na felébredt, mennem kell!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Andi, köszi az invitálást, szeretnék menni, csak tesómék most vannak itthon pár hétre (Franciaországban laknak), és nem tudom, mikor mennek vissza, attól függ. Max jövő hétre kiderül. Amúgy valamennyire ismerem a járást, mert jó 7 évig buszozgattam a piliscsabai egyetemre. A Pilis tényleg nagyon szép, jó lehet ott lakni!!

Én elég kutyául voltam az elmúlt napokban, valami "gyomorvírus" leterített pénteken. Előtte való nap kaptuk meg a kullancs elleni szurit, azt hittem, annak a mellékhatása a folyamatos szédülés és émelygés, de aztán lázam is lett, és felkelni sem bírtam. Már egy terhestesztet is csináltam, tisztára olyan hányingerem volt, hogy gyanakodni kezdtem -persze negatív lett. Most már jobban vagyok, ledobtam 3 kilót is, ami mondjuk jól jött. Na, ennyit rólam.

RW rajongók készüljetek!!! Az előbb küldték a férjemet a Váci utcába "paparazzónak", ott fog állítólag délután vásárolni a fiú. Mondtam, hogy autogramm nélkül haza se jöjjön :D . Biztos nagyon szuper lesz a koncert! Majd írjatok róla! Jajj, ha én is egyszer.....

KépKép
fanka

Sziasztok!

Fanka, hú, ez ám az álommunka, mármint a férjedé!!! :lol: :lol: :lol: Egész délután Robbie-t lesni... :lol: Mondjuk, amikor hülye politikusokat kell fotózni, az kevésbé tetszene... :lol: Robbie bácsi állítólag már 3 napja itt dorbézol a pesti éjszakában...

Nálunk most verik szét a járdát az utcában, egész nap megy a légkalapács, gondolhatjátok, milyen lehet... :shock: Marci nem is a saját szobájában aludt délután. Éljen a városi élet!!! :lol: :? Bár a barátnőméknél meg a múltkor (zöldövezet, kertes házak) a szomszédok folyamatos fűnyírásától nem lehetett a gyerekeket elaltatni... :?

Többiek, merre jártok?

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Mi vagyunk, itt vannak a vendégek + nagyi babyszitter, edzünk egy kis zenehallgatással a koncertre. Apa is hazajött már dél körül.
Végül apával eggyütt megyünk a koncertre, fél8 körül indulunk.

Fanni növeszt fent két rágófogat és most láttam hogy lent is nagyon be van durranva az ínye, hamarosan ott is kidugja fejét a fogacska.

Fanka
jobbulást, engem is elkaphatna egy ilyen vírus, 3 kiló minusz bármikor jól jönne.
Paparazzis Robbie képet ugye teszel fel, ha sikerül elkapni???

Na megyek tisztába teszem kakis kisasszonyt!

Juc
Jó szórakozást Nektek!!!

[/quote]

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!

Mi vagyunk, itt vannak a vendégek + nagyi babyszitter, edzünk egy kis zenehallgatással a koncertre. Apa is hazajött már dél körül.
Végül apával eggyütt megyünk a koncertre, fél8 körül indulunk.

Fanni növeszt fent két rágófogat és most láttam hogy lent is
nagyon be van durranva az ínye, hamarosan ott is kidugja fejét a fogacska.

Fanka
jobbulást, engem is elkaphatna egy ilyen vírus, 3 kiló minusz bármikor jól jönne.
Paparazzis Robbie képet ugye teszel fel, ha sikerül elkapni???

Na megyek tisztába teszem kakis kisasszonyt!

Juc
Jó szórakozást Nektek!!!

Timka

Kép
Kép
timka76

Jóestét!
Mi is megvagyunk, csak ma aktív napom volt a tegnapi lustisabb után, holnap jönnek anyósomék, így ma végignyaltam a lakást, rendberaktam a kupit, főztem, de majdnem mind elfogyott, így holnap délelőtt kezdhetem előről.
Otthon is nagyon meleg van? Itt borzalamasan, így minden délután lemegyünk pancsizni a medencébe, MArci egyre jobban élvezi, bár csak rövis ideig, inkább a medence szélén élvezi a pancsolást az edényekkel!

Kicsi csemeténk, másfél csirkecombot benyomott vacsorára némi petrezselymes krumplival.
Nem merem elszólni, de két napja reggel 7-8-ig meg sem nyikkan, olyan jókat alszunk, biztosan érzi, hogy lellépünk holnap este!!!:(

RW,
rajongók, látom lázban égtek, remélem jól fogtok szórakozni! Fnak várjuk apa képeit!:-) Eézrt 40 fokban RW-t vadászni, háááááááát!:D

Juc,
részvétem a légkalapács miatt, mi szombaton otthon élveztük, hogy mindenki máskor nyírt füvet, így azután egész nap szólt valahonnan!

Fanka,
jobbulást, remélem gyorsan rendbejössz!

Timka,
nem semmi ennyi fog, nálunk semmi változás nincs, remélem nem lesz azért fogatlan a gyerekünk!:D

Andi,
már várjuk az összeröfit, majd szóljtaok, hogy mit vigyünk!!!

Na megyek, mert még nem csomagoltam, és apa ki akarja vinni a kocsiba, hogy ne nekem kelljen cipekedni! Imádom! És annyira készül, hogy elutazunk kettesben, de én azért kicsit félek, mert mégiscsak itthagyjuk MArcit, igaz hárman lesznek rá, de akkor is!:(
Szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Na, Robbie persze nem vásárolgatott, így nem sikerüllt lefotózni, sajnos, pedig 5 órát vártak rá. Ellenben sikerült a páromnak felbuknia a motorral :( . Parkoló kocsik közül kilépett egy gyalogos, s hogy ne üsse el, elrántotta a kormányt, és elborult. Szerencsére nem lett nagyobb baj, csak a vállá és a térdét ütötte meg, és saját felelősségre bement utána dolgozni. Volt helyszínelés, mentők, minden... Még most is bent van. Holnap azért elmegy egy röntgenre, azt mondta. Kicsit kibuktam, tudtam, hogy a motor nem egy életbiztosítás, és ezek után még jobban idegesít :evil: !

Köszi a jókívánságokat, már remekül vagyok, pótoltam is ma rendesen az elmúlt napok koplalását, töltött paprika formájában :D .

Tamesz
Bátor dodlog, hogy így kettesben (na jó, "két és felesen") utaztok el! Mennyi időre mentek? Érezzétek nagyon jól magatokat!!
Itt is nagyon meleg van, 30-32 fok, szenvedünk is rendesen!

Na, megyek olvasok egy kicsit

KépKép
fanka

Fanka,
sajnálom ami a pároddal történt, remélem nincs semmi komoly baja!!!
Bátor dolog?
Bevallom marha ideges vagyok!!!:( Ma este 5-kor indulunk, akkorra megyek apáért, ha már le tud lépni, is nekivágunk a 400km-nek még ma éjjel, Splitig, felváltva vezetünk úgy talán nem annyira fárasztó senkinek. TEgnap már megkaptam az új kocsit, hogy szokjam egy kicsit, hú nagyon állat módon megy!!! Majd holnap megnézzük a várost, esetleg tengerezünk egyet és átmegyünk (200km) Dubrovnikba két napra. Vasárnap viszont délután jövünk, hát 3 nap, 3 éjszaka, remélem minden rendben lesz! Tudtam, hogy nem kellett volna leírnom az átalvós éjszakát, ma éjjel vagy 5-ször volt fenn a kisember!:(

Na megyek, még ágyat kell húznom a vendégeknek és levisszük apát dolgozni, főzés, és már itt is vannak! SZóval hajrá!
Szép napot Nektek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Na, megjött a RW-rajongói különítmény is... :lol: Timka, hogy tetszett a koncert? :lol: Gondoltam, hogy küldök előtte egy sms-t neked, de ott jöttem rá, hogy nincs benne a számod a telefonomban... :( Beértetek időben? Merre ültetek/álltatok? Jól láttatok?

Jó volt a buli szerintem, bár azért nem volt az igazi a hangja Robbie bácsinak, szerintem érződött rajta, hogy beteg (vagy másnapos... :lol: ). Viszont óriási showman a csávó, nagy bohóc, ez tetszett!!! A tömeg is lenyűgöző volt, bár ott, ahol mi ültünk, konszolidáltabb fazonok meg kisgyerekek (!!!) voltak, szóval ott nem volt túl pörgős a hangulat. :( Kicsit feszélyező volt, hogy jobbomon a férjem ült (na jó, nem faarccal, de elég higgadtan), balomon egy karót nyelt 50-es családapa (aki feleségét és két kamaszlányát hozta a koncertre), én meg köztük sikítoztam meg csápoltam meg a végén riszáltam a seggemet... :oops: :lol: Viszont meg kell állapítanom, hogy öregszem, mert a küzdőtéri egész napos sorbanállást, tömegben tombolást nem bírtam volna végigcsinálni.

A koncert után meg vagy egy órát sétáltunk, egész a Liszt Ferenc térig, ott még borozgattunk egyet, úgyhogy csak 2 körül értünk haza, jó kis görbe éjszakánk volt! Pedig még csak most jön a házassági évfordulós bulizás!!!

Tamesz, jó utat nektek, vigyázzatok magatokra, és jó romantikázást!!! :D Remélem, Marci jól meglesz a nagyszülőkkel!

Fanka, remélem, nem lett semmi baja a férjednek! volt röntgenen? Elég ijesztő, amit írsz, mondatm is az én robogósomnak, hogy vigyázzon... Akkor holnap tali?

Szép délutánt!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Én is vagyok,vendégsereg is elment már, úgyhogy megint édes kettesben vagyunk Fannival.

Húhhh, nagyon jó volt a koncert, én tomboltam végig.
Juc, mi a szimpaddal teljesen szemben voltunk a VIP rész felett vagy mellett, nemtom. Én a lépcsőn állva sikítoztam végig az egészet, jó pár emberrel, de a párom, aki szintén szereti csak 2 számnál csatlakozott, a többit végigülte a sógiékkal.
Én legközelebb bizti hogy a küzdőtérre küzdöm majd magam.
FAnni nagyon jól elvolt a nagyival. 7.45-kor indultunk el,akkor nem akart elengedni és lecsatlakozni a ciciről, de sikerült elterelni a figyelmét, mi pedig elosontunk. 10-ig játszottak, és 10.20-kor kis sírdogálás után már aludt is.
MI fél 9-után értünk be a helyünkre, úgyhogy nem kellett sokat várni.
A 1,5literes itókámat nem akarták beengedni, aztán mondtam a pasinak,hogy én szoptatós anyuka vagyok, folyamatosan kell innom, hogy termeljek tejcsit a gyereknek, az meg nézett bambán a férjemre, aki megerősítette, hogy ez bizony így van. És beengedett vele.... :D

Tegnap elmaradt a házasáági évfordulós ünneplés, ma este pótoljuk be.
Megyek sütök egy fincsipiskótás-pudingos-gyümitortát, ünnepi kaja még van tegnapról, úgyhogy nem főzőcskézek.

Fanka
Férjednek jobbulást kívánok, remélem minden renben van vele.
MI is az ő munkája?-hogy paparazzinak küldték?....

Tamesz
Nektek pedig jó romantikázást. Marci biztos jól ellesz a nagyszülőkkel, én se hiányoztam Fanninak tegnap este....

Na megyek sütni míg alszik a lány.

Szépnapot!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!
Mi van nem tudjátok kialudni a RW.koncertet?Hallottam ám hogy nagyon jó volt,Apa kollegái is voltak és tegnap elég használhatatlanok voltak a meloba,ugyhogy Apa tartotta a frontot tegnap!Ezért még jobban utálja őt!Eddíg se szerettük se őt se a zenéjét de tegnap vért izzadt miatta! :lol: :cry: Bocsí a rajongoktol,de mi más stilusra esküszünk!Juc,ebbe se hasonlitunk! :lol: :cry:
Fanka hogy van párod??
Tamesz!
Jó utat nektek,és érezzétek jol magatokat!Nyugi Marcí biztos ellesz a nagyszülökkel,csak arra készülj,hogy jol elkényeztetik majd mire visszaértek!
Mi akarom mondani én is tervezek egy két éjszakás kiruccanást Apával de csak novemberbe,ugyanis tavaly volt 30 éves és sajna nem igazán tudtuk megtartani a szülinapját mert meghallt az anyukája,igyhát a nagy bulizás elmaradt!Gondoltam hogy szervezek neki egy meglepi bulit aztán őnző modon rádöbbentem,hogy az nekem nem is lenne olyan jo,igy ínkább azt a pénzt egy wellnes hétvégére befizetem!Remélem ennek jobban fog örülni!Bulizni meg ugy ís lehet akármikor! :) :) Csak még azt nem tudom hova menjünk,na meg a pénzt is össze kell szednem sutyíba,ami nem is olyan egyszerű ha egy kasszán vagyunk!
Most,hogy vége a Robby láznak talán beszéljünk a talirol itt nálunk! :lol: :lol: Ugy gondolom,hogy a főzést haggyuk ki,mert elég bizonytalanok vagytok hogy ki jőn ki nem megaztán a poronytyok is keresztül huzhatják a terveket egy-egy betegséggel,és nem akarok egy hétig bográcsgulyást vagy akármit enni! :oops: :oops: :cry: Vélemény???Ha máshogy gondoljátok szoljatok mert jo lenne főzni,csakhát még fixen senki nem jelzett vissza! :cry: :cry: :lol: Turázni is mehetnénk,van itt supi kis hely a környéken (erdőbe játszotér-italozoval)csakhát ha ilyen kánikula van kinek van kedve hozzá,mondjuk nem nagy séta mert egézen addig lehet kocsíval menni!Hát nem tudom gondolkodjatok mi legyen! :lol: :lol: :? :?
Most megyek mert ma melozok és ráadásul drága öcsém kifestette anyunál a fél lakást tegnap :shock: :shock: ,meglepinek mire hazaér a nyaralásbol,csak velem felejtett el eggyeztetni mert ugyebár a takaritás rám vár! :twisted: :twisted:
Holnapra kénytelen voltam kölcsönadni a gyemekeimet,hogy vasárnapra készen legyek!Tegnap is olyan muris volt Anyu telefonált este,hogy minden renben e otthon amikor is őcsém nyakig festékesen ara kérdsre,hogy mit csínálsz közölte,hogy pihen mert nem birja a hőséget! :lol: :lol: :lol: Én meg a "kertbe hintáztam Mironnal" miközbe ott álltam őcsém melett domestossal és ronggyal a kezembe! :lol: :lol:
Na jó tényleg lépek!Vigyázzatok ebbe a melegbe mi alig megyünk ki!
Szép napot!!
Vendég

Jó reggelt!

Andi, én nem ragaszkodom a főzéshez, majd elrágcsálunk ezt-azt! Ha délelőtt megyünk, akkor bonyolult a gyerekeket altatni, nem? Vagy addigra már vissza is kell indulni, az meg tök kevés idő. :( Úgyhogy talán jobb a délután, nem? Vagy jó korán kell menni, reggel 8-ra! :lol: Többiek?

Jó takarítást a hétvégére! :lol:

Robbie: na, azért én sem csak az ő stílusát szeretem, bár szívesen hallgatom, mert sztem nagyon jól csinálja :lol: , de nem vagyok egy fanatikus RW-rajongó! Sokmindent hallgatok (hallgattam, most Marci miatt kevésbé), talán leginkább alternatív rockot, de egyébként is szinte bármit (még elektronikusakat is :shock: ), csak musicalt és mulatós zenét nem. :?

Sziasztok, szép nyári napot! 8) :lol:

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Hagy csináljak már egy kis közvélemény kutatást....

Ki ad a csemetéjének babatejet, és milyen fajtát? Fogalmam sincs, hogy Lizinek melyik jönne be, vagy egyáltalán lenne-e olyan amit elfogad.

Köszike

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!
Muki
Babtejet én nem adok Panninak, viszont imádja a szójatejet, azt iszik este-reggel. DM-ben (is) lehet kapni, kalciumos is van. Babatejekről nem tudok nyilatkozni, mert nálunk még tart a tehéntejtilalom.

KépKép
fanka

Muki, sajna én sem tudok semmit a babatejekről, nálunk még 3-as tápszer van, a tehéntejet sem próbáltam még...

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!!
Ok akkor nem főzünk csak rágcsálunk meg iszunk!!! :lol: :lol:
És akkor legyen ebéd utántol estig!Remélem jó idő lesz!
Juc!!
A lakodalmast mi nagyon szeretjük elvégre svábok vagyunk vagy mi fene! :lol: :lol: :lol: :P Ezenkivül a régi zenéket mint Illés,Omega,Metro,Hungáría egyszolván a jo bulizosokat és ha egyedül vagyunk gyerekek nélkül akkor Edda,Magozott Cseresznye,Kopasz Fejbör,Depeche Mode :lol: :? :oops: :oops:
Anyosom mondta mindig,hogy lehetöleg ne a gyerekek elött hallgasunk ilyen zenét,ne ferditsük őket,szegény sznvedett tőlünk eleget! :cry: :cry: Egyszer ugy mentünk haza a Diák-szigetröl,hogy a teraszon kellett levetköznünk bugyííg! :oops: :oops: :oops: Na jo befejeztem mert végleg leirom magam elötetek!! :roll: :roll:
Mukika!!
Tej ügybe én se tudok felvilágositást adni,mert mi símán parmalat tejet iszunk már több mint fél éve!! :lol: :lol: :lol: Akarom mondani kakaoporral izesitve! :P :P
Most megyek mert dupla filmem lesz és még Mírcsít agyon kéne csapni,hogy nézhessem!! :lol: :lol: :lol:
Szép estét mindenkinek!!
Vendég

köszi-köszi

Juc!
Asszem a 3-as táp az a babatej, úgyhogy érdekel a márkája:)

Fanka!
És ez a szójatej már folyékony állapotban kapható, vagy por alakban? Gondolom van olyan a tápértéke, mint ha sima tejet kapna. Abszolút nem ismerem amúgy.

Andi!
Én még kicsit óvatoskodok a rendes tejjel, szokott kapni úgy, hogy ha kajában van, meg pár kortyot az én kakaómból, de még nem merem nagy dózisban adni Lizinek, habár ha mást nem fog elfogadni, akkor kénytelen leszek.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Muki, a babatej az nem eleve folyékony állapotban van? Akkor lehet, hogy ez is az, nem tudtam :oops: , ez BEBA 3 aktív, rendes por alakú táp, ugyanolyan, mint a 2-es, 2+-os BEBA-k. Vannak ilyen műanyag palackos babatejek (Humana, Hipp talán), na azokat nem vettem még.

Jó hétvégét mindenkinek! Én már kissé lefáradtam :? :? :? , fél 6 óta folyamatosan rosszalkodik ez a zsivány...

Juc

Kép
juc14

Sziasztok,

Mukika,
Sajnos babatej ügyben nem tudok véleményt mondani, mi még mindig szopizunk. Tehéntejet próbáltam adni, de nem igazán jött be neki, tejbegríznek megkészítve azonban szívesen megeszi. Lizi abbahagyta a szopit?

RW,
Biztosan szuper lehetett a koncert. Én szívesen hallgatom a zenéjét, bár nem kimondottan a kedvencem. Mi most a félsziget fesztiválra készülünk, többek közt a Megasztár koncertet is meg szeretnénk nézni.

Fanka,
Sajnálom, ami a pároddal történt. Remélem jobban van.

Andi,
Jók a képek, látom a kis lurkónak nagyon tetszik a kályha, a gombokat nem szokta csavargatni? Sajnos Ákosnak az a rossz szokása van, hogy eltekergeti a gombokat és megengedi a gázat. Folyamatosan le kell ellenőrizzem, hogy nehogy levegőbe repítsen :evil: .

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
nyuszko

Jóestét!
Jelentem megjöttünk, nagyon jól sikerült a kettes számú nászutunk apával, bár azért bevallom nagyon hiányzott MArci, főleg, amikor kicsi törpéket láttam a szüleikkel, és bántott, hogy mi meg lepasszoltuk, de nagyon jól megvoltak, állatkerteztek, fürödtek a háziakkal a medecében, sétáltak, szóval jó dolga volt neki is.

Mi levezettünk 1500km-ert, megnéztük Spiltet és Dubrovnikot rendesen, illetve fürödtünk is a tengerben minden nap, nagyon fincsi meleg már! Pocak jól viselte, bár a tegnap délelőtti 37 fokban a dubrovniki városfalon tett 2 km-es túra végén már kicsit ki voltam, de egy kehely fagyi csodákra képes!!! Hát mégegy terhes idétlen nőt sem láttam aki megmászta volna, na meg magyarokat sem, ezek szerint hülyék vagyunk??? Mindkét este elmentünk vacsizni, ezt kaptam szülinapomra apától, mindenféle tengeri herkentyűt megkóstoltunk, nagyon élvezte, mert ő még nem sokat próbált, kibontogattam neki a rákokat és egyebeket, én anno Dél-Afrikában elég sok herkenytűt megkóstoltam, de hát ezek nem a mindennapi konyhánk tartozékai, pedig egészségesek!!!!

Ma amikor hazaértünk a 7 órás utazás után Marci akkor ébredt és csak ordított, teljsen kétségbe estem, mert ő sosem szokott sírni csak max fél percig, most pedig 15 percig tartott, mire rájöttem, hogy valami fáj neki és az a popója lehet. Hát be is jött, tegnap tojásos lecsót evett és vsz. kicsit kiütötte őfelsége sejhaját, mert vörösen lángolt, de anya bekente és kapott sensitiv pelust és már gyógyul!:(
Most megnyírtam a fiúkat a kádban és lassan eltetszem magam vízszintesbe, mert azért várasztó volt a mai 650km. Hú életemben először kipróbáltam a tempomatot, hát nagyon kényelmes dolog, ugyanis az új céges kocsiban van, persze csütörtök este amikor vezettem még nyuszi voltam és ott tartottam a lábamat a pedál felett, ennek köszönhetően éjjel úgy begörcsölt a lábam, hogy apát fel kellett ébresztenem és beborogatta, megmasszírozta, mert nem mozdult semerre. Tudom béna vagyok, de hát ezt is szokni kell!!! :D
MAjd rakok fel képeket is, de még nem töltöttem le a kártyákról!

Andi,
mi készülünk, ha alakul hogy melyik nap, akkor megpróbálom úgy szervezni a mi hétvégénket is! Szerintem csak rágcsát, meg üdcsit vigyünk, nem kell készülni, nem hiányzik a gyerkőcök meg a meleg miatt senkinek sem!!!

RW,
rajongók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat és a gyerkőcöket sem viselte meg a távollétetek!

Fanka,
mizu apával? hogy van?

Muki,
mi Nestlé Beba 3+-os tápot iszunk, banánosat, és néha még kap bele MArci egy kis kanál kakaót, mert mostanában rákapott. Sőt sima tejből is ivott kakaót, de attól semmi baja sem lett.
Szép estét!

Ja eldőlt a pocaklakó neve, Lili lesz, jelenlegi állás szerint!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Fanka!
Remélem Apátok rendben van már!

Nyuszkó!
Lizi még szopik napi 2x, csak úgy érzem, hogy elég kevés van egyszerre(meg pl tegnap meg ma is alig bírtam rátukmálni a cicit), így lassan már csak napi egy szopit kéne meghagyni, és ugye a kiiktatott helyett kellene vmi tejszerű lötty.

Juc!
Áááá, olyan előre bekevert tápot nem veszek, az nagyon drága.

Tamesz!
Nem semmi micsoda erőd van...pocakkal ennyit vezetni, meg túrázni, hát nem gyönge...Örülök, hogy jól siekrült a kirucc! Bevallom titokban reménykedtem, hogy az Aliz nevet választjátok :oops: Nade, a Lili is szép, meg annak a cifrázott változatai is, a Lilien, és a Liliána is sztem.....

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Mi vagyunk, de mivel nem volt itt nagy élet bevallom nem volt sok kedvem írni.
Egész hétvégén a prosikat bújtuk, jelenlegi állás szerint jövő hét közepén megyünk Horvátországba, 2 nap Plitvice aztán vmi tengerparti pihi. Kinéztünk 5-6 szállodát, holnap apa megérdeklődi hogy van-e hely, aztán már csak csomagolni kell.
És úgy néz ki, hogy szeptember elejére szervezhetek még egy egyhetes utat valahova, akár meglepi is lehet apának az uticél.

Tamesz
lehet majd hérdezek tőled ezt-azt....
Örülök, hogy jól telt az édes-"hármas" utatok, kérünk majd szép képeket.
Nekem nagyon tetszik a Lili név, mi már beszéltünk róla, hogy ha a második is lány lesz, akkor ez lesz a neve, ha fiú akkor én Marcit szeretnék... szóval mindenképpen lesz egy azonos nevű gyerekünk....

Juc
a hátihordozó hágy kilóig jó???? esteleg ha elbír egy 17 kilós apróságot mi is kölcsönkérhetjük majd?
bár nem tudom Fanninak hogy tetszene?!

Andi
Én leszek az első aki lemondja a talit mert ha utazunk jövő héten akkor éppen úton leszünk hazafelé, bocsi!

Fanni ma totál felborította a napját. Tegnap este 11-től ma 11.45-ig (!!!!) aludt, így napközben nem fektettem le, egész nap pörgött, bolondozott, viszont este 8-ra iszonyatosan nyűgös lett, úgyhogy gyors fürdés után fél 9-kor ágyba került. Fél 10 körül pedig csak megnyugtatom. Szerintem a fogacskái kínozzák ennyire szegényt. Most bekapcsoltam neki a légkondit és nyugodtam alszik.
Én meg megyek mellé, mert nagyon fáradt vagyok, meg aztán a meleg kakaó is elálmosított.

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76

Jóreggelt!
Andi,
nagyon sézpen köszönöm a képeslapot, aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam!:D

Timka,
kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek bármiben!
NEm semmi alvókája van Fanninak!

Muki,
nekem nagyon tetszik az Aliz név, ne tudd meg szombaton amíg sziesztáztunk mégegyszer végigrágtuk magunkat a lánynevek könyvön, kiírtunk vagy 12-őt és utána válogattunk, hát most ez maradt! :D

Kíváló éjszakánk volt, Marci ugyan végigaludta, és még msot is alszik, csak a háziak kezdtek fél 4-kor pkaolni, és fél 5-kor végre elindultak nyaralni 2-3 hétre, így miénk a ház! Majd 6-től a szomszédvan verik a fáról a kiskörtét, hát állatt hangaj van! Ennyit a pihenésről!!!:(
Szép napot, ma mosómedvét játszom, azt hiszem, és próbálok kicsit pihizni MArci mellett!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Hahó!

Tamesz, én bevallom, nem tudtam :oops: , hogy ez a szülinapi romantikus utazásotok volt, úgyhogy akkor megkésve, de sok boldog születésnapot kívánok én is!!!

Kép

Juc

Kép
juc14

Na, és akkor egy kicsit írok is:

Tamesz, jó lehetett nektek, én is szívesen mennék arrafelé! Bár igaz, mi sem másztuk meg a dubrovniki várfalat, pedig akkor még híre sem volt Marcinak... :lol: Mi is a punnyadt magyar turisták közé tartoztunk... :oops: :lol:

Lili tök jó név!!! :D

Timka, a hátihordozó elvileg 15 kilóig jó. :( De szívesen odaadjuk, hogy kipróbáljátok.

Remélem, jól sikerül a nyaralásotok!

Mi családoztunk a hétvégén, férjem nagymamájának most volt a 80. születésnapja, őt ünnepeltük, tegnap este meg magunkat :lol: :lol: , ma van ugyanis a házassági évfordulónk, és tegnap elmentünk kettesben vacsizni meg moziba, míg Marci itthon nagymamázott.

Szép hetet!

Juc

Kép
juc14

Juc,
köszi, Nektek pedig boldog házassági évfordulót mára! Ugye hogy milyen jól esik néha a romantikázás???:D
APa ma kétoldali munkaundorral indult el nagy nehezen dolgozni, valahogy nagyon nem sietett! Itt végre kicsit beborult az idő, de marha meleg és fülledtség van!
Na mindjárt rakok fel képeket is, csak lekicsinyítek párat.

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Tamesz
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Juc
Nektek pedig boldogévfordulót!!!
Megbeszélem apával ezt a hátihorpzós dolgot. Milyen tipusú hordótok van? azért kérdem, mert tegnap én is megnéztem a Brendonos újságot és abban volt 3 Brevi, kettőnél írtak súlyhatárt(13,15kg) a harmadiknál nem. Ha arrra járnánk,akkor kipróbálnánk,hogy egyáltalán elfér-e benne. Szerintem az a 2 kiló plusz nem olyan vészes, csak nem törne szét alatta....

Fanni mai is jó sokáig aludt, fél 10 után kelt fel pedig tegnap este fél 9-kor feküdt le, valóban nem semmi az alvókája, nem is tudom melyikőnkre hasonlít ebben jobban, talán az apja tud tovább aludni, de én se vagyok rossz alvó.
Ma én is mosómedve leszek, meg takarítónő....

Szép napot mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok,

Tamesz,
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk így utólag is neked! Gratula a tesóka nevéhez, tényleg nagyon szép.

Juc,
Nektek boldog évfordulót! :wink:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mikor a párommal kettesben ünnepeltünk, valósággal furán éreztem magam, hogy nem kell állandóan egy kis kukac után futkósni :lol: .

Kép
Kép
nyuszko

Sziasztok!!
Juc teso!!
Még 100 évet eggyütt!!!Na jo elég az aranylakodalmat megélni,manapság már az is nagy teljesitmény!!
Mi biztos nem fogjuk!! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Szoval akkor kik jönnek és hányan???Már bánom,hogy nem most hétvégére szerveztük mert tutti idő lesz,dehát Tameszék nélkül nincs buli!! :lol: :lol: :lol:
Azért remélem nem lesz tele a kert pingvinekkel és jegesmacikkal 5-én!! :lol: :lol: :P
Akkor rágcsálunk és tracsízunk,majd legközelebb ha biztosat tudunk szervezni akkor fözöcskézünk!!
Milyen piát vegyek???Ki fog vezetni,és feláldozni magát hogy nem iszik!!Sör biztos lesz mert én azt szeretem,na meg az ásványviz,eddig biztos a többit mondhatjátok! :? :?
Szoval akkor kérném a neveket biztosra és plusz hány fő!!
Timka!!
Sajnálom ha nem jöttök,azért megprobálhatnátok erre hazafelé jönni az is valami hacsak egy orára megpihentek itt nálunk!! :cry:

Azért valakinek nagyon őrülnék ha tudna jönni!!
FLAMES!!!!!Probáljátok már meg!!!
Valaki nem tudja őket megkérdezni???Biztos jó tenne neki egy kis kikapcs!! :lol:

Fanka??Mukika???Többiek???
Na jo irjatok és szervezkedjetek!!
Vigyázzatok ebbe a melegbe!!

Tamesz!!Várjuk a képeket!!
Vendég

Halihó!

Andi, akkor most már tuti, hogy 5-e szombat délután lesz a buli? Mi megyünk, remélem, nem jön közbe semmi Marci-lázadás. :lol: És én iszom is szívesen :lol: :lol: :lol: , a sör tök jó ebben a melegben, ha hidegebb lesz, majd viszek még valami szívmelegítőt, no csak bailey'st vagy ilyesmit. Meg persze vmi üdítőt is. Apánkat még nem tudjuk, jön-e, lehet, hogy csak fuvaroz, és inkább kihasználja, hogy van pár szabad órája nélkülünk... :lol:

Szóval akkor tali aug. 5. szombat délután. Ott lesznek:

Juc + Marci

Juc

Kép
juc14

Jó estét!

Hát kiirtottalak benneteket??? :cry:

Köszönjük az évfordulós jókívánságokat!!! :D Engem ma Marci rendesen kiakasztott (20 perc alvással egész nap :? ), úgyhogy nem vagyok túl ünneplős hangulatban, de végül is az ünneplés már tegnap megvolt. Úgyhogy most inkább ugrom az ágyba... Kép

Timka, gyertek nyugodtan, és próbáljátok föl a hordozót, Neonato Tucano a márkája, itt egy link:

http://www.matti.hu/neo_babakocsik.php?menu=Tucano

A telefonszámom megvan neked?

Juc

Kép
juc14

Tamesz!
Utólagosan boldog szülinapot Neked!

Juc!
Nektek pedig boldog évfordulót!

Andi!
Hát velünk sajna nem kell számolnod a bulira, kicsit messze lenne.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Juc
megvan a számod, hívlak ha aktuális a dolog.
Még nem tudom pontosan a programot, annyi fix, hogy holnap bemegyek az utazási irodába és kifizetem az elvileg lefoglalt szállást. Akkor lesz tutira szállásunk Novi Vinodolski-ban szombattól szombatig. Lehet hogy visszafelé megyünk be Plitvicére, de apa szerint egy hosszú hétvégét is ellehetne ott tölteni valamikor, mert annyi a látnivaló.
Én javasoltam, hogy menjünk szerda éjszaka és akkor csütörtök-péntek járkálunk, utána pedig egy hétig lógatjuk a lábunkat, de még nem mondott rá végelgesen igent.

Tamesz
hol vannak azok a képek már????
nem hiszem hogy ennyi szennyesetek lenne, hogy még most is mosol?! vagy már vasalod a ruhákat???

Juc, szegény, mi történt Marcival,hogy nem aludt???

Estére én is hulla vagyok, pedig Fanni elégkésőn ébred és napközben is alszik 2 órát, de így is lefáraszt.
Ma annyit kajált,mint eddig soha. Egyik kedvenc levesét készítettem, edédre és vacsira is benyomott egy nagy adagot egyedül kanalazva kis segítséggel, délután 2 őszibarackot nyomott be, este pedig palacsintát evett még a leves után.
Ja és persze az elmaradhatatlan cicizés!

Na elteszem magam én is holnapra, akkor kell egy csomó mindent
intéznem.

Timka

Kép
Kép
timka76

Jó reggelt!

Timka, akkor hívjál, ha jönnétek! Még nem tudom, lehet, hogy mi Marcival ketten elmegyünk Győrbe anyukámékhoz holnap vagy holnapután, de a férjem itthon lesz a héten később is, ha mégsem indulnátok olyan hamar.

Tegnap egyébként valszeg a vihar tett be Marcinak, vagyis az ébresztette fel 20 perc után, és nem bírt visszaaludni. Na, de a 20 perc alvás előtt is (pedig akkor még nem volt jégeső) több mint egy órán át altattam... :? Tényleg, Nyuszko, a te Ákosod alszik már rendesen nappal? A múltkor írtad, hogy nem tetszik neki...

Ja, itt olyan vihar volt tegnap délután, hatalmas jégeső, felhőszakadás, én is megijedtem, nemhogy Marci :shock: , állítólag a villamosok sem jártak, és még a MOM parkot is bezárták, mert bokáig állt benne a víz!!! :shock: :shock: Fanka, remélem, nem rekedtetek bent (vagy kint)!! :lol:

Sziasztok! A talis listához írja hozzá más is a nevét! Vagy csak mi megyünk??? :)

Juc

Kép
juc14

Jóreggelt!
Juc, Fanka,
nem semmi vihar volt felétek, láttuk a híradóban!

Timka,
Plitvice tényleg jó egy hétvégi programnak is, innen csak 140km. De otthonról azért hosszú az út, én is inkább útbaejteném a nyaralás előtt vagy után! Mindenképpen 2 napra menjetek, két napra 130 kuna a jegy/fő, Fanninak nem kell. Túrabakancsot vagy vízhatlan cipőt kell hozni, meg eső elleni cuccot is, mert ott nagoyn gyakran esik. Most vasárnap is abban a vonalban vihar volt, de csak ott, előtte utána 35 fok, azon a vidéken 25.
REmélem sikerül a szállást elintéznetek! Ha van időtök gyertek be, itthon leszünk a hétvégén!

Muki, Nyuszko, Timka,
köszi a köszöntést!

Bocsánat a képek még késnek, még nem tudtam kiválogatni őket, mert tegnap eldőlt, hogy holnap este banzáj lesz nálunk, apa meghívja a magyar kollégákat egy kis vörösboros vadpörköltre, így tegnap már nekiálltak pakolászni, ma folytatom a takarítást, készülődést, mert kb 10 emberke fog jönni. REmélem nem rontom el a kaját és jól fogják érezni magukat. Ha lesz erőm, mgé bekeverek egy kis gofri tésztát, és majd mindenki süt magának amennyit kér!
NA most szaladok víz alá, mert levisszük apát dolgozni, mert este emg nagybevásárolunk! De azért majd ha alszik MArci rakok fel képeket, mugyanis mostanában nem engedi, hogy a gép előtt üljek!
Szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

BABUS,
most láttam ma Kristóf napja van, nagyon sok boldog névnapot a kisördögnek!!!! Mizu Veletek? HOgy vagytok?

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok,

Húúú lányok alig férek a bőrőmben olyan boldog vagyok, iletve vagyunk :D :D : most csináltam meg a terhességi tesztet és hát nekünk is megvan a ketteskénk :P :P :o . Többet nem is írok most, mert csak ezen jár az eszem. Jó éjt!!

Kép
Kép
nyuszko

Úúúú Nyuszkó!

Nagyon-nagy gratula Nektek!

Hát nem is mondtad, hogy ezen "ügyködtök"! Vagy csak én nem emlékszem rá? :)
Na jó, persze nem kell mindenről beszámolni :D

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Csajok!

Lehetne egy intimebb kérdésem?

Nálatok a "hancúrozás" utáni vágy újra a régi?

Márcsak mert nálam kissé defektes a dolog, és nemtom fogjam-e fel kórosnak a dolgot.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Nyuszkó!
gratula!!! NAgyon örülök, Te is sorstárs lettél!:D NAgyon nyugis, boldog pocakosodást kívánok Neked!!! Akkor olyan március környéki baba lesz?

Muki,
bevallom változó, hullámzó, de szerintem nálam most a terhesség miatt is változó.

Hú csajok, megyek pihizni, mert a pocak mint a kő, olyan kemény, felapírtotam vagy 5-6 kg szarvas husit holnapra, hát azt hiszem most egy darabig nem fogok húst enni!!! Szörnyen inas egy állat volt, 2,5 órába telt, mire lepucoltam a hártyákról, inakról a husit. Erre apa megjegyezte, " Te voltál annyira oda a buliért, hát akkor msot ne síránkozz!", és igaza van, de majd elmúlik a fáradtság!

Timka,
mi lesz a nyaralással, hogy álltok a szervezéssel????

Juc,
jó pihenést Győrbe, mi is megyünk két hét múlva pár napra, mert onnan akarunk kiugrani bécsiába bevásárolni egy kicsit a gyerkőcöknek, ruhát, játékot!
Sézp álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jó estét!

Micsoda hírek vannak itt!!! :lol: Nyuszko, gratula a ketteskéhez!!! :) :) :) És nyugodt pocaknövesztést kívánok én is!

Hát ha már a terhesteszteknél tartunk (a múltkor Fanka is írta, hogy csinált egyet), bevallom, én is csináltam egyet múlt héten, de negatív lett nekem is, pedig úgy szédelegtem, émelyegtem, hogy gyanút fogtam. Csak hát én tablit szedek, szóval elvileg nem szabadna teherbe esnem, igaz ugyan, hogy volt egy-két nap, amikor elfelejtettem bevenni, és csak másnap pótoltam, szóval akár be is csúszhatott volna. :oops: :oops: :oops: És amin meglepődtem, hogy már nem ijedtem meg annyira a gondolattól, hogy esetleg jön a kistesó, sőt kicsit el is szomorodtam, mikor aztán a mensi jött meg... :? Lehet, hogy mégsem várjuk ki a 3 évet? :) :oops:

Babus Kristófjának meg sok boldog névnapot kívánunk, eszembe is jutott, hogy írta Babus, hogy nem márciusban tartják, nehogy túl közel legyen a szülinaphoz, akkor gondolom, most ünneplik!

Muki, nálam sem a régi a vágy :oops: , de én ezt legtöbbször a fáradtságra fogom, estére úgy kifáraszt ez a kisördög, hogy minden vágyam az alvás. A hétvége alkalmasabb hancúrozásra... :oops: :oops: :oops: De szerintem ez ilyenkor érthető, majd belejövünk a gyerekezésbe, és akkor másra is marad energiánk... :lol: Mondjuk, mire a gyerkőcök 18 évesek lesznek, höhöhö... :lol:

Na, jó éjt, holnap reggel megyünk Győrbe, majd onnan jelentkezem!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Nyuszkó, húúúú de jó nektek!!!! gratulálok!

Juc,köszi előre is a hátihordozót és bocs,hogy apát küldtem érte, de így is húzós napunk volt.

Tamesz, utazás befizetve, szállás lefoglalva 29-5-ig a Hotel Novi-ban, Novi Vinodolskiban. Azt beszéltük apával, hogy szombat reggel megyünk át Plitvicére és annak függvényében, hogy hogy bírjuk maradunk még vasárnap is vagy estére jövünk haza. Akkor már Fanni is valószínűleg fáradt lesz és alszik az úton.
Vettem ma egy tuti kis vízállóü túrabakancsot, de elfogyott a pénzem, úgyhogy holnap még kell párdolgot vennünk: Fanninak új vizicipőt mert ezt már kinőtte, nekem bikinis fürdőrucit mert apa szerint a mostani egyberészes 50 éves retro, kellene egy jó kis esőálló széldzseki is, új bőröndök mert a régieknek szét tört a húzókája, pelenkák+ ez+az.

Timur,asszem Te írtad hogy vittetek elektromos hűtőtáskát! Aztat hol lehet venni? és használható kocsiban is aksitöltőről???
Lehet egy olyanba is be kellene ruházni, bár hűtő asszem van a szobában, de a nagy melegben jól esne egy kis hideg pia az úton.

Még nem számoltuk ki hogy mikor indulunk,de szerintem valamikor éjjel 1-2 körül, kb. 500 km az út reggelre mire Fanni ébred jólenne odaérni és még pihenni is egy kicsit.
Tamesz,szerintem hajnalban nem kopogunk be hozzátok, ha nem baj! Visszafelé pedig itthob lesztek! pedig akkor bementünk volna :D !

Mai nap rémségét még elmesélem: Fanni imád a kocsiban a kormánynál ülni, így gyakran beülünk vagy indulás előtt odaengedem. Ma is ez történt, minden bent volt már a kocsiban, de eszembe jutott, hogy nem raktam be tiszta pelenkát. Rácsuktam a gyerekre az ajtót hogy ne cirkuszoljunk a kiszállással, fél perc alatt összeszedtem ami kell. megyek a kocishoz, nyitnám kis az anyósülésnél az ajtót, hát nem magára zárta a központi zárral a kocsit! Persze a kocsikulcs bent figyelt az ülésen,telefonok szintén (szerencse hogy van vonalasunk),minden ajtó+ a rendszeresen nyitva lévő csomagtartó is ZÁRVA, Fanni meg vígam ugrált bent. Mutogattam neki hogy nyomja meg megint a gombot de csak nevetett. Költözés óta nem volt elő a pótkulcs, hirtelen nem is tudtam merre keressem,pulzusom minimum 200 lett. Szerencsére meglett a kulcs és ki tudtam szabadítani az egészből semmit nem értő gyereket,de még kb. negyed óráig úgy vert a szívem....

Na szép estét!
Tamesz,ha lesz egy kis időt azért rakjál majd fel képeket!

Timka

Kép
Kép
timka76

Juc,

elfelejtettem írni, hogy kipróbáltuk a hordozót és Fanni nagyon élvezte, vittem egyből a tükörhöz megmutatni neki, hogy hogy ül a hátamon. Remélem nem törik szét alattaés egyben vissza tudjuk szolgáltatni.
Jó utat Nektek holnap!

Timka

Kép
Kép
timka76

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?