Sziasztok!
Semmire sincs időm, pedig nem is csinálok semmit
Nem is tudom, az őszibe mikor írtam utoljára...
Andi
Mi pénteken 11 után értünk ki a Vörösmarty térre, már mindenki nyitva volt, ha jól láttam. Milyen szempontból érdekel még? Hogy mikor vannak kevesen? Szerintem négyig nem lehet vészes, tesóm szombaton volt kint kettő körül, és akkor is laza volt a helyzet, pedig hétvége volt.
Tünde
Ne gondold, hogy nálunk jobb a helyzet fogorvosilag, mindenesetre megnyugtató, hogy nem csak Balázs ilyen. A dokinéni azt mondta legutóbb, hogy nem találkozott még ilyen gyerekkel, aki ennyi találkozás után is ilyen barátságtalan. Nem is tudom, hány rossz foga volt, de rengeteg
Rágófoga mind rossz valamennyire, és az elsők is fönt, azokat csak ecsetelte. Van néhány olyan, amit nem is lehet még betömni, mert gyulladtak, azokat megnyitja, és időnkét kitisztítja, gyógyszerezi. Elvileg valamikor azokat is betömi. Ezen kívül még van talán 2-3 gyógyítandó foga, már nincs hátra sok.
Fogmosás nála is gáz, igaz, magának órákig hajlandó mosogatni, de az nem nevezhető alaposnak. Viszont nekem végigvinnyogja a fogmosást
50 ezerért megcsinálnák az összeset altatásban?
Lehet, hogy én is ezt választottam volna az elején, ha felkínálják a lehetőséget.
Te is fogorvoshoz mész, vagy sima dokihoz? Végül mikor repül Apa?
Én tegnap tudtam meg, hogy a férjem évvégi céges bulija 22-én lesz Németországban, és csak 23-án este tudnak hazajönni, nincs korábbi gépre jegy
Baromira örülök, hogy az utolsó napon karácsony előtt megint egyedül leszünk, pedig úgy örültem, hogy szombat lesz huszonharmadika...
Ildi
Nekem nincs semmi bajom ezzel a babakocsi-dologgal, Balázsnak ez már a harmadik
Nagyon sok babája van, most is babázik éppen
Máskor meg autózik, lövöldöz, ugrabugrál. Teljesen normális szerintem. Amikor ma megvettük a fonott kocsit, csak úgy ragyogott a gyerek. Büszkén tologatta, sokan megmosolyogták, volt, aki szóvá is tette, hogy fiú létére babázik, de kit érdekel???
Judit