Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi
:oops: :oops: dehogy hagytalak ki direkt :wink: Bocsi véletlen lehetett.
De olvastalak és figyeltelek is :D
Remélem sikerül most már alvásgondot megoldani.Én is vettem annoo egy könyvet ,"nyugodt álom" címmel azt hiszem.
Judit
Ilyen édes kísértetet én is elfogadnék ám :wink:
Edo
Erzsébeten láttam egy kölcsönzőt ,de nem tudom sajna milyen.
Viszont neten nagyon sok van , talán ott próbálj keresni.
Csilla
Dehogy nézel ki öregebbnek :lol: na csajok majd 10 év múlva sírhatunk már de addíg van aki miatt fiatalosak maradunk még egy darabig :wink:
Dia
Merre jársz?
Memó
Milyen volt a tanfolyás?
Nem lehet ebbe beszállni ?Engem is érdekelne mint itthoni meló :wink:
Évi
Ha tudsz egy kis időt szakítani a nagy költözésbe gyere kicsit beszámolni.Hiányozol.....

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Ildi!

talán lesz egy kis szerencsém..értekezzün ha ráérsz..

Jucu!

köszi..de tudom ami t tudok..lassan itt van május..(nem elseje.. :) :evil: )

Judit!

csatlakoznék Jucuhoz!

én is elfogadnám ezt akis édes kisértetet!!

Edo!

tök jo volt msnezni, ha ráérsz meg persze én is, akkor rezegj rám..

Dia, Évi????????

Memo, remélem jut idöd pihenni is..

na megyek is mert még föznöm kell, meg van egy csomo dolgom..
na meg még dokit is fel kell hivnom..

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit
Nagyon jók a képek! :lol: Tényleg igaza van Ildinek,meg lehetne zabálni Bencit :lol:

Ildikó
Majd összehozzuk egyszer őket és akkor beszél a fejével :lol: .Mi már kb fél éve nem voltunk Tücsökzenén :? .Nyáron szünet volt ,aztán nem folytattuk. :oops:

Csilla
Ok! :D

Jucu
Köszi,nézegetem őket! :D

Most megyek,utazunk le Gyulára,Reneszánsz Karnevál lesz,de tulajdonképpen az anyósomékhoz megyünk.Csak összekötjük hogy legalább valami értelme legyen. :lol:
Majd megpróbálok jelentkezni onnan is! :D

Szép napot mindenkinek!

edoci

Hello!

Móni,
NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! Apa mit szólt? Gyerekeknek mikor modjátok el? :D

Harry Potter:
ha lenne időm, elolvasnám mindet újra, én is nagy imádója vagyok. :D A filmeket is rongyá néztem, csak a kedvencemnek -1.- rossz lett a minősége, így most Öcsémet kérem, hogy az összeset nekem külön írja ki.
Meg a magyar Rómeó és Júliát is megszerzi nekem dvd-n. :wink: Már alig várom. :D

Hányás:
Gabi régen alapból csinálta, most már csak ha cirkuszol, és nagyon behergeli magát, meg most még mindig minden kanalas után, a D vitamint se tudom neki beadni, csak a tápiba keverve, az m,eg ugye nem biztos, hogy bekerül Tökibe.... :?

Érzékeny bőr:
valóban nem biztos, hogy attól még egy gyerek indigó. :) Gábor beszkennelte amit akartam, felteszem, amint oda is adja. :roll: :wink:

Edo,
hú de szépek azok a kocsik! És tényleg nagyon fiatalos vagy!!! Tök jó. 8)
És igen, végig a Teréz krt-on telis tele menyasszonyiruha kölcsönzővel. 8)

Ildi,
gondolom, neked is meg Dávidnak is jó volt kettesben picit. :) Kell a kispasi lelkének, hogy anya ott van neki és néha még kisajátíthatja. :wink:
Milyne könyvet rendeltél és mi az a jól bevált módszer? Csak nem zöld színű a könyv és barna maci van az elején? :roll: Mert nekünk az nagyon bevált, és tényleg a keresztelőiig-8hó- minden szupi volt. :oops:

Most gondolkodunk Gáborral, hogy milyen ágyat vegyünk Tökinek, külön kell tenni, csak még alaposan átvitatjuk és úgy cselekszünk. Remélem a hónapban meg tudjuk oldani. :wink: Muszáj, mert ez így nem mehet tovább. :lol:

Csilla,
jó fej Gábor! :lol: Szétnevettem magam, amiket írtál. :lol: Kibelezett háztartási gépek és társaik. :lol: Olyan édi lehet. :D

Az én fiam meg számítógép buzi. :shock: Tök komolyan belezi a gépeket Ő is, mint az apja. Mikor apa szerel, Töki is ott áll mellette, könyökig a gépben és komoly fejjel szöszöl. :shock: Olyan édes, mikor annyira odafigyel. :lol: És mikor sikerül vmit kiszednie...olyan boldog , büszke és mutatja nekünk. :lol:
Mniden nap kiszed vmit az itt elfekvő gépekből, jön haza Gábor, félve mondom neki mi van, meg hogy nagy bajt csinált Töki, de megnyugtat, hogy Ő még nem tud akkora kárt tenni egy gépben, hogy ne lehetne megcsinálni. :wink: Mázli. :wink:

Nálunk most két napja nem volt igazi hiszti, olyan jó érzés...mmmmm.... :) jó lenne, ha ez így maradna most már.... :)
Teljesen felépült, csak bohóckodik, hogy figyeljek rá, de ennél jobban??? :shock: Már a tyúkszememmel is őt nézem. :lol:

na megyek, mert mindjárt ébredünk...
Nem volt netünk két napig :x , vmi elromlott. De szerencsére kaptunk pótalkatrészt, darabig jó lesz így. ÉS volt sávemelés a neten... 8) klassz gyors. 8)
Át kell néznem a tavalyi összes magyar közlönyt, mert vmelyikbe vannak TB-s feladatok... :? egy élmény. Az 50.-nél tartok a 170-ből. :lol: egyszer csak a végére jutok. :oops:
Meg elkezdtem a szóbeli tételeket összerakni. Nagy élmény az is.... ráadásul kiderült, hogy még a fele anyag hátra van, és ugye március végéig tart a tanfolyás. :? necces.... :oops:
És bele kell kezdenem az új témakör tanulásába...nyugdíj.... :) szóval pattanok!
8) 8) 8) És Lost hétvége!!!!!!!! 8) 8) 8)

Kép
dianab

Dia!

jo h jöttél...örülök h tetszett amit irtam..hát igen gáborka már csak ilyen..

Nem örülök h a te kisfiad hány, nem hiszem h ez jo lesz hosszutávon..doki mit mond? biztos irtad de én is elvagyok havazva bocsi..elöre is..

Csajok, képzeljétek..megjött..marhára örülök neki..pedig szopi alatt elvile gnincs nem????????,,ezt olvasni a nagykönyvekben..vagy mostmár nem lesz tejem azért jött meg?? :shock: egyszer az tolvastam h ilyenkor elhagyhatják a babáka szopit..de nálunk ellenkezöleg..még jobban rákkatant.. (bocsi h igy megirtam..de érdekelne h nálatok h volt..aki tudott ciciztetni..)

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit, sebaj,akár kétszer is küldheted.. :lol: de legalább megnyugtattál..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Üdvözletem küldöm mindenkinek Gyuláról!

Dia
Köszi,megnézem őket! :D

Judit
Mit faragsz?

edoci

Judit!

nem semmi! KOMOLYZEnEI PÁLYÁT VÁLASZTOTT már most Benci????? :) :lol:

hát ez a saras sztori kicsit ijesztö, lehet h nálunk is lesz ilyen? néha ö is belelép a pocsolyába, nem ám h kikerülné...és jokat röhög utána..csibészek nagyon ezek a fiuk!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

A gyerköcök lassan meggyogyulnak,hétfőn a nagyok már mehetnek.A Briginek és a Dávidnak még kell szedni a gyogyszert.

Én voltam pénteken uh-n.Hétfőn kell visszamennem mert még elég picurka és nem lehetett rendessen látni.De megmutatta a dokim,hogy hol ágyazodott be.Ha lesz majd róla kép akkor rakok fel.

A vizsgám sikerült ,kb 1 héten belül már kezdhetem is a melót.Jövőhéten kapom meg a pda-t is.

Most mennem kell mert megint nem marad tej.

Vigyázzatok egymásra.

Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Memo!

de jo, végre te is irtál, örülök h minden rendben van, várjuk a képeket!!!

Jucu, töled is!!!

pusz

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok..

majd elfelejtettem:: Kép

ezt már rég felakartam tenni Judit: Kép

joéjt.. Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Boldog szülinapot kivánok MEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Csilla nagyon szépen köszönöm,ez gyönyörű. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
memó

Kép
Kívánok Memó!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Megjöttünk Gyuláról,nagyon jó volt a karnevál,majd jövök és mesélek,teszek fel képeket is.

Móni
Én is Boldog Szülinapot Kívánok Neked!

Kép

edoci

Hali!

Köszönöm szépen a sok jókívánságot. Kép Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Tehát megjöttünk Gyuláról,nagyon szép volt a karnevál.Még egy busó meg is ölelgetett. :oops: S vitt magával. :oops: Persze mindenki röhögött.Íme pár kép:

Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Hát ez elég pici lett,nem akartam vele a helyet foglalni.

edoci

Egy pár nagyobb:

Kép Kép Kép Kép Kép

edoci

Még egy jó hír,bár nem akartam vele dicsekedni,de azt hiszem megérdemli Máté:péntek óta nem kell neki pelus!!! :D Nem engedte egyszer csak hogy ráadjam!Azóta szól!Persze történik napi 1-2-szer baleset,de azt hiszem ennyi megengedhető! :lol:

edoci

sziasztok!

Edit!

de jo, gratulálok Máténak!!!

és elvitt egy buso...enyje benye..biztos szemet vetett rád.. :P :P

jok aképek, de jo h feltetted!!

csajok én most éltem tul megint egy majdnem háromnapos migrént..kezdem unni..tud valaki vmi jo receptet ellen??????????

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Ildikó

Bocsi,nem tudom mi volt nálam,de néha mostanában behülyül az MSN-em! :oops: :oops: :oops: Remélem legközelebb sikerül!Nekem a 7,5-ös verzió van.

Csilla
Én a borsmenta teát szoktam inni.Ha nem bírom akkor csak a Kefalgin vagy az Advil ultra segít.Még azt hallottam egy ismerőstől hogy neki a propolisz csepp vált be,azzal dörzsöli be a halántékát!

edoci

Sziasztok!

Mint egy páran már tudjátok,mi éppen dögrováson vagyunk,most lettem egy kicsit jobban,de kivagyok rendesen,főleg,hogy semmit nem szedhetek. :cry:

Először is Móni,remélem nem sokat késtem vele,de sok boldog szülinapot kívánok,így utólag is.
Kép
Most nézem,hogy ide milyen rég nem irtam :oops: :oops: :oops:

Jucu!
Jól van,már megijedtem :oops:
Látom,holnap dokihoz mész,én is nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyen nemű lesz pindurkád,hugija vagy öcsije lesz Diusnak?
Majd remélem beszámolsz nekünk is!

Adytke!
Tök jók lettek a képek!És nyugodtan foglald a helyet,képekre mindig vevők vagyunk,igaz csajok? :D
Remélem elűzik végleg a telet ezek a busók/és nem téged rabolnak el/,nem mintha lett volna,de akkor is jöhetne az igazi virágillatú,madárcsicsregős tavasz.
Ki az a kislány Máté főherceg melett?
És milyen édesen tapsol,szóval jól éreztétek magatokat,látszik. :D

Ja és
Kép Máténak!Irigykedek nagyon!!!!!!!!!!!!

Dia!Judit!
Végre elaludt a gyerek!-ez a címe
Nem mond újat,de megerősít,nekem néha ez is elég :D

Gabi hiszti :?

Jó kis szerelő lesz belőle,de legalább nem kell neki játékot venni és így is elfoglalja magát,még jó,hogy apa ilyen rendes és megengedi Tökinek,hogy játszadozzon az alkatrészekkel. :wink: :D

Jó tanulást,remélem nem vagytok betegek!

Csilla!
Nem tudom ki mondta ezt neked,de jó nagy /........fűtty/ volt.
[quote]p írta:edig szopi alatt elvile gnincs nem????????,,ezt olvasni a nagykönyvekben..vagy mostmár nem lesz tejem azért jött meg??

Már hogyne jönne meg? És aki két három évig szoptat? Na mindegyj,az a lényeg,hogy megjöhet szopi alatt is,ez nem azt jelenti,hogy elfog menni a tejed. Az ize megváltozik,de ha Gábort nem zavarja,akkor téged miért? :wink:

Remélem nem fáj már a fejed!

Judit!
Ti sem usszátok meg,kezdődik a dackorszak :D

Évi????Hol vagy már?

Szia Zita!!!!Hogy vagytok?

Ildikó

Kép Kép
ilgya1

Hali!

Találtam pár jó képet,és most nem kiméllek benneteket. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Most csak ennyi,nem akarlak nagyon lefárasztani benneteket.

Kép
memó

Csilla!

Ment a pénz! :D
ilgya1

Sziasztok csajszik!

Ma voltam dokinál ,ismét kis szemérmes volt a pöcörő :D
Aug.11-re módosult az időpont.,de szerintem már itt mindegy mert magánkórház lesz áp.1-től.Megkérdeztem ez mivel jár anyagilag? :cry: Következő ,üljetek le

-sima vagy császár szülés 3 nap kórházi tartózkodással 120.000ft.

Ebből tartják majd a kórházat fent,de halkan megjegyezte doki ebből nekik szinte nem is marad.Hát ekkor kerekedett a szemem igazán.Plusz még a doki is jön?
És addig is minden vérvétel,uh,stb lóvés? :cry: :cry: :cry: Szóval sirhatnékom van.....

Febr.26-án megyek AFP-re meg terheléses cukorra.Még jó hogy ápr.előtt vagyunk mert nem lenne olcsó mulatság. :(

24-ig jó lett volna megtudni kuki vagy punci van ,de ez már nem lesz időszerű.Milyen szép is lett volna szülinapomra megtudom ,hogy kis......... :lol: na jó kispasi :D :D

Ildi
Jobbuljatok.Icuri picuri lábikó ennivaló:)

Móni
Mi zu?Voltál dokinál?
Jók a képek :)

Évi
Jelentkezz már lécci!!!!!!

Dia is csavarog?ejnye bejnye!

Csilla
Olvastalak ,de mire bejelentkeztem nem voltál elérhető :-(
Na pusza jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Ildikó

Máté mellett a kislány az unokanővére. :lol: A pelust Máté az egyik napról a másikra,hírtelen hagyta el. :lol: Nemsokára biztos Dávid is meg fog szabadulni tőle. :lol:

Ma itt volt a tesóm kisfia,jól lefárasztották egymást Mátéval.Egy pár kép róluk:

Kép Kép Kép

edoci

Sziasztok!

bocsi teljesen eltüntem tudo...de lett egy melom és teljesen leköt..midnden szabadidöm most rámegy, ráadásul fel kell hajtanom émg egy kocsit ami olcso vagy kevés a törlesztöje..ötlet? nem tud valkai ilye kocsit..már néztem a weblapokat használtauto...stb..de semmi ami elfogadhato lenne számomra..

Melorol priviben, nem forumtéma..

Edo!

Vártalak msnen..de helyesk a képen..nekem is van ilye amikr gábor rázuhan bonira... olyan helyesek ilyenkor..de látsik h jol kijönnek Mátéval..

Jucu!

kár h nem mutata meg magát Bogika.. de majd legközelebb!!!! :) ajánlom neki :P

keress ha fent vagy, leht h én is ott rejtözöm msnen..

Ildi!

még nem kaptam meg, de köszi elöre is!

ha tudsz majd gyere msnre megk éne beszélnünk valamit!

jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!mennek a gyogypuszik..meg a pozitiv energia++++++++++++++++++++

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Tegnap óta hivatalossan is van másodállásom.
Csilla tegnap ott voltam,megkaptam a papírokat meg a pda-t.

Voltam hétfőn uh-n már több látszik belőle,de még nem az igazi,holnap megyek megint 10:30-ra,kiváncsi vagyok mit mond a dokim.

Kép Kép Kép

Remélem az utolsó képtől mindenkinek csurog a nyála,nekem igen. :lol: :lol: :lol:

Megyek ,mert még elkell mennem a boltba.Ma lángost sütök.Az éjjel azt álmodtam,hogy azt eszek. :lol: :lol: :lol:

Kép
memó

sziasztok!

Moni!

ezek már a terhesség tünetei????????!!!!:)

jok a képek hol találtad öket? nekem az akét kisgyerköcös tetszett..

majd mesélj mi volt a dokiál, kiváncsi leszek..

puszi, mkinek!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

előre szólok hosszú leszek :lol:

Móni:

Nagyon boldog születésnapot kívánunk így utólag!!

Kép

Tesó érkezéséhez gratulálok!!

Kép

Jucus:
Férjed nagyon aranyos volt az uh után:) elérzékenyültem tőle rendesen mikor olvastam.Örülök, hogy minden rendben van!!
Tényleg miért nem kaptok képet uh-on??
Anyós sztori nem semmi!!! Ráadásul Dius is ott volt, meg neked se hiányzott ez...
igen lefoglalt a pakolás:) amúgy nincs baj csak időm egy száll se..., de már alakulunk.

És ha nem magánkórházba megy az ember lánya akkor nem kell fizetni??? Elég durva összegeket írtál.
Jól megvagy lőve most, gondolom azárt jársz oda, mert ott az orvosod, meg az van legközelebb.

Ildi:
szocpolt azért nem vehettük fel, mert a férjem nevén van a fél balatonföldvári nyaraló.

Fehérnemű átrepülése a szomszédba vicces lehetett :lol: ezt úgy oldottam meg, hogy csak a nagy dolgokat terítettem ki a teraszra a többit meg bennt a radiátora raktam.

Játékokat azért sikerült összepakolnom :wink: :lol:

Réka nagyon aranyosan gőgicsél!! :wink:

remélem ma már egy kicsit jobbna vagytok?? Algópirint szedhetsz bár nem tudom mi a bajod...
Kicsi kéz kicsi tapi nagyon aranyos!!!

Dia
Ezos dolgokhoz nem értek. ehehz a témához nem is tudok hozzá szólni.Ahoyg itt írtad én nem hiszek az ilyen dolgokban.
De attól még remélem megoldodnak a gondjaitok és Gabika is megjavul!!
Indigó gyerekekről olvastam, hogy milyen a viselkedésük stb. Nagyon sok minden ráillet Flórára is amiket leírtak, de ettől még nem hiszem ,hogy indigó lenne:OO

Tápszert nyugodtan adhatod gábornak amikor csak kéri!! inkább ezt mint az tejet. Flóra is itta 13-14 hós koráig.
Erőszakkal ne vegyél el tőle semmit majd ha már nem kell neki észre veszed..
Flóra cumizott is, aztán egyszer csak eldomt, hogy nem kell nem jó!! Cumisüvegből ivott mindent nagyon sokáig.Este úgy aludt el, hogy abból itta a kakaót. Szép lassan nem adtam neki, mert rendesen vacsizik.Este már nem is kéri, de reggel még mindig abból iszik, de csak itthon.Ha nagyszülőknél vagyunk akkor megissza bögréből szívószállal, de itthon cumiüvegből kérem Anya! Egyszer majd erről is leszokik :wink:

Judit:
Hagyma pucoló Benci nagyon édes :)
Tornyok is szépek és persze a Gül baba Benci is :)
hát mi van veled elmúlt a mosogatási,takarítási kényszered??? :lol: :lol:
A vidám kísérteted is nagyon édes :wink:

priznicelés én sem tudtam, hogy így hívják a vizes lepedőbe csavarást...
bilire szoktató pelust én is vettem egy csomaggal , de semmi segítséget nem nyújtott.Nem sokott rá könnyebben a bilire, wc-re. Az tény, hogy könnyebb volt ráadni.

Edit:
Képek nagyon jók :!: Atós képek is,tényleg nagyon fiatalnak tűnsz itt is :wink:
Gyulai karnevál nagyon-nagyon jó lehetett!!

Küld tovább mailek: Bevallom őszintén én sem szeretem őket.már nagyon ritka ha tovább küldöm. Sőt már a levelező program autómatikusan kidobja :lol:
Ja és tényleg nem történt semmi ha tovább küldtem..

Lakásunk alakul! :!: férjemmel már több mint egy hete pakoltunk bútorokat szereltünk stb. Pénteken mentünk le Kaposvárra a maradék cuccokért.szakadó esőbe pakoltunk be anyóséknál a háló bútort... majd mentünk anyúékhoz, mert ott voltak a kisebb dolgok dobozok zsákok. 1 óra volt mire elindultunk.Természetesen a lagnagyobb pénteki csúcsforgalomba értünk fel Pestre. 3autóval nem volt egyszerű.figyelni kellett, hogy senki se maradjon el, főleg anyuék, mert ők régen jártak Budapesten.sikerült mindenkinek ideérnie :shock: kipakoltuk a teherautót majd iráény az albérlet, mert anyuéknak nem volt min aludni elkelett hozni az ágyakat szekrényeket.Teherautó újra megtelt.
Újra kipakolás... Szombaton konyhaszekrény beszerelése, gépek bekötése stb mindenki sürgött forgott..
Kezdtem agybajt kapni a sok doboz láttán!!! A herpeszem is kijött az idegeskedés miatt :cry: jól nézek még most is ki.
Ideges voltam, mert m inddenki pakolt mindenhova semmit se találtam. Vasárnap még menni kellett a maradék cuucunkért az albiba. Megint megtellett a teherautó,sógórom autója meg a miénk is... komolyan mondom annyi cuuccunk volt mint aki 30 évet lakott egy helyen. Ráadásul mindenki okoskodott, hogy mit hogyan kéne csinálni délutánra tényleg elért az idegbaj!! szerencsére anyósék haza mentek és végre nem rohantunk mindenfelé.
Idegesített, hogy mindenki azt hajtogatja ennyi cuccot, hova raktok stb. estére ki is osztottam a társaságot!!

Anyukámék itt maradtak egész hétre, hogy segítsenek, szokják Budapestet :P most már jut időnk pihenésre is, jókat sétálunk a telepen.jó a levegő szépek a házak.
Ma beis jelentkeztünk erre a címre most már hivatalosan is Budapestiek vagyunk :D

Flóra száj: :lol:

Sírdogált az autóban:

Ha vesztek nekem hamburgert akkor megnyugszom!!!

cipelik be az ágyát a szobájába:
-kicsit jobbra kicsit balra!! mondta.

Anyu altatta Flórát:
-Aludj szépen , mert bejön anya és mérges lesz!

-ha csendben maradnál akkor lehetne aludni!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

évi!

és én???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: :(

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Évi nagyon örülök,hogy sikerült elköltözni.Várom a képeket.
Ildi,Évi nektek is köszönöm a jókívánságokat.Ma az anyukám szülinapja van,jövőhéten meg az apukámnak lesz.Holnap megyünk közös szülinapi buliba.

Kép

Megyek lerakom a Dávidot aludni.

Puszi mindenkinek:Móni

Kép
memó

sziasztok!

Memo!

gratulálok a babához! minden okés?doki mit mondott? és már ez a 6.hét... :P vigyázz magatokra..

Ildi!

bocsi még nem tudtam irni de igyekszem...(email)

Edit!

msnre ha tudsz gyere ok?

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!!!! :D

Már megint lemaradtam, mint a borravaló. :cry:

Jók a képek Móni!!!!!
És: boldog szülinapot!!!!!!

Az összes kép szuper, Edit, a busós-sztori nagyon tetszett. :lol:

Évi, örülök, hogy végre tudtál jönni. :D Hát megértelek, hogy a nap végére már elfogyott a cérnád :oops: , én is tuti kiosztottam volna a bandát. :wink: :lol:
Flóra-száj :lol: csúcs :!: :!:

Csilla, örülök, hogy van állásod, ha rész is de mivel minden pénz kell, így jó egyenlőre ez is gondolom. Autót karsz venni? Nagyon nehéz lesz anak is a részleteit fizetned. :oops: De nagyon remélem, bejön a munkád és lesz SOK pénzed!!!!! :wink:

És Ildi, Réka pici lába meg keze.... :D hát imádnivaló!!!!!!! Nincs is olyan sárgafejecske, maivel le tudnám írni mit érzek ilyenkor, mikor látom a csudaszép lánykádról a képeket. :oops: :D

Judit,
Gabinak egy nagy 200x100-as ágyat csináltatunk, levehető kerettel. Azért kell ekkora, hogy altatáskor melléférjek én is. :oops: Fokozatosan szoktatjuk majd vissza. :wink:

A komódot már szombaton elviszik, 15 e-ért sikerült eladnom, a kiságyról még nem sokan érdeklődtek. Hát majd idővel. Az asztalos úgyis csak márciusban ér rá. :wink:

Tegnap voltunk természetgyógyásznál. Nem sok sikerrel jártunk, kommunikációs hiba miatt, ugyanis akihez mentünk volna, elutazott, és a fia, aki otthon volt, nem igazán tudott segíteni. Mondott sok jót és meg is buherálta Gabit, de nem az igazi, végül Ő is belátta, hogy nekünk az anyukája kell, így jövő héten megint mehetünk.
Persze Gábor teljesen ellene van, nem is jön legközelebb, szerinte fölösleges, stb, stb.... de ez már nem új, hogy egyedül kell megoldanom a problémákat. :evil:

Képzeljétek, a 46 ezres villanyszámla mellé kijött egy 27 ezres is. :lol: hihetetlen!!!!! :evil: Már nem tudom, mit csináljak..... a 46-osból 40-et fizettünk, a 27-esből 21-et. :? :shock: No comment.... :cry: Ja, és 13 ezer Ft-os támogatással lett 22 a gázszámla. Ezt meg már nem is értem. :shock: szerintem többet emeltek, mint amennyit beharangoztak
. :oops:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Csilla:
Ne hari, hogy téged kihagytalak :oops: , de veled beszéltem msn-en :wink: :lol:

Móni:
boldog születésnapot kívánunk a szüleidnek!!

ikea:
Kép

Flóra segít szerelni:
Kép

Kép

így néztünk ki szombaton:
Kép

Kép

pénteken meg már így :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi drága!
Ez nagyon szép lett!
Mondtam én,hogy van ízlésed!:)Mintha egy magazin fótójit nézegetném :D
ilgya1

Jucu!

Most ez tényleg nem értem???? :oops: most akkor fiú???? :oops: :oops: :oops: tiszta hűlye vagyok....
akkor kék cipőcskét kapsz!Gratula nektek!!!
Kép

Edit!
Nagyon aranyosak a gyerkők! És milyen jól eljátszanak...
Mi ma voltunk a hugom nagyobbik fiának a szülinapi buliján,és volt egy pár gyerek,szépen eljátszottak együtt,Dávid meg külön egyedül. :oops: :? az oviba is ez lesz? :oops: magányos farkas.
Mit is mondtál? Mikor iratod be Mátét oviba?

Dia!
Köszi!
Sajnálom,hogy a természetgyógyász nem oldotta meg a próblémátokat :? de majd akkor az anyukája biztos segít.
A férfiakat még annyira se érdeklik ezek a dolgok,mint minket nőket esetleg.... :wink: ,nem csodálkozok Gábor reakcióján. :wink:
Zsolti nálunk még az első alkalomra se jött volna el.
Ő teljesen elzárkozik ezektől a dolgoktól.

Villanyszámla :x

Móni!
Sok boldogságot kívánok a szüleidnek!

Csilla!
Beszéljünk MSn-en valamikor.

Judit!
Hova tűntél?Csak nincs valami baj? :?

Évi!
Flóra száj nagyon ari,nem semmmi milyen kis vagány csajszi. :D

A lakás,mint az előbb már említettem nagyon hiper szuper :D mi is idén elkezdjük a legfelső szintet,mert már nem férünk el,már alig várom....(a végét!)jövök tanácsokért :wink:

Zita!
Ha olvasol,Doncinak sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Ildikó
ilgya1

Hello!

Évi,
gyönyörű lett a házatok!!!!! :D Tényleg jó izlésed van. :D
Én már nagyon régóta kacsintgatok azok fele az ikeás vitrinek fele, és most hogy látom berendezve a helyén egy lakásban, csak jobban fáj a szívem értük. :oops: De ide nem tudom hova tenni, sehogy se passzolna sehova, még ha lenne helyem akkor sem :oops: ... hát mindegy, de látni is jó érzés, még ha nem az én lakásomban van. :lol:

Én is már alig várom, hogy a teraszt csináljuk, állítólag most én választhatok ki mindent..... meleg színeket szeretnék, sárgát, bordót v pirosat, narancsot, bútorokat barnásat, vmi cseresznye árnyalatot. A nagyszoba is ilyesmifelé alakul, így gondoltam, harmonizáljanak már :roll: . A konyha, a füri és Töki szobája is kék-fehér, ezért gondoltam, hogy már elég a hideg színekből. :roll:

Szóval tervek itt is vannak, meg ötletek. :wink: Most persze Töki szobája az első, az ágya meglegyen, utána el kell gondolkodni hogyan tovább. :)

Ildi,
lehet Dávid majd később jobban megnyílik, az ovi minden gyerekből mást hoz ki, meg még odébb van, nem? :roll: Minden gyerek más. :oops:

Na megyek, mert itt hisztizik rajtam, nem hagy írni. :lol: Pusz

Kép
dianab

sziaszotk!

vagyok most már én is de szerintem jo h esténként le tudok majd ülni gép elé..de mindegy. csak bejöjjön a melo..de most nem beszélek rola..majd késöbb mikor már látom h alakulnaka dolgok..(nem iszom elöre a medve börére alapon..)

Évi!

csudaszép lett a házatok, nagyon tetszik..tényleg jol irták a csajok, jo izlésed van nagyon! REmélem egyszer megnézhetem(megnézhetjük..) kiváncsi lennék... Bár ezek a képek is jol visszaadják a lakás szépségét, hangulatát..

Jártam már sok helyen, de kevés helyen érzetem magam otthonosan, vagyis olyan meleg családi" fészekben.."..de a tietek biztos ilyen..

Flora gondolom nagyon szereti és könnyen beilleszkedett..barátok vannak már?

Ildi!

irtam emailt is... Réka kezecskéi is olyan édesek..ilyenkor még jobban szertnék megint babázni..pedig még gáborral is lehet..épp tegnap mondták h olyan "anyatipus" vagyok mert mindig kijön belölem h szeretnék nagy családot..tudom hülye vagyok..de mit csináljak a vágyaimat nem rejthetem véka alá vagy igen?????????,,meg más a vágy és más ami meg is valosulhat.. :cry:

Dia!

örülök hirtál, jo lenne privizni is csak jussak el én is meg te is oda..

Sajnálom h nem segitett a természetgyogyász bár bevallom én nem nagyon hiszek benne..De ettöl még lehet h segithet valakinek..Csak sajnálom h ennyi gond van Gáborka körül, most amikor suliba is jársz, és még a párod sincs 1oo%osan melletted..

terasz: de jo, kiváncsi leszek h sikerül megcsinálnotok meg Gabika szobáját is..biztos te is jo izléssel és szépen csinálod meg..én is szivesen szépiteném az otthonunkat ha tudnám..imádom én is a bordot, cseresznye szineket inkább a meleg szinek felé hajlok..mindig egy meggybordo nappali szekrénysorra vágytam.remélem egyszer összejön...a fürdömet meg egyszer kék fehérre csináltatom meg..(még ha az nem is meleg szin, de oda csak azt tudom elképzelni) (most rozsaszin-fehér)

puszi mkinek, jo hétvégét..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

köszönöm szépen mindenkinek!!

Örülök, hogy tetszik:)

Ildi:
Tanácsot, ötleteken szívesen adok :wink:

Dia:
vitrin az én mániám is :wink: :lol:

Csilla:
szívesen látlak benneteket is meg a többieket is!!

holnap nem tudom mikor jövök, mert bekrepált az adsl.
Már megint mobilról nyomom :evil:

puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!!

Jucus:
látom Dius beteg :cry: Remélem hamar meggyógyul!!
Szóval fiúra gyúrtatok :wink: :lol: Kiváncsi vagyok mi lesz :wink: :lol:

Móni:
Hogy vagy??
Munkával mi újság??
Gyerekek mit szólnak a tesóhoz?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ildi nagyon köszönöm a szüleim nevében is a jókívánságot.

Évi ,jól vagyok a reggeli rosszullétet leszámítva.A munka lassan indul be,mert még szorólapozni kell,Nem is gondoltam volna,hogy Toponáron ilyen sok utca van.
A gyerköcök nagyon örülnek a tesónak,mindig rászólnak egymásra,hogy most nem szabad anyán ugrálni.

Képzeljétek van 2 kiskutyánk,spániel keverék.Olyan édessek kis gomboc mund a kettő,6 hetessek.

Ma kiköltöztetem őket a Panni mellé.

Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Jucu!

Dius jobban van már? remélem igen, kerestelek msnen de nem irtál vissza.. és te nem kaptad el remélem..

Memo!

azok aranyosak nekem is tetszenek bár én inkább a nagyobb kutyákat szeretem, abbo l is a howavart áll a szivemhez alegközelebb..

Ildi!

Meggyogyultatok már? Ja és ma feladtam postán..

Évi!

de jo, akkor maj d megdumcsizunk egy idöpontot..

Edit, Judit??????

puszi mkinek!!!!!!!!!!!!!

Jobbulást a betegeknek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla
Látom te is el vagy foglalva! :wink: Nem nagyon jutsz a géphez! :wink:

Dia
Mi a nyáron csináltattuk meg a teraszt,teljes tetőcserével egybekötve :? .Alig vártam hogy vége legyen... :lol: Nekünk a tetőteret kellene elkezdeni csinálni... :?

Évi
Nagyon szép lett a házatok,sokat dolgoztatok vele,de látom nagy segítségetek volt :lol: .Flóra függönye egyszerűen gyönyörű!Tényleg nagyon jó ízlésed van! :D

Ildikó
Az túlzás hogy jól eljátszanak... :? Ez egy ritka pillanat volt! :lol: Ha megyümk valahova játszóházba vagy játszótérre Máté szeret a többi gyerek után menni.Ezt sem gondoltam volna soha.Mindig egyedül játszott eddig ő is.Viszont sok idő amíg bárholis feloldódik. :oops:
Óvoda:ahol anyukámék laknak ott abban az óvodában Máté már bent van a létszámban,de én itt nálunk is be szeretném iratni,mert még nem tudom melyikbe vigyem.Na meg hogy mikor,szeptembertől,januártól,vagy csak 4 évesen.Ez attól függ hogy mit hoz a jövő. :lol: Itt azt hiszem márciusban lesz nyílt nap az oviban,akkor majd megnézzük.
Meggyógyultatok már?

Judit
Merre vagytok? :D

Tegnap voltunk a Millenáris parkban sétálni,meg Gryllus Vilmos koncerten.Máté nagyon élvezte. :lol:

edoci

sziasztok!

Judit!

hát te is beálltál a munkások sorába? :) :roll: ahogy én is.. Benci hviseli?

Edit!

igen elfoglalt lettem nagyon :? :?
Millenáris park hol is van???????,,,hirtelen nem jut eszembe.Máté biztosan jol érezte magát! Hát ha megteheted és ugy alakul én nem adnám be oviba biztosan 4 éves kora elött..De ezt nektek kell eldönteni majd..

És gondban vagyok, és érdekelne a véleményetek MINDENKIÉ ÖSZINTÉN!!

ez a melo azzal is jár h képzésekre kell járnom, elöadásokra stb. Most nemsoká lesz egy egész napos ill. egy kétnapos is amire Gáborka miatt semmiképpen nem tudok elmenni. De munkatársam aki kcisit olyan mintha fönök lenne (de ezen munkakörön belül nincs fönök-beosztott viszony) szoval ö is meg mki azzal jon h hagyjam abba a szopit már elég nagy Gábor és jobban tudok töle mozogni! De a szivem szakad meg ha rágondolok h abba kell hagyni..imádjuk mindketten h cicizikmég, és ha csak estére is, de én nem szivesen választanám el...hizsen honnan tudjam lesz elehetöségem még egyszer babát szülni és szoptatni..Olyan kis édes ahogy bujik és kéri, szinte repült ma is mikr hazaértem és már alig várta h vizszinte helyezzem magam olyan boldog volt... :wink: :) igy is rossz lelkiismeretfurdalásom van h itt kell hagynom fél napokra délutánokra..(talán ezt ti értitek meg a legjobban Judit meg Jucu)Ti h látjátok? mit tennétek helyembe?????????,mert igazság szerint inkább lemondom az olyan elöadást ahol késö estig kell maradni, majd megyek olyanra ami nappal , délelött van... mert éjjel is jobb, kényelmesebb még ha szopizhat..

szoval tudtok valami okosat mondani?????????

köszi,

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Judit,
gondoltam, hogy már dolgozol.... sajnálom, hogy sokat idegeskedsz Benci elhelyezése miatt. :oops: Tudnék, segítenék. :oops:

Csilla,
én totál szopi párti vagyok :D , de a meddig szoptassunk témában viszont más a véleményem :roll: , kicsit gyakorlatiasabb. :oops: Ezért én nem is szólok ehhez hozzá, mert nem akarom gerjeszteni a hangulatot. :oops:
Te érzed és tudod, mi a legjobb, és ha szoptatni akarsz még, hát tedd. :wink: De tény, hogy a meló így nem fog beindulni. :oops: Ehhez a munkához igenis el kell járni az előadásokra, képezni magad, hogy tuddm i mire való, kinek mi a legjobb, a legnagyobb segítség, stb.... :)
Írtál nekem az iwiwre, válaszolok is: ismerem ezeket a termékeket, nagyon jók, imádom őket, bejáratott "kereskedőm" van, viszont én nem látok benne kiugró lehetőséget, mert a környezetem telítve van. :? Pedig tudom hogy jó, és ha kellő piacot találsz szépen lehet vele keresni. :wink:

Edit,
egyetértek veled, hogy több helyre is beirattad Mátét, fő a biztonság :wink: nálunk is Gabi két helyre van bölcsibe bejelentkezve. :wink:
Hát a tetőteren én is gondolkodom, hogy idővel jó lenne, de az nagyon sok pénz, mert falat is kell bontani, komplett tetőszerkezetet átmódosítani és ugye :x , nincs plafonunk :shock: most se... :x csak egy vacak lambéria, amin minden kosz, por átjön :x ... szóval nem tudom :? , idén tuti nem fér bele, talán jövőre, mikor már dolgozom és hozom haza a lét. :wink: :lol:

Móni,
honnan a kutyusok? :D Be vannak oltva? :shock: Nagyon vigyázz velük... tudod, a fertőzésveszély. :oops:

Na megyek csajok, csak indulás elött beugrottam, mivel Gabika még mindig el van ájulva, de most már keltegetnem kell. :wink:

Kép
dianab

Sziasztok!

én is csak futolag vagyok, de már rendbe jöttünk..

Dia!

igen köszi a választ!

tudom h jok minket épp most hozott helyre egy csunya virusos hamsneés hányásbol az egyik termék amit most inkább nem reklámozok.. de ténlyeg nagy segitség volt mert tegnap még felkelni se tudtam, se enni inni..és ma már tök jol vagyok..nem beszélve gáborrol, aki bár fent volt nappal de szintén em evett ment a hasa meg hányt..és ma már ö is jol van!!!!!!!!!!!!

MOst muszáj lépnem, puszika mkinek! és még jövök...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Edit:

Jó ötlet, hogy 2 oviba is beírattad Mátét:)

Judit:
Szóval dolgozol! Remélem mindent sikerül megoldani, van aki Bencire vigyáz..

Csilla:
Szoptatással kapcsolatban nem sokat tudok hozzá szólni. Flóra 8és fél hóig szopizott. Hallgas az ösztöneidre ha úgy érzed neked és Gabinak is fontos a szopi akkor ne hagyd abba!! Az is lehet, hogy Gabit az sem viselné meg ha egy napig nem kap tejecskét. Gondolom akkor anyukád lenne vele.A mamától meg sose kapott cicit Eszébe nem jutna szerintem , hogy kérje??

Jobban vagytok??

Ildi:
jól vagytok?? Meggyógyultál? Gyerekek?

Móni:
minden ok? régen Msn-eztünk...

Dia:
Hova mentetek, hogy felkellett kelteni Gabit?? Suliba?

Jucus:
Dius jobban van már?? Gyógytünderek mennek!!

Holnap jönnek anyósék itt lesznek a hétvégén. Ha az idő engedi akkor összerekják a faházat. Legalább apa eltudja végre pakolni a kaccatjaít az üres szobából ami most nem is üres :wink: :lol: :lol: :wink: :lol:

Remélem mindenkinek írtam :oops: :roll:

Zita:

Ildi felfedezett a Nógrádi topicban. Elmentem kiváncsiskodni :wink:
Örülök, hogy jól vagytok!! Kár, hogy ide már nem írsz többet :cry:
jó volt téged olvasni nagyon!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Köszike megvagyunk.Dávidnál megint volt kint a doki,mert vasárnap belázasodott.Most megint szedjük az antibiotikumot :( mostmár talán vége,de már elegem van belőle. :(
Réka még szürcsög egy kicsit.
Én meg kezdek visszaesni vagy mi????Elég ramatyul kezdem magam érezni megint.
Zsolti teljesen jól van.

Szerdán már voltunk Bukfencen a Dáviddal,ma meg beírattam angolra,a Helen Doron módszer alapján tanulnak a gyerekek 1 éves kortól...de nagyon jó volt. Ma voltunk egy bemutató órán,és nagyon tetszett. :D
Minden csütörtökön lesz fél 9-től egy háromnegyed óra.

Ezt most nem értem??? :oops:
Hogy hogy nem is üres az a szoba vagy mi van??? :oops:

Móni!
Édesek lehetnek a kutyusok!

Aztán pihengessél is!Mindig csak a munka meg a munka!

Dia!
Nekünk már be kell idén iratkozni az oviba,ha azt akarjuk,hogy októbertől menjen,mert akkor lesz 3 éves.
Körbe néztem egy kicsit itt errefelé,de sajnos semmi esélyem,hogy felvegyék akár délig is a Dávidot,mert itthon vagyok Gyesen. :?
Szomorú,de ez van....

Csilla!
Örülök,hogy rendbe jöttetek.

Judit!
Akkor elkeződött a meló :?: :evil: néha azért gyere és mesélj már mi van veletek.
És hogy oldottátok meg Benci felügyeletét?

Jucu!
Mi van veled?Dius?
Pocak?

Edit!
Mátét biztosan felveszik az oviba,mert azok előnybe részesülnek,akinek a szülője vissza megydolgozni . Gondolom vissza akarsz.
Akkor most végleg leszoktatok a pelusról,igaz?
:D Én voltam egy helyen és beszéltem az igazgatónővel,de rögtön kérdezte,hogy van még pellusod,Dávid?Mert az ovisoknak már nincsen :?

Jajj,én úgy szeretem Gryllusékat!!!!De kár,hogy nem tudtunk elmenni mi is.

Dávidnak is sok idő kell,amíg feloldodik :D

Dobok egy pár képet,ti is tegyetek!!!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Csilla
Igen,furcsa a hangom,takonykorral küzdök elég rendesen. :lol:
Nem vagyok nagy szakértő szopiügyekben,de szerintem addig hagyjad szopizni amíg igényli és neked is jó. :D
A Millenáris park a Mammut mögött van.

Dia
Hát igen,nem egyszerűek a tetőgondok.Mi tavaly megcsináltattukannyira a tetőt hogy az összes gerendát és cserepet kicseréltettük újra hogy arról is le legyen a gond.De nálunk is majd falakat kell bontani,még egy födémet,stb.Nem lesz kis munka.Na meg anyagilag sem... :?

Évi
Jó munkát hétvégére,akkor most sem fogtok unatkozni! :lol:

Ildikó
Ismét nagyon jók a képek! :lol: Annyira aranyosak!Irigyellek! :lol:
Remélem nem megyek vissza dolgozni.... :oops: :oops: :oops: (remélem addig összejön nálunk is a kistesó :oops: )
Igen,Máté pelus nélkül van,már balesetek sem szoktak előfordulni.Éjszakára azért még adok rá,de reggel is mindig száraz a pelusa. :D

Szép estét mindenkinek!

edoci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?