Sziasztok!!
előre szólok hosszú leszek
Móni:
Nagyon boldog születésnapot kívánunk így utólag!!
Tesó érkezéséhez gratulálok!!
Jucus:
Férjed nagyon aranyos volt az uh után:) elérzékenyültem tőle rendesen mikor olvastam.Örülök, hogy minden rendben van!!
Tényleg miért nem kaptok képet uh-on??
Anyós sztori nem semmi!!! Ráadásul Dius is ott volt, meg neked se hiányzott ez...
igen lefoglalt a pakolás:) amúgy nincs baj csak időm egy száll se..., de már alakulunk.
És ha nem magánkórházba megy az ember lánya akkor nem kell fizetni??? Elég durva összegeket írtál.
Jól megvagy lőve most, gondolom azárt jársz oda, mert ott az orvosod, meg az van legközelebb.
Ildi:
szocpolt azért nem vehettük fel, mert a férjem nevén van a fél balatonföldvári nyaraló.
Fehérnemű átrepülése a szomszédba vicces lehetett
ezt úgy oldottam meg, hogy csak a nagy dolgokat terítettem ki a teraszra a többit meg bennt a radiátora raktam.
Játékokat azért sikerült összepakolnom
Réka nagyon aranyosan gőgicsél!!
remélem ma már egy kicsit jobbna vagytok?? Algópirint szedhetsz bár nem tudom mi a bajod...
Kicsi kéz kicsi tapi nagyon aranyos!!!
Dia
Ezos dolgokhoz nem értek. ehehz a témához nem is tudok hozzá szólni.Ahoyg itt írtad én nem hiszek az ilyen dolgokban.
De attól még remélem megoldodnak a gondjaitok és Gabika is megjavul!!
Indigó gyerekekről olvastam, hogy milyen a viselkedésük stb. Nagyon sok minden ráillet Flórára is amiket leírtak, de ettől még nem hiszem ,hogy indigó lenne:OO
Tápszert nyugodtan adhatod gábornak amikor csak kéri!! inkább ezt mint az tejet. Flóra is itta 13-14 hós koráig.
Erőszakkal ne vegyél el tőle semmit majd ha már nem kell neki észre veszed..
Flóra cumizott is, aztán egyszer csak eldomt, hogy nem kell nem jó!! Cumisüvegből ivott mindent nagyon sokáig.Este úgy aludt el, hogy abból itta a kakaót. Szép lassan nem adtam neki, mert rendesen vacsizik.Este már nem is kéri, de reggel még mindig abból iszik, de csak itthon.Ha nagyszülőknél vagyunk akkor megissza bögréből szívószállal, de itthon cumiüvegből kérem Anya! Egyszer majd erről is leszokik
Judit:
Hagyma pucoló Benci nagyon édes
Tornyok is szépek és persze a Gül baba Benci is
hát mi van veled elmúlt a mosogatási,takarítási kényszered???
A vidám kísérteted is nagyon édes
priznicelés én sem tudtam, hogy így hívják a vizes lepedőbe csavarást...
bilire szoktató pelust én is vettem egy csomaggal , de semmi segítséget nem nyújtott.Nem sokott rá könnyebben a bilire, wc-re. Az tény, hogy könnyebb volt ráadni.
Edit:
Képek nagyon jók
Atós képek is,tényleg nagyon fiatalnak tűnsz itt is
Gyulai karnevál nagyon-nagyon jó lehetett!!
Küld tovább mailek: Bevallom őszintén én sem szeretem őket.már nagyon ritka ha tovább küldöm. Sőt már a levelező program autómatikusan kidobja
Ja és tényleg nem történt semmi ha tovább küldtem..
Lakásunk alakul!
férjemmel már több mint egy hete pakoltunk bútorokat szereltünk stb. Pénteken mentünk le Kaposvárra a maradék cuccokért.szakadó esőbe pakoltunk be anyóséknál a háló bútort... majd mentünk anyúékhoz, mert ott voltak a kisebb dolgok dobozok zsákok. 1 óra volt mire elindultunk.Természetesen a lagnagyobb pénteki csúcsforgalomba értünk fel Pestre. 3autóval nem volt egyszerű.figyelni kellett, hogy senki se maradjon el, főleg anyuék, mert ők régen jártak Budapesten.sikerült mindenkinek ideérnie
kipakoltuk a teherautót majd iráény az albérlet, mert anyuéknak nem volt min aludni elkelett hozni az ágyakat szekrényeket.Teherautó újra megtelt.
Újra kipakolás... Szombaton konyhaszekrény beszerelése, gépek bekötése stb mindenki sürgött forgott..
Kezdtem agybajt kapni a sok doboz láttán!!! A herpeszem is kijött az idegeskedés miatt
jól nézek még most is ki.
Ideges voltam, mert m inddenki pakolt mindenhova semmit se találtam. Vasárnap még menni kellett a maradék cuucunkért az albiba. Megint megtellett a teherautó,sógórom autója meg a miénk is... komolyan mondom annyi cuuccunk volt mint aki 30 évet lakott egy helyen. Ráadásul mindenki okoskodott, hogy mit hogyan kéne csinálni délutánra tényleg elért az idegbaj!! szerencsére anyósék haza mentek és végre nem rohantunk mindenfelé.
Idegesített, hogy mindenki azt hajtogatja ennyi cuccot, hova raktok stb. estére ki is osztottam a társaságot!!
Anyukámék itt maradtak egész hétre, hogy segítsenek, szokják Budapestet
most már jut időnk pihenésre is, jókat sétálunk a telepen.jó a levegő szépek a házak.
Ma beis jelentkeztünk erre a címre most már hivatalosan is Budapestiek vagyunk
Flóra száj:
Sírdogált az autóban:
Ha vesztek nekem hamburgert akkor megnyugszom!!!
cipelik be az ágyát a szobájába:
-kicsit jobbra kicsit balra!! mondta.
Anyu altatta Flórát:
-Aludj szépen , mert bejön anya és mérges lesz!
-ha csendben maradnál akkor lehetne aludni!!