Sziasztok!
Jó kis téma van megint! Alvás.....
Martin a kis ágyában alszik éjszaka. Este cicin alszik el és utána kerül be a kiságyba. Ha felébred nem sír, teljesen jól elvan magában. Mindig arra kelek fel, hogy dumál. Napközben, nem alszik a kiságyában. Eddig szintén cicin aludt el, a franciaágy közepén, de egy hete eszik és kiköveteli magának, hogy menjünk a friss levegőre. Ahogy kitolom a kertbe, máris elalszik. Jó móka lesz télen....! Bár egész nap, csak 2-3*20 perceket alszik. Az talán -10 fokban is ki lehet bírni.
Ja, és hajnalban (4-5-6), ha néha fel kell enni, nem csak ő alszik bele a cicizésbe, hanem én is. Arra ébredek, hogy önkiszolgálót játszik. Ilyenkor már , nem rakom vissza a kiságyba. Olyan jó hozzábújni. Igaz, hogy az ágy 3/4-t ő foglaja el a széttárt karjaival.
. Apával, mi meg osztozunk a negyedén.
Engem is mindenki azzal ijeszget, hogy oda fog szokni. és, hogy reggel is tegyem vissza. Sőt még akkor is tegyem be, ha nem álmos, majd elalszik......, ja, persze.
Lehet, hogy nem jól teszem, de én inkább az ösztöneimre, mint más "tapasztalataira" hallgatok.
Ha, nem jön be akkor lehet, hogy a következő babynél másként csinálom.
De, nekem és szerintem Martinnak is pillanatnylag jó ez az állapot.
Én már lassan idegbajt kapok a családomtól. Mindig ezt, hallom:
- xy, ennyi hónaposan már ezt és azt csinálta (főzelék,gyümölcs, stb.) és én miért nem úgy csinálom. Majd meglátom, hogy .....
Nekem már marhára elegem van abből, miért kellene úgy csinálnom, ahogy mások csinálták.
Szóval, ilyenkor nyelek egy nagyot, majd egész nap bosszankodok.
De, végülis úgy csinálok mindent, ahogy nekünk jó, és bevállik és sz@rok a család, részemről ismeretlen XY-jaira.
Bocsi, csak ma megint volt egy ilyen eset és jó kiírni....
A másik, meg ha gondom van elolvasom a babanet levelezéseit vagy kérdezek tőletek és minden kételyem elszáll, hogy valóban "jól csinálom". Sőt, néha kérdeznem sem kell, mert hasonlóak a "problémáink".
Angi!
Mi szívesen megyünk a mini találkára, ha még van kapacitás.
Barti!
Nekünk nagyon bevált a mérleg, csak Martin már nem fér el benne. Ezért, rá szoktuk rakni egy kemény pelenkázó lapot. Igy lenullázzuk, majd mérünk. Neki, kényelmesebb így, mint összehajtogatva
Annácska!
Nagyon cuki Peti. Az privit megkaptam. Köszi
Boscó!
Nektek igazi arany halaitok vannak, vagy csak utánzat ( Coi ponyt).
A mieink, csak utánzatok voltak, ezt egy év után tudtam meg, hogy ők, nem a három kívánságos halak.
Ezért, nem jöttek be a kívánságaim....
Pont apával beszéltük, hogy:
De, jó dolga lesz a kis csajszinak ilyen gyönyörű kertben!!!
Petra!
Igazi balettművész a nagylány. És így aludni
Tünde!
Martin általában belövi a kerek összegeket
. 1 hétig volt 10 kg.
Átlagban, minden vasárnap este van a súlymérés, kivéve, ha jön a dokinéni, vagy a védőnéni.
Szerencsések vagytok a 3 nappal.
Jó éjt.
Era