Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)
Szia Anna :)
Üdv a csapatban :)
Nagyon kis édes a pogiképű Lizikéd :)
A hízás miatt ne aggódj, Peti az ezüstérmes Lili után. Nekem rengeteg tejem van, de a fiatalember vigyáz a kockás hasizmára :lol: Nem akar apja nyomdokaiba lépni :lol: :lol: :lol:

Angi :)
Gratula Lidi egyszer ébredéséhez :)
Nem volt semmi gond reggel, csak Peti kinlódik a visszaalvással :( Lassan azért rendeződik a helyzet :)

Petra :)
Nagyon helyesek a lányok :) Roninak nem nehéz, hogy így "egyedül" van? Bár abban van igazság, hogy ha állandóan idegen nyelvet hall, akkor hamarabb megtanulja a nyelvet :)
Mint ahogy a múltévi bizi is igazolja :lol:
Azért sajnálom szegény lányt, hogy az anyja így bánt vele :(
Viki azért itthon elkezdte a sulit vagy már csak kint iratjátok be?
A képek nagyon jók :) Sok sikert a csajok neveléséhez :)

Tünde :)
Elolvastam a sztorit :) De inkább nem fűzök hozzá semmit :)

Livi :)
A neurológusnak ez a szövege, hogy túl érett hülyeség! Ilyen nincs. Inkább örülj annak, hogy értelmes a lányod :)
Annamari is mindig érettebb volt a koránál, még sem lett semmi baja :D
Örülök, hogy jobban mocorog már Tündike :)
Gratula az 5 hós kiscsajszihoz :)

Évi :)
Grrrrr, erről lemaratam :? Én kérdeztem, hogy hol vetted, Micimackó bolond vagyok :lol:
Egyre nehezebb lesz nap közben netközelbe kerülni neked is, aztán majd te is beállsz az éjszakai netezők sorába :D

Mamacka :)
Nektek is boldog hófordulót :)

Boscó :)
Tetszik a szopis sztorid :lol:
A szőlővel óvatosan. Egyél egy kicsit, aztán nézd meg a reakcióját Fannikának :)

Ildi :)
Milyen volt az első igazi napja a nagy fiadnak? :lol:

Vali :)
Nagyon eltüntél :wink:
Vininek hogy izlett ma a suli?

Nálunk Annamari már ma kapott leckét, de nagyon gyorsan készen lett vele :D Utána játszahott egész délután :) Azt mondta rájött, hogy így sokkal jobb ha előbb megcsinálja a lecót és csak utána játszik. Jobb később, mint soha :lol:
Petike jól van, szinte állandóan hasra vágja magát, aztán meg küzd mert nem nagyon halad előre :D Mérgesen morog, olyan édes :)
Esti elalvással már két napja megy a huza-vona :( Remélem ez csak átmenet :)
Na megyek is mert a barack nem mászik br nélülem a mélyhűtőbe :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Boscó: okozhat hasfájást, de szerintem próbáld ki kevéssel, aztán meglátjátok.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hali mindenki!

Nagyon szupi napom volt! Délután aludtam 2 órát Angival, aztán csináltunk egy kiadós sétát, és most szundizik, persze hason megint. :D Annyira rám fért, hogy nagyon. :lol: Most meg fő a vacsi, ami zacsis leves, de szerintem mire megírom már kész is lesz. :D
Köszi mindenkinek amit írtatok, nagyon jól esett! Már megint kaptam tőletek egy kis plusz energiát. :lol: :lol:

Vok: nekem jó az időpont, és már nagyon várom hogy menjünk. Már az egész család tűkön ül.. :lol: :lol:

Annácska: mi is azt hittük, hogy nehéz lesz neki, így abban állapodtunk meg, ha nem tetszik neki a suli, akkor a mostani évet kezdheti rendes suliba. Az ő választása volt, hogy megint itt kezdett. Egyetlen feltételünk volt, hogy év közbe nem válthat.Sokat megyünk hozzá, és a barátok is mindíg látogatják. Nagyon szép környezetben van az iskola, és szinvonalas is. innen könnyebb lesz neki tovább menni, mert nagyon jó híre van. Remélem idén is szorgalmas lesz.
Viki kihozta a könyveket a sulijából, de itt fogja kezdeni kis csúszással az évet.
Annamari is ügyi nagyon, biztos ő is jól fog tanulni ilyen hozzáállással. Angi ugyan ezt csinálja mint Petike! Hasra megy a fordulás, de vissza még csak 1-szer láttam, azóta nem is próbálkozik, ráadásul a haladás is döcögős még. :lol:

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a kedves fogadtatást. Nagyon jól esik.
Sajna délután alig volt időm forumozni, voltunk a Westendbe mert habtapit akartam venni Poginak. 2 játékboltban is voltam és egyikben sem tudták mi az. Ez kicsit érdekes volt. Na mindegy majd megyek inkább bababoltba hátha ott több sikerem lesz :D
A mai napra megvolt a meglepi is, úgyanis Poginak kibújt 2. fogacskájának a csücsije.

Jó éjszakát
Anna&Pogi

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Üdv Anna és Pogi! Gratula a 2 fogacskához.

Annácska!
Köszi az érdeklődést, aranyos vagy.
Csak jövőhét kedden lesz eredmény.

Évi!
Ha jó emlékszem ti a XVIII ker. -ben laktok? Mert, ha igen a héten(szerdán vagy csütörtökön) arrafelé megyek - persze Martinnal- és mi is szívessen meglátogatnánk. Sok időnk sajnos nem lesz, csak kb.: 20-30 perc. Esetleg, tök jó lenne, ha Vok/Hanna is éppen ott lenne.

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Era!

Jól emlékszel, a XVIII. kerületben lakunk. De jó lenne, ha ti is be tudnátok ugrani! Még ha csak rövid időre is! Mikor tudod meg, hogy melyik nap jöttök? Eszter, nektek jó lenne így?

Boscó!

Én bűnös :) vagyok, mert bizony írogatok másfelé is :) Sőt, néha kettőbe is, rajtatok kívül :) Látszik, hogy sokat alszik a manóm :)

Még mindig majd' szétvet az ideg. :evil: Minden áldott reggel 6-kor az idióta szomszéd idióta ébresztőórájára ébredek. Meg szerintem az egész emelet hallja, mert nem ám valami szolid csörgés, vagy valami, hanem brutál vijjogás :evil: Én nem két-három jelzés, hanem 20-30 percen keresztül folyamatosan. És ma is hallottam, hogy ébren vannak, de nem nyomták le, hogy elhallgasson. Átcsöngettem, na erre rögtön tudták érdekes módon, hogy az óra a bajom, mert rögtön kikapcsolták. :evil: És persze én vagyok a zaklató, meg a hülye pics@, hogy csak a szolidabb jelzőket említsem. :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Era, Annácska: milyen éjszakátok volt?

Ezt most találtam a játékokról, ha valakit érdekel..
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=261

Szép napot mindenkinek!
vpetra

Évi nagyon sz@r lehet így ébredni! Dóri is felkel rá minden reggel?
Sajnos szülés előtt én is iszonyatosan nehezen keltem, így nekem is be kellett vetni a leghangosabb módszereket, de 8 előtt sose csörgöt semmi. :oops: Akkor viszont volt, hogy 1 órán keresztül is.... A mi szomszédainkat se irigyeltem, bár szerencsére senki nem tette szóvá. Most Angira rögtön felébredek, remélem ez akkor is így lesz, ha dolgozni kell menni. :)
vpetra

Petra!

Szerencsére Dórit nem ébresztik fel, csak engem :evil: A legnagyobb baj az, hogy ők ébren vannak már, és mégse kapcsolják le az ébresztőt :evil: Nem értem, őket nem zavarja, hogy tesznek-vesznek-beszélgetnek az óra meg közben óbégat?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nem lehet velük ezt megbeszélni? Vagy már kérdezted őket?
Ne idegesítsd fel magad! Na én azért "mihelyt" meghallom rögtön lenyomom. Nem fogod elhinni, de annyira nem bírtam sose reggel felkelni, hogy ha véletlen hajnalba kellett indulni valahová, inkább le se feküdtem! A munkáim is mindíg olyanok voltak, hogy 9 előtt nem kellett beérnem. 1-szer válaltam délelöttös műszakot, de az is 3 hónapig tartott csak, aztán közösen meguntuk. :)

Petra
vpetra

Remélem, jobb éjszakátok volt, mint nekem. Liza 5-6-ig szórakoztatott minket. Leginkább úgy gondolta, vége az éjszakának, és ő játszani akar. Én max szoptatni vagyok képes éjjel, úgyhogy többször is megkínáltam, aminek a vége az lett, hogy a felesleget visszabukta az ágyunkra. Végül nagy nehezen 6-kor elaludt, én meg itt kornyadozom ma.

cory
Budapest

Jó reggelt :)
Nem semmi a szomszédotok :evil: Tuti nem tudnék visszafogott lenni és üvöltenék mint a sakál :evil:

Anna :)
Gratula a 2. fogacskákhoz :)
Hap-tapi lap van akciósan holnaptól a tecsoban :) Szerintem nézd meg ott is :)

Éjfélre végeztem a barackkal, de csak 2-re kerültem ágyba :( Megyek odabújok Peti mellé szundizni :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Cory: nekem pont fordított éjszakám volt! Este 10-kor leraktam, 12-kor, és 2-kor szopi, aztán 6-kor kipattantak a szemecskéi. Most próbálom vissza altatni, mert eddig nem volt hajlandó. én se bántam volna, ha 9-ig kihúzzuk.
vpetra

Annácska: én is 2 után feküdtem, és alig várom, hogy ágyat érjek... :lol: :lol: jó pihit!
vpetra

Sziasztok!

Évi! Jó a csütrötök.:D Olvashattam volna korábban, megspórolok magunknak egy sms-t. :D:D
Szomszéd: :evil: :evil: Naaagyon szar lehet!!!!! :( Nem tudnál velük beszélni? Hangszigetelhetnék a szobát, ha már ennyire nem tudnak felkeni...

Era!
Jajj, de jó! :D Óriást fogok látni. :D:D Meg az izmos anyukátját. :D
Megpróbálunk úgy időzíteni, hogy tuti legyen. :D

Anna!
Hááát, én erre soha nem voltam hajlandó rájönni. Én mindig pihiztem, játszotta, aztán majd egyszer (sokszor szünetben) megírtam a házit. Szóval Annamari előtt le kapal, le nadrág! :D

Szeretnék dicsekedni...
Hanna átalduta az éjszakát. Este 19.30 után feküdt és reggel 7kor kelt. :D Én persze ébredtem fél3kor, hogy még nem evett a gyerek, meg 6kor, hogy eláztattam a takarót. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt!!

Boscó-Na lebuktam. :wink: Én is írok máshová(,de csak a téliekhez).Két topic néha egyszerre nem megy.Na meg ki kell használni ezt a gyönyörű időt,amíg tart.Sétáltunk egy nagyot tegnap du.Bár most nálunk borús. :cry:

Anna-Gratula Poginak a 2. csücsökhöz!! :)

Évi-Nem semmi ez a szomszéd. :twisted: Sztem vannak olyan emberek,akik direkt élvezik az ilyet,mármint,ha minél több embert bosszanthatnak. :twisted: Még jó,hogy Dori nem ébredt fel!! :roll:

Petra-Nem semmi vagy,hogy ennyire nem tudtál felkelni :lol: Ne haragudj,de én jót mosolyogtam rajta. :) Párocskám is hasonló,amit én szívok meg,mert mindig nekem kell felkelteni. :x

Cory-Sajnálom az éjszakát. :( Nekem is hasonló volt,de nem Lili miatt,hanem férj miatt.Na jó Ő nem bukott az ágyra :wink: :lol: ,hanem allergiás a parlagfűre,ami most tombol és sehogysem kap szegénykém levegőt.Őt ugyan ez nem zavarja,de engem annál inkább.Nem tudok aluni,mert szuszog,szörcsög,horkol... :cry: 1/4 6 óta fenn vagyok. :evil:
Vendég

Babcika: a mi házasságunkat nem zavarja, mert ő is dettó ugyan ez! :lol: :lol: viszont éjszakázásban nagyon jók vagyunk!! :lol: :lol:
vpetra

Vok: mi amikor elmentünk a masszőrhöz vittem a barátnőm kislányát, megnézte, mondta hogy semmi baja és azt az alkalmat sem kellett nekik fizetni. Dorinával is egyszer mentünk, utána megnézte és látta, hogy egy alkalom elég volt.

Évi: én már attól kivagyok, amikor a szomszéd a vijjogós papagájt kiteszi a kertbe. Amikor fél évig apukáméknál laktam a panel 10.emeletén minden lift indulásnál felébredtem éjjel, mert mellettük van a liftház. Én nem bírom a zajokat, főleg ami figyelmetlenségből van.

Livi: apukáknak nem magukról kell írni, hanem a babákról! :lol:

Azért szóljatok az apukáknak, hátha lesz kedvük kicsit kitárgyalni a dolgokat!! :)

Cory: nálunk az elmúlt két borzasztó éjjel után most volt egy nagyon jó. Bettus este 8-tól reggel 7-ig aludt, majd visszaaludt.

Anna: akkor már csak 18 fog hiányzik (egyelőre) :lol:

Annácska: az ovis dologgal (tali helyszín) mi a helyzet??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszi mindenkinek az együttérzést bunkóék miatt. Már nem az első eset volt, hogy át kellett menni, de higgyétek el, addig egyszer se mentünk, amíg nem lett iszonyat idegesítő a dolog :( Most aztán még ordítozás is volt, zengett a folyosó :( Utólag meg úgy szégyelltem magam a többi szomszéd előtt, pedig igazunk volt :( A férjem normálisan kezdte a beszélgetést, annyit mondott, hogy vegyenek már vissza a hangerőből, mert felébred a gyerekünk. Erre annyit ordított, hogy leszarja a gyerekünket :( A férjem itt akadt ki, gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért :(
Úgyhogy most mi csináltathatunk utólagos hangszigetelést saját költségen, mert mondanom se kell, hogy a ház kivitelezője szerint az áthallás mértéke normális. Már megvizsgálták :( Csak aban tudok reménykedni, hogy előbb-utóbb elköltöznek innen...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Egy kérdés a foga miatt hányhat Pogi? Elöször azt hittem buki, de 3* egymásután töménytelen mennyiségben és messzire tört ki belőle a cucc. Kicsit ijesztő volt.

Évi: Néha mikor elutazunk mi is elfelejtjük átálítani az órán, hogy hétvégén ne szóljon, és olyankor szombat vasárnap reggel 7-kor szól 1 órán át. Na de mindennap egy kicsit sok! A párod egész türelmes az enyém már tuti átment volna szétverni az órájukat. :lol:
Valahogy nem tudtok nekik borsot törni az orruk alá had szo*janak ők is? :twisted:

Eszter: Grat Hannának az éjszakához. Szerencsére mi 2 hetes kora óta átalusszuk az éjszakákat. Kiv. most hogy már két hete fogzik.

Annácska: köszi az 5letet, akkor ma el is megyek megnézni. Szerintem aza zért elég gáz, hogy egy játékboltban azt sem tudják mi az a habtapi. :evil:

Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Angi iszonyat nyűgi, semmivel nem bírom vissza altatni már 2 órája. 1 órát feküdtem mellette, hátha akorr, de csak hizti van. Most felváltott apa, hátha neki sikerül. Már 6 órája ébren van, pedig éjjel se aludt túl sokat.

Évi: hogy milyen bunkó emberek vannak! :evil:

Anna: tényleg ilyesztően hangzik, de fogalmam sincs lehet-e fogtól. Na majd a nálam okosabbak adnak neked választ! :D sajnos néha én is túl parás vagyok...

Petra
vpetra

Anna-A téli babásoknál is volt babuci,aki hányt fogzáskor,nem is egy.Úgyhogy simán hányhat attól! :roll: De doki biztos többet tud erről mondani. :wink:
Vendég

Kicsilány/Anna!
Én azért felhívnám a dokit. 1 hányás miatt talán még nem,de 3x egymás után, az sok. Legalábbis szerintem!!!

Írtam neked pü-t. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Anna!
Gratula a második fogacskához! Nekünk még egy sincs, pedig idősebbek vagyunk Poginál 4 nappal.

Évi!
Én tuti átmennék és ordítanék. Nekünk ezért nincs óra a lakásban, csak ami a videón meg a mikrón meg a telefonokn van. Én már a tiktakkolástól is kivagyok. Anyuéknál két óra is van egy szobában és sorozatban tiktakkolnak. Ti-Ti-Ti Megőrjít! :twisted:

Cory!
Sajnálom az éjszakát! Mi csak kétszer keltünk az éjszaka. Mi volt a baja Lizának? Vagy csak szórakozni akart?

Tünde!
Külön felhívtam a figyelmét, de azt mondta, hogy kizárt. Majd lehet írogatok a nevében. :D (Ez csak vicc volt!)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt :( Próbálj meg pihenni napközben, amíg a fiúk oviban vannak :)

Eszter :)
Lehet, hogy most rájött Annamari mennyivel jobb így előbb túlesni a kötelezettségeken :) Azért ma már benn marad a napköziben :) Azt mondta reggel hozzá kell szoknia, így inkább csak tanulási idő után menjek érte :)

Tünde :)
Jöhettek bármelyik hétvégén, kivéve szept 16, okt 7 és 14-én :)

Ha ez vígasztal néhány hete én is üvöltöztem az alattunk lakóval :( Nincs más megoldás, ha a szépszóból nem értenek és minősítetlen hangnemben tudatják, hogy rohadtul nem érdekli őket a mi problémánk :roll:

Anna :)
Csak holnap kezdődik az akció :)
Azért ennyi hányással én felhívnám a dokit :roll:

Jót szundiztam, két órát :lol: Most mintha kicseréltek volna :D
Apának sikerült visszaaltatnia?

Tali:
Múltkor Ildinél arról beszéltünk, hogy az Ikea nem túl jó ötlet :roll:
Viszont szeptemberben már hűvösebbek a napok, így a szabadtéri progi se lehet. Végül arra jutottunk, hogy volna egy olyan lehetőség, hogy oviban talizhatnánk. Egyetlen hátránya, hogy csak hétvégén lehet, mert hétköznap üzemel az ovi :lol:
Van több csoportszoba, ahol lehetne altatni, kertje is homokozóval, hintával a nagyobbaknak, konyha kaja melegítésre... Itt a gyerkőcök vígan mászkálhatnának, pöröghetnének és senkinek sem lennénk útban. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető Kisföldalattival vagy trolival :)
Kérném a véleményeket :)

Na megyünk méreckedni egyet :roll:

annácska

Annácska: Zsoma még nem jár oviba, és Liza nappal sem alszik túl sokat :(
Tali helyszín tökéletes :) Ára?

Anna: én is beszélnék a dokival.

cory
Budapest

Cory :)
Szegéynkém :( Akkor valahogy bírd ki ezt a napot és éjjelre drukkolok, hogy Liza aludjon :)
Nincs ára, ingyenes :lol: Benfentes vagyok :lol: :lol: :lol:

annácska

Mostanáig ringatta apa, végül a kocsiba aludt el 5 perce.
Megyek én is hunyok egy kicsit. Ki tudja meddig tart a nyugalom. :wink:
Talihelynek az ovi jól hangzik. :P
vpetra

Bocsi Csajok, nincs időm, csak egy gyors kérdésre :( (Boti sorra növeszti a fogakat, a másik alsó is szúr, de nagyon keményen árat fizetünk érte :cry: .... annyira sajnálom) Mikor hat a fájdalomcsillapító, hangosan kacag, játszik. Már nem elég neki az üldögélés, felállt a kiságyban :shock: :roll:

Esztikém, meg tudnád vmi képen mutatni, Benyó hogy fest a kiságyban állva??? :D
Tapasztaltabb anyukák, nekünk úgy látom,csak két állásba lehet engedni az ágyat. Most,ha feláll Boti, a válla már kilóg. Így ez normális??? Úgy néz kifelé, remélem, nem tud kizuhanni (azért annyira csaknem erős... ) Majd azért lefotózom :roll:

Köszi.

Hajrá Apukák! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Petra: Ti mikor jöttök haza pontosan??

Nekünk bármelyik hétvégi nap jó!!!

Vok: Neked is jó ez a megoldás??? Mert hát annyit foglalkoztál a talival, amit köszi!!! Csak rájöttünk, hogy az ülő-mászó-ölbebaba...stb babók nem maradnak el sokáig a babakocsiban az Ikeában.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Illetva most a válla kb. egy magasságban van a rács tetejével... remélem, érthető... :roll:

Talihelyszín: szenzációs! :D :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

illetve :oops:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, kérésed parancs. :)
Minden reggel ez a látvány fogad (nomeg egy széles mosoly :))

Kép
Vendég

Tali!
Naaaaaaaaaaaagyon szupi ötlet!!!! Én benne vagyok és akkor maradhat a 30-a szombat. :D:D

Tünde!
Persze, hogy jó. Sőt! Ez naaaagyon tutter!!! :D:D

Anna!
Hol van helyileg? Mikor tudhatjuk biztosra?

Puszkák

Eszter
Kép
Kép
vok

Annácska: ez királyul hangzik :D Én bármiben benne vagyok, csak talizzunk :) A szeptember kicsit húzós nekünk, de remélem, lesz máskor is tali :)

Anita: a mi rácsoságyunk össze van ragasztva (kaptuk), így legalsó állásban van kezdetektől. Amíg nem a dereka körül van a rács teteje, addig simán kiesni nem fog. Azért arra figyelj, hogy ne legyen semmi olyan játék bent, amire rá tud állni. Ha meg ki akar majd mászni, akkor azt úgysem tudod semmivel sem megakadályozni, max ha tetős is raksz rá :)

cory
Budapest

Ha már tali hétvégi tali, mi lenne ha október 1-jén lenne, ami vasárnap? Az jó?

cory
Budapest

Sziasztok!

Bocs, csak rövidke!

Anna!
Habtapi ügyben: http://gportal.hu/gindex.php?pg=4031727&gid=547049
Mi már vettünk. :)

Annácska!
Tali jó nekünk is!
Vagy apával, vagy apa nélkül, de megyünk a kis mihasznával! ;)

Kép

Kép
nancsika

Tünde: mi szept.23.-án megyünk hajnalban, ami azt jelenti, hogy azon az éjjel semmit nem alszok, le ne késsem a gépet! :wink: :lol: :lol: Utána még 2 nap mire helyre rázódok, aztán ráérek. :lol: Épp most rendeltük meg a jegyeket.

Nekem jó a vasárnap is!

Már most zabszem van a fenekembe! :)

Mondanom se kell, hogy Angi fél órát aludt, azóta csak vigyorog ezerrel. Én nem értem hogy elég neki ennyi alvás!??

vpetra

Sziasztok!!

Ha nem gond akkor én is csatlakoznék hozzátok.Zita vagyok és Az én drága gyermekeim(merthogy én dupláztak)Március 13.án születtek.Norbert 2180gr 46cm.8.17 perc.
Nikolett 2480gr.46cm 8.18 perc.
A 35.hétig sikerült bent tartani a törpéket.
Jelenleg a hapsim 6500gr és kb.62cm a lánykám pedig 6800gr és szintén 62cm lehet,de ezek erősen becsült adatok. :lol:
Mi még tejcsizünk de már egy kis répát almát sütőtököt eszegetnek.
Remélem befogadtok ... :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu:üdv közöttünk! Jó, hogy még mindíg bővül a társaság!:D Nem semmi 3 pici gyerekkel! El se tudom képzelni milyen lehet minden nap! Szívesen olvasnám hogy boldogultok!

Cory: tetős kiságy tetszik! :lol: :lol: :lol:
vpetra

Sziasztok!

Évi és Vok!

Csütörtökön reggel 9-re megyünk a Heim Pál-ba az orthopédiára. Ha nektek is jó, utána mennék akkor Éviékhez. Aztán12-ig ráérek.
De jó megint csajozunk :D :D
Csinálunk egy kis hangzavart a szomszédoknak :twisted:

Eszti!
Hihetetlenül ügyes Peti.

Anita!
Boti is. Lehet, hogy nemsokára szaladnak már a fiúk???

Annácska!
Szerintem tuti ötlet. Nekem is jó a hétvége.

Vpetra!
Végre, jó éjszakánk volt, Martin végigaludta megint.

Este még jövök!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Anna!
Tündi is szokott bukni nagyokat. De ő még nem fogzik. De azért kérdezz meg egy orvost is.

Annácska!
Szerintem is tök jó ötlet az ovi. Merre van?

Petra!
Majd éjszaka legalább nagyot alszik az a lány!

Zitacicu!
Üdv nálunk!

Kép
szelivi

Csajok most ettem le az új billentyűzetet! Ez se bírta sokáig kaja nélkül! :D

Kép
szelivi

Zita:Üdv Nektek!!
Gratulálok a 3 picúrhoz!
Tényleg, hogy telik egy átlagos napotok?? :)

Akkor kijelenthetjük (?), hogy a TALI: október 1. vasárnap, ... óra ....óvoda. Cím:.....
Annácska: a kipontozott részt kérjük megfelelően töltse ki! :lol:

Petra: tök jó, hogy akkor Ti is tudtok jönni!! :)

Nancsika: egy óvodába az összes apa is elfér! :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zita-Üdv!! :lol: Engem is érdekelne egy átlagos napotok!! :wink: Szépen megnőttek a lurkók,gratula!! :)
Vendég

Szia Zita!
Pont tegnap olvastam rólatok a lakóhely szerinti topikban!Örülök hogy köztünk vagy!Én megemelem a kalapom az ikres anyukák előtt! :lol: Nekem Fannika az első kisbabám,és nagyon jó baba,ilyen babából nem bánnám ha lenne kettő. :lol: Az meg hogy egyik fiú,másik lány,az csak hab a tortán!Édesek!Kérhetünk több képet?

Eszti:nem semmi fogadtatásban van részed!Nagyon ügyi Bence!

Nekem ma még szinte furcsán esett felkelni 4-kor,hiszen Fannika már több mint egy hete végig aludta az éjszakát.1/2 9-5-6-ig.Eddig majdnem minden nap felkelétem 3-kor fejni,hogy ne ússzunk a tejbe reggelre!Erre ma hajnal 1-kor kifejtem a ciciket,aztán mentem aludni!(néztem egy tuti filmet!)És meglepően néztem az órát 4-kor!Változik mindig a csajszi mire megszokok valamit!De ez így van rendjén.
Itt nagyon szeles az idő.Nagyon nem birom a szelet!

De jóóó,egyesek már megint talit szerveznek!!!

Holnap megyünk a 4 hós oltásra! :cry:
Vendég

Sziasztok!!

Köszönöm szépen mindenkinek a fogadtatatást. :wink:
Egy napunk hát hogy is fogalmazzak...eltelik hamar.Nem egyszer volt már úgy hogy reggel megfőztem a kávém(koffein mentes.csak az ize miatt)és este jutott eszembe hogy nem is ittam belőle.
Most elkezdődött Máténak az ovi,de még nem marad ott egész napra csak délelőtt és én is ott vagyok vele,de holnap már egy kicsit egyedül marad.Nagyon pörgünk és soha semmire nincs időm,de rengeteg boldogságot és szeretetet kapok tőlük.Mostmár épp azon megy a balhé hogy az egyiket felveszem a másikat nem.Egyszerre már nem megy.Mikor még manók voltak akkor egyszerre fogtam őket,de most már nem bírom :lol:

Szelivi!!

Örülök hogy nem csak nálam megy a billentyűzet lekajálása.
Na mostmár eleget foglatam itt a helyet meg megy a nyígás,aztán jön haza a kis ördögöm és indul az esti gépezet.Fürdetés "simogassál anya"Stb.Ha még lesz energiám akkor még jövök.Bár kétlen.Mindenkinek szép napot.

Kép
Kép
zitacicu2

ismét bekukk.... egy kicsit el vagyunk havazva...
Most éppen meghívókat nyomtatok a keresztelőre...

Kép
Íme csak vacakol a nyomtató....

Egy kicsit visszaolvasgattam

...látom Borsts jól haladtok a hozzátápival! A Tesco-s újság nem korai egy kicsit még? ...talán elöbb egy kis barack???:wink: :lol:

Babetta
Nagyon csini anyuci vagy.... emlékszem, hogy aggódtál a hízás miatt pocakosan és tessék! ...bezzeg én olyan vagyok mint egy hegyomlás... :(

Cory
Nagyon szép a három gyerkőc együtt! :)

Meli
Köszi! :)
A téli barack szerintem sem szerencsés a mahinálásmiatt... nem valószínű,hogy napérlelte

Vanil
Gratula az elsős nagyfiúhoz! :)

Vok
Néha nálunk is zöld a kaki de mivel mosolyog én nem aggódom...

Amúgy anyósom félig-meddig kérdés nélkül megetette szőlővel.... megbeszéltük, hogy majd megkóstolhatja de én arra gondoltam, hogy a nyelvéhez értetem, hogy mit szól hozzá, erre mire lementem már kanalazta belé... dokinéni is azt mondta, hogy ez nem a legjobb ötlet....de nem lett semmi baja hála ég...
Amúgy a barackot szereti szopogatni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok új anyucik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

...jaj és majdnem elfelejtettem.... ma voltunk méreckedni...
Áron 7750 gramm és 64cm fosi után

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?