Sziasztok!
Csak most írok mert Bendegúzzal negyed 8-ra! értünk haza Ayseéktól, mostanra mosogattam el, meg miegyéb.
Nagyon jól éreztük magunkat, bár az első pillanatban kicsit sokkoló volt a zsizsegés, nyüzsgés, kiabálás amikor beléptünk, de aztán feltaláltuk magunkat.
Tényleg gyönyörű a hely, a gyerkőcök is nagyon jó fejek voltak, és az anyukák is. Sétáltunk is egyet, és a kertben is játszottunk, annyira szép idő volt. A töki pompos isteni lett, mindenki falta. Én is fogok csinálni itthon hamarosan úgy érzem.
Lilike egy tündér, Andris egy kis békés mackó, Ayse konyhatündér (sajnáltam olyan sokat dolgozott nekünk a pompin, mi meg csak úgy faltuk), Ayse férje meg egy szuperaranyos pasi.
Azt hiszem én fotóztam a legtöbbet, bár csak a séta közben jutott eszembe a fényképezőgép, így a buli eleje nincs megörökítve, de Lilivel még így is összehoztunk több mint 230 fotót. Megígérem rakok fel belőle, de valószínűleg az őszibe, mert onnan voltak a többiek, és épp elég lesz kiszelektálni meg kicsinyítgetni a legjobbakat.
Timi!
Sajnáltam, hogy nem tudtatok jönni, meg vinni minket, szerencsére Cleoval tudtunk menni. Köszi az útvonalat is! És gyógyulj meg hamar!
Én is csatlakoznék a Timi-férje fan clubhoz!
Nem reagálok többet az ilyen hívatlan hozzászólásokra..
Manka!
Ettem helyetted is pompost, sőt Bendegúz is evett Jack helyett!
Mi még nem vettünk hálózsákot, illetve egy van, de az nem tuti mert ujja is van, és olyan mint egy szaunazsák, nem használjuk. De valamit muszáj lesz kipróbálni, én már gondolkoztam azon is, hogy varrok neki egy ujjatlan, de lábas plussz rugit a pizsi fölé, ami melegíti, de mégsem zsák amibe bele tud keveredni. Persze lehet hogy csak ki kéne próbálni, és nekünk is beválna. Te milyent vettél, valami béleltet, vagy sima egyrétegű anyag?
Réka!
Boldog szülinapot kívánok én is utólag is, ha nem kívántam akkor!
Pakoltok már??