Sziasztok!
Köszönjük, jól vagyunk, csak most már ezerrel beindult a vásárolgatás, bútorozás, szervezkedés a lakás körül.
Csak egy gond van, hogy a szemét vállalkozó bent hagyott egy egy villanyoszlopot és egy fát az autófelhajtónk helyén, mondván, hogy a szomszédén is be tudok állni. Ja, persze, a Yarissal, épphogy. De mi lesz, ha egy nagyobb autónk lesz? Szegény Apa meg már kifizette az utolsó részletet is, ez valahogy elkerülte a figyelmét, mert épp akkor vette át a lakást, amikor Marci a legbetegebb volt és így is minden rámaradt szegényre, így egy kicsit sem hibáztatom, szegény annyira csak a lakásra koncentrált. Viszont ez a görény (bocsánat, de tényleg az) most már nem akar semmit csinálni. El sem mesélem, miket mondott, mert csak megint felhúzom magam. Nincsenek alvilági kapcsolataitok vagy csak 120-150 kilós, izmos ismerőseitek, akik vállanak egy kis szorongatást, vagy csak azt, hogy elkísérnek egy-két találkára görénykéhez
?!?
Viccen kívül, tényleg ezen gondolkodom. Addig is gyakorlom a manőverező tolatást
!
Na. mindegy. Marcinak nagyon tetszik az üres lakás. Folyamatosan röhög, visít és rohangál:). Persze az egész üres lakás visszhangzik és zeng tőle
. Annyira édes, végre van tere!
Hajhullás: a terhesség alatt rengeteg hajam volt, viszont Marci születése után 7 hónapig csomókban hullott. Elől két oldalt rendesen elkezdtem kopaszodni. Aztán megállt, most megint hullik, de csak normális mértékben.
Képzeljétek, a nővéremnek is kisfia lesz!!! Ma derült ki. Úgy örülünk! Marcival jókat játszhatnak majd együtt, no meg Marci összes ruhája is jó lesz rá! Másfél év lesz közöttük. Ha minden igaz, Zalánnak fogják hívni. Én csak Lalázni fogom
. De jó Nektek Tamesz, hogy Ti is hamarosan babáztok! Olyan sok Picur születik a környezetünkben, annyira örülök neki.
Timka,
remélem sikerül egy szuper nyaralást megszerveznetek! Veszélyes az erős nap miatt nagyon délre menni, viszont ott biztosan jó idő lesz. A barátnőmék tavaly voltak Lopárban, a kislány nagyon élvezte a helyet, viszont 7 napból csak 2 nap volt jó idejük. De bevallom, Lopárhoz én is kezdek kedvet kapni.
Mennyi idő alatt lehet eljutni Lopárba, ha kb. 140-el megyek csak az autópályákon?
Azért most nagyon jó kedvem van, tetszik a lakás, megyünk Anyukámékhoz, ha Marci jól lesz, aztán Ők jönnek Hozzánk és költözünk (ezt a részét azért szívesen átaludnám
)! Képzeljétek, ma beszélgettem a riasztóssal a lakásban, Marci gondolkodott egy ideig, majd mondta, hogy Mama, Papa, legörbítette a száját és széttárta a kezét, hogy nincsenek itt. Azt hittem, megzabálom
.
Szép napot!
Eveka