Andi
ez a lázgörcs tényleg gáz lehet.
Borzasztó ilyet látni, hátmég átélni.
Én sem tudok jóformán semmi infót kiszedni Nikiből. Egyébként sem egy nagy mesélős fajta, de azért érdekelne, hogy miket csinál. Azt még néha elmondja mi volt az ebéd, de aztán ennyi.
Panu
én gyerekem pl. nem csak összeszedné a kavicsot, hanem haza is hozná. Asszem a vezetőnő letörné a kezét. Nooormális??? Egy kicsit csömöre lehet a gyerekektől nem? Talán el kéne mennie egy nyugdíjasotthonba, portásnak. Ezt javaslom neki, ha találkozol vele...
Amit a balkezességről mondtál nekik, azt megértették ?
Nálunk is volt szülői, az első fél óra gey apuka bizniszbemutatójával telt, mégpedig, hogy milyen koszos a vizünk és vegyünk azonnal víztisztítót 160 ezerért. Na nem az oviba, hanem otthonra. (az oviban van) na én ettől kicsit mérges is lettem. legközelebb a zölsdéges hoz be diót, mogyorót ? Vagy a kőműves téglát ??? De hát mégiscsak az első szülői volt, nem akartam rögtön hangosan felháborodni...
Viszont mivel elment az idő, pont a pedagógiai személet magyarázása maradt el.... na engem meg pont ez érdekelt volna.
Egyelőre nagy örömöt nem lelek a vegyes csoportban, mert 12 nagycsoportos van, és a szülői javarésze is azzal telt, hogy őket hogy okítsuk, tanítsuk, fejlesszük, stb. És tényleg nem egyszerű koordinálni a különböző korú gyerekek, más-más igényeit.
"a nagyok vigyáznak a kicsikre" részt még nem láttam.
Holnap mennek először úszni, és megkért az óvónő, hogy menjek velük segíteni. (én szóltam még múlthéten, hogy tudok menni, ha kell) Kiváncsi leszek, mert 8-ra viszem Nikit, aztán eljövök, fél 10-re visszamegyek és úszás után megint eljövök.
Valszeg jól meg fogom keverni a gyerekemet. Aki mostanában rendszeresen elpityeredik, mikor reggel eljövök. Szivesen indul itthonról és nem is az a baj, hogy ott kell maradni, hanem azért sír, hogy majd siessek érte... De így meg nekem olyan rossz eljönni.
Csabi továbbra sem alszik éjjel. Fog ide vagy oda. legalábbis 1-2 óránként ébred. Én meg reggelre olyan vagyok, mint a mosott szar. Kiveszem az ágyból, mondjuk fél 7-kor, mert akkor úgy dönt, hogy köszöni elég volt. Átviszem a pelenkázóra, ő repked, vigyorog, magyaráz, tök jól érzi magát, én meg állok mellette és bámulok. Egy hang nem jön ki a torkomom csak nézek nagyokat és ásítozom...
Aztán kb. fél óra múlva elálmosodik a szentem..., de addigra meg ébred Niki, juhéjjj
Bori
meséld el mosolyogva az óvónőnek, hogy hallottad mit mesélt a gyerekedről... jaj,de éééédes
én ugyan nem veszek az idén csizmát előre. Tavaly vettem egy 26-ost, aztán 2x volt a csajon...
valakit nem érdekel ? piros, drytext
Apával meg soppingoltunk.
Ő hívott engem telefonon, éppen egy plazaban volt, mászkált a gyerekboltok között. Én meg itthon ültem a gép előtt, néztem a neten a bolt web oldalát. Aztán magyaráztam neki, hogy pizsama, rózsaszín, rövid ujjú, nyuszis, 4-es méret. Ő meg megkereste, megbeszéltük, hogy jó vagy nem és vásároltunk.
Éljen a technika
(tök jó volt)
van valaki pillangós ovisjellel ?? Van ruhára vasalható 2x2 cm-es rózsaszín pillangóm, kb. 25 db. Szivesen elpostázom.