Köszönjük a jókívánságokat a gyerkőcöknek: ma végre nem volt láz, remélem mostmár rendben leszünk
Sapi:nálunk is télen - nyáron megy a fejfedés
Én is szoktam furcsállni, ha egy anyuka 30 fokos hőségben tűző napon nem tesz semmit a kisbuksira, vagy ha a bölcsis gyerekeken 10 fok körül még nincs sapi
és túl gyakran látni ilyet
Marcela: ne haragudj, hogy belebeszélek
de a tesótémát lehet érdemesebb hamarabb elővenni, mint 10 év... olyan jókat tudnak játszani/birkózni egymással, és olyan aranyosak mikor este lámpaoltás után még dumcsiznak kicsit egymással
ehhez persze jobb a kisebb korkülönbség
Nálunk lett harmadik is, pedig egy időben a párom a kettőnél meg akart állni
Nektek vannak tesóitok? (Mi a párommal szintén nagycsaládokból kerültünk össze)
Ülés:szerintem mindjárt rájön arra is a kicsi
én Benedeket hordtam gyógytornára enyhe hypotonia miatt, itthon is kellett tornáztatni, ennek része volt az ülésbe húzás is, igaz amiatt, hogy tartsa meg a kis fejét közben - ezzel a gyakorlattal nem nagyon volt gond, sőt észrevettem, hogy nagyon jó az egyensúlya, így kb. 5 hós korától megült akkor, mikor én felhúztam - a Gabi által belinkelt oldalon pont azt írták, hogy ezt inkább ne
és az önálló ülést a kúszás és mászás fázisok között kezdte el éppen 8,5 hónaposan
Mi sem használunk járókát, sőt kiságy sincs - néha hiányzik valami, ahová letehetem pár percre biztonságba, akkor legfeljebb bekötöm a babakocsiba:oops: elég nagy a család, sokat vagyunk Anyukáméknál, így legtöbbször van kinek szólni, hogy nézzenek már a kicsire, sőt a nagyobbik fiamra is szoktam hagyni, hogy figyeljen már rá egy kicsit, nehogy magára rántson valamit valamelyik polcról, vagy valami apró vackot vegyen a szájába.
Csöre: köszi, hogy aggódsz a derekam miatt
én az aranyerem jobban féltem
tényleg jobb lenne háton
Na, van valami előrelépés kabát ügyben?
Szöcske: ha nem túl indiszkrét a kérdés, mennyivel akartak lenyúlni az angolért?
Azt mondják a pszichológusok, hogy nem olyan gond, ha nem tanulnak a gyerekek még ilyen kicsinek nyelvet
Egy kis nyelvi hátteret te is adhatsz nekik azzal, ha énekelgetsz 1-2 angol dalocskát nekik, annál több még ilyenkor tényleg nem kell.
Az úszásért irigyellek, de azt hiszem én nem tudnám beszervezni a nagyok mellett...