Sziasztok!!
Olvastam ám mindennap,de irni nem irhattam Apa letiltott ugyanis kocsívásárlásba vagyunk és én állitolag"gázos hárpia"vagyok,ugyhogy addig amig nem döntöttem el milyen kocsíba raknám a seggemet addig nem irhattam!Ez azért van mert csupa olyan kocsí tetszik neki ami inkább sportkocsí mint családi auto!Ugyhogy volt vitánk rendesen!
De jelentem tegnap dülöre jutottunk ugyhogy ma már konkrét elhatározással jártuk a szalonokat!
Szóval az uj suzuki swift mellett döntöttünk,márcsak a színbe nem tudunk megegyezni,ugyanis nekem és Kírának nagyon tetszik a piros de Apa nem akarja mert az "Ferrari" szin ő meg azt utálja na most még van a fehér ami nagyon tetszik az mindhármunknak,és persze Apának a fekete!
De ma voltunk a suzuki Obudába ahol láttam egy fekete ignist ami elég megfogott,erre Apa teljesen padlot fogott!!
Hétfőn döl el minden mert állitolag olyan sok megrendelés van az uj swiftekre,hogy nem győzik gyártani ezért színhiány ís lesz!Na meg persze az idő is sürget mert ugye augusztusba nyaralni már az uj kocsíval szertnénk!
Feketéjük bezzeg van készleten!!!
Na jo ennyít erröl a témárol mert napok ota csak ez a téma megy nálunk!Már ugy vagyok vele,hogy bánom is én csak már legyen itthon!
Ráadásul már dolgozom is,heti 3 napot járok egy házhoz vasalni,nagyon tetszik mert azt csínálom amit szeretek,elfáradni se sziktam,és ráadásul légkondis szobába vasalok,mondjuk most nem fogom bekapcsolni hadd csőpögjön le rolam a zsír!
Pénzbe olyan negyven körül lesz és 4-5 orát vagyok el otthonrol,délelött amikor Mircsí nagyrészt alszik!Egyébként anyu van vele egy napot ,eggyet apos és szombaton pedig itthon van APa!
Már kaptam ma fizetést is,mert hetente fizet,gyorsan elköltöttem magamra!
Na jo gyerekeknek is vettem ruhát,Mironnak rövidnacit-poloval,Kírának egy szoknyát!
De egyébként ez a kocsí törlesztésre megy majd,ugyhogy vszinű az én nevemen lesz!
Nem semmi ez a sok láz,mostanába nekem is van két bnőmnél is!!Mi hála ebböl kimaradtunk,viszont iszonyatosan gyulladt a szeme,vagy a meditöl azt mondta dokinéni,vagy allergia!
Remélem az elöbbi,majd egy hét mulva kiderül addig is csepegtetünk!
Nem tudom miért de a medibe egyfolytába víz alá akar menni,és nem riad vissza semmitöl pedig nyakáig ér a víz,ugy ugrál meg merül mint egy profi!
Lehet,hogy ezt Apátol örökölte ő is ilyen volt,azért lett matroz is hogy víz közelbe legyen,aztán meg uszott is és vízimentő sulija ís van!Szal ez lehet,hogy ínnen ered!Egyébként Kíra ís jol uszik már 4 éves kora ota!
Eveka!!
Kitartás neked tudom mit élsz át Míronnak amikor volt a hasifosija ő is 7 napig nem evett alig ivott és én már teljesen kivoltam,ráadásul mindent állandoan fertötleniteni kellett!!
Timka!
Jó ez az alváspoz,Míron kissebb korába aludt igy most egész éjjel dobálja magát!
Pöttyeink nincsenek hála ístennek mindkét gyerekem cígány ezért még naptejet se szoktam használni,most kaptam eggyet ajándékba azt anyunak adtam,mert ő meg fehér mint a fal!Majd rakok be képet milyen csokik vagyunk!
Timurr!!
Szép kocsitok van!!!
Szabad árrol érdeklödni???
Juc!!
Nagyon jol nézel ki abba az uszogumiba,nekem sztem nem férne bele a seggem!
Sajna ott maradt sok,a hasam már laposodik!!
na jo megyek mert közbe készen van a vacsím,Apa a kertbe ül a haverokkal,meccseznek de vigaszdijként kaptam vacsit!!
Mindenkinek szép napokat ,jó nyaralást a nyaraloknak!!