Sziasztok,
Ígértem, hogy visszaolvasok, de esélyem sincs
, csak bele-bele olvasgattam az uccsó 2 oldalba, így reagálni nem igen tudok sajna
A hóforulós babáknak nagy nagy gratula, olyan furi, hogy már fél évesek, pedig csak nemrég születtek.
Dehát ők is öregszenek, nem csak mi
Keksz: Vince is napközis lesz, nálunk a tanítónénik nagyon ezt pártolják, és nekem is jó, hogy már ott megcsinálja a leckét, így itthon több idő marad a játszásra. Ráadául a szakkörökre meg az edzésekre sem kell nekem vinni, mert ott elintézik "házon belül".
Évi: Szerinem se törődj a védőnénitek "okos" tanácsaival, Dóri nyugodtan szopizzon csak 6 hós koráig, mielőtt bármi mást kapna. Legyél rutinosabb, nem kell mindent meghallani, amit mond, főleg, hoyg igazán azt sem tudja mi a helyzet veletek, hiszen ezer éve nem is volt nálatok.
Gyöngyi: Jó nyaralást nektek, talán még jó időtök is lesz, bár a Balcsinak több kell, hogy fel tudjon melegedni.
Aliz is hetek óta nyűgös, napközben alig alszik, és éjszaka is olyan kis nyugtalan
Ezért nem is tudok nagyon jönni, mostanában megint nagyon igényli, hogy kézben legyen.
Holnap Egerbe megyünk kiránduni, nagyon kiváncsi vagyok, hogy viseli majd.
Este ha nem ájulok be, megpróbálok jönni.
Rémlik, hogy valaki korábban vadászott Pampers vonalkódra. Én most vettem egy csomag pelust, légyszi írja meg, hoyg mit honnan kell lenyisszantani, és hogy hova jutassam el! Köszi.
Jók legyetek
Vali