Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babcika!

Szegény Lili, nagyon rossz ez a hülye fogzás! Miért találták ki ilyen fájdalmasra?! Remélem gyorsan túl lesztek rajta!
Szerintem amiatt ne aggódj, hogy harapni fogja cicidet. Dórinak is van már két foga, de a cici ellen még nem vetette be. Tudja, hogy azzal jóban kell lenni :lol:

VPetra!

Mi sem ismerjük még egymást! Angi csodaszép kislány, gratulálok hozzá!

Era!

Szegény... Jobban vagy már? Martin szép nagy baba, és csudaszép is :) Sajnálom, hogy őt is kínozza az a hülye fogmanó :evil:

Bettina, Lidi, Anna! Boldog feledik szülinapot! :) :) :) Mi lesz az ünnepi menü? :lol:

Anita!

Mi a baj? :(

Meli!

Köszi a szivárványos képet! Tök jó! Jobbulást Boginak!

Rita!

Dalmus is nagyon szép, kész nőci!

Pilchard!

Én ettem már szőlőt, de azt hiszem egy darabig nem próbálom újra. Napi kétszer-háromszor is kakilt tőle a Dóri. Nem fájt a hasa, de picit szerintem meghajtotta. :(

Mariannka!

Az alma miért nem jött be? Nem ízlett Istvánkának, vagy bántotta a kis pociját?

Hú, nálunk volt ma a védőnő. Én úgy meglepődtem, mikor megláttam az ajtóban. Ezer meg egy éve nem volt nálunk. Persze a lakás romokban (na jó, nem volt állati kupi, de azért nagyobb rend szokott lenni), babakocsi a nappali közepén, mert éppen sétából jöttünk meg, kakis pelenka összecsomagolva a pelenkázón, mert pont akkor jött, mikor tettem tisztába a pipit. Megdicsérgette, hogy szép nagy, és kérdezi, hogy ugye esszük már a gyümit. Mondom neki, hogy nem, mert szeretném megvárni a hat hónapot, hisz az már csak 3 hét. Szerinte már kellene ennie a Dórinak, hogy 6 hósan jöhessenek a főzelékek, mert ha hirtelen elfogyna a tejcsim, akkor nehéz lesz egyből kanalazásra szoktatni a kölköt. Most tényleg adjak neki? Szerintem ezen ahárom héten már igazán nem múlik semmi, ha eddig nem fogyott el a tejem, akkor ezután se fog, a gyümölcs pedig tud várni három hetet. :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak köszönteni jöttem,ezer meg ezer a dolgom!!!

NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT A BABÓCÁKNAK!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Az anyukáknak pedig sok sikert az új ízek bevezetéséhez!!!!!
Majd este írok!Ha tudok!
Vendég

Sziasztok

fél kezemben Dalmus :D
Semmit sem hagy csinálni, délután fél órát aldt. elkezdtem takartani, gondolhatjtok milyen sokra jutottam :o
Szerencsére a nagy lányom meglepett és a saját szobájában elpakolt, sőt ki is porszívózott! Annyira rendeske volt! :lol:

Igazándiból az éjszakákkal van a nagyobb gond...egyre többször cicizünk :roll:

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Évi!
Ne haragudj, de szerintem nem normális a védőnénid! Miért fogyna el "hirtelen" a tejcsi? Azért az nem úgy van, hogy hopp hat hónap - tejcsi nuku.

Egyik ismerősöm itt a házban, most pont azzal a problémával szembesült, hogy a tejcsi változatlanul sok, a baba meg már szinte mindent eszik (9 hónapos). Azt mondja, hogy állandóan feji a tejet, néha belekavarja a kajába, néha elteszi későbbre. Azt mondta, hogy amikor kimarad egy szopi, akkor 200 ml-t fej ki.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Évi: szerintem ha van elég tejcsi, és ha szoptatsz akkor miért ne lenne, akkor nyugodtan várd meg a 6 hónapot!
Bőven lesz ideje az egész életében mást enni

KÖSZÖNJÜK a köszöntést :)
Hát elég fura, hogy most már itt tartunk, ráadásul a tejem bőven elég (lenne) neki.
Végül almát kóstolt Bettus, pár kanállal adtam, de nagyon érdeklődött és szépen ette :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Dorina újabb mondásai:

Amikor meleg volt ,ment a szobában a ventillátor.
"Anya, az asztalon van a bentillátor az udvaron meg a kintillátor?"

Fürdettem és először hideg volt a víz, utána meg túl meleg.
Dorina: "Jaj anya ez jéghideg... most meg jégmeleg"

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
Rögtön reszelve kapta az almát? Vagy próbálkoztál almalével is?
Dorina beszólásai nagyon jók!

Apával most a mindmegette.hu-ról néztünk vacsireceptet. Végül juhtúrós csirkemellet csináltunk. Illetve ő csinálta, mert közben Tüncinél kitört az éhség.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról. Bár nem volt nagy meleg és esett is, jól éreztük magunkat. Kirándulgattunk, sétálgattunk, pihiztünk. Lidi nagyon jó kislány volt. Tetszett neki az utazóágy.A tegnapi éjjelt viszont mellettem töltötte, mert valami nagyon fájt neki :( Lehet, hogy a 3. foga kínozta? :(

Mindjárt visszaolvasok!

Köszönjük a 6hós gratulát! Mi is hasonlókat kívánunk Bettinának és Annának! Bettinának boldog névnapot is!

Majd jövök még!
angi79

Jó estét

A mai nap jó meleg volt itt a Balcsin. Voltunk a parton, de csak kívülről néztük a vizet meg az "őrült" strandolókat,akik begázoltak a szerintem jéghideg vízbe :)
Tünde és minden anyuka, akinek a babója ma töltötte a 6-hót: Nagy gratuláció. Én speckó örülök, hogy a középmezőnyben vagyunk, mert mire töltjük a 6-hót, már jó páratoknak lesz tapasztalata kaja téren :wink:
Tünde: Alig várom, hogy az én csajom is ilyen aranyköpéseket nyomasson. Remélem ezeket a sztorikat is meg tudjuk majd osztani egymással pár év múlva :D. A ventillátoros szöveg viszi nálam a pálmát

Lili: Délelőtt aludt 2 és fél órát, ebből 2 órát a kezemben cicivel megtoldva. Délután 4-től viszont tiszta gyagyus volt, hol nevetett, hol pedig sírt. Nagy nehezen leraktam aludni, de kb. 15 perc múlva keserves sírásba kezdett. Nem tudom eldönteni, hogy a foga vagy a hasa csinálja ezt. Vettem Dentinox-ot, kipróbáltam magamon, de nekem semmi hatása nem volt, így most nem tudom, hogy kenjem-e az innyét vele vagy ne.

Végül:
őszinte részvétem a halott tűzoltók családtagjainak

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi: Látom, ti is jubilláltok: Boldog 6 hót :) kár, hogy nem tudtunk talizni, majd legközelebb :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Na akkor egy párat reagálok!
Babetta,
a szőnyeg szenzációs és a fiad nagyon cuki!!! :)
Eszti,
örülök, hogy végül jól telt a 2 hét nyaralásotok! Jók a képek nagyon! Szépek vagytok!
Babcika,
nagyon szép Lili a keresztelős képeken! Gratula Neki! Neked meg boldog névnapot utólagosan!
Évi,
édes nagyon Dóri! :)
Annácska,
szépek vagytok hármasban!
Gyöngyi,
további jó nyaralást Nektek!

A többi babás kép is fantasztikus!!! Minden babóca nagyon helyes!

Kajcsi: mi még mindig csak barack, alma és meggyet próbáltunk eddig. Holnap szerintem elkezdjük a krumplit, de az is lehet, hogy csak kedden, amikor visszajöttünk anyóséktól.

Pussz. Jó éjt Mindenkinek!
angi79

Sziasztok!

Babcika: július 31-én egyszercsak elment a netem, és azóta vissza sem jött.

Plichard: semmi sem tiltólistás eleve. Van akinek semmire nem érzékeny a babája, és van, akijé meg akkor is üvölt, ha vajaskenyeret eszik. Próbáld ki 1-2 szemmel, ha okés, akkor hajrá :)

Évi: várd ki nyugodtan a 6 hót, a tej nem fogy el csak úgy egyszercsak, és nem kell 6 hósan már a főzeléknél tartani.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tünde:Tetszik a "gyerekszáj"rovat!! :lol:

Szelivi:milyen nagy könnyebbség egy főzni tudó férj! :lol:

Évi:úgy veszem észre hogy nem csak az én védőnőm nem tiszta fialás!(Hú ez durva volt!)De kicsúszott!

Ma is voltak látogatóink.Két volt osztálytársam jött el,de elég kiábrándító volt hogy milyen tudatlan egyik másik korombeli lány!Én nagyon régóta készültem már az anyaságra,rengeteget olvastam érdeklődtem stb.stb.És így is tele vagyok még kétségekkel.Erre jönnek ők,akik egy darab újságot sem vettek még a kezükbe,és olyan marhaságokat kérdeztek hogy még jó hogy a párom nem hallotta,mert tuti nem állta volna meg hogy ne szóljon be nekik!Ja,és az egyik már dolgozik a bébin!Veszélyes!Úgyhogy kész vagyok máról is!Megyek is,remélem holnap többet tudok jönni!Pörögnek ám az oldalak!
Vendég

CorY:én tegnap is ma is szederhabot ettem,tele nagy fekete szederrel! :oops: Eddig nem vettem semmit észre Fannikán!De azért mond már hogy fogjam vissza magam! :lol:
Vendég

Sziasztok :)
Livi :)
Nekem is csak onnan jutott eszembe kimenni az állatkertbe, hogy kaptam email róla, na meg a hiradó is bemondta :D

Tünde :)
Ma volt 140 éves az állatkert és ezzel ünnepelték. Egyébként nyáron vannak este koncertek is, akkor is be lehet menni.
Dorina még mindig csúcs :lol: Jegyzeteld a mondásait :D
Bettinának boldog fél éves szülinapot :D
Örülök, hogy izlett neki az alma :)

Meli :)
Nagyon jó a szivárványos kép is, de a lányod még jobb :lol:
Küldöm a gyógymanókat Bogi babának :)

Évi :)
Szerintem nyugodtan várd meg a 6 hót, nem kell siettetni a hozzátápit :D

Angi :)
Örülök, hogy újra itthon vagytok és hogy jól éreztétek magatokat a pocsék idő ellenére is :)
Boldog fél éves szülinapot Lidinek :D Szegénykém már a harmadik fogánál tart?

Bea :)
Anna babának is boldog fél éves szülinapot :D
Hogy vagy lelkileg?

Bosco :)
Hát erren nem nagyon tudok mit mondani. Nekem az a legfurcsább, hogy az összes ismerősöm csak 30 után akar szülni :shock:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,

Ígértem, hogy visszaolvasok, de esélyem sincs :( , csak bele-bele olvasgattam az uccsó 2 oldalba, így reagálni nem igen tudok sajna :(

A hóforulós babáknak nagy nagy gratula, olyan furi, hogy már fél évesek, pedig csak nemrég születtek. :shock: Dehát ők is öregszenek, nem csak mi :lol:

Keksz: Vince is napközis lesz, nálunk a tanítónénik nagyon ezt pártolják, és nekem is jó, hogy már ott megcsinálja a leckét, így itthon több idő marad a játszásra. Ráadául a szakkörökre meg az edzésekre sem kell nekem vinni, mert ott elintézik "házon belül".

Évi: Szerinem se törődj a védőnénitek "okos" tanácsaival, Dóri nyugodtan szopizzon csak 6 hós koráig, mielőtt bármi mást kapna. Legyél rutinosabb, nem kell mindent meghallani, amit mond, főleg, hoyg igazán azt sem tudja mi a helyzet veletek, hiszen ezer éve nem is volt nálatok.

Gyöngyi: Jó nyaralást nektek, talán még jó időtök is lesz, bár a Balcsinak több kell, hogy fel tudjon melegedni.

Aliz is hetek óta nyűgös, napközben alig alszik, és éjszaka is olyan kis nyugtalan :( Ezért nem is tudok nagyon jönni, mostanában megint nagyon igényli, hogy kézben legyen.
Holnap Egerbe megyünk kiránduni, nagyon kiváncsi vagyok, hogy viseli majd.
Este ha nem ájulok be, megpróbálok jönni.

Rémlik, hogy valaki korábban vadászott Pampers vonalkódra. Én most vettem egy csomag pelust, légyszi írja meg, hoyg mit honnan kell lenyisszantani, és hogy hova jutassam el! Köszi.

Jók legyetek :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi a válaszokat mindenkinek hozzátápi ügyben. Hát igen, Boscó, abszolút igazad van, ez a nőci nem százas. Ezért hívom ami "nagytudású védőnőnknek". Viszon egyvalamihez nagyon ért: hogyan hozza rám a frászt. Itthon éldegélek nyugalomban, elégedett vagyok a gyerekem fejlődésével, erre ő jön 4 hónap után először, és félmondatokkal az őrületbe kerget. A látogatása után meg vagyok győződve róla, hogy a gyerekem nem hall jól, mert szerinte a süket babákra jellemző az, hogy kb. 3 hós korukig gügyögnek, de aztán abbahagyják. Nálunk ez teljesen így zajlott, de én arra gondoltam, hogy ez azért volt, mert pont akkor kezdte gyötörni a fogacska, és mindig volt valami a szájában, hogy rághasson, és ezért nem "beszélt". Meg szerinte kifelé tekeri egy picit az egyik karját, de azért ennek ellenére szerinte nem hipotóniás. Még jó, mert eddig ez fel sem merült. Meg hogy hat hós korára már tudnia kellene hasról visszafordulni hátra, de nekünk még nem megy.
Szerintem pedig a fülével semmi gond, tegnap kb. milliószor teszteltem, de tuti hogy hall. A nevére is felfigyel, de csak akkor, ha éppen nincs túlságosan elfoglalva valami mással. Ez normális, nem? És egyáltalán, mennyit kell beszélgetnie egy 5 és fél hónapos babának? Mert a Dóri tényleg nem gügyög sokat, inkább csak akkor, ha panaszkodik. Ha jól érzi magát, akkor inkább csendesen játszogat. Vagy bugyborékol a nyálával. Pedig nagyon sokat beszélek hozzá és foglalkozom vele, lehet, hogy csak egyszerűen nem olyan szószátyár, mint az anyja? Nyugtassatok meg légyszi, hogy nem néma a gyerekem, mert esküszöm, én meghülyülök. A védőnőt meg többet nem engedem be...
Na, ez most jó depisre sikerült, bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt! Nagy a csend! :)

Évi Drága! Legközelebb ha jönne az a némber, csinálj úgy, mint aki nincs itthon (van kukucskálód???), mert ekkora baromságokat sosem hallottam (hol szerezte ez a diplomáját???). Szóval NYUGI!!! És aki meg sem szólal két éves koráig??? Lásd. a férjem... most meg állandóan csacsog... :) A gügyögés semmit nem jelent! :evil:

Na, hogy valami pozitív is legyen, mesélek tegnapi élményt. Be kellett BKV-znom a város másik felére, a munkahelyemre. Mindenki annyira segítőkész volt a buszokon, hogy egy öreg úr, meg egy fiatalasszony majdnem összeverekedett miattam ( a tata nem akart odébbmenni, ott strázsált a babakocsi helyén).
De amit soha nem fogok elfelejteni, az a következő. Hazafelé felszálltam a fekete 7-esre és a babakocsi beállónál lévő lyukasztó frankón nem működött. Néztem jobbra, néztem balra, sehol egy vállalkozó kedvű utas, aki elment volna nekem lyukasztani. Mérgelődtem egy sort és már a mentő szövegemen töprengtem éppen, hogy mit fogok az ellenőrnek mondani, ha jönne. Jó lenne, ha biztosítanák a jegykezelést, mert én nem hagyom ott a babakocsim nyilván... Szóval egyszer azon kapom fel a fejem, hogy télleg ott az ellenőr.... :shock: Gondoltam megelőzöm és megkocogtattam a vállát. Elkezdtem a mondókám, de félbe szakított és ott hagyott. Komolyan csajok nem vagyok süket, de nem értettem mit motyog. Mire egy bácsi közölte a hátam mögött, hogy na ilyet is ritkán látott. Miért, mit látott? - kérdeztem, hátha a bácsi jobban hall!!! :? Hát, hogy ne foglalkozzon vele, maradjon a babával. Csak álltam, nem akartam elhinni, vártam, hogy visszajön, oszt jól megbüntet. De még jött másik két kollega, azok se szóltak hozzám, pedig mástól elkérték újra, csak azok mondták, hogy már mutatták... :lol: Szóval annyira kellemes meglepi volt, hogy bearanyozta a napom. Most még az is eszembe jutott, hogy babakocsisoknak lehet, hogy nem kell lyukasztani, csak én nem tudtam róla???? :D :D :D

Mindenkinek szépséges nyári napot kívánok!!!!!!

Bartika

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Boscó: én ugyan nem mondom, hogy fejezd be :) Ha jól esik, gyerkőt nem zavarja, akkor egészségedre :)

Évi: ez egy tipikusan félművelt védőnő. Hallott valamit, amit minden babánál megnéz, mert ő milyen okos... Mondok egy példát. Nekem pl azt mondták, hogy a hosszan tartó szopitól agydaganatom lesz!!! Na, azóta kiderült, hogy keveri a "szakember" (gyerekorvos a forrás :() a szezont a fazonnal. MErt nem a hoszsan tartó szopitól lesz agydaganat, hanem van egy tipusú agydaganat, amitől megindul a tejtermelés szülés és szopi nélkül. Azért nagyon nem mindegy, de ő csak a tej és az agydaganat összefüggésre emlékezett az irányra és a miértre nem.

Baluszösz:
Ültünk a buszon egy 4-es ülésen egymással szemben. Balu: "Mi háttal ülünk, te meg hassal"

cory
Budapest

Barti: én sosem lyukasztok a buszon. Ennek több oka van, alapvetően elvi kérdés. Míg volt diákigazolványom, addig volt bérletem is, de mivel a gyes a legkisebb öregségi nyugdíjjal megegyező összeg (a legcsóróbb nyugdíjas is legalább ennyit kap), nem vagyok hajlandó felnőtt bérletet venni. Majd ha lesz kismamabérlet, lesz nekem is bérletem. 2-3 gyerekkel meg örülök, ha végre felküzdöttem magam a buszra, nem keresek még lyukasztót is. Viszont még sosem kérte tőlem ellenőr a jegyet az elmúlt 5 évben, ha gyerekkel voltam.

cory
Budapest

Sziasztok!

Örülök, hogy rátok leltem! :P
Csatlakozhatom hozzátok? :lol:
Az én kisfiam márc. 2-án született 2870 g-al 50 cm.
Mostanra 7.700 g és 67 cm. Csak anyatejet kap.
Nagyon mosolygós jó kedvű baba, talán egy kicsit elkényeztettük mert egyszerűen imádjuk. :oops:
Pécsiről írok Nektek.
Egyenlőre nem igen vagyok képbe itt nálatok de majd igyekszem pótolni. :wink:
Üdv. Mindenkinek!
Zóra

Kép
zóra

Sziasztok!!

Hozzászólásra jelenkezem!!! :) (Persze mindenkinek megint nem tudok írni :oops: :oops: )

Először is megkésve bár,de.... NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLETÉS NAPOT AZ ÉRINTETT BABÁKNAK!!! :) :) :) :)

Lilkó kicsit jobb passzban van,tegnap is jó kedvű volt.Ma éjjel sem volt felsírás.:) Most is szunyókál!!! :)

Cory-Gondolom Ti is járkáltok utána a dolognak,nálunk egy hétbe telt,mire méltóztattak megoldani hibát és az utolsó napon közölték is,hogy mi a probléma. :twisted: Jó ez a "félművelt védőnő" meghatározás,az ilyenektől felmegy a pumpám rendesen!!!! :twisted: :evil: Baluszösz: :lol: :lol:

Évi-Ez baromság,amit a védőnő mondott.Emlékszem még pár hónapja be voltam tojva,hogy mi lesz,ha elmegy a tejcsi 6. hónap előtt.Akkor Cory írta,hogyha addig volt,akkor nem megy csak úgy el.És nem is ment,mégcsak kevesebb sem lett. :) :) Ez nem úgy van,hogy egyszercsak volt,nincs.Ha folyamatosan kap stimulálást a cici,rendesen iszol,eszel,akkor marad elég tejcsi.Ebben biztos vagyok. 8) :wink: A védőnőtök egy barom!!!! :( :( Lili most kapott rá a napokban,hogy síkít,énekel,folyamatosan dumál,ha ébren van.Eddig ő is csak módjával csinálta.Szerintem nyugodj meg,ha csinálsz hirtelen zajokat és arra összerezzen,elfordul a hang irányába,akkor nem süket,az tutti.De kérhetsz hallásvizsgálatot is,télibabásoknál volt egy anyuka a ksifiával,minden oké volt.

Vali-Én kértem pampers vonalkódot,majd megírom a címemet,oxi? :) Jó kirándulást!! :)

Bartika-Találkoztál az ellenőrök gyöngyével. :) :) Egyébként 150%-ig neked lett volna igazad :) Pötyi nagyon édes így komolyan(is) :)

Zóra-Üdv köztünk,gyere bátran. :) És külön köszöntelek földim(én siklósi vagyok),márha Pécsi nem külön település az ország másik csücskében,hanem Pécs akart lenni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gyógymamókat :) Aranyosak vagytok :)

Ma még nem volt fosikahasika, kopp-kopp-kopp remélem nem is lesz. Viszont nagyon nyügi :( Egesz nap kézben van, de már igy sem jó.

Pötyike nagyon drága :D és az aranyköpések sem semmik.

Dobok én is egy tegnapi képet. Topolino (ez van a sapira irva)

Kép

Zóra: Szia!

Kellemes napot mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Boscó!
Annak idején, amikor a párom kisfiú volt, az anyukája mondta neki, hogy tanulja meg hogyan kell főzni, mert lehet, hogy majd a felesége nem tud. Erre az én párom azt mondta, hogy ő olyan nőt nem vesz el, aki nem tud főzni. Érdekes, de amikor megismert nem azt kérdezte először, hogy tudok-e főzni. :D Aztán meg már mindegy volt. :D

Évi!
Nyugi! A dilis védőnőket el is lehet ám zavarni! Ha meg nagyon zavar amit mond, akkor el kell menni neurológiára, ott megkuksiznak ám mindent. Tüncinek is nézték a hallását is, kezét lábát, nyakát, a kutacsot, a hasikáját, mindenét. Majdnem egy órát voltunk bent. Beutalót meg biztosan ad a gyerekorvos.

Cory!
Jó ez az agydaganatos példa. Ebből is látszik, hogy az anyukáknak több mindent kell néha tudnia, mint a "szakembernek".

Zóra!
Üdv a bandában! Mesélj még magatokról!

Tegnapi sztori: a férjem elmesélte, hogy nekünk milyen intelligens képernyővédőnk van. Mármint ilyen üveg szűrő, hogy nem zavarja annyira a szemet. Mert néha megjelenik rajta egy apró vízcsepp, azt ő letörli és másnap máshol újra van. Erre közöltem vele, hogy azért van másnap máshol, mert én a gép előtt reggelizek, és addigra máshol eszem le a monitort. :D De ahogy előadta! :D
Picibocim egyébként mostanában egyre többször ébred éjszaka. Tiszta hulla vagyok.

Kép
szelivi

Meli!
Nagyon édes Bogika! És szerintem hasonlítotok egymásra! Netán rokonok vagytok? :D

Kép
szelivi

Szelivi,Cory:köszi.Az egyik lány kérdezte nálunk,én sajnos majdnem a vajas kenyér kategória vagyok.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Babcika!
Bocs természetesen Pécs akart lenni! :wink:

Meli!
Nagyon szépek vagytok! :P

Hááát mit is meséljek......(a problémám)
Andrisom eleinte elég sírós baba volt. Az első jó pár hétben le sem lehetett tenni a kiságyba csak kézben vagy rajtunk aludt. Éjszaka az apukáján aludt jó ideig, -azt hittük sosem lesz vége- aztán amint kényelmtlen lett neki már letudtam tenni (ez kb. 8 hetes korában történt meg) hason fekve, azóta is csak úgy alszik. :lol:
Nagyon jó kedélyű mosolygós kisfiú és szinte állandóan vele kell lenni. :P
Az elalvás nálunk úgy megy csak, hogy mikor látom már, hogy nagyon álmos felveszem bekapcs Halász Judit és kb 10-15 perc míg jó esetben elalszik. Este az utolsó szopinál meg bealszik és utána 10 perc séta után letesszük. Mostanában főleg éjjel álmában nyöszörög sokat, olyankor fölkell kellnünk megigazítani néha fel is kell venni. Elég nyugtalanul alszik mostanában.
Ja, de hála ég már kb. 2 és fél hónapja átalussza az éjszakát azaz nem szopizik éjjel, reggel öt fél hét körül ébred.
Nálatok, hogy megy ez az elalvás/ alvás dolog?
Nem tudom meddig megy ez a járkálós módszer mert ugye egyre nehezebb a kölyök.? :cry:
Üdv. Mindenkinek?

Kép
zóra

Bocs!
Üdv. Mindenkinek!!!!!!!!

Kép
zóra

Sziasztok!

Zóra!

Üdv köztünk! Nekem 3 csemetém van, Dalma március 15-én született, 2700g, 47 cm. A nagyobbak már sulisok.

Képzeljétek ma Dalmuska kengyelt/szíjat kapott, amit 3 hónapig kell hordania :( :( :( :( :(

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita! MIért kell hordania Dalmusnak a kengyelt? Ilyen későn?

Zóra! Üdv itt!
AMi az altatást illeti épp most húztam fel magam, mert a csemetém nappal nem jalandó aludni, csak fél-fél órákat. :evil: :evil: :evil:

Ami oké abban az esetben, ha nincs többre szüksége. De ha felkel már akkor látszik rajta, hogy dinka és álmos, de képtlen vagyok visszaaltatni. Onnantól kezdve el van cseszve az egész napja (meg az enyém).
Az esti fekvés ezzel ellentétben (mintha másik gyerekről lenne szó), fürcsi, kaja után leteszem, énekelek neki egyet és már alszik is. És ma nincs front, ma nincs semmi! Ja és ami még jobban dühít, az az, hogy bárhol is legyünk (nyaralás, nagyszülők, stb) olyankor délelőtt is délután is alszik másfél-két órát!!! MOST VALAKI MAGYARÁZZA EZT MEG!!! ÉS nem tudok elsuhanni felette, mondván, hogy nem alszik, akkor nem alszik, kiveszem, hadd játszon, mert ilyenkor semmit nem lehet vele kezdeni, még kézben is üvölt.
MIT LEHET ILYENKOR TENNI?????????????????????

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Képeket nézegettem, nagyon édes az össze Baba.:) Én is csak képeket dobok, és már futok is.:)

Esztipeszti Bencéje, és Alexem.:)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Evés: a mi védőnőnk és orvosunk álláspontja teljesen egységes ebben: 6 hónapig csak szoptatás, és csak utána, szép fokozatosan jöhetnek a kaják.

Tünde: nem semmi, ahogy Dorina összerakja a dolgokat. Jó kis logikája lesz az tuti. :lol:

Évi: hagyd a fenébe a védőnőt. Istvánka sem tud visszafordulni még hasról hátra, szóval nyugi. :)

Barti: nagyon jó a történet, de a babakocsisoknak is kellene lukasztani, elvben. De lukasszon, aki babakocsival. esetleg még egy gyerekkel és a hátán vagy a kezében táskával tud.

Zóra: üdv közöttünk, gyere sokszor!

Minden baba nagyon szép, de Bence és Alex együtt fenomenális.

Rólunk: ma teljesen kiakadtam. :twisted: El kellett mennem bőrgyógyászhoz, de előre nem lehet időpontot kérni, egyedül vagyok, tehát vittem Istvánkát. Előtte felhívtam őket telefonon, és megkértem a nőt, hogy írja ba a tajszámomat, mintha ott lennék, és akkor kevesebbet kell majd várnom. Mondta, hogy nem lehet, de sebaj, mert az asszisztensek nagyon rendesek, és majd tutira előrevesznek. Erre én nagy lelkesen elindultam. Bejelentkeztem, közölték, hogy 10-en vannak előttem, és csak akkor mehetek be előbb, ha az emberek udvariasak és előreengednek. Fasza. Mi lett ebből? Több, mint 1,5 órás várakozás, amit Istvánka elég nehezen viselt. El tudjátok képpzelni, hogy mennyire lettem pipa. Nyomorult egy rendszer ez, hogy még időpontot sem adnak.

Bocsi, hogy sok voltam.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Barti: Szó szerint ugyanez megy nálunk...hihetetlen. És én is kibukok ilyenkor, mert fél óra alvás után általában tiszta kattant a lelkem, mégsem lehet álomba repíteni. Leszámítva ezt a hetet, amit gyorsan le is kopogok... Ha meglesz a bűvös taktika (amit kétlek, sztem csak véletlen), írok. Addig is várom én is az ötleteket!
Na, meg még megspékeli olykor egy-két szopisztrájkkal a napokat (múlt héten már azt hittem, itt a vége a szopinak :()...nehéz eset, az egyszer biztos! De, apával mindig azt mondjuk, hogy ennek ellenére gyönyörű, és imádjuk, mert csak a mi fiúnk! :lol: :D

Bence, Alex: édibogarak! Látom, Benyó már fitoktatja erejét :D De, úgy látom, Alex bébi sem hagyta magát!

Többi bébi is gyöngyörű!

Rita: szinte csak nyíregyi éttermeket ismerek, de még utánanézek. Kengyel: :(:(:(

Edit: Most Te merre jársz??? :D Ma merült Boti! Édes volt nagyon!!! Fúúúú, de nagyon irigyeltelek az F1 miatt! Köszi a képeket! :lol:

Annácska: Nagyon irigy vagyok az alakodra. Én egyre borzalmasabban nézek ki. Nemhogy fogynék... :shock: :(

Mariann: ez baromi dühítő! A rendszer is egy nagy rakás sz.r, de érthetetlen mennire érzéketlen, tuskó emberek vannak, hogy nem segítenének, mikor látják,hogy babával vagy.......! :(

Cory: Nem tudnak csinálni semmit a nettel??? Baromi idegesítő lehet!

Petri: kutyi :(:(:(:(:(

Angi: Képek? Még anyóséknál vagytok?

Zóra: Szia itt :)

Bocsi,hogy nem írtam mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Meli-Tündér Bogika!! :) Remélem meggyógyult!!Végül adtál abból a rizsnyákból? :roll:

Livi-Ez az intelingens monitorvédő szuper!! :) Nálunk is van hasonló sztori(lásd milyen netfüggő az emberlánya).Tegnapelött itt fejtem tejcsit(,hogy beadjam Lilkónak a normaflort)a gépezet előtt,de közben a kicsicsaj nyafizott.Erre felálltam,de kissé nagyobb lendülettel és a fejőről lecsöpögött a tejcsi az egérre.Ám mire visszaértem elfelejtetem,az meg már rá is száradt.Én nem is vettem észre,erre Apa kis idő múlva jól leszúrt,hogy összekajázok mindent a gép előtt. :) :) :) :) Mondtam neki,hogy az nem kaja,hanem tejcsi... :) Különben állt. tiszta morzsa vagy mogyoródarbaka(a maxikingemről :oops: )a billentyűzet is. :oops: :wink:

Zóra-Akkor hajrá Baranya megye! :) Alvás/elaltatás:Hál'Istenek nekem ezzel nincs gondom. Lili 3 hónapja alszik éjjel,azóta nem is került rá sor,hogy altatni(=cici) kellett volna éjjel.Ha napközben vmi kánya van,akkor bekapcsolom a hajszárítót,a búgásástól beájul. :wink: De különben nagyon szeret aludni,ha álmos rögtön szunyál.Kiságyban,egyedül vagy cicin.Még SOHA nem altattam cipelve,vagy ringatva.Azt hiszem ebben szerencsém van.De hogy mindenkinek jusson vmi,ő nem igen szeret (már) cicizni,ill. csak addig,amíg dől a tejcsi.Ha dolgoznia kell érte,akkor kiakad,játszik inkább(ki be köpdösi a bimbit),szopja inkább az ujját(mintha abból jobban jönne vmi :? ).Így ha ébren van kész harc már a szopizás.Ha alszik közben,akkor nincs gond,kisangyal módjára kajál.Egyébként nem eszik keveset,sőőt szerintem az a baj,hogy sohasem eléggé éhes,ahhoz,hogy dolgozzon a kajáért,ugyanis orvosi utasításra 2 óránként szoptatom,mert alig-alig hízik(most 5,5 kiló körül lehet és 62 cm,pedig hétfőn lesz 6 hónapos,szóval ő a topic pöttömje :)).De ő ilyen és kész,alkati dolog,nem beteg vagy éhezik,vagy ilyesmi. :roll:

Rita-Sajnálom a kengyelt,ez nagyon rossz lehet :(

Bartika-Sajnálom,hogy Pötyi dinka :wink: Lehet,hogy hülyeség,de nem próbáltátok máshová tenni a kiságyát? :roll:

Nancsika,Eszti-A két kissrác nagyon vagányak :) :)

Mariannka-Akkor nem csak nekünk van jó védőnénink és dokink :roll: :) Éljen a magyar egészségügy!!! :twisted: :twisted: :evil: :evil: Meg a bunkó emberek!Senki nem mondta,hogy előreenged??? :roll: :evil:

Anita-Szopisztrájktéma ismerős :( Megspékelve azzal,hogy Lilinek minden csepp számítana a növekedéshez.Ha meg nem szívja,honnan fakasszak tejet?? :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock: Én is csak hízok,pedig már fingom nincs mitől,mert annyira sokat nem zabálok.Már rá sem állok a mérlegre. :( :( Szopi után akkorát fogyózok,hogy... :wink:
Vendég

Anita, nekem egy dolog jött be, amikor ilyen fél óra alvás van. Azonnal babakocsiba, és menni ki, a zötykölődéstől újra elalszik.
Ma is ez volt... :roll:
Vendég

Babci: Tudom Neked nem, de számomra kicsit megnyugtató, h másnál is szinte közelharc folyik, h a bébi méltóztasson szopizni. :roll: Nem bírja kivárni a reflexet, én meg, he meggebedek sem tudom siettetni :(

Eszti: köszi :) Már ezt is ezerszer próbáltuk, de az én drágaságomat általában még a babakocsi is képtelen elrázni :shock: Komolyan mondom, sokszor semmi szeme már, azt hinném,hogy mindjárt alszik, aztán nagy frászt. Róvom a km-ket, egy jó óra tologatás szokott esetleg segíteni, de amint megáll alatta a mobil, ki is pattan a szeme :shock:
Ennek ellenére mondom, semmit nem fogyok, sőt... :(

Úszni is ezért kezdtünk el járni...de az egy órás babaúszás után is fél órát alszik...:?
Azt is tanácsolták, hogy jobban fárasszam (foglalkozzak vele többet :shock: ). Egy hetes korától egész nap egymáson lógunk: tornázunk, bírkózunk, mondókázunk, levegőzünk. Mit lehet tenni többet???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zóra!
Nálunk este mindig a cicin alszik el. Aztán becsempészem az ágyba. Aztán felébred és sír, akkor kiveszem újra cici, újra csempészés. Nappal séta közben alszik el néha és néha hason fekve a habitapin.

Rita!
Sajnálom a kengyelt!

Bartika!
Nálunk is van ilyen. Dörgöli a szemét, de aludni azt csak azért se!

Nancsika!
Nagyon szépek a gyerkőcök!

Mariannka!
Én a HÉV-en lyukasztok Gödöllő felé, (két megállóra), de visszafelé annyira fáradt vagyok, hogy mindig elfelejtem. Szerencsére még nem volt balhé. Pedig az ellenőrök mellé ültem már le párszor. Inkább a Tündit csodálták és nem kértek jegyeket.
Egyébként sajnálom a rendelős balhét. Legközelebb hívd fel újra a nőt, hogy "Itt vagyok, nem vettek előre, ilyenkor mi van?" Egyébként meg bunkók az emberek, hogy nem engednek előre. Persze egy gyerekes anyuka úgyis ráér!

Babcika!
Nálunk a monitor Nutellás és üdítős szokott lenni. A billentyűzetet bármikor felfordítom, ömlik belőle a morzsa. Az egér steril.

Kép
szelivi

Anita :(, hát passz. Tényleg. Nem tudok mit mondani erre. Talán a tapasztaltabb anyucik.....
Vendég

Anita-Engem pedig az vígasztal,hogy nálatok(,ill. másnál is) van ilyen,különben szószerint ugyanerről van szó!!!!!! :? Én ilyenkor ráhagyom,mert nem tudok mit csinálni,valószínüleg egyáltalán nem éhes.... :? NÉha kifejem a bennmarat tejcsit,ami ugyan a fejő szerint nem is túl sok(tehát a nagyja azért Lilinél köt ki),de tudom,hogy ő sokkal többet is ki tudna szívni.Vmikor be sem indul a reflex a fejőtől,(ahogy Neked,asszem már ezt is írtad)
Vendég

Annyira aranyosak vagytok, köszönöm szépen a megnyugtató sorokat! Azért csütörtökön viszem a kis listámat a gyerekorvosnak, és pontról-pontra kikérdezem. Addig nem jövök el, amíg meg nem nyugtat.

Vali!

Hogy sikerült a kirándulás Egerben? Gyere és mesélj, mert hiányoznak a hosszú leveleid! :)

Bartika!

Jó a BKV-s sztori, Pötyi csupaszem kis pofija meg egyszerűen csúcs! És köszi neked is a gyors választ. Tényleg a férjed két éves koráig meg se mukkant?

Zóra!

Üdv nálunk! Bemutatkozó képet kérünk Andriskáról is! Altatáshoz sajnos nem tudok ötletet adni, nálunk Dóri vagy rögtön elalszik ahogy leteszem, vagy pedig a másik véglet, és sehogyse hajlandó elaludni. Ilyenkor meg kell várnom, hogy kidőljön :(

Babcika!

Igen, elvben én is tudom, hogy nem fogy csak úgy el a tej varázsütésre, de a dilivédőnő szerint már fogytán van, azért ébred éjszakánkánt Dóri. Tényleg kb. 1 hónapja minden éjjel kelünk enni, pedig már 2,5 hónapja nem kellett. Beletette a bogarat a fülembe...

Meli!

Nagyon szépek vagytok Boglárkával, és szerintem hasonlít rád! Édi a satyija :)

Livi!

Képernyővédő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita!

Sajnálom, hogy kengyelt kell hordania Dalmának :(

Eszti, Nancsi!

Nagyon szépek a gyerkőcök!

Mariannka!

Nálunk sem lehet időpontot kérni a bőrgyógyászatra, tényleg nagyon sz*r! És a tíz emberből senkinek nem jutott eszébe, hogy előreengedjen? Szép...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Van netem!!! :) Kb fél perces munka volt, ráadásul lakáson kivül. Még jó, hogy vártam rájuk 1,5 hetet.

Liza holnap lesz 5 hós, és ma egy csomó mindent csinált hirtelen. Elkezdett gurulni. Mármint oda is meg vissza is tudott fordulni eddig, de most többet is fordult egy irányba. Jól meg is döbbent, hogy ez már így megy neki, meg hogy hova lyukadt ki :) Ma már hason fekve is nyúlt a játékaiért, és hason fekve feltolta a popsiját úgy, mint ahogy a négykézlábazáshoz kell majd, csak a mellkasa még a földön maradt :)

Igyekszem képeket is rakni, de most sürgős netezhetnékem van ;)

cory
Budapest

Jó estét

Voltunk ma a Veszprémi állatkertbe. Lili tök jól viselte, bár az állatok egyáltalán nem kötötték le, de hát mit is vár az ember egy 5 hónapos babától :) . Viszont sikerűlt kiválasztani a legforgalmasabb helyen lévő padot etetésre, így a Lili a kaja idő felét azzal töltötte, hogy kapkodta a fejét el a cicimtől és fordulgatott a hangok írányába.

Babci: Nálunk mostanában este megy a hiszti illetve a türelmetlenség az evéskor. Ma bekapcsoltam a hajszárítót a cicizéshez és képzeld hajlandó volt enni

Zóra: Én is üdvözöllek. Nálunk is a fél órás alvások mennek sajna, de kb. 2 hetente egyszer alszik 1-másfél órát is. Ez van. Tegnap éjjel pedig másfél óránként felkellt cicizni. Az altatás úgy megy nálunk, hogy fenék rázást kell alkalmazni, de pár napja napközben bekapcsolom neki a rádiót és azt is csípi. Ha végképp nem jön be semmi, lásd Babci: hajszárító trükk :wink:

Rita: kengyel :cry:

Boscó: Tőlem a múltkor azt kérdezte egy csajszi, hogy a Lili tud-e úszni. Egy másikkal meg beszélgetés közben közöltem, hogy én nem főzök, mire visszakérdezett, hogy akkor mit eszik a Lili. Na szóval ennyit a jövő anyukáiról

Kép

Kép
pgyöngyi

Na, itt vannak a képek is :)
Baluval:

Kép
Becserkészi:
Kép
Megeszi:
Kép
A kis "etiópom":
Kép
Közeli:
Kép
A fiúk meg ne sértődjenek :):
Kép
Na, most már velem van tele a topic :)

cory
Budapest

Zóra:Én is köszöntelek!Írj sokat magatokról!Az én Fannikám szerencsére nagyon jó kislány,eleinte fél 10felé aludt el mindig,előtte persze ment a sírdogálás.Most fél kilenc felé,tele hassal,büfi és sok dal és vers,valamint sok jóéjt puszi után általában hamar elalszik!Imádja a kiskutyiját,meg a feje alatt levő pelust a szájához érinteni,és olyan mozdulatokat csinál,mintha szopna!Édes!Majd teszek fel képet!Napközben ő is keveset alszik,babakocsizni viszont imád!

Babcika:a fogyózáskor szóljatok,én is csatlakozom,ma ugyanis az egyik kedvenc gatyám ahogy legugolltam szétreccsent a lábaközt a varrásnál!De szerencsére itthon történt!!! :oops:Ja,és nekem is kedvencem a Kinder MaxiKing! :lol:

Meli:meseszép kislány Bogika!Remélem hamarosan meggyógyul!

Nancsika:Nagyon aranyosak a bébik!Milyen jól elvannak egymással! :lol:

Rita:Szegény kicsikéd!Remélem nem fogja nagyon rosszul viselni!

Bartika:Fannika is mindig másnál alszik jókat!De ilyenkor hízik a májam hogy mindenki dícséri,milyen jó kislány,mennyit alszik!!! :wink: :wink:

Mariannka:Felháborító a sztorid!!!Nekem amikor mennem kellett a véreredményem miatt a belgyógyászatra,pofátlanul odaálltam az ajtóhoz,és amikor kijött egy asszisztens neki mondtam el miért szeretnék hamarabb bejutni!Szerencsére nem pergett le róla!De a Te eseted más,mert ott volt a bébi,emiatt a sok tuskó előre engedhetett volna.Nem is kérted meg őket hogy engedjenek már be?Én egy 20 perc után tuti szóltam volna!

Én ma utaztam először busszal a babámmal,úgy hogy ő a hordozóból kukucskált kifelé!(Most hajtok kenguru után,de olyat szeretnék amiben oldalasan is tud feküdni!)A busz tele,mert hát itt a tanyaközpontban nagy piac van ám csütörtökön,és a sok vidéki jön ide!Én meg mentem az anyukámhoz aki ápolja a nagyszüleimet,és hát miért is adta volna át valaki a helyet legalább a kicsinek hogy ne a földre tegyem le!De a buszsofőr legalább rendes volt,mert megállt a mamáék előtt!(De csak azért mert a faluban az övéké a legelső ház!(Na meg kedvesen mosolyogtam is! :lol: :oops: )
Vendég

Cory:HURRRRRÁÁÁÁ!!!Nagyon szépek a gyerekeid!Mekkora a hasonlóság!!!!

Gyöngyi:tetszenek a sztorik! :lol:
Vendég

Sziasztok

Zajlik az élet nálunk ezerrel, ezért nincs időm jönni

Anita
Sajnálom, hogy ilyen nehéz napjaid vannak. :( Én nekem meg nagyon jó gyerekem van. Ma egésznap egy nyekkenése nem volt, elég, ha csak ránézek, és már röhög. :lol: És egésznap alig van kézben. Nagyon jól elvan egyedül is , nagyokat játszik a játszószőnyegen. Ma mi is voltunk úszni és már 1. 5 métert megy a víz alatt, :shock: közben édesen lábtempózik. Végig nevettük az egészet, utána a barátnőmmel és a lurkókkal beültünk a cukiba és megettünk 6 süteményt. :lol: :lol: Mondtam, hogy a gyerekek helyett is mi eszünk. :lol: Aztán csodálkozom, :shock: hogy mitől nő a belem nekem is. Ma nagyon beindult a hasról hátra fordulás. Már kúszásra készen áll, szerintem 1 hét és szaladhatok utána. :D Hogy tetszik Botinak a merülés? Nekem Levi 3-szor 20 percet alszik napközben, de ő nagyon kipihent utána szerencsére. Mindig mosolyogva ébred. Mondjuk ő tényleg egésznap, vigyorog. Most annyit dicsértem, hogy holnap tuti kisördög lesz. :twisted: Ja. Nekem se fárad le Levi az úszástól, pedig 1 órát nyomjuk. Max félórát alszik és már pörög tovább. De imádom nézni amiket művel, annyit röhögök rajta. :lol: :lol:

Anna, Lívi
Hétfő jó? :?: :D

Boldog félévet az érintetteknek így utólag. :D
Hát nem semmi, hogy már itt tartunk.

Alex és Benyó nagyon édesek együtt. :wink: Legközelebb mi is megyünk. :D

Meli
Ez rosszul hangzott, amit leírtál. :( Küldök gyógymanókat Boginak

Lingera
Hát téged meg rettentően sajnállak. Már milyen régóta szenvedsz ezekkel a betegségekkel. :(
Csak kilábalsz most már belőle. Martin baromi nagyfiú, :shock: és nagyon cuki. :D Már minket is lehagytatok rendesen. :wink:

Mariann
Hát ilyen a mi kis országunk sajnos. :(

Rita
Szegény Dalma. :(

Vpetra
Jó hallani rólatok. :D Én is felteszem a kérdést . Milyen kint a helyzet?

Lívi
Képernyővédő nagyon jÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: :lol: :lol:

Barti
Sajnálom ,hogy Pötyi ilyen nyűgi :(

Évi
Ha több időm lesz itt ülni egy képet szánok neked. :wink: Igyekszem majd vele. És ne enged be a védőnőt. :twisted:

Babci
Én már felgyújtottam volna a Tesscot. :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv Zóra!!! :D

Na most megyek, mert jön a fürdetés. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó
Gatya!!!! Nagyon jóóóó! :lol: Na így én még nem jártam.

Cory
Fiúk cukik. :D Liza meg baromira hasonlít rád. :lol: :lol:

Gyöngyi
Jó lehetet Lili fejforgatása :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Teszek néhány képet!

Először is a nagy kutyiról,aki édesdeden alszik!Illyesztő ám!
Vendég

Kép
Vendég

Hú Szelivi!!!!!!Miért ilyen kicsi a képem?Pedig 20-asra kicsinyítettem.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?