Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszti
3 hét múlva, addig hangolódok rá. :(
Hú biztos izgalmas Boriéknál az élet.

Anna
Az ikeába vett a nővérem vékony paplant kb 1cm vastag, olcsóbb mint a filc vagy mi kell bele

Babci
Mindig kihagylak
Nagyon csini volt Lili a keresztelőn. :D Most azért látszik, hogy mini :wink: , a kocsis képen nem látszódott.

Árkádos talit szervezünk jövő hétre Annával!!! Ki akar még jönni?
Lívi te biztos jössz, azt tudom. :wink: Melyik nap nincs tornátok?
Jelöljünk ki egy napot ,hogy kinek mikor jó.

Tünde
Ma nálunk is ennyi alvás volt. Mi viszont egésznap henyéltünk apával. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
Nem semmi az a szőnyeg! Ügyik vagytok! És milyen jól mutat rajta Levike! ;)

Babcika!
Lilike is Tüneményes. Nagyon helyes fehérben.:) Mint egy minimenyasszony.:)

Évi!
Dórika is nagyon édes! És milyen kis vigyorgós.:) Jó volt a nyaralás? :)

Gyöngyi!
Toom, h horror a Brendon. :( Sajnos. Pedig vannak olyan cuccok (márkák), amiket csak ott lehet megvenni.:( De a KenguruGolba is csak akkor megyek, ha akció van.:D
Montoya, Ő már nem F1. Asszem elszerződött Amerikába. Csak okosan bejelentette előre, úgy, h nem beszélte meg a „főnökeivel”, és aszonták neki, h helló! Szal érted! :)
És az a kiscsaj.:) Alex is ezt csinálja, csak még nem kapja be a lábát.:) De megfogja, és le akarja tépni a nagy ujját.:) Halál jól néz ki, amikor fürcsi van, és cibálja. Tiszta piros szokott lenni.:)

Tünde!
De jó, h jöttél! Jól vagytok? Mikor talizunk?:) Sajnálom a telót.:( Nekem altatáskor szokott rázendíteni.:):(
Király lehetett a beszélgetés! :)

Eszti!
Szúnyogok.:(:(:(:(:(Benyó nagyon jó.:) Nah, majd hozzad el, hátha elles Tőle valamit a lusti fiam.:)

Boscó!
Fannika is nagyon édes bébi! :)

Barti!
Király, h jó volt a nyaralás! :)
Annyira nem nagy Alex, vagy a fene tudja. Én olyan kis törpikének látom.:) Bár ma megdicsérte a Védőnő, h sokat hízott. Mármint magához képes. 700g-ot kb 1 hónap alatt.:) És igen. Tiszta apja. Nem, nem bánom, legalább nem az én lángosképemet örökölte,.:D

Meli!
Jobbulást Bogikának! Mennek a gyógymanók!!! :)

Ciry!
Várunk ám nagyon! ;)

Mariannka!
Jaj, de jó, h bejött a meggy! :)

Nah, megyek altatni, mert nem akar kidőlni Alex, pedig ma kőkeményen 3 órát szunyált! :(

Kép

Kép
nancsika

Mariannka: akkor marad szeptember, mi akkor tuti nem megyünk már sehova, mert Patrinak suli lesz, most megy ötödikbe. Én félek ettől kicsit.

Nancsika: Neked melyik nap jó?
Szerintem úgy kéne, hogy átmegyek anyósomhoz (tőletek pár utcányira lakik) és telefonálunk egymásnak, hogy mikor jó.

Annácska: szólok, ha megyünk a babyworldbe!! :)

Petri: kutyi :( :cry:

Babetta: ma Peti sem dolgozott valami sokat, valahogy nem tudott itthonról elindulni :D - még jó, hogy időnként ezt megteheti

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: Levikének ajánlva (babytaxi):

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Boscó!
Hát muszáj volt szopiztatni, mert kb. 50 perc a HÉV menetideje, addig meg még éhenhal szegénykém! Meg én nem bírom hallgatni, ahogy éhesen sír.

Babetta!
Holnap lesz egy tornánk, meg valószínűleg a jövő héten is kedden lesz. De az mindig reggel van, vagy délelőtt. Talira megyek persze, aztán feljöhetünk hozzánk is. Legalább láttok minilakást!

Telefon: a férjecském pár napja mindig akkor hív, amikor szopi van és ezer méterre a telefon. Így az én félig kómás kicsi babám persze rögtön felébred.

Ma este triplahármas :D kódos vacsi volt nálunk. Szalonnába csavart sajttal bélelt virsli és nutellás palacsinta. Tündi azért tejcsit vacsizott! Igaz közben apa végig az ölében fogta, mert nagyon nyűgi volt ma. Biztosan jön a foga, vagy az oltás, vagy nem tudom. :(

Jó éjszakát mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

Kicsit el voltam veszve, a múlt héten a 2 gyerekem extra nyűgös volt, meghalni sem volt időm :( Vince most már a nagyiéknál nyaral, persze most meg úgy hiányzik, hogy .... nagyon :(

Időm még nem volt visszaolvasni, holnap megpróbálom pótolni, és felvenni a fonalat, hogy valamelyest képben legyek.

Sajnos a nyaralást lemondtuk, pont akkora jött be ez a sz@r idő, mikor mentünk volna a Balcsira :( Semmi értelme nem lett volna a 4 fal között szenvedni a 2 gyerekkel, így maradtunk itthon.
Ráadásul kedden megjött, pedig úúúúúúúúgy elvoltam nélküle :( Szerencsére Aliz nem vett észre belőle semmit, szopi megy úgy mint régen.

Most nálunk is a zokni lehúzós, aztán a láb szájba tuszkolós és nagy lábujj szopogatós produkció a nyerő :)
Kép

Holnap remélem tudok jönni, bár délután mennünk kell csípő kontrollra.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Dicsiket átadom az érintettnek, most azért alszik :) :) Köszönjük!

További képek is gyönyörűek :)
A teljesség igénye nélkül :oops: Lilkó tündér keresztelőruhácskában :) minden lábat rágcsáló huncutka, tiszta apja Fanni, vizicsibe Bence, Levi és az új szőnyeg.
Mariannka: neked akartam már többször írni, tündér Istvánka nyelvhegy-kidugós mosolya :lol: muszáj vele mosolyogni :D

Petri :( :( Szegény öreg kutyó... Sztem jól döntöttél, bármennyire nehéz is.

Nancsika: több kaki - passz... 3 tipp: 1. fogzás 2. vmiért most többet eszik (a hideg, a meleg, a front...) 3. te eszel vmi kakiltatót most többet (sárgabarack, ringló, őszibarack) Ha Alex nem szokatlanul elesett/nyűgös, a cuccnak nincs penetráns szaga (más, mint eddig), akkor semmi komoly.

Meli: babácskádnak sok-sok gyógy :) :) :) :) :) !

Gergő ma már többet kúszott előre mint hátra :) Halleluja! igazi Farkas-tutlást művel, ha nem sikerül az elvárt irányba haladnia :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok :)
Mariann :)
Örülök, hogy Istvánkának ízlett a meggy :) Akkor éhen halni már nem fog :lol:

Tünde :)
Klassz a babytaxi, de szerintem Petri lenyúlja :lol: :lol: :lol:

Edit :)
A paplan is jó, bár nekem a flic 1000 Ft körül volt :)
Várom a nap fixálását :D

Livi :)
Mi is palacsintát ettünk vacsira, igaz csak kakaósat :D
Nem könnyű ezekkel a manókkal. Peti is nyügizett ma, lehet hogy jön a foga, de még nem látni.

Vali :)
Sajnálom, hogy le kellett mondanotok a nyaralást, de Balaton esőben egy öngyilkosság :( Három éve volt benne részem, majd meg hülyültem :)
Ez a se veled, se nélküled állapot ismerős :D
Alíz szenzációs :lol:

Fogzás:
Annamari ma mondta Petinek, hogy nem érti milyért üvölt, a fogzás nem is fáj! Mert neki most egyszerre 3 foga is jött ki és nem is fájt :lol: :lol: :lol:

Nancsi :)
Összeszedtem magam :D De csak a képek erejéig :D

Múlt heti Balcsi:
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Anyukák!

Minden jót kívánok ezeknek a gyönyörű babáknak!

Olvasni próbálok, az írás már nem nagyon megy!

Öt hónapos egy hetes Andrisnál ezerrel megy a nyűg, éjjel is ébred 3x! Két foga már 2 hete kint van.

Most sikerült egy igazi savas szagú kakit produkálnia, színe, állaga nem változott. Szerintetek megmutassam dokinak? Kedve jó, láz nincs, éjjel is evett.

Borcsa!
Épp most írtad Nancsikának! Hát nálunk olyan gyimiorsav szagú kaki van. Tipp?

Köszi

Szilvi

keksz

Bocsi

gyomorsav

keksz

Sziasztok Lányok!!

Nekem most olvasóüzemmódra futja csak,azért igyekszem összekapni az összekapnivalót :) Lilkó ma talán nem olyan nyügi mint tegnap,biztos közrejátszott a vasárnapi nagy felhajtás utórezgése is :roll: Sokszor keservesen sírva ébred álmából,éjjel is,de bekenem az inyét dentinoxal és visszaalszik hál'Istennek.Szopiztatni nem kell.Fosi még tart,bár talán kevésbé(3,4 kaka van egy nap,ami gondolom extra jó hatással van a hízásra :( ),de már nem zöldes a színe. :)

Köszönjük mindenkinek a keresztelős dícséreteket. :) :)

Ne haragudjatok,hogy most nem reagálok név szerint mindenkinek,de ez már lehetetlen is lenne,na meg nem is biztos,hogy mindenki a regényemet akarná olvasni :oops: :lol:

Pusz,majd igyekszem jönni.

Ja és még egy jókedvű,vigyori Lili(azért nem mindig csak a nyügi van toppon) :)
Kép
Vendég

Babci
el se tudom hinni a vigyori Liliről h sírni is tud.

Annácska
nagyon szépek vagytok, jó látni titeket :)

Keksz
nálunk akkor van savasabb szagú kaki ha bent érleli tovább :P (ha kimarad egy nap) Én nem foglalkozom vele, remélem nem baj.

Vanillka
jól elhesegettük ezt a kánikulát :cry: sajnálom a Balcsit

Olyan lelkiismeretfurdalásom van a kutyám miatt és borzasztóan hiányzik. Próbálom túltenni magam de nem sikerül. Félek h a tejcsi rovására megy.

Timi is szereti a lábát rágcsálni
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szelivi:triplahármas kódos vacsi :lol: :lol: :lol: Én is szoptatnék nyilvános helyen bármikor ha éhes a pici!De erre még csak egyszer volt példa,Debrecenben a Nagytemplom parkjában.Kellemes volt,és mindenki kedvesen mosolygott.Bár kíváncsi lennék itt ahol lakom mit szólnának hozzá ha előkapnám a cickót.Itt annyira elmaradottak egyesek.Bár lehet hogy nem is lenne semmi negatív,csak még nem volt rá példa szerintem,és az újdonság miatt csak pislognának.Na ezt jól leírtam. :oops: Kérlek írd már le mégegyszer hogy kicsinyítsem a képet le,mert ma már tuti jön a szám.gép.ism.és megmutatja.Írhatod e-mailban is,hogy ne zavarjak itt másokat a nyűgimmel!!!(barta.agi@freemail.hu)

Vanillka:Hát igen,jól döntöttetek hogy nem mentetek el,mert hát a Balcsit csak jó időben lehet élvezni.A lábujjszopis produkció elképesztően profi!!! :lol:

Annácska:annyira aranyosak és szépek vagytok!!! :lol:

Tünde:Mi is szivesen mennénk a babyworldbe,csak még növünk egy kicsit jó? :lol: És nagyon tuti a babytaxi!!!

Felénk is az a divat hogy a fiúkutyi megy a lányhoz,csak mi meg is akarunk venni egy szuka kutyit,és akkor lenne egy pár kutyink.De ha hívják majd Boscót,akkor megyünk csajokhoz is ám!!!De az még odébb van szerintem.Most is szép eredményeket ért el,majd a serlegekről is teszek fel képet,ha már tudok! :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tünde!
Tök jó ez a bébitaxi! Lehet veszünk ilyet Tüncinek szülinapjára. Csak még azt nem tudom, hogy hol teker vele.

Annácska!
Nagyon szépek vagytok együtt! Egyébként a fogzás most nekem se fáj! :D

Petri!
Érdekes ez a lábujjszopis kép! Hát az én Tüncim ehhez képest le van maradva, nem bírja ennyire bekapni a lábikóját.

Boscó!
Meg kell nyitni a Paint-et. Aztán felső sor: Kép :arrow: Nyújtás, döntés :arrow: és a felső két értéket (vízszintes és függőleges) 20-20%-ra állítani. Aztán Fájl :arrow: Mentés másként, és egy új néven el kell menteni a képet, hogy az eredeti nagyfelbontású megmaradjon

Kép
szelivi

Ja és a lényeg: megvolt a torna, sírás volt, de ez van sajnos. Most viszont békésen alszik!
Legközelebb kedden délután egy órára megyünk. Szóval Árkádos buli jöhet ezen kívül bármikor!

Kép
szelivi

Sziasztok
Nagyon édesek a babák. Ritkán tudok visszaolvasni, de a képeket mindig megnézem!

Lenne egy kérdésem, Laura néhány napja szopik egy ideig, aztán ráharap a mellbimbómra és csak szorítja, ami nagyon fáj. Ezek után nem is eszik már. Aztán ha mellett cserélünk, ugyanez. Miért lehet ez, van valami ötletetek?

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx!

Andris ilyesmit fogzáskor csinált, kb. 1 hét után vettük észre, hogy kibújt az első fogacskája. Szopizott főleg addig, amíg belövellt a tej, utána összeszorította a száját, szorította a cicim, és elfordította a fejét. Fogacskák megjelenése után elmaradt ez a szokás! Nem vetted észre, hogy nyáladzik, vagy nyűgösebb a szokásosnál?

Most azon agyalok, hogy esetleg már a felső fogacskái készülődnek, és ezért ébred éjszaka? Ha hasonlít a lányomra, akkor erre igen a válasz! A büdi kaki meg lehet, hogy attól van, mert éjjel automatikusan szoptatom, holott csak vigasznak kellene, és túleszi magát? :?
Sírni nem hagynám, Ancsinak is aludnia kellene éjszaka rendesen. :roll:
Próbáljam meg Andrist a kezemben tartva visszaaltatni? Az ágyában simogatás nálunk nem jön be!

Szilvi

keksz

Petri-Pedig tud,majd egyszer lefényképezem és felrakom azt is :) Nagyon sajnálom a kutyut és főleg Téged.Nem is tudok vigasztalást írni,csak annyit,hogy gondolj arra,hogy neki most már sokkal,sokkal, jobb.Rosszabb lett volna végignézni,ahogy a kínok kínját átélve elpusztul :( :( :( Zoknirágicsáló Timi tündéri.Lili is előszeretettel szopogatja a lábikóját :)

Boscó-Akkor nem kapok több Fannikás képet? :( :( :wink: Na majd csak túlélem,és gyönyörködök itt a babaneten. :lol:

Livi-Csak-csak belejön ebbe a tornázásba Tündibündi.Tényleg meddig kell még járnotok?

Keksz-Ez nagyon is logikus,amit írsz.Visszaaltatásra nincs tippem.Ha hagyod,akkor nem alszik el magától?Én úgy trükközök,hogy nem szólok Lilihez(na persze a mai nagy üvöltéskor,azért mondtam neki,hogy itt van anya...),de mikor lerakom tök csöndben egy szó nélkül kenem be az ínyét,megsimizem a buksiját,lekapcsolom a villanyt,ja és odaadom csodaronygyot,amit szoronatva simán elalszik.Tisztába is így raktam a múltkor,mikor éjjel 3-kor kakilt,kivettem alva,kicsit ébredezett,de nem szóltam hozzá.Ő mosolygott,visszamosolyogtam,és ennyi.Leraktam,ujja be és aludt.Eddig.Remélem ezentúl is így lesz.
Vendég

Keksz
Köszi a választ. Nagyon nyáladzik, úgyhogy akkor lehet, hogy ez az oka. Én azt gondoltam, hogy ez még nagyon korai a fogacskáknak! :)

KépKép
KépKép
scullyx

Babcika!
De jól csinálod! Meg persze Lili is!
Hát az én jó gyerekeimnek nem kell/kellett sem az ujjuk, sem a cumi, sem nyugtató rongyi, vagy ilyesmi.
Ancsit még csak-csak hagytam sírni a másik szobában egy kicsit :( , de Andris hangereje többszöröse az övének!
Egyébként hogyan kened be Lili ínyét?

Scullyx!
Még valami eszembe jutott! Alighogy kijött Andris foga, újabb hasonló probléma elé néztünk, mint te Laurával, ugyanis két nappal később megjött a mensim, tehát akkor meg azért nem ízlett a tej. :( Jól összejött szegénynek! A fogak áttörése után két napig jól aludt éjjel és jól evett, a következő este meg nem értettem, hogy miért szopizik szinte állandóan éjszaka, csak kis időre tudtam visszatenni az ágyába. Reggelre persze kiderült, mi volt az ok. Kb. 2-3 napig nagyon nem ízlett neki a tejecske!

Remélem, hamar kibújnak a fogacskák!

Vali, Annácska!
Vince és Annamari napközisek lesznek a suli után? Ti hogy döntöttetek?

Szilvi

keksz

Babcika!
Hát az én jó gyerekeimnek nem kell/kellett sem az ujjuk, sem a cumi, sem nyugtató rongyi, vagy ilyesmi.
Ancsit még csak-csak hagytam sírni a másik szobában egy kicsit :( , de Andris hangereje többszöröse az övének!

Scullyx!
Még valami eszembe jutott! Alighogy kijött Andris foga, újabb hasonló probléma elé néztünk, mint te Laurával, ugyanis két nappal később megjött a mensim, tehát akkor meg azért nem ízlett a tej. :( Jól összejött szegénynek! A fogak áttörése után két napig jól aludt éjjel és jól evett, a következő este meg nem értettem, hogy miért szopizik szinte állandóan éjszaka, csak kis időre tudtam visszatenni az ágyába. Reggelre persze kiderült, mi volt az ok. Kb. 2-3 napig nagyon nem ízlett neki a tejecske!

Vali, Annácska!

Szilvi

keksz

Babcika!

Scullyx!

Vali, Annácska!

Szilvi

keksz

Keksz: én mindenképpen adnék neki cicit éjjel, mert az anyatejjel nemcsak kaját, hanem mindenféle fájdalomcsillapítót is magához vesz, szóval a fogzáshoz az csak segít. A kaki meg ha nem zavarja, akkor nem küzdenék rajta, mitől olyan.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Hú, nagyon jó! Komoly, hogy tartalmaz konkrétan fájdalomcsillapító "anyagot" a tej? Vagy mint megnyugtatás, összebújás, vigasztalás gondoltad?
Persze, éjjel (is) úgyis csak az ösztöneimre hallgatok, csak most rámjött a dilemma! A gyakori éjjeli szopival meg tuti biztosított a hosszútávú tejfenntartás! :)
Net rendben nálatok? Hogy vannak barátnődék az ikerbabábbal?

Szilvi

keksz

Nyűgiport kevertek ma a levegőbe? :oops:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

KekszSzilvi- :) A kisujjamra nyomok egy kicsit a dentinoxból és benyúlok a szájába,bekenem alul,majd ugyanígy felül.Remélem nem csinálom rosszul,sztem Lilinek használ.ÉS tök szereti az ízét,ugy cuppog utána,hogy csak na.Reméle ezt tapasztalom a jövő héten a barackanál is :roll: :wink:

Cory-Ha Lili kérne enni,én is adnék,de ő visszaalszik.Vmikor a szemét sem nyitja ki,csak hüppög. :(

Mariannka-Nyügipor :) :)
Vendég

Keksz: én úgy tudom, hogy konkrétan van benne olyan, ami segít a fájdalomra, meg az elalvásra is (ezért is alszanak bele a szopiba), de konkrétumokat Borcsa tud mondani :)

Babcika: én éjjel annyira kómás vagyok, hogy mindig a legegyszerűbbel próbálkozom, ez pedig az, hogy félálomban berakom a szájába a cicit és kész. Nem próbálkozom semmivel előtte.

Ja, a netem még mindig gáz :(

cory
Budapest

Cory-Nekem ilyenkor éjjel majd a szívem kiesik a helyéről,úgy ugrok fel :lol: Liza melleted alszik? Lili kiságyban,így amúgy is fel kell kelnem.Meg ő már lassan 3 hónapja átalussza az éjszakát,cicik már rég beidomultak erre,na és persze én is. :wink: Véletlenül nem a T-onlin-nál fizettek elő? :roll: :twisted: Mi is szívtunk kb. 2 hete,talán emlékszel is. :evil: Én úgy tudom gomba- és baktériumölő hatása is van az anyatejnek.Mindenképpen egy "csodaszer".

Nem tudom lányok,de én nem tudom már elképzelni,hogy mi lesz,ha nem lesz szopi. :cry: :cry: :cry: Jövő héttől hozzátápi,tudom innentől is még messze van a vége,de egyszer eljön,megszakad majd szívem :cry: :cry: Na csak túlélem.Pláne,ha a kisasszony kinöveszti a fogait és vámpírkodik egy kicsit,talán nem is lesz olyan nehéz... :lol:
Vendég

Babcika: ha szépen szopi után adod a kanalas kajákat, akkor azért az elválasztódás messze van még. Másrészt a fogak nem akadályozzák a szopit. Balunak már megvolt mind a 20 foga, mikor befejezte a szopit, és egyszersem harapott meg. Zsoma egyszer rágta meg a mellem (akkor vízhólyagos lett), és akkor még nem volt foga, csak készülődtek. Akkor volt 5 hós, és pólót sem bírtam felvenni magamra, annyira fájt. Szóval ettől ne tarts :) A lényeg, hogy szopi UTÁN jöjjön a kaja :)

cory
Budapest

Sziasztok

Tegnap délután érkeztünk le a Balcsira. Hát mit mondjak, jó szar idő van még mindig, de lekopogom most már nem esik. A Lili viszont utálja az utazóágyat, cicin kell bealtatni, hogy letudjam rakni az ágyba. Ma sétáltunk Siófokon és ciciztünk a parkba :) , voltunk étterembe kajálni, de Lilinek nem tetszett a hely és akkora balhét kivágott, hogy be kellett csomagoltatni a kaját elvitelre (érdekes, hogy a kocsiba beülve vigyorgott megint 1000-el :shock: )

Na megyek zuhanyozni, sziasztok

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Szelivi:Köszi hogy leírtad újra!Most úgy néz ki menni fog,de majd holnap csinálok képeket,és kipróbáljuk. :lol:

Babcika:Aranyos vagy hogy eddig is segítettél nekem felrakni a képeket!Nélküled még azt sem tudnátok kik vagyunk.
:lol: A szopit elhiszem hogy sajnálni fogod.De az még odébb van ha ügyesek vagytok!A kis vámpír :lol: szerintem megbecsüli azt ahonnan eheti a friss édes meleg nedüt!Nem semmi hogy már lassan Ti is kezditek a hozzátápit!Én azért érzem jól itt köztetek mert Ti már sokkal tapasztaltabbak vagytok és lesztek is mindig,mert a Ti babáitok idősebbek.Olvasni mindig olvasom a nyáriakat is,de oda még nem írtam!

Cory:Olyan jó hogy Te már sokat tapasztaltál,és mindig van megnyugtató hozzászólásod bárkinek akad problémája!Mikor lesz már jó a netetek végre?!

Mariannka:Még mindig van nyűgi?Remélem már másfelé szórják!!! :lol:

Faby:Köszi megkaptam az e-mailt!Micsoda akvárium!

Gyöngyi:remélem azért jó idő is lesz rátok,mert hát úgy igazi a Balcsi!Jó pihenést nektek!
Vendég

Sziasztok!

Remélem még emlékeztek ránk. Nagyon rég nem voltunk, és nem is tudtalak olvasni titeket.
Mikor 6 hetes volt Angi haza utaztunk Magyarországra, és több mint másfél hónapot otthon voltunk. Nagyon szuper volt, élveztem, hogy mindenki csodálgatta a családból. :D Nagyon sok dolgot kellett neki intéznem, az állampolgárságától kezdve a dokiválasztás, oltás, stb. Ráadásul átestünk egy kis vírusos megfázáson is.De összességében bőven pozitív az egyenleg.
Mire vissza jöttünk bedöglött a gépem egy nagy áramszünet következtében, és minden leégett benne. De a lényeg, hogy már tudlak olvasni titeket!! :D :D Nagyon hiányoztak a jó tanácsok, és a tapasztalaitok! Na de hogy a lényegről írjak....
Angi baba gyönyörűen fejlődik, 2 héttel ezelőtt volt 6450g. Nem tudom biztosra, hogy elég-e a hízása, mert eleve nagy súllyal született(4350-el). De kiegyensúlyozott, és szerencsére csak nagyon ritkán vannak kétségbe ejtő hiztik, mikor nem bírok igazán rájönni az okokra, csak találgatok. A legutóbbi ilyen azt hiszem egy adag rakott karfiol miatt volt. :( 3 napig alig bírtam vele. Szerencsére még mindíg tejcsizünk, csak estefelé szokott kapni egy kis édeskömény Hippes teát séta közben a nagy meleg miatt. Séta után fél10-kor fürdés, etetés, és hajnali 2-kor eszik megint, aztán reggelig szunya. Napközbe viszont alig alszik 2-3 órát, de azt is sokszorra. Nagyon érdeklődik a játékok iránt, tekereg a kiságyban, és folyamatosan hangosan cuppog a lábacskáján. Nagyon édike. :D A hasra fordulással még bajban vagyunk, mert ugyan megfordul, de a kezecskéjét nem tudja kihúzni maga alól, és ilyenkor mindíg sírás jön. Ha a kezembe veszem mindíg csak ülne, és a kiságyba is látom, hogy erőlködik, próbálkozik, de azt hiszem az nálunk még odébb van.
Nagyon keveset tudtam még visszaolvasni, és csak pár képet láttam, de azok nagyon -nagyon édesek!! Egyik szebb baba mint a másik! :) :)
Cory köszönöm a tanácsaidat, már a tudat is jó volt, hogy elérhettelek! :) A párnás oldalt szopi bejött! :)
Ha minden igaz szeptemberben megint utazok haza, remélem akkorra is terveztek talit, és arról már nem csúszok le. Megpróbálok vissza olvasgatni, hogy képbe legyek, és remélem képet is sikerül feltennem.
Bocsi, ha sok voltam... :)
Petra, és Angi (2006.03.20)
vpetra

És a képek.. :)

Megpróbáltam leültetni a kanapén...
Kép
Ez lett belőle:
Kép

Kép

Kép

Petra,és Angi
vpetra

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem eddig, de dögrováson voltam:
1 hétig megint, 38-39 fokos lázam volt, majd teli lettem kiütésekkel.
Elmentem a házi orvoshoz, de nem tudta megmondani, mi bajom lehet, csak anyit, hogy tuti vírusos fertőzés és menjek el további vizsgálatokra, majd felírt egy tonna Maripent. Na persze, 1 darabot sem szedtem be. Már jobban vagyok, használt a vizesborogatás és az algopirin. Már a pöttyeim is múlóban vannak.
Martint végig szoptattam. Valószínűleg, kihatással lehetett a betegségem a tej minőségére, mivel 1 hét alatt, csak 40g-ot hízott.

Nem aggódom, mivel 9860g a kicsike és 74 cm.

Ezerrel fogzunk. Szegénykémnek, nagyon fáj. Én szoktam neki nurofent is adni.

Képzeljétek, jövő héten sikerül egy hétre kimenni Horvátországba. Egy ismerősünk helyett megyünk. Csak a kajánkat kell fiztetni.
Remélem, jó idő lesz és Martin élvezni fogja a tengert. Útlevelet, hétfőn csináltattunk sürgőséggel. Remélem, a héten megérkezik.

Mennyit nőttek a babucik mióta nem voltam!!!!!!!!!!!!

Martin milló csókot küld a csajsziknak.

Lili és Dórka nagyon tetszett neki, a képeket, hangos ajtónyikorgás szerű hanggal köszöntötte.

Néhány múltheti fotó:
Kép Kép Kép
kukucs:
Kép
A nap fénypontja:
Kép
Egy kis délutáni reklám:
Kép
Pucérka:
Kép
Nagyon fogzunk:
Kép

Elkezdek visszaolvasni, mert csak a képeket futottam végig.

Jó éjt mindenkinek, holnapra szép napot.

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok :)
Babcika :)
Nagyon édes a mosolygós Lilike, szinte hihetlen, hogy tud sírni :wink:
Ne szakadjon meg a szíved a szopik miatt. Annamari 17 hónapos koráig szopizott, addig meg volt a szoros kontakt :) Tényleg messze van még a vége és addigra majd szülsz egy újabb babát :lol: :lol: :lol:

Petri :)
Nagyon ügyi Timi baba :)

Visszaaltatás:
Nem igen tudok hozzá szólni. Peti nagyon ritkán kel fel éjjel, de akkor egy kis simi és már durmol is tovább :D

Szilvi :)
Nálunk Annamari napközis lesz, eddig is az volt. Neki nagyon jó, mert így van ideje játszani a gyerekekkel és persze nekem sem rossz, hisz így már kész lecóval jön haza és csak olvasnunk kell, meg ellenőrizni.

Gyöngyi :)
Örülök, hogy jelntkeztél :)
Sajnálom, hogy rossz időtök van, de a pihenést semmi sem árnyékolhatja be :D

Petra :)
De jó, hogy it vagy újra :)
A lánykád nagyon édes :) Örülök, hogy mindent egybevetve jól éreztétek magatokat itthon :)

Era :)
Jó, hogy itt vagy :)
Sajnálom, hogy betegeskedtél :( Jobbulást :)
Martin nagyon klassz kis pasi :D Nem semmi méretekkel :lol:

Képzeljétek ma este elmentünk éjszakai állatkerti túrára :) Petike megint egy angyal volt. Az elején mosolygott és nézelődött, nagyon élvezte, majd elaludt és csak a kocsiban ébredt fel. Persze mosolyogva, pedig egy órát késett a szopi , de még se reklamált :D

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Csak a képeket futottam át, tündéri babák! :wink:

Most is csak elköszönni jöttem, megyünk nyaralni, jövőhéten jövünk!

Sziasztok! :D

faby

Sziasztok,

Era, iszonyú nagy Martin. 4 és fél hónapos és majdnem 10 kiló??? Brutál... :)

Petra, jó, hogy jöttél! Milyen kint most az élet? Ugye Izraelben vagytok? (remélem nem tévedek.... :oops: ) Mert ott most nem lehet valami kiegyensúlyozott. Én még azt sem tudom, hogy miért vagytok kint. (gondolom, hogy a férjed miatt). Mesélj, ha van időd. :)

Annácska, jó ez az éjszakai állatkertezés. :)

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Boscó: köszi :)

VPetra: örülök, hogy bejött :)

Lingelera: rosszul hangzik ez a betegség. Nem semmi súlya van a vasgyúródnak. Ekkora súlynál már a stagnálás is beleférhet. Maripen szedhető szopi alatt. Én anno, mikor Zsoma 9-10 hós volt, beszedtem belóle 12 dobozzal a lyme-kóromra, akkor utána néztek nekem.

A képek nagyon jók :)

Netem ma sem lesz, mert ma még el is megyünk itthonról :(

cory
Budapest

Sziasztok! :D

Nehéz napjaink voltak, ezért nem voltam... :( Most talán rendeződünk ismét :wink:
Átolvastam mindent,hogy képben legyek, de sajnos reagálásra nem telik most tőlem (azért ölbeBoti most is itt nyomja az ölcsiben :D)...

Csodaszépek a babák továbbra is! Jól sikerültek ezek a 2006-os tavaszi babák, na :D

Névnapos, hófordulós apróságoknak sok-sok puszi!
Babci, mint kiderült Neked is boldog névnapot így utólag!

Bettina, Lidi, Anna-baba: Nagyon boldog féléves születésnapot Nektek!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt!!

Petra-Üdv!!Mi ugyan nem ismerjük egymást,de ami késik nem múlik :) Angi nagyon szép kislány :)

Era-Sajnálom a betegséget!! :( Martin gyönyörűűűűű és hatalmas.Vetekszik Babetta Levijével!!!!!!! :) :) Sajnálom a fogzást,Lili is kínlódik. Hajnali fél 6-kor és 6-kor is üvöltve ébredt :(

Annácska-Tényleg a kistesó jó ötlet a non stop szopira. :) :) :)

Cory-Mi a baj a nettel? :roll: :cry:

Képzeljétek:Tesco-monitor story,folyt.köv.(még biztos emlékeztek):MÉg mindig nem jött vissza a szervizelésből,ezért férjecském tegnap fekhívta a pesti szervízt.Ahol pedig közölték,hogy a siklósi tescoból azóta sem érkezett hozzájuk javítanivaló monitor. :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: Apa kitűzött a tescoba,a monitor ott volt becsomagolva,azt mondja a csaj,ja,ez MEGINT itt van,mert rossz helyre küldték,majd most küldik a főszervízbe Pestre.2 hét múlva kész.Ezt a pofántlanságot,szerintem hazudtak és sehová sem küldték.De ez már több a soknál basszus,nem találok szavakat. :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Csak egygyors bekukk!

Nálunk a helyzet változatlan, sőt rosszabb. Tegnap ota megy Boglárka hasa is. Ma voltunk vele dokinál és kaptunk valami Smecta port és kell főzni valami rizsnyákot is.( ennek már a neve is rosszul hangzik)+antibiotikum, +lázkup :(

Mindez abbol kifolyolag van, h piros a torka. A dokinéni mondta, h ilyen pici babáknál a torokfájás ráhuzodhat a fülre, innen :arrow: a hasmenés és még sok más betegség is lehet belőle :cry:

Lili baba , Timi baba, Angi baba és Martin egytöl egyig csudaszépek vagytok. :D
:D

A tegnap szivárvanyt néztünk és a lányom bealunt közben. A kép címe:

Részegen ki visz majd haza

Kép

Legyetek jók és vigyázzatok nagyon a babáitokra!
Vendég

itt a szivárvány:

Kép
Vendég

Szaisztok!

Csak gyorsan pár sor...
Dalmus nyűg, a bátyja próbálja szórakoztatni, több kevesebb sikerrel :)

Vptra!
Csomót gondoltam rátok, Izraelben vagytok?? Ott nincs semmi lövöldözés?

Anita!
Segíts, ha tudsz, légyszi.
A keresztelőnk aug. végén lesz Demecserbe, étteremben szeretnénk kajálni utána, de ott nincs. Nem tudsz, ahoz közel valami jó kis éttermet?

Minden baba nagyon cuki!!!

Még nem rég csak így bírtuk a meleget:
Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Scullyx!
Rég jártál erre! Jó rólatok is hallani!

Babcika!
Nem tudom, hogy hányszor megyünk még tornázni. Minimum tízszer még biztosan kell.
Nálunk nem jönne be ez a visszamosolygós téma, mert arra teljesen kipattan a szeme.

Petra!
Örülök, hgy újra látlak! Nagyon szép a lánykád! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Lingelera!
Nem hangzik túl jól ez a betegség! Gyógyulj meg hamar! Pussz a Martinnak!

Annácska!
Éjszakai állatkert? Mit ki nem találtok! Nekem eszembe se jut ilyen érdekes program.

Faby!
Jó nyaralást és jó időt rátok!

Babcika!
Panaszkönyvbe kéne írni egy-két sort. Arra elvileg 30 napon belül kötelesek válaszolni.

Meli!
Hűha! szerintem is rosszul hangzik a rizsnyák. Gyúgyuljatok meg hamar! Küldünk gyógypusszancsot! A szivárvány nagyon szép! És vagány hozzá a keret.

Rólunk: ma éjszaka kb tízkor aludt el. Csak kettőkor és négykor keltünk szopizni. Meg hat körül és utána ébren volt negyed kilencig, akkor is szopika volt. Most alukált egy kicsit, és most ébredt. Megyek, mert kitör a harctéri hiszti a kajáért.

Kép
szelivi

Csodaszép babaképek mindenfelé. :lol:

Era: nem semmi ez a hatalmas súly. Nem fájnak az izületeid?

KépKép
mariannka

Petra: örülök, hogy ismét itt vagy, bennem meghül a vér ha az ottani állapotokról hallok a hírekben. Ti remélem messze vagytok a zűrzavartól!!!!! Angi nagyon szép kislány!! :P

Era: Martin nagyon édi és örülök, hogy jobban vagy!!!! :)
Az útlevél biztos megjön, mert ilyenkor max. 5 munkanap!

Annácska: látom jól bírod az éjszakázást! nem is tudtam, hogy éjjel is lehet állatkertbe menni.

Gyöngyi: jobb az idő??

Faby: jó nyaralást!!!!!

Babcika: ez tényleg őrület, én írnék a fogyasztóvédelemnek!!

Anita:köszi, ma fogjuk enni az első kanál barackunkat :lol:
Sajnálom, hogy nyüglődtök Botival, nálunk a nyűgire a legjobb megoldás, ha gyorsan bepakolom a csajokat a kocsiba és elhúzunk itthonról.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Meli: jobbulást a Boginak!!!!szegény picúr! :cry:

Rita: nálunk is apa szokott fürcsizni a kiscsajjal, édes Dalma! :)
Végül felvették a nagylányodat a színházba??

Mariannka: Istvánka mennyi gyümit eszik egyszerre?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Lányok szőlőt lehet enni?Az tiltólistás eleve,vagy kinek hogy reagál rá a babó?

KépKép

KépKép
pilchard

Tünde!
Most nézem, hogy Bettina meg ma hat hónapos! És már jön a barack! Tessék majd beszámolni a fogadtatásról!

Kép
szelivi

Tünde:Gratulálok a félévhez. :lol: eleinte 1-2 mokkáskanállal evett. Most már sokkal többet eszik. :lol: Eddig a meggy és a barack jött be, az alma sajnos nem. :( Megy a drukk.

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?