Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni, olvass vissza, pirossal megtalálod az előző oldalon a részleteket.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj Zsu! Nagyon gratula! Vaksi vagyok! :oops: Név?
ermoni

Amúgy mindenkinél találnak valami f*szságot, (lsd. nálam is), de ne törődj vele! Mi ez a sok magzatvíz izé? Marek is erről dumált!
Sort? Milyen sort?
A lekvárról csak hallottam, h szuper jó! Mindenki szerint! (Bár azt is mondták, h k drága! Nem írtam akkor?)
ermoni

Hát nem tudom, UH eredményre irták rá, hogy sok, a genetikus meg mondta, hogy ez az amniocentézis okozhatja. Lehet, hogy ettől nagyobb a hasam, de egyik doki sem tulajdonitott neki nagy jelentőséget, szóval én se.
Egy rövid fehér sortot vettem, jó csipő fazon, egyik régi se jött rám és nagyon szenvedtem már itthon hosszúgatyában.

Név: Emerencia Szabó Magda regénye után szabadon :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mi van? Emerencia? Ez most komoly?
ermoni

Az Ajtóból, ugye?
ermoni

Most akartam kivinni a kutyákat, de eltűnt az egyik nyakörve :evil:

Olyan nagy felfordulás van nálunk, még a tetőt csinálják + már burkolók is dolgoznak, 2 terasz és a fenti fürdő, hogy fel tudjunk költözni, mire jön Emerenc. Az ő szobája is fent van, az gyakorlatilag kész, csak csinositani kell és bútorozni.
És ha már az ácsok itt vannak a tetőt csinálni, akkor csináltatunk velük pergolát az egyik terasz fölé árnyékolónak, meg redőny is kellene, mert megdöglünk a melegtől, szóval el leszünk foglalva az elkövetkező hetekben.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jóvanna! Összeszedem magam, de a panaszkórushoz ragaszkodom :lol: :lol: :lol: Gondolom mindenki ismeri a finn panaszkórust...én is akarok!!!!
Zsu
Minek ide lekvár...nézd meg Ebnic mit evett ma és okulj!!!! Ha attól nem, akkor jöhet a méregdrága lekvár....én már a gondolatától is bef*sok...már elnézést.

Móni
Te meg ne báncsá minket, mert emlékszem én a te rossz napodra....

Most megyek, mert eddig dolgoztam, majd éhes vagyok, de végre kész a szoknyám (amit ugye nem én varrtam) és holnap kész lesz a blúz, amit szombaton felhúzok az osztálytalálkozómra....úgyhogy valóban semmi oka, de az emberre néha ok nélkül tör rá a világvége hangulat, lehet ezért utálni, de ez van :cry:
De majd igyekszem nem átküldeni, a rosszkedv különben sem fertőz, de a jókedv reméljük igen... :lol:

marek

Marek, nekem semmi nem segitett, pedig tényleg mindent próbáltam, sok tej, napi 1 kg cserkó, minden nap 1 danone activia, még korpát is kevertem bele, de semmi.
Mindegy, a lekvár már megvan, most majd eszegetem.
Nem ragadt át a jókedv :?:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szasz!!

Móni, de jó, h így megkergültél. :D
a többiek meg tényleg édespofák. és akkor ebincnél lesz a fórumtali??? :roll:

nekem még van egy kis melóm, amit muszajn megcsinálni, de utána jövök. szeknnerem meg nincs, így nemtom felrakni a képeket...hacsak... le nem fényképezem őket újra...
dehát tudtok holnapig várni, nem? 8)

na, tényleg, először a munka, aztán a szórakozás.

Kép
an°°di

Zsu, amúgy nekem van egy kisüvegnyi fölöslegs szilvalekvárom... szívesen felajánlom a jó cél érdekében.. de csak, ha a méregdrága biocucc nem jön be...

Kép
an°°di

Hello Andi!
Na mit láttál? Mondd el, ha mutatni nem tudod!
Marek!
Igaz! De akkor magambafordulok és bezárkózom! Jobb ha nem látnak! Itt se nagyon nyomultam akkor!
Zsu!
Áldod még, h javasoltam azt a lekvárt! Emerenc? Nem tudok szónélkül átfutni fölötte! :wink: Emerenc...
Na mi van? A tökolcsó babakocsi nem jön be, mert lengyel? (Most olvastam valamelyik fórumban, h egy 3 gyerekes anyuka az első két gyereknél két kül. drága, márkás kocsit vágott haza, és a harmadiknál erre esküdött! És szte harmadannyi, mint a nyugati márkások!) Na jó, akkor lehet, h csak én fogok olcsó babakocsival nyomulni? :lol:
ermoni

Engem érdekelnek az ócsó babakocsik. főleg, ha lengyel barátainktól valók. de még mindig van 200 szó... gépelek, mint állat.... :wink: addig kérem az infókat/linkeket

Kép
an°°di

Most akkor ássam el magam, vagy mi? :cry: :cry: Akinek rossz a kedve, az nem is ember?? :cry:
Egyébként nem azt írtam, hogy nincsenek barátaim, csak, hogy itt nicsenek....elköltözött mindenki....mindig így járok....

Nem akartam elrontani senkinek a kedvét...többé nem fordul elő, igyekszem majd elbújni, ha bajom van....de azért ma még maradhatok estleg? :roll:

marek

Bocs csajok! De angolt kell tanulnom! :lol: :lol: :lol:
Holnap! Akkorra jövök a linkkel is, de még utána kell néznem! (Van ikres kocsi is! :wink: )
Marek! Ne mánn! Maraggyá! És már tőlem se kapsz, mert most én el!
Na pá!
Azt mondta a férjem, h szép vagyok! :oops: Hát egy ilyen embert... És most még el is hiszem neki! :oops:
:arrow:
ermoni

sziasztok
bakker, képzeljétek, mit találtam ma, és ráadásul a Brendon-ban, ahol eddig minden kva drága volt. Kiságyat 11 ezer (!) forintért (na jól van a matrac még egyszer ugyanennyi bele, de akkor is, na :) )

Szerintem egy ilyen fórumban az a jó, hogy lehetünk azok, akik vagyunk, megoszthatjuk ingadozó, szélsőséges hangulatunkat, nem kell játszani. Ha épp szar a kedvünk, akkor kiadhatjuk, oszt könnyebb. Ha tanács kell, kérünk, és talán kapunk jó kis használhatókat. Ha szárnyalunk, akkor meg vidítunk... Szóval én ammmmondó vagyok, ha épp valaki depizik, tessék kinyomni magából ide nekünk, mi meg majd mondunk jó kis okos dolgokat, közhelyeket, de legalább lehet érezni, hogy odafigyelnek ránk (vicc, sose láttalak benneteket, asse tudom ki kicsoda, mégis szoktam gondolni rátok, pedig remek kapcsolatban élek, van egy nagyon jó barátnőm 10 éves korom óta, vannak haverok, de simán belefér az életembe még rengeteg sok-sok ember :) )
Szóval tessék meghagyni egymásnak a jogot a bármilyen hangulatra, no :). Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy most "örülni kell", hisz babát várunk - de ha épp a hormonok játszadoznak velünk, síróssá, depissé, ijedté tesznek, elég nagy lelkiismeretfurdalás "kikapás" nélkül is.
Én is azt vallom, hogy rohadtul nem kell semmit túl komolyan venni az életben, csak ugye ezt néha elfelejtem én is... (ma pl. azért bszrintottam le a páromat, hogy a frissen vasalt ruháit mindig összetúrja a szekrényben - hát ennyit a lazaságról :lol: )

Szorulás.... höhö... erről az jut eszembe, mikor a szomszéd nő (elég eccccerű volt a lelkem) lelkesen mutatta, hogy a kisbabájánál hogyan érte el, hogy kipakoljon....: lázmérőt dugott a seggébe. Nem akartam mondani a csajnak, hogy legközelebb üljön bele egy karóba, ha nem tud szrni, biztos tuti érzés lehet....

Nah.. megint okoskodtam egy sort, LŐJJÖN MÁ LE VALAKI :lol:

Kép
ebinc

Én is megyek, nem akarom megismételni a tegnapit, jobb ha egy kicsit apukázok (remélem még a hasam is megfájdul).

Holnap csak délután leszek, remélem akkor már vidáman, ugyanis fodrászhoz megyek, aztán kozmetikushoz, és kirakodóvásár lesz az egyik boltban, ahol kismamacuccokat is árulnak....aztán meg ultrahang....remélem nem lesz gáz...

Jó éjszakát mindenkinek! Aki sétálgatni akar éjszaka az öltözzön fel rendesen, mert hideg van.

marek

jah és Zsu... gratula a kiccsajhoz (Emerenc :D )... amúgy Szabó Magda egyik nagy kedvencem volt

Akkor lassan izzíthatod Jolkát, hogy ott figyelhess a táblában :)

Kép
ebinc

natessék
megjött a salátám, én is itt vagyok, erre lelép Móni (anélkül, h válaszolt volna a lengyel kérésre), Marek (akivel tényleg vmi gond lehet, mert egyáltalán nincs hideg... itt Pesten legalábbis), Jutta sosem írta le a kisregényt, ami elveszett reggel...
de itt van még ebinc. meg én.

jajj, most látom, h Móni ebígérte a linket. boccs. akkor tárgytalan..

Kép
an°°di

Visszatértem, mert Ebinc leb*szott! Persze, tök igazad van meg minden, de ne legyen már a sz*r is ennyire sz*r hangulat (ráadásul egyre többeknél) mert én már léptem le topikból... Innen is mennem kell? Na ne má! Nekem itt jó volt! :lol: És persze, h meg lehet osztani itt mindent! De nekem pl. eszem ágában sincs minden trutyimat rátok zúdítani! Elég az, ha néha én fulladozom benne!
Ha holnap is ilyenek lesztek, nem is tudom mit csinálok! :evil: :evil: :twisted: :twisted:
ermoni

szerintem Marekből a tegnap éjszakai tapasztalat szólhatott :)(nálunk is jó az idő - amúgy)

na... tőlem lehetne nálunk fórum tali, de szállást adni nem tudnék, csak összesen egy vagy kettő embernek, mert kva kicsi a házikónk, az udvar szintúgy nagyon apróka (meg is fogadtam, hogy a következő udvarunk hatalmas lesz és a házunk is jó kis befogadóképességgel kell, hogy rendelkezzen, mert imádom az ereszdelahajam bográcsos, sütögetős bulikat, oszt itt meg olyant nem lehet :( Bár, ha már Móni úgyis jön ide valami nyaralóba nyáron... höhö.... csak össze lehetne hozni valamit :lol:

Kép
ebinc

Szijjja Móni! Dehogy bsztalak le :)))))))))
Amúgy a szar hangulat szerintem köszönhető többek között a kva szr időjárásnak, a párás, nyomott levegőnek (émmá csak tudom, a melóhelyemen többek között én gyártom az időjárásjelentést, úgyhogy frontokról kérdezzetek csak nyugodtan engem :lol: ).... Körülöttem szinte mindenki depis volt az elmúlt napokban, három napja a barátnőm lelkét is ápolgatnom kell, pedig aztán ugyanolyan idióta a csaj, mint én (közben meg hallgatom, hogy hogyan ordibálnak egymással napok óta a hisztis kollégák...).
Szóval nemááááááá, nem akartalak lebszni, ha úgy érezted, akkor bocsika vagymi :)

Kép
ebinc

ÉN nem vagyok depis. sőt! kicsit aggódom is, h folyton röhögőgörcsöt kapok mindenfelé mindefélétől. :lol:
a lábam viszont fáj, így lelépek, h fel tudjam polcolni. nem köllött volna fél 1től rohangászni (azért az a félóra fekvés a 3Ds UH-n, az fincsi volt ;) ) este 8ig.
no, szóval jóccakát, álmodjatok szépeket, és én is szurkolok, h jobbkedvű legyen a csapat holnap, ha tényleg ilyen szép az élet.
csá

Kép
an°°di

héééé, Andi, hol vannak a 3D-s képek? basszus, egyszerre két gyerek ott figyel a képernyőn, mutasd már meg nekünk is

Kép
ebinc

röhögőgörcs... nemtom, ti láttátok a "TGM a robot" című videót? Több napig röhögtem rajta, de úgy, hogy ha eszembe jutott, tök mindegy, hogy hol voltam, kitört belőlem a nyerítés.. Először a melóhelyemen láttam... Megnéztem egyszer, mosoly.. megnéztem még egyszer, apró kaccantások, megnéztem harmadszorra, onnantól kezdve asszittem, hogy bszrok rajta... Erre megszólalt a telefon, felveszem, szokásos bemutatkozás, viszont rettenetesen remegett a hangom a visszafolytott vidulástól... Vonal túlfelén szintén bemutatkoznak, mondja, hogy kit keres, és eddig bírtam... Kiszakadt belőlem a hangos röhögés, győztem bocsánatot kérni - persze továbbra is röhögve, hogy nem rajta, meg nem azért, csak... Na de ilyenből persze nem lehet kijönni...
Ha valaki még nem látta és esetleg érdekli, a videó megtekinthető itt :) - hanggal ám:
http://steadman.freeblog.hu/archives/20 ... 4/2319659/
(azért hozzáteszem, két tábor volt..: az egyik télleg betegre fetrengte magát tőle, a másik pedig nézett rám hülyén, hogy ebbemegmijavicces??.....
és ígérem, mivel ma nagyon sok volt belőlem, pár napig egy szót sem fogok szólni (huh, már én is unom magam, bocsi mindenkitől :oops: )

Kép
ebinc

Marek, hát nem azt mondtam én is, hogy add ki magadból? De még mindig nem tudjuk, hogy mi a gond, csak köritünk itt mellé. Szóval?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, most megsértődtem...nem is mondasz semmit az eredményemre :evil: Na most én is depis lettem :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

mi vaaaan?? képeket gyártottunk Nektek, na
rakom fölfelé

Kép
an°°di

Kép Kép

a felső Huba, az alsó a tesója, buba, azaz Petra

Kép
an°°di

na, Zsu, végre visszaolvastam
kislány??? állaaaaat!!! (mit is szerettetek volna? ugyebár kislányt? :D ) és milyen csudinagy! a mi kis gyerkőceink még nagyon pindurok Emerenchez és Jankához képest (410 és 360 grammal). és én sokkal többet híztam. ebben is ügyes vagy.
és nem válaszoltál a szilvalekváros ajánlatomra. holnap vmelyik turkálóban összefussunk és átadjam az echte nagykátai totál bio nagymama-lekvárt? vagy még várunk inkább kicsit? :roll:

Kép
an°°di

huh, megígértem, hogy nem szólok, de most muszáj....nekem ez olyan döbbenetes.. .ezeknek a kis csöppségeknek már teljesen ember formájuk van :lol:
hát gratula hozzájuk (na és persze, hogy a lánynak van már most teljesen letisztult pofija, hijjába, mi nők már a méhben is figyelünk, hogy jól nézzünk ki, ha fotóznak :) )
na télleg lépek és köszönjük a képeket

Kép
ebinc

Zsu, h minek jön a védőnő? nemtom. tejázni.... :roll: talán.
az én méhszájamat miért nem nézi meg sosem a doki? csak akkor nézett be, amikor volt az a kis barnabigyó. hmm. na, legközelebb rendelek egy belesést. (mondjuk, nem keményedek, akkor, Ebinc (ugye Te írtad?) nem nagyon lehet nyitva a méhszáj, ugye? meg hát minek is lenne, nemdebár?)

no, még meglesem a röhögőgörcsös videjót

Kép
an°°di

megígérted, h nem szólsz??? miről??, :shock: :shock:

Kép
an°°di

nem miről, úgy egyáltalán, mert tényleg túl sokat pofáztam ma és már nekem is elegem lett magamból :)

Kép
ebinc

jaaa, én nem voltam itthon egész délután, úgyhogy segond :D
no, lépjünk
Zsu már bealudt sztem a billentyűzeten ;)
én is lassan... csak a lábam ne lógna folyton.
jóccakát hisztis és nemhisztis terhesnők!
holnap!

Kép
an°°di

Jó reggelt
Gratula Zsunak a kislányhoz. Jók a képek Andi!!!!

Délelőttre kb ennyi voltam, nem kell lelépni senkinek :lol: :lol: :lol: Majd köhhentek, ha jövök, hogy el tudjatok szaladni... :roll:

marek

http://subba.blog.hu/2007/06/07/a_legsu ... rendorvicc

Ebinc-ez meg a tegnapi termés....gondolom sokan látták-így lehet a nyafogó kismamákat felvidítani.....

marek

Gondolom mindenki látta, de gondolom közkinccsé teszem, hátha valakinek kimaradt az életéből....mindjárt jobb lesz tőle a kedvünk (már akit érint...persze)

marek

Jó reggelt!

Jaj lányok, nagyon be depiztetek tegnap. Tudom milyen az, ok nélkül " hülyének" lenni. Nade, ez egy új nap és ez jobb lesz!!!
Marek, ma mész UH-ra ugye?
Zsu: nagy nagy gratuláció Emerenchez, és a legfontosabb, hogy egészséges!!! :D
Andi: szép mindkét gyerkőc.
Timi: amiket leírtál, már rég feltűnt, hogy túl sokat vállalsz magadra, főleg így terhesen. Mi lenne, ha időnként valóban kivennél egy-egy szabadnapot. A férjednek bizti nem lenne kifogása ellene. Ha esetleg tudok neked segíteni, vagy szeretnél csavarogni kicsit ( akár Majcival együtt is) , Szólj bátran.
És Ebinc, ki mondta, hogy aludni mennénk hozzátok? Nem baj, ha kicsi a ház, mi elleszünk az udvaron is, úgyis jönnek a fülledt melegek éjszakára :lol: :lol:
Milyen furi lenne, ha kivonulna ennyi pocakos nő ... és még a strandon is megjelennénk :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Ez tényleg súlyos :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt!

Te Andi, ezek a képek nagyon profik...van egy topik itt a babaneten, ahova sokan feltesznek 3D-s képet korral, de a 70% olyan, hogy ki se tudod venni mit látsz. Hol csináltattad? Én kedden megyek a SOTE-re, de ha szar lesz, akkor ide elmegyek még 1x pár hét múlva.

Igen lány szerettünk volna. Persze, hogy Huba és Buba kisebbek, de nekem egyrészt van 2 hét előnyöm, másrészt az ikrek mindig kesebbek, vagy nem?
Ja, erről jut eszembe, tegnap éjjel azt álmodtam, hogy voltam UH-n a dokomnál és azt mondta,hogy nem 1, hanem 8 gyerek van a hasamban, de mivel nem vette észre időben, ezért 3 elhalt, de 5 még igy is van. Tegnap elmeséltem a dokimnak, jót röhögött :lol:

Köszi Andi a lekvár ajánlatot, most van ugye bőven, mert ez 1 kilós, majd leszakadt a vállam tegnap, mire hazaértem, mert amúgy is tele volt a táskám mindennel, de majd később köszönettel.

Apropó, fórumtali. Ha gondoljátok, nálunk lehetne, vidékieknek még éjszakára is maradhatnak bár Timi nem tudom mit szólna a rokonság, ha lepattannál otthonról. Ja, és a gyerekek is jöhetnek!
Pasim elutazik Németo-ba egy training-re Júli 1. hetében, szóval úgyis egyedül vagyok. Szóval???

Azt nem tudom, hogy vizsgálat nélkül lehet-e tudni, hogy nyitva van-e a méhszáj, vagy nincs, de ez a vizsgálat nem fáj és azért megnyugtató.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ez jó Marek, remélem ma Neked is jobb kedved lesz!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Azért a kutyaDunaTVstúdióbaodaszarós video se semmi :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!!

No nem tüntem ám el végleg, csak összejött egy csomó dolog!

Zsu: gratula a kislányhoz!!! Akkor minden OK ugye!
Andi: helyesek az ikrek a képen, tényleg döbbenetes, hogy milyen ember formájuk van már bent is!!!

Mi ez a depi roham? nekem ált jó kedvem van! Andi csatlakozom a röhögő klubhoz! :lol:

Fórum tali, nekem a veresegyházi tali teccik, sőt nálunk is aludhattok páran! Apuka ugyan itthon lesz, dehát max átmenekül a szomszédba a barátainkhoz! 8)

Ja a kisregény zanzásítva:
Tegnapelőtti jó hír:
-van egy szupi kiskosztümöm (igen csak pöpec), ami jó!!! rám
(elvileg térd alá ér, de most persze a korca a pocim felett van, így rövidebb)
No és ez úgy néz ki, mintha vmi nagyon flancos kismama kosztum lenne! :lol: :lol:

Tegnapelőtti tanulság:
Ebben a kosztümben mentem babakocsit nézni....
Szerintetek mutatattak vmi értelmes árban vmit is? :wink:
No mondtam is apukának, hogy ha megyünk vásárolni, akkor csakis szombaton, nehogy nekem a jólvasalt öltönyéhez (hiába irodista a lelkem) mérjék az árakat!!!

Amúgy a hordozóval is kompatibilis, könnyű, zártá alakítható és sportkocsivá is alakítható full extrás babakocsik sajna 100 felett vannak... szerintem még se kell nekem olyan!!

Ha jól értem vki talált vmi jó babakocsis helyet, én is várom az infókat!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, akkor az a javaslatod, hogy lyukas seggű nadrágban és lyukas cipőben menjünk babakocsit vásárolni, akkor megkegyelmehznek az eladók és mutatnak jót jó áron? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Helló
na nem írok többet a nyavajáimról jó ?vagy jót vagy semmit,továbbra is megtartom magamnak,hátha az segít,miattam nem kell senkinek lelépni,akkor már inkább én :-)

azt azért elmondanám,hogy hajnali fél 3kor Majcika magára burított 3 deci szörpöt ill. egyeneesen a hajára és a ruhájára,öltöztetés,hajszárítózás,baromi jó volt :?

Andi
nagyon cukik a képek :-)Petrának mennyivel kislányosabb az arca nem ? :-)

Zsu
nagy nagy gratula,tudtam én hogy ígylesz és sejtettem hogy kislány :-) Emerencia volt Majával a szülésznőm :-)

Jolka
nem te voltál tegnap cukorvizgálaton?
Vendég

Ciripke
nagyon igaat szóltál,kitartás :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam. :)

Zsu!
Szívből gratulálok az eredményhez, és a kislányhoz. Várom az adatokat a táblához. :)

Andi!
Tényleg nagyon jól sikerült a kép a kicsikről. Petrának már tényleg lányos formája van. :) Nagyon helyesek.

Marek!
Gondoltam rád tegnap, sőt még kisregényt is írtam gondolatban, De mindenki leírta, amit én is írhattam volna.
Előfordul, hogy rossz passzban vagyunk. Nekem sincs, itt barátaim, még igazi szívbarátném sincs, nem is kell, még elszeretné Apát. Jó csak vicc, de előfordulhat. Én a Mutim-al szoktam mindent megbeszélni, szerencsére a céges telefon ingyenes így napjában többet is beszélünk. :) A "barátnőim", akikkel akkor találkozok, ha felhívom őket, és talit szervezek. Ők meghallgatnak, jókat nevettünk, de akkor sem igazi, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, már nem szeretek panaszkodni. Na meg, ha apáról panaszkodok, hírtelen felindulásból, ami másnapra megoldódik, Ők azt hiszik ilyen a párom, és a következő talin is erről akarnak faggatni, mikor, már én el is felejtettem. :)
Ha nem lenne a babanet, Ti és a másik szabolcsi fórumunk, na és a telefon Mutival, már rég diliházban lennék, a monoton napok miatt .

Timi!
Neked, tényleg az a bajod, hogy nagyon meg szeretnél felelni, de kinek? Anyósék meg szoktak dicsérni, megjegyzik, hogy jó sokat dolgoztál? Mert gondolom nem. Mert én még máig elvárom. :) Mint egy gyerek. Apa már csak annyit mond, hogy nálunk mindig rend van. Kedves tőle, csak nem igaz. :) Helyetted, úgyse csinálja meg senki sem a melót, akkor meg ráér. Tessék kihasználni, hogy Majával még tudtok együtt csavarogni, menjetek strandra, játszatok, firkáljátok össze anyós előtt a járdát krétával...Bármint, csak kapcsolódj ki. A külön pihit nálunk sem díjaznák, na meg nélkülük nem is mennék, szeretek a fiúkkal lenni.
De azt megtehetted, ha apa haza megy, lepasszolod Maját, Te, pedig elmész sétálni, fodrászhoz, barátnőzni, vagy csak a szomszéddal pletyizni.
Mi lesz, ha meg lesz a Tesó, akkor tényleg megörül az ember, ha nincs segítség, tessék a családot befogni. Te vagy a nő, neked kell irányítani.:)

Marek!
A mi kocsink is lengyel, és tuti jó.

Ebinc!
Nekem még 6eft-os szemüvegem sem volt. :( Most kaptam 5 év után egy 1500ft-at. De Manónak jó játék :)

Túl vagyok a terhelésen. :) 15 órakor már lehet menni az eredményért. Nem volt vészes. Rutinosan kevertem a löttyit. Vittem Manó óriás poharát, és abba kevertem össze, citromlével, fincsi szirupos limonádé lett. 1-1 csővel vettek vért, semmit sem éreztem. :)
Most itthon vagyunk és tömöm magam kajával. :)

Jutta!
:D Biztos jól néztél ki a kiskosztümbe. Legközelebb tényleg sportosabban öltözz. :) De akár el is küldheted az eladót. Mi anno a miskolci brendonba nézelődtünk, akkor még se Debibe, se nyíregyen nem volt. De nagyon jó eladót fogtunk ki, minden típusnak elmondta az előnyét és a hátrányát is. Még a márkás, drága cuccokat is lehúzta, tehát nem az volt a célja, hogy a legdrágább holmival távozzunk. Ritka ilyen jó eladót kifogni.

Na meg volt mára a kisregény.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta, most nézem, hogy szept 30-ra vagy kiirva, én szept 29-re :lol:

Timi, dühöngeni igenis kell néha, ne tartsd bent, nem kell minket kimélni. Én úgyis birom a kiképzést, és látom, vannak még hozzám hasonló fellegekben járó anyukák. Én nem tudom mi van velem, de mióta terhes vagyok, azóta sz@rok bele mindenbe, röhögök mindenen és olyan jó kedvem van :lol: Na azt persze nem tudom, ha lenne már egy Maja körüli gyerekem, akkor is ilyen vidám lennék-e.
És Timi, miért iszik Maja éjjel 3-kor szörpöt? Ennyire nem tud aludni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, az adatok:

anya életkora: 35 (jaj, de vén :evil: )
hét: 23+6
Baba neve: Panna (ez fog még változni, az tuti :lol: )
Szülés várható ideje: szep 29
Szülés helye: Budapest
Kórház: SOTE I.
Köv vizsg: 3D - Jun 12
Tesó: nulla

Köszi, hogy felteszed!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X