Sziasztok!
Gyorsan visszaolvastam.
Zsu!
Szívből gratulálok az eredményhez, és a kislányhoz. Várom az adatokat a táblához.
Andi!
Tényleg nagyon jól sikerült a kép a kicsikről. Petrának már tényleg lányos formája van.
Nagyon helyesek.
Marek!
Gondoltam rád tegnap, sőt még kisregényt is írtam gondolatban, De mindenki leírta, amit én is írhattam volna.
Előfordul, hogy rossz passzban vagyunk. Nekem sincs, itt barátaim, még igazi szívbarátném sincs, nem is kell, még elszeretné Apát. Jó csak vicc, de előfordulhat. Én a Mutim-al szoktam mindent megbeszélni, szerencsére a céges telefon ingyenes így napjában többet is beszélünk.
A "barátnőim", akikkel akkor találkozok, ha felhívom őket, és talit szervezek. Ők meghallgatnak, jókat nevettünk, de akkor sem igazi, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, már nem szeretek panaszkodni. Na meg, ha apáról panaszkodok, hírtelen felindulásból, ami másnapra megoldódik, Ők azt hiszik ilyen a párom, és a következő talin is erről akarnak faggatni, mikor, már én el is felejtettem.
Ha nem lenne a babanet, Ti és a másik szabolcsi fórumunk, na és a telefon Mutival, már rég diliházban lennék, a monoton napok miatt .
Timi!
Neked, tényleg az a bajod, hogy nagyon meg szeretnél felelni, de kinek? Anyósék meg szoktak dicsérni, megjegyzik, hogy jó sokat dolgoztál? Mert gondolom nem. Mert én még máig elvárom.
Mint egy gyerek. Apa már csak annyit mond, hogy nálunk mindig rend van. Kedves tőle, csak nem igaz.
Helyetted, úgyse csinálja meg senki sem a melót, akkor meg ráér. Tessék kihasználni, hogy Majával még tudtok együtt csavarogni, menjetek strandra, játszatok, firkáljátok össze anyós előtt a járdát krétával...Bármint, csak kapcsolódj ki. A külön pihit nálunk sem díjaznák, na meg nélkülük nem is mennék, szeretek a fiúkkal lenni.
De azt megtehetted, ha apa haza megy, lepasszolod Maját, Te, pedig elmész sétálni, fodrászhoz, barátnőzni, vagy csak a szomszéddal pletyizni.
Mi lesz, ha meg lesz a Tesó, akkor tényleg megörül az ember, ha nincs segítség, tessék a családot befogni. Te vagy a nő, neked kell irányítani.
Marek!
A mi kocsink is lengyel, és tuti jó.
Ebinc!
Nekem még 6eft-os szemüvegem sem volt.
Most kaptam 5 év után egy 1500ft-at. De Manónak jó játék
Túl vagyok a terhelésen.
15 órakor már lehet menni az eredményért. Nem volt vészes. Rutinosan kevertem a löttyit. Vittem Manó óriás poharát, és abba kevertem össze, citromlével, fincsi szirupos limonádé lett. 1-1 csővel vettek vért, semmit sem éreztem.
Most itthon vagyunk és tömöm magam kajával.
Jutta!
Biztos jól néztél ki a kiskosztümbe. Legközelebb tényleg sportosabban öltözz.
De akár el is küldheted az eladót. Mi anno a miskolci brendonba nézelődtünk, akkor még se Debibe, se nyíregyen nem volt. De nagyon jó eladót fogtunk ki, minden típusnak elmondta az előnyét és a hátrányát is. Még a márkás, drága cuccokat is lehúzta, tehát nem az volt a célja, hogy a legdrágább holmival távozzunk. Ritka ilyen jó eladót kifogni.
Na meg volt mára a kisregény.