2006.06.25 08:30
Szerző: tamesz
Jóreggelt!
Andi!
Mi történt veletek? Nagyon megijedtem, remélem már minden ok, majd mesélj, ha lenyugodtál! Nagyon szép a kertetek, igazi gyerekparadicsom, ahogy látom, van minden, medence, mászóka, kicsiknek, nagyoknak!
Eveka,
NAgyon csini lett az új frizura, tényleg nagyfiússá válnak tőle.
ez a három napos láz elég rosszul hangzik. Mi a fogakkal teljesen leálltunk, Marcinak még mindig csak az a 6 van kint, ami karácsony után egy hónap alatt kijött, azóta semmi, bár 4 is nyomul, de még nem bírtak kibújni. NAgyon szupi lehet, hogy már lassan költöztök, én annyira imdátam beszerezni a cuccokat. Most is van mit, mert "ketteske" szobájába szerenénk venni tapétacsíkot meg függönyt, csak legyen végre egy kis időm megvarrni otthon.
Marci igen világos bőrű sajna, mint az apja, bár az apja méginkább, ő 40-es naptejet kapott, Marcit 60-assal kentem, így nem égtek meg. Én sem vagyok barna bőrű, de hozzájuk képest nagyon. Az én családomban mindenki barna hajú-barna szemű-kreol bőrű, csak én vagyok világos típus. Én csak 15-öst használok!:D
Brigi,
köszi a dícséretet, igen nagyon szép helyeken jártunk és végig nagyon meleg volt, de ahogy hallom, otthon sincs rossz idő, csak néha felhőszakadás. Legalább is a mi házunk környékén az is volt a szomszédok szerint. Jó, hogy meggyógyultatok! A Velencei tónál van valami nyaraló vagy törzshelyetek? látom nagyon élvezték a fiúk a pancsolást, félelmetes, hogy Neked már 3 gyerkőcöd van, én még a kettőbe is most próbálgatom beleélni magam, hogy hogyan fogom majd beosztani az időt, a törődést, és bevallom, néha megrémülök kicsit.
Timka,
hát Fanni kisasszony nagyon csini a fehér ruhácskában!!! És szuper a házimedencéje is, mi tavaly a teraszra raktuk Marcinak a medecét, a füvet én is sajnáltam, így aláraktam a habtapikat, hogy puhább legyen, de nyár végére kilyukadt. Most csak egy csónakot fogok felfújni neki pancsolni. Úgy látom nagyon élvezi a szabadtéri pancsolást! Apával a helyzet javult????
Timurr,
Ti még nem mentetek el nyaralni? Nem semmi hercegnő lett Majából, látom tudja is viselni a ruhácskákat! Jó pihenést nektek és tessék minden bacit elkerülni!!!
Fanka,
örülök, hogy sikerült szállást foglalnotok, mi nagyon elégedettek voltunk a szállodával és az árával is, teljesejn modern, Marci volt a legkisebb gyerek és a kedvenc, elnézték nekünk, hogy minden nap porszívózni kellett a szobánkat, összefirkálta a lepedőt.....
Mint kiderült fél Lopár tele volt magyarral, de majdnem mindenki apartmanban lakott, és nem volt lényegesen olcsóbb, mint a mi szállodánk félpanzióval, nekem nagyon nem volt mindegy, hogy most egy hétig nem volt gondom a kajára és egyebekre, így lehet igazáűn pihizni. Bár az sem rossz, amit sok családnál láttuk, hogy vitték a nagyszülőket gyerekpesztrának és konyhatündérnek.
Muki,
jó konyhatervezést, én azt nagyon élveztem, bár elment vele egy hónap, mert elmentem tervezőhöz is, ingyen adtak ötleteket, érdemes. Sajna 3 év alatt minden szekrényem csurig lett, így jó magas és sok szerényt tervezzél!!! Marci is elég anyás-apás lett most az utóbbi hét alatt, ha valamelyikőnk nincs vele, akkor vinnyog, nem is tudom mi lesz augusztus végétől, ha apa megint kijön egyedül.
Babus,
nagyon szupi Kristóf új sérója, én is készülök lassan újra megnyírni Marcit, mert ebben a melegben szegényke csak izzad. Tényleg nagyon rendes, hogy így hagyja magát fotózni, MArcit úgy kell elcsípni, mert kirohan a képből, vagy belejön a lencsébe.
Juc,
elvesztél a pakolásban???? Tessék élménybeszámolni, mesélni, fotókat felrakni!!!:D
Egyébként mi nagyon jól éreztük magunkat, sokat pihentünk, ezer éve nem volt ennyi időnk egymásra, és nyaralni. A tenger nagyon fincsi meleg volt, tényleg gyerekparadicsom, mindenki homokozik, persze minden gyereket a másik játéka izgatott, így este mindig körbe kellett járni, hogy mink hol van. A menetrendünk úgy nézett ki, hogy délelőtt strandolás, majd a nagy meleg elől séta haza, ebéd és nagy szundi-bundi családilag a teljesen besötétített légkondi szállodában, majd 4 után újra séta és estig tengerezés. Na 3 nap után már uncsi volt, így elmentünk egy félnapos hajótúrára, megmutattak pár kisebb szigetet, volt börtönszigetet, de a legnagyobb déli melegben nem nagyon volt kedvünk túrázni. Egy másik este RAb városában csatangoltunk, és fagyiztunk, Marci is nagyon megszerette, persze mindig fagyis lett a ruhája, de ez hozzá tartozik. Végül tegnap a hosszú kompozást választottuk KRK sziget felé, így ott is volt alkalmunk ott is szétnézni. Pocaklakó egyre aktívabb, néha már akkorákat rúg, hogy kintről is látszik. Sok pocakos volt a tengernél. Néha keményedett a pocak, akkor nyomtam a magnéziumot, de remélem nem okozott gondot. Bártan fürcsiztem én is MArcival, bár a mélyebb, hidegebb vízbe msot nem mentem be úszni.
Elvileg a hétvégére megyünk haza, mert füvet kell nyírni, meg a dokit is emg kellene látogatnunk, majd kiderül, hogy tudok-e vele időpontot egyeztetni. Két hét múlva megyünk Plitvicébe, a Nemzeti parkba egy hétvégére, ahol túrázni fogunk. Juc, tényleg, esetleg kölcsön kérhetnénk a háti hordozótokat két hétre? Mert ugyan kihoztuk a angybabakocsit, aminek nagy kerekei vannak, de sok a lépcső, így nem vsz. hogy tudunk majd vele haladni.
Na emgyek, mert üres a hűtő, elmegyünk bevásárolni, de már MArcin folyik a víz, olyan meleg van!
szép napot!bocsika, hosszú lettem!