Panu
kipihentétek magatokat vagy majd itthon ?
Andi
tényleg nagyon kedves Bogától, hogy ilyen udvariasan hajtott el.
Niki ezen a héten királylány a bölcsiben, mindíg közli előre, hogy ő nem fog sírni, mert okos és én nyugodtan mehetek a dolgomra...
Két hete meg visított...
Egyébként annyira fárasztó, hogy rengeteget kell vitatkozni + veszekedni vele egész nap. A reggeli öltözködéstől kezdve az esti elalvásig. Provokál ezerrel, direkt, csakazértis, mégegyszermégegyszermégegyszer, amíg anyám le nem kaparja a tapétát. És annyira úúúúúúúútálom, hogy legtöbbször kiabálás a vége. persze pontosan tisztában van vele, hogy mi történik, legtöbbször sunyin vigyorog, mikor valami rosszra készül. Csak fárasztó nagyon. De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Tesó nő, mint a gomba (nem bolond) ficereg, izeg-mozog. Nagyjából megvan a napirendje, hogy mikor aktívabb és mikor szunyál. nikinek is próbáltam mutatni a rugdosást, de nem figyel oda, ezért nem is érdekli. Meg volt döbbenve, mikor először hallotta, hogy engem tesó rugdos. Kérdezte is, hogy miért, mert ugye azt neki sem szabad. Úgyhogy azóta csak mocorgás van
Múltkor kérdezte :
-anya neked ki túrta ki így a hasadat ?
Egyébként tényleg érdekes, hogy mennyire nincs ideje az embernek annyit foglalkozni 2.0-val, mint első gyereknél. Viszont maga az érzés, hogy gyerekem lesz, sokkal intenzívebb. Mostmár tökéletesen el tudom képzelni, hogy milyen jó fogni egy picit babát, nézni ahogy szopizik vagy alszik. ( a szüléstől viszont parázok)
Jelenleg babakocsit akarok venni, ami ugyan nem kell, mert Nikié jó lesz, de mégiscsak belevetettem magam a kínálat felmérésébe. le tudnám cserélni a mostanit egy sokkal jobbra, 120 ezerért.
Apa nem volt lelkes ! Pedig szerintem ez ugyanolyan, mint amikor a pasik akarnak állandóan valami faszántosabb autót .
Hordozót úgyis kell vennem, mert amit kaptunk már visszadtuk. Nikinek is cserélni kell az ülését lassan.
Tényleg, ti milyen tipust vesztek következőnek. nekünk Concord 9-15 kg -os van most és őszre már a 15-36 kg-ost akarom beszerezni. Ki is néztem egyet, aminek a fejrészében már beépített hangszóró is van! Hát ez a minimum , ami jár az jár !!!
Bár a gyedből nem fogja rá futni
na rám nem panaszkodhattok, hogy nem írtam eleget!
Dorki