Sziasztok
Ma kimegyünk megnézni az alapunkat
És egy csomó fát ki kellett szedni, aminek én örülök
Andi
Nem akartalak megszüleszteni, csak tényleg olllyan régen írtál
"Passzos" gyerek
Gondolom, kitölti a rendelkezésre álló teret
Dani édes lehet szertegetéskor is
Zsombi is szeretget, úgy szorít közben, hogy majdnem megfulladok, de tűröm
És ha valaki azt mondja neki rám, hogy "anya", kijavítja, hogy "Nem anya, Ibolya"
Zsuzsó
Igen, a hitel miatt adtam be a derekamat, és még nem bántam meg
(az viszont
, hogy csak duma, hogy élettársaknak is adnak ekkora volumenű hitelt, a legtöbb bank ugyanis nem)
Miért, Ti nem vagytok összeházasodva?
Mi baja a kivitelezőnek? "Túlságosan " bebiztosítottátok magatokat? Akkor ha látná a mi szerződésünket... De a mi kivitelezőnknek egy szava sem volt.
Angi
Egyszerűen nem akarom elhinni, normális vevő nincs??? Pedig velünk sem volt semmi gond, amikor a telket vettük...
Az a baj, hogy ha elküldjük a miénket (ha lejárt a hat. idő), utána újra-indítani az eladást...
, meg mire lekerülnek a széljegyről... De ha utánanéznek, legalább kicsit okosabbak leszünk. És naná, hogy beszélek a saját ügyvédemmel is, hogy lehet a legjobban kijönni a dologból (csak megvárom a bankos infót)
Korrekt szerződés: most már kiderült, hogy a vevőnk ügyvédje is egy se.g. Szerencsére nekünk nem hátrány, csak a vevőnek
(nekem annyi, hogy még egyszer le kell majd mennem még két papírt aláírni, de ezt ők még nem tudják)
Zulu
Ezekről nem írtál eddig, ugye? Eléggé
Sajnos én is sok ilyen esetről tudok (életveszélyesen fenyegetnek, de nem csinálnak semmit, és ehhez hasonlók)
Szerintem nyugodtan írd le (ha megy), hátha mi is tanulhatunk belőle.
Az aznapi újságokkal való fotó nem teljesen világos
, le lehet valamit fényképezni a két héttel azelőtti újsággal is, nem?
Átköltöztetek már? Bocs, ha írtad, én egy kicsit szét vagyok csúszva
Most vettem észre, amíg írtam, hogy elveszett az egyik fülbevalóm
. Anyósomtól kaptam, annyira nem volt nagy szám, de akkor is... Az ágyban nem találom.
Valaki írjon már valami vidámat!!!! Vagy tehetne fel valaki egy klassz képet
Én még nem is reggeliztem...
Szép napot
Puszi
Toffi