Sziasztok!
Nektek is vagy fel nap volt, mire el birtak kuldeni ezt az aktivalo kodot vagy mit?
Ezeket meg tegnap este irtam, es mar a fele biztos reg nem aktualis, csakazertis bemasolom!
Sziasztok!
Julkanak es nemigazi
Petranak (ugye megvan meg?) itt is boldog szulinapot kivanunk!
Es koszonjuk szepen a koszonteseket.
Jol sikerult az unneples, voltunk Sarkanyvarban, meg persze voltak ajandekok, kedvenc kaja, torta, ahogy illik.
(Es meg Tunderrel is osszefutottunk.
) Holnap igyekszem kepet is feltenni az unnepeltrol.
Marci tovabbra is egy tunderke, a jatszohazban ket es fel ora alatt egyszer nem lehetett a hangjat hallani, legalabbis nem sirt, max. beszelgetett.
Egyszer szopizott kozben, de ezen kivul vegig a mozeskosarban nezelodott vagy aludt. Es kozben vigyorgott hatalmasakat.
Imadom!
Viszont en most uuugy el vagyok szontyolodva.
Megneztuk a mai fotokat az elobb, es meglattam magam a kepeken... Hat ez nem hianyzott most nekem... Egy debella lett belolem.
Pedig raadasul olyan szerkoban is voltam, amiben viszonylag csinosnak gondoltam magam... A 90naposat en ugy elkezdenem, de hat a szopi... Vagy szopi mellett is lehet? Es mindjart itt a nyar.
Anyicska,
Grtaulalok Zetenyhez!
Igazan jokepu!
Kriszta,
Kotelezo oltas nincs. Ha jol emlekszem, csak myxomatosis ellen szokas oltani oket, de utana kene neznem, hogy mikor, stb. Nyulban nem igazan vagyok otthon.
Andi,
Emlekszem, amikor Petra szuletett, es a korhazban olvastam a kinyomtatott Friss kismamakat, tokre orultem, hogy nem elem jelentkeztel be a finisben.
Mintha nem lett volna mindegy...
De akkor meg annyira vartam a dobogos helyet, hogy rosszul erintett volna a dolog.
Drukkok lassan indulnak!
Gondolom, nekem is ujra fel kell iratkoznom.
Bakker, nem irigyeltem ma a Megasztar zsurijet...
Na megyek, jo ejt mindenkinek:
Leszter
Szoval ez volt a tegnapi, mindjart elolvasom az azota irottakat, es meg jelentkezem, ha hagynak.
Puszi:
Leszter