Rita, Ágiboldi,
Mi a teendő, ha a miatt van hiszti, hogy már nem vagyok hajlandó többször mesélni a CKK-ból, se semmi másból???
Panka,
én egy helyi üzletben vettem a tányért, úgyhogy nem tudom hol keresd, esetleg az Alföldi porcelán honlapján vannak fönt boltok.
Pann,
végülis sikerült nagybetűre váltanod: Névtelen
Meli,
szia!
Hogy altatod Dénest délután, ha nem szopival?
A matracon alvós kép eszméletlen!
Ha népszerű akarsz lenni, akkor nem írogatsz olyanokat, hogy fél 10-ig alszik a gyerek.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ágiboldi, Helga,
Sebi ténylegesen 2-ig tud számolni lehet, hogy véletlen egybeesés, de pont ennyi cicim van (ezt számolta meg először).
A mondókák értelmezése: ha meghallja sima beszédben az ismerős szót, akkor onnan rázendít a versre vagy énekre.
Az ismeretlen szavakat számára értelmesre cseréli, vagy csak simán kicseréli pl. árokparton jártamba, tüske ment a hátamba. Ég a lámpa ég, el ne aludjék, aki lángost látni akar…
Lora,
de Brigi kb. így beszél, mint Sebi, nem? Mindig próbálom kihallani, hogy mit mond az R helyett, de nem tudom pontosan, J-t biztos nem, tényleg vagy L-et, vagy elharapja.
Lin,
használjátok egészséggel az autót!
Timo, Panka,
a férjem Tbányáról (még elővárosnak számít!) jár be vonattal minden nap, nem mondom, hogy ajánlom, mert ketten már nem tudnánk bejárni a gyerek mellett. Nekem legkevésbé Pest külső kertes házas övezetei tetszenek, ahonnan kocsival bejutni halál a dugó miatt, de már a busz is elég ritkásan közlekedik, akkor már inkább egy jó vasútvonal mentén haladnék kifelé (azért nem HÉV, mert az drága környék).
Bigsis,
ezek szerint a kocsikulcs tényleg képes beleesni a csatornarácsba…néha szoktam agyalni, hogy mi a túrót csinálnék, ha egyszer tényleg beleesne. A másik félelmem, hogy én, vagy a Sebi esik bele egy olyan kerek mély csatornába, na erre ne írj saját tapasztalatot, szeretném hinni, hogy ilyen nem történhet meg!
Dagimaci nagyon kis megnyonyorgatni való. Tényleg neked már van tapasztalatod: hogy lesz a nem tudnék még egy gyereket így szeretni érzésből két gyerek szeretés?
Életmentés memorizálva, apának már meg is tartottam az első oktatást, most jönnek a nagyszülők.
Ditke,
egyszer átutaztunk Bián, és anélkül, hogy tudtam volna, hogy hol vagyunk megállapítottam, hogy na itt szívesen laknék.