SZijasztok!
Szila! Hát a te kislányod akkor tényleg többet eszik...az enyém fogyózik biztos
Egykbént a te védönöd számitás alapján mégtöbbet kéne, hogy egyen, mint ahogy az én védönöm kiszámolta..hajjaj..
Via! Végülis igazad van, gyarapodni gyarapszik. Többet beletömni meg ugysem tudok.
Heni! Mi hálózsákban altatjuk a babát. Van egy vékony pamut és egy frotir hálózsákunk, erre jön rá a takaró. Szerintem szuper, ha éjjel szoptatni kell és gyanús, hogy kaki van a dologban, könnyen bele tucc kukkantani a pelusba, nem kell a rugiból kivetköztetni, mert úgy tuti felébred.
Ha nem kézzel akarsz fejni, akkor szerintem érdemes megvenni a mellszivót. Bár ahol én szültem ott árusitottak is mellszivót, de az is egy megoldás lehet, hogy szülés után a párod veszi meg és viszi be neked a kórházba, ha mégis szükséged lenne rá(csak akkor elötte döntsd el, hogy milyet szeretnél, és hol lehet kapni) Az AVENT-ról hallottam, hogy szuper, csak kicsit drága(12000Ft), a Medela is jó(3500-4000Ft) nekem BabyNova van, én nagyon szeretem (3000Ft).
Bimbóvédöre nem biztos, hogy szükséged lesz. Igazából ezt is megveheti a párod utólag, ha mégis kell.
Katica! Az én kislányom imádja a TV-t, képes egy órán keresztül is figyelni, ahogy villog, közben beszél neki és mosolyog
Nem értem a védönödet...mivel indokolta a TV-s dolgot?
Hanga kb.fél8 és 9 között valamikor fürdik, innestöl számitva 3-4 óra múlva alszik el...De akkor reggel 9-10-ig húzza
Jól értem, hogy te totál leadtad a terhesség során felszedett kilóidat??? Hogycsináltad???
Zsuzsi! Szerinted elronthatja a baba szemét a TV? Mi pedig a kis rugós székében még elé is szoktuk ültetni...akkor nem kéne...? Azt azért nem hinném, hogy ettöl rászokna a TV-re, mert még nem tudja, hogy mi az, hiszen csak azért figyeli, mert villog és szines.
A masszázst ma kipróbálom!
Gyógyulást a lábujjadnak!
Pocok! A pléd szélének begyürése a matrac alá nagyon jó 5let, úgy nemtudja magáról lerúgni. Na ezt is kipróbálom:-)))))))
Szijasztok, Lara