Sziasztok
Megpróbálok írni egyet, hátha hagy Törpi
(na, ahogy ezt leírtam, földhözvágta az egeret
)
Andi
Utólag is boldog névnapot
És sajnálom, ami a lábaddal történt
Tamesz
Nem láthatnánk egy pocisképet?
És örülök, hogy nincs semmi gond a méhlepénnyel
Fiúk, lányok mind nagyon tündériek
Oltás:
Én úgy tudom, hogy a régi, hagyományos oltóanyagtól tényleg belázasodhatnak a gyerkőcök, viszont ettől az újfajta Infanrix-től már nem.
És meglepő módon, mi ezutóbbit kapjuk. Ez nekem azértkülönösen meglepő, mert Tamesz talán még emlékszik, hogy mit össze küzdöttem anno ezért az oltásért, de ezen a béna, maradi Gyöngyösön lehetetlen volt elintézni.
Mostanra már bele is törődtem, pláne, hogy én úgy tudtam, hogy az új oltással és az oltási renddel csak a 2005. novembere után születetteket oltják, erre mondta a gyerekdoki, hogy mi már az új oltást kapjuk:9 Mindenesetre tök jó, örülök nagyon, csak már nem, értem ezt az egészet
Szemészet 1 éves korban nálunk is kötelező szűrővizsgálat, bár mi már 8 hónaposan is voltunk Kristóffal, mert úgy nézett ki, hogy kancsal, de szerencsére nem.
Meg a ortopédiát is megjártuk a héten, mert nem kicsit csámpás a kissrác, de szerencsére ott se volt gond, azt mondta a doki, hogy nagy valószínűséggel óvodáskorára megoldódik, addig is legyen minél többet mezítláb, nyáron zokni nélkül (kifejezetten nem helyeselte, hogy otthon cipőben, szandiban vagy bármi másban legyen a gyerkőc, csak mert elég sok anyuka ezt gondolja helyesnek), ágaskodjon sokat lábujjhegyen, meg ilyenek.
Húsvétunk jól telt
Kristóf már reggel elment az apjával locsolkodni, délután fél 4-kor szállítmányozta haza a beájult gyerkőcöt, akit csak be kellett helyeznem az ágyikójába és még 1 órát horkolt
Én meg egész nap lazsáltam, ágyban fekve néztem a LOST következő évadjának részeit (megszereztük DVD-n
), ágyban ebédeltem, időnként alukáltam egyet, hát, mit ne mondjak, rohadt jó volt
Végül egy kissé álmos, ébredés utáni kép a nagy húsvéti locsolkodóról
:
Na minden jót, most ennyire futotta
Babus