Nanica!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!:D
Emili biztos álmodik, már születése után is grimaszolt álmában, és a minap sikongatott is az éjszak közepén, mint ahogy mostanság is teszi napközben:)Rájött hogyan kell:)
Mi történhetett Linus fogával???Nem vettétek lészre mikor letört?Emilinek beecsetelték, és kész.Majd 3 hónap múlva kell menni megint ecsetelésre.
Bentre is adok szandit Emilire ő is szereti,ha pedig mehetnékje van, akkor hozza az én cipőmet, és tuszkolja alábamra
Mónika!
Nagyon jók a képek, de az az írországi viharos tenger...bbbrrrrrrrr.Nem csodálom, hogy a gyerkőc is visított
(ha jól látom a képen
)
De az a vár nagyon szép!!!
Felesleges holmi:nem som van szerencsére, az eygetlen amit csak 1x használtam az a hordozóba való,nyaktámasz.Aztán ott van méga kengurú is, csak párzsor használtam, de legalább nem volt drága:)
Pihenős zék nagyon bevált anno, ill a cumi életmentő volt!
Babaolló nekünk bevállt, de ezt csak későb vettem, előtte az enyémmel bénáztam;)Nekünk aDM-es van beőle, a többi bogyósvégűvel nem tudnék mit kezdeni:)
Pelusban nálunk is van homok bőven:DEmili a homokozóban azt csinálja amit a vízben,mindig alá akar merülni
Lorca!
Örülok hogy sikerült ovit találnotok!Végül felvették Natit abba a csoportba?
Ágiboldi!
Nálunk is csak a fekve szopi jött be, de erre nekem is magamnak kellett rájönnöm, a kórházban nem nagyon propagálták
És én is úgy tervezem, hogy tesónál rögtön ezzel próbálkozok majd.
Az a pincér nem volt komlett az indiai étterembe!Hogy lehet vki ilyen idióta????
Timi!
Emili is kb. 10-11 órát alszik éjjel, de mostanában nappal 2-3 órát!erre csak most szokott rá.Hátha Lillus is meggondoja egyszercsak magát;)
A hormonok csinálják a hangulatingadozást, hamarosan jön a 2. trimeszter, az már jobb lesz biztosan!!!
Ria!
Akkor drukk, hogy mielőbb eladjátok a lakást!
Érdekes amiket írtál a neurológiáról.Én is ezkre gondoltam Emilivel kapcsolatban.Éé ezért is kezdtem elhagyni a de. alvást, inkább kihúzni délig, és most a játszór erre pont jó lett.Vagy a csavargás:)
Édes Beni a kis horgász!:)
Köszönöm a hiányolásokat is, kedvesek vagytok(én meg hűtlen, bocsika
)
Dana!
Akkor nektek is jó pihenésetek volt!:)Emili is útálta az úszógumit, és a karúszóval sincs jóban
Édes lehetett ahogy elalut a vízben!:D
Hason csúszdázást ne engedd Laurának, Emilinek is így tört le a foga
Cseresznyét még nem adtam, de állítlag eléggé puffaszt:?
Lora!
Játszó náklam is kicsit uncsi, de mi mindig megyünk vmerre csavarogni.De. vásárlás, pica, néha benézek turikba is, ha kell vmi ruci Emilinek:)Nálam nagyon megy az idő, még kevés is
Házimunka is akad mindig bőven, mosás, vasalás,főzés mosogatás, takarítás, stb...
Timi!
Húha, vérzés nem hangzik jól.Nekem is volt 6 hetesen, de csak barnázás.Nekem is fenyegető v.-t írtak.Feküdtem amennyit lehetett, kaptam Utrót.Neked is írtak fel progi pótlást?Vigyázz magatokra!!!Biztos nem lesz baj, sokmindenkinek van ilyesmi.De engem is nagyon megviselt!
Sno!
Én is várnék még ezekkel a vizsgálatokkal.
Csimpi!
Emilinek is látni már hgy kezd kialakulni a hosszanti boltozat, főleg ha a belső talpéle felől nézem.
Naptej:én is kenem Emilit ha kimegyünk, most Vichyt vette, a sprays yereket, akciós volt
Bőre bírja, beszívódik, homok nem ragad rá jobban mint az izzadt bőrre.Nálunk nem lettek sárgák a ruhák tőle!:roll: De éna sprays változatot vettem, lehet hogy van különbség???Ja, és kenegetés közben simán összekentem a ruháit is, fehéret is!!!
Egyébként szerintem jók a Babések, és a La Roche Posay(Anthélios) is!
Bozótka!
Utólag is boldog névnapot Zsófinak!De jó, ti is költöztök!Merre?
Jó lehett az erdélyi körút is!
Zsófi már biztos kiheverte azóta a hányás-hasmenést
Sági!
Sajnálom hogy nem jössz, de abzsolút megértem.Nekem sincs túl sok időm, a visszaolvasás is sok idő.De azért hiányzik a csapat, így próbálok vhogy időt szakítani rá, ha alszik Emili, vagy esténként.
Rosszalkodás:Emili tud, direkt olyat tenni, amiről milliószor elmondtuk, hogy nem szabad.Néz rám ő is közben, és csakazértis.Még sikítani is tud mellé!:)Igaza van Ágiboldinak:próbálgatják a személyiségüket kibontakoztatni, és aki temperamentumosabb, az "rosszabb" gyerek>lásd Emili.Szerintem most kezdődik csak igazán a nevelés, nyesegetni a vadhajtásokat, megtanítani nekik a határokat, hogy mit szabad és mit nem,Mert ők még nem tudják, és sokszor el kell mondani még nekik, hogy megjegyezzák, és kialakuléjon bennük egy kép a világról, hogy hogyan is működik.
Ditke!
emili is vadócabb lett mostanában, már én is tudom, hogy nem ó lesz a jó magaviseletű gyerek az isiben.De nem biztos hogy jó annak a gyereknek, aki nem magától jógyerek, hanem csak rákényszerítik a visszafogottságot, mert az a későbbiekben fog visszaütni.El kell fogadni, hogy vannak mozgékonyabb, vadócabb gyerekek, és vannak "otthonülős nyugdíjas" típusok.Kinek mi jutott
Minden gyereket a saját vérmérséklete szerint kell nevelni, és ezt a szülő tudja kitapasztalni, hogy mi is lesz jó a z ő gyerekének.Bár ez néha elég nehéz.Én is mostanában gondolkoztam ezeken a dolgokon, és rájöttem nem lesz egyszerű dolgom.De uyganakkor meg nagyon érzelmes is Emili, látom hogy nem lesz neki könnyű viszafognia magát, sem mozgás sem érzelmek terén.
Emil ma már 3.xra alszik.
Timi!
Szépa pocak(másodiknál már áétalában hamarabb látszik
)
Mazsi!
A kutyás kép nagyon édes Leáról!
Na befejeztem a visszaolvasást, néha kicsit felületes voltam, így lehet kihagytam vmit, de ez van, ennyire volt idő/energia.
Apa is itthon van.