szasztok
Marek
maradjál már ezzel a nagy segg dumával ,mert esküszöm kitépdesem a hajam (vagy inkább a szemöldököm,arra úgyis ráfér)
NEM vagy kövér,NEM vagy nagy seggű,csinos vagy és tök arányos szép a pocid.Punktum
Férfiak meg a sex:nekem már elegeme van belőle,hogy úgy vislekedik mintha nem lenne bennem egy 23 hetes gyerek,az egy dolog hogy én vagyok felül,de mint aki eszét veszti komolyan.
Zsu
tutira jó az eredményed
már csörgettek vona úgyis
legalább ti tutira tudjátok milyen nemű lesz a baba,én most jól bevásáltam édes kis csajszi rucikból aztán majd kijön egy fütyis izgi
Ebi
jó kis gyüminap
cicijeid szépen nődögélnek aztán majad a mikor bedurranak az az igazi
röhögtem a kórházba hogy a 2 éve 70B és cicijeimből lettek a 85C ések,most meg 85 DD és szopis melltartó a jó,betojás.
Andi
annyira jó,hogy egy fiú egy lány
nevekkel ne törődj majd megszokják
márminta kíváncsi szeemk,én azt bírom a legjobban ha megkérdezik mi a neve Majának,mondom,erre egy zsól nélkül aha,ha má megkérdi az ember legalább mondja azt hogy érdekes nem?vagy kapja be
Most nem vizesedik a lábam szerencsére,meg iszom ezerrel a zöld teát és pisilek mint állat.
Felül be alul ki.
Hogy mi újság?
Áh csak kivagyok ahogy szokok
mindig van avalmi,most épp a megélhetésünk került nagy kérdőjelek alá,de hát mit várok az élettől nem?majd lesz valami,gyorsan ki is pakoltam a szekrényemet és felraktam a baabszobára hogy kitudjam fizetni az új papucsomat
Majci belepisil néha a wcbe,de katasztrófa,mert llandóan ott ülne és kajabál,anya,anya hát én me nem fogok napi 3 órát állni a wcbe
de alakulunk.
Meg aztán a lakás is hallod JOLKA
kérdezted
úgy állunk tető,kész fal glettelés nagyjából kész,de nem teljesen,aztán száradnia kellene ás lehetne csinálni,és úgy idegesít hogy semmi s ekészül minden mindenhova betömködve,gyűrve,borzasztó má nagyon elegem van,minden csatatér.
Jolka
Karcsika????
ne mán ,elég lesz megbírkoznom a Jánossal ha netán mégis kukacos a gyerek
fentebb írtam milyen jól áll a szoba,meg alakás,Maja most tündér korszakba van,persze hisztik vannak,de elég jól meglehet vele dumálni mindent.
hú sok mindent vettem
mivel Majci májusi volt Bibike meg ősz i lesz ezért pár vastagabb szerkót beszereztem,minjárt mutatok párat
az az igazság,hogy ebbe a hónapba megveszem a hiányzó ruhákat,bundazsákot hordozóra,júliusba meglepit akarok venni a páromnak,augusztusba pelust,kozmetukimokat ilyesmit nekem a kórházi cuccokat és szeptembere már csak szülni akarok.
Jah mi apoén anyukám vett egy babakocsit,a 4et most mondjam hogy nem normális???? valami 3 kerekűt,tiszta röhej,4 babakocsi
Timi