Sziasztok!
Tamesz!
Aranyosak a kicsikéid, tényleg nagyon vigyázz magatokra! Marcinak nehéz lehet, honnan is tudná,hogy miért nem veszed fel..., de muszáj vagy betartani ezt a tiltást. A lepényből miért válhatott vajon le?
Juc!
De jó nektek, hogy voltatok kiruccanni, én is úgy mennék vhova, de ez csak álom marad, idénre legalábbis biztosan, amíg a ház kész nincs. Na, jóvan, bocsi, de örülök, hogy nem egyedül én viszonyulok így a vezetéshez, pedig tényleg tutira könnyebbség lenne.
Timka!
Ez a Fanni csaj nem semmi
, még ez a dőzsölős pucér kép
Most pillanatnyilag Szőregen lakunk, nem tudom ismered-e, tkp Újszeged folytatása Makó felé.
Fogak: Nekünk 6 van, én is nagyon parázok, hogy milyen lesz majd amikor a rágók jönnek.
Én kiscsajom is szokott dila lenni, kint már nem tudom elaltatni, mert mindig menne, rengeteg dolga van. Imádja az udvart(ugye a panelban nem volt), azt is itt Anyukáméknál próbálta ki, hogy milyen a földön mászkálni a fűben stb, hát bejött neki.
Megasztár: Magdi tényleg szuper hanggal rendelkezik, a Feri gyerök nekem sem a favorit, de amit most énekelt Tóth Verával, hát az vmi baromi jó volt.
Eveka!
Dehogy álldogált úgy igazán hosszabban járás előtt Lizi, csak szintén ha játékkal volt felszerelve, vagy ha bambulta a Tv-t. Marci nagyon édi lehet, elképzeltem amit leírtál.
Keresztelő: Lizit sem kereszteltettük még meg, mondjuk én pogány vagyok, lehet, hogy ez gond is lesz majd, nemtom, de amúgy nem érzem egetverően fontosnak a dolgot, majd egyszercsak erre is sort kerítünk.
Buli: Szombaton tartottuk, nem voltunk túl sokan, csak azokat hívtuk, akik Lizi születése óta jelen voltak a minden napjainkban, személyesen és telefonon is, ahogy mondtam, azok akiket tényleg érdekli Lizu fejlődése, alakulása. Nem volt semmi extra, kajálás, tortázás, jó hangulat, mindenki jól érezte magát, a kis ünnepelt kicsit nyűgi volt, de azért átvészeltük. Képeket majd később.
Muki