Sziasztok!
Nagyon le vagyok maradva, így csak pár embernek külön.
Ildi! Azért méricskélés közben jól kitanulmányoztad ezt a mi kis yahoonkat
Tök jó dolgokat tud, csak félek én nem tudnék vele boldogulni, merthogy no
angoltudással rendelkezem.
Erika! Mászáshoz, üléshez (+elpakoláshoz) gratula!
Ezekszerint csak nem jutottál a sorsomra a mászás hiányolással
Ancsa! D vitaminnal én is így vagyok még mindig
Apu ha jön hozzánk mindig megkérdezi "ma kapott már Kitti D vitamint" válasz csak ennyi "nem" magamban hozzáteszem "se tegnap, se tegnapelõtt...stb.) Apu viszont nagyon odafigyel, ha õ itt van (elég sûrûn) Kitti hozzájut az adagjához
Verus! Én meg a Te hátad mögött megtudtam, hogy megdícsértél
köszi
Örülök, hogy Tomi jobban van! Remélem hamar megoldódik a promlémátok, bízom benne, hogy azért az albérletre nem lesz szükség
Nem most tavaszra-nyárra terveztétek a lakrészetek kialakítását? Addig meg kitartást!
PM! Szerintem Panka úgy tökéletes ahogy van. Kittivel centire szinte teljesen egyformák, én bizony eltudnám képzelni õt 1 kilóval könnyebbnek akkor sem lenne vézna
Csütörtökön megyünk!
Pele! Örülök, hogy most simán ment a hazajutás
Kukásautónak örülök
Alex buszt szeretne. Hol vettétek, melyik boltba?
Kriszta! Zargathatlak magánban szakmai kérdésekkel?
Sok-sok névnap köszöntés
Erika, Verus, Ancsa, Tomijainak, Katica Zolijának, valamint Edóka, FDia, Fannijainak boldog névnapot!
Sõõõt, még vasárnapig elõrenyúlva PIldi neked is boldog névnapot!
Nem biztos, hogy jövök addig
Cory! Rólad már le is csúsztam, de azért így utólag Neked is
Kérdõívet valamikor majd küldöm én is, végülis nagyrészt már ki van töltve, csak lusta voltam és csak az elõzõbõl hiányzó kérdéseket töltöttem ki, azóta viszont sok-sok új topic tagunk van, így rá kell szánnom magam a többi kérdés újra kitöltéséhez is. Idõvel meglesz
Kittivel holnap megyünk szemészetre, kicsit izgulok, nem tudom mennyire lesz elégedett Dokinéni a pupillatágítással.
Izgulok, remélem nem lesz baj
Alex ma továbbjutott egy iskolai kresz versenyen. Apu ment érte a suliba, és tannéni agyba-fõbe dícsérte, hogy milyen értelmes, nyitott gyerek, minden érdekli...stb.stb.stb. csupa szépet és jót mondott. De mindig ilyeneket szokott mondani, a kedvencem az, hogy a hátán futkos a borzongás annyira el van ragadtatva mikor Alex olvas
Én meg roppant büszke vagyok! Na elég a dicsekvésbõl
Valszeg ritka látogató leszek a topicban az elkövetkezõ pár hónapban, egészen pontosan május huszonakárhanyadikáig. Végre rászántam magam a tanulásra, jelentkezem a májusi vizsgára (már egyébként lekéstem a jelentkezést, de telefonon érdeklõdtem és még elfogadnak soron kívül), úgyhogy belevetem magam a számviteli törvény, és a mérlegkészítés titokzatos bugyraiba. A züllésekre, talikra azért majd megyek, és kémeim a fontos eseményeket jelenteni fogják
Hiányozni fogtok, de tényleg nagyon szeretném ha ennek a vizsgának a réme elszállna végre a fejem fölül.
Puszi-puszi mindenkinek
Kati