Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Látom, mindenki nyaral.

Jutta: csini kismami vagy. Szuper ez a lakó autó. annál is inkább, hogy ha pihenni akar az ember, nem kell elcaplatni a szálláshelyre, akár menet közben is megteheted, míg apa vezet :lol:

Kép
Kép
gabcii

Jutta!

Nagyon csini vagy és tényleg szupi lehetett ezzel a lakóautóval!
Jól látom, hogy jövő kedden lesz a felkészítő? Akkor pont nálunk is kismamaklub lesz, mert a mostani nem jött össze, így sajnos nem tudok menni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna és Fanni baba
johanna1975

Sziasztok!
Már itt is vagyunk, szuper volt minden, bár a Balatont csak képen láttam, úgy döntöttem, hogy senkinek nem hiányzik az, hogy fürdőruhában ijesztgessem a gyerekeket! Meg különben se szeretek napozni, fürdeni se volt sok kedvem. Viszont sokat olvastam, pihiztem stb. Akartam egy kicsit túrázni is, de kiderült, hogy már nagyon nem vagyok a régi, nem esett jól, elkezdett fájni a hasam, ezért visszavordultunk és végül autóval hágtuk meg a "hegyet" :cry:
Majd írok még, meg pakolok fel képeket, de most jön a vihar, ezért kikapcsolom a gépet, gondolom utána meg szokás szerint nem lesz internet... :cry:

marek

Sziasztok!

Mi is itthon.... :D
Jól telt nálunk is az elmúlt nap.

Marek!
Várjuk a képeket!

Jutta!
Nagyon szép helyen voltatok!!! Kényelmes volt az utazókocai? Tényleg, menet közben lehet a lakrészbe tartózkodni?
Írni, azért nem írtunk az elmúlt napokban, hogy vissza tud olvasni az elmúlt napok terméseit. :wink:

Ciripke!
Reméljük is, hogy gyakrabban jössz most már. Gratulálok a következő tököshöz.

Mi ma a vadasparkban voltunk. Mindenki panaszkodott, hogy milyen fáradt, sok felnőtt alig tudta magát vonszolni, én meg örültem, hogy sétálhattam, nagyon élveztük Manóval, na persze Apa is, de ő hamarabb feladta. :)
Egy kép Manóról. :wink:
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Ha vannak friss adatok a táblához, és megosszátok velünk, akkor írjátok már le.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Rejtőzködő lányos Mutik, tessék belehúzni, mert a tökösök többségben vannak :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

A lakóautó nagyon kényelmes volt, de utazás közben elvileg nem lehet hátul tarózkodni, én se tettem. De az igaz, hogy ha megéheztünk, akkor csak leáltunk az út szélén, ettünk - ittunk, pihiztünk és mentünk tovább. 8)

Marek, merre voltál a Balcsin? Mi hazafelé Keszthelynél álltunk meg, tök szép, egy hétvégét még a nyáron előirányoztunk ott! :lol:

Jolka, ez a sóstói vadaspark? (ugye ott van Nyíregyen? Arra is lehet elmegyünk a tesómékkal - debreceni a családom)

Jövő hetem elég rázós:
- kedd: szülésfelkészítő a kórházban
- szerda: doki + UH! :lol: Hátha megmutatja mi van a lába közt!
- csütörtök: Egyesületi megbeszélés
- péntek: fogorvos
Persze mindez meló után, ahol gondolom sokasodnak a feladatok az egy hét pihi után...
(szombat + vasárnap: alvás!!!)

Amúgy valamiért én azt várom nagyon amikor a hátralévő napok száma kétszámjegyű legyen! Gabcii, te már nagyon közel vagy ehhez!

Ciripke, nem baj, majd összefutunk, ha a kórházi nem húzódik el nagyon akkor bekukkantok hozzád, terheségi csík elleni krémért meg nézelődni.

Jutta

KépKép
jutta

Szia Jutta!

Igen a Sóstói... Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mi nagyon szeretünk kijárni.
Aki kíváncsi rá, itt is lehet nézelődni:) : http://www.sostozoo.hu/hu/

Csak nem Hajdú-bihari vagy TE is? Én Derecskei vagyok.

kétszámjegyű legyen a hátralévő napok? Nem is tudom. Most még nagyon jó, mindent meg tudok csinálni, félek, ahogy telnek a napok egyre kevesebb energiám lesz. Ez meg luxus lenne Manó mellett. De nagyon örültem hétvégén, hogy pocak mellett is tudok még kertészkedni, szőlőt kötöttem, (nincs borászatunk, csak a kertben van egy lugas. :)) A nagyot már hanyagoljuk. :wink: Virágot ültettem guggolva...:DMutim meg is kérdezte, férek még a pocaktól. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mi tegnap Egerben voltunk, olyan jót kajáltam (lazac rózsbors mártással rokfortos tört krumli vajas spenót valami ilyen neve volt).
Egyébként én pont ma eléggé le voltam pukkanva. Délelött kicsit kertészkedtem, de le kellett állnom, mert nagyon dobogott már a szívem. Aztán lángost sütöttem. Szerencsére nem nagyon szeretem így csak 3 falatot ettem belőle, mert ugye nem túl lájtos kaja, de nagyon jó lett.
Jutta, más nem a szülőszobán összefutunk! Hátha! Azt mondta az uh, hogy 21 hetes a számítás szerint.
Felpróbáltam a fürdőruhámat és mondjuk, hogy elmegy. Ami gáz az a fenekem, de az mindenből kivan ugye, akkor meg minek vegyek újat!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok
újra itthon! látom, mindenki más is.

Jutta, igen, sajna a dokinál magas volt a vérnyomásom, azóta mérem, mint a stréberek. reggel alacsony kissé (110/60-70 körüli), este meg kicsikét magas, de nekem pont jó (130/80). azért vettem koffeinmentes kávét. placebonak megteszi ;)
és nem is volt gond, h mit vegyek föl az esküvőre: még válogatni is tudtam. az ominózus csíkos szoknyámat vettem fel, amiben már ide is raktam fel képet egy tűpöttyös fekete-fehér felsővel. de a dekoltázs, az nagyon brutál :oops: :twisted:
remélem, kiderül már, h Kismanótok milyen nemű. mi holnap megyünk genetikai UH-ra... hát, remélem marad Huba Huba, és kiderül, ki lesz Buba ;)

Hehe, Jolka, és sem tudtam már úgy felrakni a lábam a műszerfalra, ahogy szoktam, csak beterpesztve. a pocakom mindig útban volt! :roll: irtó nagyok a gyerkőcök.
és képzeljétek, tegnap este vki megcsiklandozta a tenyeremet! nagyon édes volt. (majd, ha mindkettő rugdos, akkor majd visszaolvasok..)

Ciripke, gratula a fiúhoz! vicces lehetett az UH! :D

Kép
an°°di

Lányok!
Mit csináljak, hogy ne hízzak ilyen ütemben??? A hétvége +2kg, pedig nem ettem sokat!!! Anyukám is 18 kilót hízott a terhességeinél, nálam is esélyes! Kétségbe vagyok esve, de komolyan! És elméletileg majd most kezdünk el igazán hízni :? Annyit eszem, mint előtte, viszont sokkal kevesebb édességet, terhesség előtt tömtem a csokit....próbáljam meg a biokölest????

marek

Marek, ne parázzál már! nálam többet is nem hízhat senki. az ikreseknél más a helyzet, de ebben a topikban, ha vkinek nagyobb hasa lesz, mint nekem, és többet hízik, mint én... annak én fizetek egy személyi edzőt szülés után vagy mittudomén....öööö
és terhes vagy, ergo hízni fogtok. nyugiii!! próbálj meg este inkább könnyűt kajálni, aztán ha még akkor is.. akkor nyugodj bele.
más:
Malcolm X-et megnéztétek? mert mi azt tervezzük ma estére.

Kép
an°°di

Jutta, amúgy az utolsó képen rajtad lévő szoknya, nem a waiting for you boltból való? kényelmes? (nekem speciel nem tetszik igazán, h nem állítható a derékrész, de a ott vásárolt térdnadrágom irtó klassz)
aztán azért óvatosan hajts a héten! tessék vigyázni Kismanóra. a lakóautó pedig tényleg baromijóóóó!

Kép
an°°di

leléptem filmet nézni
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Szerintem nekem jöhet az edző....de nem Pesten ám!

A filmet még nem fejeztük be, apuka anélkül írta belőle az ötös dolgozatot :? De mivel most úgyis vacsizni van a többi focistával, ezért lehet, hogy Rubint Réka után befejezem....

Viszont elkezdtem a Pi életét olvasni...eddig jó...köszi a tippet!
Móninak pedig Lázár Ervint....mindketten túl vagyunk rajta....volt időnk a hétvégén :lol: :lol: Meg elolvastam még egy Philip Roth könyvet is...csak erős idegzetűeknek ajánlom....! Lehet, hogy a sok fekvéstől híztam ennyit :? :?

marek

Sziasztok!

Marek én is hízok, és nálam is esélyes a 15 kg feletti "eredmény"....
Pedig a nyaraláson is vigyáztam, nem is fagyiztam... Egyetlen palacsinta és egy jegeskávé csúszott le, közben meg grill kajákat ettem zöldséggel... Sétálgattunk meg minden és így is +2 kg, most megpróbálok fogyni 1-2 kgot utána őrizni a súlyom, de... :oops:

Tehát Andi csak ne fogadkozz, mert drága mulatság lesz!!! :lol:

Andi amúgy a 130/80 mióta magas? Nekem a 100-110/60-70-re minden doki le akar ültetni, hogy el ne ájuljak. Eddig azt hittem a 120-130/70-80 a tökéletes, vagy nem?!? Ezeknek a dokiknk már semmi se jó? :evil:

Csajok, jó filmezést! Én asszem alszok, eddig az íróasztalomat rendezgettem...

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt mindenkinek!
Ti tudtok aludni? Engem zavar a hasam....már az oldalamon se tudok aludni rendesen, mindig arra ébredek, hogy fáj a hasam :cry: Valami tipp? Van valami szoptatós párna ami állítólag jó, de egyébként mire? Nem is értem, hogy hova kellene raknom a párnát :? :? Jó, tudom, hogy én vagyok hülye.... :oops:

marek

Jó reggelt!

Marek, pont ma vágtam ki az ágyból a szoptatós párnát... :(
Nekem nem jött be, de lehet, hogy majd nagyob hassal...
Én sem tudok aludni rendesen és forgolódok.
A párna meg csak zizegett, mert vmi kisdarabos cucc van benne...

szerintem kissebb lapos párnákat fogok használni, később meg jön ez a szoptatóspárna!

Most iszom a kávét, mert leesik a fejem... utána rohanok melózni!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Marek!
Dehogy vagy hülye. :) Én még nem próbáltam ki a szoptatós párnát, de valószínű megint kimarad, feleslegesen foglalja a helyet.
Én oldalt, alszok, mint már mindenki. :) És a takarót teszem, a lábam közé a többit meg átölelem. Nem a pisi nyomja a pocakodat? Csak lusti vagy mint én és nem mész ki éjszaka. Nekem anno bejött, hogy egy-két paplant tettem még pluszba magam alá. plusz párnát a fej alá, esetleg támasztékot a hátnak. Ki kell tapasztalni, mi jön be neked.
A súlyok miatt, pedig tényleg ne aggódj.
A védőnő tuti mondaná, hagyd ki a szénhidrátot, kenyér, tészta, zsíros husik, nagyi töltött káposztáját, zaftos pöriket... :evil: Egyél sok levest, igyál sokat, rostos kaják...
Mint már írtam, most veszed fel az asszonyos formád, raktároz a szervezeted, valamiből kell majd a babának a tejcsi. De lehet, hogy vizesedsz, és nem zsír rakódik rád, ez pedig szülés után le is megy. Majd akkor aggódj, ha szülés után 1-2 évvel még mindig 10 felett van a plusz súly. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Andi, lassan te is érezni fogod rendesen a picik mozgását :)
Én már éjjel is érzem, elég aktív a babánk. Olyan dolgai vannak, amit nem is nagyon tudok be azonosítani. Most is épp forog, vagy mi...
Majd ha kettő baba táncol a húgyhólyagodon, az milyen jó lesz :lol: :lol:
Lányok! Szerintetek az baj, hogy nekem eléggé lent van a hasam? Kezdettől "lent hordom a gyereket" vagy ne aggódjak, mer alkati dolog?! nekem még az is tippem, hogy valszeg haránt fekvésű még és följebb, nincs ami kitöltse a hasamat. Vagy nem tom.
Marek: ha nem vagyok indiszkrét, kilóra mennyit híztál? És terhesség elött véletlenül nem vékony voltál? Azt mondják az okosok, hogy a vékony nők, többet híznak. Gondolom, jó dagi lehetsz te is Juttával együtt :PPP
Tegnap vételeztem magam szemügyre és hát, nekem sem kicsi a fenekem és combi is akad rendesen. de én tudom mitől. Eszek, mint a gép. A terhességet is felesleggel kezdtem, ennyi kiló sosem voltam még, mint az elején (és ez csak több lett :lol: )
Jolka: változatlanul nagyon édes a fiad. Az oviba, majd biztos sikere lesz :)
Ciripke, neked meg gratulálok a kislegényhez, mókás lehetett a dolog :D
Nem is értem, hogy bírtad volna ki a megszületésig, hogy ne tudd milyen nemű.

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Ahogy számolom ez most 6kg :shock: és ráadásul 4 nap alatt 2kg....ez a sok!!! 48 és féllel kezdtem a terhességet, de ugye én mini vagyok (voltam :cry: )
Andi
Fogadjunk te nem tartasz ennyinél az ikrekkel!!! Úgyhogy jöhet az edző :lol: :lol:
Egyébként milyen volt a film? Én nem tudtam megnézni, mert akkora vihar volt, hogy be kellet bújnom az ágy alá....hazajött az uram, azt alig talált meg :lol:

marek

Mindenki most piheni ki a hosszú hétvégét?? Én meg már ki is takarítottam...Megyek olvasok egy kicsit, de majd még benézek, hátha....

marek

Sziasztok!

Gabcii!
Köszi Manó nevében a dicséretet. :)

Marek!
Néztem neked egy testtömegindexet. Eddig Sovány voltál, most már normális kategóriába tartozzol. Ráadásul van egy pocaklakód is, tehát ne paráz már ennyire. Én már a túlsúlyos kategóriába tartozok, de a gép megnyugtatott, hogy ez sem vészes még, csak pár kilót kellene leadni. :D Na persze nem most.
Tessék megnyugodni, csini vagy.

Gabcii!
Mihez képest van lent a pocak? Szeritem jön az még feljebb is. Majd szülés előtt fog megint visszameni. De ezt már biztos tudtad. :) Ha haránt fekvésű, szerintem az sem baj még, mert még úgy is van helye forgolódni. :)

Jó étvágyat mindenkinek!
Nálunk zöldbab leves, és lángos (Ciripke ötlete után. :wink: )lesz. Az ebéd most hideg volt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jóvanna....nem parázok! Inkább pihenek egyet, mert aztán menni kell dolgozni :cry: Bevallom, nem dob fel a dolog...jó lenne, ha már vége lenne!

marek

Sziasztok!

Jutta:
csini vagy, szupi a kocsi is. :)

Marek:
én is most rendeltem szopispárnát, nagyon jó vele aludni, így kettőt vettem, mert kellett apának is. :lol: :lol:
http://bababolt.com/index.php?option=co ... &Itemid=60 innét rendeltem és a lunát. :)

Andi:
ezt a vérnyomis dolgot én sem értem, a 110/ alacsony, a 130/ sok.
Nálam is ez van, vagy 90/ vagy 170/ és 120-140-es pulzus.

Gabcci:
nekem is harántos még a baba, Marcó is a 36. héten fordult csak be, így nem aggódok.

No, megyek, mert ezer a dolgom, hétvégén semmit nem csináltunk, csak utazgattunk és elvoltunk. :)
Vendég

Sziasztok! Bár november végére várjuk Bébikét (ő lesz az első), remélem, még fordulhatok Hozzátok jótanácsért.
Sehol nem találtam számomra megnyugtató választ: létezik, hogy így a 13. hét végén, 14. elején érzem Őt? Ti hogy voltatok ezzel? Mikor kezdtetek gyanakodni, hogy esetleg már nem az emésztés a "bűnös"?
Szép napot mindenkinek!
Zsu
ciko

Ez a mai nap, elég lightos úgy látom.
Marek, meddig dolgozol még?
Andi, mi volt az Uh-n? Megmutizta magát a titkolózó gyerkőc?
Ciko: elég korán érzed, de sztem lehet már magzatmozgás. 14 hetesen, mintha éreztem volna apró kaparászás félét, majd mintha a beleim mocorogtak volna. A 16. héten, már biztos voltam benne, hogy a pici mocorog. Akkorra mondanám, hogy "megmozdult"
Jólvan, úgy látom mindenki elfoglalt, vagy pihizik. Móni bizti szoknyát varr :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ciko, én a 14. hét könyékétől vagyok benne biztos, hogy őt érzem, persze mindenki azt mondta, hogy bebeszélem és az még a pocim...
Amióta figyelgetem egyre biztosabb vagyok abban, hogy már akkor is őt éreztem!
Tehát ezen végképp ne aggódj, ha a védőmő/orvos azt mondja, hogy ez még nem az, hát hagyd rájuk! 8)
Arra ne szemíts, hogy apuka is érezni fogja, én már azóta egyfolytában a kedvsem kezét a hasamra tapasztottam, de sokáig hiába. Nálunk egy hete jött el a nagy pillanat, addig ez a Te privilégiumod! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Marek!

Először még "sajnáltalak", hogy hogy felugrott 2 kiló, de mikor olvastam, hogy mennyiről indultál. A vékonyaknak össze kell szedniük magukat, mert ha nincs zsírpárnájuk miből lesz tejük?
Még a Bálint Antónia is tök anyásan néz ki (hétvégén láttam az egyesen volt valami divatműsorban). Engem tök jó érzéssel tölt el mikor látom, hogy egy híres ember is ember és neki is vannak hormonjai amitől bizony magára szed, nem sokat, de amennyit minden normális terhes. Rubint Réka nem ide értendő!

Micel annyira felhoztátok ezt a témyát felrohantam az emeletre megmérni magamat, pedíg megfogadtam, hogy csak a védőnőnél mérem magam. Mivel barátian 62-t mutatott nyugodtan tömöm magamba a2. adag grillezett zöldséget (padlizsán, cukkini, paradicsom, paprika) sajttal besütve. Ez most a gyengém!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Gabci, Jutta, köszönöm! Az igazság az, hogy én is valahogy így gondoltam, de tényleg tartottam attól, hogy bebeszélem magamnak. Barátnőm - aki augusztus elején várja a nagy Őt - is a 14. hetet említette anélkül, hogy bármit is említettem volna neki. És Ti is :lol:
Akkor most már elmondom Apucinak is :lol:

Szép estét mindenkinek, és köszönöm a gyors választ!
ciko

Látom, nem nagyon tudok gépelni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok
Én már hazajöttem, ti hol vagytok? Egész nap nagy volt a csend.
Andi
Mi volt az uh-n?

Egyébként én még mindig nem érzem a babát...ill. néha, mintha, de nem vagyok benne biztos....csak a fejét vakargatja, nem pedig a hasam :cry:

marek

Marek:
én vagyok. :)

Andi:
merre csavarogsz? Kiderült, h ki lesz Buba? :))
Vendég

na, egyszer lenne időm itt ülni, erre sehol senki. :lol: :lol: :lol:

Akkor én is L. Joccaka. :arrow:
Vendég

Jó reggelt!

Mi van, ti elvesztetek? Ébresztő!
Olyan szar éjszakám volt. Biztos frontos volt a gyerek, mert egész nap meg sem állt. Éjjel, meg görcsölt a hasam, meg keményedett . 4-5 alkalommal biztos.Eddig sosem volt ilyen, csak nálatok olvastam. Hát, én úgy beparáztam tőle. Olyan gondolatom is volt, hogy mi van, már szülni megyünk?... Tiszta hülye vagyok. Aztán, megbeszéltem Ádámkával, hogy éjfél körül, már jó lenne aludni, mert akkor én is megnyugszom és abbamarad ez a hasfájás vagy mi. Aztán mintha elvágták volna, el is múlt.
Na jólvan, most ennyi.

Kép
Kép
gabcii

Halihó

Én nem vesztem el, délelőtt vagyok, csak délután dolgozom....de egy páran mintha leléptek volna :cry:

Nekem sem volt jó éjszakám, szépen összevesztem apukával, ettől megfájdult a hasam mint az állat, meg persze nem tudtam aludni, ezért felöltöztem és elindultam sétálni éjfélkor az esőben...persze apuka nem engedett, ezen még jobban összevesztünk, hogy én már nem is sétálhatok...jó volt...

De ma biztos jobb nap lesz...gondolom...

marek

navégre, bejött ez a szar :evil: :evil: :evil: nekem tegnap este az istennek sem akart....
no, mindegy. bocs az eltűnésért, de örömködni voltam tegnap a barátnőmmel, h sikerült összehozni az egy fiú-egy lány párost :D :D :D Apuka is, én is, leendő nagymamák is, leendő keresztanya is, mindenki örül. dikert rékérdeztem a dokinál, h tuti, h nem lesz-e belőle később fiú, de azt mondta, h ahhoz vmi izés gének kellenének egy rakattal! tehát nem. és nagyok, és szépek, és semmit sem láttam a gépen :lol: :lol: :lol: de a doki szerint akkora kukija van Hubának, hogycsakna! (kicsit futószalagszerű volt, de megnyugtatott a barátnőm, h a volt dokija, aki csinálta a vizsgálatot a híres-neves(?) Kósa kb ikertudor, így ha ő mindent renbedlévőnek látott, akkor ő sem parázna. így én sem.) azért egy hónap múlva újabb ellenőrzés, h ne a Fókuszban kössünk ki...ahogy a dokibácsi mondta..he he nem vicces)

Kép
an°°di

Sziasztok!
Nekem a május utolsó napjai nagyon húzósak, majd jövök, olvasok, és ha akarjátok mesélek!
A legfontosabb: most hívtak a klinikáról! Képzeljétek: egészséges és kislány! :D
Egy-két nap múlva szószátyárabb leszek, de most irány a munka! Remélem mind jól vagytok! :wink:
ermoni

Gabcii/Marek, na én is begörcsöltem tegnap éjjel. az első orgazmustól :oops: a másiodiktól elmúlt. :oops: :oops: ezek a gyerekek tudják, mi a jó az anyjuknak.

Marek, én is +6 kilónál tartok. :? :roll: ez van. nem fogok rajta parázni. keveset eszem, egészségeseket (ma ebédre pl. disznótoros kolbász és hurka lesz friss zöldsalátával...nyammmm... oké, tudom, h lehetne grillezett csirkemell, de azt sem lehet minden nap, nem?), még mindig jó rám a régi farmerom (ami a +10 kilóval jó volt...hehe), és majd leugrik a plusz, legkésőbb ha elindulnak a gyerekek. Apukának nagyon tetszem így (főleg, h ritkább a nyűgös hiszti ;) ), és a gyerkőcök most a lényeg.

Marek/Jutta, visszavonom a személyi edzős ajánlatomat. bocs, nem kockáztathatok. a vállalkozásom a csőd szélén áll épp...
:? 8) :roll: :lol:

Kép
an°°di

:D :D :D hurrááááá Móniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(neve van már? vonalzója? és Zsuról vmi hír?)

Kép
an°°di

Hú de be van lassulva ez a sz*r. Na mindegy, fő, hogy páran megkerültek!!!

Gratulálok mindenkinek az egészséges lányokhoz, meg persze a fiúkhoz is. Akkor most hogy hívják Bubát? Móni...nálatok, meg Eszmeralda?

Andi
Köszi a tippet a görcsre...tehát a második orgazmus mindig rendberakja....az a baj, én nem így tapasztaltam, de azért még próbálkozunk, hátha....

Most megyek, mert ugye tenisz van a tévében....lehet érte hülyének nézni, de ez a gyengém :oops: Képes vagyok egész nap teniszt nézni :oops: akkor ez most ciki?? Egyszer majdnem Wimbledonba is eljutottam, órákig álltunk a sorban, mikor kiderült, hogy csak másnapra van jegy, de akkor mi már nem voltunk Londonban :cry:

Azért persze még benézek munka előtt...persze, csak ha a Babanet is úgy akarja :D

marek

én ebéd utáni sziesztaként mindjárt sex and the city-t fogok nézni. angolgyakorlásképp. ;) (megtaláltuk az összes részt a barátnőmnél..háháá)

Marek, már meg a Bubával is bajod/tok van? :evil: :twisted: pedig az marad...hehehe :twisted:

jó tanács férjezetleneknek (asszem csak Zsu van rajtam kívül, mondjuk): jó ötlet időben elkezdeni intézni az apasági nyilatkozatot. nálunk (IV. ker.) kell hozzá hajadonsági (ma fél óra ott ment el az életemből), utána gyámhatóság, de kell a dokitól igazolás a vélelmezett fogantatási és szülési időponttal, és időpontra kell Apuka is személyivel és lakcímkártyával.

Kép
an°°di

Nincs nekem semmi bajom a Bubával....majd a Buba néni milyen jó lesz nyugdíjas korában :lol: :lol:

Nem tudok aludni :twisted: :twisted: most kapcsoljam ki a teniszt???

Sex and the city....? Még sose láttam, majd ha vége lesz a Roland Garrosnak akkor megnézek néhányat :wink: Most ugye más dolgom van....

Na megyek, hátha mégis sikerülne aludni...

marek

Sziasztok
Bocsika, hogy múltkor bejelentkeztem, és azóta is bsztam írni (bár nem hiszem, hogy bárkinek is darabokra zúztam volna ezzel a lelkivilágát, vagy álmatlan éjszakákat okoztam volna). Apropó éjszaka: hát az alvás az tényleg gáz, főleg, hogy én is hason tudok normálisan aludni, ez meg ugye most kizárt.
Andi!
Köszi, hogy szóltál, az a helyzet, hogy én se vagyok férjnél, oszt ilyen, hogy apasági nyilatkozat már rég ki is ment a fejemből.
Nektek nem kezdett erőteljes növekedésbe a pocak? Nálam már tuti olyan az érzés, mintha megkelne a gyerkőc a hasamban, ma pl. kifejezetten az az érzésem, hogy keresztben fog szíjjjehasadni a pocakom. Pici vagyok én egy ekkora hashoz.
Marek! Szerintem sorsunk, hogy alacsony létünkre hatalmasra nőjjünk - már úgy széltében:) -, bár remélem, ez csak a babavárás időszakára lesz jellemző.
Legjobban azt imádom, mikor oldalról nézegetem magam a tükörben (persze ezt teszem legtöbbször....hja, de jó is szadizni magam), elől a nagy has, hátul a nagy segg... bahhh.... :)

Kép
ebinc

Jah és még: Jutta, örülök, hogy tetszett Keszthely (mivel én itt élek :) )
Hétvégén mi az Őrségben voltunk pár napot, hát nagyon szép volt (életem legjobb vörösboros szarvaspörköltjét ettem dödöllével nyammi), harapdáltam jó nagyokat a friss levegőbe (melybe enyhe kis trágyaszag vegyült, de ez csak még inkább adta a falusi miliő érzését). Szóval szép volt, nyugis volt, bogrács is volt, sör is volt (persze ebből csak minimális - huh, már előre kész vagyok, hogy idén nyáron le kell mondanom az éjszakai sörözésekről a pavilon soron)

Hát bocs, megint én voltam csak :)

Kép
ebinc

Szaisztok Csajok!

Gratulálok a vegyes pároshoz meg a csajszihoz! Tudjátok én lánypárti vagyok! Vagyis nem tudom, igazából csak idegesítenek akik azt mondják a fiúra, hogy de jó! Miért nem mindegy!? Szóval az a legjobb, hogy esészséges!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Andi, gratula a szerencsés párosításhoz!!!
Móni, neked pedig a kislányhoz.

HÁt, nem tudom, rólam volt-e szó férjezettség kapcsán, de én bizony már elkeltem.Apuci tegnap nagyon örült, mikor mondtam, hogy fickándozik Bébike. Szegény tapogatta is a pocóm, de hát nektek volt igazatok... Ő semmit sem érzett még.

Az éjszaka: azt hittem, csak én vagyok olyan szerencsés, hogy az első csiripelő rigóval randizom... Hajnalban felébredek, utána, amikor nagy nehezen visszaalszom, már kelni kell :-(((

Kislány vagy fiú? A legelső nekem is az, hogy egészséges baba legyen. De azért a szívem mélyén bizony én is fiúcskát szeretnék. Természetesen nem kizárólag. Csak úgy, a mélyben. Igyekszem erre nem gondolni, döntse el ő, minek születik.

Meddig akartok dolgozni? Én eddig úgy gondoltam, hogy ameddig bírok. Utána a környezetemben lévő kisbabás mamák figyelmeztettek, hogy jól jön az a pihi, de hirtelenkedjem el a döntést. A nagy nap után úgysem lesz rá idő, csak a nyugdíj korhatár körül... Ti hogy vagytok ezzel?

Mára ennyi voltam, remélem, holnap több időm lesz, és a babanet is rendesen működik majd.
ciko

Sziasztok!

Engem sose hiányoltok. :(
:wink:

Nálam sem jött be a babanet. Délben már volt, de a játszótéri homokozás után kidöltem. :)

Móni, Andi!
Gratulálok az eredményekhez.

Marek!
Megnéztem 21.héten én is +6kg-nál jártam.
Nálunk is volt ilyen veszekedés, hogy sétálni indultam, de akkor villágos volt, így elég messzire jutottam, és apának szerencséje volt, mert utánam jött. :lol:

Szia Ciko, üdv itt a topikon.
Szerintem igazza van a barátnőidnek. Ha nem okoz gondott, hogy otthon maradj, akkor tedd meg. Ki kell használni ezt a kisidőt a pihenésre, mert utána sose lesz olyan mit előtte, de nem is baj.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok Lányok,

nem vesztem ám el, csak a melóhelyről 2 napja nem érem el a Babanet server-t, már azt hittem, hogy letiltották, mert sokat látogattam :lol:
Holnap remélem, hogy jobb lesz a kapcsolat, akkor visszaolvasok mindent.

Csak amit gyorsan át tudtam futni:

Andi, gratula a fiú-lány párositáshoz, igy teljesüljön minden kivánságot :lol:
Móni, neked is nagyon örülök, egészséges, hurráááááááá és lány, hurráááááááá

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?