Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánunk!

Ildi,
hazaértetek? Jól sikerült? :oops: :wink:
Zita üti ám a xilofont ezerel, nagyon tetszik neki. :)

Én ma pihenés helyett megint a konyhában tevékenykedtem, a normál vasárnapi ebéden kívül csináltam almakompótot és almáspitét is. Most meg jó fáradt vaygok.

Ayse
, a Dunán elkezdték vetíteni a Váratlan utazást, úúgy örültem, amikor megláttam. Tudom, Nektek megvan az egész videjón, ha tudnád, milyen irigy vagyok ezért! :wink:
Remélem ma tudtál pihenni.

Davallia, gratulálok a kislányhoz, akkor Zitának névrokona lesz?

Brigi,
hogy sikerült a buli? Máté tudta, hogy Ő van a középpontban?
Vendég

Sziasztok!

Na, ma is buli volt. :) Teszek pár képet, mert úgyis pangás van megint. :)

Kutyázás képei :lol: aztán ismerkedés a virággal (végül letépte :evil: ), majd én, mint megfáradt anyuka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Köszönjük mindnekienk a szülinapos köszöntéseket, aranyosak vagytok! :)

Davallia!
Gratulálok a kisasszonyhoz! :) Mi lesz a neve?

Ildi!
hazajöttetek? Jól telt a hétvégétek? :oops: :lol:

Dóri
Vendég

most nézem, hülye a vonalzóm, Vikinek tegnap volt a szülinapja, ez meg itt még mindig azt mutatja, hogy ma van. :shock: :shock: :shock: a többi gyerekem úgynézem stimmel :)

ja, jut eszembe, én sem leszek a szupcsi kis tábliban fellelhető többé, köszöntem nem kértem belőle. :P

Na megyek vacsiztatni, én ma tuti nem fogok, mert fullon vagyok kajailag .. :)
Vendég

Dóri, jók a képek! Viki nyitotta ki a kerítést?
A vonalzót frissítened kell, ez "csak" 1 évig volt jó, most jön a 2. évszámítás. :wink:
Vendég

Tünde,
Viki volt, ja. :lol: Rögtön teper a kutyához, az meg persze örül neki és felhatalmazva érzi magát olyankor sokmindenre.

Vonlazó: ajjaj.... akkor újra kell gyártanom valszeg, mert nincs elmentve vagy mit tudom én.. :oops: :oops: na majd próbálkozom. :roll:
Vendég

Dóri, írtál Benianyunak, hogy vegyen ki a táblából? :D
Vendég

Igen. Teljesen feleslegesnek tartom a színjátszást, nem az én műfajom. Úgyhogy megkértem legyen oly kedves.
Vendég

na nézzük jó lett-e a vonalzó... :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Dóri!
De aranyos Viki! :)
Hogy érzed magad? Azon túl, hogy fáradtan.

Tünde!
Hú, te jó hatékony voltál ma! :shock: Nem keményedik a pocakod? Én is imádom a Váratlan utazást!!!!
A mairól lemaradtam sajnos, nem vettem észre a műsorban.

Túl vagyunk a "Natimentes" napon, nagyon jól éreztük magunkat Apával! :oops: :lol:
Nati a Nagyszüleivel Budakeszin volt a vadasparkban, aztán még játszóztak is egyet. Teljesen felpörögve hozták haza, de már alszik.
Estére azért már nagyon hiányzott! De legalább tudtunk egy jót pihenni, meg kicsit egymással foglalkozni!

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!
Jók ezek a gyerekmentes napk, keeeellenek. :D Köszönöm szépen, már sokkal jobban vagyok, kifelé megyek a rossz időszakból úgy tűnik.

Váratlan utazást de szerettem, mindig néztük anyuval.

na megyek apázni :D
Vendég

Andi, dehogyisnem, keményedek rendesen. :( Fújkálom a sprémet ezerrel, csüt. megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, mit mond.
Nati jól elvolt nélkületek? Gondolom élvezte, hogy Ő volt a központ :)
Vendég

Tünde!
Vigyázz magatokra nagyon! A spréből bármennyit fújhatsz?
Nati nagyon jól érezhette magát, teljesen felpörögve hozták haza. Szeret Anyósommal lenni, mert ő egész nap tyuntyog neki és játszik vele. Azt mondták, nagyon jó kislány volt! :)
Hiába na, nevelés kérdése is! :lol: :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, elvileg igen, fújhatok ha kell, csak nagyon megtekeri a szívem, így napi egynél többet csak akkor fújok, ha nagyon muszáj.
Irigyellek a mai napotok miatt, mi Apával ezer éve nem voltunk édes-kettesben, és akkor sem itthon. :oops: :lol:
Vendég

Végre elkobozhattam a laptopot, így utolértem magam, visszaolvastam. Apa ma nem ír szakdogát, ellenben iszonyat hisztis. Holnap kórházba megy, kedden műtik. :(
De nézzük a jó oldalát, a kötelező szakdoga gépelés után netezhetek!! :)

Ne haragudjatok, de nem tudok reagálni, de minden szülinapos babónak- tehát kedves Laci, Máté, Viki, Lili, Andris, Gergő -BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D

Apa mégis írni szeretne, talán relaxál közben.....

Majd holnap..

Thomasaane

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!!

Buli tök jóóó volt, Máté nagyon élvezte, főleg az ötéves unokatesójával való játszadozást, na meg a tortaevést :D
Máténak túrótortát sütöttem, én pedig csokoládétortát kaptam :)

Teszek is fel képeket:

Milyen torta?!? Add csak azt a masinát! :D
Kép

Te, ezek a bogyók lejönnek... :shock:
Kép

Mmmm, ez finooom!
Kép

A másik tortát már nem sikerült egyben lefotózni :D
Kép

Ezt most tényleg szabad?
Kép

Apa, ez nagyon izgii!
Kép

Már megint az a hülye sapkaaa!!!
Kép

Vakond és Kisréce után még csiga is? Tiszta állatkert!
Kép

Najó, nem szóltam, egész jó móka ez :)
Kép

De ez a legtutibb 8)
Kép

Na meg ez :)
Kép

Fárasztás vége, én is megyek alukálni!

Jó éjszakát!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok, holnap esküszöm, válaszolok is, addig csak annyit, hogy:

Tünde,
vuduzok ám keményedés ellen! :)
Talán a tudat is segít!

Pusztok, jó éjszakát!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Booooocs, csajok, ezt a képet muszáj felraknom, hogy szép álmotok legyen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jóvátételként fogadjátok a mai kedvencemet :)

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na szép jó estét!

Eddig Apa bitorolta a gépet (na jó dógozott szegény).

Andris egyre ügyesebben megy, már több lépést is megtesz a bútorok között!!!

Mai párbeszédünk Lilivel. Ücsörög a diófa egyik ágán, én meg alatta kotrom a lombot. Ő szórja lefelé a még zöld leveleket:
- Azért csinálom, hogy többet tudjál söpörni!
(ő imád leveleket söpörni, van is külön lombseprűje, nagyon csajos: piros :P )
- Hát szerintem ez nem annyira jó ötlet. - mondom.
- De hát én vagyok a gonosz mostoha, Te meg a Hamupipőke!!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon helyesek a mai képek! Növény- és állatbarát Viki, szülinapos Máté! Hű de sokat nőtt ez a fiú, már régen láttuk!

ayse

Sziasztok!

Nem voltam pár napja, egyszerűen kiszívja a véremet ez a két kölök :) Persze a hétvégét nem is töltöttük itthon, úgy nem is lett volna könnyű.

Előszöris:
[color=red]Vikinek és Lilinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!![/color]

Naszóval: hétvégén esküvőn voltunk a Mátrában, ezért sem jutottam ide. Szombaton egy körül indultunk, és ma este értünk haza. Gergő keresztszüleinek volt az esküvője, ráadásul párom volt az egyik tanú. Koleszban kaptunk szállást, nem sokat aludtam, de hangulatos volt úgy együtt mindenkivel ébredni, reggelizni. A buli jó volt, csak bulizni nem tudtam, pedig elég jól megjött a kedvem hozzá. A vacsi elején Balázs a kocsiban aludt, Attila vigyázott rá, én Gergővel bent vártam, hogy adjanak valamit enni, aztán úgy terveztem, viszem is aludni a srácokat. De Balázs elég sokáig aludt, fél tíz körül jöttek be az étterembe, Gergő addigra jóllakott, és nagggyon nyűgös volt. Nem bírtam viszont elaltatni egy külön szobában, így visszamentem vele a hangos terembe. Szép lassan elaludt a vállamon, majd a kocsijában aludt vagy két órát. /a tomboló zene közepette/ Végre kicsit föllélegezhettem, mert addig folyamatosan a karomban tartottam. Ettem is, beszélgettem is, Balázzsal is foglalkozhattam. Végül a menyasszonytánc után elmentünk a szállásra, ahol teljesen kipattant a két fiú szeme, volt ágyonugrálás, viháncolás :D Besötétítettünk, csöndet parancsoltunk, Gergő cicit kapott, de fél kettőig mindketten nagy szemekkel lestek, marha nehezen aludtak el. Nyolckor keltek. Reggeli után mindenki hazament, mi meg azt terveztünk, hogy valahol kirándulunk egyet, hamár ilyen szép helyen vagyunk, és az idő is szép. Végül a Kékesre mentünk föl, gyönyörű volt. Az ősz színei és illata, teljes pompában! Jó csípős volt a levegő, de mindannyian nagyszerűen éreztük magunkat, csak négy óra után indultunk haza :)

Pénteken megvolt a fodrász, mára csak annyi látszik belőle, hogy rövidebb lett a hajam. Juteszembe, Dóri! Átkozottul irigyellek a hajad miatt, bár nekem lenne ilyen gondom, hogy túl sok, túl sűrű...
Ruhát nem vettem végül. Nem a férjemmel van a gond, ő akármennyit is venne, szereti, ha csini vagyok. Nekem nincs hozzá türelmem, főleg, ha ő nincs velem, a gyerekektől nem is tudok próbálni. Ráadásul ő az, aki látja, hogy mi áll jól nekem, és az ízlése is tökjó. Csak ideje nincs. Ilyenkor persze bosszankodik, hogy mért az utolsó pillanatban, stb., de igazából sosincs annyi ideje, hogy órákig ruhák után mászkáljunk.
Andi :) Benneteket a Natimentes nap miatt irigyellek, Nati tényleg nagyon ügyes! Egyre inkább vágyom egy ilyen napra, amikor csak mi vagyunk, de képtelenség. Mire Balázs ellenne nélkülünk, addigra Gergő került abba a korba, hogy lepasszolhatatlan. A fodrászt a játszótéren kicsi nyügivel, de kibírta a bébiszitterrel, de ennyi a maximum. Hihetetlen, amit az esküvőn is művelt: amikor fölébredt este a lagziban, a karomban ringattam vissza, mondván, úgyis hamarosan megyünk már. Ott ácsorogtam, majd leszakadt a hátam és a karom, de csak nem bírtunk indulni. Párom nagynénje felajánlotta, hogy átveszi az alvó Gergőt, aki tényleg teljesen el volt ájulva. Boldogan nyújtottam át neki, erre Gergő anélkül, hogy kinyitotta volna a szemét, nyújtotta felém a kezét, és húzta magát felém :) Erre mondják, hogy édes teher?

Andrisnak hatalmas ollé a lépegetés miatt!!! Ez igen! Jól megelőzte nővérét! Gergő még mindig sehol ezügyben.

Bazsinak a pelusmentesség miatt jár az ollé :) Meséltem az újságot Balázsnak, ő meg az esküvőn minden ismerősnek elújságolta, hogy képzeljék el, Bazsi még nincs három, és már öt napja nem hord pelust :) Szóval fél Magyarország tudja már...
Laci és Bazsi tényleg nem semmi méretekkel bír :D Balázs hároméves koráig 12 kiló volt, most is csak 15 :)
Viszont érdekes, hogy Gergőt most pufibbnak látom, mint az elején, amikor őrült iramban hízott. Kíváncsi vagyok, mit mérnek nála 27-én.

Máté tényleg nem semmi a bedobókkal, Gergőt nem is érdekli ez a játék igazán.
Ja, és a szülinapos képek mindhárom gyereknél nagyon-nagyon édesek :D
Ayse :) Nem semmi vagy 12 ember vendégüllátásával! Ezt már nem biztos, hogy vállaltam volna! Pláne három tortát!

Tünde :) Remélem, a doki csupa jót mond majd, de tényleg vigyázz Magadra! Bár én azt gondolom, hogy nem sütöttél-főztél volna, ha jelzett volna a tested, hogy állj!
Dejó, hogy mondod a Váratlan utazást, én sem vettem észre, hogy újra van, de fogjuk nézni!!!

Davallia :) Gratula a második kislányhoz! / de ugye, ha ez az "inkább kislány" mégis fiú lesz, nem lesz tragédia?/ :)

Sis, Dóri :) Mindenki, aki a kertesházas témához hozzászólt:
Annyira, de annyira várom, hogy mi is kertesházban lakhassunk végre! Én tudom, hogy nem teheti meg mindenki, de olyan más lesz majd a gyerekeknek, és nekünk is! Én az Őrségben nőttem fel, kertes házban. 18 évesen költöztem fel Pestre, mert vágytam a nyüzsgésre, és tanulni is itt tudtam. Innentől kezdve immáron 15 éve társasházban élek, ebből az utóbbi két évet leszámítva panelben. Ez a mostani tégla, de a szomszédokat, zajokat, játszóterezést nézve lényegtelen a különbség. Már annyira elegem van belőle! Gyanítom egyébként, hogy az öregedésemnek is köszönhető, korábban mindegy volt, hol lakom, csak a párommal lehessek, és legyen munka, kultúra, meg nyüzsi a közelben. Most ha lenne munka, simán visszamennénk az Őrségbe...

Asszem, bepótoltam a pár napot, amíg nem jöttem :oops:
Képek is készültek a mai kékestetői programról, majd teszek fel, ha átjátszó kábel is lesz itthon...

Ildi, ugye hazaértetek?

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ez hülye: aszongya: color=red, aztán mégis fekete :evil:

Máté kiforduló szemmel is édes, de az ártatlanképű azért mégiscsak Mátésabb :)

Liliszáj :lol: Mondom én, hogy kiszívják a vérünket! Csak a melót csinálják nekünk :wink:

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Van még egy sztorim Liliről. Tegnap a két kislány kapott olyan tetováló filcet, amit állítólag szappanos vízzel le lehet mosni (hogy ne maradjanak ajándék nélkül). Metál csillogás, hat szín, sablonok, minden, ami kell. Lili mindkét karját és lábát kidekorálta, egy-egy tetováló szalon törzsvebdége megirígyelhetné. És akkor kiderült, mint már sejthető, hogy szappanos vízzel nem jön le. Sőt vakarással se. És félórás kádban ücsörgéssel se. :lol: Holnap meg ovi :twisted: . Néhány ábra: mindkét lábfejés vietnámi papucs pántját idéző 2 cm-es metálkék cík, átlőtt szív, csiga, egy kislány alak, aki állítólag én vagyok (erre különben nagyon büszke vagyok, a sípcsontjára rajzolta, értelemszerűen fejjel lefelé, és tökéletesen sikerült! :P )

Már így is érdekesen néznek ránk az oviban, mert amikor kozmetikus-manikűröshöz megyek, Lili körmét is be szokta festeni Bea (csak szolíd rózsaszín, kis virágdíszítés). Lili iszonyúan büszke és ez azért is jó, mert így félóráig garantáltam nem nyúl semmihez, annyira vigyáz rá. Na én meg beírtam kiscsoportban a gyerek lapjára, hogy orvosi utasításra van festve a körme. Ami igaz is, a lábköröm esetében (nagyon csúnyán be tud töredezni). Asszem erre az akcióra nem foghatom rá, hogy orvosi utasításra....:)

Jucc!
Valszeg a babanet vérét is szívja valaki!

ayse

Ja és az én két alkarom is kapott egy-egy nagyon frankó hippis virágfűzért by Lili :lol: :lol: :lol: .

Meg eszembe jutott, hogy gyerekkorunkban nekünk ugye még nem voltak ilyen profi cuccaink, ezért rúzzsal meg szemceruzával rajzoltunk mindenfélét az arcunkra. Az unokatesóm megirígyelte és ős készített magának egy egész arcot betültő rajzocskát. Csakhát nem tudta mivel kell. Arra a következtetésre jutott, hogy filccel. Két óra után a szülők feladták és közölték vele, hogy akkor így békávézik haza. Mi Pesterzsébeten laktunk, ők Békásmegyeren.....

Jajj de jót nosztalgiáztam, megyek is az ágyikómba...

ayse

Jó reggel Lányok!

Először is:

Vikinek és Lilinek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Brigi Neked is sok boldog szülinapot kívánunk.

Szóval hazaértünk Bécsből. Nagyon jó volt a hétvége és remélem termékeny is. Rengeteget dumcsiztunk meg nevettünk Balázzsal. Rég éreztem ilyen jól magam.

Persze szombaton azért vásárolgattunk is. Vettünk Lacikának egy gyerekülést. Mi eddig nem ültettük szembe, mert Balázs valahol olvasta még Bazsikánál, hogy kb. 1 éves korukra erősödik meg annyira a gerincük, meg a nyakcsigoják és az izomzat, hogy egy esetlege ütközésnél szemből is kaphassák az ütést.
Szóval most vettünk Lacinak egy Römer King ülést, ami eszméletlenül le volt értékelve és még az árfolyam is nagyon jó volt, úgyhogy így vettük kb. 40.000 Ft-ért.

Ajándékokat vettünk még a hét végi babazsúrokba, meg Bazsikának egy szuper hótaposót és egy Tigrises gumicsizmát (ez mindent vitt).

Balázs nagyobbik öccsének is most volt a szülinapja, úgyhogy végre beszabadulhattam a kedvenc enteriör üzletembe és vettünk két gyönyörű pohárkészletet teljesen megfizethető áron. Mivel egyedi darabok ezért gyorsan leelőlegeztük a maradékot is és majd karácsonyra megvesszük nekik a többi részét.

Én is vettem csodaszép növényeket a kertbe meg ciklámeneket a lakásba, és jó kis karácsonyi kaspókat.

Utána elmentünk a szállásra, kicsit pihentünk és bementünk sétálni a belvárosba. Imádom, nagyon, nagyon. Beültünk a Stephanskirche előtt a kedvenc kávézómba és melange-ot ittunk és Sacher tortát ettünk. Igazi jó kis bécsi program.

Tegnap meg felmentünk a Kahlenbergre, hogy onnan majd ránézünk a városra, de akkora köd volt, hogy semmit nem láttunk. Egyébként a szállodai szobánk a 6-on volt, úgyhogy láttuk az egész belvárost.
Aztán sétáltunk még egy kicsit a Grinzig-ben, megnéztük a jó kis borospincéket és utána jöttünk haza.

Itthon volt nagy öröm a gyerekenél meg Dórikánál is, akit természetesen nem hagytunk ki az ajándékozási listáról. Vettem neki két kis garbót egy virágosat, meg egy csíkosat és két hozzávaló nagyon vastag frotír béléses harisnyát, amit szoknyához lehet hordani. Egész este abban billegette magát Bazsinak.
Jól néztek ki, Dórika harisnyában Bazsi meg gumicsizmában.

Látom itthon is zajlott az élet.

Viki és Máté képek nagyon aranyosak.

Jucc
Akkor most már végérvényesen bele kell húzni Bazsinak ebbe a szobatisztaság dologba, ha már a fél ország tudja. :lol: :lol:
Ma reggel a kaki eleje egy kicsit becsusszant, de igazából én nem voltam résen. Amúgy még mindig működik a dolog.

Prüntyi
www.bkk.at

Szerintem a legjobb hely Ausztriában. A felvonól tövében van két szuper thermál fürdő, aminek az ára benn avn a síbérletben.
Én magam is voltam már kétszer, de akkor az OTP vendégházában voltunk, de anyuék a Hotel Sport Alm-ba szoktak járni, lasan már 5. éve.
http://www.tiscover.at/at/guide/5,de,SC ... /home.html
Állítólag sokszor vannak ott pici gyerekkel, amire a szálloda abszolút fel van készülve.
Ja és elég közel van a központi felvonóhoz és a thermál fürdőhöz is.

Dóri
Nekem is inkább ritkítani szokták a hajam. SZülés után ugyan hullott egy kicsit, de utána kétszer annyi nőtt vissza. :lol:

Örülök, hogy már jobban vagy. Nekem mindkét fiúnál szinte napra pontosan a 10. hét végén múlt el az alvós, émelygős korszak.

Brigi
Jó kis tortákat sütöttetek. Úgy látszik idén a túrótorta a sláger a gyerekeknek.

Ayse
Liliszáj. :lol:

Nekem is mindig ki volt feste a kisujjamon a köröm.
És én is rajzolgattam magamra filccel. Szerencsére nem az arcomra. :lol:
Andrisnak nagy gratula a járkáláshoz.

Itt az a kép, amit pénteken akartam küldeni, hogy jobb kedved legyen:
Kép

és a szabadtéri hibiszkusz

Kép

Tünde
Lehet, hogy sokkal többet kellene pihenned.

Duda
Hipp-hipp-hurrá a Natimentes naphoz. Azt el is hiszem, hogy hiányzott estére.
De azért szerintem nyugodtan ismételjetek. Szerintem nagyon jó egy kis önkényeztetés gyerekek nélkül.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Ez tényleg jó kis hétvége lehetett! Én most épp azt a kimért csokit majszolom, amit a hugom hozott Bécsből (málnás fehércsoki, mogyorós, narancsos és ét hmmmmm, mámor)
Bazsi nagyon aranyos a trombitavirág alatt! Hozzáképzeltem a kistigrises gumicsizmát is!
A hibiszkuszod gyönyörű. Pont mielőtt ideültem volna, gondolkodtam rajta, hogy jövőre tényleg szabadföldbe kéne ültetni. Majd kérek szakmai tanácsot Tőled, de az alapoktól kezdve. Az a probléma nálunk, hogy nagyon sziklás-agyagos a talaj, esetleg gödröt kéne ásni és termőfölddel feltölteni? Majd megbeszéljük, jó?

Egyébként olyannyira sziklás a hegy, hogy eddig azt hittük, itt csk a Gyélmántásójú Nagykovácsi Vakond képes megélni (azaz az volt az egyetlen haszna, hogy vakondmentes terület). Erre idén megjelentek vakondtúrások :evil: :evil: :evil: !!!! Valahogy idetévedhetett, remélem megtalálta az utat visszafelé!!!!

Egy ma reggeli szösszenet (tudom, új topikot kéne nyitnom Az élet Lilivel címmel :oops: , nézzétek el nekem, vagy gördítsetek simán tovább).

Ülünk az autóban, énekelem a C. Sonka András által sikerre vitt Ding-ding-dong című számot :oops: :oops: :oops: . Lili véleménye:
- Nem szeretem ezt a zenét, mert ezek (talán az előadók, talán az írók, nem tudom, mert rádió nélkül adom elő produkciómat) azt hiszik, hogy ők a legjobbak a világon!!! Pedig nem is!!!!!!
(tényleg tele van energiával ez a szám)

ayse

JAaaaaajj!!
Mar par napja nem olvastam a topikot, es csak most vettem eszre, hogy olyan jofejek voltatok Sis es Tunde, hogy koszontottetek minket, pedig nem is vagyok szorgos topikbairo.. KOSZIIIIIIIIIIIIII
ES SIS!!
Nanáááá, hogy Matenak is nagyon boldog szulinapot!!!!!!!! :mrgreen:
Meg minden szulinaposnak, de mivel tok ritkan irok, ezert en egy csomo szulinaprol lemaradok.. bocs
:oops:

Sis, Mate mar jar? vagy van valami kunszt? :)
Nekunk van egy kutyank akinek hatasara DAvid a szajaba veszi a labdajat es negykezlab maszkal fel-ala a lakasban! :shock: De a jaras meg a beszed meg varatnak magukra.. :) Persze hacsak a gajgajgaj nyenyenye dedede es hasonlokban nem vélem felfedezni hogy ANYA :) :)

Ppanna es David :)
ppanna

Halihó!

Sis!
Utólag is boldog szülinapot kívánunk neked! :oops: :D
Máté csúcs a képeken! :lol:
Az a fürdőkádas tus, müködik is? :roll: Hol vettétek? :lol:

Jucc, Ildi!
Örülök, hogy rendben hazaértetek és hogy jól éreztétek magatokat! :D

Jucc!
Ez már nagyon rád fért! :lol:

Ildi!
Miután Nati láthatóan jól érezte magát, biztosan lesz ismétlés!
Apával egész kicserélődtünk, de este már álltunk az ablakban,annyira vártuk haza a kis makit! :D
Gyönyörűek lettek a virágaid!

Tünde!
Ákos születése előtt nem ütemeztek be Apával egy kis magányt? :roll:
Biztos nektek is jól esne. :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Ppanna

Ne haragudj, de nekem totál szita az agyam. Már amikor láttam, hogy Sisék köszöntöttek, akkor akartam én is boldog szülinapot kivánni Dávidnak.

Davalia

Az előbb akartam írni, hogy gratula a kislányhoz. Én Bazsikánál kétségbe voltam esve, hogy fiú lesz és anyukám is csak annyival tudott biztatni, hogy "hát biztos lehet egy fiút is szeretni" :lol: :lol:
Most meg már el sem tudom képzelni, hogy kislányom legyen. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ha fiú az sem olyan nagy gond. :lol:

Duda
Én amikor először hagytuk Lacit anyura akkor 5 percenként figyelgettem a telómat. Bazsinál csak azért nem, mert velük anno együtt laktunk és teljesen hozzá voltunk szokva, hogy elugrottunk ide-oda a Bazsika nélkül.

Kép
Kép Kép
sildike

Amikor megtudtam, hogy fiú lakik a pocakomban, csak annyit tudtam kinyögni:
- A baba (mint olyan) az nem lány???!!!!

Hát nem! Mindakettő nagyon-nagyon aranyos!!!!! És egyáltalán nem bántam meg, hogy ezzel az élménnyel ajándékozott meg az élet!!!! (nagyon kell majd erőlödnöm, hogy jó anyós legyek :oops: )

ayse

Sildike :)
Koszi, mi is Lacikanak!!

Tunde :)
Most latom, hogy Akos lesz a kismano, szep nev nagyon!

Irigy irigy a talik miatt, na majd ha legkozelebb hazamegyunk, ratok akaszkodom :) :)

DAvalilla :)
Ha Zita fiu lesz :) :)

Ppanna es David
ppanna

Lányok!

Úgy alakult, hogy 27-én Annamami és Barbi kijönnek hozzánk. Ha van kedvetek, csatlakozzatok!

Tudom, hogy kibékíthetetlen ellentétek vannak, de az ajtóm nyitva áll mindenki előtt!!!

Ősziek és kockák!

Ne haragudjatok, nem tudok és nem akarok válogatni a vendégek között!

ayse

Sildike, köszi! :)

Kép

Kép
prüntyi

Ayse

Ha már így alakult mi beneveznénk a talira.

Már csak azért is, mert nem hiszek a kibékíthetetlen ellentétekben. Majd megbeszélem a csajokkal, hogy kinek lenne még kedve jönni, mert valaki még befér hozzánk.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ayse :) Én is így vagyok ezzel, tegyen különbséget, akinek problémái vannak. Tetszik amúgy: úgy alakult, hogy kijönnek hozzánk :D 27-én délelőtt megyünk az egyéves státuszra, esetleg utána. De gőzöm sincs, mennyire bonyolult eljutni Hozzátok...

Ja, és eszedbe ne jusson új topicot nyitni Lili miatt! Olvashatnék mégegyet. Így azért egyszerűbb :D

Ildi :) Jó kis hétvége lehetett, remélem, az ajándékhalmon kívül más eredménye is lesz :lol:

Andi :) Én úgy tudom, Sisnek 18-án LESZ a szülinapja :)

Apa küldött nekem pár tegnapi képet, íme:

Gergő a zimankós Kékesen:

Kép

Kép

Balázs:

Kép

Kép

Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ildi :) Tetszik a hozzáállásod :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Brigi,
nagyon jók a képek, zuhany tuti!!! Azt lehet tudni, hol és mennyi volt?
A torták is jól sikerültek, az íze is jó volt? :wink:

Ayse,
Liliszájat nyugodtan írhatod, én szívesen olvasom, és legalább megmarad az utókornak, Lili nagykorában tudod majd neki mondani, hol keresse vissza. :D:D (bár tény, hogy egy új topicban, egybegyűjtve könnyebb dolga lenne :D:D:D:D:D:D)
Már megint csak azt tudom írni, hogy Nálatok tök jó gyereknek lenni, irigylem Lilit! Nálunk nagy szigor volt, mindkét szülőm katona volt...
Figyi, én nem értem ezt a C. Sonka Andrást...
:oops:

Jucc,
de kár, hogy nem vettetek ruhát! Jó lehetett az esküvő, én úúgy szeretek lakodalomba menni, főleg ilyenkor áhítozom, terülj-terülj asztalkám...
Talival kapcsolatban tökéletesen igazad van!

Ildi,
de jó hétvégétek volt! Ez a gyerekülés hány kilóig jó?

Andi,
én szívesen beütemeznék egy Zita mentes napot, de nem nagyon tudjuk kire hagyni Zitát, Anyukám dolgozik, anyós messze van, bébiszittyóra meg nem szívesen hagynám egész napra, de lehet, megfűzöm anyut!

Ppanna
, nekem is nagyon tetszik az Ákos, de apa még nem mondott rá áment, neki nem tetszik.
Ez a kutyás dolog haláli, jót nevettem rajta! :D

Davallia
, nem tudom miért, de amikor írtad, hogy kislány van a pocakodban, nekem is az volt az első érzésem, hogy ez így nem ok, nem kerek, fiút kellett volna írnod.
Mennyire volt tuti a punci az uh-n?

Zita tök jó fej, megtanulta, hogy ha tologat vmit, akkor fel kell emelnie, hogy a habtapin tudja folytatni. Tegap Apa feküdt a földön, tologatta a formabedobót, és egyszercsak Apa útban volt, rátette, majd mászott utána, és le Apa másik oldalán. :D:D
Most meg felfedezte, hogy a f.bedobón van tükör, és egy nagyon vidám, mindig vigyorgó baba van benne. :D
Vendég

Én láttam már ilyen zuhanyt, amilyen Máténak van, legalábbis hasonlót, az Interspárban, olyan 2-3 ezer lehet asszem.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Halihó!

Davallia!
Talpmasszőr-auralátó :shock: :shock: a mindenit! :roll:
Azért kíváncsi leszek, kinek lesz igaza! :D
Hajrá "Pandamentes" nap! :lol:

Tünde!
C. Sonka András = Csonka András
Én ezt először egy reggeli műsorban hallottam a Stholtól, de hülyére röhögtem magam rajta. :lol:
Zita tényleg jó fej! :lol:
Anyukád biztos segítene szerintem az őrködésben! Ne érts félre, nem akarok okoskodni, csak gondoltam, ha még mostanában nem mentek el, szülés után jó ideig nem tudtok majd. :oops:

Jucc!
Jaj, ne már! :oops: :(
Ki köszöntötte először, előre fel a Brigit? :twisted: :twisted:
Megint lestem valakiről! :oops: :?
Nagyon szépek a képek! :)

Sis!
Előre is boldog szülinapot kívánunk! :lol: :lol:

Ayse!
Én szívesen mennék hozzád talira!
És örülnék, ha esetleg a kibékíthetetlen ellentétek pont nálad "békülnének ki"! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Képzeljétek, Zitát beneveztem egy szépségversenyre, és nyert egy "ráadás díjat", ami 2 db DVD. :) :D

Kép

Számítógépes sorsolás volt, nem a szavazatok döntöttek.

Andi, arra rájöttem, hogy a Csonka Piciről van szó, csak a C. Sonkát nem értettem. Csak pusztán szójáték??? :shock: :? :lol:

Ayse, én is szívesen mennék a talidra, ha már így alakult. :)
De hát sajna csak mennék... :(
Vendég

Andi

Én viszlek, ha gondolod. :lol: :lol:

Jucc
Tegnap Ausztriában is bazi hideg volt. Felmentünk a Kahlenbergre, ami kb. olyan, mint nálunk a János hegy és 9 fok volt. Még szerencse, hogy vittem egy pufi mellényt.

Tünde
Zitának nagy gratula.

Ayse
Úgy látom nagy tali alakul Nálad. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ja a legjobb:

Dórikáék itt voltak nálunk. Miután hazamentek hívott anyukájahogy Dórika a következőt mondta:

Ana, Jakkó lemárolt itten e a szájamon, amikor bebújtunk az astaj ajá. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Na, marha jó, öcsike elszereti bátyustól a csaját? Jó korán kezdi, remélem, Bazsi nem hagyja annyiban....

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok!

Alakul a dolog, Apa is rábólinott!
Úgyhogy október 27-én tali nálam!!!!

Az ajtóm és a szívem nyitva áll mindenki előtt!!!!

Várom a jelentkezéseket!!!!!

Megann!
Igen, gyönyörű Nagykovács!!! Ha az egyik ablakon kinézek, vöröslik a cseresznyefa, a másikbansárgállik a diófa, a harmadikban zöldek még az erdei kőrisek...asszem én is majd innen szeretnék... (de az még remélhetőleg odébb van).

Persze amilyen az én formám, mire jöttök, az összes levél lehull és marha nagy köd lesz, hogy ne élvezhessük a látványt.

Gyertek haza ludaim
Töki pomposra (Annamaminak pompatlan :wink: )!!!!!

ayse

Sziasztok!

Ppanna,
köszönjük szépen :)
Máté már augusztus nemtomhanyadika óta jár, beszélni is most kezd, ma mondta papájának a következő új szavát, hogy hammbe, tőlem meg megtanulta, hogy rács, úgymint háccs :D:D:D

Ayse,
köszönjük a meghívást, ha nem épp akkor megyünk házat venni, és a Zisten is úgy akarja, élünk vele :)
Kibékíthetetlen ellentétek nincsenek. Viszek is vízibékepipát, ha mást nem is, beletömjük a lehullott leveleket, és a füsttel csökkentjük méginkább a látótávolságot :D:D:D:D
Liliszájakat nehogy abba merd hagyni! Nap mint nap elolvadunk rajta apával :D

Duda,
előre és utólag is köszönöm szépen a köszöntést :D:D:D:D:D:D
A tus működik, csak rohadt nehéz nyomni, sztem elrakjuk Máté bádibilder korszakáig :D Megkérdem anyóst, hol szerválta.

Davallia,
booocs :D :( :D:D:D
Csudakék szemek élőben is ilyenek ám! Egy Dűne-kattant cimbink meg is jegyezte, hogy olyan, mint egy fremen :D:D:D:D
Zita, aki fiú :P:P:P:P

Ildi,
smárolós Jakkó :D:D:D

Jucc,
naagyon szépek a képek! Én is úúgy szeretnék elmenni már egy kicsit lazítani hármasban, de erre szerintem idén nem lesz esélyünk. :)
De jó a memóriád! Pedig jó régen írhattam, hogy mikor születtem!

Tünde,
a torta szupi volt, köszi a receptet :D Zuhanyt közzéteszem, amint elkaptam anyóst!
C.Sonka :D:D
Vigyori Tükör Zita :D
Nálunk Sütő Máté a "példakép" :D:D
Mé csak jönnél talira?

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

De jó, de jó, gyertek!

Tünde!
Igen, pusztán szójáték :oops: (további magyarázat szükséges?)

ayse

Jucc!
de jók a Te őszi képeid is!
Nagyon helyesek a fiúk!!!

Lili ma este:
- Nem szeretem a Robit!
- Mért?
- Mert olyan gusztustalan fülzsír van a fülében! Kár, hogy anyukája nem veszi észre!
(Robi-családról tudni kell, hogy apukájuk úgy hasba rúgta a pocakos anyukát, hogy Ricsinek ki kellett venni a fél veséjét születésse után :( )

Tünde!
Aranyos vagy!
A családban az a mondás járta, látva Lili iszonyatosan nagyon sírós baba-, majd eszméletlenül kegyetlenül dramatikus dackorszakát: az Égiek odafenn elgondolkodtak: Lilike, hmm, hmm, hova is küldjünk? Megvan Fehérék! Ezt a szép feladatot biztosan vállalják! :wink:

ayse

Ayse,
ez borzasztó!
Ilyenkor gondolkodom rajta komolyan, hogy el kéne menni valami másik bolygóra :(

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Brigi!
Ismeritek a Dűnét??? Ifjúkorom bibliája volt!!! :)

Ayse, nem, nincs szükség további magyarázatra. :)
Szegény Ricsi. :(
Lili... milyen lesz a kamaszkor???
Vendég

Tünde,
apának is kb., én már csak a filmet láttam belőle :) Stinggel... :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?