Sziasztok!
Nem voltam pár napja, egyszerűen kiszívja a véremet ez a két kölök
Persze a hétvégét nem is töltöttük itthon, úgy nem is lett volna könnyű.
Előszöris:
[
color=red]Vikinek és Lilinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!![/color]
Naszóval: hétvégén esküvőn voltunk a Mátrában, ezért sem jutottam ide. Szombaton egy körül indultunk, és ma este értünk haza. Gergő keresztszüleinek volt az esküvője, ráadásul párom volt az egyik tanú. Koleszban kaptunk szállást, nem sokat aludtam, de hangulatos volt úgy együtt mindenkivel ébredni, reggelizni. A buli jó volt, csak bulizni nem tudtam, pedig elég jól megjött a kedvem hozzá. A vacsi elején Balázs a kocsiban aludt, Attila vigyázott rá, én Gergővel bent vártam, hogy adjanak valamit enni, aztán úgy terveztem, viszem is aludni a srácokat. De Balázs elég sokáig aludt, fél tíz körül jöttek be az étterembe, Gergő addigra jóllakott, és nagggyon nyűgös volt. Nem bírtam viszont elaltatni egy külön szobában, így visszamentem vele a hangos terembe. Szép lassan elaludt a vállamon, majd a kocsijában aludt vagy két órát. /a tomboló zene közepette/ Végre kicsit föllélegezhettem, mert addig folyamatosan a karomban tartottam. Ettem is, beszélgettem is, Balázzsal is foglalkozhattam. Végül a menyasszonytánc után elmentünk a szállásra, ahol teljesen kipattant a két fiú szeme, volt ágyonugrálás, viháncolás
Besötétítettünk, csöndet parancsoltunk, Gergő cicit kapott, de fél kettőig mindketten nagy szemekkel lestek, marha nehezen aludtak el. Nyolckor keltek. Reggeli után mindenki hazament, mi meg azt terveztünk, hogy valahol kirándulunk egyet, hamár ilyen szép helyen vagyunk, és az idő is szép. Végül a Kékesre mentünk föl, gyönyörű volt. Az ősz színei és illata, teljes pompában! Jó csípős volt a levegő, de mindannyian nagyszerűen éreztük magunkat, csak négy óra után indultunk haza
Pénteken megvolt a fodrász, mára csak annyi látszik belőle, hogy rövidebb lett a hajam. Juteszembe, Dóri! Átkozottul irigyellek a hajad miatt, bár nekem lenne ilyen gondom, hogy túl sok, túl sűrű...
Ruhát nem vettem végül. Nem a férjemmel van a gond, ő akármennyit is venne, szereti, ha csini vagyok. Nekem nincs hozzá türelmem, főleg, ha ő nincs velem, a gyerekektől nem is tudok próbálni. Ráadásul ő az, aki látja, hogy mi áll jól nekem, és az ízlése is tökjó. Csak ideje nincs. Ilyenkor persze bosszankodik, hogy mért az utolsó pillanatban, stb., de igazából sosincs annyi ideje, hogy órákig ruhák után mászkáljunk.
Andi
Benneteket a Natimentes nap miatt irigyellek, Nati tényleg nagyon ügyes! Egyre inkább vágyom egy ilyen napra, amikor csak mi vagyunk, de képtelenség. Mire Balázs ellenne nélkülünk, addigra Gergő került abba a korba, hogy lepasszolhatatlan. A fodrászt a játszótéren kicsi nyügivel, de kibírta a bébiszitterrel, de ennyi a maximum. Hihetetlen, amit az esküvőn is művelt: amikor fölébredt este a lagziban, a karomban ringattam vissza, mondván, úgyis hamarosan megyünk már. Ott ácsorogtam, majd leszakadt a hátam és a karom, de csak nem bírtunk indulni. Párom nagynénje felajánlotta, hogy átveszi az alvó Gergőt, aki tényleg teljesen el volt ájulva. Boldogan nyújtottam át neki, erre Gergő anélkül, hogy kinyitotta volna a szemét, nyújtotta felém a kezét, és húzta magát felém
Erre mondják, hogy édes teher?
Andrisnak hatalmas ollé a lépegetés miatt!!! Ez igen! Jól megelőzte nővérét! Gergő még mindig sehol ezügyben.
Bazsinak a pelusmentesség miatt jár az ollé
Meséltem az újságot Balázsnak, ő meg az esküvőn minden ismerősnek elújságolta, hogy képzeljék el, Bazsi még nincs három, és már öt napja nem hord pelust
Szóval fél Magyarország tudja már...
Laci és Bazsi tényleg nem semmi méretekkel bír
Balázs hároméves koráig 12 kiló volt, most is csak 15
Viszont érdekes, hogy Gergőt most pufibbnak látom, mint az elején, amikor őrült iramban hízott. Kíváncsi vagyok, mit mérnek nála 27-én.
Máté tényleg nem semmi a bedobókkal, Gergőt nem is érdekli ez a játék igazán.
Ja, és a szülinapos képek mindhárom gyereknél nagyon-nagyon édesek
Ayse
Nem semmi vagy 12 ember vendégüllátásával! Ezt már nem biztos, hogy vállaltam volna! Pláne három tortát!
Tünde
Remélem, a doki csupa jót mond majd, de tényleg vigyázz Magadra! Bár én azt gondolom, hogy nem sütöttél-főztél volna, ha jelzett volna a tested, hogy állj!
Dejó, hogy mondod a Váratlan utazást, én sem vettem észre, hogy újra van, de fogjuk nézni!!!
Davallia
Gratula a második kislányhoz! / de ugye, ha ez az "inkább kislány" mégis fiú lesz, nem lesz tragédia?/
Sis, Dóri
Mindenki, aki a kertesházas témához hozzászólt:
Annyira, de annyira várom, hogy mi is kertesházban lakhassunk végre! Én tudom, hogy nem teheti meg mindenki, de olyan más lesz majd a gyerekeknek, és nekünk is! Én az Őrségben nőttem fel, kertes házban. 18 évesen költöztem fel Pestre, mert vágytam a nyüzsgésre, és tanulni is itt tudtam. Innentől kezdve immáron 15 éve társasházban élek, ebből az utóbbi két évet leszámítva panelben. Ez a mostani tégla, de a szomszédokat, zajokat, játszóterezést nézve lényegtelen a különbség. Már annyira elegem van belőle! Gyanítom egyébként, hogy az öregedésemnek is köszönhető, korábban mindegy volt, hol lakom, csak a párommal lehessek, és legyen munka, kultúra, meg nyüzsi a közelben. Most ha lenne munka, simán visszamennénk az Őrségbe...
Asszem, bepótoltam a pár napot, amíg nem jöttem
Képek is készültek a mai kékestetői programról, majd teszek fel, ha átjátszó kábel is lesz itthon...
Ildi, ugye hazaértetek?
Jó éjt!
Judit