Jó reggelt!
A mai éjszaka megint nem a legjobbak közé sorolandó, mert fél3kor ébredtünk
3ig cumival szenvedtünk aztán megszoptattam
Aztán7kor megint és azóta nem alszik
Közénk tettem a nagyágyba, mi mindketten aludtunk a férjemmel ,vagyis csak próbáltunk, mert Bence hol ide fordult hol oda és piszkálta az arcunkat
Olyan édes, még azt is elfelejti az ember hogy vasárnap reggel van. De azért alhatott volna tovább is!
Ma megyünk a Brendonba etetőszék ügyben, majd beszámolok. Remélem találunk valami jót!
Ann!
Új-Zélandra is mehetünk, de ha az nem jön össze akkor az állatkerttel is megelégszem
És igen, egy jászberényi állatkertezésben is benne vagyok bármikor, Anitának már meg is ígértem
Jujjjj, ezek után már én is nagyon várom a tavaszt!!!
Asszem kissé már be vagyok savanyodva itthon, komolyan ugrálni tudok örömömben még egy bababolti túrának is
vagy
Ez azért gáz...
Haminak nagy-nagy gratula a forgáshoz
Ügyi a kiscsaj, majd megmutathatná Bencének is hogy kell, mert ő ezt aztán végképp nem próbálgatja.
Diti!
Autó elég bosszantó lehet
A közös fürdésről várjuk a képeket
Mekkora zuhanytálcátok van nektek?! A pici fekszik, a bátyó meg ül mellette? Édesek lehetnek
Klarissza!
Hibernált Laca is cuki, már amennyi kilátszik a takaró alól
És a lakás is klassz lehet
Tetszenek ezek a színek.
Akkor ti is jöttök velünk az állatkertbe, ugye?
Dorki!
Nagyon cuki Niki
Milyen meglepetten nézi a játékot
Úgy látom neki is hatalmas szemei vannak! És az olvasós kép is aranyos nagyon!
Ő is ügyi hogy már forog
Én tegnap itt a Babanet rendelőjében olvastam végig a hozzátápis infókat, szerintem érdemes a különböző eseteket végigbogarászni, egy csomó hasznos dolgot megtudtam. Ott azt írja a doktornő, hogy az első gyümölcs az alma vagy barack szokott lenni, de végülis a banán is lehet. És ami nekem új, hogy egyes babáknál a banán székletlazító. Hát nem nálunk
És tapasztalt anyukáktól kérdezném, hogy a csirkemáj tényleg adható már 6hósan?! Én erről úgy tudtam csak később mehet.
Ezt írta a gyerekorvos:
6hós korban ajánlják:
csirke, borjú, marha, csirkemáj(?)
alma, őszibarack, meggy, répalé, sütőtöklé, körte, szőlő, sárgabarack, szilva (két utóbbit csak bébiételben, ezt se nagyon értem)
krumpli, répa, cékla, sütőtök
Az első főzelék mindig a krumpli legyen, és később is mindent dúsítsunk ezzel.
És mi van ha a baba nem eszi meg a krumplit?
7 hósan: sóska, spenót, saláta, narancs (? én ezt egy év felett tudtam)
8 hósan: napi 5-7 dkg hús valamilyen főzelékben
9 hósan: natúr joghurt, kefír, sajt, túró (pl. gyümölcsökhöz keverve)
és csak 1 év felett: szárnyashús sülve, gomba (de ezt még később inkább), tejföl, tejszín, eper, málna, ízesített joghurtok
Ezek tényleg helyesek így? Érdekelne a véleményetek! Köszi!
Pussz,
Vera