Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

hmmmm, krumplistészta tényleg fini! Gabci, küldsz fény post? (ezt még vajon a fiatalok értik? :roll: )

Móni, a szoknyával szeritnem Te csak hitegetsz minket nem? :lol: :lol:
Ma reggel már majdnem telefonáltam, aztán úgy döntöttem, hogy megerőszakolom magam és inkább holnap. Nehogy azt mondják, hogy naponta zaklatom őket. Én úgy érzem, hogy holnap lesz eremény...fő az optimizmus :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

kapcs ford
hehe
be kell gyűjteni a régi meséket. asszem jó, ha időben nekilátunk 8)

Zsu, mit mondtak, h mikor van eredmény? én tuti nem bírnám. felhívnám őket minden nap. mi van akkor? legfeljebb annyira utálnának már, h megsürgetnék kicsit a dolgot (ha lehet), csak ne telefonáljak megint. meg sztem ők is megértik, h ezen lehet parázni...

Kép
an°°di

no, asszem, megkersem a tulipiros körömlakkomat olyan rég festettem már ki a körmömet (a lábamon)

Kép
an°°di

nekem Malacka nagyon aktiv, egész nap üti-vágja anyukáját, viszont éjjel szépen alszik. hát nem rendes? eddig csak azt éreztem, ha kifelé boxolt, de néhány napja rászokott arra, hogy befelé ütlegeli a szerveimet...hát az nem olyan jó! Nektek is szokta???

Andi, eredmény hivatalosan csak Júni 7-én van nekem. Addig megőszülök. Az a baj, hogy itt elég bunkók a nővérek, már attól megsértődnek, ha kérdezel valamit. De holnap mindenképpen rájukcsörgök!

ANNYIRA SZAR MA A SZERVER :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nekem mostanában csak lifteznek. Hubára gyanakszom konkrétan. feljön a gyomromig, h alig kapok levegőt és szúr a gyomrom, utána pedig ugrál egy kicsit a húgyhólyagomon. még jó, h tényleg minden wc-lehetőséget tudok mindenfelé... :?

Kép
an°°di

elmentem pompomlányoskodni :)
este talán jövök (mert nagyon érdekel, mit tudott meg Timi)...
:arrow:

Kép
an°°di

kukkkk. :))

Móni:
hát lehetetlen ám képben lenni, annyit írtok, h naaaa...
Majd megtudod 1 év múlva. :))

Timi:
mi karácsony óta wc-zünk, ilyen kikás szűkítővel.
bilire nem ül rá.
És most, h itt a jóidő bugyika rá és irány az udvar. Szólok neki, h pisiljen, pisil,ha meg nem kell akkor azt mondja szól és tényleg szól.
A kaksi az még nehezebb ügy, mert míg pelus volt is szólt, csak hát későn . :oops:
Éjjelre/alvásra még nem kísérletezünk. :)

Jolka:
szeptemberben kapunk ilyen autós ágyat. Most csak egyszerű szövetet vettem, nekem a fa ágyak nem tetszenek. :shock:
Vendég

sziaztok

csak gyorsan magamról,mert mennem kell
ill magunkról :-)
ez akis piszok állandóan keresztbe tett lábakkal volt,először aludt is úgyhogy a keze (mindkettő) az arcocskája elött volt,aztán amikor meg felkelt úgy ugrált mint a duracell nyúl,a3/4ed órán keresztül nézte a doki főleg a lába közét,és nem látott semmit,amikor elelcsípte a pillanatot akkor azt mondta mivel nem lóg ott zacsi valszeg lány,de semmi konkrét,úgyhogy úgynéz ki Bíborka :-)
ide töltöttem fel videókat,kép egyenlőre kevés használható van
http://www.videoplayer.hu/members/profile/timurrci

majd visszaolvasok aztánholnap elmegyünk nyaralni anyumékhoz hétfőig

pusz
Vendég

nem engedi a képeket ,na majd este
Vendég

Sziasztok!

Jééé Timi!
De helyes pofija Bibi babának. :D Na és már milyen aranyos a nózija, nem is gondoltam, hogy ilyenkor ilyen szépen látszik. Kis szégyelős. :)

Móni!
Jolka, nem rejtett név. :) Mindenki így hív. Becenév. De már, szinte bérpapíromon is így szerepelek. :D Egyébként Jolán, de nagy-nagyon utálom...De apu ragaszkodott ehez a névhez, hisz anyu is Jolán (ő is utálja), Apu szerint az unokájánka is ez név jár... :? Nekem mindig a bocik jutnak eszembe róla. :D

Hajni!
Szövet ágy? Az milyen, még fa sincs bene merevítőnek?

Mozgolódás, nekünk van, de nem olyan sűrűn. Viszont már csuklik, kérdeztem a dokit, hogy ez természetes ilyen hamar? Mert Manó az utolsó hónapokban csuklott nagyon sokat.

Strand szupi volt, Manó nagyon élvezte, hát a tőkesúlyom lehúz, pedig tudok úszni, de pocakkal. :shock: Na még próbálkozni kell. Mert a tengerbe búvárkodni akarok, na jó merülni nem, csak lebegve. de a dokit meg kell kérdezni egyáltalán mélyvízbe mehetek-e, nem okoz-e gondott a nyomás a babának. :? Tudtok erről valamit?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hali
de nagy pörgés van :-)

szal még az uhról:nagyon jófej volt adoktor bácsi végig beszélt,mutattta mi hol van,mindene szépen látszott,kivéve aneme és az arca,mivel a hátam felé befelé fordulva ALUDT ,persze egész nap még a rendelőbe is mozgott,aztán oldalra feküdtem akkor feléledt ,de csak addig amíg elnem kezdte az arcát fogdosni,újját próbálta szopizni akkor egyből elaludt megint.Persze úgyhogy lábak keresztbe,karok szorosan fej mellett,na szép :-)
Amennyit látott belőle a doki azt mondta lány,de ez nem 100 %.

40 deka felett van egy kicsit a picúr

Kép
Kép
Kép
Kép

Jolka
légyszi javítsd ki a táblába,a terhseeégi koromat,mert ez alapján lesz számolva,márhogy most hetek óta okt. 3ra dob ki a gép,Pécsen is itt is és a dokim is azt mondta eszerint számoljuk a heteket,max. korábban szülök.

szerintem nyugodtan úszhatsz,olyan mély vízbe meg csak nem mégy hogy anyomás ártson a bébnek

Móni
Majci egyenlőre olyan semleges játékokkla játszik ,úgy nagyjából semmivel,most van két csajos játéka két póni,beszélős,azokat bírja,de itt a 3-4 mindenféle baba,babakocsi lese kakkantja,cicák minden forma méret az kedvenc.Tudod mit altat?Papajágot,áll,ringatja a semmit és tente papajág,tente.Mesékből is Mazsola és Tádé,Simi manóilyeneket szeret nem ám Barbie ,lehet az majd később jön nem tom
Vendég

Sziasztok!

Máris itt vagyok! Eddig melóztam....de egész jó volt :D

Móni
Igazából persze Marcsi vagyok, rajtatok kívül csak két embernek Marek...nem zavar....rosszabb lenne, ha Bélának hívnátok!
Egyébként hol az a szoknya? Érdekel ám mindenkit, de nagyon!!! Meg a nadrág is!
Az enyém most lett kész, de nem tetszik, olyan mint egy zsák... :cry:

Timi
Tök jó videók...még az uram is megnézte....csodálkozott, hogy már ekkora...valahogy nem áll össze a fejében ez a dolog amíg nem látja, nem akarja elhinnik, hogy már van mindene, szinte csak híznia kell....jó lenne, ha köv. uh-n már ott lenne...

marek

Most megyek alukálni, mindenkinek jó éccakát!!

Holnap még jövök, de aztán délután megyünk Balatonra, csak hétfőn leszek legközelebb :lol: Lesz egy nyugis hétvégétek végre!!! Én meg úgy kipihenem magam, hogy csak na!!!

Jóccaka!

marek

Sziasztok!
Na elment az idő a szabással, de még nem állok sehogy! (Igaz mostam, főztem, rendet csináltam közben! :wink: )Hitetlenek! Majd meglátjátok!
Marek! Gondoltam, hogy ebből jön! Nekem jó a Marek, ha neked oké! :wink:
Jolka! Képzeld, nekem a nagymamámat hívták Jolánnak, meg a nagynénémet, de az egyik barátném is Joli! Ez ilyen gyakori név lenne!?
Timi! Mi is megnéztük! Én el vagyok olvadva! És hát Jutta és én is okt. 3-ra vagyunk/voltunk kiírva! Bár a genetikán már okt. 4. lett belőle!
Jóccaka csajok! Holnap is csak nagyon kevés időm lesz és szombaton meg utazunk! :arrow:
ermoni

Halihó!
Hogy pörögtünk tegnap este!! Ma írjatok sokat, hogy mire délután hazaérek a dokitól, legyen mire válaszolni! Megyek javaslatér a táppénzhez....bebuszozok, várok néhány órát, tömött buszon visszabuszozok, tök jóóóó! Ekkora baromságot!

Na mindegy...este már Akalin leszünk, úgyhogy nem sír a szám :lol:

marek

Jó reggelt!

Tegnao elkiabáltam, hogy kitűnően bírom a meleget. Ja, szinte semmit nem aludtam tőle. :evil: :evil:
Móni, a szoknyát, már múlt hétre ígérted nem ??? :lol:
Timi: nagyon mocorgi Bíborka és a legédesebb, mikor nevetett. Tényleg csodás élmény lehet megélni, hogy már az anyaméhben látod a saját kis porontyodat... Annyira várom már, hogy mi is mehessünk.
Jolka, sztem védi a babát a magzatvíz és egyéb tartozékai, úgyhogy , véleményem szerint búvárkodhatsz.
Zsu: box, az nálunk is van. Ádámka a beleimet és a hólyagomat szereti lerúgni, ez télleg nem olyan kellemes érzés.
Mostanában, már egészen kint, az oldalamnál érzem rúgdosni.
Eddig asztem, hogy az csak szöveg, hogy bordán rúg, de lehet benne vmi. Na, mi még ott nem tartunk azért.
Marek: téged, hogy terhesgondoznak? Nem értem én ezt a javaslatot a nőgyógyászodtól. Ha táppénzen vagy, nem 2 hetente jársz gondozásra? És ott a doki nem ad táppénzes papírt? Nálunk legalábbis így van, hogy nem kell háziorvoshoz menni, hogy kiírjon, mert a terhesgondozóban a doki ad 2 hetente táppénzes papírt.
Aki hétvégére elutazik, annak kellemes időtöltést.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!!!

Timi!

Nagyon csini vagy a képen, pocak is:)

Marek!
De jó nektek, Kellemes pancsizást.
Én sem értem nálatok ezt a tápénzes rendszert. Nekem anno havonta adták, sőt házhoz jött, mert a barátunk anyukája az asszisztens a dokinál. :)
Biztos a törvény írja elő, hogy nődoki javaslatára adhatja ki a doki. De lehetne egy kicsit rugalmasabb is. Vagy a zsebpénzre vár, hogy havonta odaadja? Akkor így, hogy csinálják meg a bérszámfejtésed? Nem lesz csúszás? Én mindig időben küldtem a suliba, de ők mindig a következő havihoz csapták. :? :? :? Tehát az első hónapban, nagyon kevesett kaptam. Amikor megláttam a bankszámlakivonatot, azt hittem jutalmat kaptam, de csalódnom kellett, csak a bérem volt. :(

Ma megyek védőnőhöz... :? A mázsálástól tartok csak.

Hétvégét Mutiék töltjük. Lehet, hogy holnap átmegyünk Szoboszlóra pancsolni egy kicsit. Apa addig élményfürdőzik, nagy gyerek...:D

Szerintem Lollypop jól van, csak szabadidejében a balcsiban fürdik. :D

Táblát frissítem, aztán go....

Kellemes hétvégét!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Timi!
A 6. helyről a 9. helyre csúsztál. :D :D :D Jó csak vicceltem, nem verseny ez...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A háziorvos találta ki ezt a hülyeséget....ő adja a papírt minden második héten, de szerinte kell hozzá javaslat a nődokitól.....ez most nekem kb. fél nap :x

marek

Bojti a doki......:D Nem lehetne vele ezt megbeszélni? Fáj neki, ha ad egy táppénzes papírt? Nyári szünetben akár újra állományba maradhatnál. Talán a fizu is több lenne, persze, akkor jó, ha véglegesítve voltál. Erre nem gondoltál még, és talán a tgyás is több lenne. Nem vagyok szakértő, de megjátszanám... :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én is hülye vagyok, tehát igyis-úgyis állományba maradsz, de nem a táppénzt kapnád, hanem mondjuk a fizut. Nem lenne különbség közte? Szerintem a sulinak se okozna gondod, hacsak, ha nincs már meg a helyetes tanárod, mert akkor neki nem tudom, hogy oldják meg a fizut....Ne vegyél komolyan, csak a gondolattal játszottam, hogy én mit csinálnék. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
na kicsit elfoglalt voltam tegnap éjszaka. meccs után még mozi, utána pedig hüpphüppbarbatrükk, fontos fordítás éjszaka. de olyan rég volt már munkám, h nem mondhattam nemet. irtóra élveztem! jó kis műszaki szöveg... nyami

ma is dolgozom ezerrel, így csak bekukk most meg majd talán vmikor du.

Timi!!!! nagyon cukiiiiiiiiiiii. teljesen meghatódtam a videóktól (vajon, miért? :roll: ) baromi édes a kis pofija, mikor a harmadik videó végén vigyorog (mert ugye az az? ha Jolka is azt írta, akkor biztos ;) )
na, lépnem is kell...
mindenkinek szép napot és kellemes víkendelést, ha addig nem 'dumálunk'! 8)

Kép
an°°di

Timi, nagyon édesek a videók, először a 4-en azt hittem, hogy egy punci van középen :oops: , de aztán megnéztem jobban, és láttam, hogy mellete ott a kis feje, szóval az nehezen összehozható :lol: És tényleg mosolyog! Hihetetlen, mi minden látszik!

Én ma voltam a védőnőnél, megdicsért, hogy csak 3 kg-ot hiztam, pedig azt hittem, hogy az elég sok igy a 21. héten.

Móni, hivtam a kórházat az eredmény miatt, és annyira parasztok voltak, hogy azt mondta a nő, hogy nem nézi meg nekem, menjek Júni 7-én, amikorra az időpontot kaptam, addig meg ne telefonálgassak. Mindjárt felrobbanok :evil: :evil: Hülye picsa :evil: :evil:

De jó annak, aki vizpartra megy 7végén! Mi csak Pápára megyünk anyós/após látogatásra, szóval engem se láttok most 3 napig.

Lehet, hogy ma én is megcsinálom a csőbensült spárgát ebédre, ma itthonról dolgozom (hogy dolgozom, azért ez túlzás :lol: )

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Mondtam, h nem olyan eccerű! Éreztem én a docensnél, h az egy kegy, h megengedi, h az ismerős orvost ezzel zaklassam! :? Én várok... talán dobok egy sms-t!
Igen a szoknyát már rég hordanom kéne, de ugye aki közben dolgozik! :wink:
ermoni

Hát, ezek után nem is fogok többet telefonálni. Majdcsak eltellik az a másfél hét mostmár. Júni 5-én megyek 4D-re, mert azt hittem én naiv, hogy nem kell kivárni a Júni 7-et az ereménnyel, de ha már ott vagyok úgyis a kórházban, akkor bemegyek a genetikára is. Személyesen már csaknem ráznak le 2 nappal az időpontom előtt.

Védőnőnek panaszkodtam, hogy székrekedésem van (khm...jó téma, bocs :mrgreen: ), erre azt mondja, egyek barackot. Nézek rá hülyén, hogy májusban őszibarack? De tényleg kaptam. Hát nem az a nagy, lédús fajta, de azért jó. Lehet, hogy ez segit, mert a cseresznyét hiába tömöm magamba kilószámra. Állitólag a vastablettától van, de nekem már előtte is gondot okozott.
Nektek nincs ilyen problémátok? Megoldás?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, csak közben frissített a gép meg újra indított! Szval szórakoztatta magát!
Ja, Hajni! Sztem én egy év múlva azt se fogom tudni, hol a laptop! Nemhogy netezni! De remélem kész leszünk a bővítéssel és minden a helyére kerül és majd marha aktívan csettelek! :lol:
Lassan elköszönök, mert még megyünk egy vállalkozó kell találkoznunk! Lehet ő fogja csinálni a munkát! Mert lehet, h gerendaház lesz! Tudom sokaknak nem teccik, de nekünk nagyon! És ugye én vagyok ma (is) a sofőr!
És még varrok is! :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek jó pihit a Pünkösdre! Csak óvatosan a nappal, a lubickolással, a kullancsokkal!
Ja és minden már kinn szaladgáló és még pocaklakó gyerkőcnek vidám gyereknapot!
ermoni

Zsu, nekem is van ez a szorluásos gond :oops: nemrég kezdtem szedni a vastablettát, és voilá, egyből... klassz
nekem a magnézium segít sztem vmennyit. (ennyi sz*r bogyót életemben nem szedtem még...vas, magnézium, néha-néha egy-egy gravida, fokhagymadrazsé...)
a Nagymamám szerint a szilvalekvár az igazi. már adott is, de nem kívánom az édeset. :? ha Te azonban igen, próbáld ki!
és székrekedéssel együtt +3 kiló! asztaaaa. nem rossz ;)

Kép
an°°di

Zsu! Utcsó bejelentkezés csak neked! Valami spéci lekvárt vegyél (bio boltban kapható), valami szilva féle! Az tuti segít! Már egy kanállal! :wink: Illetve én sok tejterméket (reggelire nagy pohár joghurt ital pl.) nyomok, ha már a rostos cuccok nem segítenek! Hajrá!
ermoni

Most végeztem a takarítással. Torna helyett, szupi volt, mert annyira leizzadtam, hogy csak na.
Móni, ma semlesz ebből szoknya, émmár látom :lol: de, ha kicsit még vársz vele, már nem is fog kelleni, mert ősszel már lehet hosszú gatyába is járni :D
Zsu, jó nagy parasztok ott nálatok a genetikán. de ha az ember, meg netán beszól nekik jogosan, még szivatják is utánna. Nekem eddig nem kellett kórházba, szakrendelésekre járogatnom, csak bennfentesként ismertem a kórházi viszonyokat. Eddig mindig olyan munkahelyen sikerült dolgoznom, ahol elégedettek voltak a betegek az ellátással és a hozzá állással (na jó, nagyrészük)
Mikor elkezdtem ezt a terhesgondozásit, tökre meglepődtem, hogy ez aztán a "jómodor". Szinte mindenhol, ahova mentem elég izék voltak, vagy csak én vártam volna el többet, nem tom. Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy sz*r az egészségügyben a hozzá állás, minden területén.
Jólvan, most kicsit elég volt belőlem, megyek fürcsizni, aztán meg barátnő.

Kép
Kép
gabcii

Zsu, nekem az elevit-től volt szorulásom, de kitapasztaltam, ha össze eszek mindent, reggelre futnom kell wc-re :lol:
Nekem a bevált módszer: reggelihez 1 pohár tej, aztán tök mind1 milyen gyümölcs, esetleg még paradicsom is. És ez komoly :D
Egyébként, valóban a szilva lekvárt szokták javasolni.

Kép
Kép
gabcii

apropó terhesgondozás és jómodor... nem hallottátok mélg a rádióban azt a westend reklámot (nem őket akarom reklámozni...hehe :roll: ), h náluk már figyelnek a kismamákra? és kérnek mindenkit, h tartsák tiszteletben, ha vki gyereket vállal.
tök jó! bár sztem ez a normális hozzáállás.
és tegnap este velem ez meg is történt. egy Mekiben álltunk sorban gyors vacsoraféléért (én természetesen csak salátát ettem), és az előttem álló kb 20 éves fiú MAGÁTÓL megkérdezte, h akarok-e előtte rendelni, mert ő szívesen maga elé enged. mondtam, h még nem, de majd pár hónappal később meglehet, h igent mondok. (mint a tipikus stoppolós átverés, tudjátok, h kiállnak a csajok stoppolni, és ha megáll egy autó, előmásznak az árokból/bokorból a srácok.... ) nem akartam előrepofántalkodni, mikor egy erős, fejlett férfi társaságában vagyok (igaz, ő egy másik sorban próbálkozott). de nagyon meghatódtam. van remény! :D
hű, és micsoda frankó tökfőzeléket tudok főzni!!! irtó fincsi lett.
na, még gyorsan lecsekkolom, h dolgozom-e délután vagy alhatok. nem volt elég az a 6 óra vhogy 8)

Kép
an°°di

Móni, Neked is klassz hétvégét! (bár, van egy olyan érzésem, h lekéstem ...sebaj.. a szándék a lényeg)

Kép
an°°di

nincs órám :D most nem bánom. azaz egy kicsit. szeretek tanítani.
és aludni is. és hason fekve olvasni is (na, ez egy ideje kilőve, ugye). délutánra keresek vmi légkondicionált programot.
Ti is pihenjetek! Gabcii, te is!

Kép
an°°di

wow, a szabó ervinből kölcsönzött könyveket interneten is meg lehet hosszabíttatni.
21ik század! wow 8) :D
no, léptem, nem pörgök itt magamban

Kép
an°°di

Köszi Csajok a lekvár tippet, bár az édességet én se nagyon kivánom, de azért egy kanál lekvárt csak le tudok nyomni. Joghurtokat meg tejet én is iszom, paradicsommal, meg gyümivel is együtt, de az nem segit. Na talán majd a lekvár!

Andi, a pasim állandóan azon röhög, hogy mennyi szar bogyót szedek én is, pont mint egy nyugdijas, akinek már minden baja van. Elevitből már én is csak napi felet szedek.

Gabci, a jómodorról megy csak annyit, hogy a SOTE 1 különösen gáz, mert igaz, hogy jól felszerelt, modern, meg minden, de olyan nagyüzem van, hogy örülsz, ha valaki 2 másodpercre szóba áll veled (persze kivéve a dokim, dehát neki fizetek).

Andi, a reklámot én is hallottam és komolyan meghatódtam tőle, mert teljesen magamra vettem. És tényleg hat szerintem, mert mostanra, hogy látszik a pocakom, már a zebrán se mennek rajtam keresztül :lol:

Móni, jó 7végét, ha már nem találkozunk!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Én is túl vagyok a védőnőn. :) Már Mutiék eszem a rakott káposztát. :D
2 kg minusz, azért ez nem olyan jó, ha tudnátok most mennyi vagyok. :D úgy látszik megéri szaladgálni a 2 évesem után. :wink: Vérnyomásom is jó most 120/90. Egy hónapig nem is megyek feléjük.

Zsu!
Én is a tejes és gyümi kombinációt tudtam volna ajánlani. Na és a reggeli trónolást, ami munka mellett képteleneség. Na majd, ha otthon leszel, beáll.

Jók legyetek, kellemes pihenést!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó!
Egész délelőttös program: negyven fokos váróteremben ücsörgés órákon keresztül, úgy, hogy időpontod van, mégis mindenki bepofátlankodik előtted. Én meg úgy döntöttem, hogy nem húzom fel magam, nem rúgok bele senkinek, szépen ülök kismamkönyvvel a kezemben aztán megvárom az eredményt. Az emberek ölték egymást én meg csak szemlélődtem, néha hangosan felröhögtem, mert tényleg röhejes volt.... és úgy döntöttem, hogy ez nem az a nap, amikor felhúzom magam..... A sok méregzsák (akinek persze nem volt időpontja, de nagyon sietett) meg nem tudta elképzelni, hogy ez a kismama meg mitől olyan vidám.....Úgy döntöttem, hogy lóf*szt fogok én mérgelődni, legalábbis nem mutatom ki.....ez a magyar társadalom, itt így működnek a dolgok, az emberek bunkók és kész és én nem fogok beállni a sorba....sokkal jobban fel lehet bosszantani az embereket, ha azt látják, hogy te nem vagy ideges (pedig dehogynem )

marek

Most meg csomagolnék, de nemtom mit, mert nálunk épp akkora vihar van, hogy kiöntött az árok és csak gumicsizmában lehet kimenni a házból, az meg nekem nincs :cry: :cry: Lehet, hogy a gépet se kellett volna bekapcsolnom ilyen viharban, de egész hétvégén nem leszek, akkor legalább most megnézem mi van itt :lol: :lol:

Na megyek előkeresem a téli, tavaszi és nyári kollekciót, mert úgy tűnik mindenre szükség lesz.

Azt mondta a doki, hogy fürödhetek a Balatonban.....hurrá!!!

marek

Jolka
Nem tudok visszamenni "dolgozni" nyáron, mert már van helyettem más...meg nem is annyira rugalmasak a suliban, hogy kivitelezhető legyen...pedig nem volt rossz ötlet!!

Akkor én most már el is köszönök! Mindenkinek jó pihenést! Vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre!!! Hétfő du. jövök! (nem kell fintorogni, mer látom ám!)

marek

Marek!
Remélem jó időtök lesz. Szombat , vasárnap 28-30max lesz pl. Siófokon, de zápor zivatar várható. Hétfőre már 22 max. hőt jósolnak. Azért pakolj egy váltás meleg rucit is. Hátha szuppi idő lesz. Tényleg felesleges idegeskedni a sok bojti emberen. Csak az a baj nekem sincs több időm, mint másnak...Ez van, csakm osolyogni kell, jól csináltad. Örülök, hogy minden ok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:D Jó utat, vigyázatok magatokra, és várunk képeket!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, jó utat és kellemes balcsizást :)

Méghogy az emberek oda figyelnek a kismamákra? Na, azt senki nem mondhatja, hogy nem várom ki a soromat, sosem szólogattam be ha többen voltak elöttem, nade ma eldurrant az agyam a boltban! Szitu a következő: állok a kenyereknél (ahol max 2 ember fér el) , mire egy idős hölgy, (aki mellesleg elég jól mozgott, bot nélküli volt) megjegyzi, hogy ő is oda szeretne állni. Hát, bennem fölment a pumpa, és szokásomtól eltérően beszóltam neki, hogy akkor most picit tetszik várni, mert én is vásárolok. Aztán, pár másodperc elteltével egy fickó szólt be nekem vmit, valszeg ugyanezért. Hát, bakker, láthatatlan vagyok, vagy zavaró volt a nagy hasam, vagy nem tudom, de annyira felkaptam a vizet, sztem jogosan. Legalább terhesen ne akarjanak odébblökni már!!!
Most nincs igazam???

Kép
Kép
gabcii

A cicám, majnem le esett az erkély korlátjáról. Minek ment fel oda ez a hülye. Annyira megilyedtem. Megyek is, még frászban vagyok

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Hazajöttünk! Jó volt! :lol:

Hát nem ígérem, hogy visszaolvasok...

Ja: a nyaralás alatt apa is megérezte a babó mocorgását! Na mondjuk nem is csoda, akkorát tud már rúgni! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Szia Jutta!

Üdv. újra itthon!

Várjuk az élménybeszámolót és a képeket. :D

Mindenkinek Kellemes hétvégét!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta! na, milyen volt? ;) élménybeszámolót kérünk!

én sem nagyon leszek a hétvégén, mivel ma esküvőre megyünk (szegény menyasszony, ebben a kánikulában!), holnap meg a szüleimhez

Mindenkinek nagyon kellemes időtöltést! Ne napozzatok, ne hebrencskedjetek, és élvezzétek a szép időt!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Szia Jutta, üdv itthon. Biztos már vágytál haza nagyon :)
Ma is olyan meleg van. Mi lesz így velünk nyáron?
Olvasgattam a májusiakat. Már csak 2 baba van vissza. és olyan nagyon türelmetlenek. Biztos velünk is így lesz :D Hogy őszinte legyek, én már várom, bár még nem tudom hogy lesz Ádámka megérkezése után. Majd, tanítjuk egymást.
Jólvan, elmegyek főzni. Mindenkinek kellemes hétvégét, vigyázzatok magatokra és a pocakbabákra

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok Lányok!

A táblázatba be lehet színezni a soromat kékre! Voltam uh-on ahol közöltem a dokival, hogy nehogy elárulja a gyerek nemét. De a monitor közepén állandóan egy kuki fityegett. Röhögésbe fulladt az uh!
Ha minden jól megy jövő héttől aktívabb tag leszek, ha végre meglesz a munkahelyi internet!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Rakok fel képeket, utána meg visszaolvasok! 8)

Bled vár, kilátás:
Kép

Villach:
Kép

A lakóautó:
Kép

Kép

És egy kép ahol a poci jobban látszik:
Kép

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Andi, te miért nem ihatsz kávét? (Magas a vérnyomásod vagy mi van?)
Látom téged is utolért a terhes nők nyári kihívása: Mibe is menjek esküvőre pocakkal? Hogy sikerült megoldani, vagy rád még jók a "régi" ruhák?

Gabcii, én is várom már a Prücsköt, de még az é esetemben minimum 14 hetet azért legyen odabent, utána azt hiszem nyert ügyünk van! De persze október eejéig is bent csücsülhet, ahogy neki tetszik! 8)

Ciripke, hát a gyerek mindenképpen közölni akarta veletek, hogy mire/kire számítsatok! Gratula a kukishoz! :lol:

Minden bentlakónak, és persze a nagytesóknak is BOLDOG GYEREKNAPOT!

Ja és hova tűnt a banda? Hosszú hétvégézik mindenki? Na majd kedden... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?